Ajax-loader

'tesztkönyv' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Gálosi János - Összefoglaló ​feladatgyűjtemény történelemből a középiskolák számára
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Boruzsné Jacsmenik Erika - Angol ​nyelvi tesztek diákoknak - Feladatok középhaladóknak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hársing Lajos - Nagy ​irodalmi tesztkönyv
A ​magyar és világirodalom legkiemelkedőbb alkotása és alkotói kaptak helyet e rendhagyó kötet lapjain, melynek elsődleges célja, hogy játékos formában bővítse az olvasó irodalmi ismereteit. A változatos játékokban olyan művek és nevek tűnnek fel, melyeket minden művelt magyar embernek illik ismernie. Bár a kötetben szereplő feladatok nagy segítséget nyújtanak az általános és középiskolai irodalmi tananyag felelevenítéséhez, amint a cím is mutatja, nemcsak iskolásoknak ajánljuk, hanem mindenkinek, aki szereti az irodalmat.

Ismeretlen szerző - Általános ​védőnői ismeretek
Az ​Egészségügyi Főiskolai Záróvizsga tesztgyűjtemények sorozatszerkesztő bizottságának alapvető szerkesztési koncepciója volt, hogy az egyes szakok számára szolgáló záróvizsga-tesztgyűjtemény tartalmilag összhangban álljon az idézett kormányrendeletben /MK 36/1996.(III.5)/ lefektetett alapképzési képesítési követelményekkel, valamint a képzési idő alatt megszerzett ismeretek összefoglaló áttekintését és ahol szükséges, kiegészítését is adja, s így mintegy interdiszciplináris tankönyvként is szolgálja a hallgatók felkészülését/felkészítését a záróvizsgára. Ugyanakkor az oktatói szabadság elvét érvényesítve a tesztgyűjteményben helyet kaphatott minden olyan ismeretet felölelő tesztkérdés is, amelyet szükségesnek tartott egy-egy tanszék vezetői oktatói kara, lett légyen az elméleti vagy gyakorlati jellegű ismeret."

Anne Hooper - Szexteszt
Milyen ​a jó szerető? Magabiztos? Gyengéd? Tapasztalt? Figyelmes? Szenvedélyes? Ingerlő és játékos? Érzéki? Megtudhatja, aki kezébe veszi ezt a szókimondó könyvet.

Szabó Szilvia - Michael Collins - ECL ​English Level C1 Practice Examination Book 1 Revised Edition
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dominique Bellemin - Staub Valéria - Gyakorlókönyv ​a francia szóbeli nyelvizsgához
A ​könyv nagy segítséget nyújt az "A" típusú nyelvvizsgára való felkészüléshez. Szerzői az ELTE ITK munkatársai, a téma legjobb ismerői. A gyakorlókönyv három nagyobb fejezetre oszlik:1. Képleírások.2. Szituációs feladatok.3. Hallás utáni szövegértés-feladatok.Ezen belül találhatunk benne alap-, közép- és felsőfokú állami nyelvvizsgára szánt szövegeket. Mindegyik feladatfajtához mellékelünk megoldásmintákat is, illetve a hallás utáni szövegértés-feladatok minden kérdéséhez megadjuk a válaszokat.A könyv szerencsésen fogja kiegészíteni Nathalie Duplaissy-Staub Valéria Gyakorlókönyv a francia írásbeli nyelvvizsgához című könyvét.

Viktor Serebriakoff - Teszt ​az IQ mérésére
Tudja ​ön, hogy mennyire intelligens? Hogy ön és gyermekei milyen kreatív képességekkel rendelkeznek? Az intelligencia és a személyiség tesztelésének kimagaslóan fontos szerepe van életünkben. Victor Serebriakoff a Mensa tiszteletbeli elnöke útmutatót írt ehhez a gyakran ellentmondásos témához. A mellékelt gyakorlati tesztsor célja önmagunk felfedezése és elménk csiszolása.

Bedő Éva - Angol ​- orosz - spanyol
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_268737
Adatbázis-kezelés Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Adatbázis-kezelés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bedő Éva - Dr. Keresztény Éva - Érettségi ​és OKTV-feladatok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Siegfried Brockert - Gabriele Braun - EQ ​Érzelmi tesztek könyve
Modern ​korunknak mind a gazdasági, mind a társadalmi és családi életben nem IQ-zsenikre, hanem emocionális intelligenciával rendelkező emberekre van szüksége. A könyvben található ötvenkét EQ-teszt segítségével az Olvasó megmérheti és fejlesztheti emocionális intelligenciáját. Hasznos és kellemes élményben lesz része, különösen, ha nem egyedül, hanem egy Önhöz közel álló személlyel végzi és ellenőrizteti az eredményt.

Huszthy Ádám - Tudáspróba ​- 1000 kérdés 4000 válasz - Műveltségi tesztkönyv
A ​könyvben található 1000 kérdésre adható 4000 válasz közül kell megkeresnie a helyes feleletet a teszteket kedvelő olvasónak. A megoldások azonnal ellenőrizhetők, a fejezetek végén megtalálhatók. A témaköröket az állatokkal kapcsolatos érdekességekkel kezdődően a földrajz, az irodalom, a növények, a technika, a zene és még sok más terület ismereteiből válogatta és szerkesztette a kötet összeállítója.

Bumbák Marianna - Angol ​tematikus tesztek
Ez ​a kiadvány a már jól ismert, nagysikerű Angol tematikus tesztek című könyv teljesen felújított, modernizált változata. 17 tematikus teszten keresztül gyakorolhatják be az angol nyelvtani tudnivalókat az érettségire, nyelvvizsgára és felvételire készülő tanulók. Az ismétlések is nagy hangsúlyt kapnak, mivel a legtöbb problémát okozó nyelvtani szerkezetek végigkísérik az egész könyvet. Minden teszthez mellékelve van egy "Tananyag" című rész, melyben megtalálható az elsajátítandó illetve az ismételendő tudnivaló. Külön érdekessége a műnek, hogy a megoldások mellett még a szavak, kifejezések is egy csokorba vannak szedve, mely a szókincs bővítéséhez is hozzájárul.

Covers_323281
Agytorna ​- Döntő Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Agytorna ​- Döntő
Ha ​már találkozott az Agytorna műveltségi tesztsorozattal, bizonyára már túljutott az Elő- és Középdöntő nem könnyű, de szórakoztató feladatain. Most újra próbára tesszük Önt, az Agytorna Döntőben kell helyt állnia az általunk feltett műveltségi feladványokkal szemben. A tesztek természetesen most sem könnyűek, de minél több kérdést helyesen megválaszol, annál bátrabban elindulhat bármely népszerű televíziós vetélkedőműsorban.

Kenna Bourke - Test ​it, Fix it - Intermediate - English Verbs and Tenses
What ​grammar mistakes do you make? Do you know WHY you make them? _Test it, fix it_ has the answer.

Kenna Bourke - Peter May - Test ​it, Fix it - Intermediate - English Grammar
What ​grammar mistakes do you make? Do you know WHY you make them? Test it, fix it has the answer.

Vágó Csaba - Ismerd ​meg önmagad!
Rohanó ​napjainkban gyakran pont arra jut a legkevesebb idő, ami valójában a legfontosabb. Törekszünk a boldogságra, de vajon tudjuk-e, hogy mi tesz bennünket boldoggá? Ismerjük-e saját magunkat elég jól ahhoz, hogy képesek legyünk a megfelelő irányba haladni? Melyikünket ne foglalkoztatnának olyan kérdések, mint hogy mit gondolnak rólam a munkahelyemen, az iskolában, vagy épp a szomszédjaim? Vajon mennyire vagyok vonzó személyiség, illetve, hogy mit látnak meg bennem a férfiak? Az önismeret kulcsfontosságú ahhoz, hogy képesek legyünk helyesen értelmezni a külvilág jelzéseit, és kiteljesíthessük a bennünk rejlő varázslatos személyiséget, a nőt, az asszonyt. De kik is vagyunk valójában? Ez a kérdés évezredek óta foglalkoztatja az emberiséget. Kíváncsiságunk csodálatos velünk született képességünk, amelynek segítségével képesek vagyunk megismerni a világot és önmagunkat is. Mennyire vagyok a társaság középpontja, rámenős - vagy ne' adj isten -, agresszív, esetleg zárkózott, visszahúzódó? Érzelmes vagyok-e, vagy inkább hideg, vagy mennyire vagyok gondoskodó anya, barátnő vagy esetleg szerető? Mennyire vagyok őszinte, vagy inkább kényszeres... hmm, nem igazmondó...? Megannyi megválaszolandó kérdés, melyekre a szituációs személyiségtesztek segítségével könnyed, szórakoztató formában válaszokat kaphatunk. A kérdésekben nincsenek jó és rossz válaszok, hiszen mindannyian emberek vagyunk és ebből kifolyólag egyediek, különbözőek, másféleképpen látjuk a világot. Köszönhetően a gazdag pszichológiai ismeretanyagnak, az egészen finom megközelítések segítségével elhelyezhetjük magunkat egy képzeletbeli skálán. Végezetül pedig a személyiségteszteknek két roppant fontos erénye van, az egyik az, hogy az eredményt rajtunk kívül senki sem látja majd, nem kell megmutatni senkinek, ha nem akarjuk...

Sandy Ransford - Lovas ​tesztkönyv
Úgy ​érzed, annyi mindent tudsz már a lovakról, hogy rajtad nem foghat ki egyetlenegy kérdés sem? Vagy épp ellenkezőleg: még van mit tanulnod, és ezt szeretnéd játékosan megtenni? Akár így, akár úgy: szórakoztató feladataink segítségével most próbára teheted a tudásod, s közben észrevétlenül további ismeretekre is szert tehetsz. Ha kedveled a lovakat és a vidám fejtörőket, könyvünkkel biztosan nem érhet csalódás!

Kun Erzsébet - Nagy ​műveltségi tesztkönyv
Aki ​helyt akar állni a versengők mind erősödő mezőnyében, annak nem csupán műveltnek, találékonynak is kell lennie. Edzenie kell a logikai készségét, a kombinációs képességét, fejlesztenie a humorérzékét. Könyvünk nagyrészt kipróbált játékokat tartalmaz, és a szerző ama igyekezetét tükrözi, hogy a kvíz minden lehetőségét kihasználja. A kérdések között vannak könnyűek, és vannak nehezek. Megtalálható benne minden kvíztípus: témakvíz, kvízteszt és játékos kvíz, találós kérdés, találós mese, kvízcikk, rajzos kvíz, krimikvíz és tréfás kvíz. S ha elakad az olvasó? Hátralapozhat a megfejtésekhez… Jó szórakozást!

Bán Anikó - Holczerné Burgetti Mónika - Biztosan ​sikerül?!
A ​Biztosan sikerül?! című kiadványunkkal elsősorban a hatévfolyamos gimnáziumba jelentkező diákok felkészüléséhez szeretnénk segítséget nyújtani. A feladatgyűjteményt azonban szakkörökre, tanórai differenciálásra és vetélkedőkre is egyaránt ajánljuk. A kötet két tantárgy feladatsorait tartalmazza: matematika valamint magyar nyelv és irodalom. Mindkét tárgy feladatainak összeállításánál elsősorban az alapkészségekre, a logikus gondolkodásra építettünk, illetve ennek fejlesztését tűztük ki célul. A feladatokat témakörönként csoportosítottuk. Mindkét tárgyhoz készítettünk azonban 5-5 vegyes feladatsort is, melyet próbatesztként lehet használni. Mivel a kötet tartalmazza a megoldásokat is, így egyaránt alkalmazható egyéni és a csoportos munkára.

Mark Harrison - Rosalie Kerr - Proficiency ​Practice Tests
The ​authors experience and detailed knowledge of the exam ensure that the test papers closely replicate the new exam in level and format. Stimulating reading and listening texts from a range of sources give students vital experience in coping with the variety of material in the exam. There are four complete speaking tests. Authentic sample answers for Paper 2 and the summary writing task in Paper 3 are provided, with marks and helpful assessments. Two editions are available, with and without key. The with key edition contains a unique extended key with detailed answers, including explanations of why incorrect answers are incorrect. The practice tests are ideal for classroom use or as an invaluable self-study resource.

Csatlós Judit - Kiss Judit - Papp László - Lerne ​gerne Deutsch 1. - képleírás, szituációk, kérdések, szókincs a német szóbeli nyelvvizsgákhoz
A ​"Lerne gerne Deutsch!" c. nyelvkönyv azoknak szeretne segítséget nyújtani, akik német nyelvből készülnek nyelvvizsgákra (Magyar Állami Nyelvvizsga; Zertifikat Deutsch als Fremdsprache) érettségire; egyetemek, főiskolák felvételijére; valamint azok német alap- és záróvizsgáira. Ez a segédkönyv részben terjedelmi korlátok, illetve a vizsgafeladatok sokszínűsége miatt ezen vizsgák "csupán" szóbeli részét veszi célba. A "Lerne gerne Deutsch!" c. könyv készítése során az a cél vezérelt bennünket, hogy megismertessük a vizsgák szóbeli részének követelményeit. Igyekeztünk úgy összeállítani az egyes fejezeteket, hogy azok lefedjék az adott témakört. A témákat autentikus szövegekkel vezettük be, majd a szókincs begyakorlásához külön feladatsort készítettünk. A fejezetekben két odaillő képet helyeztünk el, az elsőhöz mintaleírást csatolva. Egy képről természetesen nem csak egyféleképpen lehet mesélni, ezért neveztük úgy a mintát, hogy "unsere Version". A képeket szituációk követik, ahol ugyanazt a gyakorlatot követtük, mint a képeknél. A fejezetek utolsó előtti részében „vizsga-ízű" kérdésekre kereshetjük a megfelelő választ, és végezetül a témához kapcsolódó szójegyzéket találhatjuk. A könyvünk végén található függelékben 16 színes képet mellékeltünk a képleírás további gyakorlására. A képek után a „Zertifikat Deutsch als Fremdsprache" nemzetközi nyelvvizsga mintafeladatsora található. Azt kívántuk elérni, hogy elégedett vizsgázók válhassanak azokból, akik könyvünket használják a vizsgára való felkészüléshez. - a szerzők ajánlása

Kállai Gábor - Szabolcsi János - 64 ​kockára 64 teszt - végjátéktesztek
Előfordult ​már Önökkel, hogy egy ragyogóan vezetett játszma végén biztosak voltak abban, hogy nyert állásuk van, de mégsem tudták megnyerni? Vagy talán volt már olyan végjátékuk, amiről érezték, hogy nem kellene elveszíteni, mégsem sikerült kitartani döntetlenre? Vagy éppen egy gyorsverseny egyik partijában a még megmaradt pár másodpercük nem volt elég ahhoz, hogy beadják a mattot, mert az ellenfél királya kisiklott a szorításból? Volt már ilyen? Sebaj! Egy kis játékos végjátéktanulással mindez nagyrészt elkerülhető. Tesztjeinket úgy válogattuk, hogy az összes végjátéktípus megtalálható legyen. Teljességet persze nem ígérhetünk, de 64 gyönyörű, elgondolkodtató állást és velük együtt 64 kellemesen eltöltött félórát igen!

Covers_225259
Agytorna ​2. Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Agytorna ​2.
Kedves ​játékos! Ön egy műveltségi tesztkönyvet tarta a kezében, amelyben 600 kérdést és 2400 válaszlehetőséget talál. Minden kérdéshez 1 jó és 3 rossz válasz tartozik. 20 kérdés tartozik egy fejezetbe. Minden fejezet végén megtalálja a helyes válaszokat. Önnek a kérdéseknél a helyes válasz betűjelét kell bekarikáznia. Az összes jó válasz 1 pontot ér. Tehát minden fejezetben 20 pont a maximálisan megszerezhető pontmennyiség. A fejezetek végén az értékelés is megtalálható a megfelelő ponthatárokkal. A kérdések 11 témakörből származnak, úgymint: történelem, földrajz, tudomány, biológia, filmek, sport, irodalom, zene, festészet, idegen szavak és híres emberek szállóigévé lett mondatai. Mindenki lemérheti a saját tudását, játszhat és új információkat is szerezhet. Nagyon kellemes szórakozást kíván a könyvhöz a szerző: Grósz Zoltán

Andrea Remmen - Angol ​szókincsbővítés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Takács Erika - Villám ​angol
"Okozott ​Önnek már gondot, hogy nincs hol, nincs mikor tanulnia, gyakorolnia az elsajátítani kívánt nyelvet? Időbeosztásába nem fér bele a nyelvtanár, csoportos nyelvgyakorlás? Nincs hol ellenőrizni a tudását? Vagy egyszerűen csak gyakorolni szeretné? Nos, ha a válasz igen, akkor problémája megoldását remélheti kiadványunktól. Tesztkönyvünk jó néhány, gyorsan megoldható, de mégsem túl egyszerű feladatból áll, s mind méretében, mind tartalmában elősegíti a nyelv tanulását. A könyv beosztása is ezt tükrözi, hiszen egy kezdő, egy középhaladó és egy haladó tesztsort tartalmaz, valamint azok megoldásai is megtalálhatók a tesztek végén."

Michael Kuhn - 2000x ​egyperces teszt - Német nyelvtan
A ​praktikus tesztek gyakorlásával felfrissíthetjük meglévő tudásunkat, elmélyíthetjük, ill. ellenőrizhetjük ismereteinket. A tesztgyűjtemény kézreálló formája révén ideális ahhoz, hogy útközben: villamoson, buszon, vonaton, várakozás alatt forgassuk. A könyv 2000 feladata felöleli a német nyelvtan legfontosabb szabályait és az oly sokszor elátkozott kivételeket. Kezdő és haladó szinten egyaránt alkalmas a nyelvtani szabályok rendszerezéséhez és gyakorlásához. A megoldásokat egyszerűen írja be a könyvbe! A helyes megoldások mindig a túloldalon találhatók. A tesztgyűjtemény és egy ceruza már elegendő ahhoz, hogy akár egy percben is gyakoroljuk a német nyelvtant.

Huszthy Ádám - Tudáspróba ​- Magyar irodalom - Műveltségi tesztkönyv
555 ​kérdés magyar irodalomból A kötetben számtalan módon tehetjük próbára tudásunkat a magyar irodalom világában Tesztek, idézett részletek folytatása, kép és kézirat felismerések valamint egyéb furfangos feladatok várnak arra, hogy megoldják őket. (Témakörök: Kezdet és a vég;Halhatatlan élőlények; Zsivalygó természet; Mennyi a mennyi?; Csípőből; Eszem-iszom; A pontosság kedvéért; Ferdítem-fordítom; Folytassa Olvasó!; Honnan-honnan nem; Rövidzárlat; Minek nevezzelek? Rímkereső; Természetes megtermékenyítés; Visszaköszönő; Örök darabok; Színes tinták; Mesterek tornája; Zanza; Képes krónika)

Mark Harrison - Russell Whitehead - Oxford ​Érettségi
Hat ​teljes érettségi felkészítő teszt (4 középszintű és 2 emelt szintű), melyek magyar nyelvű kiegészítésekkel és magyarázatokkal alapos és hatékony felkészítést nyújtanak az angol nyelvi érettségire, és egyuttal a diákok vizsga- és nyelvi készségeit is fejlesztik.

Lorna K. Dunbar - Test ​Your English
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Maros Judit - Szitnyainé Gottlieb Éva - Start! ​- Gyakorlófeladatok és tesztek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók