Ajax-loader

'háztartás' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Manidipa Mandal - 1001 ​háztartási tipp
Ennek ​a kötetnek a segítségével magabiztosan kézben tudjuk tartani a háztartásunkat. Nem fog többé gondot okozni a tintafoltok eltávolítása, a ház gyerekbiztossá tétele, vagy az ünnepi dekoráció - itt minden élethelyzetre és problémára megtaláljuk a legjobb megoldást. A háztartás megszervezésére vonatkozó praktikus tanácsoknak köszönhetően sem az anyósunk látogatása, sem váratlan vendégek betoppanása nem okozhat többé gondot. A konyhában című részben hasznos tanácsokat olvashatunk: -az ételek elkészítéséről és tárolásáról: hogyan spórolhatunk időt, hogyan helyettesíthetünk hiányzó hozzávalókat és hogyan menthetjük meg a félresikerült ételeket; -a vendéglátásról: hogyan készüljünk a tálalással és a dekorációval. A ház körül című rész segít: -a ruhaneműk ápolásában és a folteltávolításban; -a kártevők elleni küzdelemben és a háziállatok gondozásában; -a gyerekről való gondoskodásban és biztonságuk megteremtésében.

Horváth Ilona - Szakácskönyv
Horváth ​Ilona népszerű szakácskönyvének XIV., - F. Nagy Angéla által - átdolgozott kiadása, megőrizve azokat az erényeit, amelyek eddig is kedveltté tették kezdő és gyakorlott háziasszonyok körében, korszerű, egészségesebb táplálkozás kívánalmainak megfelelő tájékoztatással is segíti az olvasót. Ismerteti a legújabb konyhatechnikai eljárásokat, az újfajta főzőedények használatát, a konzerv- és mirelitkészítmények, a félkész ételek, porok, ízesítők felhasználását és előnyeit. Az előkészítő eljárások ismertetése mellett sok jó tanácsot ad a korszerű otthoni és a szabadban való vendéglátás változatossá tételére is.

Simon Blanka - Szemes Piroska - Házi ​mindentudó
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Gyulai Irén - Kössek ​vagy horgoljak?
Könyvünk ​fiatal olvasója bizonyára mindkettőt ki fogja próbálni, hiszen szebbnél szebb minták, modellek között válogathat. Akinek még sohasem volt kötő- vagy horgolótű a kezében, az is bátran hozzákezdhet a munkához, a leírások, ábrák, fotók alapján könnyen eligazodhat. És hogy mi mindent készíthet? Pulóvert és mellényt, sapkát és kesztyűt, válltáskát és övre erősíthető tasakot, lábszárvédőt és párnát, konyhai fogókesztyűt és csinos ágytakarót. Tehát sok-sok hasznos holmit, mellyel ruhatárát varázsolhatja divatossá, vagy melyet ajándékba adhat, mások örömére. Kössünk hát, és horgoljunk!

Pelle Józsefné - Nem ​boszorkányság!
...A ​család ellátása főzés nélkül szinte elképzelhetetlen, és főleg nagyon drága. Az otthon elkészült egyszerű, de jóízű ételnek pedig még hazahúzó ereje is van - gondoljunk csak édesanyánk főztjére! Én még valóban édesanyámtól, nagyanyámtól tanultam - és lestem el - a főzés és háztartás sok-sok furfangját, fortélyát, de erre nagy szükség is volt, mert olykor majdnem semmiből kellett főzni. Háború, nincstelenség, jegyrendszer és élelmiszerhiány nehezítette az életünket. Akkor tanultam meg a beosztást, a tervszerűséget a háztartásban, és azt, hogy a pazarlás bűn. Ma már jóval könnyebb: nagyobb a választék, azt főzünk és eszünk, amihez kedvünk van, de a pazarlást ma is bűnnek tartom. Úgy érzem, hogy a nehéz idők tapasztalatai, a szükség szülte furfangok és fortélyok - no meg több évtizedes háziasszonyi tapasztalataim - ma is jól használhatók. Kár lenne, ha feledésbe merülnének.

Covers_210489
Kínai ​szakácskönyv Ismeretlen szerző
elérhető
3

Ismeretlen szerző - Kínai ​szakácskönyv
A ​kínai konyha egyre nagyobb népszerűségnek örvend Európában. Habár első pillanatra nagyon távolinak és különlegesnek tűnnek a kínai ételek, ez ne riasszon el minket a kipróbálásuktól. A nálunk nem beszerezhető alapanyagokat és speciális eszközöket nyugodtan helyettesíthetjük mással. A jó kínai étel titka a sütési technika, amelyet dobva-rázásnak nevezünk. Ehhez a wok az ideális eszköz, de egy mély serpenyő ugyanúgy megfelel a célnak. Mielőtt nekilátnánk az első recept kipróbálásának, olvassuk el a bevezetőben ennek a sütési technikának az ismertetését. Kezdhetjük a tanulást akár ennek az egyszerű, de ízletes és mutatós rizstálnak az elkészítésével is. (fotóját lásd a borítón) Dobva-rázva sütött rizs paprikával - 4 személy részére Hozzávalók: 18 dkg hosszú szemű rizs, 1 evőkanál mogyoróolaj, 1 fej apróra vágott vöröshagyma, 1 zöldpaprika kimagozva és vékony csíkokra vágva, 1 piros paprika kimagozva és vékony csíkokra vágva, 1 evőkanál szójaszósz, só és paprika, 1 teáskanál szezámolaj. A rizst forró vízben megfőzzük, leöntjük róla a vizet és félretesszük. A wokban felforrósítjuk a mogyoróolajat, dobva-rázva megsütjük benne a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikacsíkokat és világosbarnára pirítjuk. Beletesszük a wokba a rizst, hozzákeverjük a szójaszószt, és addig folytatjuk a sütést, amíg a rizs teljesen átforrósodik. Sóval, paprikával és szezámolajjal ízesítjük, tálaljuk.

Marie Kondo - Tiszta ​öröm
A ​világhírű japán módszer forradalmasította a rendrakást az otthonokban: Marie Kondo útmutatóiból mára 6 millió példány kelt el 40 nyelven. A rendrakás szakértőjének könyve nélkülözhetetlen kalauz ahhoz, hogy egyszerűbbé, átláthatóbbá és egyúttal boldogabbá tegyük mindennapjainkat. Aki megfogadja tanácsait, nemcsak otthonában, de saját életében is felszámolhatja a káoszt és a rendetlenséget. Marie Kondo átfogó útmutatást nyújt az egész lakásban: a konyhai eszközök, hobbikellékek, fényképek, takarítóeszközök területén egyaránt. Elkalauzol a tökéletesen rendezett fiókok és szekrények világába, és lépésről lépésre, egyszerű illusztrációkkal mutatja be az ingek, nadrágok és zoknik hajtogatásának mesteri fortélyait. Ugyanakkor azt is megtanítja, hogyan ismerjük fel azokat a tárgyakat, amelyek már nem szereznek örömet, és valójában már nincs szükségünk rájuk. A KonMari néven elhíresült egyszerű módszerrel mindenki számára elérhető lesz a rendezett otthon, az átlátható tárolás és a hétköznapi tiszta öröm.

Joza Brízová - 1000 ​tanács sorozatunk kedvelőinek
"Hol ​szorít a cipő?" Nap mint nap kisebb-nagyobb problémákkal kell megküzdenünk, és legtöbbször a "kisebbek" okoznak nagyobb kellemetlenséget. Az ún. véletlenek, baklövések, a tárgyak "rosszindulata", apró kudarcok, tanácstalanságok: - hervad a virág! - beteg a fikusz!... Sorolhatnánk még, de ugyanúgy sorolhatná tovább a kedves Olvasó is. Sokszor az ember a saját kárán okulva rájön, hogy mikor mi a teendő - de milyen jó az, ha van hol utánanéznie! "Más kárán tanul az okos" Ebben a kiskönyvben igyekeztünk összegyűjteni mások tapasztalatait, hogy ne kelljen mindenkinek mindent teljesen elölről kezdenie. S mivel az élet mindig hoz új meglepetéseket, ezekhez aztán mindenki hozzáadhatja a saját tapasztalatait is. Mindenesetre őrizzük, használjuk és becsüljük meg e hétköznapi tanácsokat.

Burits Oktáv - Erdélyi Lajosné - Miből? ​Mit? Hogyan?
Egy ​régi recept "Végy - két személyre számítva - két szál sárgarépát, két szál petrezselyemgyökeret, fél zellert, fél karalábét, fél maroknyi nyers, vágott káposztát, két-három zöldpaprikát, két paradicsomot és egy kis fej vöröshagymát. Mindezt szépen megtisztítsad és vágjad vékony karikára..." Végy ezt meg azt... mennyi művelet, mennyi munka, mennyi idő és energia zsúfolódott bele az ilyen receptkönyvek egy-egy oldalába. Egy mai recept a könyvből: Hozzávalók: 5/4 üveg 1/1 doboz vegyes befőtt, 2 dl tejföl, 2 dl tej, 1 dl vörös vagy fehér bor, 1 db citrom bő leve, 4 dkg liszt, ízlés szerint fahéj, szegfűszeg, vaníliarúd, cukor, só. Ebből lesz a finom gyümölcsleves. A korszerű háztartásban a konzervipar, hűtőipar és szárítóipar termékeit használjuk. Sajnos ezeket vásárlásakor nem minden háziasszony tudja, hogyan kell az ilyen termékeket élvezeti értékük csökkenése nélkül elkészíteni. A szerzők segítségül ajánlják könyvüket. Benne a termékek felhasználási módjainak ismertetése mellett általános vásárlási és tárolási útmutatót, valamint reggelihez, ebédhez, vacsorához összeállított étkezési recepteket adnak. A könyv egyértelműen tisztázza a tartósítóipari termékek helyét és szerepét étkezésünkben, javaslatokat ad a család helyes táplálkozási étrendjének kialakításához. Javaslataival egész évben fogyaszthatók az idényjellegű élelmiszerek.

Végh Antal - Több ​nap, mint kolbász
"Mindenki ​tudja, ma már nem lehet úgy élni mint húsz, ötven, száz évvel ezelőtt. Hiszen a nagyapáink sem úgy éltek, mind dédapáink. Nincs is erre szükség. De arra nagyon is szükség van, hogy őrizzük, szeressük, ismerjük a múltunkat"... - mondta Végh Antal ennek a könyvnek lezárásaképpen, amelyben a kenyérsütéshez, a disznótorhoz és a falusi háztartások más munkáihoz és a falusi háztartások más munkáihoz fűződő emlékeit idézi fel. Akinek a sütés, főzés kedves időtöltése, az néhány jeles receptjét is megtalálja ebben az érdekes könyvben, melyet Gergely Sándor és Kékesdy Károly színes fotóival adunk közre.

Polcz Alaine - Főzzünk ​örömmel!
"Polcz ​Alaine - talán éppen azért, mert az élettel szükségszerűen velejáró, de annak elkerülhetetlen végével, a halállal foglalkozik hivatásszerűen: a szó abszolút értelmében s elementárisan - életpárti. Azaz: ételpárti. Ez a könyve az örök női géniusz otthonteremtő, házi tűzhely körüli varázslástudományának és titkainak leleplezése- feltárása. A maga módján egyfajta mágia. Egy hiteles személyiség konyha- és életvezetési kalauza..." /Szilárd Gabriella/

F. Nagy Angéla - Fiatalok ​főzőiskolája
A ​Magyar Nők Országos Tanácsa és a Kossuth Könyvkiadó kezdő fiataloknak kíván segítséget nyújtani különböző tanácsadó füzetek megjelentetésével. E, háztartásvezetéssel foglalkozó kötetünk is a füzetsorozat része. A Főzőiskola azoknak a kezdő háziasszonyoknak segít, akik még nem járatosak a háztartási munkákban, nem ismerik az alapvető háztartási műveleteket, a sütés-főzés tudományát. Nem recepteket tartalmazó szakácskönyv, hanem a háztartás szervezésével, a konyhai alapműveletekkel, a főzés módszereivel foglalkozik. A szerző részletes útmutatást ad a háztartás összes feladatáról. Ismerteti a konyha ésszerű berendezését, a vásárlást, a zöldségek, húsok előkészítését, a főzés különböző részleteit: a párolást, a sűrítést, a sütés-főzés aprólékos gyakorlati módszereit. Aki ezeket az alapműveleteket áttanulmányozza, az bármilyen szakácskönyv receptje alapján el tudja készíteni az ételt. Az utolsó fejezet, a "Gyermekkonyha", a csecsemő ételének higiénikus elkészítésével foglalkozik, és recepteket is tartalmaz.

H%c3%a1zi_praktik%c3%a1k__fort%c3%a9lyok
Házi ​praktikák, fortélyok Ismeretlen szerző
elérhető
3

Ismeretlen szerző - Házi ​praktikák, fortélyok
Olykor ​az egész világ ellenünk fordul: odaég az ebéd, vasalónkra ráragad a műanyag blúz ujja, a gyerek kiborítja a tintatartót és este a vendég vörösborral pecsételi össze hófehér abroszunkat... A tárgyak, amelyek körülvesznek bennünket, egy időre használhatatlanná válnak. Hogy minden gyorsan visszaálljon eredeti rendjébe - ehhez nyújt segítséget háztartási kézikönyvünk.

Receplexikon
Receptlexikon ​2000 Ismeretlen szerző
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Receptlexikon ​2000
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kótun Károlyné - Házunk ​tája - konyhánk tája
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

M_0001
Mikrohullámú ​ételek Ismeretlen szerző
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Mikrohullámú ​ételek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_180993
A ​gazdasszony birodalma Ismeretlen szerző
elérhető
1

Ismeretlen szerző - A ​gazdasszony birodalma
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

R. Szepessy Ilona - Könnyebben, ​olcsóbban, gyorsabban
Ez ​a kis háztartási lexikon, betűrendbe szedve, a konyhai trükkök és az egyéb ötletek egész tárházát tartalmazza. Hosszú ideig ringattuk magunkat abban az illúzióban, hogy a technika illetve életviszonyaink fejlődésével a háztartás egyre kevesebb időt és energiát igényel. Ezzel szemben mindennapi tapasztalataink, de a szociológia eredményei is azt bizonyítják, hogy ez nincs így. Sőt, a hagyományos háztartás iránt egyre nagyobb nosztalgia mutatkozik. Egyet kell tahát értenünk a szerzővel, aki előszavában így vélekedik: "A háztartás vezetése és ellátása nem tartozik a társadalmilag legmegbecsültebb foglalkozások közé, de olyan tudásanyag, amit nem nélkülözhetünk. Bármennyire is észrevétlen a háztartási munka, nélküle aligha beszélhetünk a jó családi közérzet megalapozásáról." Jól jön tehát minden eszköz - köztük ez a könyv -, amely abban nyújt segítséget, hogy ezeket az amúgy is elkerülhetetlen feladatokat a lehető leggyorsabban, és nem utolsósorban a legolcsóbban oldjuk meg. R. Szepessy Ilona, aki egyébként mint a Francia konyha, illetve a Spanyol konyha című szakácskönyvek szerzője, nem lehet ismeretlen az olvasó előtt, sok olyan jól bevált, hagyományos eljárást is bemutat, amelyeket már számos korábbi generáció gazdasszonyai ismertek, s amelyek felelevenítése ugyancsak mérsékelheti a család kiadásait. Mindenkinek ajánljuk tehát ezt a kis kézikönyvet azzal, hogy már csupán néhány tanács megfogadásával is bőven megszolgálja az árát.

Lejtényi Éva - Waldhauser György - Unokáinknak ​ajánljuk
Régi ​idők (bevált) receptjei. Szakácskönyv.

Boda Zoltánné - Húsételek ​könyve
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_301506
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Korszerű ​háztartás – több szabadidő
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pataki Mária - Molnár Anna - Kelemen Zsuzsa - Korszerű ​háztartás - kellemes otthon
A ​kötet két részből áll. Az első rész fejezetei felölelik mindazt a tudnivalót, amelyet az otthon, a család, a háztartás ellátásával és rendbentartásával kapcsolatban minden háziasszonynak ismernie kell. A második rész többszáz kitűnő, kipróbált receptet tartalmaz, az egyszerű levesektől a finom süteményekig. A szerzők igyekeztek úgy összeállítani a könyv anyagát, hogy az elsősorban a dolgozó nőknek nyújtson segítséget, akikre kettős feladat hárul - a hivatás, a termelő munka területén való helytállás és az otthoni teendők ellátása. Bár a dolgozó nők munkahelyükön és otthonukban egyaránt eredményesen végzik munkájukat, e kettős feladat ellátása nem könnyű. Csak okos időbeosztással, jó munkaszervezéssel lehet maradéktalanul eleget tenni a számtalan kisebb-nagyobb teendőnek úgy, hogy pihenésre, szórakozásra, sőt tanulásra is maradjon elegendő idő. A dolgozó nő idejének jó beosztásához, a különféle tennivalók lehető legjobb, leggyorsabb és leggazdaságosabb megoldásához kívánnak a könyv szerzői tanácsokat és útmutatásokat adni. A könyv különösen sok hasznos tudnivalót közöl a kezdő háziasszonyok számára, akiknek a háztartás önálló vezetésében még nincs kellő gyakorlatuk és tapasztalatuk. Ezen kívül - minden bizonnyal - a tapasztalt háziasszonyok is találnak a kötetben olyan jó ötleteket, új módszereket, amelyeket érdemes kipróbálniuk. A szerzők igyekeztek figyelembe venni a városi és vidéki háztartások eltérő sajátosságait is, ezért a könyv a városi és a falusi háziasszonyok számára egyaránt ajánlható, hasznos olvasmány.

Szabó Márta - 1111 ​ötlet háziasszonyoknak és férjeknek
Az ​apró furfangok, a "műhelytitkok", melyekkel egyszerűen, gyorsan és olcsóbban is megoldhatunk valamit, nem mindenki számára közismertek. Reméljük ez a kis könyvecske mindenkinek ad több-kevesebb új ismeretet, ötletet.

Berendi György - Festés ​– mázolás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_77289
Egytálételek ​könyve Ismeretlen szerző
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Egytálételek ​könyve
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Molnár Dorka - Esküszöm, ​hogy rosszban sántikálok
Azok ​a nők, akiknek ezt a könyvet szántam, pontosan tudják, hogyan kell túlélni. Lehet, hogy még csak lányok, de tudják, mit akarnak, és még fontosabb: hogy mit nem. Túléltek szakítást, szívtörést, válást, vizsgaidőszakot, magányt, döntésképtelenséget, kirúgást, háztartási katasztrófát, másnaposságot, elaludt nyakat és elaludt hajat, legalább egy fajta diétát, szúrták már őket hátba, tévedtek már el, bántottak már meg olyanokat, akiket szerettek, és mégis kihúzott háttal állnak, bátran – néha vakmerően – alkotnak véleményt, formálják a világot, ami formálja őket, és igyekeznek pozitívan gondolkodni. Nem hiszem, hogy szükségetek lenne kézen fogva vezetésre, de mindenkinek szüksége van a közösség érzésére, hogy tudja, hogy nincs egyedül azokkal az akár apró-cseprő mindennapi problémákkal, amik konstans döntéshozatali helyzetben tartanak minket, az életünk minden területén. Ez inkább habkönnyű, modern füveskönyv, mint kinyilatkoztatás, a saját tapasztalataim csokorba gyűjtése, ami remélem nem csak hasznos, de meg is tud mosolyogtatni. Jelenleg a kötet csak előrendelhető, megvásárlásával egy rövid részlet letöltésére van lehetőség, amely az ekönyv megjelenésekor a vásárlói fiókban a teljes regényre frissül. Várható megjelenés: 2014. november 6.

Tóth M. Ildikó - Olcsóbban, ​házilag
A ​szerző témák szerinti csoportosításban közli a háztartási munkák szinte valamennyi területén alkalmazható műveletek pontos leírását: takarítás, mosás, padló- és szőnyegápolás, folttisztítás, fehérítés, kelmefestés, cipőfestés, bőr és szőrme tisztítása, karbantartása, bútorok felújítása, festmények, dísztárgyak, csecsebecsék gondozása, szú kiűzése, élősködők, szúnyogok, rágcsálók távoltartása stb. - házilag elkészíthető, olcsó, hatékony és nem utolsó sorban környezetbarát tisztítószerekkel. Részletes tárgymutató és beszerzési útmutató is társul a hasznos kis tanácsadóhoz.

Nagymama_h%c3%81zipraktik%c3%81i
Nagymama ​házipraktikái Ismeretlen szerző
elérhető
60

Ismeretlen szerző - Nagymama ​házipraktikái
Legyen ​szó befőttről vagy lekvárról, szépségápolásról vagy betegségek gyógyításáról, nagymamáinknak mindig volt egy jó trükkje, amivel igazán sikeresen oldották meg a problémákat. Most Ön is megismerheti ezeket a fogásokat, így olcsón és hatékonyan, természetes anyagok segítségével rakhatja rendbe házát, főzhet finomakat, vagy ápolhatja testét-lelkét.

Covers_94791
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Százféleképpen ​tejtermékekből
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Catherine Owen - Culture ​and Cooking
Alexandre ​Dumas, père, after writing five hundred novels, says, "I wish to close my literary career with a book on cooking." And in the hundred pages or so of preface—or perhaps overture would be the better word, since in it a group of literary men, while contributing recondite recipes, flourish trumpets in every key—to his huge volume he says, "I wish to be read by people of the world, and practiced by people of the art" (gens de l'art); and although I wish, like every one who writes, to be read by all the world, I wish to aid the practice, not of the professors of the culinary art, but those whose aspirations point to an enjoyment of the good things of life, but whose means of attaining them are limited.There is a great deal of talk just now about cooking; in a lesser degree it takes its place as a popular topic with ceramics, modern antiques, and household art. The fact of it being in a mild way fashionable may do a little good to the eating world in general. And it may make it more easy to convince young women of refined proclivities that the art of cooking is not beneath their attention, to know that the Queen of England's daughters—and of course the cream of the London fair—have attended the lectures on the subject delivered at South Kensington, and that a young lady of rank, Sir James Coles's daughter, has been recording angel to the association, is in fact the R. C. C. who edits the "Official Handbook of Cookery."

Catherine Owen - Choice ​Cookery
By ​choice cookery is meant exactly what the words imply. There will be no attempt to teach family or inexpensive cooking, those branches of domestic economy having been so excellently treated by capable hands already. It may be said en passant, however, that even choice cooking is not necessarily expensive. Many dishes cost little for the materials, but owe their daintiness and expensiveness to the care bestowed in cooking or to a fine sauce. For instance: cod, one of the cheapest of fish, and considered coarse food as usually served, becomes an epicurean dish when served with a fine Hollandaise or oyster sauce, and it will not even then be more expensive than any average-priced boiling fish. Flounder served as sole Normande conjures up memories of the famous Philippe, whose fortune it made, or it may be of luxurious little dinners at other famous restaurants, and is suggestive, in fact, of anything but economy. Yet it is really an inexpensive dish.

Marla Cilley - Sink ​Reflections
Fly ​Out of CHAOS (Can’t Have Anyone Over Syndrome) Into Order—One BabyStep at a Time With her special blend of housecleaning tips, humor, and musings about daily life, Marla Cilley, a.k.a. The FlyLady, shows you how to manage clutter and chaos and get your home—and your life—in order. Drawn from the lessons and tools used in her popular mentoring program, the FlyLady system helps you create doable housekeeping routines and break down overwhelming chores into manageable missions that will restore peace to your home—and your psyche. Soon you’ll be able to greet guests without fear, find your keys, locate your kids, and, most of all, learn how to FLY: Finally Love Yourself.

Kollekciók