Ajax-loader

'karácsony' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Amy Lane - The ​Winter Courtship Rituals of Fur-Bearing Critters
Rance ​Crawford is an alpaca rancher, fiber mill owner, and self-proclaimed grumpy bastard. When sweet, charming tenderfoot Ben McCutcheon moves onto Crawford’s rural road, Rance is very aware that Ben makes it a grand total of two gay men in their tiny town, and even though he is instantly, painfully smitten, any move he makes could be simply chalked up to being hard up. Using his best weapon and favorite skill, Crawford launches an awkward, wordless effort to make sure Ben is kept warm during the cold Colorado winter, every last piece of him—especially his heart.

Patricia K. Davis - A ​Midnight Carol
1843, ​London. Though the approaching Christmas looks bleak at the home of the Dickens family, Charles and his pregnant wife Catherine try to maintain a good cheer for their four young children. Debts are mounting, food is scarce, and Charles' books-according to his miserly publisher-are no longer selling. The Charles has an idea, which comes to him in the ghostly form of Oliver Cromwell, the long-dead, spirit-crushing, Lord Protector of England. A Christmas Carol will be Dicken's most brilliant work yet, both for its mass appeal and underlying political message. But many sinister forces oppose the success of this literary gem. And it is only through faith, kindness and the innate goodness of mankind that A Christmas Carol will become a timeless classic-and that the young writer Charles Dickens will truly save Christmas for all of England...

Sherry Gammon - Loving ​Marigold
A ​romantic Christmas story Young Marigold Yarrow has a secret. She’s also in love with Jack Mahoney. In the middle of her ninth grade year, Jack's family up and moves to Port Fare, New York, leaving the small town of Sugar Maple, West Virginia - and Marigold - far behind. Nine years later Jack and Marigold meet again. They join forces to weed out the shady Abbott boys. The unscrupulous brothers are illegally selling moonshine near her home on Sugar Maple Ridge. And they'll do anything to get Marigold to leave the ridge. Anything. But this time it could be magic that tears Jack and Marigold apart.

Caroline Hulse - The ​Adults
A ​couple (now separated), plus their daughter, plus their new partners, all on an epic Christmas vacation. What could go wrong? This razor-sharp novel puts a darkly comic twist on seasonal favorites like Love Actually and The Holiday. “This debut is the whole package: realistic, flawed characters placed in an increasingly tense situation, resulting in a surprising, suspenseful novel.”—Publishers Weekly (starred review)

2008
Sokunk ​karácsonya 2008 Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Sokunk ​karácsonya 2008
Igen: ​sokunké. Nem pusztán átélésében, ebben csak bízhatunk. Összeállításában. Ki-ki hozzátett, javasolt - sajátot, másokét, magunktól, a világból. Kortárs és klasszikus, ismeretlen és híres-jeles, szakember és avatatlan - egyként helyet lel magának antológiánkban - esztendőnként karácsonyra mindig. Vers és próza, szemelvény, emlék, mennyi fajta rajz, fotó, kép és dokumentum. Ezúttal, először, 83. A sok szép küldeménykísérő sor is bátorít bennünket: talán annyiunk javaslataiból olyan színes gyűjtemény kerekedhet, mely évről évre becses olvasmány lehet. Várjuk az Ön gondolatait, ötleteit is a következő évre - ajándékunk közös munka eredménye lesz. Mit olvasni, lapozni bármikor is - kellemes.

Tom Fletcher - Christmasaurus
Felejts ​el gyorsan mindent, amit eddig az Északi-sarkról tanultál, és ismerkedj meg: - egy Trundli Vili nevű fiúval - az apjával, Trundli Gyurival - a Mikulással (igen! az igazi Mikulással!) - egy Csücsöri nevű manóval - Undok Brendával, a legutálatosabb lánnyal az iskolában (vagy talán az egész világon) - egy Vadász nevű otromba alakkal és a kutyájával, Vicsorral - és egy igazán különleges dinoszaurusszal... A Christmasaurus varázslatos mese arról, hogy amit nagyon szeretnénk, az nem mindig az, amire igazán vágyunk. Tom Fletcher 1985-ben született, Londonban. Népszerű énekes, író, YouTube-sztár, vlogger és nem mellesleg két fiú édesapja. Egyik kedvenc filmje a Vissza a jövőbe - ezért együttesét Marty McFlyról nevezte el. A zenekar szövegeit nagyrészt Tom írja, és már első lemezükkel bekerültek a Guinness-rekordok Könyvébe mint a legfiatalabb, zenei toplistákat vezető zenekar a Beatles után. Első regénye, a Christmasaurus 2017 karácsonyán színdarabként is debütál Londonban, de már rajzfilmsorozat is készül belőle. "Ott állt előtte egy igazi, hús-vér, lélegző dinoszaurusz! Testét fényes, jeges pikkelyek borították, hatalmas szeme kéken csillogott; ez a dínó úgy nézett ki, mint egy téliesített oroszlán. De tetőtől talpig belegabalyodott a szalagba, a csomagolópapírba, a girlandba és az izzósorba. Kifejezetten hasonlított egy karácsonyfára. Vili közelebb lépett hozzá, és meglátott a dínó hátán egy ajándékkártyát: Vilinek a Mikulástól"

Alex T. Smith - Santa ​Claude
Claude ​és Bolyhos Zokni uraság karácsony este rajtakap egy betörőt. De amikor rákattintják a kezére a bilincset, és felkapcsolják a lámpát, nagyon meglepődnek. A betörő ugyanis nem más, mint maga a Télapó! Mivel a bilincs kulcsa elkeveredik, hőseinkre vár a feladat, hogy éjfélig elvigyék a rengeteg ajándékot a gyerekeknek...

Fekete Ágnes - 4 ​hét
Karácsonyra ​lehet lélekben, hitben is készülni. Aki elindul ezen az úton, vegye kézbe ezt a könyvet, és olvasson el mindennap egy bibliai igét, áhítatot. Fekete Ágnes írásai nem hagyják, hogy sematikus, megszokott gondolatokkal, közhelyekkel a lelkünkben közelítsük meg Jézus születésének ünnepét, hanem arra indítanak, hogy elgondol­kodjunk a szeretet, a várakozás, az idő mélységeiről, és Isten jelenlétének fényében lássuk az ünnepet. Fekete Ágnes református lelkész, a Református félóra című rádióműsor szerkesztője.

Todd Casey - Michael Dougherty - Zach Shields - Krampus
Ancient ​folklore warns of a mythical counterpart to Santa Claus, who punishes naughty children every Christmas… his name is KRAMPUS. Michael Dougherty presents the official graphic novel based on his festive horror comedy, which expands the mythology of this iconic terror with an anthology of three deliciously twisted morality tales that will leave you praying you are not on the naughty list. At the most wonderful time of the year, a drunken mall Santa comes under siege from some very mischievous Christmas spirits, a dysfunctional cop becomes trapped with the man who ruined his life and the wealthy town “scrooge” must face the shadows from his past as his home comes under invasion from the homeless. This Christmas, Krampus will make sure they all get what they deserve. Michael Dougherty, the writer/director behind cult horror hit Trick ‘r Treat, is joined by a fantastic team of creators, uniting Krampus co-screenwriters Zach Shields and Todd Casey and artists Fiona Staples (Saga), Christian Dibari (Hoax Hunters), Maan House (Witchblade), and Stuart Sayger (Bram Stoker’s Death Ship) to deliver a twisted gift for the holiday season.

Christian Carlin - Smoofy ​és Biboo kalandjai
Közeleg ​a Karácsony ünnepe, Smoofy és Bibbo a két jóbarát ámulva nézte az ünnepi kirakatokat. Biboonak csak ekkor jutott eszébe, hogy nem írt levelet a Télapónak. Eközben a Télapó házánál is nagy baj történt, elromlott a szánja. Vajon Télapó megkapja időben Smoofy levelét? Idén hogyan juttatja el Télapó az ajándékokat?

Covers_568917
Karácsonyvárók ​naplója Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Karácsonyvárók ​naplója
Adventi ​naptár másként, amit tudni szeretnél a karácsonyról, és még annál is több. Az adventi időszak a várakozás, a karácsonyi készülődés időszaka tele jeles napokkal, érdekes szokásokkal. Ebben a rendhagyó naplóban helyet kapnak a jeles napok, az ezekhez tartozó népszokások, melyek átszövik a mindennapjainkat. A naptár november 30-cal, András napjával kezdődik és Szilveszter napjával zárul, így teljesítve ki az év utolsó hónapját. A naplószerű felépítés lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek nyomon követhessék a készülődés, a várakozás folyamatát. Különböző ötletekkel: adventi naptár, zserbógolyó készítése, keresztrejtvények, karácsonyi díszek szórakoztató időtöltést kíván az évnek ezen titokzatos, gyönyörű időszakára.

Enid Blyton - Noddy ​Meets Father Christmas
Father ​Christmas is coming to Toyland to check that all the toys will be ready to be delivered to the boys and girls in time for Christmas. Everyone is very excited about the visit, and nobody more than Noddy. Not that he expects to be able to actually meet such an important person. But then a special song comes into his head… Noddy Meets Father Christmas is the eleventh story about Enid Blyton's timeless character, and is illustrated with the original drawings.

Natalie Cox - Nem ​csak karácsonyra
Charlie ​utálja az ünnepeket, és az idei ígérkezik minden idők legrosszabb karácsonyának. A barátja lelépett a személyi edzőjével, az otthonát lakhatatlanná tette egy gázrobbanás, az anyja Melbourne-be utazott az ötödik férjével. Az egyedüllét, enyhe agyrázkódással és átmeneti hajléktalansággal párosulva arra kényszeríti, hogy gumicsizmát húzzon és Devonban töltse a karácsonyt Jez kuzinjánál, aki Kényelmes Kutyakuckó néven ebszállodát üzemeltet. Ám a négylábú barátokkal megosztott, csendes vidéki ünnepekről szőtt tervét hamar keresztülhúzza a találkozása Malcolmmal, a süket dán doggal, Hugóval, a dögös (bár sajnos foglalt) gazdájával és Callel, a tagadhatatlanul vonzó, de elviselhetetlenül fölényes és kioktató helyi állatorvossal... Natalie Cox régi rajongója a romantikus vígjátékoknak és a kutyáknak, ezt a könyvet is úgy írta, hogy egy öreg csokoládé labrador csaholt mellette. Együtt lettek másodikok a helyi „Legjobban hasonlító kutyák és gazdák” versenyen, és nyilván úgy vitték haza a díjat, mintha összeillő nyakörvet viselnének. Sajnos épp azon a napon, amikor elfogadták Natalie könyvét kiadásra, a múzsája felköltözött a nagy égi kutyaparkba. Azóta már örökbe fogadott egy német dog kölyköt, aki erővel kompenzálja az észbeli hiányosságait. Natalie a walesi Brecon Beaconsben és Londonban él.

Gáti Éva - Fenyőfadíszek
A ​saját kezűleg készített karácsonyfadíszek mindig egyediek és megismételhetetlenek, ráadásul mindennél jobban őrzik az ünnep lényegét: a szeretetet és az odafigyelést. Alkossunk hát magunk díszeket a fenyőfára: a bemutatott dekorációk mindegyike egyszerűen kivitelezhető, mégis látványos - elkészítésük pedig garantáltan örömet okoz.

Julie Hope - John Hope - Christmas ​Carols for Cats
Cat ​lovers will treasure this colorful, witty, and charming collection of traditional Christmas carols rewritten by cats for cats (and humans) to sing and enjoy--beautiful comic illustrations on every page make this a perfect stocking stuffer. Full colror throughout.

Heather Vogel Frederick - Home ​for the Holidays
This ​Christmas season, join the girls of the mother-daughter book club for a variety of holiday-themed adventures! Becca, Megan, Emma, Cassidy and Jess have plenty of reading material to bring on their trips, too, because the book club is tackling the Betsy-Tacy series before their next meeting on New Year’s Eve. But unfortunately, nothing goes quite as planned for any of the girls. On a Christmas cruise with their families, Megan and Becca fight over the dashing son of the ship's captain. Cassidy and her family fly back to California to visit Cassidy's sister Courtney... but when the West Coast causes homesickness for their former life in Laguna Beach, the family begins to question what state they should call home. And a disastrous sledding accident causes both Emma and Jess to completely change their holiday plans. Between squabbles, injuries, and blizzards, everything seems to be going wrong. Will the girls be able to find their holiday spirit in time for Christmas?

Caroline Thompson - Coleen Degnan-Veness - Tim ​Burton's The Nightmare Before Christmas (Penguin Readers)
Everbody ​in Halloweentown loves Halloween - but not Jack Skellington. Every year he has to sing the same scray songs and do the same dangerous dances. He is bored with them. Then, one day, he visits Christmastown and he has an idea. Why can't the vampires, whitches, and skeletons of Halloweentown celebrate Christmas, too - their way?

Id. Olgyay Györgyné - Betlehem, ​Betlehem...
Kedves ​Olvasó! Egy különleges tartalmú és megvalósítású könyvet tartasz a kezedben. A szövegek, a rajzok, a kották, a CD-felvétel alkotói és szereplői, zenekarai mind egy nagycsalád tagjai. Nagyszülők, apák, anyák és számos gyermekük közös munkája ez a gazdagon illusztrált, színes képeskönyv: igazi karácsonyi ajándék.

Donna VanLiere - The ​Christmas Town
_Donna ​VanLiere, New York Times bestselling author of the timeless The Christmas Shoes and The Christmas Hope, is back with this moving and uplifting story about finding love, hope, and family in unexpected places._ Lauren Gabriel spent many years of her childhood in foster homes, wishing her mother would come back for her and be the family she needs. Now twenty-years-old, she still longs for a place that she can truly call home. Her work as a cashier is unfulfilling, and at Christmas it’s unbearable with the songs and carols and chatter of Christmas that she hears throughout the day. When Lauren ends her shift one night, she finds herself driving aimlessly in order to avoid returning to her lonely apartment. And when she witnesses a car accident she is suddenly pulled into the small town of Grandon, first as a witness but then as a volunteer for the annual fundraiser for Glory’s Place, a center for single mothers and families who need assistance. Could this town and its people be the home she has always longed for?

R. J. Scott - Love ​Happens Anyway
Hiring ​a boyfriend for Christmas; what could possibly go wrong? Derek is facing yet another Christmas where his life feels out of control. He has a new career that doesn’t feel like his, and parents who would just love to see him settled down. All he needs is a temporary buffer for the parties he has to attend, and for his parents to leave him alone. Enter, Luke. Luke is twenty-thousand dollars short for the renovations on Halligans; his family’s bar in New York’s Financial District. A favor for a buddy has him agreeing to play the part of boyfriend to a guy with more money than sense. But when the spirit of Christmas works its magic on the two men, and they begin to fall for each other, Derek runs scared, and Luke needs space. It doesn’t matter what obstacles you throw in the way of love, or how much you run in the other direction, because, when you’re least expecting it, whether you want it or not, love happens anyway.

Moira Butterfield - The ​Very Helpful Reindeer
Get ​ready for a jolly, jingly, sparkly sleigh ride! With three fun sounds and plenty of prompts to press the buttons, children will love this heart-warming Christmas story. Just press the button that matches the word whenever you see the symbol.

Alison Penton Harper - Housewife ​on Top
'I've ​left you a list on my desk,' Rick said ...The house fell silent and I wandered into the study to collect my instructions. There was only one scrawled piece of paper on the desk so there was no mistaking the single command. It said: organize Christmas. Helen is finally finding her feet just in time for the looming festive season. Surrounded by family, friends and the finer things in life, Helen's generous offer to organize Christmas for the neurotic Leoni soon snowballs into an unmanageable avalanche of tasks when her chaotic boss dumps his seasonal arrangements on her too. And with Julia heading towards a mind-boggling midlife crisis of her own, it looks as though Helen is well and truly stuffed! And so it begins, the season of good grief to all women. 'Laugh-a-minute, frothy fun'

Milly Johnson - A ​Winter Flame
'Tis ​the season to be jolly… But can Eve find happiness through the frost…? Eve has never liked Christmas, especially since her beloved fiancé was killed in action in Afghanistan on Christmas Day. So when her adored elderly aunt dies, the last thing she is expecting is to be left a theme park in her will. And one entirely dedicated to Christmas… And that's not the only catch. Her aunt's will stipulates that Eve must run the park with a mysterious partner, the exotically named Jacques Glace. Who is this Jacques, and why did Aunt Evelyn name him in her will? But Eve isn't going to back down from a challenge. She's determined to make a success of Winterworld, no matter what. Can she overcome her dislike of Christmas, and can Jacques melt her frozen heart at last…?

Ismeretlen szerző - Disney ​- Pinokkió: A tökéletes ajándék / Bambi: A csodálatos téli fa
Pinokkió ​ A valódi kisfiúvá vált Pinokkió hamarosan megünnepelheti első karácsonyát. Nagyon izgul, mert tökéletes ajándékot szeretne adni Gepettónak. Vajon sikerül neki? Bambi Bambi még sohasem látott havat, és hamarosan rájön, hogy az állatoknak télen sok megpróbáltatást kell kiállniuk. Tudd meg, milyen téli kalandok várnak a kis őzikére!

Sakura Tsukuba - Sweet ​Rein 1.
Sad ​at the thought of spending Christmas alone, Kurumi Sagara goes out for a walk. While she’s crossing the street, a boy bumps into her, and a rein suddenly appears that binds them together. The overjoyed boy tells her she’s his master and that she’s a Santa Claus. Kurumi dismisses him as a crazy person, but then he transforms into a reindeer?!

Ellen Weiss - Der ​Polarexpress
Die ​Neuausgabe des Weihnachtsklassikers mit Wichtelsongs. Voller Sehnsucht liegt ein kleiner Junge am Heiligen Abend in seinem Bett und wartet auf die Ankunft des Weihnachtsmannes. Gibt es ihn vielleicht doch nicht? Plötzlich steht ein geheimnisvoller Zug direkt vor seiner Tür und lädt ihn zu einer Fahrt Richtung Nordpol ein - dorthin, wo der Weihnachtsmann angeblich wohnt.

Jocelynn Drake - Walking ​on Thin Ice
It’s ​not easy for Spenser Roland to admit it, but he needs help. Christmas is just a few days away, and he can’t face the idea of showing up to his family’s gathering alone … again. They want to see him happily settled, but Spenser doesn’t date. He can’t risk it if he wants to protect his family. But one unexpected night with Evan Scott has him thinking that maybe he can strike a deal that will make his family happy and give him a little holiday cheer as well. Evan never should have accepted a ride home from the sexy-as-hell corporate executive, but he’s proud that he stuck to his guns. He’s done with the one-night stand game. He wants something real. Something that lasts. But when Spenser returns, asking him to pose as his boyfriend over the weekend at a Christmas celebration, Evan is sure he’s lost his mind. But he can’t say no. Maybe it’s the shadow of loneliness in Spenser’s bright blue eyes that’s too much like his own. Or maybe it’s his heart-stopping smile. Either way, Evan knows he’s on thin ice with Spenser, risking his own rules and heart, but Spenser is worth the risk.

Matt Haig - The ​Girl Who Saved Christmas
JOURNEY ​TO THE EDGE OF MAGIC If magic has a beginning, can it also have an end? When Amelia wants a wish to come true she knows just the man to ask - Father Christmas. But the magic she wants to believe in is starting to fade, and Father Christmas has more than impossible wishes to worry about. Upset elves, reindeers dropping out of the sky, angry trolls and the chance that Christmas might be cancelled. But Amelia isn't just any ordinary girl. And - as Father Christmas is going to find out - if Christmas is going to be saved, he might not be able to do it alone...

Richard Paul Evans - The ​Christmas Box
When ​Richard Paul Evans wrote The Christmas Box, he intended it as a private expression of love for his two young daughters, Jenna and Allyson. Though he often told them that he loved them, he didn't feel that they could ever really understand the depth of his feelings until they had experienced the joy of rearing their own children, and by that time their relationship would have changed forever. In writing The Christmas Box, he hoped that at some time in the future they would read the book and know of their father's love. As Evans began to write, he was amazed at the inspiration that flowed into his mind and heart. He completed the moving story of a widow and the young family who comes to live with her in less than six weeks, and bound twenty copies to give as Christmas presents to family and friends. In the following weeks, those twenty copies were shared and passed along from family to family, from friend to friend, and what began as a tale for two little girls became a message of miracles, hope, and healing for people throughout the world.

Trisha Ashley - Twelve ​Days of Christmas
Christmas ​has always been a sad time for young widow Holly Brown, so when she's asked to look after a remote house on the Lancashire moors, the opportunity to hide herself away is irresistible -- the perfect excuse to forget about the festivities. Sculptor, Jude Martland, is determined that this year there will be no Christmas after his brother runs off with his fiancee and he is keen to avoid the family home. However, he will have to return by Twelfth Night, when the hamlet of Little Mumming hold their historic festivities and all of his family are required to attend. Meanwhile, Holly is finding that if she wants to avoid Christmas, she has come to the wrong place. When Jude unexpectedly returns on Christmas Eve he is far from delighted to discover that Holly seems to be holding the very family party he had hoped to avoid. Suddenly, the blizzards come out of nowhere and the whole village is snowed in. With no escape, Holly and Jude get much more than they bargained for -- it looks like the twelve days of Christmas are going to be very interesting indeed!

Sarah Kay - Itt ​a karácsony!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szabó T. Anna - Adventi ​kalendárium
Zöld ​angyaltoll, egy kis fenyőág, karácsonyszagú és meleg. "Gyújtsd meg a legutolsó gyertyát!" Ez az angyali üzenet. És be is mehetsz -- vár az ünnep, és minden zárt ajtót kitár. A fa alatt angyalok ülnek -- az ünnep azé, aki vár. Az ünnep azé, aki várja - és a várakozás ugyanolyan szép, mint maga az ünnep. A kint sötét és hideg, bent gyertyafényes, meleg téli estéken, amikor már túl vagy a rohanáson, és minden csokit megettél, csöndesedj el Szabó T. Anna békés soraival és Rofusz Kinga gyönyörű képeivel! Ha türelmes vagy, minden napra találsz egy verset... egészen karácsonyig.

Kollekciók