Ajax-loader

'karácsony' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Rebecca Gilpin - Leonie Pratt - Catherine Atkinson - Karácsonyi ​finomságok kis könyve
Ez ​a könyvecske mindenféle karácsonyi finomságok receptjét tartalmazza. Az egyszerű lépéseket követve többek között mennyei csokis trüfflit, csinos gyümölcskosárkákat, karácsonyi tündérkastélyt készíthetünk. Minden finomság kiváló ajándék is egyben, buliban is népszerű, de az sem baj, ha csak úgy elmajszoljuk!

Rose Hammick - Charlotte Packer - Karácsonyi ​ötletek - Stílusos ajándékok és dekorációk
A ​karácsony varázslatos időszak: hosszú, sötét éjszakák, a hó ígérete, pattogó tűz, forralt bor, sütemények, és egyéb csemegék illata... Az évnek ebben a szakaszában otthonunk kerül a középpontba, amelyet ez alkalomból fel is díszítünk. Meghívjuk családtagjainkat, barátainkat, hogy együtt ünnepeljünk. A gyönyörű terítékektől az elbűvölő ajándékötleteken és elegáns dekorációkon át az ízléses csomagolásig a kötet megteremti az ünnep melegségét és vidámságát.

101_kiskutya_(436x640)
Walt ​Disney - 101 kiskutya Ismeretlen szerző
57

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - 101 kiskutya
Mitől ​ugatnak London kutyái ezen az éjszakán? "Elraboltak otthonukból tizenöt dalmatiner kutyakölyköt!" Vajon ki tette, és miért? Sikerül-e szüleiknek megtalálni, kiszabadítani, hóban-fagyban hazajuttatni a pettyes apróságokat? Itt bizony minden kitartásra, furfangra, baráti segítségre szükség van! És hogyan lesz a tizenöt kiskutyából százegy? Rejtélyek és izgalmas kalandok közepette kel útra Pongó és Perdita, hogy megmentse az elrabolt kutyusokat...

Covers_108914
Adventi ​kalendárium Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Adventi ​kalendárium
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jeles Edina - Karácsonyi ​ajándékötletek
A ​karácsony közeledtével egyre nagyobb gondot jelent, hogy mit is ajándékozzunk szeretteinknek. Ilyenkor mindenki szeretné a legjobbat és a legszebbet adni. Könyvünkben változatos ötleteket gyűjtöttünk egy csokorba, hogy mindenki találjon benne kedvére valót, melyet elkészíthet szeretteinek. Mert a saját magunk alkotta ajándéknál nincs őszintébb és kifejezőbb.

Katie Price - Santa ​Baby
Angel ​Summer is Katie's most popular character.We first met her when she was Britain's No 1 glamour model in Katie's first novel, ANGEL, and then in ANGEL UNCOVERED. Now in Katie's seventh novel, SANTA BABY, Angel's glamour days are behind her, she's happily married to Cal and hoping to have another baby. But, as ever, drama is just around the corner, when Angel meets her half sister Tiffany for the first time..... As soon as they meet, Angel and Tiffany feel as if they've know each other for years, and before she knows it, Tiffany is working as a stylist on Angel's TV programme, and going out with Raul, a Brazilian racing driver who has all the girls after him. If only Angel's sexy bodyguard Sean could be as welcoming.Obviously he has things on his mind, like the kidnap threat hanging over Angel and her daughter Honey. As everyone gathers at Angel and Cal's mansion for Christmas, Sean's defences finally drop.But as he relaxes, Tiffany finds herself in terrible danger.... With sales of her books in excess of 4.5 million copies, Katie Price is firmly established as one of Britain's bestselling authors.

Christine Gall - Karácsonyfadíszek ​száraztésztából
Száraztésztát ​nem csak enni lehet! Ebben a könyvben bemutatjuk, hogyan készíthetünk belőle például karácsonyfadíszeket. A kedves olvasó valószínűleg csodálkozik e szokatlan alapanyag hallatán, de biztos, hogy hamarosan el lesz ragadtatva tőle. A száraztészta nagyon olcsó barkácsalapanyag, ráadásul egyáltalán nem mérgező, így gyerekek is nyugodtan dolgozhatnak vele. A maradék pedig biztosan nem vész kárba. A boltokban a legkülönfélébb tészták kaphatók, amelyekből egy kis fantáziával mutatós figurákat készíthetünk. Aranyszínű festékkel bevonva végül karácsonyi színt is kapunk. Jó szórakozást kívánok mindenkinek ehhez a kissé szokatlan barkácsalapanyaghoz

O. Henry - A ​háromkirályok ajándéka
"A ​háromkirályok ajándéka" O. Henry leghíresebb elbeszélése. A történet New Yorkban játszódik a századfordulón, s arról szól, hogyan hoz egymásért önzetlenül áldozatot egy fiatal férj s felesége, hogy szegénységükben is megajándékozhassák egymást karácsony ünnepén. Az illusztrátor Lisbeth Zwerger stílusa és mesevilága, mely kristálytiszta művészi eszközökkel szolgálja e nemesen egyszerű történetet, méltán érdemelte ki 1990-ben a legmagasabb nemzetközi elismerést, az Andersen Díjat, melyet a zsűri két évente ítél oda a gyermekkönyvek legkiválóbb illusztrátorainak.

Karacsonyienek
Karácsonyi ​ének Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Karácsonyi ​ének
Ez ​a kötet - karácsonyi olvasókönyv. Minden korosztály megtalálhatja benne a kedvére való karácsonyi olvasmányt, a kisgyerektől a nagyszülőkig. Nem egyfajta hitvilág tükre, hanem bepillantást nyújt a hagyományos magyar karácsonyi szokásoktól eltérő szertartások, szokások - az orosz karácsony, a zsidó Hanuka- ünnep világába is: de ide sorolható például Kolombusz 1492. karácsonyi naplójegyzete, avagy éppenséggel a mártírhalált halt kis Anne Frank megható karácsonyi levele. Versek, mesék, dalok mellett testesebb, teljesebb irodalmi alkotások is olvashatók kötetünkben - például a gyerekek kedvencének, Csajkovszkij Diótörő balettjének alapjául szolgáló E.T. A. Hoffmann-mese, a Diótörő és Egérkirály, no meg a minden karácsonyi témájú világirodalmi antológia nélkülözhetetlen darabja: Charles Dickens örök érvényű elbeszélése, a Karácsonyi ének.

Marguerite Yourcenar - Én ​szép kastélyom
Marguerite ​Yourcenar, a Francia Akadémia egyetlen nőtagja, nemcsak regényíró, hanem kitűnő tollú esszéista és nagy utazó. Az egész világot bejárta, minden érdekelte, az emberek, az egyes országok irodalma, történelme, néprajza. Tanulmányköteteiben igen változatos témájú és hangulatú írások sorakoznak egymás mellett - nyitott szelleméről, óriási műveltségéről tanúskodnak. Egyik esszéjének főszereplője magyarországi Szent Erzsébet és Báthory Erzsébet. Chenonceaux, a nevezetes Loire menti kastély titkokkal teli története éppúgy foglalkoztatja, mint a nagy keresztény ünnepekhez kapcsolódó szokásrendszer. Misima, a tragikus sorsú XX. századi japán regényíró éppúgy, mint Thomas Mann vagy a középkor nagy tudósa, Beda Venerabilis

M. C. Beaton - Agatha ​Raisin és a hivatalnok hullája
Egy ​túlbuzgó egészségbiztosítási hivatalnok borzolja a kedélyeket a Cotswoldi-dombság falvaiban, mindenhol veszélyes szabálytalanságok után szimatol. Hamar kivívja magának a közutálatot, de amikor betiltja a közös karácsonyfa-állítást és az ünnepi díszkivilágítást is, az egyik faluban elszabadulnak az indulatok. A buzgómócsing tisztviselő egy szalon ablaküvegére kenődve leheli ki a lelkét, ahol odabent történetesen ott ül Agatha Raisin is. Az elszánt magándetektívnek nehéz a dolga, ezúttal ugyanis nincs olyan ember a faluban, aki ne akarta volna az undok spicli halálát. Ráadásul kisvártatva egy újabb hulla is felbukkan a színen, és a rendőrség számára kézenfekvő, hogy a tettes ugyanaz. Agatha a szimatolás közben ismeri meg az Amerikából érkezett jóképű Tom Courtney-t, és a férfi hatására ismét tombolni kezdenek a hormonjai. Úgy érzi, itt az utolsó nagy lehetősége egy vad éjszakára, ám a sors közbeszól, amikor régi barátja, Roy, életveszélybe kerül. Agatha csak később jön rá, hogy Roy segélyhívása mekkora baklövéstől mentette meg, és ennek köszönhetően egy lépéssel közelebb került a fantomhoz, aki után addig csak a sötétben tapogatózott.

Carole Matthews - Szeress ​karácsonykor
Lehet ​egy tökéletlen családnak tökéletes karácsonya? Juliet Joyce él-hal a karácsonyért. Imádja a karácsonyi ajándékokat, a karácsonyfát díszestül, a karácsonyi pulykát, meg úgy általában mindent, ami karácsonyi. Idén is hagyja, hogy elsodorja az ünnep áradata, ha már a családi pokolnak épp karácsony táján kellett elszabadulnia. Fia, Tom elvesztette az állását, ráadásul rémes partnereket hoz a nyakára; állapotos lánya, Chloe hazaköltözött a kisfiával; apukája, Frank a saját szívfájdalmától szenved, míg anyukája, Rita napról napra szenilisebb. Vajon Rick, a férje, mikor elégeli meg a körös-körül örvénylő káoszt? Ahogy közeledik a nagy nap, Juliet minden erejével azon van, hogy egyenesbe hozza a dolgokat, hiszen másra sem vágyik, mint hogy otthonukat karácsonykor betöltse a szeretet…

Fredrik Backman - A ​nagymamám azt üzeni, bocs
Elsa ​majdnem nyolcéves, és „különleges”. Nagymamája hetvennel több, és némileg őrült. Hogy mennyire, azt ki-ki másként értékeli. Másként a szomszéd, akit nagymama mintegy véletlenül eltalál egy paintballfegyverrel, máshogy a saját lánya, aki (többek között) dohányzási szokásai miatt neheztel rá, és megint másképp az ingyenújság terjesztője, aki nem ért a szép szóból, hogy nagymama nem kér reklámot. Olykor Elsa is őrültnek tartja őt, pedig neki nagymama az egyetlen barátja. Az iskolában ugyanis inkább csak zaklatókat tud szerezni az, aki mások szerint nem tud alkalmazkodni a többiekhez, és amúgy is túl érett a korához képest. Nagymamával azonban bármelyik este elutazhat Félálomországba, ahol Elsa mássága ünnepelt erény, és ahol lovagként bátorságot gyűjthet. Amire hamarosan minden eddiginél nagyobb szüksége lesz. Nagymama ugyanis meghal, és leveleket hagy hátra, amelyekben bocsánatot kér azoktól, akiket életében megbántott. Ezeket a váratlan helyeken felbukkanó üzeneteket Elsának kell eljuttatnia a címzettekhez – jobbára házbéli szomszédaikhoz –, akikről olyan meglepő dolgok derülnek ki, amelyek nem csupán a kislány, de az egész közösség életét felbolygatják.

Regina Kolz - Karácsonyi ​articsókadíszek
Ebben ​a kötetben ötleteket kaphatnak a karácsony előtti barkácsoláshoz. Az egyes tárgyakat elkészíthetik a leírás alapján is, de saját elképzeléseikhez is felhasználhatják őket. Az articsókatechnika kedvelt kézimunka, amely valószínűleg még sokáig nem veszti el az aktualitását, mert mindig új ötletek születnek. Az articsókatechnika és a „Patchwork hungarocellre" módszer kombinálásával a kísérletezés során újabb és újabb variációkat fedezhetünk fel.

Theresa Kainz - Karácsonyfadíszek ​gyöngyfűzéssel
Ünnepi ​karácsonyfadíszek gyöngyből. Csillagok különféle változatokban, angyalkák, télapók és harangok. Különleges kidolgozású részletek, játékosság, ragyogó színek - valóságos kis ékszerek a karácsonyfára és ajándékba. Fűzésmintával és részletes útmutatóval.

Termek_3071
Magyar ​Karácsony Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Magyar ​Karácsony
Amióta ​csak a kereszténység ünnepli Jézus Krisztus születése napját, a karácsony minden korban szépművészeti alkotások születését is serkentette. A karácsonyi himnuszok és népénekek a líra gyöngyszemei; a képzőművészet, a festészet és szobrászat is szépséges alkotásokkal hódolt a Kisded és édesanyja előtt, természetesen az epika, az elbeszélés műfaja területén született karácsonyi történetek termése is rendkívül gazdag és változatos. Mindaddig, míg a rádió és televízió hervasztani nem kezdte az emberek ajkán az eleven szót, a karácsonyest a beszélgetés, az eszmélődés talán legbensőségesebb alkalma volt a családok életében, s eközben a Ír karácsonyi történetek is nélkülözhetetlen eszközei voltak a lélek szárnyalásának. Ebben a kötetben a legszebb magyar karácsonyi történetekből nyújtunk át néhányat az olvasóknak. Itt van az ideje ugyanis, hogy újra megjelenjék otthonainkban a karácsonyi asztal, mély értelmű, jelképes, egyszerű étkeivel. Az alkonyi ebéd-vacsora után pedig a virrasztás az éjféli miséig, bensőséges beszélgetésekkel, és ennek keretében a legszebb karácsonyi történetekkel Jézus születésének betlehemi misztériumáról és annak tanulságairól; s főként arról, hogy a Kisded jelen van a magyar történelemben, és a magyar társadalomban - mindmáig.

Linda Jennings - Kedvenc ​karácsonyi könyvem
Ez ​a gazdagon illusztrált karácsonyi mesekönyv a különböző történetek mellett karácsonyi énekeket is tartalmaz Mezey Katalin és Oláh János fordításában és válogatásában. Például: Krisztus születése, A három napkeleti bölcs, Szép kelet, szép nap (magyar karácsonyi ének), Karácsony díszei, Csendes éj, szentséges éj (német karácsonyi ének), Luther Márton gyertyái, A bűvös játékbolt.

E. T. A. Hoffmann - Ilse Binting - Diótörő ​és Egérkirály
Karácsony ​éjszakáján kezdődik a jó Diótörő és a gonosz Egérkirály háborúja, és Marika váratlanul a csata kellős közepébe pottyan! Diótörő - akinek valódi kilétét a mese végéig homály fedi - bátorságának és jó szívének köszönhetően legyőzi a gonosz Egérkirályt, s ezzel önmagáról is elhárítja a rontást. Marikát csodálatos utazásra viszi a játékok országába, ahol a bűvös képzelet uralkodik.

Móra Ferenc - A ​didergő király
"Mese, ​mese mátka, pillangós határba: volt egyszer egy király Nekeresd országba. Neenincs királynak nagy volt a bánata, csupa siralom éjjele-nappala. Hideg lelte-rázta, fázott keze-lába, sűrű könnye pergett fehér szakállába: Akármit csinálok, reszketek és fázom, hiába takargat aranyos palástom! Aki segít rajtam: koronám, kenyerem tőle nem sajnálom, véle megfelezem!"

Lévai Katalin - Karácsonyi ​égbolt
"Nem ​hordozhatod magadban a múltadat ártatlanul, miközben minden erőddel megpróbálsz a jelenben élni." Meglepő módon a főhősnő, Laura ezt a tanulságot attól a férfitól hallja, akivel hosszú távon nem tud együtt maradni, éppen a múlt titkai miatt. Mire felfedezi, milyen leveleket rejt anyja szürke kalapdoboza, miért bonyolódott apja kettős szerelmi viszonyba, és hogyan történhetett, hogy gyermekként mégsem érzékelt ebből semmit sem, minden darabka a helyére kerül ahhoz, hogy szabadon élhesse tovább hazugságok és elhallgatások nélkül az életét. A "Karácsonyi égbolt" egy tragikus szerelmi háromszög múltban fogant, de jelenig ható történetét meséli el; azoknak az embereknek a boldogságát és szenvedését, akik az elmúlt hetven évben a világnak ezen a szegletén voltak kénytelenek állandó megújulásban átélni a teljességet.

Annie Sanders - The ​Xmas Factor
Meet ​two women with two totally different approaches to the festive season. First there's Beth - it's only September and already she has performance anxiety. Not surprising when she has agreed to lay on the annual Christmas Eve village bash - the piece de resistance of her husband's former wife - not to mention having to host Christmas for his difficult offspring. New to this frenzied build-up to the festivities, Beth begins to lose sight of what it all means. To her the Christmas lights are looking more like the headlamps of an oncoming train. Then there's Carol, glamorous magazine editor, who put her aspirational Christmas issue to bed sometime in July and is so involved in finding a scoop to save her ailing magazine that she fails to notice the impending festive rush. Panicked and wracked with guilt, she determines to make it a picture perfect time for her little boy and, opting for convenience, books a lovely-sounding cottage in a quaint village. But even the best laid plans have a habit of unravelling - and no plan at all is a recipe for disaster. So when these two Christmasses collide, it looks like it's going to be anything but goodwill toward men...

Holly Webb - Oszkár ​magányos karácsonya
Hannah ​mindig is nagyon vágyott egy kutyára, és alig mer hinni a szerencséjének, amikor a szülei váratlanul igent mondanak hosszas könyörgésére. Ráadásul egy dalmatára esik a választásuk - és Hannah legszebb álma ezzel végre valóra válik. Oszkár nagyon szereti kis gazdáját, és hamar megtalálja helyét új otthonában. Amint azonban közeledik a karácsony, a kislánynak rendszeres próbákra kell járnia az iskolai színdarabhoz, és egyre kevesebb ideje marad, hogy hosszú sétákat tegyen és játsszon a kiskutyájával. Oszkár nagyon magányos, úgy érzi, Hannah elhanyagolja. Miért nem akar többé vele lenni?

Christopher White - Karácsonyi ​várakozás
Mulatságos ​és megható történet egy család kétségbeesett visszaszámlálásának a szentestéig. A szerző nyomába szegődve mi is megküzdhetünk az óriás karácsonyfákkal, rohanhatunk, hogy időben odaérjünk a lányai előadásaira, minket is ellephet a bevásárlóközpontban kavargó tömeg, és az amatőr kórussal együtt megpróbálhatjuk elénekelni Händel híres oratóriumát, a Messiást. Sőt még egy egész Kanadát lefedő kecskevadászatra is betekintést nyerhetünk, azaz megtudhatjuk, miféle nehézségekbe ütközik a templomi karácsonyi előadás megszervezése. A Karácsonyi várakozás minden családban régi emlékeket ébreszthet, hiszen a történetek éppúgy egyediek, mint általánosak, és a családról, valamint az ünnep valódi jelentéséről szólnak.

Richelle Mead - Dermesztő ​ölelés
Rose ​Hathaway élete tele van gondokkal. Nem elég mindaz a nehézség, amit dampyr testőrtanoncként kell átélnie, ráadásul oktatója, a vonzó Dmitrij valaki másra vetett szemet. A köztük lévő szoros kapocs miatt pedig Rose folyton akkor hallja legjobb barátnője, Lissa Dragomir gondolatait, amikor az barátjával, Christiannal enyeleg. A Szent Vlagyimir Akadémiát azonban megtámadják az élőhalott strigák, akik korábban több királyi vérű nemesi családot lemészároltak. Így az iskolának a legjobb dampyr testőrökre van szüksége, többek közt Rose anyjára, a legendás, ám szigorú Janine Hathaway-re. Az idei sítábor kötelező, ám Idaho hótól csillogó lankái csak látszólag biztonságosak. A könyörtelen strigák halálos veszélyt jelentenek mindenki számára, és Rose-nak cselekednie kell. De a hősiességnek mindig ára van.

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Donald Kacsa karácsonya
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bakó Ágnes - Széllelbélelt ​karácsony
A ​karácsony ünnepének varázsos hangulatát, bensőséges tartalmát, az őszinte és önzetlen szeretetet jeleníti meg az írónő hat meséjében. Ezekben a történetekben a karácsonyt mindenki a maga módján ünnepli, másként ünnepelnek a fák, az erdő vadjai és másként az emberek. Egyvalami mégis közös ebben az ünneplésben: a szeretet.

Bartos Erika - Bogyó ​és Babóca karácsonya
A ​mostani két történet az izgalmas télapóvárás és a karácsonyi ajándékozás körül forog. Bogyó, aki alig várja a nagyszakállú télapót, még a csizmáját is fényesre pucolja, ám az túl kicsinek bizonyul, ezért a télapó a másik ablakba teszi az ajándékát...

Termek_753
Karácsonyi ​legendáskönyv Ismeretlen szerző
4

Ismeretlen szerző - Karácsonyi ​legendáskönyv
December ​táján megszaporodnak a reklámok, díszesebbé válnak a kirakatok, a posta milliószám kézbesíti az üdvözlőlapokat, s az utcák megtelnek ajándékot keresgélő, ideges hajszolt emberekkel: fogyasztókkal. Pirosba öltözött Mikulás szórólapot osztogat. Sültgesztenye-árus lesi a pénztárcánkat. A jászol Istene fröccsöntött műanyagból néz ránk és a pénztárgép csörgése minden más hangot elnyom. A profán világ szinte mindenütt betört a karácsony misztikumába. Az angyalos betlehemi istálló, a mennyei fényben nyájukat legeltető pásztorok nem illenek többé szellemi tájképünkbe. Pedig sokakban él még a hajnali decemberek titokteljes várakozása, az adventi koszorú gyertyáinak pislákoló fénye és a szenteste gyermeki vágyakat betöltő varázsa. Nekik ajánljuk ezt a könyvet. A magyar és a világirodalom legszebb karácsonyi novelláit, elbeszéléseit gyűjtöttük kötetbe, hogy amikor december 24-én bezárnak az üzletek, kiürülnek az utcák… e kötetben a legnagyobb írók szavai által elevenedik meg az olvasók előtt a betlehemi éjszaka.

Weöres Sándor - Köszöntlek, ​karácsony
Jelen ​kötet a költő karácsonyi gondolatkörhöz, a télhez, az ünnephez, a családhoz, a szeretethez, valamint Istenhez kapcsolódó verseiből válogat. A versek mindegyike egyenként csillogtatja meg Weöres Sándor zseniális stílusát, egyedi, utánozhatatlan hangját, virtuozitását. Sajátos szemüvegén keresztül tekinti a világot, benne a karácsonyt és a hozzá kapcsolható fogalmakat, hogy aztán karcos, fanyar, iróniától, sőt néhol keserűségtől sem mentes hangon öntse formába sorait, melyeken mindentől függetlenül átsejlik örök humánuma. A költő vitathatatlan tehetségével megörökített élet és halál örök tánca, elválaszthatatlan kettőse adja meg magasságát és mélységét a válogatáskötetnek. Köszöntsük vele a karácsonyt!

Gárdonyi Géza - Arany, ​tömjén, mirha
Gárdonyi ​Géza Arany, tömjén, mirha című kötete 1924-ben jelent meg először, Németh József Könyvkereskedése kiadásában. Az azóta eltelt évek alatt szinte feledésbe merültek ezek a novellák, amelyek egykoron az ifjúság számára íródtak. A karácsonyi ünnepkör hangulatát idézi valamennyi elbeszélés, és az adventi várakozásban telő időszak komoly tartalommal töltődhet meg általuk. "Az én aranyom nem a hegyek bányáiból való; Az én tömjénem nem Arábia illatfáin termett; Az én mirhám nem testi sebeket enyhít; De csak oda viszem, ahová a Napkeleti Három" - írja Gárdonyi az Előszóban. Ennek szellemében, írói, emberi hitvallásának megfelelően sorakoznak a kötetben a két ciklusba rendezett, evangéliumi jeleneteket földolgozó, szép mesék. Bibliai történetek elevenednek meg az első rész írásai nyomán (Mária kincse; Karácsony a názáreti házban; Jézus és a gyermek; A szamaritánus álma), míg a második rész, huszadik századi meséi, az egykori csodák továbbéléséről adnak hírt (Két notesz; Egy kép története; Csordásék karácsonya). A karácsonyvárás időszakát - korosztálytól függetlenül - széppé tehetik a lírai hangú elbeszélések.

Ismeretlen szerző - Karácsonyi ​receptek kincsestára
A ​karácsonyfa díszítése, a karácsonyi dalok zengése, az ünnepi hangulat megnyitja az otthonok ajtaját a nagy családi és baráti összejövetelek előtt. De mit is tegyünk az asztalra, szeretteink elé? Ne törje ezen sokáig a fejét! Ezt a gondját megoldja a Karácsonyi receptek kincsestára. A pikáns előételek és a különleges italok már előkészítik az ünnepi hangulatot. Az ínyencek is találnak ebben a receptgyűjteményben fogukra való főételt az ahhoz illő körettel és salátával. Vagy választhatunk speciális ünnepi ételt is. Természetesen a desszert - a sütemény vagy egyéb nyalánkság - sem maradhat le a karácsonyi asztalról. Könyvünk ezt a teljes ünnepi repertoárt tartalmazza. Reméljük, Ön is megtalálja benne kedvenc ételeit.

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Dagobert bácsi karácsonya
Niki, ​Tiki és Viki, a három kis kacsafiú ezen a karácsonyon úgy döntött, hogy az övék lesz a legnagyobb karácsonyfa egész Kacsafalván. Meg is vásárolják a kiszemelt fenyőfát, ám az bizony nem fér be Donald bácsi házába. Vajon hol fogják tölteni a karácsonyt a kis lurkók, és hol sikerül elhelyezniük a karácsonyfát? Ebből a történetből megtudhatod, milyen furfangok árán sikerül a nagy fát feldíszíteni az egyetlen olyan házban, ahová az befér...

Kollekciók