Ajax-loader

'étrend' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Lénárt Gitta - Szivárvány ​szakácskönyv
A ​nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője izgalmas, új receptjeinek hozzávalóit ezúttal szárítmányokkal és szuperételekkel gazdagítja, amelyeknek köszönhetően akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség vagy gyümölcs. A kíméletes aszalással elkészített zöldség- és gyümölcsszárítmányokat, porokat, a kiemelkedően magas tápanyagtartalmú szuperétkeket alapanyagként és fűszerként is használhatjuk a kötetben szereplő gyümölcs- és zöldségturmixok, levesek, pástétomok, főételek és édességek elkészítése során. Gitta receptjeit egyszerűen nem lehet megunni! Táplálékaink gyógyhatásairól külön fejezetben olvashatunk, hasznos információi segítik azokat az olvasókat, akik nem csak az íze és karcsúsító hatása miatt választják a nyers konyhát, hanem további lépéseket kívánnak tenni a tudatos táplálkozás útján.

Dr. Jávor Tibor - Moser Györgyné - A ​székrekedés és étrendi kezelése
E ​könyv mindenki számára közérthetően mutatja be a székrekedés okait, előfordulását, gyakoriságát, tüneteit és kezelését. Leírja, hogy nem is olyan nehéz ezen a betegségen segíteni, hiszen ha életvitelünket némileg átalakítjuk, minimális odafigyeléssel a panaszok megszüntethetők. A székelés rendezése együttjár az életmódunk rendezésével, étkezésünk természetesebbé tételével, s ezzel nemcsak az adott kellemetlen tünetet tudjuk eltüntetni, hanem más következményes betegségnek tudjuk elejét venni (pl. aranyér, vastagbélrák, különböző fekélyek). A könyv tárgyalja a pszichés támogatást, a gyógyszeres kezelés lehetőségeit és korlátait is. Az orvosi tudnivalókat diétás receptgyűjtemény követi.

Nagy Józsefné - Dr. Somogyi Lászlóné - A ​máj-, epe- és vesebetegségek diétás étrendjei
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kathryn Hawkins - Karcsúsító ​konyha
A ​zsírszegény, ámde ízletes ételek átfogó kézikönyve összesen 120 csábító receptet kínál – minden alkalomra. Találhatók benne zsenge levesek és ízes, fűszeres előételek, habkönnyű falatkák és klasszikus hús- vagy halételek, de a vegetáriánus konyha hívei, sőt még az édesszájú fogyni vágyók is lelnek benne bőven kedvükre valót. A pontos zsír- és kalóriaadatok, a kifogyhatatlan szakértői ötletek, tanácsok teszik ezt a könyvecskét a korszerű és egészséges táplálkozás egyik nélkülözhetetlen recepttárává.

Ursula Summ - Tökéletes ​étrend a karcsúságért
Ez ​a diétáskönyv azoknak szól, akik nem szívesen sanyargatják testüket-lelküket radikális fogyókúrával, de szeretnék jól érezni magukat a bőrükben. Nekik próbál segíteni a szerző, ismert dietetikus szakember, hogy lassú fogyással érjék el a vágyott testsúlyt, és szelektív táplálkozással megőrizhessék vonalaikat. Elmagyarázza, hogyan működik az ételek különválasztásán alapuló diéta. Megmutatja a gyakorlatban, hogyan kell szelektálni az egyes alapanyagok között, és hogyan kell megtervezni a tökéletes étrendet. A könyv legnagyobb része főfogások, reggelik, tízóraik, saláták és szendvicsek receptjeit tartalmazza, amelyekkel könnyebben elérhető mindaz, amit a fogyókúrázó szeretne megvalósítani.

Nagy Józsefné - Dr. Somogyi Lászlóné - A ​szív- és érbetegségek diétás étrendjei és az ételek elkészítési módjai
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szendi Gábor - Mezei Elmira - Paleolit ​szakácskönyv II.
A ​szerzőpáros új szakácskönyve ezúttal is bizonyítja az olvasóknak, hogy a paleolit étrend és a kulináris örömök jól megférnek egymással - miközben minden egyes ízletes paleo falattal közelebb jutunk egészségünk helyreállításához, vagy épp a gyógyuláshoz korunk jellegzetes betegségeiből! S mindezt a természet csodálatos rendje szerint... A recepteket összekötő elemzéseiben Szendi Gábor kitágítja a paleolit táplálkozás és a civilizációs betegségek összefüggéseit. Rámutat, hogy a mozgásszervi bajoktól kezdve az allergiás megbetegedéseken át egészen a hiperaktivitásig a legtöbb mindennapi baj szoros összefüggésben áll a táplálkozásunkkal. Mezei Elmira több mint 140 új paleolit receptje pedig bizonyítja, hogy a paleolit táplálkozás nem jár lemondással: változatos, ízletes és rendkívül kreatív ételkölteményei bárkit meggyőznek arról, hogy a paleolit elveknek megfelelő ételekkel a hétköznapokon és az ünnepek alkalmával is könnyen megőrizhetjük egészségünket, miközben lenyűgözhetjük családunkat, barátainkat. Az új kötet különlegessége, hogy az egyes civilizációs betegségek kapcsán konkrét étrendi javaslatokat is megfogalmaz. Olyan receptgyűjteményt kap tehát kézhez az olvasó, amelyből bármikor biztonsággal válogathat!

Ferencsik István - A ​természetes életmód ételei
A ​modern, ipari táplálékon élő ember tapasztalja, hogy fokozott mértékben jelentkeznek olyan betegségek, szervezeti gyengeségek és elváltozások, amelyekről az apja, nagyapja még csak nem is hallott. Az ember természetes tápláléka a gyümölcs és a gabona - mondta Mózes már több ezer évvel ezelőtt. A gyümölcs, a zöldség és a gabona életet ad, az életerőt fokozza. A nap sugárzását sűríti, konzerválja számunkra. Az ember természetes táplálékai nyersen fogyaszthatók, élvezhetők. Csak úgy jelentenek értéket. Ennek a gondolatnak a jegyében ismertet meg a szerző a természetes életmód táplálékaival, a MIT-MIKOR és a MIT-MIVEL fogyasztásának szabályaival.

Covers_108767
Szépségkúra Ismeretlen szerző
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Szépségkúra
Szépség ​és egészség összetartozó fogalmak. És ugyan ki ne szeretne szép és egészséges lenni? Aki pedig a könyvben szereplő étrendet végigkóstolja, a kondíció- és közérzet javító gyakorlatokat rendszeresen elvégzi, és még a kozmetikai tanácsokat is megfogadja, a kúra végére sokkal egészségesebb és szebb lesz, mint annak előtte.

Schobert Norbert - A ​Norbi titok
'Kedves ​Barátom, Sorstársam! Minden tudásom a kezedben tartod. Nem írok most egy jó marketing szöveget, mert nem mindenáron eladni akarom Neked ezt a könyvet. Lapozz bele, s ha megtudod mit, mikor ehetsz, mennyit mozogj, hogy soha ne hízz többé - akkor már segíthettem Neked is. Köszönöm figyelmed." (Schobert Norbi) "Volt egyszer egy 104 kilós kiskamasz. Tele szorongással, kishitűséggel. Igazán csak akkor lelt örömöt az életben, ha édességet habzsolhatott. Szomorúan és magányosan élt, ahogy ő mondja a "zsírbörtönben". Aztán valaki egyszer hitt benne, s a csoda megtörtént. A hebegő-habogó-hadaró fiú szinte a saját hajánál fogva mentette meg magát, és ez nem Münchausen mese. Lett belőle valaki, aki már azt is tudja, hogy mit nem tud, s átlátja mekkora felelősség, ha ily sokan hisznek egy embernek. A Norbi történet, ezzel a könyvvel kezdődhet el igazán..." (Ómolnár Miklós)

Zoltán Zsófia - Mit ​egyen a gyerek?
A ​terhes anya életmódja, étrendje - Megszületett a kisbaba - A szoptatás - Kevert táplálás - Mesterséges táplálás - Elválasztás - A bölcsőde - Az ételek elkészítésének módja \(receptek 0-1 éveseknek)- Koraszülöttek - 1-3 éves kisgyermekek étkezése - Az ételek elkészítésének módja \(receptek 1-3 éveseknek)- Óvodások-iskolások étkezése - Táplákozási problémák - Beteg a csecsemő - Beteg a gyermek - A gyógyszeradás tízparancsolata - Mérgezések - balesetek - Vitaminok - Ásványi anyagok - Boszorkánykonyha \(A szervezet anyagcseréje) - Néhány élelmiszer tápanyagtartalma - Fejlődés \(súly- és hossznövekedés)

Nicola Graimes - Agyturbó
A ​könyv több mint 100 speciálisan kifejlesztett receptet tartalmaz, amelyek finomak, könnyen elkészíthetőek és kedvére vannak a gyermekeknek, így könnyebb lesz a szülőknek a kiegyensúlyozott, egészséges, agyserkentő tápanyagokkal teli étrend biztosítása.

Marga Zobel - Horst Weibelzahl - Lisa Mrose - Nyers ​ételek
A ​háziasszonyok mindennapos kérdése: MIT FŐZZEK MA? Szükséges-e egyáltalán minden nap főzni? Természetesen nem mindenkor indokolt a főzés. Miért ne tehetnénk változatosabbá étkezéseinket kevés munkával, főzés nélkül, rövid idő alatt? Ebben a könyvben 190 receptet találhatunk zöldségből készíthető salátákra, és több mint 100-at gyümölcsből készíthető ételekre. Bizonyára sokan idegenkednek majd az első pillanatban különösnek tűnő társításoktól, de ha kipróbálják, megváltozik véleményük. Bátran nekiállhatnak a salátakészítésnek: darabolják vagy reszeljék meg a hozzávalókat, keverjék jól össze, hintsék meg ízlésük szerint friss, zöld fűszerekkel és "szóróanyagokkal", és már készen is van a vitaminokban és ásványi, valamint rostanyagokban gazdag saláta!

Dr. Sigrid Flade - Allergiák ​természetes kezelése
Manapság ​minden harmadik ember szenved allergiától - a szénanátha, az asztma, a neurodemitisz, valamint az élelmiszerek hatására és az érintkezés következtében létrejövő allergiák száma félelmetesen növekszik. Az ismert allergiaspecialista megvilágítja a betegséget és a természetgyógyászat sokrétű kezelési módját. A sajátvérkezelés, a reflexmasszázs, az akupunktúra, a homeopátia, a fitoterápia, a biorezonancia-, a fény-, ásvány- és enzimterápia igen eredményes gyógymódok. Az elhagyásos és tesztdiéta segít az allergének felismerésében. A béltisztítás, az emésztésrendezés és az étrend megváltoztatása a kezelés sikerének záloga. A keringés és kiválasztás serkentése, a mozgás és a lelki egyensúly megteremtése nagyfokban segítik a kezelést. A könyv az önkezelés minden módszerét részletesen ismerteti, alkalmazásukat lépésről lépésre bemutatja.

Szilágyi Ágnes - Hunyadvári Lászlóné - Az ​egészséges életmód étrendje
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Borszékiné Rétháti Ágnes - Az ​én reformkonyhám
A ​fejlett országokhoz hasonlóan hazánkban is egyre nagyobb az érdeklődés a reformtáplálkozás iránt: így a különféle korszerű termékek már sok falusi bolt polcán is megtalálhatóak. Étkezésünk megváltoztatását soha nem késő elkezdeni. Én - családommal együtt - körülbelül tíz éve láttam neki, mivel férjemmel együtt súlyos betegségekben szenvedtünk. Azóta viszont jó egészségnek örvendünk, és fizikailag, szellemileg egyaránt fáradhatatlannak érezzük magunkat. Először a biokertészkedést tanultam meg, majd sok-sok könyvet átolvasva főzési szokásaimat is teljesen átalakítottam, Hippokratész tanítása szerint az egészséges életmóddal kell gyógyítani (helyes táplálkozás, nyugalom, friss levegő, sok mozgás), hiszen a természet maga is segít, ha hagyjuk. `

Steiner Kristóf - Kristóf ​konyhája
"Steiner ​Kristóf főzte nekem életem egyik legjobb vacsoráját. A hihetetlen választéknál már csak az volt nagyszerűbb, hogy minden fergetegesen jóízű volt. Úgy igazán, lenyűgözően finom. Kiderült, hogy Kristóf őrületesen jó, rutinos és rendkívül kreatív szakács. Ezt a könyvet a beletett rengeteg munka, energia, mondanivaló, szeretet és a legalább kétkötetnyi szuper recept teszik kiemelkedővé. A vegán étrend világszerte az egyik legnépszerűbb, mégis kevés olyan szakácskönyv akad, amely ennyire kedvet tud csinálni hozzá, és ilyen természetességgel, könnyedséggel, személyességgel, mégis profin mutatja be. Imádom Kristóf humorát, hippiségét, hitelességét, ragyogó tehetségét, életfilozófiáját, az ételekhez és táplálkozáshoz való harmonikus viszonyát és hogy mindezt a kiváló írói kvalitásainak köszönhetően át is tudja nekünk adni a receptjein keresztül. Ez a könyv a hazai szakácskönyvpiac egyik leginspirálóbb kötete, igazi alapdarab, alig várom, hogy utolsó betűig kiolvassam, és kipróbáljak minél több receptet. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeret egészségesen és változatosan főzni és enni, akár vegán, akár nem." Mautner Zsófi "108 mesélő recept - szenvedélyes szakácsoknak, kezdő konyhatündéreknek, vegánoknak, kísérletező kedvű nemvegánoknak és az összes barátomnak. Boldogan és büszkén adom át egy kötetben mindazt, ami nap mint nap sül a serpenyőimben és lobog a lábosaimban, izzanak bár a tűz felett Budapesten, Mükonoszon, Londonban, vagy Tel Avivban. Ez a könyv azért született, hogy megmutassa: főzni bizony bárki tud, és egy szempillantás alatt is lehet lenyűgözően finom, egészséges lakomákat rittyenteni. Mindezt érző lénynek boldogságot, békésséget, szabadságot, és jó étvágyat kívánok!" Steiner Kristóf - A nehezen beszerezhető, különleges hozzávalókat egy kattintással megrendelheted. - A könyvben teljes bevásárlólistát találsz a vegán-barát konyha felszereléséhez. - A fogások közül félszáz alig egy óra alatt elkészíthető. - 11 online kisfilmmel, több mint 50 ételfotóval, és több tucatnyi személyes fényképpel találkozhatsz. - Bármilyen diétát követsz is, könnyen kiigazodsz majd a receptekhez kapcsolódó ikonok segítségével.

Schobert Norbert - Norbi: ​A 2. titok
Kedves ​Barátom, Sorstársam! Mennyi minden történt hat hónap, előző könyvem megjelenése óta! Újabb százezer család alakította át életét az Update szerint! Az országot járva átölelnek a lefogyott, boldog emberek! Jó érzés, ha az ember értelmét láthatja a munkájának. Ráadásul nemcsak idehaza, de külföldön is felfigyeltek a módszerre. Fogyni boldogan is lehet, megtartani pedig semmiség - ez a 2. titok! Családi receptjeinket is ebben a könyvben találod. Az ország szinte összes élelmiszer termékének kódját ugyancsak mellékelem! És persze újabb tanácsok, őszinte vallomások, hogy életed az önmegvalósításról és ne a kifogás kereséséről szóljon. Ölellek. Norbi

José van Mil - Christine Archer-Mackenzie - Kemoterápia ​alatt
A ​nem mindennapi szakácskönyv célja, hogy a betegeknek és hozzátartózóknak egyaránt támasza legyen a betegségek ellen folytatott küzdelemben, mindenekelőtt azzal, hogy összefoglalja a táplálkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, az étkezést megkönnyítse, s ezzel a fizikai erőnlét fenntartását segítse a kemoterápia és a sugárkezelés során. Ez pedig a felépülés egyik alapvető feltétele. A betegek számára élvezhető és elfogyasztható, ízletes, kívánatos ételeket kínálunk, amelyek összeállításánál figyelembe vettük a kezelés gyakori mellékhatásait, az étvágytalanságot, a hányingert, a száj- és torokszárazságot, az íz- és szagérzékelés megváltozását, a nyelési nehézségeket. A recepteket az ételek állaga, hőmérséklete és fűszerezettsége szerinti csoportosításban adjuk közre, amelynek segítségével könnyű igazodni ahhoz, mit is kíván éppen a beteg leginkább. Kiadónk e kötet megjelentetésével annak a sok ezer embernek kíván támogatást nyújtani, akik vagy amint betegek, vagy mint hozzátartózok érintettek, hogy eredményesen küzdhessenek felépülésért.

Covers_103616
Sajtos ​ételek Ismeretlen szerző
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Sajtos ​ételek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nagy Józsefné - Dr. Somogyi Lászlóné - Fogyasztó ​és hízlaló diétás étrendek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pákozdi Judit - Burgonyából ​télen-nyáron
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dr. Robert C. Atkins - Dacolj ​a koroddal!
A ​hosszú és egészséges élet titkát nem a génjeink őrzik. Egyedül rajtunk múlik, hogyan alakítják testünket a múló évek. Dr. Atkins, az Egyesült Államok legnevesebb táplálkozási szakértője ehhez kínál hatékony programot. Forradalmi tételei biztonságosak és követhetőek. Nem szükségszerű, hogy a kor automatikusan magával hozza a rákot, reumát és a szívbetegségeket, de ehhez nekünk is tennünk kell. Étrendünk sürgős és drámai módosításra szorul. Kevés szénhidrát, sok fehérje, heti méregtelenítés és némi rendszeres mozgás: íme, az Atkins program pillérei. Dr. Atkins világhírű, sok millió példányban elkelt munkája étrendi útmutatót is tartalmaz, amelyet F. Nagy Angéla igazított a magyar táplálkozási szokásokhoz.

Dr. Robert C. Atkins - Dr. ​Atkins új szénhidráttáblázata
Tudományos ​kutatások és klinikai tapasztalatok bizonyítják, hogy inkább a szénhidrátmennyiség, mint a kalória számolása az, amely segít a látványosabb és hosszabb ideig tartó súlycsökkenés megvalósításában. A szabályozott szénhidrátbevitel egyúttal egészségesebb életstílust jelent. Ez a kézikönyv minden hasznos információt tartalmaz ezzel kapcsolatban. Zsebkönyvünk segítségére lehet bevásárláskor, éttermi étkezések során vagy éppen akkor, amikor otthon saját menüjét állítja össze. Megtudhatja, hogyan számolhatja ki az adagokat akkor, amikor nem otthon étkezik. A szénhidráttáblázatok értékeit népszerű táplálkozáselemző software-program határozta meg.

Schirilla György - Vegetáriánuskönyv
Vegetáriánus ​könyv - Hogyan vihetjük legtöbbre az életben ? Mi, vegetáriánusok - nem csinálok titkot belőle -, a legfőbb hangsúlyt életvitelünkben a boldogság megszerzésére helyezzük. Ezért egész vegetáriánuskönyvemnek a boldogság megszerzéséhez szükséges módszerek széles körű feltárása lehet csak a célja.

F. Nagy Angéla - Tejtermékből ​télen-nyáron
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Stephen D. Chang - A ​karcsúság titkai
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sinkó Péter - 1001 ​hülye tanács fogyókúrázóknak
A ​képen barátaim: Pastrana Júlia az erdei asszony és Jeszticsjev Andrian erdei ember között vagyok látható. Tőlük tanultam emberséget, jó modort, a szabad formájú versek szeretetét. Tőlük tanultam, hogy a bablevesbe egy kis szódabikarbónát kell tenni, hogy a nyúlhoz passzol a borókalekvár és hogy foggal is lehet sörösüveget nyitni. Azt is tőlük tudom, hogy a világot a kövér emberek lendítik előre és a soványak uralják. Míg fel nem lázadunk...

Schirilla György - Vegetáriánus ​könyv Schirilla György receptjeivel
E ​könyvben az olvasó megismerkedhet a testi és lelki egészség kialakításának lehetőségeivel, de mindenek előtt a boldogság és boldogulás alapvető tényezőivel.

Langfelder Magda - Gyermekeink ​ételei
Minden ​szülőnek fontos gyermeke egészséges fejlődése. Gyermekeink érdekében - és ez a mi érdekünk is - igyekezzünk úgy formálni, alakítani az egész család ellátását, hogy az egészségesebb, a korszerű táplálkozási tudományok követelményeinek megfelelő legyen. Hogyan,milyen nyersanyagokból készíthetünk táplálóbb, egészségesebb ételeket? Langfelder Magda könyve ennek a célnak az érdekében állít csatasorba kb. 650 ételreceptet. Csecsemőkortól kamaszkorig 5 korcsoport számára javasol változatos ételeket, recepteket reggelire, tízóraira, uzsonnára, ebédere, vacsorára. Ötletesen használja fel a gyermek számára legfontosabb nyersanyagokat: zöldségféléket, tejet, tejtermékeket stb. Édességként is olyan készítményeket javasol, amelynek gyümölcs, tej, túró, tojás felhasználásával készülnek - cukor és vajkrém helyett. Napjainkban ételeinket még mindig a családi hagyományok jellemzik. Sok tésztát, kenyeret, édességet - kevés színes főzeléket, gyümölcsöt, tejterméket fogyasztunk. Ez a receptgyűjtemény segítséget nyújt az okosabb, egészségesebb táplálkozáshoz - gyermekeink ételein át - az egész család számára.

Covers_479006
Mindent ​a táplálkozásról Ismeretlen szerző
elérhető
4

Ismeretlen szerző - Mindent ​a táplálkozásról
A ​legátfogóbb és leglátványosabb útmutató a táplálkozásról Létezik tökéletes étrend? Tényleg nyolc pohár vizet kell meginnunk naponta? Pontosan mi a glutén, és miért kerülik sokan? Mi a tudományos alapja azoknak a felfedezéseknek és tanácsoknak, amelyekkel a média áraszt el bennünket nap mint nap? Világos, könnyen érthető ábrák és elképesztő adatok - minden, amit az egészséges táplálkozásról és az élelmiszerekről tudni kell.

Mark Hyman - Viszlát, ​kilók! Helló, zsír!
Itt ​az idő, hogy eloszlassuk a tévhiteket és megállítsuk a zsírfóbiát! Indul a zsírdiéta az egészségesebb életért és karcsúbb testért! Dr. Mark Hyman amerikai orvos forradalmian új étrendjét hosszas tudományos kutatómunka alapján állította össze. Könyvében közérthetően mutatja be, hogy nem a zsírfogyasztástól hízunk el; sőt, minél több zsírt fogyasztunk, annál több zsírtól szabadulunk meg, és annál jobban érezük magunkat a bőrünkben. A pegán diétaként ismertté vált étrend lényege, hogy a zöldségek és húsok mellett valóban hasznos zsírféléket fogyasztunk, mint például a tojás, az olajos magvak, az avokádó vagy az olívaolaj. Évtizedek óta rettegünk a zsíroktól, de ez a beidegződés teljesen indokolatlan. Dr. Hyman zsírdiéta programjának segítségével nemcsak csökken a súlyunk, és javul a közérzetünk, de olyan betegségeket is megelőzhetünk, mint a cukor- és szívbetegség, a demencia vagy a rák. A könyvből gyakorlati útmutatást, bevásárlólistát, pompás recepteket és tanácsokat kapunk egy olyan fogyókúrához, mely egyszerre tesz jóllakottá és egészségesebbé.

Kollekciók