Ajax-loader

'autizmus' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Balázs Anna - Autista ​a testvérem
Az ​angliai Nottinghamban olyan szakemberek, akik autista gyermekekkel és családjaikkal foglalkoznak, írták ezt a könyvet az autista gyermekek testvérei számára.

Hilde De Clercq - Mama, ​ez itt ember vagy állat?
Ez ​a könyv egy anya tapasztalatait és eredeti gondolatait mutatja be. Theo Petters írja a könyv előszavában: "Az aki a részleteken keresztül történő gondolkodás alapján próbálja megérteni az autizmust, megbízható alapokkal fog rendelkezni a szindróma megértéséhez, és az autizmussal élő emberek kezeléséhez is. Ez az, amiért a Mama, ez itt ember vagy állat ? című könyv mindenkinek ajánlható, aki az autizmus világában mozog. Ez nem túlzás. Olvassák el."

Patricia Howlin - Autizmus ​- Felkészülés a felnőttkorra
Patricia ​Howlin konzultáns klinikai pszichológus és főelőadó a St. George Kórház Orvosi Egyetemén, valamint a Tanulási Nehézségek Pszichológiájának tanára a St. Georges Egészséggondozó Egyesületnél Londonban. Ezen kívül az Autista gyermekek kezelése című könyv társszerzője, és az Autizmus című folyóirat főszerkesztője. Ez a könyv a felnőtt autisták szociális működésével, valamint oktatási és foglalkoztatási helyzetével kapcsolatos ismereteket tekinti át. A gyakorlati megoldás módszereire összpontosít, klinikai esettanulmányokkal illusztrálja a felmerülő nehézségek fajtáit, és a kezelés lehetséges módszereit. A felnőtt autisták problémáit első kézből származó beszámolóból ismerhetjük meg. Ez a fontos könyv megoldásokat kínál a kommunikációval, a szociális kapcsolatokkal, a továbbtanulással, az álláskereséssel, valamint a jogi és szexuális kérdésekhez kapcsolódó nehézségekkel összefüggő problémák csökkentéséhez vagy megoldásához. Tájékoztatja a szakembereket és a gondozókat arról, hogy a felnőtt élet során mire számíthatnak, és hogy hogyan tudnak segíteni az autistáknak képességeik kiteljesítésében.

John Clements - Ewa Zarkowska - Viselkedésproblémák ​és autizmus spektrum zavarok
A ​szerzők elemzik az autizmussal élők speciális szükségleteinek minden aspektusát. Bemutatják a szükségletek kezelésének általános alapelveit, áttekintést nyújtanak a lehetséges megoldásokról.

Gary B. Mesibov - Az ​autizmus spektrum zavarok TEACCH szemléletű megközelítése
Ennek ​a könyvnek a célja a TEACCH program sokoldalú leírása és magyarázata, annak a szemléletnek az alapján,hogy az autizmus neuropszichológiai rendellenesség, és hogy az intervenciós stratégiáknak szoros összefüggésben kell lenniük az autizmus neuropszichológiájával kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokkal. A TEACCH /Treatment and Education of Autistic and Related Communication Handicapped Children/ mozaikszó, jelentése: Autizmussal és Kommunikációs Fogyatékossággal élő Gyermekek Kezelése és Oktatása. A program Észak-Karolina állam hivatalos oktatási programja, azonban hamarosan nemcsak az Egyesült Államokban, hanem az egész világon ismertté vált, és az ASD-vel /autizmus spektrum disorder/ diagnosztizált gyermekek nevelésének alapprogramjává vált.

Rita Jordan - Autizmus ​társult értelmi sérüléssel
Ez ​a könyv különböző programok technikáját ötvözi és olyan fontos témákat vet fel, mint a kettős diagnózishatásai, jellemző viselkedés és fejlődés, szociális interakció elősegítése, oktatással kapcsolatos ellátás, a szülők támogatása, szexualitás és a felnőttkorba való átmenet. Szülők, pedagógusok, és az őket segítő szakemberek számára!

Kathleen Ann Quill - Tedd-nézd-hallgasd-mondd
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ismeretlen szerző - Beavatkozási ​lehetőségek autizmus spektrum zavarokban
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Liz Isaacson - Third ​Time's the Charm
Book ​two in the _Three Rivers Ranch_ Romance series by bestselling author, Liz Isaacson. First Lieutenant Peter Marshall has never felt as safe and whole as he does at Three Rivers Ranch. With massive scars covering most of his upper body, he's self-conscious and searching for his life's purpose. He thinks he's found it in Courage Reins, an equine therapy program for veterans he's starting out at the ranch. He didn't plan on the beautiful Chelsea Ackerman looking at his deformities with admiration. After her second failed engagement, Chelsea vows she'll never wear another diamond ring. But as she and Pete work together to train the horses and launch Courage Reins, she heals faster than she thought possible. Pete has a truckload of debt and no way to provide for a family, but Chelsea helps him see past all the obstacles, all the scars. With so many unknowns, Pete and Chelsea will have to develop the love, acceptance, and faith needed to find their happily ever after. For fans of inspirational western romance authors Kimberly Krey, Becky Wade, and Denise Hunter.

Sarah Perry - The ​Essex Serpent
Set ​in Victorian London and an Essex village in the 1890's, and enlivened by the debates on scientific and medical discovery which defined the era, The Essex Serpent has at its heart the story of two extraordinary people who fall for each other, but not in the usual way. They are Cora Seaborne and Will Ransome. Cora is a well-to-do London widow who moves to the Essex parish of Aldwinter, and Will is the local vicar. They meet as their village is engulfed by rumours that the mythical Essex Serpent, once said to roam the marshes claiming human lives, has returned. Cora, a keen amateur naturalist is enthralled, convinced the beast may be a real undiscovered species. But Will sees his parishioners' agitation as a moral panic, a deviation from true faith. Although they can agree on absolutely nothing, as the seasons turn around them in this quiet corner of England, they find themselves inexorably drawn together and torn apart. Told with exquisite grace and intelligence, this novel is most of all a celebration of love, and the many different guises it can take.

Rudy Simone - Asperger's ​on the Job
Up ​to 85% of the Asperger's population are without full-time employment, though many have above-average intelligence.Rudy Simone, an adult with Asperger's Syndrome and an accomplished author, consultant, and musician, created this insightful resource to help employers, educators, and therapists accommodate this growing population, and to help people with Asperger's find and keep gainful employment.Rudy's candid advice is based on her personal experiences and the experiences of over 50 adults with Asperger's from all over the world, in addition to their employers and numerous experts in the field.Detailed lists of "what the employee can do" and "to employers and advocates" provide balanced guidelines for success, while Rudy's "Interview Tips" and "Personal Job Map" tools will help Aspergians, young or old, find their employment niche.There is more to a job than what the tasks are. From social blunders, to sensory issues, to bullying by coworkers, Simone presents solutions to difficult challenges. Readers will be enriched, enlightened, and ready to work--together!

Csender Levente - A ​különleges Meditittimó kalandjai
Csender ​Levente József Attila-díjas novellista első mesekönyvében két világ él egymás mellett: az egyik Meditittimó herceg autizmusából eredő különlegességeit természetesnek veszi, a másik az elfogadás és segítés helyett a hiányosságaira fókuszál, és a fiú megváltoztatására, saját képére formálására törekszik. Az előbbi a gyerekek és a mesék világa, ahol lovaskocsik, sárkányok és beszélő állatok fordulnak elő, az utóbbi a mai világunk, ahol többnyire tescós házhoz szállító autók, GPS-ek és iPhone-ok jelentik a valóságot. Az erdélyi származású író izgalmasan mutatja be ezt a kettősséget: él a magyar népmesei hagyományokkal, ugyanakkor nem fél modern eszközökhöz nyúlni. A mesét és a valóságot látszólag kijátssza egymás ellen, azonban a feloldás épp a két világ közti távolság közelítésében rejlik: a valóságban létező nyomasztó dolgok a mese világában megszemélyesülnek, hogy miután alakot öltöttek, elfogadhatóbbá váljanak. A kérdés csak az, hogy Meditittimó és hozzá hasonló társai azzal kell továbbra is szembesüljenek, hogy tőlük várjuk a távolság legyőzését, vagy hajlandóak vagyunk olyan világot teremteni, amelyben mi is elindulunk feléjük. Az író a mese segítségével erre a közös útra invitálja az olvasót. A különleges Meditittimó kalandjai minden 8 és 12 év közötti gyermeknek szól, ugyanakkor segítő gyerekkönyvként a felnőtteket is az elfogadásra ösztönzi.

Keith Stuart - Kockafiú
Alex, ​a harmincas éveiben járó apa élete válságos időszakát éli: a felesége kirakja otthonról, elveszti az állását, és rádöbben, hogy nem érti nyolcéves autista fiát, Samet. Amíg a család együtt volt, a gyermek nevelése, annak minden nehézségével együtt a feleségre, Jodyra hárult, mivel a hiteltanácsadó Alex éjjel-nappal a megélhetésükért dolgozott. Most, hogy - még ha csak rövid időszakokra is - egyedül lehet gyermekével, kiderül, hogy nem nagyon találja hozzá az utat. Alexnek át kell értékelnie a feleségéhez, a gyermekéhez, a saját családjához, a bátyja elvesztése okozta gyermekkori traumához és a munkához való viszonyát. A jég akkor törik meg, amikor Sam bevonja őt egy számítógépes játék, a Minecraft világába, amelyben a fiú otthonosan mozog. A sok humorral megírt, megható történetet a szerző saját élete hitelesíti: Keith Stuart a The Guardian számítógépes játékokkal foglalkozó szakújságírója, és a kisebbik fiánál néhány éve autizmust diagnosztizáltak.

Tóth Krisztina - Gryllus Vilmos - Dalok ​reggeltől estig
Öltözködés, ​fogmosás, kézmosás, óvodába, iskolába buszozás... ugye mennyi dolga van a gyerekeknek? De biztos szívesebben elvégzik ezeket az unalmas feladatokat, ha előtte elolvassák Tóth Krisztina vidám verseit, vagy meghallgatják Gryllus Vilmos előadásában, a kötethez mellékelt, több mint harmincperces CD-n.

Belinda Bauer - A ​19-es holttest
Zseniális. ​ Megszállott. Magányos. Patrick Fort szélsőségesen zárkózott, briliánsan okos és Asperger szindrómás. Gyerekkora óta megszállottan kutatja, hol a határ élő és holt között. Amikor Patrick orvostanhallgató lesz, csak ő veszi észre, hogy a boncolási gyakorlatra megkapott holttesttel valami nem stimmel. Szerinte kizárt, hogy a halált betegség okozta volna. Sőt, mintha az elhunyt fontos titkot szeretne üzenni. Miután Patrick módszeresen nyomozni kezd, a kérdések egyre sokasodnak. Vajon lesz ideje megfejteni a 19-es holttest rejtélyét, mielőtt őt is örökre elhallgattatják? Az utóbbi évek egyik legokosabb, egyszerre bizarr és mélyen emberi pszichothrillere. "A történetszövés magasiskolája." The New York Times "Belinda Bauer a thrillerek királynője." Sunday Times "Mesterfogás ínyenc krimirajongóknak" Evening Standard "Bauer egyedi hangú krimiíró... utcahosszal jár a többiek előtt." The Independen

Wendy Lawson - Szexualitás ​és autizmus
A ​kötet egyszerű nyelvezettel, olyan mindennapi kérdésekre keresi a választ, mint ,,Az autizmussal élő emberek is megélik a szexuális vágyat?", ,,Flört - hogy az ördögbe kell ezt csinálni?", ,,Be kell, hogy vonjak másokat a szexuális életem részleteibe, vagy megtarthatom azokat magamnak?" és ,,Hogyan mondjam el, ha a párkapcsolatomnak vége?" Bemutatja az autizmus spektrumzavarral élők viszonyát és problémáit a szexualitás mindenféle aspektusaival kapcsolatban. Kísérletet tesz arra, hogy feltárja az önismeret és a másik fél megismerésének mindennapi dolgait. Végigvezeti az olvasót a szexualitás oktatásától a randevúzásig, részletesen szól a párkapcsolatokról és saját szexualitásunk megismeréséről. Érintetteknek, szakembereknek egyaránt javasolt olvasmány!

Theo Peeters - Autizmus
"Ebben ​a könyvben megpróbálom megmagyarázni az autizmus elméleti megértése és annak a nevelésre tett hatásai közötti kapcsolatot. Ezt a könyvet a széleskörű nyilvánosságnak szántam; nem annyira tudományos, mint inkább ismeretterjesztő jellegű."

Andrew Powell - A ​harag megértése
Aki ​autizmusban érintett családban él, tanúsíthatja, hogy az autista gyereknek milyen sok mindennel kell megküzdenie. Sokan erősen szoronganak; dühítheti őket, hogy nehezen tudják megértetni magukat, nehezen értik meg a körülöttük levő világot és az embereket, szociálisan elszigetelődhetnek, zaklatás vagy kiközösítés áldozatai lehetnek, és érzékszerveik gyakran túlterhelődnek. Az autisták nem hajlamosabbak a haragra, mint bárki más, de nehézségeik és bizonytalanságaik, amelyekkel szembesülnek, gyakran elviselhetetlenek számukra.

Amy Reed - The ​Nowhere Girls
Three ​misfits come together to avenge the rape of a fellow classmate and in the process trigger a change in the misogynist culture at their high school transforming the lives of everyone around them in this searing and timely story. Who are the Nowhere Girls? They’re everygirl. But they start with just three: Grace Salter is the new girl in town, whose family was run out of their former community after her southern Baptist preacher mom turned into a radical liberal after falling off a horse and bumping her head. Rosina Suarez is the queer punk girl in a conservative Mexican immigrant family, who dreams of a life playing music instead of babysitting her gaggle of cousins and waitressing at her uncle’s restaurant. Erin Delillo is obsessed with two things: marine biology and Star Trek: The Next Generation, but they aren’t enough to distract her from her suspicion that she may in fact be an android. When Grace learns that Lucy Moynihan, the former occupant of her new home, was run out of town for having accused the popular guys at school of gang rape, she’s incensed that Lucy never had justice. For their own personal reasons, Rosina and Erin feel equally deeply about Lucy’s tragedy, so they form an anonymous group of girls at Prescott High to resist the sexist culture at their school, which includes boycotting sex of any kind with the male students. Told in alternating perspectives, this groundbreaking novel is an indictment of rape culture and explores with bold honesty the deepest questions about teen girls and sexuality.

Francisco X. Stork - Marcelo ​in the Real World
Marcelo ​Sandoval hears music no one else can hear--part of the autism-like impairment no doctor has been able to identify--and he's always attended a special school where his differences have been protected. But the summer after his junior year, his father demands that Marcelo work in his law firm's mailroom in order to experience "the real world." There Marcelo meets Jasmine, his beautiful and surprising coworker, and Wendell, the son of another partner in the firm. He learns about competition and jealousy, anger and desire. But it's a picture he finds in a file -- a picture of a girl with half a face -- that truly connects him with the real world: its suffering, its injustice, and what he can do to fight. Reminiscent of "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" in the intensity and purity of its voice, this extraordinary novel is a love story, a legal drama, and a celebration of the music each of us hears inside.

Ann M. Martin - How ​to Look for a Lost Dog
11-year-old ​Rose is autistic and struggles to understand her classmates. But when her father gives her a stray dog, which she names Rain, the dog becomes her best friend, her anchor in a confusing world. So when Rain goes missing during a storm, Rose refuses to stop looking for her… A touching story from the bestselling author of The Babysitters Club.

Rita Jordan - Stuart Powell - Autisztikus ​gyermekek speciális tantervi szükségletei
"Hazai ​és külföldi kutatások világosan bebizonyították: az autizmus, illetve a tanulási nehézségeknek e kifejezés által jelölt skálája olyan pszichológiai zavar következménye, amelynek idegrendszeri működési zavar az alapja. Ez Rita Jordan és Stuart Powell alaptétele az autista gyermekekkel kapcsolatos speciális tantervi szükségletekről írott tanulmányukban. Felvázolják a különféle nehézségeket, amelyekbe az autista gyermekek ütköznek a valóság érzékelésekor, és nevelőiknek megközelítési lehetőségeket kínlának a kognitív készségek speciális fejlesztéséhez." A szerzők: Rita Jordan (Bsc Msc Ma C Psychol) a University of Birmingham Oktatási Tanszékének autizmus előadója. Stuart Powell (CertEd, BEd, PhD. Cpsychol) a University of Hertfordshire Pedagógiai Pszichológia tanára.

Patricia Howlin - Michael Rutter - Autisztikus ​gyermekek kezelése - A nyelvi fejlődés előmozdítása
A ​könyv leírja, hogyan foglalkozzunk azokkal a problémákkal, melyek az autista gyermekeknél saját otthonukban felmerülnek. A vezető terapeuták maguk a szülők voltak, akik a főszerepet játszották a kezelései programok megtervezésében és megvalósításában. A kezelési programok egyedi, az egyes gyerekekre tervezettek voltak, a technikák pedig a fejlődés- és viselkedéspszichológia szabályaira alapoztak. A tanulmány eredményeit az egyes gyermekek által tanúsított fejlődés, valamint az egyes technikák gyakorlati értéke és elméleti következményei szempontjából tekintjük át, az autizmus természetének megértése érdekében.

Lorraine MacAlister - Eve Fleming - Szobatisztaság ​és autizmus
A ​könyv, amit a kezében tart, a szobatisztaság tanításának több évtizedes fejlesztői tapasztalatra épülő komplex szakmai összefoglalója. Alapvető állítása, hogy sok olyan autizmussal élő és más okból sajátos fejlődésű gyermeknél, fiatalnál és felnőtt személynél is elérhető ez a készség, akiknél ezért a célért már egy ideje úgy gondolják, hogy nem tudnak tenni semmit, akikről ebből a szempontból lemondtak. A szerző a pelenka elhagyásához vezető út jól bevált, eredményes megközelítési folyamatát rendszerezi minden segítő számára érthetően. Részletesen tárja fel, érteti meg velünk az autizmusban rejlő, a tanulást nehezítő körülményeket. Apró lépésekre bontja a mindennapi gyakorlatban használatos háttér-információkat, a technikai előkészületeket, a szükséges dokumentáció tartalmát, a tanítandó készségek részelemeit, a fejlesztésben használatos segédeszközöket, az elért eredmények fenntartását és minél több élethelyzetre történő kiterjesztését célzó módszereket. Mindezek mellett körültekintően ismerteti a sikerhez nélkülözhetetlen, a szakemberek és szülők kölcsönös tiszteletén alapuló, pozitív szemléletű, összehangolt csapatmunka autizmussal kapcsolatban már jól ismerten kiemelt jelentőségét. Külön érdekessége a könyvnek, hogy „mellesleg” bepillantást enged a szobatisztasággal kapcsolatos angliai központi szakmai szabályozás rendszerébe is, ami nálunk lényegében még hátra van. Bízunk abban, hogy a könyv segítségével sok autizmussal élő és műs okból inkontinens személynek a szobatisztaság kialakulásával egyidejűleg az emberi méltósága, a mindennapi mozgástere, így a neurotipikus társadalomba való integrálódásának esélye, összességében az életminősége jelentősen javulhat a szűkebb és a tágabb környezete megelégedésére.

Jane Lindskold - Brother ​to Dragons, Companion to Owls
Cutbacks ​have forced Sarah out of the asylum in which she was raised—and into a strange new place where the Head Wolf rules the beautiful and the doomed. But Sarah can never truly assimilate, for she possesses wild talents. Walls tell her their secrets. Safes tell her their combinations. And a favorite toy dragon whispers dire warnings about those who would exploit her for their own malevolent purposes. There's no place Sarah can hide, from her pursuers or from her past…

茱迪 皮考特 - 家規 ​(Jia gui)
不能告弟弟的狀──要照顧弟弟,因為他是你唯一的兄弟,這是家規! 為了保護弟弟,為了照顧哥哥,他們用自己的方式來守護彼此,卻捲入一樁幾乎拆散整個家庭的謀殺指控。

David Perlmutter - Brain ​Maker
Debilitating ​brain disorders are on the rise - from children diagnosed with autism and ADHD to adults developing dementia at younger ages than ever before. But a medical revolution is underway that can solve this problem. Astonishing new research sheds light on the influence of the human microbiome in every aspect of health, including your nervous system. In BRAIN MAKER, Dr Perlmutter explains the connection between intestinal microbes and the brain, describing how the microbiome develops from birth and evolves based on the environment, how it can become 'sick', and how nurturing gut health through a few easy strategies can alter your brain's destiny for the better. With simple dietary recommendations and a highly practical program of six steps to improving gut ecology, BRAIN MAKER opens the door to unprecedented brain health potential.

Helen Hoang - Menyasszony ​rendelésre
Khai ​Diepnek nincsenek érzései. Persze bosszantja, ha valaki odébb teszi a holmiját, és elégedett, ha a könyvelés az utolsó fillérig stimmel, de elsöprő, fontos érzelmeket nem mutat. Nem gyászol, és nem szeret. Azt hiszi magáról, hogy sérült, de a családja ezt másként látja. Ők jól tudják, hogy a férfi az autizmusa miatt egyszerűen csak máshogyan viszonyul az érzésekhez. Mivel nagyon kerüli a párkapcsolatokat, édesanyja a kezébe veszi az irányítást, és Vietnamba megy, hogy tökéletes feleséget találjon neki. Esme Tran Ho Si Minh-városban lakik. Mivel félvér, mindig úgy érzi, sehová sem tartozik igazán. Amikor lehetősége nyílik Amerikába utazni, hogy egy férjjelölttel találkozzon, nem tud nemet mondani, mert úgy gondolja, a családjának ezzel segítene a legtöbbet. De Khait nem sikerül a tervek szerint elcsábítania. Amit Esme a szerelemről tud, az mind igaz is... de csak saját magára vonatkozóan. Teljesen belebolondul a férfiba, aki meg van róla győződve, hogy sosem fogja tudni viszonozni az érzéseit. Esme hamarosan kénytelen lesz elhagyni az Egyesült Államokat, de Khai végül rádöbben, hogy mindvégig tévedésben volt... és hogy a szerelemnek sokféle arca lehet. Helen Hoang, a szívmelengető és üde A szerelem egyenlete című regénye után, melyet saját Asperger-szindrómája ihletett, ezúttal egy beilleszkedési nehézségekkel küzdő férfit kísér végig a pártalálás és a szerelem rögös útján.

Antoinette van Heugten - Saving ​Max
Single ​mother Danielle Parkman is at the end of her rope and she knows it. A successful attorney, Danielle works grueling hours for her clients, yet devotes every spare moment to her teenage son, Max, who has Asperger’s – high-functioning autism. Alarmingly, Max has become violent and suicidal. Danielle is frantic. None of the professionals have helped him. Desperate for guidance, Danielle brings Max to a psychiatric hospital in the hope that the best and the brightest will bring the son she loves back to her. The bizarre twists and turns that take place in the hospital force Danielle to consider the unimaginable -- that Max’s problems may be greater than anyone could have imagined. And then the true horror begins.

Uta Frith - Autism: ​A Very Short Introduction
The ​first edition of Autism: Explaining the Enigma quickly became a classic because it provided the first satisfactory psychological account of what happens in the mind of a person with autism. The book proposed that the key problems were an inability to recognize and think about thoughts (theory of mind), and an inability to integrate pieces of information into coherent wholes (central coherence). It suggested that from this beginning, problems of communication, social interaction, and flexibility follow as the complex interactions of human development unfold. This updated edition reports on how this explanation has stood the test of time. A new chapter outlines developments in neuropsychological research that have taken place since the book was first published and reviews the growing body of work on the neurological basis of autism. The accessible style and structure of the original edition have been retained, with information and references updated throughout.

Tinus Smits - Autizmus
Tinus ​Smits egy összetett terápiát próbál nagy vonalakban bemutatni, aminek a központi eleme a homeopátiás szerek, amik javulást, "gyógyulást" ígérnek az autizmussal élő gyerekek számára.

Amylea Lyn - Melting ​the Ice Prince
Two ​men with walls of ice surrounding their hearts must learn to look past the masks each other wears in order to discover the love of a lifetime that waits hidden inside. David Talhoone's whole life revolves around taking care of his special needs older brother, Sammy. Untrusting, he protects his heart with an icy and cool demeanor, earning him the nickname Ice Prince at work. It’s a description David’s proud of, until the day his boss’s son walks through the door. Nick Masterson takes one look at the cool beauty with fire in his eyes and has to have him. But after being brutally rejected, he makes a bet that he’ll be able to melt David’s shell and win his heart without managing to give away his own in the process. But Nick didn’t count on the man beneath the icy mask being everything he’d ever wanted in a partner. Can a relationship based on lies last once the truth finally comes out?

Kollekciók