Ajax-loader

'tetoválás' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Jeannette Knake - Klassz ​tetoválások
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kat Von D - Mindent ​vagy semmit
KAT ​VON D, napjaink egyik leghíresebb és legnépszerűbb tetoválóművésze ezúttal egy fotókkal gazdagon illusztrált könyvvel lepi meg rajongóit. A Mindent vagy semmit Kat legszemélyesebb munkája, amelyben feltárja vágyait és félelmeit, őszintén beszél a sikereiről és a kudarcairól, elárulja, hogyan küzdött meg az élet, a szerelem és a művészet terén felmerülő nehézségekkel. A kötet hét fejezetében az egyéniség, az erő, a kreativitás, a függetlenség, a jelenlét, a bölcsesség és az önzetlenség témái kerülnek terítékre. Kat a saját és barátai életéből mesél lebilincselő, inspiráló történeteket, és arra buzdít bennünket, hogy minden helyzetben vállaljunk kockázatot és vállaljuk a felelősséget a tetteinkért. E személyes vallomásokat Kat lenyűgöző tetoválásainak színes fotói kísérik. A különleges kötet betekintést nyújt a Miami Ink és az LA Ink kulisszái mögé.

Anna Todd - After ​- Miután
EGY ​SZENVEDÉLYES SZERELEM TÖRTÉNETE, AMELY MILLIÓKAT HÓDÍTOTT MEG VILÁGSZERTE. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott. Tessa igazi jó kislány. Egy rendes fiúval jár már évek óta, vannak tervei, ambíciói, és az anyja ügyel rá, hogy az élete a megfelelő irányban haladjon tovább. Aztán elsőévesként beköltözik az egyetem kollégiumába, és találkozik Hardinnal. Azonnal feltűnik neki a tetovált, piercinges fiú, aki angol akcentussal beszél, és mindenben különbözik attól, amit Tessa az addigi életében megszokott. Hardin rendkívül mogorva, sőt kifejezetten ellenséges vele, és a viselkedése miatt Tessának gyűlölnie kéne őt. Gyűlöli is, amíg egy este egyedül nem maradnak a fiú szobájában. Tessát megragadja a fiú sötét személyisége, és amikor megcsókolják egymást, olyan szenvedély támad fel benne, amilyet még sohasem tapasztalt. Hardin hol gyönyörűnek nevezi, hol egy szó nélkül eltűnik, mintha egyáltalán nem érdekelné. A nemtörődöm viselkedése és a gorombasága ellenére Tessa úgy érzi, ha sikerül mélyre ásnia, megtalálja az igazi Hardint a hazugságok felszíne alatt. Hardin újra és újra eltaszítja, de csak azért, hogy aztán még közelebb vonja magához. Tessának megvan a tökéletes barátja. Miért igyekszik ennyire legyőzni a saját sértett büszkeségét, és Hardin előítéletét a rendes lányok iránt? Talán azért, mert ez szerelem? Anna Todd AFTER című fanfictionjét milliók olvasták a WATTPAD-en, és az egész világon lenyűgözte az olvasóit. Itt az idő, hogy ön is megismerkedjen az internet legtöbbet emlegetett könyvével.

Lelke_rajta
Lelke ​rajta Ismeretlen szerző
19

Ismeretlen szerző - Lelke ​rajta
Kötetünkben ​Csernus, Feldmár, Szendi, Buda Béla, Soma mondják el véleményüket a tetoválásról, de megszólalnak az érintettek is: tetováló művész, szalon tulajdonos, és tetoválást viselők. A tetoválás napjainkban reneszánszát éli, és azon „mesterkedik”, hogy gyökeresen átformálja az előítéleteket, és arra kényszerít, hogy megvizsgáljuk e jelenség mélyén lévő jelentéstartalmakat.

Jamie McGuire - Gyönyörű ​tévedés
A ​függetlenségét szenvedélyesen védelmező Camille Camlin, becenevén Cami boldogan hagyta a háta mögött a gyermekkorát, mielőtt az véget ért volna. Dolgozik, amióta megszerezte a jogosítványt, és a főiskola első éve óta albérletben lakik. Most a Red Doorban pultos, és a munkán meg főiskolai óráin kívül nincs másra ideje. Trenton Maddox az Eastern Állami Egyetem koronázatlan királya volt, aki már középiskolásként egyetemista lányokkal járt. A barátai irigyelték, a nők be akarták törni, de miután egy tragikus baleset fenekestől felforgatta az életét, Trenton otthagyta az egyetemet, hogy megbirkózzon iszonyatos lelkifurdalásával. Tizennyolc hónappal később Trenton otthon lakik özvegy édesapjával és egy helyi tetováló szalonban vállal munkát, hogy fizetni tudja a számlákat. Amikor már azt hiszi, hogy az élet visszazökkent a megszokott kerékvágásba, a szeme megakad a Red Doorban egyedül üldögélő Camin. A lány hisz abban, hogy sikerül szigorúan plátói szinten tartania a Trentonhoz fűződő friss barátságát. De amikor egy Maddox fiú szerelmes lesz, az örökre szól – még akkor is, ha esetleg Cami miatt hullik szét a már így is szétforgácsolódott családja.

Noemi Marcos Alba - Tetoválások
Ez ​a könyv a tetoválás egyedüli szótára, mely egyesével mutatja be a testművészet művészi motívumainak fajtáit és jelképrendszereit. A tetoválás nemcsak egy bőrbe vésett rajz, hanem egy jelképes üzenet is, melynek valódi jelentését és jelentőségét kizárólag viselője ismeri. A tetovált bőr egyfajta életfilozófiát mutat, esztétikus formába rejtett üzenetet, mely túlmutat időn és divaton. A tetováló nem egyszer rajzoló, hanem művész, a tetováltatás pedig legtöbb esetben belső elkötelezettségből fakad, nem csupán szeszély. A tetoválást viselők és a tetoválás után áhítozók a motívumokon, szimbólumokon kívül e könyvből megismerhetik a tetoválás történetét, a napjainkban alkalmazott eljárásokat, és még gyakorlati tanácsokat is találnak a szalonok kiválasztására és a sebek ápolására vonatkozóan.

Kovács Ákos - Sztrés Erzsébet - Az ​orosz tolvajvilág és művészete
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vince Hemingson - Tetoválás
A ​tetoválás ősi gyakorlata ma is széles körben elterjedt. A tetoválások a test díszei, és beavatási rítusokat jelképeznek. A rajongás kifejezői, talizmánként védik a lelket, és megörökítik viselőjük életének különleges eseményeit. A rendkívül kreatív testdíszítés technikai jártasságot és művészi kifejezőerőt igényel. Könyvünk hasznos útmutatóként szolgál a testdíszítés művészetében, biztos fogódzót nyújt a művész számára a tetoválás alapelveinek és technikáinak sikeres alkalmazásában, emellett a hagyományos ábrázolások és a modern szimbólumok jellegzetességeinek és motívumainak széles skáláját kínálja. A könyvben látható szimbólumok magyarázata és az ábrák tájékoztatják és inspirálják azokat, akik tetoválással szeretnék díszíteni testüket.

Kovács Ákos - Sztrés Erzsébet - Tetovált ​Sztálin
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Chris Wroblewski - A ​tetoválás nagykönyve
A ​tetoválás nagykönyve kétségtelenül a legizgalmasabb és legkülönlegesebb kiadvány a tetoválásról, amely valaha is megjelent. Ez a könyv fényképes kalandozás a tetoválás művészetének történetében és a tetoválás világszerte elterjedt kultúrájában; meglepő és gondolkodásra késztető módon magasztal egy olyan ősi művészeti ágat, amely kulturális jelenségként a mai napig nem elfogadott. A tetoválás nagykönyve átfogó képi dokumentum, bemutatja a tetoválás világát annak XIX. századi európai újjászületésétől a korabeli stúdiók és felszerelések csodálatos képein át egészen az 1970-es évek Amerikájáig, az ikonjellegű tetoválásokig és a tetoválás reneszánszáig, amely a mai napig világszerte érezteti hatását. A könyv azonban mindenekelőtt emberekről és különleges egyéniségekről szól: fejvadászok, skinheadek, cirkuszi csodabogarak, buddhista szerzetesek és tetoválás-fetisiszták vallanak megszállottságukról, valamint hűségükről a festék és fájdalom rituáléjához. Chris Wroblewskit a tetoválóművészet legjelesebb fotósának és kiadójának tartják. Az 1950-ben, Londonban született fotóművész 14 évesen kezdett el a fotózás iránt érdeklődni, majd három évig egy művészeti főiskolán tanult Angliában, mielőtt ismét útra kelt volna. Chris érdeklődése a tetoválás művészete és annak dokumentálása iránt 1976-ban ébredt fel. Első könyve, a Skin Shows: The Art and Craft of Tattooing végül 1981-ben jelent meg. Az elmúlt húsz év alatt több mint 15 könyve jelent meg ebben a témában.

Sandi Fellman - The ​Japanese Tattoo
American ​photographer Sandi Fellman used a rare large size Polaroid camera to create these photos of Irezumi Japanese men and women who wear elaborate full-body tattoos. Fellman treats the tattoos as artworks and their creators as artists. Her text touches on the tattooing process, common motifs, the sociology of the tattoo, and relationships between the tattoo masters and their clients. Author D. M. Thomas has contributed two pages of his reactions to these unusual and even disturbing images. The 46 color plates in this volume, most of them whole body nudes, should prove provocative, fascinating, or repellant to a wide variety of library patrons. - Kathryn W. Finkelstein, M.L.S., Cincinnati

Kat Von D - The ​Tattoo Chronicles
The ​Tattoo Chronicles is an illustrated diary that offers an intimate look at a crucial year in the personal and professional life of Kat Von D, the charismatic, no-holds-barred tattooer and star of LA Ink. When Kat does a tattoo, she writes an entry about it in her journal, reflecting not only on the significance of the tattoo for the person who is receiving it but also on how the experience of creating this tattoo affects her personally. In these diary entries—some poignant, some hilarious, some confessional—Kat lays it on the line about how doing these tattoos influences her life and art. Here are the highs and the lows, the good, the bad, and the ugly—including her feelings about her fame, family, love life, friends, and fans. Visually stunning, this graphically compelling diary is jam-packed with tons of Kat's images, from sketches of her tattoos to the finished works, and candid shots of her unusual personal collections—all photographed by Kat herself. Fans will love reading about her array of clients from all walks of life, including MotÖrhead's Lemmy Kilmister, Dave Navarro, and members of Metallica, Green Day, Kings of Leon, and the Eagles. Throughout The Tattoo Chronicles are captivating, color photographs of Kat that were taken specifically for the book, published here for the first time. Here she is: the real Kat Von D: unscripted and uncensored!

Anna Todd - After ​We Fell
Book ​Three of the After series—now newly revised and expanded, Anna Todd’s After fanfiction racked up 1 billion reads online and captivated readers across the globe. Experience the Internet’s most talked-about book for yourself! Tessa and Hardin’s love was complicated before. Now it’s more confusing than ever. AFTER WE FELL…Life will never be the same. #HESSA Just as Tessa makes the biggest decision of her life, everything changes. Revelations about first her family, and then Hardin’s, throw everything they knew before in doubt and makes their hard-won future together more difficult to claim. Tessa’s life begins to come unglued. Nothing is what she thought it was. Not her friends. Not her family. The one person she should be able to rely on, Hardin, is furious when he discovers the massive secret she’s been keeping. And rather than being understanding, he turns to sabotage. Tessa knows Hardin loves her and will do anything to protect her, but there’s a difference between loving someone and being able to have them in your life. This cycle of jealousy, unpredictable anger, and forgiveness is exhausting. She’s never felt so intensely for anyone, so exhilarated by someone’s kiss—but is the irrepressible heat between her and Hardin worth all the drama? Love used to be enough to hold them together. But if Tessa follows her heart now, will it be…the end?

Avon Gale - Piper Vaughn - Permanent ​Ink
At ​twenty-three, Poe Montgomery is going nowhere. He still lives in his father’s basement and spends most of his time tagging with his friends. When an arrest lands him in debt, Poe accepts the front desk job at Permanent Ink, the tattoo shop owned by his father’s best friend, Jericho McAslan. Jericho is nearly twice Poe’s age, but with his ink and prematurely graying hair, he quickly takes the starring role in Poe’s hottest fantasies. Jericho is known for his ability to transform poorly designed tattoos into works of art, but he was once as aimless and misdirected as Poe. Wanting to pay it forward the way someone once did for him, Jericho makes Poe his apprentice and is determined to keep things strictly professional. Easier said than done when Poe makes his interest—and his daddy kink—abundantly clear. Jericho can’t resist Poe or their intense chemistry for long. But between the age gap, tension with Poe’s father, and Poe’s best friend calling him a sellout, they’ll need to ensure they’re both on the same page before they can rewrite their rocky start into something permanent.

Jamie McGuire - Beautiful ​Oblivion
The ​Beautiful Disaster and Walking Disaster phenomenon continues in the first heart-pounding new adult romance in The Maddox Brothers series. Fiercely independent Camille "Cami" Camlin gladly moved on from her childhood before it was over. She has held down a job since before she could drive, and moved into her own apartment after her freshman year of college. Now tending bar at The Red Door, Cami doesn’t have time for much else besides work and classes, until a trip to see her boyfriend is cancelled, leaving her with a first weekend off in almost a year. Trenton Maddox was the king of Eastern State University, dating co-eds before he even graduated high school. His friends wanted to be him, and women wanted to tame him, but after a tragic accident turned his world upside down, Trenton leaves campus to come to grips with the crushing guilt. Eighteen months later, Trenton is living at home with his widower father, and works full-time at a local tattoo parlor to help with the bills. Just when he thinks his life is returning to normal, he notices Cami sitting alone at a table at The Red. As the baby sister of four rowdy brothers, Cami believes she’ll have no problem keeping her new friendship with Trenton Maddox strictly platonic. But when a Maddox boy falls in love, he loves forever—even if she is the only reason their already broken family could fall apart. In the first installment of the Maddox Brothers books, readers can experience the rush of reading Beautiful Disaster for the first time, all over again.

Anna Todd - After
Now ​newly revised and expanded, Anna Todd’s After fanfiction racked up 1 billion reads online and captivated readers across the globe. Experience the Internet’s most talked-about book for yourself! There was the time before Tessa met Hardin, and then there’s everything AFTER... Life will never be the same. #Hessa Tessa is a good girl with a sweet, reliable boyfriend back home. She’s got direction, ambition, and a mother who’s intent on keeping her that way. But she’s barely moved into her freshman dorm when she runs into Hardin. With his tousled brown hair, cocky British accent, tattoos, and lip ring, Hardin is cute and different from what she’s used to. But he’s also rude—to the point of cruelty, even. For all his attitude, Tessa should hate Hardin. And she does—until she finds herself alone with him in his room. Something about his dark mood grabs her, and when they kiss it ignites within her a passion she’s never known before. He’ll call her beautiful, then insist he isn’t the one for her and disappear again and again. Despite the reckless way he treats her, Tessa is compelled to dig deeper and find the real Hardin beneath all his lies. He pushes her away again and again, yet every time she pushes back, he only pulls her in deeper. Tessa already has the perfect boyfriend. So why is she trying so hard to overcome her own hurt pride and Hardin’s prejudice about nice girls like her? Unless…could this be love?

Brooke Blaine - A ​Little Bit Like Desire
What ​if you had everything in the world you wanted...except the man you never knew you needed? Shaw Jennings, the seductive, enigmatic owner of Body Electric Tattoo works hard and plays even harder. He’s built a life he’s proud of, and though that doesn’t include a significant other, he’s got plenty of sexy men to keep his bed warm at night. None of them have ever made Shaw sit up and take notice for long, though. But that all changes when a famous rock star walks through his door. Trent Knox had the world in the palm of his hand as the lead singer of TBD, one of the biggest rock bands in history…until the day he walked away. A getaway to South Haven Island seems like the perfect place for Trent to find himself again and reignite his passion for music. But what he never expects is to find his muse in a six-five, tatted-up badass whose sinful smile he can’t get out of his mind. The only problem? Trent’s a notorious womanizer, and Shaw isn’t interested in being someone’s experiment—muse or otherwise. But in a town as small as this one, Shaw is finding it more and more difficult to keep the persistent rocker at arm’s length. As the tension between them builds, maybe it’s time to finally give in and get carried away with something a little bit like...desire.

Jamie McGuire - Uno ​splendido sbaglio
Agli ​occhi di tutti Cami è forte e indipendente. Al secondo anno alla Eastern University, vive sola e si paga gli studi facendo la barista al Red Door. Ma dietro quell’aria da ragazza determinata e testarda si nascondono tante insicurezze. Perché Cami è dovuta crescere in fretta, circondata dai suoi possessivi fratelli e da un padre che non ha mai approvato nessuna sua scelta. Trent Maddox fa il tatuatore e sa come mettersi nei guai. Se nasce una rissa è stato lui a cominciarla e se c’è un cuore spezzato è quasi sempre colpa sua. Qualcosa nel suo passato gli ha lasciato ferite profonde mai rimarginate. Da quel momento ha chiuso il mondo fuori. C’è un solo avvertimento per quelli come lui: stargli alla larga. Cami lo conosce bene. Ha visto tutte le sue conquiste e le sue bravate, e sta molto attenta a mantenersi sempre a distanza di sicurezza. Ma una sera si incontrano per caso e Trent le offre da bere. Senza un secondo fine, vuole solo esserle amico. Cami non ci crede e avverte subito il pericolo, non ha intenzione di farsi travolgere da lui come fanno tutte le altre. Non si può essere solo amiche di un ragazzo come Trent. Eppure standogli accanto, giorno dopo giorno, scopre la dolcezza di quegli occhi che sembrano aver scoperto le sue fragilità e vogliono solo proteggerla. Fino a quando Trent confessa di volere qualcosa più dell’amicizia. E come dice suo fratello Travis, se un Maddox si innamora è per sempre. Così è stato per lui e la sua Abby. Ma Cami non può permettere che questo accada. Sarebbe un grosso, imperdonabile sbaglio. Perché c’è una verità che Trent non conosce e lei deve fare di tutto perché non la conosca mai.

Gabriella Eld - Talpig ​feketében
Az ​Impérium legfőbb alapszabálya: az Adottsághasználókat el kell távolítani a társadalomból. Amikor Igor Blankenschwiftet a katonai rendőrök elkapják az utcán, bilincsbe verik és megkínozzák, tudja, hogy óriási bajban van. Akár a rábízott, titkos küldemény, akár az addig sikeresen rejtegetett adottsága az ok, menekülnie kell, erre pedig az egyetlen esélye egy öngyilkos akció. Alaska Jones tizennégy napja ki sem lépett a lakásából, amikor egy feketébe öltözött idegen beesik az ablakán. Egyvalamit biztosan tud: ha a katonai rendőrség utoléri, Igor halott ember lesz, és őt is gondolkodás nélkül magával rántja. Mindezek tetejébe érkezik a fenyegetés, amely rengeteg ember pusztulását ígéri, és veszélyesebb, mint ahogy azt a két Adottsághasználó fiú a legmerészebb álmaiban gondolta volna…

Anna Todd - Un ​cuore in mille pezzi
Dopo ​il loro incontro, niente è stato più come prima. Superato un inizio burrascoso, Tessa e Hardin sembravano sulla strada giusta per far funzionare le cose. Tessa si era ormai arresa al fatto che Hardin… è Hardin. Con il suo carattere, la sua rabbia. Ma anche simpatico, divertente, dolce – quando vuole – e dannatamente sexy. Eppure la rivelazione sulle origini della loro relazione ha lo stesso l’effetto di una bomba. Tessa è sconvolta, fuori di sé. La sua vita prima di lui era così semplice e chiara. Ora, dopo di lui, è solo… dopo. Chi è davvero Hardin? Il ragazzo di cui si è perdutamente innamorata nonostante tutto? O uno sconosciuto, un bugiardo fi n dal principio? Vorrebbe allontanarsene. Ma non è così facile. Non con il ricordo delle sue braccia intorno a lei. Della sua pelle. Del suo tocco. Dei suoi baci affamati. E non è sicura di poter sopportare un’altra bugia, un’altra promessa non mantenuta. Per lui, ha messo tutta la sua vita tra parentesi – l’università, gli amici, il rapporto con sua madre, un ragazzo che l’amava sul serio, e forse anche una promettente carriera nell’editoria. Ora Tessa deve andare avanti. Con o senza di lui. Ma Hardin sa di aver commesso un errore, forse il più grande della sua vita, e non ha intenzione di arrendersi senza combattere. Saprà cambiare? Cambiare... per amore?

Anna Todd - After ​Ever Happy - Miután boldogok leszünk
Tessa ​és Hardin kapcsolata eddig minden nehézséggel dacolt, de vajon boldogan élnek majd, amíg meg nem halnak? Miután boldogok leszünk, az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt. Tessát és Hardint már elég meglepetés érte. A köztük lévő kötelék erősebb, mint valaha, de az újabb és újabb kihívások alapjaiban rengetik meg a kapcsolatukat, és Hardin áthatolhatatlannak hitt páncélján is rést ütnek. Miközben mindkettejük családjáról megdöbbentő titkok kerülnek napvilágra, egyértelművé válik, hogy nem is különböznek annyira egymástól. Tessa már nem az a kedves, egyszerű, jó kislány, mint amikor megismerte Hardint, és Hardin sem ugyanaz a szívtelen, mogorva fiú, akibe Tessa beleszeretett. Tessa már megérti a Hardinban kavargó sötét érzelmeket, és tudja, hogy csak ő csillapíthatja le, amikor ezek a démonok a felszínre törnek. Hardinnak szüksége van rá. De minél több részlet derül ki Hardin múltjából, ő annál zárkózottabb lesz, el akarja magától taszítani Tessát, és mindenkit, aki közel áll hozzá. Eljön az az idő, amikor Tessa már nem biztos abban, hogy önmaga feláldozása nélkül meg tudja menteni Hardint. Megéri-e a szerelem, hogy feladja érte a saját egyéniségét? Nem akar meghátrálni, de igazából kiért harcol? Hardinért vagy saját magáért?

Victoria Ashley - Get ​off on the Pain
Sexy, ​tattooed and inevitably dangerous. Memphis is all that and more… I live for the pain; it’s what drives me to keep moving. But there comes a time when one has to push the demons aside in order to survive. I thought I buried them deep. I thought I was ready to finally live. Until… my brother, Alex; he throws me into the fire—right into the place I could never control myself, the one place I never want to be again. When I put my hands on people, they get hurt. Things happen that bring me back to that night. The one that will forever torment me. I’m doing fine, keeping to myself in order to ensure no one gets hurt by me. Then along comes Lyric, and all I want to do is touch her, to put my hands in places that I know will only lead to her being crushed by me. She’s the rush that I crave. The darkest of poison running through my veins, killing me bit by bit; like a drug I can’t get enough of even though I’m almost down to my last breath. And being around her only hurts more, but what she doesn’t understand is that I welcome the pain; I get off on it, which in the end leaves me with the hardest decision of my life—one that might get us all killed…

Amy Krakow - Total ​Tattoo Book
The ​most comprehensive book yet on this unique art form. Whether flaunted or hidden, sought as art or curiosity, the tatoo has left its mark on generations. From its beginnings as a pagan ornament to today's popular body art, this book takes an intriguing look at the world of tatoos. 150 photos.

J. L. Perry - Bastard
My ​name is Carter Reynolds. I was born a bastard and I'll die a bastard. I learnt it at a young age, and nothing and nobody can change that. I'm on a one-way path of destruction, and God help anyone who gets in my way. I hate my life. Actually, I hate pretty much everything. That's until I meet the kid next door. Indi-freakin'-ana. My dislike for her is instant. From the moment I lay eyes on her, she ignites something within me. She makes me feel things I thought I was incapable of feeling. I don't like it, not one bit. When she looks at me with her big, beautiful, haunting green eyes, it's like she can see into the depths of my soul. It freaks me the hell out. She's like sunshine and rainbows in my world of gloom and doom. I hate sunshine and rainbows. **** I'm Indiana Montgomery. My friends call me Indi. Despite losing my mum at the age of six, I have a wonderful life and great friends. My dad more than makes up for the fact that I only have one parent. I'm his little girl, the centre of his world. I adore him. When Carter Reynolds moves in next door, my life takes a turn for the worse. He's gorgeous, sinfully hot, but that's where my compliments end. He seems hell-bent on making my life miserable. He acts tough, but when I look into his eyes I don't see it. I see hurt and pain. To me, he seems lost. I should hate him for the way he treats me, but surprisingly I don't. If anything, I feel sorry for him. I want to help him find peace. Help him find the light that I know is buried somewhere within his darkness, but he won't have a bar of it. He's warned me time and time again to stay away, but I can't. I'm drawn to him for some reason. He's always referring to himself as a bastard. That may be true, but to me, he's more like a beautifully misunderstood bastard. Whether he likes it or not, I refuse to give up on him.

Anna Todd - After ​We Collided - Miután összecsaptunk
Tessa ​mindent elveszíthet. Hardin semmit sem veszíthet... csak Tessát. Miután összecsaptunk, az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt. A nehéz kezdet után úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos múltjáról. Már megszokta, hogy Hardin olyan, amilyen... De tényleg ő az a mély érzésű, figyelmes fiú, akibe a durva felszín ellenére beleszeretett... vagy egész idő alatt egy idegen volt? Tessa legszívesebben elmenekülne, de ez nem olyan könnyű. Kísértik az szenvedélyes éjszakák emlékei, nem tudja elfelejteni Hardin érintését és mohó csókjait. Mégsem biztos abban, hogy el tud viselni egy újabb megszegett ígéretet. Annyi mindent feladott és kockáztatott Hardinért! Az iskolát, a barátait, az anyjával való kapcsolatát. Otthagyta a barátját, aki igazán szerette, és most talán egy ígéretes karrierről is le kéne mondania miatta. Tényleg itt lenne az ideje, hogy továbblépjen. Hardin tudja, hogy hibát követett el, talán a legnagyobbat egész életében. Mégsem adja fel harc nélkül. De meg tud-e változni? Meg fog-e változni a szerelem kedvéért?

T. M. Frazier - Soulless
The ​finale to Bear and Thia's epic love story.

Marisa Kakoulas - Color ​Tattoo Art
This ​breathtaking volume COLOR TATTOO ART presents 42 of the world's best tattoo artists for Comics, Cartoon, Pin-Up, Manga and New School. The book is dedicated to graphic, animated tattoos as well as the fine art of tattooists. Many of the impressive color tattoos are shown full page. In addition you will find a rich selection of scetches, paintings and artwork. Today the color tattoo styles are blurring and evolving at a great pace, these highly saturated color bombs are moving in different directions, defying easy classification with a catchy title. Color Tattoo Art is a wondrous and wild ride around the world and a great source book to inspire your own imagination. Tattoo artists in this book: Joe Capobianco, Genko, Fred Laverne, Bammer, Daveee, Woodpecker, Josh Woods, Steph D., Dimitri, Gunnar, Kristel Oreto, Eva Schatz, Jime Litwalk, Kowhey, Broda, Slawek, May, Tony Ciavarro, Tiraf, Holly Azzara, Ed Perdomo, Jee, Ulrich Krammer, King Rat, Leo, Joako, Sean Herman, Naoki, Fide, Electric Pick, Leah Moule, Jesse Smith, Morof, Jason Stephan, Kozuru, Ivana, Dave Fox, Gerrit Termaat, Peter Bobek, Scott Olive, Kosei, Olivier. 580 images printed in full color. Texts in English, German, French.

Lola Stark - Forbidden ​Love
Jude ​and Haven share a secret. One he willingly hides and she tries to forget, but it regardless, it has tied them together. It's not until their relationship is discovered that Haven has a choice to make. She can pine for the man who walked away or choose a new path. But secrets have a way of showing themselves, making it difficult for Haven to let go... And when she does, can Jude live with the consequences?

Lola Stark - Conflicted ​Love
(Conflicted ​Love is book #2 in the Needle's Kiss series and should be read AFTER Tattered Love to fully grasp the story.) Trip’s life motto is simple: get in, get off, get out. His lifestyle works for him, that is until he finds himself in an unexpected situation with the one girl he can't seem to get out of his mind. Teeny has been strong for too long. One amazing crazy night, with her best friend's cocky colleague, leaves her with more than just unwanted feelings and cravings she just can’t seem to quench. She's knocked up. He's freaked out. Life is about to get crazy for two people who can't stand to be close, yet can't seem to pull apart. Tension and confusion turn into mood swings and midnight snacks. How can things ever go back to simple times when every direction leads to chaos?

Anna Todd - Almas ​perdidas
El ​amor de Tessa y Hardin ya ha sido complicado en otras ocasiones, pero ahora lo es más que nunca. Su vida no volverá a ser como antes… Justo cuando Tessa toma la decisión más importante de su vida, todo cambia. Los secretos que salen a la luz sobre su familia, y también sobre la de Hardin ponen en duda su relación y su futuro juntos. La vida de Tessa empieza a desmontarse, nada es como ella creía que sería. Tessa sabe que Hardin la quiere y hará lo que sea para protegerla, pero existe una diferencia entre querer a alguien y poder vivir con esta persona. Ahora mismo, estas dos almas perdidas viven rodeadas de celos, odio y perdón. Tessa nunca ha sentido nada igual por nadie, pero empieza a cuestionarse si todo esto vale la pena. El amor bastaba para mantenerlos juntos, pero ahora ya no está claro lo que dictan sus corazones…

Anna Todd - After ​Ever Happy
Book ​Four of the After series--now newly revised and expanded, Anna Todd's After fanfiction racked up 1 billion reads online and captivated readers across the globe. Experience the Internet's most talked-about book for yourself! #HESSA

Manami Okazaki - Tattoo ​in Japan
An ​immense, opulently illustrated volume about the high art of tattooing in Japan. The art of creating long-lasting body decorations has an age-old tradition in Japan. Many parallels can be drawn between this traditional genre and classical ink paintings and woodcuts by Japanese masters. This book contains works by many of the finest and most prestigious master tattooists, in a spectrum ranging from old school to neo-traditional and contemporary styles. These virtuosos provide inspiration and serve as role models for a younger generation of tattoo artists in their Asian homeland and abroad. Included are rare and beautifully documented works by traditional masters with their delicate and impressive full body suit tattoos, the style of which has changed very little since the Edo Period, when this art form first became popular. The art works are splendidly depicted in intimate photojournalism, where they provide silent testimony to months spent under the needles of these unparalleled masters. The volume's generously large format provides ample space for impressive photographs which artfully capture the diversity and lively creativity of Japan's contemporary tattoo scene. Not solely for fans of tattoos, it's equally appealing for people who are interested in Japanese culture and art, and will delight graphic artists, fashion designers and visual artists. Huge, hardcover, color. Text in English & German.

Kollekciók