Ajax-loader

'divat' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Zsolt Péter - Divatszociológia
"Általános ​jelenség a divatról pusztán az öltözködésre asszociálni. Valamikor létezett egy kiváló magyar kifejezés az öltözködés divatjára, a „módi”, míg ezzel szemben a „divat” szó szélesebb spektrumra utalt. Ez a könyv sem elsősorban az öltözködés, a szavak, az építészet divatját tekinti kiindulópontjának: divatnak tágabb értelemben a széles kört érintő népszerű és középtávú jelenségeket tekinti. Ennek megfelelően olyan kérdéseket feszeget, mint hogy hogyan hat a divat az emberi kapcsolatokra és a társadalmakra, a művészetekre, a tudományra, és fordítva: a társadalmak milyen emberi kapcsolatokat és formákat képesek létrehozni."

Carol Spenser - A ​jó megjelenés titka nőknek
Hogyan ​lehet az, hogy míg egyes nők minden különösebb erőfeszítés nélkül mindig remekül néznek ki, addig másoknak ez sohasem sikerül? A kérdésre választ ad Carol Spensernek, Nagy-Britannia vezető stílustanácsadójának írása, amely nem hiányozhat egyetlen olyan nő könyvespolcáról sem, aki szeretne mindig, minden körülmények között kifogástalan külsővel bírni. A jó megjelenés titka - nőknek praktikus tanácsokat és kitűnő ötleteket kínál arra vonatkozólag, hogyan alakítson ki az ízlésének, korának és pénztárcája vastagságának figyelembevételével egy csakis önre jellemző, egyéni stílust.

Covers_29812
Divatszociológia ​I-II. Ismeretlen szerző
10

Ismeretlen szerző - Divatszociológia ​I-II.
A ​szöveggyűjtemény az öltözködéskultúrára vonatkozó kutatások kortárs trendjeiről szeretne képet adni.

Marosi Gyöngyi - Soltész Nagy Anna - Minerva hármaskönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_191997
Hajfonás Ismeretlen szerző
7

Ismeretlen szerző - Hajfonás
Legyen ​hosszú vagy rövid, egyenes, hullámos vagy göndör a hajad, a könyvben található ötleteink segítségével ügyesen befonhatod. Felfedezheted, hogy olyan látványos viseleteket, mint a kalácsfonás, hippi tincsek vagy a szalagos fonás, közel sem olyan nehéz elkészíteni, mint amilyennek látszik. A modellek közül néhányat magadnak is megcsinálhatsz, de vannak, amikhez jobb, ha kéred egy barátod segítségét. Jó buli kipróbálni a különböző fonásokat, és az eredmény megéri a fáradtságot.

Dunai Anita - Bencze Blanka - Mit ​kezdjek a hajammal?
Dunai ​Anita, a tapasztalt öltözködési tanácsadó és lánya, Blanka általános iskolás korú lányoknak szóló sorozatuk második részében a hajjal foglalkoznak. A haj fontos része a kinézetünknek, s valljuk be, elég sok bosszúságot is okoz nekünk. Mert hiába a legmodernebb ruha, ha egy haj fénytelen, ápolatlan, nem egészséges, akkor nem nézhetünk ki jól. Aztán megannyi döntés is vár ránk a frizuránkkal kapcsolatban: Milyen legyen? Rövid? Hosszú? Félhosszú? Befonjam vagy összekössem? Egyenes legyen vagy göndör? S mindezt hogyan csináljam? A könyv megismerteti veled a hajtípusodat, elmondja, hogyan ápold, és a segítségével kiderítheted, hogy az arcformádhoz milyen frizurák állnak jól. Többtucatnyi frizuraötletet kapsz, sőt – lépésről lépésre – el is sajátíthatod a feltűzés, fonás, göndörítés, simítás trükkjeit! Anyukáknak is hasznosítható trükkökkel! Milyen a jó hajkefe? Frufru vagy nem frufru? Mit árul el rólad a kedvenc frizurád? Hogyan használd a hajsütő vasat?

Covers_136709
The ​Fashion Book Ismeretlen szerző
27

Ismeretlen szerző - The ​Fashion Book
This ​highly illustrated coffee-table book celebrates 20th-century fashion in style. It is a virtual cavalcade of the most successful names in the fashion industry and highlights a host of designers, models, illustrators, photographers, milliners, tailors, cosmetics and makeup artists, hairdressers, publishers and editors, and fashion icons, including Armani, Avedon, Cartier, Ferragamo, Gucci, Twiggy, Vreeland, and James Dean, to name a few. Alphabetical entries cite contributions to the industry. The biographical information is kept to a bare minimum, and there is no traditional subject index linking similar entries together, although this is partly accomplished by guides at the end of each entry. The book concludes with a glossary of movements, genres, and technical terms, as well as a directory of museums and galleries. This lightweight treatment is reluctantly recommended as a popular culture item.

Cecily von Ziegesar - S ​visszatér
Az ​S visszatér a világszerte sikeres Pletykás Csajok Klubjának első része. A népszerű sorozat megjelenése óta a bestsellerlisták élén áll, rövidesen mozifilm készül belőle. Isten hozott benneteket Manhattan keleti részében, ahol New York városának színe-java él! A barátaim és én itt lakunk, ide járunk iskolába, itt szórakozunk és alszunk... gyakran egymással. Lépj be WebBanya botrányos világába, melyet a város irigyelt krémje irányít, s amely féltékenységtől, árulástól hangos, és ahol a buszok oldalán látható vérforraló képek magukért beszélnek!

Iginio Straffi - Stella, ​a divatos
Varázslatos ​WinxClub stílusban! Egyetlen suhintás a varázspálcával, és feltárul előtted divat elbűvölő világa. Semmi sem marad majd titokban, legyen szó akár hajviseletről, akár öltözködésről, akár sminkről. Ráadásul néhány izgalmas tesztet is kitölthetsz, hogy még jobban megismerd magadat! Biztosíthatlak arról, hogy remekül fogunk szórakozni! Fedezd fel a divatot a bájos, szőke tündérlánnyal, Stellával!

Csipes Antal - Divattükör
A ​könyv az anyag, a szín és a forma összefüggéseit boncolgatja a ruhatervezés szempontjából, illetve bemutatja a 20. század divattörténetét, amelyben a ruhát kiegészítő tárgyak (cipő, táska, kalap stb.), valamint fodrászok, sminkesek, kozmetikumok és parfümök is helyet kapnak. A divat mint művészet című rész különböző érdekes témákat ölel fel (képzőművészetek, divatillusztráció, divatsajtó, divatfotó, film, jel-szimbólum, egyenruhák, híres személyiségek stb.). A szerző összegzi a magyar divattervezés eredményeit (Grünwalds és Válh, Holzer stb.), bemutatja a társadalmi élet helyszíneit (kávéházak, lóversenyek, színházi élet stb.), a magyar nemzeti viselet változásait, illetve Tüdős Klára divattervezői munkásságát, a magyar színjátszás ismert alakjainak (Jászai Mari, Fedák Sári, Csortos Gyula, Jávor Pál, Karády Katalin stb.) divattörténeti szerepét. Végül az utolsó fejezet témája a média (újságok, magazinok, szakfolyóiratok, televíziócsatornák) hatása a magyar divat alakulására.

Carol Spenser - A ​jó megjelenés titka férfiaknak
Hogyan ​hozza ki magából a legtöbbet? Kínszenvedésnek találja a ruhavásárlást? Szeretne otthon is jól kinézni, és jobb benyomást gyakorolni a munkahelyén a kollégáira, ügyfeleire? Úgy érzi, változtatni kellene, de fogalma sincs, hogyan kezdjen hozzá? A kezében tartja a könyvet, amelyben valamennyi kérdésére megtalálja a választ. Carol Spensernek, Nagy-Britannia vezető stílustanácsadójának tollából megtudhatja, milyen egyszerű kialakítani egy minden szempontból önhöz illő, egyéni stílust, és elérni, hogy a megjelenésével mindig és mindenhol kivívja a környezete és saját maga elismerését. Talán éppe egy állásinterjú vagy fontos találkozó előtt áll Esetleg új munkahelyben gondolkozik. Vagy egyszerűen csak szeretne vonzóbb lenni, és felpezsdíteni a szerelmi életét! Bármi egyen is a célja, vágya, álma, a Jó megjelenés titka - férfiaknak tele van hasznos tanácsokkal, melyek segítenek elérésükben. Legyen ön magas vagy alacsony, vaskos vagy vékony, fiatal vagy idős, barna vagy szőke, tapasztani fogja, nem is olyan ördöngős dolog egy csakis önre jellemző, egyedi stílussal előrukkolni.

Kovács Kármen - A ​divattermékek fogyasztása és a divatterjedés racionális és emocionális mozgatói
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Candace Bushnell - Lipstick ​Jungle
It's ​a jungle out there. Dress accordingly. The New York Post hails Candace Bushnell's Lipstick Jungle as "a new mantra for the 40-something set." In her fourth novel, Bushnell writes about three powerful New York City women at the top of their fields, each navigating her way through business, relationships, scandal, success and betrayal. Nico O'Neilly is the ultimate executive--cool, glamorous and always in control. The editor-in-chief of Bonfire magazine, Nico is poised to take over the entire division of the company. Nico has a stellar career, a well-respected husband and a teenage daughter whom she adores--but the romance has gone out of her marriage, and she is tempted to find refuge in the arms of a younger man. But will this derail her secret ambition to become the first female CEO of Splatch-Verner? Wendy Healy is the president of Parador Pictures. The mother of three children (actually four, if you count her husband), Wendy's hard work has propelled her to the top of the cutthroat movie business. Her nonstop career has made her too busy to notice that her marriage to her metrosexual husband is about to unravel. Can Wendy save her most important production--her family? Victory Ford is the darling of the fashion world. Fiercely idealist and immensely talented, Victory can hardly keep up with her own ideas. She's created a fantasy career as one of New York City's top designers, but when she begins dating a cosmetics billionaire, she not only questions what it's like to find love, but what it's really like to succeed in big business. And why shouldn't a woman be as rich as a man? Welcome to their world--the Lipstick Jungle. Any woman who's ever dreamed of making it will recognize these leading ladies in this insightful, fresh and funny novel. With her trademark wit and irony, Candace Bushnell once again delivers a brilliant, fascinating page-turner that will keep readers entertained to the very end.

Tasmina Perry - Guilty ​Pleasures
In ​the world of the fabulously rich, fashion can have a very high price. Saul Milford, owner of one of England’s oldest and most prestigious luxury goods companies is dead, but who will inherit his estate? Saul’s niece Cassandra, editor-in-chief of glamorous fashion magazine Rive? Roger, Saul’s handsome brother with a demanding, scheming wife? Julia the art-dealer sister with a dark and brooding secret? All have their reasons for wanting the company. But only one of them will go to any lengths to secure what they believe is rightfully theirs. It’s a gilt-edged tale of lust, glamour and intrigue around the world’s most luxurious locations.

Clinton Kelly - Oh ​No She Didn't
Muffin ​tops. Scrunchies. Suntan hose. Slut shoes. Visible panty line. Who hasnt had the unfortunate experience of witnessingor (gasp!) actually wearingone of these fashion disasters? The atrocities Clinton Kelly has seenits a surprise he hasnt gouged out his own eyes. Mom jeans? Fancy fingernails? Tracksuits? In the same straight-talking style that has made TLCs What Not to Wear a smash hit for eight seasons, the cheeky media personality and author of Freakin Fabulous shows women how to outfit themselves with confidence and style as he pokes fun at fashion "donts." From the most obvious faux pas (Texas tuxedos) to borderline offenses (peekaboo boobies), Clinton offers detailed and entertaining critiques of our top one hundred sartorial slip-ups. He turns his keen eye to wardrobe, color, cut, cleanliness, hairstyle, accessories, and even posture. And because he loves you, he presents easy alternatives and practical suggestions for creating fabulous outfits that will make you forget you ever wore socks with clogs. Clinton also explains how to use trends to your advantage at any age, from deciding which ones work for you to understanding how to wear them to keep your look relevant. Because if youre not comfortable in the sequined mini, everyone around you will know it. A delightful mix of hilarious dish and expert fashion advice, Oh No She Didnt will turn anyone from fashion victim to fashionista in no time.

Nigel Groom - Parfümök
"A ​divat irányítása csodálatos tapasztalat számomra. Mikor egy nő választ a design-jaimból, új életre kelti azokat a személyisége varázsával. Egy pompás parfüm ugyanis ráébreszti a nőket önnön nőiességükre. A jelen kötet élvezetes és olvasmányos bevezető a női illatok világába. Azoknak a hölgyeknek javaslom, akik illatokkal is ki szeretnék fejezni egyéniségüket." - írja Vivienne Westwood, a Boudoir parfüm tervezője. Ez a részletes illatkalauz az őskortól napjainkig tekinti át a parfüm történetének jelentős fordulópontjait. Több mint 90 parfümházat ismertet, felvázolja a cégek történetét, és megemlékezik mindazokról, akik naggyá tették. Megadja az egyes illatszerek összetételét, a flakonokat színes képek mutatják be, hiszen ezek ugyanúgy hozzátartoznak a parfümhöz, mint maga az illatszer.

Szilvitzky Margit - A ​farmertől az ünneplőig
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Trinny Woodall - Susannah Constantine - What ​Your Clothes Say About You
Susannah ​and Trinny can tell how you feel about yourself by how you dress. You may not necessarily be dressing badly, just stuck in a 'look' - and knowing how to change that can help you move forward and be who you would like to be. This book shows how to project yourself in a positive way through your clothes. It shows how to re-tune your appearance so that you can tell the world you are who you want to be. When you look different you will act different, when you act different you will feel different. Susannah & Trinny's last television series attracted 5 million viewers and WHAT YOU WEAR CAN CHANGE YOUR LIFE sold more than 400,000 copies. The new series will be screened on BBC1 in September 2005.

Fábián Barbara - 1000 ​tipp a szépségért
A ​jó megjelenés a siker egyik záloga. A szépség magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá tesz, így környezetünk is vonzóbbnak lát minket. Az 1000 tipp a szépségért című kiadványban hasznos tanácsokat gyűjtöttünk össze: legyen szó hajfestésről, bőrápolásról, frizurákról, lelki egészségről, sminkről, diétáról vagy öltözködésekről, a könyvben szereplő tudnivalók mindenkinek a hasznára válhat. Szépülni szeretne? Örömmel segítünk!

Macarena San Martín - Divattitkok
...mert ​a lényeg a divatban is a részletekben rejlik! A divat hagyományos részletei, mint a mandzsetta, a zseb, a szűkítő vonal, illetve a számtalan titkos apróság felbecsülhetetlen értékkel bírnak napjaink divattervezői számára: a ruházat szembeszökő, trenddiktáló alkotóelemei megkülönböztetik, kiemelik a tervezők ruhadarabjait a kifutón és az utcán egyaránt. A Divattitkok alapos és összefoglaló kézikönyv - nagyszerű áttekintést nyújt a divat részleteinek világáról, és több ezer színes fényképen mutatja be a világ legkülönbözőbb pontjairól származó divattervezők bámulatos munkáit. Vigyen új lendületet ruhaterveibe, vagy keressen inspirációt öltözködési stílusa felfrissítéséhez! Olyan ihletadó forrásgyűjteményt tart a kezében, amelynek helye van minden divattervező, stylist, a divat terén dolgozó szakember, sőt minden hétköznapi divatőrült könyvespolcán - ajánljuk mindenkinek, aki a részletek megszállottja. Könyvünk éppen ezért több mint 20 különböző országból származó divattervező munkáival ismeret meg, akiknek tervei és a részletek kidolgozása során tapasztalható gondossága jól példázza a még kiaknázható kulturális sokszínűséget. Így jó példákat láthatunk arra, hogy a kultúrák közti párbeszéd a divatipart és a hozzá kapcsolódó piacokat is támogathatja. Ismerd meg a divattitkokat és a fontos részletek birodalmát. A kötet nyolc fejezete arra kíván ösztönözni, hogy friss szemmel nézz a divat világára és a benne rejlő végtelen lehetőségekre.

Claudia Wisniewski - Divatlexikon
Művelődéstörténeti ​lexikon néven fut tovább a kiadó korábbi kislexikon sorozata, amely olyan ismeretanyagot igyekszik bemutatni, amelyekkel a hagyományos lexikonok kevéssé, vagy csak érintőlegesen foglalkoznak. Ez a Divatlexikon a mindennapi kultúra fontos kellékeit, a viseleteket magyarázza a tógától a miniszoknyáig, a fríg sapkától a cilinderig, illetve a subától a dolmányig.

Covers_571421
Gombok Ismeretlen szerző
8

Ismeretlen szerző - Gombok
A ​gombokra márpedig érdemes odafigyelni. Rendeltetésszerű használatuk véletlen elfelejtése, esetleg egynek is észrevétlen elvesztése igen kínos pillanatokat okozhat gazdájának. Könyvecskénkben viszont – Sylvia Llewelyn segítségével – rátalálhatnak az idô múlásával veszni látszó régi gombokra. Meglepő lesz a felfedezés, hogy eleink talán évtizedek óta ki nem nyitott gombosdobozai méretben, anyagban, formában, színben milyen változatos múltat őrizgetnek. Szeretnénk elérni, hogy e fellelt, jelentéktelennek semmiképp sem nevezhető szereplőknek – koruk divatján kívül – ezentúl Önökhöz is tartós kötődésük legyen.

Sally Norton - Kate Shapland - Jacki Wadeson - Nagy ​szépségkönyv
Alapvető ​szépségápolási tudnivalók a ragyogóan szép, egészséges bőr megtartásáért, életkorra való tekintet nélkül. Ötletek, tanácsok az arcfestés művészetének elsajátításához. Eljárások és eszközök, melyeket hajunk egészsége érdekében ismernünk kell, a hajmosástól a színezésig, a dauertól az esetleges problémák intenzív kezeléséig. Változatos frizurák minden hajtípus számára, a legkülönbözőbb alkalmakra. Hasznos útmutató a helyes táplálkozáshoz és a tökéletes kondíció eléréséhez; alakformáló és a szervezet energiaszintjét növelő gyakorlatok. Egy teljeskörű kiadvány több mint 750 fotóval.

Monika Bückmann - Köröm ​és divat
Vicces, ​vidám, feltűnő. Az ápolt körmök - lakkozottan vagy természetesen - régóta divatosak. Új színfoltot jelent a piacon a sok eredeti nail design, mely hol szemtelenül jópofán, hol extravagánsan hívja fel magára a figyelmet. A körömstúdiókban művészi mintákat és motívumokat terveznek, míg az egyszerűbb designok otthon is megvalósíthatók. Ebben a könyvben a következők találhatók: Manikűr és pedikűr - speciális ápolási tanácsok, segítség körömproblémák esetén, valamint információk az egészséges körmökhöz szükséges vitaminokról. Körömlakk - profi körömlakkozás, optikai trükkök, továbbá információk a színválasztásról és az új lakkokról. Műkörmök - műanyag tippekkel, acrylzselével, üvegszállal vagy selyemmel. A körmök hosszabbítása és erősítése, és mindaz, amire ügyelni kell. Nail-art-designok - apró műremekek a körmökön. Tudnivalók az otthoni díszítésnél használható eszközökről és anyagokról, részletes útmutató az egyszerűbb minták elkészítéséhez, és különlegességek, mint az airbrush és a körömpiercing.

Vass László - Molnár Magda - A ​klasszikus férficipő
A ​kötetből lépésről lépésre ismerhetjük meg a több ezer éves múltra visszatekintő cipészmesterséget, mely szigorúan ragaszkodik a hagyományokhoz, a klasszikus stílushoz, ugyanakkor figyelemmel kíséri a divat változásait is. Melyik típusú cipő milyen alkalomhoz illik? Milyen érzés kézzel készített cipőt viselni? Ez a könyv azoknak szól, akik tudják, hogy az elegancia a cipőnél kezdődik, és akik számára divat és hagyomány egyformán fontos. A szakember és az érdeklődő olvasó egyaránt értékes áttekintést kap e szakmának azokról a megbecsülendő hagyományairól, amelyeket a legjobb cipészműhelyek mindmáig őriznek.

F. Dózsa Katalin - Letűnt ​idők, eltűnt divatok 1867-1945
A ​Letűnt idők, eltűnt divatok című kötetben F. Dózsa Katalin művészettörténész 1867-től 1945-ig a férfi és a női viselet változásain kersztül mutatja be az illem, az erkölcs, az életmód, a szépségideál alakulását és ezek társadalmi hatását.

Covers_130139
Olasz ​kötött modellek '91 Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Olasz ​kötött modellek '91
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lizzie McGuire - Divatötletek
Hé, ​csini csaj - Készülj, felturbózzuk a ruhásszekrényed tartalmát! A barátaim szerint én vagyok a divat koronázatlan királya. Készítünk együtt cuuuuki rucikat, amiket szívesen viselsz, hasznos felszereléseket, amivel feldobhatod a megjelenésedet. Minden olyan egyszerű, mert minden technikát színes fotókkal illusztráltam és részletesen leírom, hogyan csináld. Menő szandálok, ultraszuper övek, fantasztikus farmerek és vadító pólók - imádni fogod elkészíteni és hordani egyedi tervezésű cuccaidat! Vasalható Lizzie-virágokat is mellékeltem hozzá!

Schiffer Miklós - Stílusról ​férfiaknak
"A ​stílus túlmutat a divaton. Hagyja magát befolyásolni, átvesz belőle darabokat, de sohasem az egészet" - olvashatjuk Giorgio Armani, a divat nemzetközileg elismert szaktekintélyének véleményét. A kötetet nem divatalbumnak, hanem stílustani munkának készítette a szerző, amelyben a férfi ruhatár egészét vizsgálja, a fehérneművel kezdődően s felsőruházat egyik reprezentáns darabjáig, a frakkig. A szerző saját stílusát alapul véve bemutatja a helyes öltözködés és megjelenés szabályait, melyeket több mint háromszáz fotóval, valamint több tucat magyarázó rajzzal illusztrált. A mellékletben adatok olvashatók a különféle alkalmakra ajánlott öltözékekről; a férfi ruházat méret táblázatai és még számos hasznos tudnivaló segíti a hibátlan megjelenésre vágyó férfiak tájékozódását.

Domanovszky Endre - Korok ​ruhái
Domanovszky ​Endre illusztrált előadásvázlatai az öltözködés történetéről, rengeteg színes illusztrációval.

Ismeretlen szerző - Egyszerű ​kötött holmik - kicsiknek
50 ​elbűvölő modell csecsemők és kisgyermekek számára. Elragadó ötletek a legkisebbeknek, a bájos kisruháktól a különleges kiegészítőkön át a játékokig. Klasszikus és modern minták minden kézimunkázónak. Színes képek és könnyen követhető útmutatások, napjaink legnépszerűbb fonalainak felhasználásával.

Paola Saltari - A ​stílus királynői
"Divat ​és stílus között finom választóvonal húzódik, még akkor is, ha a két fogalmat gyakran összekeverik. Eltérő jelentést hordoznak, de az egyiket nem érthetjük meg a másik nélkül. Az amerikai Vogue 1976. szeptemberi száma ezt írta: "A stílus nem függ a divattól. Olyan emberek, akiknek van stílusuk, elfogadhatják vagy figyelmen kívül hagyhatják a divatot. Számukra a divat nem követendő, hanem alakítandó, olyasvalami, amit magukévá tehetnek, vagy el is utasíthatnak. A stílus spontán dolog, isteni adomány, amellyel csak kevesek vannak megáldva." Ezt a könyvet az adomány birtokában lévő nőknek szenteltük. A XX. század tíz vezető alakjának, akik rendkívüli életük folyamán sohasem engedelmeskedtek a divatnak, hanem "diktálták" azt, és korántsem csak az öltözködésükkel. A stílus nagyon tág kategória, több köze van az ember személyiségéhez, mint a megjelenéséhez. A szó latin eredetije, a stílus azt az eszközt jelölte, amellyel betűket véstek viasztáblákra. A kötetben szereplő nők megannyi nyomot hagytak maguk után, s ezek közül sok túlélte az idő múlását. További lényeges különbség stílus és divat között, hogy míg az utóbbi állandó mozgásban van, szünetlenül törekszik az új felé, addig az előbbinek nincs szavatossági ideje. Ezt fejezi ki Coco Chanel mottóul választott híres mondása: "A divat változik, a stílus örök"." (Részlet a Bevezetőből)

Kollekciók