Ajax-loader

'paródia' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Padisák Mihály - Talpcsiklandozással ​nem foglalkozom!
...avagy ​A mai gyermekélet görbe tükre ifjabb és felnőtt olvasók szórakoztatására és ingerlésére, valamint pódiumelőadásra előre megfontolt szándékkal elkövette: a fentnevezett tettes Padisák Mihály Sajdik Ferenc rajzaival

Yellow Tanabe - Kekkaishi ​15.
A ​vicious ayakashi is growing inside Yoshimori's school, feeding on the energy of the Karasumori site... If the ayakashi stays, it will grow ever more powerful. But if Yoshimori defies orders and attempts to dislodge it, it could ravage the entire city...!

Courtney Bowman - Cora Frasier - Nightlight
About ​three things I was absolutely certain. First, Edwart was most likely my soul mate, maybe. Second, there was a vampire part of him-which I assumed was wildly out of his control-that wanted me dead. And third, I unconditionally, irrevocably, impenetrably, heterogeneously, gynecologically, and disreputably wished he had kissed me. And thus Belle Goose falls in love with the mysterious and sparkly Edwart Mullen in the Harvard Lampoon's hilarious send-up of Twilight. Pale and klutzy, Belle arrives in Switchblade, Oregon looking for adventure, or at least an undead classmate. She soon discovers Edwart, a super-hot computer nerd with zero interest in girls. After witnessing a number of strange events-Edwart leaves his tater tots untouched at lunch! Edwart saves her from a flying snowball!-Belle has a dramatic revelation: Edwart is a vampire. But how can she convince Edwart to bite her and transform her into his eternal bride, especially when he seems to find girls so repulsive? Complete with romance, danger, insufficient parental guardianship, creepy stalker-like behavior, and a vampire prom, Nightlight is the uproarious tale of a vampire-obsessed girl, looking for love in all the wrong places.

Yellow Tanabe - Kekkaishi ​16.
The ​tables finally turn when a classmate falls for Yoshimori. Could it be that Tokine is actually...jealous? Then, family duty calls when Mom sends a dragon-a-gram and big brother Masamori assigns a task that can only lead to temptation: guard the entrance to a mysterious magical site with your life, but whatever you do, don't go inside!

Sceurpien - Librária
Amikor először kezembe vettem a Librária kéziratát egy kicsit kételkedtem benne. Nehezen fogadtam el, hogy a már megszeretett szereplőimet kiragadják megszokott világukból és bábként használják őket egy teljesen új világban. Meglepődve fogadtam a formát is, amibe az író öltötte szavait, hiszen bár párbeszédessége mindinkább drámaivá teszi az alkotást, mégis lehetetlenség nem novellafüzérként olvasni a kötet darabjait. Minél előrébb haladtam a történetben, annál nehezebben tudtam letenni. A szereplők és a történet magával ragadja az embert, aki pedig egyébként is kedvét leli az olvasásban, azt plusz dolgokkal ajándékozza meg az író. Hiszen a Librária egy modern köntösbe öltöztetett irodalmi bírálat. Persze nem az a negatív fajta, hanem inkább Karinthy Frigyes: Így írtok tijához hasonlatos. Kovács Gábor Imre fő célja a nevettetés, mindezek mellett viszont új képet ad, az eddig már sokak számára ismertnek hitt világról, az irodalom világáról. Saját szemszögéből mutatja be az irodalmi kánon folyamatos változását, különféle szereplőket emelve ki a legérdemlegesebbek közül egészen a saját korunkig. A könyvben feltűnnek olyan híres alakok, mint Edward Cullen, Drakula, Caliban, Harry Potter vagy akár az antikvitásból ismert Aprodhité, sőt még azt is megtudhatjuk, hogy a kialakult konfliktus helyzetben mi lenne a vélménye az egyébként elvakultan optimista Pangloss mesternek. Éppen ezért a mű több féle olvasatot nyújt. Ajánlható csupán szórakoztatásra, viszont mélyebb rétegeiben, akár irodalmi kritikaként is felfogható. Librária csak első látásra tűnik ismertnek, valójában egy még felfedezésre váró és kincsekkel teli világot rejt, aminek alapja minden egyes irodalmi korszakra rávetíthető.

L. J. Baker - Promises, ​Promises
Sandy ​Blunt, witch, has big dreams but C-average magic skills. Her only noteworthy talent is for paying extravagant compliments to women. Trouble is, when she uses that gift, she unwittingly foretells the future for a pretty princess. The punishment for prophesying about one of royal blood is death. With the help of ill-assorted companions, including a self-professed princess in disguise with a wild imagination, a self-absorbed member of the royal guard, and the not-so-average girl next door, Sandy has a year and a day to travel to far-flung places--encountering such dangerous creatures as a dragon who writes awful poetry, slovely elves, and boarding house landladies--to collect the weird and magical items needed to turn her prophecies into promises and so evade the executioner.

Lardyard Hampoon - Fifty ​Shades Nastier
Frickin' ​hilarious, yet so vile that BDSM doesn't seem enough letters to describe it. This parody is designed for the most immature of the mature adults out there. Reader discretion is mandatory (but, we still can't figure out how employing your discretion will lead you to such an indescretion as this book).. Unitarian Green and Anastasia (Nasty) Lime take their sexual rollicks to new (and ever more disgusting) licks. But, don't worry, there are still plenty of the flushes, wry smiles, head cockings, finger steeplings, hitches, craps and double craps that you grew so fondly tiresome of in the original (which we can't even call "original" with a straight face since it was basically "Twilight" with perverts standing in for vampires). If you are easily offended (or even uneasily offended), we don't know why the hell you read "Fifty Shades of Grey" in the first place (it is required reading to appreciate this parody...we know, bummer!), but you will most definitely be offended by "Fifty Shades Nastier" if you are: a virgin, from Ithaca, from San Fernando Valley, Catholic, Irish, Irish wannabe, human, borderline decent, Irish, Quaker, over 80 or wealthy. However, chances are likely that you'll be too busy laughing your ass off to care.

Magyari Tivadar - Megszokás ​első látásra
"Mindenkinek ​van olyan haverja, akinek a történeteit szívesen hallgatja akár reggelig. Ha nincs, akkor itt ez a könyv. Ha van, akkor itt van még egy: ez a könyv. Annak, aki valaha egy kicsit is jól érezte magát Kolozsváron, vagy egy kolozsvári társaságában, kötelező olvasmány. Csak annak nem ajánlom, akit zavar, ha hülyének nézik, amiért utazás közben, könyvvel a kezében, néha hangosat horkanva felnevet.” Tóth Szabolcs, Szomszédnéni Produkciós Iroda „Az odáig még rendben is volna, hogy Tihamér emlékeiben az enyémeket ismerem fel. Csakhogy ő olyan részletgazdagsággal emlékezik, amilyennel én – attól félek – még csak nem is éltem. Ettől utolér az irigység, hogy ez a Tihamér tán többet élt volna, mint én. Ettől utolér a szégyen, attól meg az elszánás, hogy na, ezentúl én is jobban odafigyelek. A saját életemre, a másokéra. Talán mától.” Szakáts István, AltArt Alapítvány Magyari Tivadar 1968-ban született Kolozsváron. Szociológus, oktatáspolitikus, korábban újságíróként is dolgozott. Az utóbbi években heti, kétheti rendszerességgel közli humoros írásait a Transindex internetes portálon. Jelen kötetben ezekből nyújtunk válogatást, új, eddig még nem közölt írások – többek között a Tihamér és Jóska című kisregény – kíséretében.

Andy Baron - A ​0,07-es ügynök utolsó bevetése
Akarsz ​nevetni? Szereted az igényes humort és nem szeretnél lesüllyedni a legócskább, szakállas viccek szintjére? Ha kedveled a régi idők kabaré jeleneteit és bohózatait, szereted Karinthy Frigyes humorát, illetve ha még a Monty Python-féle abszurd humort is csíped, akkor ez a könyv is Neked szól! Ebben a kötetben a szórakoztatás legkedvesebb hagyományai kelnek életre, csupa új helyzetkomikum, csupa nyelvi lelemény! Ráadásul a jelenetek nagy része könnyen előadható; középiskolákban, színi körökben és más közösségi helyszíneken eljátszható. De ha csak arra van kedved, hogy elolvasd a 0,07-es, nagyon pipogya ügynök, vagy például Quantum Andor űrkalandor kalandjait, azzal is jól fogsz járni! A szerző évek óta rádiózik, Andy Baron művésznéven humoros és fantasztikus írásokat publikál. Ebben a könyvben olyan jeleneteket gyűjtöttünk össze, amelyekből már hangjáték is készült. Ezek a Civil Rádióban, a MEZTELEN ÜGYNÖK Szórakoztató Irodalmi Magazinban hallgathatóak voltak. A kedves, kacagtató jelenetekhez Fazekas Attila, a magyar képregény királya készített elbűvölő illusztrációkat.

Miguel de Cervantes Saavedra - Don ​Quijote de la Mancha
Mindenki ​hallott már Don Quijotéról, kétségkívül minden idők leghíresebb regényéről. Még azok is, akik nem olvasták, idézgetnek belőle részleteket, emlékezetes fordulatokat. Mindamellett a regényről - indokolatlanul - úgy tudják, hogy nehéz olvasmány, pedig ez egyáltalán nem igaz. Így hát ezzel a változattal kívánjuk beavatni a fiatalabb olvasókat e nagyszerű mű ismeretébe. Kiválasztottuk a legismertebb és legemlékezetesebb történéseket; az eredeti nyelvezetet élvezhetőbbé tettük (lehetőleg tiszteletben tartva a cervantes-i szöveg gazdagságát); szemrevaló rajzokkal és fotókkal érzékeltettük a képzelet és valóság ellentétét. Mindenekelőtt azonban érzékeltetni kívántuk Don Quijote és Sancho Panza gyengéd ábrázolását; az író bensőséges szeretetét két regényhőse iránt: kettejük mesés, ügyefogyott kalandjai révén megismerkedhetünk nemes, jóravaló és bölcs gondolkodásmódjukkal (még ha néha az ellenkezőjét véljük is). Reméljük, hogy a regény és szereplői megismertetésével fölkelthetjük a kedvet az alaposabb elmélyülésre e csodálatos irodalmi műben, az érzelem és bölcsesség, a mesék, adomák és pergő párbeszédek gyűjteményében, amely regény a Don Quijote de la Mancha címet viseli.

William Codpiece Thwackery - Fifty ​Shades of Mr Darcy
A ​hilarious parody of an erotic bestseller and a romantic classic—those wanting a little naughtiness in their lives should prepare themselves for Mr. Darcy's Blue Broom-Cupboard of Seriously Kinky Shit. Lizzy Steele had been brought up to be a proper lady with perfect manners, skilled in conversation, and well respected in the community. But when Mr. Elliot Bingley comes to court Lizzy's sister, she is given the opportunity to learn a somewhat different skill set upon her introduction to his friend, a Mr. Christian Darcy. It only takes one chance meeting with this tall, dark stranger for Lizzy to be lured into Darcy's secret world of lascivious practices and lusty urges. Drawn like a moth to his flame, Lizzy is the mistress of her own undoing, for Darcy has made no protestations of love; indeed, his intentions were made plain from the outset. But even the most innocent and well brought-up of young ladies have urges, and as Lizzy learns that a riding crop isn't just used for going for a canter on her pony, a whole new world is revealed to her—shaded black and leather-clad.

Yellow Tanabe - Kekkaishi ​3.
When ​he's unable to capture a particularly nasty foe, Yoshimori vows to improve himself--even if it means spending less time baking cakes! Then a specter from the past visits Madarao, Yoshimori's loyal demon dog, and attempts to lure the canine away from Yoshimori forever.

Stephan Pastis - Látod, ​mit műveltél?
„Megszülettem. ​Azonnal látszott rajtam a szuperség. Megalapítottam egy birodalmat. Sikeres birodalom volt, az engem hátráltató számtalan akadály ellenére. Mint például az egyes számú akadály. A mamám. Elég rendes. De vannak hibái. Mániája például, hogy járnom kell erre a helyre:iskola.Persze az iskola rendben van azoknak, akiknek szükségük van rá. De olyanoknak, akikben megvan a zsenialitás, csupán bénító nyűg. Aztán itt van a kettes számú akadály. Totálnak hívják. Egy hétszáz kilós jegesmedve. Az Északi-sarkon nőtt fel. De az otthona elolvadt, mint jégkocka a napon. Ezért aztán elslattyogott vagy ötezer kilométert, egészen a házunkig. Így hát adtam neki munkát. Az első hat hónapban ő volt a legmegbízhatóbb jegesmedve, akit valaha alkalmaztam. De aztán kimutatta a foga fehérjét. Az egész akkor átverés volt, hogy beszélni sem szeretnék róla. Csak egyet mondok. Ha egy jegesmedve az első hat hónapban mindent belead, sose feledd: ÁTVERÉS AZ EGÉSZ. Ne vedd be társnak a nyomozóirodádba!”

PewDiePie - This ​Book Loves You
This ​Book Loves You by PewDiePie is a collection of beautifully illustrated inspirational sayings by which you should live your life. If you follow each and every one, your life will become easier, more fabulous, more rewarding. Imagine what a chilled-out and wonderful human being people would think you were if you lived by the simple principle "You can never fail if you never try." Your wasted life would be an inspiration to others. Think of all the pointless, unhappy striving you could simply give up. Throw away that guitar! Give up on your dreams! Embrace your astounding mediocrity. This Book Loves You has something for everyone--or at least everyone willing to give up and stop caring. If all else fails, remember: "Don’t be yourself. Be a pizza. Everyone loves pizza."

Jane Austen - Vera Nazarian - Mansfield ​Park and Mummies
Spinsterhood ​or Mummification! Ancient Egypt infiltrates Regency England in this elegant, hilarious, witty, insane, and unexpectedly romantic monster parody of Jane Austen's classic novel. Our gentle yet indomitable heroine Fanny Price must hold steadfast not only against the seductive charms of Henry Crawford but also an Ancient Egyptian Pharaoh! Meanwhile, the indubitably handsome and kind hero Edmund attempts Exorcisms... Miss Crawford vamps out... Aunt Norris channels her inner werewolf... The Mummy-mesmerized Lady Bertram collects Egyptian artifacts... There can be no doubt that Mansfield Park has become a battleground for the forces of Ancient Evil and Regency True Love! Gentle Reader -- this Delightful Edition includes Scholarly Footnotes and Appendices.

Yellow Tanabe - Kekkaishi ​1.
By ​night, junior high student Yoshimori Sumimura is a "kekkaishi" - a demon-hunter who specializes in creating magical barriers around his prey. By day, Yoshimori's got some other demons to battle: an addiction to sweets and a seriously crotchety grandfather! Yoshimori's pretty 16-year-old neighbour and childhood friend, Tokine Yukimura, is also a kekkaishi, but their families are feuding over who is the true practitioner of the art. Yoshimori couldn't care less about catching demons...until he realizes that his apathetic attitude is taking a toll on his friendship with Tokine. Just as he decides to take matters into his own hands, a couple of amphibious demons and the pesky ghost of a pastry-chef show up to complicate matters!

Yellow Tanabe - Kekkaishi ​4.
Sibling ​rivalry surpasses the bounds of life and death itself when Yoshimori discovers secrets of a ghostly patissier's past life. The fraternal theme continues when Yoshimori's older brother Masamori returns to Karasumori. Everyone seems to respect and admire Masamori--but Yoshimori feels alienated and left out in the cold. All this and more ayakashi to catch and cakes to bake--what's a young kekkaishi to do?

Yellow Tanabe - Kekkaishi ​5.
Karasumori, ​the magical area that Yoshimori and Tokine have been assigned to protect, is a place of mystery and wonder. Beneath its surface lurks Lord Uro, a fantastic donut-loving creature who only appears when he needs a helping hand with home repairs. Yoshimori has been assigned the task of handyman--the only problem is that Uro's home lies in the depths below Karasumori, where the magic is strong enough to have ill effects on humans.

Yellow Tanabe - Kekkaishi ​34.
As ​the battle to save Karasumori and reclaim the Shadow Organization continues, Tokine attempts to convince the guardian deity Mahora to hand over her precious land—while dodging her deadly attacks. Fortunately Tokine has lately learned a neat little trick that may help her survive... Meanwhile, Masamori and his troops face off with Nichinaga, the Supreme Leader of the Shadow Organization, in an attempt to take back the institution and use its power for good rather than evil.

Yellow Tanabe - Kekkaishi ​33.
As ​the battle for Karasumori and the Shadow Organization rages on, Yoshimori may have no choice but to fight side by side with his absentee mother. Can he trust her...? Then, the witch Kakeru returns to unleash magic powerful enough to destroy the entire world! Meanwhile, Masamori begins his bid to take back the Shadow Organization and Tokine sets off for a private meeting with...a guardian deity?!

Yellow Tanabe - Kekkaishi ​32.
The ​Ogi Family’s own mystical site is under attack, and even their ruthless heir Shichiro seems powerless to defend it. What are the attackers really after...? Then, having gathered reinforcements, the villains shift their focus to an even more ambitious target! Yoshimori and Tokine have dedicated their young lives to protecting the Karasumori Site. Now its profoundest secrets finally come to light...

Sarah Knight - The ​Life-Changing Magic of Not Giving a F*ck
The ​surprising art of caring less and getting more Are you stressed out, overbooked, and underwhelmed by life? Fed up with pleasing everyone else before you please yourself? It's time to stop giving a f*ck. This brilliant, hilarious, and practical parody of Marie Kondo's bestseller The Life-Changing Magic of Tidying Up explains how to rid yourself of unwanted obligations, shame, and guilt--and give your f*cks instead to people and things that make you happy. The easy-to-use, two-step NotSorry Method for mental decluttering will help you unleash the power of not giving a f*ck about: Family drama Having a "bikini body" Iceland Co-workers' opinions, pets, and children And other bullsh*t! And it will free you to spend your time, energy, and money on the things that really matter. So what are you waiting for? Stop giving a f*ck and start living your best life today!

Ian Doescher - William ​Shakespeare's The Empire Striketh Back
Hot ​on the heels of the _New York Times_ best seller _William Shakespeare’s Star Wars_ comes the next two installments of the original trilogy: _William Shakespeare’s The Empire Striketh Back_ and _William Shakespeare’s The Jed Doth Return_. Return to the star-crossed galaxy far, far away as the brooding young hero, a power-mad emperor, and their jesting droids match wits, struggle for power, and soliloquize in elegant and impeccable iambic pentameter. Illustrated with beautiful black-and-white Elizabethan-style artwork, these two plays offer essential reading for all ages. Something Wookiee this way comes!

Marosi Katalin - Égi ​angyal
50 ​vers csokorba gyűjtve, fontos tudni róluk, hogy szabad verselésűek, olyan embereknek szánva, akik szeretik, ha a versekben rálelhetnek saját érzelmeik kiteljesedésére is, vagy pedig csak szeretnének elmélyedni a sorok világában, úgy, hogy nem törődnek a szabályok nyújtotta szűk világgal.

Oscar London - Hogyan ​tegyük el a lehető legkevesebb beteget láb alól?
Dr.Oscar ​London az Egyesült Államokban praktizáló belgyógyász és családorvos, aki álnéven írta és adta ki e könyvet. A könyv 56 üdítő, intelligens, rövid és rendkívül tanulságos történettel szolgál a mintegy 25 éves pálya állomásairól. E történetek alapján szabályokat javasol a rendelő berendezése, a titkárnő kiválasztása, az orvosi magatartás, a betegek kórisméinek és cselszövéseinek felderítése terén, amelyek segítenek a sikeres praxis fenntartósásban. A szerző a LOV (Legjobb Orvos a Világot) rövidítéssel minősíti saját magát. Pár fejezetet elolvasva, érezhetjük, hogy ez önirónia: Dr. London kész saját baklövéseinek őszinte feltálalásával is segíteni a továbbiak megelőzésében. Néhány történet mélabús, ám a többség derűs és nagyon is gyakorlatias. Tanulságait most a hazai közönség is megismerheti, s jó szívvel ajánlhatjuk mindenkinek, aki jó néhány derűs órára vágyik.

Covers_387188
111 ​versparódia Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - 111 ​versparódia
Az ​erdélyi magyar irodalomban a paródia műfaja különösen dúsan tenyészett az utóbbi öt-hat évtizedben; ebből nyújt egy kis ízelítőt e kötet, noha nem egy remekműről le kellett mondani, hogy fájdalmas rezonanciákat ne keltsen. Ám még így is sokkal több e könyv, mint Vicces Versigorák Virágoskertecskéje. A paródiának sok minden mást pótolnia kellett „a múltban” (s pótolnia kell még a sokáig tartó jelenben is). (...) Böngésszünk benne bizalommal...

Reményi József Tamás - Tarján Tamás - Ciróka-maróka
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sarah Knight - Nagy ​ívben
Káosz ​az életed? Ki sem látszol a munkából? Halálosan unod, hogy mindig mások elvárásainak kell megfelelned, miközben nincs egy szabad perced önmagadra? ITT A NAGYÍVŰ MEGOLDÁS! Sarah Knight, mindenki kedvenc anti-guruja - Marie Kondo világsikerű könyve, a Rend a lelke mindennek után szabadon - felfedi a stresszmentes élet titkát, és megmutatja, hogy az otthonod után hogyan tehetsz rendet a fejedben is. Szellemes, könnyed és praktikus tanácsokkal teli könyvéből megtanulhatod, hogyan szabadulhatsz ki a rád telepedő kötelességek és a bűntudat szorításából, hogy az energiádat olyan kapcsolatokra és tevékenységekre fordítsd, amelyek tényleg boldoggá tesznek. Ha elsajátítod Sarah egyszerű, ám zseniális módszerét, soha többé nem kell majd pénzt, időt és energiát pazarolnod olyan emberekre, akiket nem szeretsz, és olyasmire, amit a hátad közepére sem kívánsz!

Clamp - Miyuki-chan ​im Wunderland
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Stephfordy Mayo - New ​Moan
“Heffa ​Lump is just a typical pale 17-year-old who doubts that anyone will ever see her true beauty and needs to grow up and get a life. Fortunately, the Spatula Academy of Fictional Excellence specializes in helping characters from kids’ books cross over into adult fiction. Unfortunately, she’s distracted from her attempts to leave adolescence behind when she meets Teddy Kelledy, an impossibly gorgeous boy who eats rare meat, is super-strong, and never goes out in daylight. Could he just maybe be a vampire? (Hint: totally.) Soon, Heffa finds herself harassed by supernatural forces on all sides: Will she be able to narrate herself out of danger? Will Teddy learn that being with a girl doesn’t always have to be about biting? And what will happen when the New Moan rises? A tale of first love, painful longing, and even more painful pointy teeth, New Moan is a hilarious parody of the phenomenon that is Stephenie Meyer’s Twilight saga.”

Rich Burlew - Start ​of Darkness
From ​the depths of time comes a story of wicked villains, terrible secrets, and monumental screw-ups! The Order of the Stick: Start of Darkness reveals for the first time the secret origins of Xykon, Redcloak, the Monster in the Darkness, heck, even the demon cockroaches. Containing 112 pages of all-new never-published-online comics in dramatic black-and-white, Start of Darkness is full of villainy goodness for any fan of the OOTS. Learn such secrets as: How did Xykon and Redcloak meet? How did Xykon became a lich? Why did Eugene Greenhilt swear revenge on Xykon? What ever happened to Lirian's Gate, anyway? How did Redcloak discover the Monster in the Darkness? Why on earth does Redcloak put up with Xykon's crap??? The Order of the Stick: Start of Darkness is presented primarily in black-and-white, similar to our bestselling On the Origin of PCs, but features a special full-color insert detailing the Secret Lore of the Crimson Mantle--in the popular crayon format, first seen in No Cure for the Paladin Blues. Featuring introductions by the author and Miko Miyazaki, paladin of the Sapphire Guard, this book is a flat-out must have for fans of the OOTS plotline, as it fills in missing details in the story of who these evildoers are and why they do evil. Wallowing in unrepentant villainy has never been this much fun (legally)!

Rich Burlew - War ​& XPs
War ​and XPs Giant in the Playground. The long-awaited third compilation of the smash hit stick figure fantasy comic The Order of the Stick is here While not quite as long as its namesake War and XPs is still the biggest OOTS bookyet with 288 pages of comedy that cover true love and epic warfare among other topicsand still manages to squeeze in over 30 pages of never-before-seen bonus material that every fan of the comic will demand to have. Printed for the first time on recycled paper War and XPs is a must-have for every reader of the ridiculously popular comic directly continuing the story from the popular and award-winning No Cure for the Paladin Blues.. Item Weight - 2 lbs.

Kollekciók