Ajax-loader

'maffia' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Ottavio Cappellani - Ki ​a fene Lou Sciortino?
A ​napjaink Szicíliájában játszódó detektívtörténet helyszíne az éjszakai Catania, szereplői pedig elegánsra vasalt maffiózók, filozofikus hajlamú bűnözők, bizarr fodrász-borbélyok, bordélyos lányok és ügyefogyott filmesek. Egy ideig úgy tűnik, semmi sem zavarhatja meg a szolid vidéki hétköznapok békéjét, ahol a bűnözők is megbízhatóan betartják a játékszabályokat, mígnem egy nyújorki ámerikás olasz fel nem kavarja az eseményeket. Elképesztően humoros, fordulatos, jól sodrott történet, Tarantino is megirigyelné!

Gay Talese - A ​keresztapa fia
Íme, ​a hírhedt New York-i Bonanno maffiacsalád tündöklésének és bukásának története. Az immár klasszikusként számon tartott A keresztapa fia elsőként nyújtott élethű képet a maffiáról. A történet a századok folyamán számtalanszor gazdát cserélt, más-más idegenek törvényei alá kényszerített Szicíliában kezdődik, amelynek lakói az életben maradás érdekében alakították ki a maguk öntörvényű világát. Ennek szokásait, értékrendjét vitték magukkal az Újvilágba is. Ottani megtelepedésüket nyomon követve bepillanthatunk a huszadik század elejének olaszok lakta brooklyni negyedeibe, olvashatunk a szesztilalom gengsztercsatározásairól, amelyekből a "legfiatalabb keresztapa", Joseph Bonanno került ki igazi győztesként. Ő és fia áll azoknak az eseményeknek a középpontjában, melyekről a keresztapákat, illetve a döntések és az alkuk legbelső szentélyét is kiválóan ismerő Gay Talese beszámolt, s ezzel egy korábban csak egészen kevesek által ismert világot vitt át az amerikai köztudatba. Mindeddig egyetlen könyv sem tárta fel ilyen részletességgel a viszályok, a vérbosszúk, az izgalmas titkok és a félelmetes személyiségek kíváncsi szemek elől elrejtett szervezetét, amelyet maffia néven ismerünk.

Evelyn Marsh - Halál ​a műtőasztalon
- ​Sokkos állapotban hozták be - fordult Terzi adjunktus a belépő Vincenzóhoz. - A röntgen mellkasi sérüléseket mutat. Sajnos,négy bordája eltörött, s az egyik, úgy tűnik, egy eret sértett, ettől lehet az óriási vérveszteség. Szeretnélek megkérni, hogy segíts a keringés helyreállításánál. - Így nem tudom megoperálni a beteget. Tomasnini doktor az EKG fölé hajolt, s látta hogy e pillanatban valóban nem lehet operálni a beteget, mert félő, hogy a műtőasztalon hal meg... - Strofantint adjon! - mondta Vincenzo a nővérnek. - Ennek rövid idő múlva hatnia kell. Addig ellenőrzizzük a vérnyomását, s kérek egy azonnali vércukor-ellenőrzést is - szólt határozottan a belgyógyász. Beadta az injekciót, majd néhány percnyi várakozás után a monitort kezdte figyelni. Látta, hogy a férfi EKG-ja tovább romlik.... Az orvosi krimi alaptörténete Szicilíában játszódik, a palermói Szent Antal Kórházban, ahol rejtélyes halálesetek történnek. A maffia szokatlan módon szabadul meg áldozataitól... A cselekmény szálai Marokkóba és Argentínába is elvezetnek...

Nemere István - Családom ​a maffia
A ​napjainkban játszódó izgalmas történet emlékeztet a nagy maffiafilmekre. Thomas Garros és fia Joss - mindketten magyar származásúak - maffiát alapítottak az USA egyik városában, és évek múltán kezdték eluralni a környékét. Övék lett minden mulató, kezükben volt a kábítószer-kereskedelem, és nekik fizettek védelmi pénzt, akik élni és boldogulni akartak. Ám nem voltak egyedül a harcmezőn. A fiatal Joss Budapestre repül, és megismerkedik egy csinos fiatal magyar lánnyal, akit feleségül vesz. Miután elhozza az Egyesült Államokba, egy idő után különös dolgok történnek a maffia-családban is. Véres leszámolások és családi élet, szerelem és gyilkosságok - meddig egyeztethetők össze? Mikor érti meg a fiatalasszony, mibe is keveredett? Vagy kezdettől tudta...? A tragikus végkifejletig bizony nem olyan hosszú az út, mint hinnénk.

Jerry Cotton - A ​maffiahercegnő
Don ​Joseph, a maffiadinasztiák nagyhatalmú "szürke eminenciása" elismert bizalmi ember és titkos tanácsadó volt. Most is közvetítőnek és döntőbírónak kérték fel az ellenségeskedő, egymással harcban álló klánok, mert a vezető maffianemzetségek megbíztak benne. Ám Don Joseph már nem a régi: igénye a hatalomra csak látszat, omladozó homlokzat, amely hamarosan leomlik. Leánya az élet örömeit habzsoló, csábítóan vonzó külsejű Andrea Orlando, apja nyomdokaiba kíván lépni. Első pillantásra ez nem is tűnik rossz választásnak, hiszen a maffialánynak kiváló "üzleti érzéke" van, és éppen olyan "keményszívű", mint az apja. Igazi "maffiahercegnő"! A történet, amely Jerry Cotton és Phil Decker nyomozásainak valóságos eseményeit dolgozza fel, betekintést nyújt egyúttal a bűnözők szervezett alvilágába, az uralkodó maffiacsaládok érdekellentéteken alapuló, véres hatalmi versengéseibe.

Marco Nese - Polip: ​A nagy hadművelet
..."Cattani ​lassítani próbált, ám a motorok is csökkentették sebességüket, s mellette haladtak. 'Ezek a nyomorultak el akarnak kapni' - átkozódott. A kesztyűtartóból kivette szolgálati pisztolyát, és maga mellé tette az ülésre... Egyszerre elrántotta a kormányt, fékezett és keresztbefordult az úton. A motorok nekirohantak, de a motorosok azonnal magukhoz tértek, s lövöldözni kezdtek, igaz nem vették célba a felügyelőt. Cattani kiugrott a kocsiból. Gyors egymásutánban két lövést adott le, s eltalálta az egyik támadó mellét és fejét. A pasas élettelenül rogyott össze"... Cattani felügyelő izgalmas, fordulatokban gazdag nyomozását kísérheti végig a kedves olvasó, a nagy sikerű Polip tévéfilmsorozat, A nagy hadművelet című történetének regényváltozatában.

Covers_238876
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Franco ​Solo: Leszámolás a halál völgyében
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_111594
elérhető
1

Gellért Gábor - Maffia
A ​szerző 1968 január-februárjában már harmadszor járt Szicílián, de alig sejtett valamit is abból a nehezen megfogható és tettenérhető jelenségből, amelyet maffiának hívnak. Hogy miről is van voltaképpen szó, akkor kezdte megérteni, amikor a maffia nyomába szegődött. "Nézzen rám, én is maffiózó vagyok" - mondta neki 1968 kora tavaszán F. úr, Palermo egyik legnagyobb, patinás üzletének pallérozott tulajdonosa. Azt adta ezzel tulajdonképpen értésére, hogy nem kell ahhoz föltétlenül bűnözőnek lenni, hogy valaki Nyugat-Szicílián a "tiszteletre méltó társulás" céljait szolgálja. Ott az egész élet mélyen fertőzött, s így időnként még a tisztességesebbek is - jóllehet akaratlanul - a maffia szekerét tolják. Egyetlen itt olvasható párbeszédet sem a szerző talált ki. Vagy részesük volt, vagy hiteles dokumentumok alapján idézi vissza őket, akár a bandita Giuliano történetéről, akár Luciano Liggióéról ír. Többnyire kollégái, barátai segítették kutatásait, de nemegyszer a véletlen hozta össze emberekkel, juttatott a kezébe dokumentumokat. 12 évnyi kutatómunka után született meg ez az írás, alakult ki a szerzőben az a biztos tudat, hogy a maffia nem közönséges bűnszövetkezet, hanem ennél sokkal több, és más: társadalmi, politikai jelenség. Ezt igyekszik bebizonyítani ez az érdekfeszítő olvasmány.

Andrej Levin - A ​halál kertje
- ​Egy csontváz! - Itt is! - Még egy! Néhány perc alatt a mocsár mellett mintegy tíz csontvázat találtak. Némelyik nem természetes helyzetben feküdt. Egyszer csak fojtott hangon megszólalt valaki: - Ide nézzetek! - Néztünk már eleget – morogták válaszképpen. De aki szólt, dadogva ismételte szavait, és reszkető kézzel mutatott előre: - I-iide nézzetek! - Mi van ott! - Ez nem csontváz! Ez egy hulla! A munkások megdermedtek. Az árok mentén elfojtott suttogás hallatszott. A munkások óvatosan közelítették meg a hullát. A földből két láb meredt elő, rajta cipő és sötétszürke nadrág. Gyilkosság! És ezzel a felfedezéssel a legszövevényesebb bűnügyek sokaságára derül fény, amelyek a veszedelmes és nagy befolyású banda, a “Triász” nevű titkos társaság számláját terhelik. A szerző a két tehetséges felügyelőnek, Patrick Lónak és Teon Alangnak a bűnözökkel vívott élethalálharcát eleveníti meg fordulatos, izgalmas könyvében.

William Kennedy - A ​menő
William ​Kennedy regénye a szesztilalom Amerikájába vezet vissza, abba a korba, amikor a prohibíció talaján létrejött a huszadik század egyik legjellegzetesebb terméke, a szervezett bűnözés, s a szervezett bűnözés talaján az amerikai mítosz egyik legjellegzetesebb figurája, a nagy gengszter. A regény hőse egy ilyen nagy gengszter, az albanyi Jack Menő Diamond, szeszcsempész, szeszmonopólium-birtokos, zsaroló és sokszoros gyilkos - az amerikai álomnak annyira megfelelő kemény fickó, ellenállhatatlan hódító, mesébe illő energiájú és mindig győztes népfi, érzelmes férj és forróvérű szerető - az ő lélegzetelállító kalandjait, tündöklésének és bukásának lehetetlen krónikáját tartja kezében az olvasó.

Covers_205217
Franco ​Solo: Manhattan Ismeretlen szerző
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Franco ​Solo: Manhattan
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jerry Cotton - Mint ​Al Capone idejében
A ​qeensi maffiabanda mindenható parancsnoka, Al Concello, megirigyli a húszas évek koronázatlan gengszterkirályának, Al Caponének legendás hírnevét. Ezért feleleveníti világhírű példaképe bevált harcmodorát: legényei nemcsak üzleti ellenfeleit gyilkolják le, de az utca népét is megtizedelik géppisztolyaikkal. Emellett még sűrű bombamerényletek is sorozatosan szedik áldozataikat. A megfélemlített milliós nagyvárosban a dzsungel törvényei fészkelik be magukat... Jessica Caritis félelmében zokogva, hiába jelenti be a rendőrségnek, hogy a vőlegénye segítségével becsomagolt bőröndjében időzített bombát talált. Nem is sejti, ki csempészhette be a kofferba, és kinek szánta. Telefonját már nem tudja befejezni: egy géppisztolysorozattal elhallgattatják. Kik követték el a merényletet? Ki áll a gyilkosság hátterében? Terroristák, akik géprobbantást terveznek? Vagy a maffia akar valakivel leszámolni? Vagy csak életbiztosítási csalásról van szó, és Jessica az áldozat? Jerry Cotton és Phil Decker ezekre a kérdésekre keresi a választ, miközben életveszélyes nyomozás során leplezik le a gyilkosság értelmi szerzőjét, s a sebesült Jerry kegyetlen testközeli harcba keveredik az álruhás gyilkossal. Al Concello sem kerülheti el Al Capone sorsát...

Klaus Polkehn - Horst Szeponik - Meghal, ​aki nem hallgat
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dave Barry - Totál ​káosz
A ​főszereplő a varangyos béka, ehhez nem fér kétség. Bölcs, mérgező és más vacsoráját eszi. De körülötte felbukkan mindenki más is, aki Miamiban őrült és veszélyes. Színre lép egy neurotikus maffiózó és az ő szép, szerelemre vágyó felesége, egy csavargó, aki egy fán lakik, néhány szexre éhes gimnazista, két kimért FBI ügynök, két orosz fegyver-nagykereskedő, két kispolgári erényekben bővelkedő bérgyilkos, egy dögös rendőrnő és végül egy borsónyi aggyal megáldott foxi. Elsül néhány pisztoly , elcsattan néhány pofon, vad szexet szolíd gyilkossági kísérlet követ. E buzgón kavargó örvény közepében pedig egy fémláda áll, amely egy időzített atombombát rejt. És a bomba ketyeg...

Catherine Taylor - Maffiacsavar
A ​történet a gengsztervilágban játszódik,egy várost két maffiacsalád ural. Carla és Jimmy, akiknek meghaltak a szülei, kényszerűségből az alvilághoz csapódnak. Carla egy bordélyházban kezd dolgozni, Jimmy a Caroda családnál kap munkát. A Caroda család azon van hogy átvegye a hatalmat a város 11. körzete felett, mely komoly vérontással járhat, azonban a család feje azon gondolkodik, hogyan oldja meg ezt a legkisebb áldozatok meghozatalával. Egy véletlen segítségével a legnagyobb megvesztegethetetlen maffiaellenes szenátort sikerül sarokba szorítania, így megtörténik a körzet feletti hatalomátvétel, mely maffiaháborúhoz vezethet… Carlába beleszeret egy multimilliomos, aki kiemelő őt a bordélyházból, testvére Jimmy pedig egy gentlemanhez méltó módon segít egy jómódú hölgynek, akivel egymásba szeretnek. Hogy hogyan szövődnek a szálak, mely meglepő fordulatokat hoz a történet, olvasd el a regényt, ígérem nem fogsz csalódni…. Szerző Vito Caroda hasonlóan járt el mint Luca Martello. Ő is készülődött, ugyanúgy megkapta az embereitől a jelentést, hogy a Martello család pár embere is a helyszínt őrzik. Ő is vigyorgott. Tisztelte Luca Martellot, nem becsülte alá, mondhatni a körülményekhez képest még kedvelte is. Nagyot sóhajtott. Tudta hogy ma bandaháború veszi kezdetét és azért ő lesz a felelős. Megegyezhetnének békésen is de nem akart. Végre talált egy ürügyet hogy a területét növelhesse, súlyos dollármilliárdokat jelentett akár egy utcányi rész is. Magában még hálás is volt az elhunyt terjesztőnek, hogy ilyen kalamajkába sodorta a családokat.- Carlo. - az elhunytak családjáról gondoskodtatok?- Természetesen. Mindkét özvegy minden héten megfelelő mértékű összeget kap hogy el tudják látni a gyerekeiket, ki tudják fizetni a lakbért.- Jól van. - nyugtatta lelkiismeretét Vito. - Gondolkodtam a ma estén. Nem akarok békésen megegyezni, területet akarok. - nézett Carlora a Don.- Értem. - válaszolta elgondolkodva a consigliere jól tudva, hogy dollármilliárdokról beszélnek pro vagy kontra. - De az háborúval jár, akkor a rendőrfőnököt is a mi oldalunkra kell állítani és itt van ráadásul az a kutyautő szenátor, aki egyre jobban szorongatja a tökünket a nyavalyás törvényjavaslatával amit ha keresztülvisz, még nehezebb dolgunk lesz.- Tudom, tudom. De szükségünk van nagyobb területre ahhoz, hogy még több politikust tudjunk megvenni és még nagyobb hatalomra tegyünk szert. Ha mi nem tesszük meg, akkor megteszi Luca Martello és a végén ő söpör el bennünket.- A háború kemény dolog. Sok özvegyről kell majd gondoskodnunk.- Próbáljunk valamit kitalálni amivel úgy a sarokba szorítjuk Luca Martellot, hogy nem lesz más választása mint hogy átengedi nekünk a 11. körzetet.- De mit? - kérdezte a consigliere.- Még nem tudom. Ma még csak hallgassuk meg mit ajánljanak, tereljünk, ne adjunk konkrét választ és meglásd, jön majd magától a jó megoldás.- Úgy legyen. - dünnyögte Carlo.- Vigyük magunkkal ezt az új fiút, Jimmy gyereket is, had lássa hogyan mennek a dolgok. - utasította a Don Carlot. - És vigyük magunkkal Ron-t is. A két fiatal úgy illik egymáshoz mint két testvér, mindkettő csupa dinamizmus.- Rendben, eligazítom őket. - állt fel Carlo. - A kocsiban találkozunk. - ment ki az ajtón.Vito Caroda ugyanúgy mint Luca Martello belenézett a tükörbe, ő is megigazította öltözékét, intett az embereinek akik komor arccal felállva mentek főnökük után. Akár a halálba is. * Martin Roy egész nap izzadt pedig nem is volt meleg. Felváltva nézte a két gengsztercsalád tagjait és rögtön levágta hogy gyűlés lesz nála. Az pedig akár vérfürdőbe is torkollhat. Nem tudta mit csináljon. Bezárjon aznapra? Lemondja a foglalásokat? Értesítse a rendőrséget? De tudta hogy azt végképp nem teheti, így egész nap kétségek között vergődött. Mivel semmit nem mert tenni, úgy döntött hogy a sorsra bízza magát, annak örült, hogy a család emberei a teraszon foglaltak helyet. Az a jó ötlet jutott eszébe, hogy a teraszon lévő összes asztalra ráteszi a foglalt cédulát és a vendégeket csak és kizárólag a benti helyiségben helyezi el arra való hivatkozással hogy a teraszon lévő asztalokat lefoglalták. Ami igaz is, nem? - mosolygott magában. Lefoglalta a maffia. Összehívta a pincéreit a hátsó helyiségbe.- Gyerekek, van egy kis gond. - közölte velük.- Igen? - kérdeztek vissza.- Látjátok a férfiakat a teraszon? - mutatott kifele.- Igen. - hangzott az egyöntetű válasz.- A két ellenséges maffiacsalád tagjai akik a városunkban működnek. Úgy vélem, ma este itt valamilyen megbeszélés lesz ami végződhet bárhogy.A pincérek összenéztek de nem szóltak semmit.- Aki gondolja, hazamehet, de megjegyzem, nem örülnék neki mert a belső helyiségben ugyanúgy megy a vendéglátás. Viszont aki marad, ma estére dupla pénzt kap, aki elmegy, ahelyett viszont mást kell azonnalosan felvennem. - hangzott el a burkolt célzás.A pincérek összenéztek és mindannyian közölték, hogy maradnak. Nemcsak a pénz miatt hanem mert kíváncsiak voltak a két maffiacsalád fejére akit addig csak hírből ismertek de személyesen nem láttak még soha.- Örülök hogy így döntöttetek. Ha esetleg valami lövöldözés tör ki vagy hasonló, akkor húzzátok el a csíkot, mindenki a maga életével törődjön. - óvta őket a tulajdonos.- És a vendégek? - aggodalmaskodott az egyik pincérnő.- Most mit csináljak? - mentegetőzött a tulaj. - A két család nem kérte hogy mondjam le a vendégeket, akkor kérhettem volna tőlük azt a pénzt amitől elestem volna, de így... kihagyni egy napot, tudjátok hogy nem megy olyan jól.- És ha nekik esik bajuk? - aggodalmaskodott a másik.- Most mit mondjak. Rosszkor voltak rossz helyen. - válaszolta szatírikusan Martin Roy. - Én is aggódok de nincs mit csinálni. Ti mindenesetre legyetek résen és fogjátok be a szátokat. Akinek eljár a szája, higgyétek el, a maffia megtalálja.A pincérek értették a burkolt fenyegetést és elhallgattak. Ezt követően szótlanul tették tovább a dolgukat, szolgálták ki a beszállingózó vendégeket és a szemük sarkából figyelték a teraszon ülő férfiakat akik látszólag a legnagyobb nyugalommal iszogatták italjaikat, a valóságban pedig feszülten nézték egymást, ők sem tudták mi várható az este.Este hat óra körüli időben szinte egyidőben érkezett meg a két család, autóikkal elfoglalták a parkolóhelyek nagy részét, pár ember a kocsiknál maradt nehogy a másik családnak bombát legyen kedve rakni az autó alá.A bejáratnál a két család feje szertartásosan megölelte egymást és mint két jóbarát, bevonultak az étterembe át a belső részen és helyet foglaltak kint a teraszon. A középső asztalnál foglalt helyet a két főnök, mellettük a két consigliere, az embereik körben a szélső asztaloknál.A pincérek összenéztek. Bár arcról nem ismerték a maffiafőnököket, a helyzetből egyértelmű volt számukra hogy kik ők.- Jó estét, Uraim! - köszöntette őket maga a tulajdonos. - Micsoda megtiszteltetés hogy az én szerény éttermemet választották vacsora céljából. - udvariaskodott a tulajdonos.- Jó estét Martin, hogy van? - köszönt vissza Vito Caroda.- Jól, köszönöm. - válaszolta Roy.- És a család? - hangzott el Luca Martello-tól.- Ők is jól vannak. - izzadt most már Martin Roy. - Mit hozhatok Önöknek? Rakta eléjük az étlapot.- Magára bízzuk, ugye? - nézett Vito Luca-ra.- Hát persze. - válaszolta elegánsan Luca.- Italt? - kérdezte Martin.- Valamilyen jó évjáratú vörösbor? - nézett kérdőn Vito Lucára.- Nekem megfelel. - hangzott el ismét a beleegyező válasz.- Értem, akkor bízzák csak magukat rám és tíz ujjukat is megnyalják, máris intézkedem.Eközben a többi pincér a két család embereit szolgálták ki, vették fel a rendeléseket és megkezdődött a minél gyorsabb kiszolgálásuk.A két család feje megvárta míg a kapkodó pincérek telerakják az asztalt a finomabbnál finomabb előkészített ételekkel, komótosan szedtek maguknak, elkezdtek enni és amíg be nem fejezték, csupa semleges dologról beszélgettek.Az étkezés végén amikor a pincérek leszedték a tálakat, tányérokat és már csak a bor volt az asztalon, akkor tértek a tárgyra.- Történt egy kis sajnálatos esemény a két család között. - kezdte Luca Martello.- Így van, sajnos így van. - válaszolta Vito Caroda.- Mindannyian jól tudjuk, hogy az ifjúság hevessége okozta ezt a szörnyű dolgot. Az egyik emberünk megdugta az Ön emberének a nőjét amire az bedühödött, összekaptak és a sajnálatos végkimenetelt mindketten tudjuk.- Hát igen, ez a fiatalság... - játszotta a megértőt Vito de résen volt. - Ami megtörtént az megtörtént, de mégsem mehetünk el szó nélkül mellette.- Így van, teljes mértékben igaza van. De hát mit tehetünk. Mondja meg hogy hogyan oldjuk meg és megtesszük ami tőlünk telik.- Nem tudom, igazán nem tudom. Két nagyon komoly tapasztalattal bíró emberünket veszítettük el.- Igen, tudom, mit ajánlhatunk fel kompenzációként?- Ön mit javasol? - kérdezett vissza Vito Caroda aki kíváncsi volt Luca mit ajánl fel.- Hááát, gondolkodtam róla. A fiatalt majd én megbüntetem, természetesen az özvegyeknek is adunk támogatást.- Nagyon helyes. - bólogatott egyetértően Vito. - De ez még mindig nem arányos azzal ami történt, ráadásul a vele lévő másik emberünket is ki lett nyírva.- De elborult az agya, tudja, fiatalság, hevesség. - védte emberét Luca.- Először arra gondoltunk, hogy terjeszkedésre pályáznak. - puhatolózott Vito Caroda.- Én? Ugyan már! Évekkel ezelőtt megegyeztünk a területhatárral kapcsolatban. - válaszolta Luca aki előre látta hogy Vito erre fogja vinni a megbeszélés fonalát.- Talán újra kéne gondolni. - válaszolta élesen Vito.- Mire gondol pontosan? - kérdezett most már nyersebben Luca.- Kompenzációként a 11. körzetet szeretnénk. - válaszolta nyugodtan Vito.- Szó sem lehet róla. - vágott vissza Luca. - Az túl nagy mértékű kártalanítás lenne.- Pedig kevesebbel nem elégszünk meg. - válaszolta Vito.- Ugyan, ugyan! Próbáljunk valamilyen megoldást találni, a 11. körzetet nem adjuk át harc nélkül, egy háború pedig nem tenne jót egyikünk üzletének sem. Olyan jól megvoltunk egymás mellett eddig. - fogta szinte könyörgőre Luca.- Az igaz, de a torta nagyobb szeletje jutott a Martello családnak, egyenlő arányokat akarok, az pedig a 11. körzettel lenne megoldva.- Még átgondolom. -hangzott el a terelő válasz.A két consigliere egy szót sem szólt, a terasz szélén ülő emberek is felfigyeltek az emeltebb hangú beszélgetésre de mivel utasítást nem kaptak, nem csináltak semmit.- Beszéljünk még. - állt fel Vito Caroda befejezettnek tekintve a megbeszélést. A két férfi felállt és farkasszemet nézve. Mindketten tudták, hogy ez volt az utolsó alkalom amikor békésen ültek egymás mellett, kimondatlanul is tudták, hogy megkezdődött a háború a két család között. Szertartásosan megölelték egymást és a két család látszólag békésen kivonult az étteremből és elhajtottak.Martin Roy és az emberei megkönnyebbülve szedték le az asztalokat és vették el a központi asztalról a hatalmas összeget melyet a két Don otthagyott. Több volt mint egyheti bevétele. De több aggodalmat is okozott az az egy óra mint az egész heti idegeskedés a vendégek körül. Remélte hogyha lesz következő találkozó, azt már nem nála rendezik meg félve attól, hogy az már nem békés találkozó nem lesz...

Anne L. Green - Pillanatnyi ​remény
Elfeledett ​sorsok novelláskötet - Öt szereplő, akinek a története még csak most kezdődik Anne L. Green 2015-ben talált rá az írás széles országútjára. Azóta számos, váratlan fordulatokban bővelkedő romantikus-erotikus regénye jelent meg, amelyekben az írónő sokakat izgató kérdésekre keres válaszokat. Ahogy azt már a rátalált olvasói tapasztalhatták, szereti az egyedi fűszerezést. Számára egy könyv nemcsak arról szól, mi történik benne, hanem arról is, hogyan történik, hogyan vannak átadva az érzések, hangulatok. Olyan történeteket alkot, amelyek a rohanó, kapkodó világunkban nyomot hagynak a lelkekben. Ennek okán az olvasói gyakran teszik fel neki a kérdést: De mi lett az elfeledett mellékszereplők sorsa? Megannyi lezártnak tűnő történetet ismerhettünk már meg, amely tovább mozgatja az olvasó fantáziáját, aki válaszokat keresve alig várja, hogy elmerüljön egy újabb Anne L. Green-könyv lapjai között. Éppen ezért az írónő az olvasói kérésére csokorba szedte az Elfeledett sorsok novellásköteteit, amelyek rövid szösszeneteket rejtenek, és betekintést engednek a szót követelő szereplők életébe. Amennyiben nem olvastál még Anne L. Green-regényt, de belekóstolnál az írónő pikáns párbeszédekben, fülledt szenvedélyben, váratlan fordulatokkal spékelt akciókban gazdag stílusába, jó kötetet vettél a kezedbe. A Pillanatnyi remény című kötetben az Eltitkolt múlt, az Elvesztett jövő, A remény hajnala, a Törékeny vonzerő, az Elvarratlan szálak szereplői: Amanda, Laurie, Pamela, Jacob és Victoria sorsának alakulását követheted nyomon. Ha a rövid történetek neked is elnyerték a tetszésedet, keresd az Elfeledett sorsok további köteteit is, a Csábító vallomásokat, a Bűnös gondolatokat, a Titkok előszelét és a Pokoli bizsergést.

Bradley King - Alvilági ​játszma
Budapest ​alvilága forrong, akár egy kitörni készülő vulkán. A leghatalmasabb szervezet viszonya pattanásig feszült a riválisaival, és csak egyetlen szikrára van szükség, hogy ez a puskaporos hordó felrobbanjon. Modori Alex, az évekig Olaszországban élő, autóversenyzőből lett tolvaj soha nem gondolta volna, hogy hazatérve, épp ő lesz az a bizonyos szikra. Csupán új, tisztességes életet akart kezdeni menyasszonyával, de egy gyerekkori barátjának más tervei vannak. A férfi, ismerve Alex múltját, belerángatja őt az alvilág hírhedt feje, Radnai Áron elleni személyes hadjáratába. Bár az egész néhány szimpla rablásnak indul, mégis, rövid időn belül a fiatal párnak már az életéért kell küzdenie. Alex közismert múltja a nápolyi maffiával felkelti Radnai legfőbb végrehajtójának, a Kovács doktor néven közismert bérgyilkosnak a figyelmét, aki nem tudva, hogy már másnak dolgozik, beszervezi a maffiába. Ugyan mindkét férfinek megvannak a maguk titkolt céljai, mikor az ukrán maffia egész Európát sokkolóan brutális támadást indít Radnai szervezete ellen, kénytelenek félretenni azokat, és közös erővel küzdeni a sikerért, hisz az életük múlik rajta. Az útjukat korrupt zsaruk, saját felemelkedésüket kereső maffiózók, és mindenre elszánt Interpol ügynökök szegélyezik. Bár nem kedvelik egymást, még sincs más, akire számíthatnak ebben a világban, ahol az árulás mindennapos, és nem tudni, hogy aki az egyik nap barát, az másnap nem lesz-e ellenség…

Németh Krisztina - Rohác-Portik ​per
Ebben ​a könyvben a Kedves Olvasó a Fővárosi Törvényszéken elhangzott teljes vádbeszédet, Jozef Rohác és Portik Tamás védői perbeszédének releváns részleteit, valamint a bíróság határozatát ismerheti meg a '90-es évek hírhedt maffiaügyeiről, melyben a törvényszék az összevont eljárásban elsőfokon ítéletet hozott a Fenyő-gyilkosság, az Aranykéz utcai robbantás, illetőleg a Cinóber-gyilkosság vonatkozásában.

Borsa Brown - A ​maffia gyermekei
A ​Maffia gyermekei novella Borsa Brown nagysikerű Maffia-trilógiájához kapcsolódik. A harmadik résszel lezárult ugyan Massimo és Suzanne harctól és szenvedélytől túlfűtött története, de az írónő úgy döntött, hogy bepillantást enged az olasz család hat évvel későbbi életébe, mely azóta gyermekekkel is bővült.

Katie Françoise - A ​harag ébredése
Vajon ​létezik olyan szerelem, ami felülírja a bosszúvágyat is? Nathan korán árvaságra jutott. Az anyja elhagyta, az apját pedig megölték, amiért bosszút esküszik még kisgyerekként. Felnőve a CIA munkatársa lesz, és beépített ügynökként megkapja élete legfontosabb megbízatását: egy családnál kezd dolgozni sofőrként, ahol a családfő a maffia tagja, és mint később kiderül, Nathan apjának halálához is köze van. Egyenesnek tűnik az út a bosszúja kivitelezésében, egyetlen problémát Jessica felbukkanása jelenti, Nathan esküdt ellenségének elviselhetetlen természetű, de őrjítően vonzó lánya. Nathannak és Jessicának rengeteg akadályt kell leküzdeniük ahhoz, hogy együtt lehessenek, a sors mégis elválasztja őket egymástól. Minden titkukra fény derül, Nathan elveszíti élete értelmét, a szerelmét és a hitét is. Van innen visszaút?

Alexander Söderberg - A ​második fiú
Sophie ​Brinkman, ápolónő és gyermekét egyedül nevelő anya nyugodt életet él Stockholm egyik elővárosában, amikor megismerkedik Hector Guzman könyvkiadóval. A sármos Guzman azonban sötét tikot őriz, és korántsem az, akinek kiadja magát. A vonzó fiatalasszony hamarosan két rivalizáló banda és egy furcsa nyomozócsoport gyilkos összecsapásai közepette találja magát. Guzman kómában fekszik, miközben alvilági birodalmát felszámolják. Sophie olyan játszmába keveredik, ahol az árulás és a gátlástalan erőszak uralkodik. A túlélésért küzdve kénytelen előhívni sötétebbik énjét eközben a rendőrség nyomoz a Rigó vendéglőben lezajlott véres incidens ügyében, és minél több titok kerül napvilágra, annál inkább egyértelmű, hogy a kulcs a rejtélyhez, maga Sophie. _Alexander Söderberg_ svéd író bűnügyi sorozata nemcsak hazájában, de közel 30 országban kiemelkedő sikert aratott.

John Hart - A ​múlt fogságában
A ​Vashegyi Fiúotthon lakói verekedéssel, a kisebbek fizikai és lelki terrorizálásával töltik szabad idejüket. Michael és öccse, Julien így korán megtanulja, hogy az életben mindenért keményen meg kell küzdeni. Amikor a társaik közül egy fiút brutálisan meggyilkolnak, Michael megszökik az árvaházból, ahonnan lelkében az öccse iránt érzett felelősséget is magával viszi. A következő húsz évben Michael New York jól szervezett alvilágában az egyik legrettegettebb maffiafőnök jobbkezévé küzdi fel magát. Kemény harcok árán felépített életét azonban pillanatok alatt feje tetejére állítja a gyönyörű Elena, aki megmutatja neki, mire képes a szerelem. Új életet szeretne vele kezdeni, családot alapítani, olyan családot, amilyen neki és öccsének sosem adatott meg. A halálosan beteg maffiafőnök hiába adja áldását Michael kiválására, féltékenységtől és hatalomvágytól elvakult fia mindent elkövet, hogy akár Michael és szerelme likvidálása árán is hozzájusson apja vagyonához. Michael elszántan védelmezi Elenát, aki az életet jelenti számára, és aki mit sem sejt korábbi életéről vagy a rájuk leselkedő veszélyről. Ráveszi, hogy Észak-Karolinába menjenek… Arra a helyre, ahol született, s ahol sok évvel ezelőtt a testvérét hagyta… Itt azonban óriási veszéllyel, még vadabb erőszakkal kell farkasszemet néznie, s innen az út csak egy irányba vezet: oda, ahonnan egész életén át menekülni próbált – az árvaházba.

Aradi Kata - Félkarú ​Joe történetei
Hook ​City a bűnözés városa, lakói gengszterek, bérgyilkosok, korrupt rendőrök. Ez Félkarú Joe, a hírhedt gengszterfőnök otthona, aki a legenda szerint kegyetlen és hidegvérű gyilkos. Az igazság az, hogy senki sem tudja, hogy ki ő valójában, egészen addig a percig, míg egy rendőr bosszúszomjas lánya bele nem keveredik a bűnözők erőszakos világába.

Aly Martinez - Hazug ​valóság
"A ​Hazug valóság a legszenvedélyesebb és legizgalmasabb szerelmi történet, amit 2018-ban olvastam. Ez volt a kedvencem." - Meghan March, NYT bestsellerszerző "Rengeteg feszültség és kétség ebben a hihetetlen szerelmi történetben." TBB Sisterhood "Nyers, kemény és mégis érzelmes, egyszerűen nem lehet letenni." Dirty Girl Romance Igaz: Több mint ezer mérföld távolságból végignéztem a telefonom kijelzőjén, ahogy két férfi megöli a feleségem. És nem tudtam őt megmenteni. A haragomat és a gyűlöletemet felhasználva négy évet azzal töltöttem, hogy menekültem az emlékeim elől. Mígnem egy összetört nő okot adott arra, hogy végre megálljak. Cora élete kész rémálom volt, de az elképesztő akaraterejével megfordította a helyzetet valami csodálatos felé. Olyan mosolya van, ami a legsötétebb lélekig is eljut. Egyetlen pillantásával az én lelkemet is darabokra tépte. Hazugság: Csak az újrakezdés miatt voltam ott. Hazugság: Halvány gőzöm sem volt, mibe keverem magam. Hazugság: Nem tehettem semmit, hogy megmentsem őt. De ez a helyzet a hazugságokkal: sosem tudhatod, kinek higgy.

Lakatos_levente_simlis
elérhető
7

Lakatos Levente - Simlis
Haraszti ​Éva, a népszerű divattervező élete a siker, a pompa és a csillogás. Kevesen tudják, hogy a kreativitása egy ideje cserben hagyja, ezzel együtt pedig a cége is komoly válságban van. A nehéz idők arra kényszerítik, hogy a húszas évei végén átértékelje addigi életét. Habár mindig két kanállal falta az életet, most a férfiaktól is igyekszik távol tartani magát. Pech, hogy egy fogadáson beleütközik a jóképű Balogh Györgybe. Majori Ádám, az angyalarcú rosszfiú, aki mások becsapásával keresi a kenyérrevalót. Élete mindaddig gondtalan, mígnem egyik megbízása hatására ráébred: tetteivel amellett, hogy borsot tör mások orra alá, akár az életüket is kockáztatja. A felismerés hatására a férfi új életet akar kezdeni, de az nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt elképzeli. Lakatos Levente, a többszörös Aranykönyv-díjas szerző Szigor-trilógiája hatalmas rajongótábornak örvend. A szerző ezúttal a népszerű sorozat egyik mellékszereplőjének, Haraszti Évának szentel egy teljes történetet. A titkokkal, politikai összeesküvésekkel, illetve forró szerelmi jelenetekkel fűszerezett, őrült sodrású regény ismét magába szippant és nem ereszt.

Meghan March - Téged ​akarlak
Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből! "New Orleans az enyém. Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz. A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek. Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem. Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Nem is lehetett volna körültekintőbb. Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy. A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Baráth Viktória - A ​főnök 2.
A ​MÚLTBAN ELKÖVETETT HIBÁINK ÉLETÜNK VÉGÉIG KÍSÉRNEK? Ana Moreno élete darabjaira hullott, miután mindent és mindenkit elveszített, aki számára fontos volt. Az otthonát is kénytelen elhagyni. Az albuquerque-i alvilág királynője immár csak egy kis tijuanai kocsma tulajdonosa. Jóval szerényebben él, de ebben a nehéz helyzetben is megtalálta a boldogságot: új barátokat szerzett, jótékonykodik, és úgy tűnik, a magánéleti gondjai is megoldódni látszanak. Egy nap azonban betoppan hozzá egy rég nem látott ismerős. Ana csak úgy szabadulhat meg a múltja sötét árnyékától, ha elfogadja a férfi ajánlatát. Ehhez viszont kockára kell tennie a saját életét. Begyógyulhatnak valaha a fájó sebeink? Jóvátehetjük a múltban elkövetett bűneinket? Képesek vagyunk megbocsátani a megbocsáthatatlant? Hogyan léphetünk ki egy olyan világból, ami egykor az életünk része volt? A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Baráth Viktória _A főnök_ című regényének folytatásában Mexikóba visz minket, ahol a jót és a rosszat csak egy vékony határ választja el egymástól. Ezt a határt pedig nagyon könnyű átlépni.

Borsa Brown - Sapho ​első rész
Vágy ​és bosszú a bűn kapujában. Umberto Sapho a szicíliai Cosa Nostra egyik családjának oszlopos tagja. Apja halálával megörökli a bűntől csöpögő birodalmat. Próbál hű maradni a régi Don értékeihez, de olyan kalamajkába keveredik, amiből talán sosem tud majd kimászni. Lia Dortella a taorminai kapitányság csinos, ám felettébb kusza magánélettel megáldott nyomozónője. A szicíliai maffia tönkretette az egész életét, egy cél vezérli: bosszút állni mindenért. Ám a céljai egyszer csak bilinccsé válnak... Találkozik jó és rossz, kegyes és kegyetlen, szív és ököl, vágy és gyűlölet. Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikus írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Nagy sikerű maffiakötetei folytatódnak, ezúttal egy másik család történetét ismerhetjük meg, de a szabályok ugyanazok: hibázni nem szabad, érezni tilos!

Borsa Brown - Sapho ​második rész
Szerelem ​és megtorlás a bűn kapujában. Umberto Sapho, a szicíliai Cosa Nostra egyik családjának vezére, alapos leckét kap. Nemcsak arra jön rá, hogy a hatalom ingatag, mindennap meg kell érte harcolni, hanem arra is, hogy a szíve az egyik legnagyobb ellenségéhez húzza. Lia Dortella, a nyomozónő, elérheti azt, amit már gyerekkorában kitűzött célként. Apró lépések választják el a lelki békéjétől, de az érzéseivel nem tud harcba szállni. Mindenkinek megvan a maga fegyvere, és nem fél használni a másik ellen... De megtanulják, hogy "Aki háborúba kezd, annak két sírt kell ásnia!" Találkozik jó és rossz, kegyes és kegyetlen, szív és ököl, vágy és gyűlölet. Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikus írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Nagy sikerű maffiakötetei folytatódnak, ezúttal egy másik család történetét ismerhetjük meg, de a szabályok ugyanazok: hibázni nem szabad, érezni tilos!

Baráth Viktória - Orosz ​rulett
"Lehengerlő ​történet a szív és az ész harcáról." - A valóságon túl blog Amikor az életed a tét Sophia, a fiatal és céltudatos lány úgy nőtt fel, hogy nem ismerte az édesanyját. Csupán egy magyarázkodó levél maradt neki emlékül, és egy nyom, miszerint a nő Las Vegasban él. Sophia így a bűn városába költözik, hogy felkutassa a családi gyökereit, ott azonban falakba ütközik. Unalmas munkát vállal, mellette viszont, amikor leszáll az éj, a lány élete megtelik izgalommal és kalanddal. Amikor segítségre van szüksége, alkut köt Viktor Makszimovval, az éjszakai klubok és kaszinók urával. Sophia távol akarja tartani magát a zűrös múltjától, ám ekkor még nem is sejti, hogy a férfi mekkora veszélyt jelent a számára. Mit tehetünk, ha az érzelmeink veszik át az uralmat felettünk? Engedhetünk a csábításnak, ha a gyönyör mellé gondok is társulnak? Baráth Viktória ismét a sötét oldalra kalauzolja olvasóit egy olyan történetben, amelyben sosem tudhatod, mit rejt a következő oldal.

Alexander Söderberg - A ​jó farkas
Sophie ​Brinkmann ápolónő akarata ellenére sodródott bele a bűnözés világába. Miután nemzetközi körözést adnak ki ellene a sármos maffiózóhoz, Hector Gumánhoz fűződő kapcsolata miatt, Prágában rejtőzik el fiával, Alberttel együtt. Tommy Jansson, a stockholmi rendőrség bűnügyi főfelügyelője azonban makacsul nyomoz utána, mert az asszony veszélyesen sokat tud az ő piszkos ügyeiről. Attól sem riad vissza, hogy Sophie életére törjön, mert ha megszabadulna tőle, akkor nyugodtan folytathatná az üzelmeit. A mindenéből kiforgatott maffiafőnök, Hector Guzmán mindeközben egy toscanai kolostorban húzza meg magát. Mindenáron vissza akarja kapni a fiát, Lothart és mindazt, amit ellenségei eloroztak tőle. A benne forrongó gyűlölet és bosszúvágy nem csitul a békés életű szerzetesek körében sem, erejét a közelgő végső leszámolásra tartogatja... A Brinkmann-trilógia záró kötetének drámai cselekménye könyörtelenül halad sötét végpontja felé.

K. M. Holmes - Neked ​megadom magam
Engedd, ​hogy a vágy magával vigyen! Jillian Cartert sosem kényeztette el az élet. Keményen meg kellett küzdenie mindenért. A jelenlegi helyzetét viszont szívből utálja. Tudja, hogy változásra van szüksége, de a sors hamarabb lép helyette. És a sorsnak neve is van: úgy hívják, Colton. A férfi érkezésével minden a feje tetejére áll, és Jillian hiába is tiltakozik ellene, rabul ejti őt. Talán azért, hogy kihasználja, talán azért, hogy megmentse... Colton Moran az a típusú ember, akinek nem lehet ellentmondani. Mindig megszerzi, amit akar, és ez alól Jillian sem kivétel. Nem számít, mi az ára, csak az, hogy birtokolja őt. Arra azonban nem gondolt, hogy a tettének milyen következményei lesznek, és milyen titkokra derül fény. "Ugyanabba a csapdába léptünk mindketten. Ő is képtelen volt szabadulni tőlem, és tudtuk, hogy csak úgy menekülhetünk meg, ha nem állunk ellen a kísértésnek." Vajon együtt képesek leküzdeni az akadályokat? Létezik kiút egy olyan világból, amelyet az alvilág birtokol? Van esélye két megtört szívnek az egyesülésre? K. M. Holmes legújabb, izgalmas történetében a vágyódás mindent elsöprő és újrateremtő erejéről mesél.

Kollekciók