Ajax-loader

'tetoválás' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Jeannette Knake - Klassz ​tetoválások
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kat Von D - Mindent ​vagy semmit
KAT ​VON D, napjaink egyik leghíresebb és legnépszerűbb tetoválóművésze ezúttal egy fotókkal gazdagon illusztrált könyvvel lepi meg rajongóit. A Mindent vagy semmit Kat legszemélyesebb munkája, amelyben feltárja vágyait és félelmeit, őszintén beszél a sikereiről és a kudarcairól, elárulja, hogyan küzdött meg az élet, a szerelem és a művészet terén felmerülő nehézségekkel. A kötet hét fejezetében az egyéniség, az erő, a kreativitás, a függetlenség, a jelenlét, a bölcsesség és az önzetlenség témái kerülnek terítékre. Kat a saját és barátai életéből mesél lebilincselő, inspiráló történeteket, és arra buzdít bennünket, hogy minden helyzetben vállaljunk kockázatot és vállaljuk a felelősséget a tetteinkért. E személyes vallomásokat Kat lenyűgöző tetoválásainak színes fotói kísérik. A különleges kötet betekintést nyújt a Miami Ink és az LA Ink kulisszái mögé.

Anna Todd - After ​- Miután
EGY ​SZENVEDÉLYES SZERELEM TÖRTÉNETE, AMELY MILLIÓKAT HÓDÍTOTT MEG VILÁGSZERTE. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott. Tessa igazi jó kislány. Egy rendes fiúval jár már évek óta, vannak tervei, ambíciói, és az anyja ügyel rá, hogy az élete a megfelelő irányban haladjon tovább. Aztán elsőévesként beköltözik az egyetem kollégiumába, és találkozik Hardinnal. Azonnal feltűnik neki a tetovált, piercinges fiú, aki angol akcentussal beszél, és mindenben különbözik attól, amit Tessa az addigi életében megszokott. Hardin rendkívül mogorva, sőt kifejezetten ellenséges vele, és a viselkedése miatt Tessának gyűlölnie kéne őt. Gyűlöli is, amíg egy este egyedül nem maradnak a fiú szobájában. Tessát megragadja a fiú sötét személyisége, és amikor megcsókolják egymást, olyan szenvedély támad fel benne, amilyet még sohasem tapasztalt. Hardin hol gyönyörűnek nevezi, hol egy szó nélkül eltűnik, mintha egyáltalán nem érdekelné. A nemtörődöm viselkedése és a gorombasága ellenére Tessa úgy érzi, ha sikerül mélyre ásnia, megtalálja az igazi Hardint a hazugságok felszíne alatt. Hardin újra és újra eltaszítja, de csak azért, hogy aztán még közelebb vonja magához. Tessának megvan a tökéletes barátja. Miért igyekszik ennyire legyőzni a saját sértett büszkeségét, és Hardin előítéletét a rendes lányok iránt? Talán azért, mert ez szerelem? Anna Todd AFTER című fanfictionjét milliók olvasták a WATTPAD-en, és az egész világon lenyűgözte az olvasóit. Itt az idő, hogy ön is megismerkedjen az internet legtöbbet emlegetett könyvével.

Lelke_rajta
Lelke ​rajta Ismeretlen szerző
19

Ismeretlen szerző - Lelke ​rajta
Kötetünkben ​Csernus, Feldmár, Szendi, Buda Béla, Soma mondják el véleményüket a tetoválásról, de megszólalnak az érintettek is: tetováló művész, szalon tulajdonos, és tetoválást viselők. A tetoválás napjainkban reneszánszát éli, és azon „mesterkedik”, hogy gyökeresen átformálja az előítéleteket, és arra kényszerít, hogy megvizsgáljuk e jelenség mélyén lévő jelentéstartalmakat.

Jamie McGuire - Gyönyörű ​tévedés
A ​függetlenségét szenvedélyesen védelmező Camille Camlin, becenevén Cami boldogan hagyta a háta mögött a gyermekkorát, mielőtt az véget ért volna. Dolgozik, amióta megszerezte a jogosítványt, és a főiskola első éve óta albérletben lakik. Most a Red Doorban pultos, és a munkán meg főiskolai óráin kívül nincs másra ideje. Trenton Maddox az Eastern Állami Egyetem koronázatlan királya volt, aki már középiskolásként egyetemista lányokkal járt. A barátai irigyelték, a nők be akarták törni, de miután egy tragikus baleset fenekestől felforgatta az életét, Trenton otthagyta az egyetemet, hogy megbirkózzon iszonyatos lelkifurdalásával. Tizennyolc hónappal később Trenton otthon lakik özvegy édesapjával és egy helyi tetováló szalonban vállal munkát, hogy fizetni tudja a számlákat. Amikor már azt hiszi, hogy az élet visszazökkent a megszokott kerékvágásba, a szeme megakad a Red Doorban egyedül üldögélő Camin. A lány hisz abban, hogy sikerül szigorúan plátói szinten tartania a Trentonhoz fűződő friss barátságát. De amikor egy Maddox fiú szerelmes lesz, az örökre szól – még akkor is, ha esetleg Cami miatt hullik szét a már így is szétforgácsolódott családja.

Noemi Marcos Alba - Tetoválások
Ez ​a könyv a tetoválás egyedüli szótára, mely egyesével mutatja be a testművészet művészi motívumainak fajtáit és jelképrendszereit. A tetoválás nemcsak egy bőrbe vésett rajz, hanem egy jelképes üzenet is, melynek valódi jelentését és jelentőségét kizárólag viselője ismeri. A tetovált bőr egyfajta életfilozófiát mutat, esztétikus formába rejtett üzenetet, mely túlmutat időn és divaton. A tetováló nem egyszer rajzoló, hanem művész, a tetováltatás pedig legtöbb esetben belső elkötelezettségből fakad, nem csupán szeszély. A tetoválást viselők és a tetoválás után áhítozók a motívumokon, szimbólumokon kívül e könyvből megismerhetik a tetoválás történetét, a napjainkban alkalmazott eljárásokat, és még gyakorlati tanácsokat is találnak a szalonok kiválasztására és a sebek ápolására vonatkozóan.

Kovács Ákos - Sztrés Erzsébet - Az ​orosz tolvajvilág és művészete
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vince Hemingson - Tetoválás
A ​tetoválás ősi gyakorlata ma is széles körben elterjedt. A tetoválások a test díszei, és beavatási rítusokat jelképeznek. A rajongás kifejezői, talizmánként védik a lelket, és megörökítik viselőjük életének különleges eseményeit. A rendkívül kreatív testdíszítés technikai jártasságot és művészi kifejezőerőt igényel. Könyvünk hasznos útmutatóként szolgál a testdíszítés művészetében, biztos fogódzót nyújt a művész számára a tetoválás alapelveinek és technikáinak sikeres alkalmazásában, emellett a hagyományos ábrázolások és a modern szimbólumok jellegzetességeinek és motívumainak széles skáláját kínálja. A könyvben látható szimbólumok magyarázata és az ábrák tájékoztatják és inspirálják azokat, akik tetoválással szeretnék díszíteni testüket.

Kovács Ákos - Sztrés Erzsébet - Tetovált ​Sztálin
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Chris Wroblewski - A ​tetoválás nagykönyve
A ​tetoválás nagykönyve kétségtelenül a legizgalmasabb és legkülönlegesebb kiadvány a tetoválásról, amely valaha is megjelent. Ez a könyv fényképes kalandozás a tetoválás művészetének történetében és a tetoválás világszerte elterjedt kultúrájában; meglepő és gondolkodásra késztető módon magasztal egy olyan ősi művészeti ágat, amely kulturális jelenségként a mai napig nem elfogadott. A tetoválás nagykönyve átfogó képi dokumentum, bemutatja a tetoválás világát annak XIX. századi európai újjászületésétől a korabeli stúdiók és felszerelések csodálatos képein át egészen az 1970-es évek Amerikájáig, az ikonjellegű tetoválásokig és a tetoválás reneszánszáig, amely a mai napig világszerte érezteti hatását. A könyv azonban mindenekelőtt emberekről és különleges egyéniségekről szól: fejvadászok, skinheadek, cirkuszi csodabogarak, buddhista szerzetesek és tetoválás-fetisiszták vallanak megszállottságukról, valamint hűségükről a festék és fájdalom rituáléjához. Chris Wroblewskit a tetoválóművészet legjelesebb fotósának és kiadójának tartják. Az 1950-ben, Londonban született fotóművész 14 évesen kezdett el a fotózás iránt érdeklődni, majd három évig egy művészeti főiskolán tanult Angliában, mielőtt ismét útra kelt volna. Chris érdeklődése a tetoválás művészete és annak dokumentálása iránt 1976-ban ébredt fel. Első könyve, a Skin Shows: The Art and Craft of Tattooing végül 1981-ben jelent meg. Az elmúlt húsz év alatt több mint 15 könyve jelent meg ebben a témában.

Sandi Fellman - The ​Japanese Tattoo
American ​photographer Sandi Fellman used a rare large size Polaroid camera to create these photos of Irezumi Japanese men and women who wear elaborate full-body tattoos. Fellman treats the tattoos as artworks and their creators as artists. Her text touches on the tattooing process, common motifs, the sociology of the tattoo, and relationships between the tattoo masters and their clients. Author D. M. Thomas has contributed two pages of his reactions to these unusual and even disturbing images. The 46 color plates in this volume, most of them whole body nudes, should prove provocative, fascinating, or repellant to a wide variety of library patrons. - Kathryn W. Finkelstein, M.L.S., Cincinnati

Kat Von D - The ​Tattoo Chronicles
The ​Tattoo Chronicles is an illustrated diary that offers an intimate look at a crucial year in the personal and professional life of Kat Von D, the charismatic, no-holds-barred tattooer and star of LA Ink. When Kat does a tattoo, she writes an entry about it in her journal, reflecting not only on the significance of the tattoo for the person who is receiving it but also on how the experience of creating this tattoo affects her personally. In these diary entries—some poignant, some hilarious, some confessional—Kat lays it on the line about how doing these tattoos influences her life and art. Here are the highs and the lows, the good, the bad, and the ugly—including her feelings about her fame, family, love life, friends, and fans. Visually stunning, this graphically compelling diary is jam-packed with tons of Kat's images, from sketches of her tattoos to the finished works, and candid shots of her unusual personal collections—all photographed by Kat herself. Fans will love reading about her array of clients from all walks of life, including MotÖrhead's Lemmy Kilmister, Dave Navarro, and members of Metallica, Green Day, Kings of Leon, and the Eagles. Throughout The Tattoo Chronicles are captivating, color photographs of Kat that were taken specifically for the book, published here for the first time. Here she is: the real Kat Von D: unscripted and uncensored!

Eva Talmadge - Justin Taylor - The ​Word Made Flesh
A ​guide to the emerging subculture of literary tattoos — a collection of 100 full-color photographs of human skin indelibly adorned with quotations and images from Pynchon to Dickinson to Shakespeare to Plath. Packed with beloved lines of verse, literary portraits, and illustrations — and statements from the bearers on their tattoos’ history and the personal significance of the chosen literary work — The Word Made Flesh is part photo collection, part literary anthology written on skin.

Kat Von D - Go ​Big or Go Home
The ​author of New York Times' bestsellers High Voltage Tattoo and The Tattoo Chronicles, renowned artist Kat Von D raises the expository and tattoo bar with Go Big or Go Home, her most intimate work yet. Someone who has followed her passions with full commitment and courage from a very young age, Kat has always been a risk-taker in her day to day life, her creative work, and in love. In Go Big or Go Home, she writes candidly about her greatest desires, fears, successes, and failures, and shares how she has dealt with them - for better or worse. In seven thematic essays, she addresses issues close to her heart - individuality, personal strength, creativity, presence, independence, and altruism - drawing on engaging and inspiring stories from her own life and those of her clients throughout each section. Aligned with this focus on risk taking, making bold moves, following through, and taking responsibility for her actionsin this context is Kat's decision to create only large-scale tattoos especially for this book. These meticulousworks of art take hours to plan, draw, and execute, and require hours of concentration and endurance for both Kat and her clients. They represent a large commitment from Kat as an artist and from the client, whose lifelong commitment to the large piece almost always represents a significant event or a visible manifestation of their evolving inner selves. Filled with Kat's sketches, handwriting, and specially commissioned photographs of the large-scale tattoos by celebrity and fashion photographer Patrick Hoelck - both in process and finished pieces - Go Big or Go Home is filled with a range of astounding work on regular citizens, as well as the many celebrities that seek her out, including songwriterLinda Perry, actor Ewan MacGregor, rapper The Game, and comedian Bobcat Goldthwait. Above all, this special book captures the candor, compassion, and enormous talent of an amazing woman belovedby millions worldwide.

Gabriella Eld - Talpig ​feketében
Az ​Impérium legfőbb alapszabálya: az Adottsághasználókat el kell távolítani a társadalomból. Amikor Igor Blankenschwiftet a katonai rendőrök elkapják az utcán, bilincsbe verik és megkínozzák, tudja, hogy óriási bajban van. Akár a rábízott, titkos küldemény, akár az addig sikeresen rejtegetett adottsága az ok, menekülnie kell, erre pedig az egyetlen esélye egy öngyilkos akció. Alaska Jones tizennégy napja ki sem lépett a lakásából, amikor egy feketébe öltözött idegen beesik az ablakán. Egyvalamit biztosan tud: ha a katonai rendőrség utoléri, Igor halott ember lesz, és őt is gondolkodás nélkül magával rántja. Mindezek tetejébe érkezik a fenyegetés, amely rengeteg ember pusztulását ígéri, és veszélyesebb, mint ahogy azt a két Adottsághasználó fiú a legmerészebb álmaiban gondolta volna…

5
Tattoo ​Sourcebook Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Tattoo ​Sourcebook
A ​lush sourcebook of nearly two thousand tattoo designs from artists around the world. From the editors of TattooFinder, it's a fantastic compendium for people who want to think before they ink! Whether you're tattoo-curious or tattoo-crazy, The Tattoo Sourcebook has everything you need to pick and choose the perfect design for you. Browse the nearly two thousand designs included - everything from Celtic and tribal to butterflies and fairies. It's a visual compendium of high-quality, detailed designs from artists all over the world including contributions and commentary from famed tattooists Friday Jones (who inked Angelina Jolie and Janeane Garofalo), Lyle Tuttle (who tattooed Cher and Jane Fonda), Guy Aitchison, Rand Johnson, Edward Lee, and more. And if you're a tattoo newbie, find out everything you need to know before you get inked. Crosses, dragons, astrological signs, snakes, phoenixes, and more - this is a treasure trove of inspiration for anyone whose tattoo itch is starting to burn!

Anna Todd - After ​Ever Happy - Miután boldogok leszünk
Tessa ​és Hardin kapcsolata eddig minden nehézséggel dacolt, de vajon boldogan élnek majd, amíg meg nem halnak? Miután boldogok leszünk, az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt. Tessát és Hardint már elég meglepetés érte. A köztük lévő kötelék erősebb, mint valaha, de az újabb és újabb kihívások alapjaiban rengetik meg a kapcsolatukat, és Hardin áthatolhatatlannak hitt páncélján is rést ütnek. Miközben mindkettejük családjáról megdöbbentő titkok kerülnek napvilágra, egyértelművé válik, hogy nem is különböznek annyira egymástól. Tessa már nem az a kedves, egyszerű, jó kislány, mint amikor megismerte Hardint, és Hardin sem ugyanaz a szívtelen, mogorva fiú, akibe Tessa beleszeretett. Tessa már megérti a Hardinban kavargó sötét érzelmeket, és tudja, hogy csak ő csillapíthatja le, amikor ezek a démonok a felszínre törnek. Hardinnak szüksége van rá. De minél több részlet derül ki Hardin múltjából, ő annál zárkózottabb lesz, el akarja magától taszítani Tessát, és mindenkit, aki közel áll hozzá. Eljön az az idő, amikor Tessa már nem biztos abban, hogy önmaga feláldozása nélkül meg tudja menteni Hardint. Megéri-e a szerelem, hogy feladja érte a saját egyéniségét? Nem akar meghátrálni, de igazából kiért harcol? Hardinért vagy saját magáért?

Victoria Ashley - Get ​off on the Pain
Sexy, ​tattooed and inevitably dangerous. Memphis is all that and more… I live for the pain; it’s what drives me to keep moving. But there comes a time when one has to push the demons aside in order to survive. I thought I buried them deep. I thought I was ready to finally live. Until… my brother, Alex; he throws me into the fire—right into the place I could never control myself, the one place I never want to be again. When I put my hands on people, they get hurt. Things happen that bring me back to that night. The one that will forever torment me. I’m doing fine, keeping to myself in order to ensure no one gets hurt by me. Then along comes Lyric, and all I want to do is touch her, to put my hands in places that I know will only lead to her being crushed by me. She’s the rush that I crave. The darkest of poison running through my veins, killing me bit by bit; like a drug I can’t get enough of even though I’m almost down to my last breath. And being around her only hurts more, but what she doesn’t understand is that I welcome the pain; I get off on it, which in the end leaves me with the hardest decision of my life—one that might get us all killed…

Amy Krakow - Total ​Tattoo Book
The ​most comprehensive book yet on this unique art form. Whether flaunted or hidden, sought as art or curiosity, the tatoo has left its mark on generations. From its beginnings as a pagan ornament to today's popular body art, this book takes an intriguing look at the world of tatoos. 150 photos.

Anna Todd - After ​We Collided - Miután összecsaptunk
Tessa ​mindent elveszíthet. Hardin semmit sem veszíthet... csak Tessát. Miután összecsaptunk, az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt. A nehéz kezdet után úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos múltjáról. Már megszokta, hogy Hardin olyan, amilyen... De tényleg ő az a mély érzésű, figyelmes fiú, akibe a durva felszín ellenére beleszeretett... vagy egész idő alatt egy idegen volt? Tessa legszívesebben elmenekülne, de ez nem olyan könnyű. Kísértik az szenvedélyes éjszakák emlékei, nem tudja elfelejteni Hardin érintését és mohó csókjait. Mégsem biztos abban, hogy el tud viselni egy újabb megszegett ígéretet. Annyi mindent feladott és kockáztatott Hardinért! Az iskolát, a barátait, az anyjával való kapcsolatát. Otthagyta a barátját, aki igazán szerette, és most talán egy ígéretes karrierről is le kéne mondania miatta. Tényleg itt lenne az ideje, hogy továbblépjen. Hardin tudja, hogy hibát követett el, talán a legnagyobbat egész életében. Mégsem adja fel harc nélkül. De meg tud-e változni? Meg fog-e változni a szerelem kedvéért?

David McComb - A ​tetoválás 100 éve
Az ​elmúlt száz év során a tetoválás művészete felküzdötte magát az undergroundból a mainstreambe. Fotókkal gazdagon illusztrált könyvünk ennek a folyamatnak a történetét meséli el a kezdetektől, amikor a tetoválás még csak a tengerészek, a rabok és a társadalom peremén élő emberek önkifejezésének eszköze volt, a hetvenes évek tetoválóreneszánszán át egészen napjainkig, amikor a testművészet már a hétköznapi kultúrának, sőt a sztárkultúrának is szerves része.

Alice Broadway - Ink
Képzelj ​el egy világot, ahol minden tettedet és életed minden jelentősebb eseményét a bőrödre tetoválják! Saintstone-ban nincsenek titkok: születésed pillanatától kezdve megörökítik a bőrödön az elért eredményeidet, kudarcaidat és életed minden fontos pillanatát. Vannak megbecsült jelek, amelyek azt üzenik a külvilág felé, hogy jó ember vagy. És vannak szégyenletes jelek, amelyek árulóként megbélyegeznek. Leora az apja halála után abban talál megnyugvást, hogy az apja bőre gyönyörű történeteket mesél. Ez egészen addig tart, amíg Leora föl nem fedez az apja tarkóján egy jelet… a jel a Saintstone-ban elkövethető legnagyobb bűnt szimbolizálja. Leora rádöbben, hogy nem ismerte a saját édesapját. Miközben próbálja az igazságot kideríteni, megismerkedik Oscarral, aki egy bűnöző fia. Ahogy a fiatalok lassan közelebb kerülnek egymáshoz, Leorában úgy erősödik a kérdés: a fiú jelenti majd számára a megoldást, vagy csak bajt hoz a fejére?

Edgar Hoill - Latino ​Art Collection
Edgar ​Hoill, the co-author of the much-praised tattoo trilogy Black & Grey Tattoo 1-3, presents the Latino Art Collection Tattoo Inspired Chicano, Maya, Aztec and Mexican Styles a globally unique compilation of motifs from the ambiance of Latin American culture. This lavishly illustrated large-format volume features the work of artists and tattooists who rank among the best that the scene has to offer. They come from the Chicano scene in Los Angeles and elsewhere in California, as well as from Mexico and Europe. Their sketches and pictures are an impressive compendium and source of inspiration, a captivating mixture of Chicano styles, inspired by Aztec imagery and Mayan art, along with contemporary Mexican motifs that have never before been shown in this way. This weighty photo book is the ideal work for tattooists who are searching for new visual inspirations and ideas. Creative individuals from the genres of art, fashion and design will likewise find diverse and stimulating ideas and inspiration here. Life and death are the leitmotifs of these powerful Latino-inspired pictorial creations: art from Mi Vida Loca (My Crazy Life) to the Día de los Muertos (Day of the Dead), plus lowriders and religious iconography. More than 250 illustrations of 90 artists. Texts in English, German, Spanish, French.

T. M. Frazier - Soulless
The ​finale to Bear and Thia's epic love story.

Marisa Kakoulas - Color ​Tattoo Art
This ​breathtaking volume COLOR TATTOO ART presents 42 of the world's best tattoo artists for Comics, Cartoon, Pin-Up, Manga and New School. The book is dedicated to graphic, animated tattoos as well as the fine art of tattooists. Many of the impressive color tattoos are shown full page. In addition you will find a rich selection of scetches, paintings and artwork. Today the color tattoo styles are blurring and evolving at a great pace, these highly saturated color bombs are moving in different directions, defying easy classification with a catchy title. Color Tattoo Art is a wondrous and wild ride around the world and a great source book to inspire your own imagination. Tattoo artists in this book: Joe Capobianco, Genko, Fred Laverne, Bammer, Daveee, Woodpecker, Josh Woods, Steph D., Dimitri, Gunnar, Kristel Oreto, Eva Schatz, Jime Litwalk, Kowhey, Broda, Slawek, May, Tony Ciavarro, Tiraf, Holly Azzara, Ed Perdomo, Jee, Ulrich Krammer, King Rat, Leo, Joako, Sean Herman, Naoki, Fide, Electric Pick, Leah Moule, Jesse Smith, Morof, Jason Stephan, Kozuru, Ivana, Dave Fox, Gerrit Termaat, Peter Bobek, Scott Olive, Kosei, Olivier. 580 images printed in full color. Texts in English, German, French.

T. M. Frazier - Lawless
Thia ​is prim and proper. Bear is leather and lawless. It will never work between them. It's a lie they almost believe... It is necessary to first read King and Tyrant to fully enjoy Lawless.

Marisa Kakoulas - Black ​Tattoo Art
This ​amazing book is a photographic journey across the globe from Borneo to Belgium, Argentina to Athens, New York to New Zealand and beyond in search of avant-garde tattoo art that pays homage to the ancient roots of tattooing in their contemporary interpretations. No other publication has curated the work of so many esteemed international tattooists working in black ink and gathered them into one compre-hensive volume. The journey begins with a look at the history of tattooing before featuring black tattoo portfolios divided into the following chapters: Neotribal, Dotwork, Art Brut, Traditional Revival and Thai/Buddhist. Texts in English and German.

Kat Von D - High ​Voltage Tattoo
High ​Voltage Tattoo is a graphic perspective on today's global tattoo culture by Kat Von D, star of The Learning Channel's L.A. Ink and one of the most talented and popular artists working today. Designed in a style that is reminiscent of a handmade Gothic journal with its red padded cover, ornate typography, and parchmentlike pages, it throws the door wide open to tattooing culture in the way only an insider like Kat can. High Voltage Tattoo traces Kat's career as an artist, from early childhood influences to recent work, along with examples of what inspires her, information about the show and her shop, her sketches, and personal tattoos. The book goes deep into tattoo process and culture: readers can see up close the pigments, the tools, and the making of complex, even collaborative, tattoos.

Fino Huang - Roxanne Yang - Chinese ​Tattoo Art
Chinese ​Tattoo Art is the world s first comprehensive documentation of the art of tattooing in China and Taiwan. Its fascinating images exemplify the artful diversity of Chinese tattooing and its common motifs, which are largely inspired by ancient myths and legends. The meanings behind many of these motifs are explored in an illustrated chapter that delves into their symbolism, history and mythology. Chinese tattoo artists have outstandingly developed their own unique style and expression. Many of the tattooists presented in the book are also gifted draftsmen: their dynamic sketches of dragons, tigers, lotus blossoms, serpents, demons and so much more are inspiring. The Chinese culture favors bright, vibrant, cheerful colors. This is also reflected in the masterful artworks by these tattooists. The preference for particular colors in China gives these creations their own special appeal. But Oriental tattooists are also masters of the black and grey style, which is often used in China, as it is in the West, for sinister visions of horror motifs as well as portraits. Chinese Tattoo Art is a weighty volume offering a grand overview and profound insight into tattooing in China and Taiwan, enabling professional tattooists around the world to expand their knowledge and spectrums of motifs, and inspiring future tattoos of collectors. Text in English, German, French, Chinese.

Lola Stark - Forbidden ​Love
Jude ​and Haven share a secret. One he willingly hides and she tries to forget, but it regardless, it has tied them together. It's not until their relationship is discovered that Haven has a choice to make. She can pine for the man who walked away or choose a new path. But secrets have a way of showing themselves, making it difficult for Haven to let go... And when she does, can Jude live with the consequences?

Lola Stark - Conflicted ​Love
(Conflicted ​Love is book #2 in the Needle's Kiss series and should be read AFTER Tattered Love to fully grasp the story.) Trip’s life motto is simple: get in, get off, get out. His lifestyle works for him, that is until he finds himself in an unexpected situation with the one girl he can't seem to get out of his mind. Teeny has been strong for too long. One amazing crazy night, with her best friend's cocky colleague, leaves her with more than just unwanted feelings and cravings she just can’t seem to quench. She's knocked up. He's freaked out. Life is about to get crazy for two people who can't stand to be close, yet can't seem to pull apart. Tension and confusion turn into mood swings and midnight snacks. How can things ever go back to simple times when every direction leads to chaos?

Manami Okazaki - Tattoo ​in Japan
An ​immense, opulently illustrated volume about the high art of tattooing in Japan. The art of creating long-lasting body decorations has an age-old tradition in Japan. Many parallels can be drawn between this traditional genre and classical ink paintings and woodcuts by Japanese masters. This book contains works by many of the finest and most prestigious master tattooists, in a spectrum ranging from old school to neo-traditional and contemporary styles. These virtuosos provide inspiration and serve as role models for a younger generation of tattoo artists in their Asian homeland and abroad. Included are rare and beautifully documented works by traditional masters with their delicate and impressive full body suit tattoos, the style of which has changed very little since the Edo Period, when this art form first became popular. The art works are splendidly depicted in intimate photojournalism, where they provide silent testimony to months spent under the needles of these unparalleled masters. The volume's generously large format provides ample space for impressive photographs which artfully capture the diversity and lively creativity of Japan's contemporary tattoo scene. Not solely for fans of tattoos, it's equally appealing for people who are interested in Japanese culture and art, and will delight graphic artists, fashion designers and visual artists. Huge, hardcover, color. Text in English & German.

Kollekciók