Ajax-loader

'recept' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Szoó Judit - Kilófaló ​alapszakácskönyv
Jelen ​kötetemet nemcsak a tinédzsereknek ajánlom, hanem azoknak a fiatal vagy akár örökifjú felnőtteknek is, akik most ismerkednek a főzés alapjaival. Lépésről-lépésre elsajátíthatják a magyar konyha legismertebb, alapvető fogásainak egészséges elkészítési módját, megosztom velük számos sütés nélküli, vagyis nagyon gyorsan elővarázsolható, és rendkívül finom sütemény, édesség receptjét is. Ez tehát nem pusztán egy fiataloknak szóló szakácskönyv, hanem életkortól függetlenül Kilófaló alapkönyvnek is szánom mindazok számára, akikben megszületett az elhatározás a sütés - főzés tudományának elsajátítására és ezt már rögtön egészséges módon szeretnék tenni. És ahogy egy Szoó Judit könyvtől elvárható, ez sem egy száraz, személytelen szakácskönyv: rövidebb receptismertetők helyett ezúttal egy életrajzi elemeket is tartalmazó novellával igyekszem olvasásra csábítani, és az internetezés világától kicsit elvonni a tizenéveseket és a csodákban még hinni akaró felnőtteket. Egészséges és finom ételeket, és nagyon jó egészséget kívánok!

Julia Child - In ​Julia's Kitchen with Master Chefs
Unearthing ​the secrets of 26 great cooks from across the country, Julia Child translates them for the home cook and provides 150 splendid recipes which take full advantage of the exciting new flavors of American cooking today. A companion to the popular PBS series. 110 color photos.

Hugh Fearnley-Whittingstall - Nick Fisher - The ​River Cottage Fish Book
More ​than just a cookbook, this extensive volume provides a complete understanding of fish, from their natural habitats and life cycles to what sauce they go best with. An extensive introductory section explains the various options for procuring good fish and provides information on fish farming, aquaculture, issues involving sustainability and harvesting, and buying and catching fish in an ethical manner. Every manner of fish cooking is covered as well, including pickling, salting, barbecuing, frying, potting, stewing, smoking, and more, with each technique accompanied by a classic recipe, among them sashimi and battered cod. This is a complete guide to fish designed for amateur cooks, seafood lovers, and adherents of the slow food movement alike.

Ismeretlen szerző - Lépésről ​lépésre a konyhában - Sütés
Ez ​a szakácskönyv nélkülözhetetlen mindazoknak, akik imádják a finom ételeket, de nem kedvelik a bonyolult recepteket. Ráadásul valamennyi fogás elkészítését fotók mutatják be lépésről lépésre, így hibázni sem lehet. A receptek között találunk süteményeket és tortákat, édes és ízletes péksüteményeket, kekszeket és különféle kenyérfajtákat, de különleges alkalmakra vagy csupán a napi kávészünet idejére készíthető hagyományos családi kedvenceket és modern újdonságokat is. Mindegyik recept egyszerű, és - hála a lépésről lépésre kalauzoló fotóknak - a tapasztalatlan kezdőknek is nyugodt szívvel ajánlható.

Majthényi László - Őrségi ​ételreceptek
A ​hagyományos gazdálkodást folytató őrségi családok archaikus és változatos ételeket, elkészítési módokat örökítettek át utódjaiknak. A kiadvány a B.K.L. Kiadó 2007-ben megjelent Őrségi hagyományos ételek című könyvéből válogatott recepteket tartalmaz. A szakácskodást kedvelő olvasó megtudhatja belőle, hogyan készülnek az Őrség legjellegzetesebb ételei: az ízes levesek (pl. a nyuklileves, a vargányaleves, a túróleves), a különféle málék, a tartalmas főzelékek, a kásafélék, a tökmagolajos krumplisaláta, a híres dödölle, az őrségi csutrisrétes és a hagyományos őrségi kerek perec. Ezek az ételek ma is különösebb gond nélkül elkészíthetők, és egészen egyedi gasztronómiai élményt nyújtanak.

Andrew F. Smith - Hamburger
McDonald’s ​founder Ray Kroc once said, ‘It requires a certain kind of mind to see beauty in a hamburger bun’. The hamburger has been both a source of gluttonous joy and a recurrent obstacle to healthy eating. Now the full beauty of the burger in all its forms is explored in this book. Andrew F. Smith traces the global history of the hamburger from its humble beginnings as a nineteenth-century street food sold by American vendors. It soon spread to the menus of diners and restaurants, and it came into its own with the 1921 opening of the first US hamburger chain,White Castle. Subsequent successful food chains such as McDonald’s and Wendy’s ensured the burger’s success in the United States and around the world. The hamburger irrevocably changed Americans’ eating habits as it propelled the rise of fast food over home-cooked meals. At the same time, burgers were making inroads in culture, becoming a rich symbol in paintings, television and cinema. Smith also discusses the wider nutritional, economic and cultural conflicts raised by the hamburger, such as the ‘McDonaldization’ of international cultures. A juicy, meaty and richly illustrated read, Hamburger will stimulate the taste buds of hamburger aficionados the world over.

Jo%c5%bee_piano__culinary_%e2%80%8bslovenia
Culinary ​Slovenia Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Culinary ​Slovenia
A ​hundred recipes of Slovenian specialities, many of them influneced by Austrian and Mediterranean cuisine. We picked the most classical dishes carefully, spiced them with some modern touch, and used the ingredients that can be accessed almost anywhere in the world.

Covers_144809
0

Ismeretlen szerző - The ​Dairy Book of British Food
Introducing ​cooking from all over the British Isles, this book contains over 400 recipes and concentrates on recipes that make the best use of British produce. The book explains local ingredients and lists annual food fairs and festivals, as well as listing the recipes.

Covers_73090
14

Ismeretlen szerző - Dr. ​Oetker - A sütés öröme
A ​Dr.Oetker szakácskönyvek között A sütés öröme az egyik legsikeresebb kötet. Számos országba, több nyelven, sok millió példányban jutott el a sütést kedvelőkhöz. A könyv 316 oldalon, 300 fotóval, közel 180 receptet mutat be, a régi klasszikusok mellett a legújabbakat is. A receptgyűjtemény azoknak készült, akik örömüket lelik a sütésben, de azoknak is, akik az alapokat már ismerik, de jól és jót szeretnének sütni.

Gerecz Gergely - Szabadtűzön ​és kemencében
Tavasszal, ​amikor az első rügyek kipattannak a fák ágain és a madarak hangos éneklésbe kezdenek, szinte azonnal megfogalmazódik legtöbbünkben a gondolat: gyerünk ki a szabadba. A kiránduláson kívül az egyik legkellemesebb élmény a szabadtűzi sütés-főzés családunk, rokonaink vagy barátaink társaságában. De akár mindkettő egyszerre is teljesülhet. Van, aki ilyenkor a bográcsozást részesíti előnyben, mások viszont esküsznek egy jó kis grillezésre vagy nyárson sütésre. Sőt napjainkban újra divatba jött a kemence használata is. Semmihez sem fogható ezen technológiákkal a szabadban készült ételek jellegzetes, kissé füstös aromájú ízvilága, arról nem is beszélve, mennyire összehozza a résztvevőket, hisz mindenki a finom lakoma készítésének egyes folyamatain serénykedik. Könyvünkben külön fejezetekbe csoportosítottuk a bográcsban, nyárson, grillen, kemencében süthető ételek kiváló receptjeit, melyekhez az ételmodellek lenyűgöző látványa, neves éttermek séfjeinek, illetve a fotósoknak köszönhető. Használjuk ki a jó idő és a természet adta lehetőségeket, süssünk-főzzünk hangulatos környezetben, kint a szabadban.

Gordon Ramsay - Comidas ​fáciles en 30 minutos
Las ​recetas rápidas de Gordon Ramsay: recetas sanas, fáciles y deliciosas en menos de 30 minutos. «Es tentador y muy fácil culpar al ritmo de vida frenético para comer mal, pero solo se necesita un poco de esfuerzo y organización para preparar en casa unas comidas deliciosas, rápidas y saludables. Comer bien es uno de los placeres básicos de la vida, y no hay mejor modo de unir a la familia que cocinando y compartiendo una buena comida. »Este libro se centra en redefinir el concepto de comida rápida y demostrar que cualquier persona puede preparar comidas rápidas en menos tiempo de lo que tarda en llegar una pizza pedida por teléfono. »Aquí encontrarás algunas ideas de menús, con consejos sobre cómo planificar el tiempo. Los menús de dos platos más simples están diseñados para cenas rápidas entre semana, mientras que los menús de tres platos son ideales para recibir visitas. ¡Sé lo que es vivir la vida en el carril rápido, créeme! Sin embargo, por muy apurado de tiempo que estés, por favor, no comas cualquier cosa.» Gordon Ramsay

Martine Lizambard - Tajines
28 ​sabrosas recetas, exóticas y reconfortantes, en un minilibro que podrás llevar siempre contigo para cocinar cómodamente y con estilo en cualquier ocasión, ya sea en tu casa, de vacaciones o en una reunión de amigos.

Chantal Racine - Mit ​főzzünk?
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dr. Gillian McKeith - Slim ​for Life
Slim ​for Life is more than a diet book-it’s a whole new way of thinking about food and health. Drawing on the same expertise that brings Olympic athletes and Hollywood stars to her nutrition clinic in London, Gillian McKeith lays out a 28-day plan for flushing away bad habits and establishing new eating patterns that will keep you thin and healthy for life. Packed with detailed eating plans, practical tips, relevant nutritional information, strategies for avoiding backtracking, and lush, full-color photographs, Slim for Life is the all-in-one road map to a whole new you.

Déri Szilvia - Házisáfrány ​szakácskönyv
Ez ​a könyv neked szól, aki mindig rohansz, és ha megéhezel, rendelsz valami szörnyűséget egy ételkiszállító cégtől, ám a főzéshez még mindig nem jött meg a kedved. Neked, aki városban élsz és talán épp szingli vagy, de ha nem, az ebédet és a vacsorát akkor is a laptop mellett eszed meg, mert ugye a határidők. Neked, akinek tele a borhűtője, de tuti, hogy üres a frigója. Neked, aki eddig azt hitte, a tej dobozban terem. Pedig a főzés nem kell, hogy stresszel járjon, és nem muszáj az egész napod rááldozni. Egy ételt elkészíteni nem sokkal több idő, mint megvenni a félkész, üveges/zacskós/fagyasztott változatot, a végeredmény pedig hidd el, csodás lesz! Ha pedig rászánod magad és nekiállsz főzni, meglátod, az életed hirtelen megtelik majd éhes, de hálás barátokkal, és egyik percről a másikra egy szappanopera kellős közepén találod majd magad! Ahol ugyanis étel van, ott buli van. Mindig. Hogy is mondják? Az élet a legnagyobb forgatókönyvíró? Ragadj hát fakanalat, és soha többé nem fogsz unatkozni, megígérhetem!

Stephanie Ashcraft - 101 ​More Things to Do with a Cake Mix
What ​could possibly top the New York Times best-selling cookbook 101 Things to Do With a Cake Mix by Stephanie Ashcraft? Why, more delicious cake mix recipes of course! Coming this spring, it's 101 More Things to Do with a Cake Mix! Stephanie Ashcraft has done it again, serving up more lovin' for every busy dessert-lover's oven. 101 More Things to Do with A Cake Mix includes simple and delicious recipes-all using cake mix as a main ingredient-for sweet rolls, breads, cookies, cakes, trifles, ice cream sandwiches and cakes, dessert pizzas, and much more. With a delightful variety of recipes to choose from, there's a sweet treat for every occasion. Don't miss out on what will surely be another New York Times best-seller! RECIPE: Banana Split Pizza 1 white or vanilla cake mix 1 egg 1/2 cup butter or margarine, melted 1/2 cup flour 1/4 cup powdered sugar 8 ounces cream cheese, softened 8 ounces whipped topping 1 can (8 ounces) pineapple chunks, drained 2 bananas, thinly sliced. 1 1/2 cups strawberries, sliced 1/2 cup chopped nuts Caramel ice cream topping, optional Preheat oven to 350 degrees. Mix cake mix, egg, and butter together. Mix in flour. Spread dough thinly to cover a jelly roll pan or cookie sheet. Bake 10-14 minutes or until a light golden brown. Allow to cool completely. Mix powdered sugar, cream cheese and whipped topping together. Spread over cookie layer. Top evenly with fruit and nuts. Drizzle caramel ice cream topping over top, if desired. Store in refrigerator. Stephanie Ashcraft, author of 101 Things to do With a Cake Mix and 101 Things to do With a Slow Cooker, was raised near Kirklin, Indiana. She received a bachelor's degree in family science and a teaching certificate from Brigham Young University. Since 1998, she has taught cooking classes for Macey's Little Cooking Theater in Provo and Orem, Utah. She and her husband, Ivan, reside in Provo with their children.

Covers_397599
Férfias ​fogások Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Férfias ​fogások
A ​férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Így volt ez régen, és így van ez ma is. De mi is az, ami felvidítja a férfit, ha evésről van szó? A bolhaméretű adagok és a visszafogott fűszerezés? Na ne! Kerüljön végre a tányérra emberes adag, legyen íze az ételnek, a főzés és az evés is legyen igazi öröm - haverokkal, barátnővel vagy családdal, a lényeg: lakjunk végre jól!

Suzie Ferrie - Receptvarázs ​fűszerekkel
A ​fűszerek és gyógynövények nemcsak ízletesebbé teszik az ételeket, de a szervezetre is pozitív hatással lehetnek. Sokféle fűszert használ a konyhában, vagy azok közé tartozik, akik leginkább csak a só után nyúlnak, és elfelejtik, mennyi illatos zöld fűszer lapul az éléskamrájukban? Ez az egyedülálló szakácskönyv bemutatja a fűszerek bámulatos tulajdonságait, a 200 recept pedig új ízeket és ötleteket ad a főzéshez. A fűszereket, amelyeket ma is használunk, évszázadok óta ismeri az emberiség gyógynövényként is. Egyesek sok értékes tápanyagot és antioxidánsokat tartalmaznak, mások gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Akadnak olyanok is, amelyek hangulatjavító hatásukról ismertek vagy segítenek emésztési problémáknál. Tudta, hogy a szurokfű, a kakukkfű, az édeskömény gazdag antioxidánsokban? A gyömbér segíthet a hányinger ellen, a kurkumát pedig megfázás esetén érdemes kipróbálni. Használja ki a gyógynövények és a fűszerek jótékony hatását a konyhában, hogy hozzájárulhasson saját és családja egészségének megőrzéséhez! 200 recept: zöldségek és saláták marha, borjú, sertés és bárány szárnyasok halak és a tenger gyümölcsei édességek italok

Misztótfalusi Kis Miklós - Szakáts ​mesterségnek könyvetskéje
Ez ​az érdekes, olvasmányos kis kötet letűnt korok ízes nyelvén szól letűnt korok ízes étkeiről. Misztótfalusi Kis Miklós, a 17. század leghíresebb magyar nyomdásza, a betűmetszés európai hírű mestere két kiadásban is megjelentette ezt az élvezetes stílusban megírt szakácskönyvet, amely nemcsak számtalan érdekes, régi receptet, hanem sok hasznos tanácsot is tartalmaz a háztartás vezetéséhez. Egyediségén túl hasznossága miatt is különleges. Kötetünk alapja az 1698-as kiadás szegedi példánya.

Tanya Burr - Tanya ​Bakes
Following ​the phenomenally successful Love, Tanya, Tanya Burr is back with her very first cookbook. In Tanya Bakes, she shares her passion for baking along with all her favourite recipes. As well as cakes and bakes, readers will love Tanya's delicious and simple puddings, loaves and pastries. From everyday staple bakes to sweet treats for special occasions, Tanya's got the perfect recipe, every time: - Tanya's Ultimate Celebration Cake - Banoffee Pie - Salted Caramel Cheesecake - Rhubarb and Custard Muffins - Earl Grey Tea Loaf - Tanya's Nanny's Apple Pie - Smarties Flapjacks So make yourself at home in the kitchen with Tanya and treat yourself, your friends and family to something delicious!

Raymond Blanc - 100 ​Recipes for Entertaining
Raymond ​Blanc is renowned for his exquisite cuisine and here he has chosen 100 sensational, but easily achievable recipes that will wow your guests and impress your friends. From a simple, but classic French Onion Soup or Coq au Vin to the finest Roast Rib of Beef or Pork Fillet with Onion and Garlic Puree and not forgetting desserts - a perfect Black Cherry Tart or Strawberry Sorbet, this book will become the first book to turn to when you need a meal to impress, whether for a weekend banquet or weeknight feast.

Gemma Barder - Csajos ​este otthon
Ismerkedj ​meg négy barátnővel és készülj fel velük egy szuper csajos estére! Szofi, Tami, Kira és Jázmin más-más személyiségek, de egy dolog közös bennük: imádnak együtt lenni. Meríts ihletet a kedvenc közös elfoglaltságaikból a cukrászkodástól a hajfonáson és a kézműveskedésen át a regényírásig. Ötletből nincs hiány, most már csak az a kérdés, melyiket fogod először megvalósítani?

Király Ida - Új ​szakács-könyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Máté Pálné Terenyei Katalin - Főzzünk ​könnyedén
Első ​receptgyűjteményem, az "Ahogy én készítem" megjelenése után sok biztatást kaptam. A mai napig keresik, kérnek belőle, ha tudomást szereznek a létezéséről. Viszik a fiatal, kezdő háziasszonyok maguknak, de viszik ajándékba orvosoknak, nővéreknek, külföldi barátoknak. Így a könyvem eljutott már Amerika több államába, Angliába, Ukrajnába, Erdélybe, de még Vietnámba is. És ezzel párhuzamosan rokonok, barátok, ismerősök, tanítványok gyűjteni kezdték nekem az általuk legjobbnak tartott recepteket, melyeket kipróbáltam, s ebbe a könyvbe illesztettem, úgy, ahogy én készítem...

Maren Bustorf-Hirsch - Die ​große farbige Vollwertküche
160 ​Seiten - 70 Farbbilder - über 250 Rezepte Wollen Sie etwas für Ihre Gesundheit tun und sich vernünftiger, aber doch schmackhaft ernähren? Hier finden Sie die notwendigen Informationen und Rezepte für gesundes Frühstück, schmackhafte Getreideküche, Frischkost, Sprossen und Gemüse, Hülsen früchte und Kartoffeln, Suppen und Soßen, selbstgemachte Milchprodukte und leckere Nachspeisen.

Abigail Wheatley - James Maclaine - Édes ​finomságok
Ez ​a csábító könyv egyszerű és remek édességekkel van tele, amelyeket bárki elkészíthet. Nincs szükség semmilyen különleges felszerelésere, sem olyan nehéz technikák alkalmazására, mint a cukorszirup készítése. Elég lépésről lépésre követni az olyan ínycsiklandó receptek leírását, mint a kókuszos jég, a limonádés cukorka, a marcipánegér és a többi finomság.

Jenni Fleetwood - 400 ​Wok & Stir-Fry Recipes
This ​title features 400 fabulous Asian recipes with easy-to-follow preparation and cooking techniques, shown in more than 1600 tempting step-by-step photographs. You can discover the delights and simplicity of successful stir-fry cooking with sensational classic and modern wok dishes for every meal and occasion. It explains the different types of wok cooking techniques such as steaming, deep-frying, stir-frying and simmering, and features crisp appetizers, fresh and speedy stir-fries, slow-cooked curries and succulent steamed fish. Recipes include Thai Crispy Noodle Salad, Chinese Sweet and Sour Pork, Warm Lamb and Noodle Salad with Fresh Mint, and Steamed Langoustine with Lemon Grass Risotto. The wok is one of the world's oldest and most versatile cooking implements - a perfect pan for all kinds of methods, whether stir-frying, steaming, braising or deep-frying. This essential volume provides a history of the wok, how to use and look after it, and offers guidance and advice on the implements and cooking techniques used in the recipes. There are vegetarian dishes such as Tofu and Green Bean Red Curry, quick supper dishes such as Thai Crispy Noodles with Beef, and substantial family meals such as Cashew Chicken with Rice. With 400 delicious recipes and over 1600 photographs, the book is a wonderful introduction to cooking with a wok.

Jenni Fleetwood - 500 ​Main Courses
Whether ​it is a light lunch, a family meal or a special dinner where the aim is to impress, there is a wide array of delicious options in this book

Julia Child - Julia ​and Jacques Cooking at Home
The ​companion volume to the public television series Julia and Jacques Cooking at Home Two legendary cooks, Julia Child and Jacques Pépin, invite us into their kitchen and show us the basics of good home cooking. What makes this book unique is the richness of information they offer on every page, as they demonstrate techniques (on which they don't always agree), discuss ingredients, improvise, balance flavors to round out a meal, and conjure up new dishes from leftovers. Center stage in these pages are carefully spelled-out recipes flanked by Julia's comments and Jacques's comments--the accumulated wisdom of a lifetime of honing their cooking skills. Nothing is written in stone, they imply. And that is one of the most important lessons for every good cook. So sharpen your knives and join in the fun as you learn to make . . . *--Appetizers--from traditional and instant grav-lax to your own sausage in brioche and a country pâté *--Soups--from New England chicken chowder and onion soup gratinée to Mediterranean seafood stew and that creamy essence of mussels, billi-bi *--Eggs--omelets and "tortillas"; scrambled, poached, and coddled eggs; eggs as a liaison for sauces and as the puffing power for soufflés *--Salads and Sandwiches--basic green and near-Niçoise salads; a crusty round seafood-stuffed bread, a lobster roll, and a pan bagnat *--Potatoes--baked, mashed, hash-browned, scalloped, souffléd, and French-fried *--Vegetables--the favorites from artichokes to tomatoes, blanched, steamed, sautéed, braised, glazed, and gratinéed *--Fish--familiar varieties whole and filleted (with step-by-step instructions for preparing your own), steamed en papillote, grilled, seared, roasted, and poached, plus a classic sole meunière and the essentials of lobster cookery *--Poultry--the perfect roast chicken (Julia's way and Jacques's way); holiday turkey, Julia's deconstructed and Jacques's galantine; their two novel approaches to duck *--Meat--the right technique for each cut of meat (along with lessons in cutting up), from steaks and hamburger to boeuf bourguignon and roast leg of lamb *--Desserts--crème caramel, profiteroles, chocolate roulade, free-form apple tart--as you make them you'll learn all the important building blocks for handling dough, cooking custards, preparing fillings and frostings And much, much more . . . Throughout this richly illustrated book you'll see Julia's and Jacques's hands at work, and you'll sense the pleasure the two are having cooking together, tasting, exchanging ideas, joshing with each other, and raising a glass to savor the fruits of their labor. Again and again they demonstrate that cooking is endlessly fascinating and challenging and, while ultimately personal, it is a joy to be shared.

Izkalauz_szarny_fed
Ízkalauz ​- Szárnyasok Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Ízkalauz ​- Szárnyasok
Exkluzív ​kivitelű sorozatunkkal új ötleteket kínálunk a modern konyha remekeiből. A változatos, izgalmas fűszerezésű ételeket ínycsiklandó ételfotók, és könnyen követhető leírások mutatják be. Kiváló receptjeink mellett feltüntettünk néhány hasznos információt. Az árkategória és a nehézségi fok megjelölése segít eldönteni, ki-ki pénztárcája és képessége szerint melyik étel elkészítésére vállalkozzon. Jeleztük azt is, mennyi időt vesz igénybe a sütés-főzés, illetve ahol szükséges a hőfokot is külön leírtuk. Bízunk abban, hogy köteteink sikerrel kalauzolják el az ízek világában, ezáltal újabb finom és különleges ételekkel gazdagodhatnak.

Ismeretlen szerző - A ​legjobb Dr. Oetker sütemények
Gyümölcsös ​és tejszínes torták. Krémes és klasszikus torták. Különféle formájú sütemények. Tepsiben sült tészták. Aprósütemények. Finom kekszek. Minyonok, desszertek, bonbonok. Teljes tápértékű sütemények.

Muriel Frank - Chris Meier - Backen ​ohne Gluten
Immer ​mehr Menschen leiden an Glutenunverträglichkeit oder Zöliakie, die eine extreme Endstufe dieser Unverträglichkeit ist. In Deutschland ist schätzungsweise jeder 10. glutensensitiv. D.h. Brot und Getreide verursachen Durchfall, Bauchkrämpfe o.ä., der normale Gang zum Bäcker ist tabu. Viele leckere Alternativen aus Backmischungen und Einzelmehlen wie Mais, Kartoffel, Reis und Buchweizen bietet dieses Buch: über 80 süße und pikante Backrezepte vom Brot bis zu den Weihnachtsplätzchen.

Kollekciók