Ajax-loader

'tesztkönyv' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Ismeretlen szerző - Általános ​gyógyszerészeti ismeretek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tom Rath - Strengthsfinder ​2.0
Do ​you have the opportunity to do what you do best every day? Chances are, you don't. All too often, our natural talents go untapped. From the cradle to the cubicle, we devote more time to fixing our shortcomings than to developing our strengths. To help people uncover their talents, Gallup introduced the first version of its online assessment, StrengthsFinder, in 2001 which ignited a global conversation and helped millions to discover their top five talents. In its latest national bestseller, StrengthsFinder 2.0, Gallup unveils the new and improved version of its popular assessment, language of 34 themes, and much more (see below for details). While you can read this book in one sitting, you'll use it as a reference for decades. Loaded with hundreds of strategies for applying your strengths, this new book and accompanying website will change the way you look at yourself--and the world around you--forever.

Stuart Redman - Ruth Gairns - Test ​your English Vocabulary in Use
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Michael McCarthy - Felicity O'Dell - Test ​your English Vocabulary in Use Upper-Intermediate
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Elekes G. Sándor - Galló Ágnes - Schmiedl Gábor - Varga István - Nem ​csak IQ
Ez ​a könyv tudás, logika és humor elegye. Tudáspróba, mely 20 önálló tesztből áll. A feladatok megoldásához jól jön a logikus gondolkodás, de egy kis humorérzék sem árt. A könyv végén a kiértékelés is megtalálható. Elsősorban iskoláskorúaknak készült, de játékos kedvű felnőtteknek is szívből ajánljuk - ám óva intjük őket a túlzott önbizalomtól. Pompás kis családi mulatság lehet, ha a családtagok összemérik egymással szellemi erejüket. Akik nem szeretik a megmérettetéseket, azoknak is jó szórakozást jelenthet a kötet olvasgatása, hiszen rengeteg érdekes információhoz juthatnak, s így szórakozva tanulhatnak. A szerzők mindnyájan tagjai a magas intelligenciahányadossal rendelkező emberek nemzetközi szervezetének, a Mensának.

Erdei József - Homolya Katalin - Smart ​in Business Tests
Felkészítő- ​és gyakorlókönyv a középfokú gazdasági nyelvvizsga írásbeli részére a Corvinus Nyelvvizsgaközpont Gazdasági szaknyelvi vizsgafelkészítő sorozatának részeként.

Boruzs János - Jacsmenik Erika - Nagy ​tesztkönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lázár László - KRESZ ​kézikönyv tanulóvezetőknek
A ​kötet tartalmából: I. A közúti közlekedés szabályai és értelmezésük; Bevezető rendelkezések; Fogalmak; Közúti jelzések: A rendőr jelzései - A jelzőőr jelzései - Forgalom irányítására szolgáló fényjelző készülékek - A közúti jelzőtáblák; A gyalogosok és járművek utasaira vonatkozó szabályok; A járműközlekedésre vonatkozó szabályok; Járművek kivilágítása; A járművek terhelése; Egyes járműfajták közlekedésére vonatkozó külön szabályok; Rendkívüli események; Vegyes rendelkezések; II. Teszt a sikeres vizsgához.

Czifra Éva - Első ​tesztkönyvem
"Középfokú ​nyelvvizsgára készülsz angolból? Már több tesztkönyvet megoldottál és nem érted miért is az a jó válasz? Vagy már megszerezted az alap nyelvtani tudást és most szeretnéd elkezdeni a teszteket? Itt a megoldás! Ezzel a kiadvánnyal nem csak az angol nyelv alapvető nyelvtani szabályait gyakorolhatod be, hanem megtanulva a megadott magyarázatokat sikeresebb leszel a többi teszt megoldásában is. A Kedves Nyelvtanuló! részben hasznos tippeket találsz a tesztek helyes begyakorlásához. Ez a kiadvány 22 éves tanítási tapasztalat alapján íródott. Több tanítványom maximális pontszámmal teljesítette ezt a feladatot a vizsgán." (a Szerző)

Szöginé Csiszár Ilona - Tóthné Schulcz Hedvig - Érettségi ​és nyelvvizsga feladatgyűjtemény angol nyelvből II.
A ​feladatgyűjtemény a különböző típusú nyelvvizsgákra, illetve a közép- és emelt szintű érettségire való felkészülést kívánja elősegíteni. A kötet a hallott szöveg értése és a nyelvhelyesség gyakorlásán keresztül alkalmas a nyelvi ismeretek bővítésére, elmélyítésére, illetve a készségek fejlesztésére. A gyakorlókönyvet a nyelvtanulók és tanáraik egyaránt haszonnal forgathatják. A kötet alkalmas egyéni felkészülésre is, mivel az objektíven értékelhető feladatok (nyelvhelyesség és a hallott szöveg értése) mindegyikéhez megoldókulcsot mellékeltünk. A feladatokat a Közös Európai Referenciakeret (KER) ajánlásait figyelembe véve csoportosítottuk három szint szerint: azt a hármat (A2, B1 és B2) választottuk, amelyeket a leggyakrabban tűznek ki célul a vizsgákon. A dupla CD-melléklet tartalmazza a hallott szövegértéses feladatok hanganyagát, melyet anyanyelvi beszélők közreműködésével készítettünk el.

Deborah Phillips - Longman ​Complete Course for the TOEFL Test
Focusing ​on skill-building practice for more advanced students, this complete, multimedia TOEFL(R) course now helps students prepare for both the paper and computer versions of the TOEFL(R) Test. Longman Complete Course for the TOEFL(R) Test is appropriate for use as a primary test preparation text, as a supplement to general course, or as a self-study aid. The Complete Course is accompanied by a set of audiocassettes or dual-platform CDs and a User's Guide. The audiocassettes and CDs contain recorded listening material from the book. The User's Guide contains scripts of the listening material and an answer key with explanations. Coming soon...a Bonus Test Disk with an additional bank of questions.

Csordás Mihály - Nagy Tibor - Matematikai ​versenytesztek 2002
A ​Matematikai versenytesztek sorozat tizedik kötete a 2002. évi 13. Zrínyi Ilona Matematikaverseny feladatait, megoldásait és eredményeit tartalmazza. Ez a verseny lényegesen eltér a hagyományos versenyektől, hiszen nagyon rövid idő alatt (egy feladatra átlagosan csak 3 perc jut) kell kiválasztani öt válasz közül az egyetlen helyeset.

Damásdi Ildikó - Szöllősi Péter - Agytorna ​2 - Középdöntő
Ön ​kedves Olvasó, bizonyára már túl jutott az Agytorna Elődöntő cseppet sem könnyű tesztjein. Most újabb nehéz felé állítjuk, a Középdöntőn kell átverekednie magát - remélhetőleg - több, mint kevesebb sikerrel. A kérdések most sem könnyűek, komoly erőfeszítést kíván a megoldásuk. A mi célunk - és remélhetőleg az Önöké is - ma is elsősorban a győzelem és csak másodsorban a részvétel a fontos! A tesztek kitöltése után már bizonyára látni fogjuk, az élet mely területein kell még bepótolnunk a műveltségünk fehér foltjait.

Gera Tibor - Matematika ​tesztkönyv I.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kuti Zsuzsa - Országos ​kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol nyelv 8. osztályosoknak
Gyakorlófeladatok a ​8. osztályos angol nyelvi kompetenciamérésre való felkészüléshez 10 teljes tesztsor az olvasott és hallott szövegértés mérésére javítókulccsal és letölthető hanganyaggal Ajánljuk az országos angol nyelvi mérés előtt álló diákok tanórai felkészítéséhez önálló feldolgozásra nyelvvizsgára való felkészüléshez

Ismeretlen szerző - Általános ​védőnői ismeretek
A ​tesztkönyv elsődleges célja a felsőoktatásban az Egészségügyi Gondozás és Prevenció alapszak védőnői szakirányú képzésen részt vevő védőnőhallgatók vizsgára való felkészítése. Hasznos ez a könyv azon védőnők számára is, akik hosszabb távollét után térnek vissza a szakmába, és szeretnék felfrissíteni, ellenőrizni tudásukat és az egészségügyi team azon tagjai számára is, akik betekintést szeretnének kapni a védőnői ismeretek tárházába. A könyv négy témakörben segíti az önellenőrzést és a tesztek gyakorlását - hiszen a vizsgán hasonló teszteket kell kitölteni, ezáltal bizonyítva a tananyag tökéletes elsajátítását. A négy témakör: a védőnői módszertan, amely magába foglalja a várandósgondozást, a csecsemő- és gyermek-, iskola-egészségügyi és családgondozást, a krízisvédelmet és a gyermekvédelmet; az orvostudományon belül a szülészet-nőgyógyászat és a gyermekgyógyászat; az egészségtudomány az egészségfejlesztéssel és a társadalomtudomány, amely tartalmazza a jog, a szociológia és a pszichológia idevonatkozó kérdéskörét. A tesztkönyv nagy előnye, hogy mindenféle teszttípust tartalmaz, az egyszerű választástól a hibakeresésen át a többszörös választásig. Így lehetőséget ad azok gyakorlására, hiszen a tesztek megoldásához a tananyag ismeretén túl gyakorlat is kell. Minden fejezethez tartozik megoldókulcs, több megoldás mellett magyarázat is található, valamint a felhasznált irodalom bemutatása, amely további segítséget jelent a vizsgára való felkészülésben.

Kovács Éva - Dezsényi István - Rigó Tibor - Angol ​középfokú írásbeli nyelvvizsga
Ez ​a kötet több okból is a lehető leghitelesebben mutatja be az Origó nyelvvizsgarendszer írásbeli feladatait. Kiadványunk az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ Origó nyelv-vizsgarendszerének feladatbankjából származó, az elmúlt években "élesben" használt feladatok gyűjteménye. Az eredeti feladatok megoldásához minden feladattípus bemutatása, valamint hasznos tanácsok olvashatók a könyv szerkesztőitől, akik a vizsgaközpont vizsgáztató nyelvtanárai. A kötet újdonsága a Értékelési útmutatóban bemutatott, a közvetítési és szövegértési feladatok vizsgázói mintáiból gyűjtött jó, illetve nem elfogadható megoldások, amelyek lehetővé teszik a javítási és értékelési gyakorlat megismerését. A kötet tartalma: 5 feleletválasztós teszt 10 közvetítés angolról magyarra 10 irányított fogalmazás 10 olvasott szöveg értése Megoldások Értékelési útmutató További feladatsorok (tesztek, nyelvtani gyakorlatok, hallás utáni feladatok) a www.akademiaikiado.hu weboldalról a virtuális melléklet menüpontban, a kötetben található egyedi kód segítségével érhetők el.

Somlóvári László - Horváth Imre - Tesztkönyv ​a hajóvezetők részére
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ismeretlen szerző - TELC ​- Német nyelvvizsga gyakorlófeladatlapok
Könyvünkkel ​azoknak a nyelvtanulóknak és az őket felkészítő tanároknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik a TELC (The European Language Certificates) vizsgarendszerben szeretnének német nyelvből B1 szinten Zertifikat Deutsch, valamint B2 szinten Zertifikat Deutsch Plus komplex, azaz írásbeli és szóbeli nyelvvizsgát tenni. Számukra kínálunk B1 szinten kettő, B2 szinten pedig négy teljes vizsgafeladatsort. Ezen kívül tartalmaz a kötet egy-egy mintafeladatlapot – a vizsgaszituáció jobb megismerése érdekében, az önellenőrzéshez megoldásokat és mintaleveleket, valamint a hallás utáni feladatok szövegének átiratát. A könyv kiegészítője egy audio CD a hallás utáni szövegértés vizsgafeladat szövegeivel, valamint az ún. virtuális melléklet – a kötet belső borítóján található regisztrációs számmal elérhető öt további vizsgafeladatsor, amelyek megtalálhatóak az Akadémiai Kiadó honlapján, www.akademiaikiado.hu.

Ismeretlen szerző - Gyakorló ​kérdések az elméleti KRESZ-vizsgához
12 ​próbavizsga a megújult B kategóriás hatósági KRESZ-vizsgára való felkészüléshez.

Kuti Zsuzsa - Országos ​kompetenciamérés tesztgyűjtemény angol nyelv 6. osztályosoknak
Gyakorlófeladatok a ​6. osztályos angol nyelvi kompetenciamérésre való felkészüléshez 10 teljes tesztsor az olvasott és hallott szövegértés mérésére javítókulccsal és letölthető hanganyaggal Ajánljuk az országos angol nyelvi mérés előtt álló diákok tanórai felkészítéséhez önálló feldolgozásra nyelvvizsgára való felkészüléshez

Bakai László - KRESZ-tesztkönyv ​kerékpárosoknak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fazekasné Fenyvesi Margit - Józsa Krisztián - Nagy József - Vidákovich Tibor - DIFER ​Programcsomag - Diagnosztikus fejlődésvizsgáló rendszer 4-8 évesek számára
A ​DIFER programcsomag célja, funkciója, hogy segítse az eredményes iskolakezdést. Az első tanévek eredményei meghatározzák a tanulók jövőjét. Az első évfolyamokon elsajátítandó alapkészségek eredményessége nagymértékben az úgynevezett kritikus elemi készségek fejlettségétől függ.

Lucille Hollander Blum - Helen H. Davidson - Nina D. Fieldsteel - A ​Rorschach Workbook
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Olaszy Kamilla - Elektronik ​- Informatik
Az ​Elektronik - Informatik - Großes Testbuch szaknyelvi gyakorlókönyv azoknak a nyelvtanulóknak szól, akik szókincsüket és nyelvtani ismereteiket az elektronika és az informatika témaköreiben kívánják elmélyíteni, és adott esetben közép- vagy felsőfokú német szakmai nyelvvizsgán szeretnék magukat megmérettetni. A feladatok megfelelnek az Európa Tanács Közös Európai Referenciakeretében ajánlott B2 és C1 követelményrendszernek és szintbesorolásnak. Természetesen haszonnal forgathatják a könyvet azok is, akik már rendelkeznek megfelelő nyelvvizsga-tanúsítványokkal, de tudásukat szinten kívánják tartani, illetve fel akarják frissíteni. Milyen formában lehet dolgozni az Elektronik - Informatik - Großes Testbuch című könyvvel? - a könyv használható egyéni tanulás esetén, - csoportos formában történő felkészülésnél, - intenzív tanfolyamokon.

Metzger János - Magyar ​nyelv és irodalom
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

David Daniels - Virginia Price - The ​Essential Enneagram
A ​centuries-old psychological system with roots in sacred tradition, the Enneagram can be an invaluable guide in your journey toward self-understanding and self-development. In this book, Stanford University Medical School clinical professor of psychiatry David Daniels and counseling psychologist Virginia Price offer the only scientifically developed Enneagram test based upon extensive research combined with a self-discovery and personal-development guide.

!!
The ​Official SAT Study Guide Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - The ​Official SAT Study Guide
The ​Official SAT Study Guide: Second Edition™ features 10 official SAT® practice tests created by the test maker. With over 1,000 pages and more than 20 chapters, it's packed with the most up-to-date information regardless of the jacket and students need to get ready for the test. Students will gain valuable experience and raise their confidence by taking practice tests, by reviewing critical concepts, test-taking approaches, and focused sets of practice questions just like those on the actual SAT. The Official SAT Study Guide: Second Edition will help students get ready for the SAT with - 10 official SAT practice tests, including 3 new recent exams - detailed descriptions of math, critical reading, and writing sections of the SAT - targeted practice questions for each SAT question type - practice essay questions, along with sample essays and annotations - a review of math concepts tested in the exam - test-taking approaches and suggestions that underscore important points - free online score reports - exclusive access to online answers and explanations at collegeboard.com - $10 discount on The Official SAT Online Course to all book owners There's also a complete chapter on the PSAT/NMSQT®.

Kollekciók