Ajax-loader

Fizetési és szállítási feltételek

Fizetési módok és számlázás

A honlapon kiválasztott, kosárba helyezett és megrendelt tartalmak vételárát banki előreutalással vagy bankkártyával lehet megvásárolni.

Az eladó adatai:

Publio Kiadó Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-976776
Adószám: 23757679-2-43.
Cím: 9178, Hédervár, Kont István utca 2.

Szállítás

A nyomtatott könyvek szállítását futárszolgálattal végezzük a vásárlás során kiválasztott módon.

A nyomtatott könyvek gyártása és szállítása 5-10 napot vesz igénybe. Keménytáblás könyvek gyártása és szállítása bizonyos esetekben 14 napot is igénybe vehet.

Kérjük, hogy a megrendeléssel kapcsolatosan csak ezen határidők lejárata után keresse munkatársainkat.

Garanciális feltételek, cseregarancia

Amennyiben a vásárolt terméke sérült szállítás, vagy a gyártás alatt, akkor azt kérjük postafordultával visszaküldeni és a cseréről gondoskodunk.

Megrendelés lemondása

Megrendelés lemondása kizárólag írásban lehetséges az info(kukac)publioboox.hu e-mail-címre küldött levélben, a megrendelés azonosító számának megadásával. Egy megrendelés csak egészében mondható le. Például: ha az adott megrendelés hat különféle könyvet tartalmazott, a megrendelés lemondása mind a hat címre vonatkozik. A megrendelés lemondását követően a Publio Kiadó képviselője írásban értesíti a megrendelőt arról, hogy a megrendelést töröltük adatbázisunkból. Amennyiben a megrendeléshez kapcsolódó vételár kifizetése megtörtént, a kifizetett összeget visszautaljuk a vevőnek.

A megrendelések lemondása a 45/2014(II.26) Kormányrendelet és ennek kapcsán a 19/2014(IV.29) NGM rendelettel összehangoltan történik.

A vásárló a vásárlásával egyidőben és az üzletszabályzat elfogadásával nyilatkozik arról, hogy a 45/2014(II.26) Kormányrendelet 29. § értelmében a nem tárgyi adathordozón történt ekönyv vásárlása során eláll a felmondási és elállási szándékától.