Ajax-loader

'szakácskönyv' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


F. Horváth Ilona - Olcsó ​ételek
Egy ​jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra - legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora - használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

Erdélyi Z. Ágnes - Együtt ​finomabb 2
Balzsamos ​levegő, fénylő csillagok, dallamos tücsök ciripelés-a nyári este örömei. És ha mindehhez még asztali örömök is társulnak? Receptkönyvünkben sok grillen, parázson készíthető étellel találkozhatnak. A szabadban sült ételek egészen különleges zamatot kapnak a levegőből, a füsttől, a kellemes sütögetés közben pedig újra egynek érezhetjük magunkat a természettel. A pattogó tűz, a hunyorgó parázs, az ínycsiklandó illatok segítségével kikapcsolódhatunk a modern világ fárasztó rohanásából. ráérősen rakhatjuk a tüzet, várhatunk a parázsra, pácolhatjuk a húsokat- és közben jót beszélgethetünk családtagkainkkal, együtt falatozhatunk és iszogathatunk a bvarátainkkal, és együtt töltődhetünk fel a nyári este békéjével.

Lovassné Kiss Ildikó - Lovass Pál - A ​karcsúság titka
Kedves ​Olvasó, kedves Barátaim, szeretetükbe ajánlom a Lovass házaspár könyvét. Nemcsak azoknak szól ez a könyv, akik fogyni szeretnének, hanem mindenkinek, aki egészségesen, ésszerűen szeretne táplálkozni. Első pillanatra úgy tűni, hogy nálunk divatcikk lett a fogyókúra, talán túlságosan sokat beszélünk arról, hogy mit ne együnk, kevesebbet együnk. A világon száz- és százmilliók éheznek és szomjaznak, a tévé képeket közül indiai és afrikai gyermekekről, akiknek nem jut tej. Százmilliók számára nem az a probléma, hogy túl sok kalóriát fogyasztanak, hanem az, hogy mit ehetnének, és miből telik ennivalóra. Nálunk sem egyértelmű a kérdés. Sokan nem azért táplálkozunk ésszerűtlenül, mert nem tudják, mi a helyes, hanem azért, mert nem telik másra vagy nincs idejük a korszerű fehérje- és vitamindús ételeket, a több munkát igénylő salátákat elkészíteni. Mégis helyes és fontos az egészséges étkezésről beszélni, tanítani, az okos és korszerű táplálkozásnak híveket toborozni.

Nutella-borito
elérhető
36

Sandra Mahut - Nutella
A ​krém, amit sosem tudunk teljesen simára kenni. Egyszersmind az édesszájúak egyik kitüntetett hozzávalója! Fondüben vagy piskótában, tortában vagy linzerben, a legendás mogyorós íz minden kedvenc desszertünkben szerepelhet. 30 ultrakönnyű recept igazi rajongóknak!

Covers_237002
Az ​első szakácskönyvem Ismeretlen szerző
elérhető
3

Ismeretlen szerző - Az ​első szakácskönyvem
Főzni ​jó és manapság divatos időtöltés - a fiatalok között is. E könyv vidám képei is erről tanúskodnak- A konyha ifjú szerelmesei az egyszerű receptek és ötletek segítségével könnyedén elsajátíthatják a legegyszerűbb ételek korszerű elkészítését. ...És miközben az étel a tűzhelyen rotyog, érdemes a könyvet lapozgatni, hiszen a receptek mellett hasznos és érdekes tudnivalók olvashatók az alapanyagokról és egyéb fortélyokról is.

Pákozdi Judit - Burgonyából ​télen-nyáron
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Elek Mária - Levesek ​finoman
Az ​1x1 Konyha sorozatunk új kötetei színes fotókkal illusztrálva segítenek ötleteket meríteni a kezdőknek és a konyhában már otthonosan mozgóknak egyaránt. Ízletes levesek, szendvicsötletek, tojásos finomságok receptjeit vehetik kézbe, valamint a tavaszi fogyókúrához meríthetnek ötleteket a konyhában tevékenykedők.

Covers_99151
Jéghideg ​nyalánkságok Ismeretlen szerző
elérhető
5

Ismeretlen szerző - Jéghideg ​nyalánkságok
Amíg ​nem kóstoltuk a házilag készített fagylaltot, addig nem is tudjuk, milyen az igazi, mennyei fagylalt. Krémes, lágy és extravagáns. A házilag készített fagylalt és sörbet maga az élvezet, a kényeztetés..és ha egyszer kipróbáltuk - a szenvedély...

Eperjessy Magdolna - Szily Pál - Kovács Ágnes - 182 ​recept a mikrohullámú sütőhöz
Ön ​nagyon jól választott, amikor vagy azért vásárolta meg ezt a könyvet, mert van egy mikrohullámú sütője és szeretné tudatosabban használni, vagy azért, mert most gondolkodik a beszerzésén és döntéséhez vár segítséget. De ha csak azért, mert hiányzik a gasztronómiai és receptkönyv - gyűjteményéből, vagy ha csupán azért, hogy a már hazánkban is egyre jobban elterjedő, a modern családok életében egyre kevésbé nélkülözhető korszerű mikrohullámú sütés-főzés technikájáról ismereteket szerezzen, reméljük, akkor sem fogja megbánni vásárlását.

Huba Zsuzsa - Stadler Mari - Süssünk ​olajsütőben!
Érdemes-e ​olajsütőt venni? — kérdezik az utóbbi időben azok, akik érdeklődnek a legmodernebb konyhatechnikai módszerek iránt, akik szívesen látják a modern gépeket a konyhájukban. A válasz egyértelműen: igen. De csak akkor, ha jól tudunk bánni vele. Huba Zsuzsa és Stadler Mari előző, mikrohullámú sütőről írt nagysikerű könyvükben már bebizonyították hogy a konyha szakértői. A „Süssünk olajsütőben" is tanúsítja, hogy a szerzőpáros a készülék avatott szakembere: lépésről lépésre vezet be bennünket a készülék használatának fortélyaiba, és a könyvben levő kb. 80 receptet csak azután ismerteti az olvasóval, miután ki is próbálta. Jó szívvel ajánlom tehát ezt a szakácskönyvet mindazoknak, akik nyitottak a modern konyha iránt.

Hatvany Lili - Ételművészet ​- életművészet
Valamikor ​régen, boldog háborúelőtti időben, kétféle polgári háziasszonyt ismertünk. Az egyik - a jó háziasszony - kulcscsörgető, tűzrőlpattant, örökké izgatott menyecske volt. Baboskendővel kötötte be fejét, kötényben járt, égett zsírszagot terjesztett maga körül és fénylett az orra. Minden ételre azt mondta, hogy sajátkezűleg készítette, régi családi recept szerint és meg volt sértve, ha a vendég nem ürítette ki a tálat. Asztaltól percenként fölpattant és kisietett a konyhába, ahonnan aztán harsány vezényszavak, pörlekedés és szakácsnősírás egyvelege hangzott be az ebédlőbe. Ennél a háziasszonynál mindig sokat, zsírosat és nehezet ettünk. Rontott gyomorral, nyomott kedéllyel távoztunk házából, ahol egyébről alig esett szó, mint a háztartás örömeiről és bánatairól, a cselédek komiszságáról és a kofák szemtelenségéről. A másik hölgy - a rossz háziasszony - úgynevezett kékharisnya volt. A felhőkben élt, ott is a Nyugatot olvasta, lelki problémákkal foglalkozott és azt állította, hogy az étkezés lealacsonyító, de sajnos szükséges szégyen. Az ebédlőasztal körüli csoportosulás főleg azt a célt szolgálta, hogy a körben való üldögélés megkönnyítette az irodalmi vitákat. Főleg pedig azzal hencegett a kékharisnya-háziasszony, hogy még soha életében nem lépte át a konyha küszöbét és hogy egy lágytojást se bírna megfőzni. A rossz háziasszonynál, igazat megvallva, szívesebben étkeztünk, mint a jó háziasszonynál. Először is, mert nem muszáj volt enni, ha nem akartunk, másodszor is, mert a rossz háziasszony néha ráhibázott egy jó szakácsnőre, míg a jó háziasszony a legjobb szakácsnőt is átgyúrta saját formájára, azaz tönkretette. Napjainkban mindkét fentemlített háziasszonytípus eltűnt. Kihaltak. Ha akad belőlük itt-ott egy-egy ritka példány, csodálkozva nézzük, mint valami vízözönelőtti emléket.

Virágh Ursula - Patyi Árpád - A ​mikrohullámú sütő titkai
Mikrohullámmal ​főzni ma a legkorszerűbb konyhai eljárás. A gyorsaság többé nem boszorkányság. A mikrohullámú sütővel felszerelt konyha több szabadidőt tesz lehetővé. Ami korábban órákat vett igénybe, az ma percek alatt elkészül. A főzéshez ezzel a módszerrel - 60-70%-kal - kevesebb időre van szükség, így a vitaminok és az ásványi sók nem vesznek el, az ételek íze-zamata megmarad. Legyen szó levesek, húsételek, zöldségfélék, tésztaféleségek vagy akár desszertek készítéséről, a mikróban való főzés időmegtakarítással jár, és módot nyújt az egészséges táplálkozásra. Könyvünk olyan "titok" birtokába juttatja, amelyeknek ismeretében a mikrohullámú sütő háztartásának egyik leghasznosabb eszközévé válhat, s új ízekkel találkozik, amelyek a családban mindenkinek örömet okoznak.

Pizza
Pizza Ismeretlen szerző
elérhető
5

Ismeretlen szerző - Pizza
A ​Nápolyban született pizza hírneve mára széltében-hosszában bejárta a világot. Az étel az eredeti - a vékony kenyértésztára halmozott sajt, hagyma, olajbogyó, szardella vagy gomba egységében rejlő - egyszerűségét felülírva gyakran rendkívül változatos összetevők kifinomult kompozíciójává vált.A pizzák kizárólag rendkívül forró sütőben érik el végső ropogós felületüket. Legyen az gyors és egyszerű pizza, amelyre a konyhaszekrényben talált alapanyagok kerülnek, vagy különleges alkalomra készített, tengeri finomságokból született remekmű, ez a könyv az izgalmas receptek széles választékát kínálja. Elsajátíthatjuk a különleges töltött kenyerek fortélyait is, amikben a tésztakéreg ínycsiklandó aromájú, zöld fűszerekkel gazdagított töltelékeket rejt. Ugyancsak találunk ötleteket színpompás, friss zöldségekből és krémes sajtokból készülő pitékhez, amelyeknek a tésztája tökéletes aranybarnára sül.

Jutta Renz - Még ​több muffin
Jutta ​Renz, azaz "Miss Muffin" legújabb összeállításai a kedvelt édes és kiadós süteményekből: a kávés muffintól a pulykahúsos-földimogyorós változatig igen széles a kínálat. A mandarinos tejszíntorta igazán extra különlegesség a sorban. Sok eredeti ötletet kapunk a sütéshez, a díszítéshez és a tálaláshoz egyaránt.

Hargitai György - Gyümölcsös ​ételek
Egy ​rendkívüli igényességgel összeállított sorozat egyik kötetét tartja kezében az olvasó. A receptek válogatásánál ügyeltünk arra, hogy változatos - az egyszerűbb illetve a nehezebben elkészíthető - ételek kerüljenek a könyvünkbe. Reméljük, a PRÍMA SZAKÁCS mindenki számára megfelelő bevezetés a főzés örömeibe.

Pelle Józsefné - Konyhai ​kalendárium
Sok ​családban hangzik el naponta a kérdés: mit főzzek? Erre a kérdésre segít választ adni Konyhai kalendáriumunk, melyben minden hónapra 30 hétköznapi és 4 ünnepi étrendet állítottunk össze.

F. Nagy Angéla - A ​család konyhája
Magyarországon ​is egyre többen hódolnak a teázás örömeinek. E szokás Angliából terjedt el, s vele együtt ma már a hagyományos édes és sós sütemények is a csészék mellé kerülnek az asztalra. A kötetben található pogácsafélék, gyümölcskenyér-variációk és piskóták azonban szinte bármilyen alkalomra elkészíthetőek.

Covers_391702
Illatos ​muffinok Ismeretlen szerző
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Illatos ​muffinok
"Varietas ​delectat, a változatosság gyönyörködtet! Ki ért velem egyet, hogy a muffinra ez a mondás nagyon is igaz?! Pár évvel ezelőtt úgy robbant be a konyhai kreációk sorába, mintha azelőtt nem ismertük volna. Hát ilyen a divat, kérem! Mert, hogy ne feledjük, azelőtt is ott hordták a nyakukba kötött péksüteményes fatálcán a londoni utcai árusok, no meg ahogy szokás, átvándorolt a hagyomány a tengeren túlra is az emberekkel együtt. És némileg változott összetételében, nem csak kelt tésztából, hanem sütőporral vegyítve is kavarták. Változatos? Igen, mert lehet édes és sós, gyümölcsös és zöldséges, lekváros, húsos és hús nélküli, gyermekeknek díszített vagy ünnepi, gyors és olcsó műfaj zsúrra, sör és bor mellé, reggelire, uzsonnára, kirándulásra, nem várt vendég elé, maradék kiváló és kreatív felhasználására és így tovább. Csak lazán bekavarjuk, külön a nedves, külön a lisztes hozzávalókat, majd összeborítjuk, és máris kanalazhatjuk a formába, kapszliba, kerámia csészécskékbe, kinek mihez van gusztusa. Vigyázat, legfeljebb háromnegyedig töltsük meg a formát, mert muffinunk a jó melegben nagy levegőt vesz és büszkén kidagad. Sütés után is hagyjuk legalább tíz percig pihenni, ezután aztán jöhet a fantáziadús díszítés és tálalás. No de ne legyünk mostohák az aprósüteményekkel sem, hisz ugyanilyen sokoldalú a felhasználásuk. Itt alaposabban gyúrjunk, kavarjunk, készítsük össze a hozzávalókat, szerezzünk be előre a formavágókat, díszítő figurákat, és mehet a sütés. Mivel előkészítése igen hasonlít a gyurmapadon végzett tevékenységekhez, vonjuk be bátran a csemetéket is (saját süti mindig finomabb)! No és a drága, éltető Napot idéző palacsinták? Kerek, meleg, illatozó, és rongyosan is, gazdagon is imádni való! Igen, a palacsinta is a változatos műfajok közé sorolható, azért került e kötetbe. Vékonyan vagy vastagon, sósan vagy édesen, töltve, hajtva, tekerve, mindenképp kínáljuk desszertként, főételnek vagy különlegességnek! Jó étvágyat, merész hozzáállást!"

Toró Elza - A ​100 legjobb halétel
A ​hal az emberiség egyik legősibb tápláléka. Az ősember az első halat gyorsaságának és ügyességének köszönhetően kézzel, lándzsával fogta magának. Akkor még fűszerek és köretek nélkül, nyárson sütve fogyasztotta el halvacsoráját. Valamit sejthetett a hal frissességének fontosságáról, hiszen, miután kifogta, el is fogyasztotta (bár lehet, hogy ez csak éhségének volt köszönhető).

Pákozdi Judit - 150 ​Hagymaétel
Valljuk ​be őszintén, hogy a hagymát, konyhánk e szerény szereplőjét nem nagyon becsüljük. Magától értetődő mozdulattal süllyesztjük kosarunkba a piacon, hogy ugyanilyen természetességgel tesszük nyersen, sütve vagy párolva majd minden ételünkbe. Legfeljebb hiánya tűnne fel, de erre nemigen kerül sor, hiszen hagymánk van bőven. Sok ízletes, kitűnő ételünk aromáját a jóféle vöröshagyma adja meg, s bátran élünk a fokhagymával is, de az apró fejű, finom gyöngyhagymát többnyire csak üveges konzerv formájában ismerjük, nem beszélve a zsenge újhagymáról, meg a harsány zöld metélőhagymáról, amelyek kizárólag hideg falaltok kísérőjeként kerülnek asztalunkra. A póréhagyma néhány éve ugyan megjelent a piacokon, de nem nagyon tudunk mit kezdeni vele, és ismeretlen számunkra az a temérdek különféle nagyságú, formájú, színű és ízű hagymaféle, amit a világ különböző tájain termesztenek. Csak a franciák mintegy húszféle hagymát ismernek és használnak. Nincs még egy olyan növény, amelyhez annyi legenda, mitikus történet, vallási hidedelem fűződne, mint a vöröshagymához és a fokhagymához. Halász Zoltán Hagymahistóriájában olvashatjuk, hogy eredetük az írott történelem kezdetére nyúlik vissza. A vöröshagyma az egyiptomi sírkamrák hieroglifái között a növekedés, a termékenység szimbólumaként jelenik meg. A rómaiak megfosztották rangjától, s nem kis megvetéssel beszéltek róla, hiszen míg a kiváltságosok a messzi Keletről hozott drága fűszereket használtak, addig a vöröshagyma a köznép életízesítőjévé vált. A mohamedánok sem becsülték nagyra. Létezését egyenesen a sátánnak tulajdonították, azt tartván, hogy amikor a gonoszt kiűzték a Paradicsomból, eszeveszetten menekült, és ahová a jobb patájával lépett, ott vöröshagyma, ahova pedig a bal patájával, ott fokhagyma termett. Talán levének kéntartalma miatt rokonították a hagymát az ördöggel, akinek lehelete az ő hitük szerint - csakúgy mint a magyar néphitben - "kénköves".

100_legjobb_magyar
A ​100 legjobb magyar étel Ismeretlen szerző
elérhető
0

Ismeretlen szerző - A ​100 legjobb magyar étel
Ha ​egy nemzetről el lehet mondani, hogy szereti a hasát, hát a magyarról bizonyosan. De nemcsak a magáét, hanem másokét is! Mert hiszen a magyar köztudottan kiváló vendéglátó, éppen ezért szívesen járnak hozzánk más nemzetek, népek fiai -- étkezni! Határ menti településeink és fővárosunk, valamint más városok, sőt egyes tájegységek idegenforgalmának jelentős részét teszi ki az úgynevezett vendéglátó turizmus. És jöjjön a vendég a környező országokból vagy akár a messzi Amerikából, Ausztráliából, sőt Japánból, egy biztos: nálunk a vendég nemcsak hogy nem marad éhen, de az itteni konyha ízei később is visszavonzzák. S amikor éppen nem tudnak hozzánk utazni, a világ számos városában találnak kifejezetten magyar éttermeket, melyek közül a jelentősebbek egyenest tőlünk szerzik be az alapanyagokat. Ha külhonban járunk, nézzünk csak be egy magyar étterembe, és látni fogjuk, hogy az ott étkezők többsége bizony nem kivándorolt honfink.

Pelle Józsefné - Nagyanyámtól ​tanultam
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sabine Kieslich - Raklet ​parti
Aki ​szívesen hív vendégeket, de nem óhajt órákat tölteni az előkészületekkel, a lehető legjobban teszi, ha a raklet mellett dönt. E könyvben több mint 50 minden igényt kielégítő recept található. Van köztük egyszerű, különleges, pikáns és édes. Ráadásul külön fejezet foglalkozik a finom körítésekkel. A választást megkönnyíti a receptekhez kapcsolódó információs blokk, amelybot megtudhatjuk, hány kalóriával számolhatunk, és mennyi idő alatt készíthetjük el az adott ételt.

Rose Marie Donhauser - Sütögetés ​lávakövön
Fedezze ​fel a lávakövön sütés különleges örömeit! Több mint 50 recept húsokhoz, halakhoz, tengeri herkentyűkhöz, de zöldségekhez és gyümölcsökhöz is. Külön fejezetben rafinált köretrecepteket közöl, amelyek magukban is megállják a helyüket. Érdekes és kellemes társasági "főzőcskébe" vezeti be ez a könyv, amelynél mindenki a maga ura, illetve a maga szakácsa.

Pelle Józsefné - Csemegék ​könyve
Részlet ​a könyvből: "Ha fáradtak, idegesek vagyunk, egy kis rágcsálnivaló megnyugtat: az ünnepi ebédet megkoronázza, a köznapit ünnepivé teszi a "meglepetés" ; a váratlan vendég vagy a meghívott vendégek kínálására is jó, ha kéznél van az előre elkészíthető, sokáig frissen maradó vagy a gyorsan, percek alatt tálalható finomság. És ugyan melyik szülő tudja gyermekétől hosszabb időn keresztül megtagadni a nyalakodást? A köztudatban a "csemege" édességet jelent, pedig ez tévedés. A hagyományos, és kétségtelenül ízletes sütemények mellett vannak kalóriaszegény, nagyon finom, cukor nélküli vagy alig édes, gyümölcsből vagy gyümölccsel készült és sós csemegék is."

Illés Zsuzsa - Kiskunsági ​ételek / Kiskunsager Spezialitäten
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

F. Nagy Angéla - Saláta ​ABC
,,Ön ​mikor eszik salátát? " - tette fel a kérdést az egyik híres francia divatlap olvasóinak. - „Válasza alapján megmondjuk, hol él Ön, hány éves és mennyit nyom!" Valóban, ahány nemzet, annyiféleképpen kerül az asztalra a saláta. Az angolok étkezés előtt eszik, hogy növelje étvágyukat. A franciák a pecsenye után, hogy elősegítse emésztésüket. A svédek gyakori ebédje egy-két salátával megrakott szendvics. Amerikában pedig a legnagyobb divat a saláta-party, ahol a meghívottakat számtalan hússal, hallal, rákkal, sajttal kombinált salátával, de csak salátával vendégelik meg.

P1290853_3
elérhető
2

Ismeretlen szerző - A ​100 legjobb zöldséges finomság
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ellen A. Harich - Kenyérsütés ​géppel
A ​hozzávalókat kimérjük, egymás után a kenyérsütő gépbe töltjük, ölbe tesszük a kezünket, és ennek ellenére friss kenyeret eszünk! Ahogy a város legjobb pékjénél, a jó hozzávalók ropogós és friss fűszervajas vagy olasz paradicsomos kenyérré, tökös vagy joghurtos-banános kenyérré változnak. A kísérletező kedvűek a dagasztás után kivehetik a gépből a tésztát, és stanglit, zsemlét, cipót vagy akár pizzát süthetnek belőle.

Polcz Alaine - Főzzünk ​örömmel!
"Polcz ​Alaine - talán éppen azért, mert az élettel szükségszerűen velejáró, de annak elkerülhetetlen végével, a halállal foglalkozik hivatásszerűen: a szó abszolút értelmében s elementárisan - életpárti. Azaz: ételpárti. Ez a könyve az örök női géniusz otthonteremtő, házi tűzhely körüli varázslástudományának és titkainak leleplezése- feltárása. A maga módján egyfajta mágia. Egy hiteles személyiség konyha- és életvezetési kalauza..." /Szilárd Gabriella/

Covers_333165
Levesek, ​egytálételek Ismeretlen szerző
elérhető
2

Ismeretlen szerző - Levesek, ​egytálételek
Merőkanálnyi ​finomságok Úgy tartják, a levesek és egytálételek jelentik minden konyhaművészet kezdetét. Emberemlékezet óta biztos helyet foglalnak el az ételek sorában, és éppoly népszerűek ma, mint egykor. Kicsiknek, nagyoknak egyaránt igazi kulináris élményt jelent egy jó leves. Könyvünkben a levesreceptek széles választékát kínáljuk a finom zöldséglevestől a szárnyasokon át, a húsból vagy éppen halból készített különleges levesekig éppúgy, mint a gazdagon rendelkezésre álló egytálételrecepteknek. Minden országnak, országrésznek megvannak a saját leveskülönlegességei. Éppen ezért külön fejezetben adunk közre néhány nemzeti specialitást. Ezzel is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy mind gyakrabban kerüljenek az Ön és családja asztalára ezek az ízletes ételek.

Sabine Kieslich - Sült ​húsok, steak-ek
Serpenyőben ​sült pecsenyék Az ínyencek étlapján a húsételek ma is előkelő helyet foglalnak el. Ez nem véletlen, hiszen a húsfélék nagyon változatosan készíthetők el. Ebben a könyvben a hirtelensültek állnak a központban: szaftos marha-steak-et, omlós borjúszeletet, fűszeres bárányhúst, és sok más remek fogást találhatnak a húsok kedvelői. A klasszikusok mint a bécsi szelet mellett sok új, izgalmas ízeket ígérő receptet találhat az olvasó. Az biztos, hogy egy darab húst az egyszerű sültnél finomabban is elkészíthetjük. E mellett a vásárlásra és a feldolgozásra vonatkozó hasznos ötletekkel is szolgál a könyv. A hirtelensülteknek többek között az is nagy előnyük, hogy különösebb fáradtság nélkül, hamar elkészíthetők. Külön ajánljuk a gyors konyha híveinek, egyszerű vendégvárónak, vagy az egyszemélyes háztartások számára. Norbert Frank szakújságíró, ínyenc, és számos népszerű szakácskönyv szerzője.

Kollekciók