Ajax-loader

'étrend' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Schobert Norbert - Norbi: ​A 2. titok
Kedves ​Barátom, Sorstársam! Mennyi minden történt hat hónap, előző könyvem megjelenése óta! Újabb százezer család alakította át életét az Update szerint! Az országot járva átölelnek a lefogyott, boldog emberek! Jó érzés, ha az ember értelmét láthatja a munkájának. Ráadásul nemcsak idehaza, de külföldön is felfigyeltek a módszerre. Fogyni boldogan is lehet, megtartani pedig semmiség - ez a 2. titok! Családi receptjeinket is ebben a könyvben találod. Az ország szinte összes élelmiszer termékének kódját ugyancsak mellékelem! És persze újabb tanácsok, őszinte vallomások, hogy életed az önmegvalósításról és ne a kifogás kereséséről szóljon. Ölellek. Norbi

Peter Glickman - Hatékony, ​kíméletes tisztítókúra mesterfokon
Hiába ​diétázunk, és eszünk kevesebbet, hogy a testet zsírégetésre ösztökéljük, amint abbahagyjuk a diétát, a zsír visszakúszik. Így védekezik a testünk a mérgek ellen. A zsír végleges eltávolításának egyetlen hatékony módja, ha megszabadulunk a mérgektől. Ezért olyan hatásos a Master Cleanse nem csak a súlycsökkentésben, hanem az emberek boldogításában is. A legutóbbi nem hivatalos felmérésben 141 embert kérdeztünk meg, akik végigcsinálták vagy éppen most végzik a tisztítókúrát. Nyolcvan százalékuk megnövekedett energiáról számolt be, és tízből kilencen boldogabbnak érzik magukat! Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a mérgek okozzák a fejfájást, fáradékonyságot, ingerlékenységet és számos más nyűgöt és fájdalmat.

Zoltán Zsófia - Mit ​egyen a gyerek?
A ​terhes anya életmódja, étrendje - Megszületett a kisbaba - A szoptatás - Kevert táplálás - Mesterséges táplálás - Elválasztás - A bölcsőde - Az ételek elkészítésének módja \(receptek 0-1 éveseknek)- Koraszülöttek - 1-3 éves kisgyermekek étkezése - Az ételek elkészítésének módja \(receptek 1-3 éveseknek)- Óvodások-iskolások étkezése - Táplákozási problémák - Beteg a csecsemő - Beteg a gyermek - A gyógyszeradás tízparancsolata - Mérgezések - balesetek - Vitaminok - Ásványi anyagok - Boszorkánykonyha \(A szervezet anyagcseréje) - Néhány élelmiszer tápanyagtartalma - Fejlődés \(súly- és hossznövekedés)

Szilágyi Ágnes - Hunyadvári Lászlóné - Az ​egészséges életmód étrendje
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Robert O. Young - Shelley Redford Young - A ​pH csoda
Intsen ​búcsút az alacsony energiaszintnek, a rossz emésztésnek, a fölös, kilóknak, a testi fájdalmaknak, és a betegségeknek! Üdvözölje az új életerőt, a szellemi frissességet, egy egészségesebb, egy karcsúbb és rugalmas testet. A kulcs? Az Ön egészsége a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelő étrend segítségével Ön megteremti-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetében. Ez egy teljesen új, bizonyítottan működő táplálkozási program, amely jó hatással lehet szervezetének kémhatására, segíti az életerő visszanyerését az egészség megőrzését. E forradalmi életmód-program hihetetlen hatásának segítségével tanulja meg helyreállítani az egyensúlyt életében és étrendjében!

Viktoras Kulvinskas - Csíraételek
Itt ​az ideje, hogy a csírákba beleszeressünk! Az egészség fenntartásának egyik legjobb módszere és legmagasabb szintje az élő ételek, főként a csírák fogyasztása. A csírák termesztése egyszerű és olcsó, ám a legfontosabb érv, ami a csírák mellett szól, hogy rengeteg tápanyagot és energiát raktároznak, „rákellenes” vitaminok képződésében pedig soha semmi nem múlhatja felül őket. Egy egyedülállóan hasznos és szórakoztató könyv, a csíratermesztés egyik felfedezőjétől, a világhírű Viktoras Kulvinskastól!

Lénárt Gitta - Lúgosítás ​élő ételekkel
A ​legtöbb betegség oka szervezetünk elsavasodása. Lénárt Gitta legújabb könyvében 4 lépésre bontott, részletes programot nyújt olvasóinak, akik testük öngyógyító és önfenntartó erőit aktivizálva szeretnének átállni a lúgosító étrendre. A folyamatot a nyers konyha fotókkal gazdagon illusztrált, legfinomabb receptjeivel támogatja. Szerencsére egyre több ember ismeri fel, hogy az életmód szoros összefüggésben áll az egészségünkkel, és sejtjeink csak akkor boldogok, ha megfelelő üzemanyaggal tápláljuk őket. És mi a legmegfelelőbb üzemanyag? Ami természetes, tápegész, ahogy a természet létrehozta, a nap megérlelte: zöldségek, gyümölcsök, magok, csírák, friss hajtások. "Kedves Olvasó, ha szeretné saját kezébe venni egészsége alakulását, kérem, tartson velem, kövessen a könyvben leírt program végrehajtásában. Ismerje meg a hagyományos - savasító - étrend alternatívájaként kínált természetes, bázikus étrend alapanyagait, ételkészítési eljárásait! Lépésről lépésre bővítse ki étrendjét finomabbnál finomabb új ételekkel, melyek nemcsak az egészségét segítik visszaszerezni, hanem igazi gasztronómiai élményt is nyújtanak." Lénárt Gitta

824406_5
Egészséges ​nyers ételek Ismeretlen szerző
30

Ismeretlen szerző - Egészséges ​nyers ételek
A ​friss, nyers étel természetes színe és zamata különleges élvezetet nyújt, és olyan energiabomba szervezetünknek, amely biztosítja az egész napi aktivitást. A nyersen tálalt, hőkezeletlen ételek rendkívül egészségesek, hiszen természetes formában, a legmagasabb koncentrációban tartalmaznak vitaminokat és enzimeket, amelyek nélkül elképzelhetetlen lenne az élet. A nyers zöldségek ezenkívül természetes orvosságok is, hiszen lúgosítanak, magas az ásványianyag- és nyomelemtartalmuk, energiával töltenek fel, de nem telítenek el bennünket. A nyerskonyha-művészet előnye a könnyű és gyors elkészíthetőség, de mellette szól az is, hogy a nyers ételben megmaradnak azok a rendkívül fontos összetevők (enzimek), amelyek az étel főzésével tönkremennének. Szakácsunk szinte korlátlan választékban, levesek, saláták, fasírtok, töltött ételek, pudingok és turmixok formájában álmodta meg azt a harminchárom ételkülönlegességet, amelyet Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthet el. A kétadagos receptek mindegyiket kipróbáltuk, ezt bizonyítják az önmagukban is étvágygerjesztő ételekről készített fotók. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így az elkészítés módja, ideje, nehézségi foka és árfekvése sem marad ismeretlen.

Loren Cordain - Paleolit ​étrend
Egészséges, ​egyszerű és finom: ez a három legfontosabb jellemzője a paleolit étrendnek, amely az ember természet adta táplálkozását igyekszik rekonstruálni. Dr. Loren Cordain, a neves táplálkozási szakértő állítja: ma is kőkorszakiak vagyunk, akik az űrkorszakban élnek! Étrendi igényeink legalábbis pontosan ugyanazok, mint egykori őseinknek. A szerző úgy véli, a paleolit étrend nem csupán a fogyni vágyóknak válhat hasznára, de korunk számos népbetegségére – a szív- és érrendszeri megbetegedésektől kezdve a diabéteszen át a rákig – jótékony hatással lehet. Cordain szerint ez a diéta valóban csodákra képes, pedig nem tartalmaz egyetlen varázsszert sem: csupán azokat az alapanyagokat, amelyekhez az ember az évmilliók során alkalmazkodott. A könyvben több mint száz ízletes – és olykor egzotikus – étel receptjét is megtalálja az olvasó, amelyek a hathetes fogyókúrás programba illesztve fényesen bizonyítják: fenséges lakomák mellett is megőrizhetjük egészségünket!

Sarah Brewer - Energiafokozók ​kézikönyv
A ​színes képekkel illusztrált kézikönyv gyakorlati segítséget nyújt a testi, szellemi, a lelki és szexuális energia növeléséhez és megőrzéséhez különböző technikák, terápiák alkalmazásával. Részletesen ismerteti az energiafokozó élelmiszereket, növényeket és táplálékkiegészítőket. A kiadvány többek között megtanít a megfelelő testmozgásra a gyors járástól a tajcsi programig, valamint az energiaszint, az állóképesség és a rugalmasság fokozására.

Martin Zobel - Horst Weibelzahl - Lisa Mrose - Nyers ​ételek
A ​háziasszonyok mindennapos kérdése: MIT FŐZZEK MA? Szükséges-e egyáltalán minden nap főzni? Természetesen nem mindenkor indokolt a főzés. Miért ne tehetnénk változatosabbá étkezéseinket kevés munkával, főzés nélkül, rövid idő alatt? Ebben a könyvben 190 receptet találhatunk zöldségből készíthető salátákra, és több mint 100-at gyümölcsből készíthető ételekre. Bizonyára sokan idegenkednek majd az első pillanatban különösnek tűnő társításoktól, de ha kipróbálják, megváltozik véleményük. Bátran nekiállhatnak a salátakészítésnek: darabolják vagy reszeljék meg a hozzávalókat, keverjék jól össze, hintsék meg ízlésük szerint friss, zöld fűszerekkel és "szóróanyagokkal", és már készen is van a vitaminokban és ásványi, valamint rostanyagokban gazdag saláta!

Ursula Summ - Tökéletes ​étrend a karcsúságért
Ez ​a diétáskönyv azoknak szól, akik nem szívesen sanyargatják testüket-lelküket radikális fogyókúrával, de szeretnék jól érezni magukat a bőrükben. Nekik próbál segíteni a szerző, ismert dietetikus szakember, hogy lassú fogyással érjék el a vágyott testsúlyt, és szelektív táplálkozással megőrizhessék vonalaikat. Elmagyarázza, hogyan működik az ételek különválasztásán alapuló diéta. Megmutatja a gyakorlatban, hogyan kell szelektálni az egyes alapanyagok között, és hogyan kell megtervezni a tökéletes étrendet. A könyv legnagyobb része főfogások, reggelik, tízóraik, saláták és szendvicsek receptjeit tartalmazza, amelyekkel könnyebben elérhető mindaz, amit a fogyókúrázó szeretne megvalósítani.

Marga Zobel - Horst Weibelzahl - Lisa Mrose - Nyers ​ételek
A ​háziasszonyok mindennapos kérdése: MIT FŐZZEK MA? Szükséges-e egyáltalán minden nap főzni? Természetesen nem mindenkor indokolt a főzés. Miért ne tehetnénk változatosabbá étkezéseinket kevés munkával, főzés nélkül, rövid idő alatt? Ebben a könyvben 190 receptet találhatunk zöldségből készíthető salátákra, és több mint 100-at gyümölcsből készíthető ételekre. Bizonyára sokan idegenkednek majd az első pillanatban különösnek tűnő társításoktól, de ha kipróbálják, megváltozik véleményük. Bátran nekiállhatnak a salátakészítésnek: darabolják vagy reszeljék meg a hozzávalókat, keverjék jól össze, hintsék meg ízlésük szerint friss, zöld fűszerekkel és "szóróanyagokkal", és már készen is van a vitaminokban és ásványi, valamint rostanyagokban gazdag saláta!

Dr. Robert C. Atkins - Dacolj ​a koroddal!
A ​hosszú és egészséges élet titkát nem a génjeink őrzik. Egyedül rajtunk múlik, hogyan alakítják testünket a múló évek. Dr. Atkins, az Egyesült Államok legnevesebb táplálkozási szakértője ehhez kínál hatékony programot. Forradalmi tételei biztonságosak és követhetőek. Nem szükségszerű, hogy a kor automatikusan magával hozza a rákot, reumát és a szívbetegségeket, de ehhez nekünk is tennünk kell. Étrendünk sürgős és drámai módosításra szorul. Kevés szénhidrát, sok fehérje, heti méregtelenítés és némi rendszeres mozgás: íme, az Atkins program pillérei. Dr. Atkins világhírű, sok millió példányban elkelt munkája étrendi útmutatót is tartalmaz, amelyet F. Nagy Angéla igazított a magyar táplálkozási szokásokhoz.

Gary Taubes - Miért ​hízunk el?
Egyél ​kevesebbet, és mozogj többet! tanácsolja nekünk ország-világ, amikor felszalad ránk néhány kiló. Ám hiába a koplalás, a zsírszegény ételek, a sok testedzés, a kalóriák számolgatása - a diéta valahogy mégsem működik. Ha sikerül is lefogynunk, hamar visszaugranak a leadott kilók, vagy még több is. Ha annyira nyilvánvaló, hogy a karcsúság a bevitt és felhasznált kalóriák helyes arányán múlik, miért nem sikerül megállítani a rohamosan terjedő elhízásjárványt?! Sikerkönyvében GARY TAUBES lerántja a leplet a kalóriaegyensúllyal kapcsolatos tévhitekről, és elénk tárja azokat a tényeket, melyeket a szakemberek mind ez idáig figyelmen kívül hagytak. Ezenfelül megválaszolja az olvasókat leginkább foglalkoztató kérdéseket: miért tudnak soványak maradni egyesek, és mások miért híznak el? Milyen szerepet játszik a testmozgás és a genetika a testsúlyunk alakításában? Milyen ételeket ehetünk, és melyeket kell elkerülnünk, hogy ne küzdjünk túlsúllyal? A Miért hízunk el? a legfrissebb eredményekre épülő, közérthető, a gyakorlatban is jól hasznosítható kötet, nélkülözhetetlen útmutató a helyes táplálkozáshoz és a testsúly szabályozásához. A könyvet egyszerűen követhető diéta teszi teljessé. "Taubes csípős kritikája és lehengerlő érvelése örökre megváltoztatja azt, amit a kalóriákról, az élelmiszer-piramisról és az étrendünkről gondolunk." MENS JOURNAL

Lénárt Gitta - Szivárvány ​szakácskönyv
A ​nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője izgalmas, új receptjeinek hozzávalóit ezúttal szárítmányokkal és szuperételekkel gazdagítja, amelyeknek köszönhetően akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség vagy gyümölcs. A kíméletes aszalással elkészített zöldség- és gyümölcsszárítmányokat, porokat, a kiemelkedően magas tápanyagtartalmú szuperétkeket alapanyagként és fűszerként is használhatjuk a kötetben szereplő gyümölcs- és zöldségturmixok, levesek, pástétomok, főételek és édességek elkészítése során. Gitta receptjeit egyszerűen nem lehet megunni! Táplálékaink gyógyhatásairól külön fejezetben olvashatunk, hasznos információi segítik azokat az olvasókat, akik nem csak az íze és karcsúsító hatása miatt választják a nyers konyhát, hanem további lépéseket kívánnak tenni a tudatos táplálkozás útján.

Dr. Jávor Tibor - Moser Györgyné - A ​székrekedés és étrendi kezelése
E ​könyv mindenki számára közérthetően mutatja be a székrekedés okait, előfordulását, gyakoriságát, tüneteit és kezelését. Leírja, hogy nem is olyan nehéz ezen a betegségen segíteni, hiszen ha életvitelünket némileg átalakítjuk, minimális odafigyeléssel a panaszok megszüntethetők. A székelés rendezése együttjár az életmódunk rendezésével, étkezésünk természetesebbé tételével, s ezzel nemcsak az adott kellemetlen tünetet tudjuk eltüntetni, hanem más következményes betegségnek tudjuk elejét venni (pl. aranyér, vastagbélrák, különböző fekélyek). A könyv tárgyalja a pszichés támogatást, a gyógyszeres kezelés lehetőségeit és korlátait is. Az orvosi tudnivalókat diétás receptgyűjtemény követi.

Nagy Józsefné - Dr. Somogyi Lászlóné - A ​máj-, epe- és vesebetegségek diétás étrendjei
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kathryn Hawkins - Karcsúsító ​konyha
A ​zsírszegény, ámde ízletes ételek átfogó kézikönyve összesen 120 csábító receptet kínál – minden alkalomra. Találhatók benne zsenge levesek és ízes, fűszeres előételek, habkönnyű falatkák és klasszikus hús- vagy halételek, de a vegetáriánus konyha hívei, sőt még az édesszájú fogyni vágyók is lelnek benne bőven kedvükre valót. A pontos zsír- és kalóriaadatok, a kifogyhatatlan szakértői ötletek, tanácsok teszik ezt a könyvecskét a korszerű és egészséges táplálkozás egyik nélkülözhetetlen recepttárává.

Covers_108767
Szépségkúra Ismeretlen szerző
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Szépségkúra
Szépség ​és egészség összetartozó fogalmak. És ugyan ki ne szeretne szép és egészséges lenni? Aki pedig a könyvben szereplő étrendet végigkóstolja, a kondíció- és közérzet javító gyakorlatokat rendszeresen elvégzi, és még a kozmetikai tanácsokat is megfogadja, a kúra végére sokkal egészségesebb és szebb lesz, mint annak előtte.

Schobert Norbert - A ​Norbi titok
'Kedves ​Barátom, Sorstársam! Minden tudásom a kezedben tartod. Nem írok most egy jó marketing szöveget, mert nem mindenáron eladni akarom Neked ezt a könyvet. Lapozz bele, s ha megtudod mit, mikor ehetsz, mennyit mozogj, hogy soha ne hízz többé - akkor már segíthettem Neked is. Köszönöm figyelmed." (Schobert Norbi) "Volt egyszer egy 104 kilós kiskamasz. Tele szorongással, kishitűséggel. Igazán csak akkor lelt örömöt az életben, ha édességet habzsolhatott. Szomorúan és magányosan élt, ahogy ő mondja a "zsírbörtönben". Aztán valaki egyszer hitt benne, s a csoda megtörtént. A hebegő-habogó-hadaró fiú szinte a saját hajánál fogva mentette meg magát, és ez nem Münchausen mese. Lett belőle valaki, aki már azt is tudja, hogy mit nem tud, s átlátja mekkora felelősség, ha ily sokan hisznek egy embernek. A Norbi történet, ezzel a könyvvel kezdődhet el igazán..." (Ómolnár Miklós)

Covers_103616
Sajtos ​ételek Ismeretlen szerző
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Sajtos ​ételek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nagy Józsefné - Dr. Somogyi Lászlóné - Fogyasztó ​és hízlaló diétás étrendek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pákozdi Judit - Burgonyából ​télen-nyáron
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dr. Robert C. Atkins - Dr. ​Atkins új szénhidráttáblázata
Tudományos ​kutatások és klinikai tapasztalatok bizonyítják, hogy inkább a szénhidrátmennyiség, mint a kalória számolása az, amely segít a látványosabb és hosszabb ideig tartó súlycsökkenés megvalósításában. A szabályozott szénhidrátbevitel egyúttal egészségesebb életstílust jelent. Ez a kézikönyv minden hasznos információt tartalmaz ezzel kapcsolatban. Zsebkönyvünk segítségére lehet bevásárláskor, éttermi étkezések során vagy éppen akkor, amikor otthon saját menüjét állítja össze. Megtudhatja, hogyan számolhatja ki az adagokat akkor, amikor nem otthon étkezik. A szénhidráttáblázatok értékeit népszerű táplálkozáselemző software-program határozta meg.

Schirilla György - Vegetáriánuskönyv
Vegetáriánus ​könyv - Hogyan vihetjük legtöbbre az életben ? Mi, vegetáriánusok - nem csinálok titkot belőle -, a legfőbb hangsúlyt életvitelünkben a boldogság megszerzésére helyezzük. Ezért egész vegetáriánuskönyvemnek a boldogság megszerzéséhez szükséges módszerek széles körű feltárása lehet csak a célja.

F. Nagy Angéla - Tejtermékből ​télen-nyáron
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Stephen D. Chang - A ​karcsúság titkai
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Schirilla György - Vegetáriánus ​könyv Schirilla György receptjeivel
E ​könyvben az olvasó megismerkedhet a testi és lelki egészség kialakításának lehetőségeivel, de mindenek előtt a boldogság és boldogulás alapvető tényezőivel.

Langfelder Magda - Gyermekeink ​ételei
Minden ​szülőnek fontos gyermeke egészséges fejlődése. Gyermekeink érdekében - és ez a mi érdekünk is - igyekezzünk úgy formálni, alakítani az egész család ellátását, hogy az egészségesebb, a korszerű táplálkozási tudományok követelményeinek megfelelő legyen. Hogyan,milyen nyersanyagokból készíthetünk táplálóbb, egészségesebb ételeket? Langfelder Magda könyve ennek a célnak az érdekében állít csatasorba kb. 650 ételreceptet. Csecsemőkortól kamaszkorig 5 korcsoport számára javasol változatos ételeket, recepteket reggelire, tízóraira, uzsonnára, ebédere, vacsorára. Ötletesen használja fel a gyermek számára legfontosabb nyersanyagokat: zöldségféléket, tejet, tejtermékeket stb. Édességként is olyan készítményeket javasol, amelynek gyümölcs, tej, túró, tojás felhasználásával készülnek - cukor és vajkrém helyett. Napjainkban ételeinket még mindig a családi hagyományok jellemzik. Sok tésztát, kenyeret, édességet - kevés színes főzeléket, gyümölcsöt, tejterméket fogyasztunk. Ez a receptgyűjtemény segítséget nyújt az okosabb, egészségesebb táplálkozáshoz - gyermekeink ételein át - az egész család számára.

Sebestyén Balázs - Tóth Gábor - E-mentes ​övezet, avagy mit reggeliztél ma?
Világunkban ​a helyes táplálkozáshoz mindenkinek értenie kell egy kicsit. Az élelmiszeripar kettős játékot játszik, és ennek a polgár ihatja meg a levét. Hasznos tisztában lenni a belső folyamatokkal, összefüggésekkel az élelmiszergyártás és a táplálkozás terén, hogy ezek ismeretében jó döntéseket hozhassunk az egészségünket érintő kérdésekben. Ezért született e riportkönyv, amelyben Sebestyén Balázs kérdezi Bio Gabit, alias Tóth Gábor táplálkozáskutatót, akivel műsorvezető kollégáikkal együtt három éven át, hétről hétre beszélgettek a legaktuálisabb kérdésekről, a legfrissebb szakmai eredményekről, a fogyasztói dilemmákról a Morning Show E-mentes övezet című, nagy sikerű rovatában. Közkívánatra született e könyv, amelyben elérhető a műsorban elhangzott számtalan hasznos szakmai információ, tanács, megoldás és ötlet a határainkon innen és túl élők számára, olvasmányos, közérthető, kibővített formában, csokorba gyűjtve, receptekkel együtt. Ennél azonban még többről is szó van. A könyv készítése közben mintegy életre kelt, és így különálló, bővített műként jelenik meg, amely mindenki számára haszonnal forgatható, aki szeretné E-számoktól mentesen, tisztábban látni a jelenségeket. Mit jelent a gasztropszichológia? Miért van annyi étrendi irányzat? Melyik E-számmal kell vigyáznunk? Igyunk-e tehéntejet, együnk-e párizsit? Mit tegyünk, ha emésztési problémáink vannak? Valós-e a gluténpánik, és milyen kenyeret vásároljunk? Ehetünk-e fagylaltot, és miből készül a csokoládé? Miért hiperaktív a gyerek, és miért migrénes a szülő? Milyen vizet igyunk, jó-e a rendszeres kávézás? Bízhatunk-e a biotermékekben? Mit együnk, ha sportolunk vagy fogyni szeretnénk? Hogyan erősíthetjük immunrendszerünket? Mi a hosszú élet titka? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat e riportkönyvben.

Mark Hyman - Viszlát, ​kilók! Helló, zsír!
Itt ​az idő, hogy eloszlassuk a tévhiteket és megállítsuk a zsírfóbiát! Indul a zsírdiéta az egészségesebb életért és karcsúbb testért! Dr. Mark Hyman amerikai orvos forradalmian új étrendjét hosszas tudományos kutatómunka alapján állította össze. Könyvében közérthetően mutatja be, hogy nem a zsírfogyasztástól hízunk el; sőt, minél több zsírt fogyasztunk, annál több zsírtól szabadulunk meg, és annál jobban érezük magunkat a bőrünkben. A pegán diétaként ismertté vált étrend lényege, hogy a zöldségek és húsok mellett valóban hasznos zsírféléket fogyasztunk, mint például a tojás, az olajos magvak, az avokádó vagy az olívaolaj. Évtizedek óta rettegünk a zsíroktól, de ez a beidegződés teljesen indokolatlan. Dr. Hyman zsírdiéta programjának segítségével nemcsak csökken a súlyunk, és javul a közérzetünk, de olyan betegségeket is megelőzhetünk, mint a cukor- és szívbetegség, a demencia vagy a rák. A könyvből gyakorlati útmutatást, bevásárlólistát, pompás recepteket és tanácsokat kapunk egy olyan fogyókúrához, mely egyszerre tesz jóllakottá és egészségesebbé.

Kollekciók