Ajax-loader

'olaszország' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Salvatore Colomo - Guida ​pratica della Sardegna
Natura ​archeologica, arte e architettura, folclore, escursioni 336 pagine, 206 fotografie, 24 itinerari, 30 carte geografiche stradali, 195 cittá e paesi descritti, come raggiungere e visitare le 4000 localitá piú interessanti dell'isola, dalle coste all'entroterra. 1995, Editrice Archivio Fotografico Sardo, Nuoro (2-a edizione)

Ismeretlen szerző - A ​Mediciek fénykora - Élet és művészet a reneszánsz Firenzében
kiállítási ​katalógus Szépművészeti Múzeum, Budapest 2007 magyar szöveg, 351 oldal, színes illusztrációk ISBN 978 963 7063 48 0

Daniel C. Hallin - Paolo Mancini - Médiarendszerek
A ​könyv elméleti keretben elemzi a média és a politikai rendszerek közötti viszonyt. A szerzők tizennyolc európai és amerikai demokrácia médiaintézményeire vonatkozó felmérés alapján jelölik ki a médiarendszerek három legfőbb típusát és azokat a politikai változókat, amelyek kialakulásukat megszabták. A három típus: a polarizált pluralista, a demokratikus korporativista és a liberális. A médiarendszerek összehasonlításának elvi és empirikus kérdéseit taglalva kiemelt figyelmet fordítanak a média és a politikai rendszerek, illetve az adott médiarendszer és a politikai közeg összefüggéseire.

Cornelie C. G. - Talán ​mindörökké
Egy ​csinos, fiatal nő és egy jóképű, harcedzett férfi. Akár boldogok is lehetnének, mint a mesében. Tiziana Montelloni Smith, írónő Anthony Wilsonnal, a katonai múlttal rendelkező, ám pszichológusként tevékenykedő társával a legteljesebb harmóniában él Washingtonban. Azt tervezik, hogy néhány hétre hátra hagyják a munkával teli hétköznapokat, és Olaszországba utaznak a barátaikhoz. A sorsnak azonban más tervei vannak. Egy véletlen folytán a lányhoz kerül egy adathordozó, mely nemzetgazdaságilag kiemelt fontosságú információt rejt, és amelyet többen szeretnének megkaparintani. A minderről semmit nem tudó Tiziana célkeresztbe kerül, és nem az utazás során elkeveredett bőröndje lesz a legnagyobb gondja. Vajon kőbe van vésve a boldog végkifejlet? Az elhivatottság és a bensőséges érzések képesek felülírni a féktelen hatalomvágyat? Cornelie C. G. hőseit, akiket az Érzelmi vírusveszély és az Aranykönyv-díjra jelölt Teremtő erő című kötetekből már ismerhetünk, az élet ezúttal is próbatétel elé állítja. A napsütötte olasz tájakon játszódó, szerelemben és izgalomban bővelkedő történet végére kiderül, mi lesz a sorsa az eltulajdonított, védett dokumentumnak, és az is, hogy nem ez az egyetlen titok, ami felborzolja a kedélyeket.

Claudia Gioseffi - Olaszország
Külföldre ​utazik? Üzletemberként sikeres tárgyalásokat kíván folytatni? Vagy csak egyszerűen érdeklődik más országok, más népek kultúrája iránt?

Napóleon - Napóleon ​levelei Joséphine-hez
Napóleon ​tábornok, első konzul, majd francia császár levelei feleségéhez.

Ferenczy Anna - Murányi Szabolcs - Velence
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Érdi-Krausz Erika - Fadgyas F. Gábor - Kosztra Barbara - Lieber Tamás - Szabó Zoltán - Tóth Krisztina - Vulkántúrák
Rendhagyó ​turistakalauzzal kedveskedik olvasóinak a Kornétás Kiadó. Izgalmas és mozgalmas, változó és változatos területre invitálja a természet szerelmeseit, Dél-Olaszországba, a társadalmi és természeti energiák egyik fő európai ütközőpontjára. A szerzők lelkes természetbúvárok, a természetföldrajz és a tudományos ismeretterjesztés megszállottjai, a dorog-esztergomi Benedek Endre Barlangkutató és Természetvédelmi Egyesület (BEBTE) Vulkanológiai Kollektívájának tagjai, akik az 1990-es évek elején kerültek kapcsolatba Itáliával és annak működő vagy éppen szunnyadó tűzhányóival. A könyv Dél-Olaszország három, vulkánosság szempontjából legaktívabb területét tárgyalja. Az olvasó megismerkedhet a nápolyi régióval, áttekintést kaphat a Campi Flegreiről, valamint a vulkanológusokat leginkább aggasztó Vezúvról. Hasonlóképpen részletesen foglalkoznak a szerzők a szicíliai Etnával, csakúgy mint a Lipari-szigetek tűzhányóival, különösképpen a Vulcanóval és a Strombolival. A kötet nem pusztán túrajavaslatokat tár az érdeklődő elé, hanem a vulkanológia alapjaival is igyekszik megismertetni. A tankönyvi részletességgel megírt bevezetőt oldottabb hangvételű, praktikus tanácsokkal kiegészített túrabeszámolók követik. A kiadvány végén lévő kislexikon a szakkifejezések magyarázatát szolgálja, a miniszótár és a hasznos címek jegyzéke pedig a terepen történő tájékozódást igyekszik elősegíteni.

Luigi Longo - A ​nemzeti felkelés útján
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_335507
Itáliai ​magyar emlékek Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Itáliai ​magyar emlékek
Az ​évezredes itáliai magyar jelenlétnek számtalan jelentős helyszíne és tárgyi emléke volt, amelyekből rengeteg ma is megtekinthető a legjelentősebb műemlékektől a legeldugottabb falvakig Itália-szerte: magyar szentek freskói, magyar és Magyarországhoz kötődő személyiségek, események ábrázolásai, Magyarországra utaló feliratok, emléktáblák sokasága. Egy Itáliában élt magyar kutató Florio Banfi néven publikálta gyűjtését 1941-ben, amelyet egy kutatócsoport az elmúlt években ellenőrzött, kiegészített és kijavított. Jelen könyvben sok-sok fotóval kiegészítve nyújtjuk át e rendkívüli részletességű gyűjtés eredményét az érdeklődő nagyközönségnek: a magyar történelem és kultúra iránt fogékony honfitársainknak, akik közül remélhetőleg minél többen válialkoznak a helyszínek személyesen való felkeresésére is, vagy ha erre nincs módjuk, akkor lélekben utaznak el egy csodálatos mediterrán ország pompás műemlékei közé, felfedezni a magyarság megannyi klncsét, amelyre teljes joggal lehet büszke e nemzet.

Amy Harmon - Homokból ​és hamuból
Olaszország, ​1943. Tombol a második világháború, az ország nagy részét megszállták a németek, a zsidó lakosságot deportálás és megsemmisítés fenyegeti. Évekkel ezelőtt Eva Rosselli és Angelo Bianco szinte testvérekként nevelkedtek, majd egymásba szerettek, ám a körülmények és a vallásuk elválasztotta őket egymástól. Hosszú idő után találkoznak újra: a zsidó származású Eva a Gestapo elől menekül, s nincs kihez fordulnia. Angelo felszentelt pap, s úgy dönt, befogadja a lányt a kolostorba. Eva rádöbben, hogy a katolikus egyház rajta kívül még sokaknak nyújt menedéket. A világ lángokban áll, az emberek nélkülöznek, és a két fiatalra is sorozatos megpróbáltatások várnak. Gyötrelmes választások elé kerülnek, mígnem a sors és a szerencse közbeszól, és életük legnehezebb döntését kell meghozniuk.

Zalán Magda - Daccapo
1965 ​elejétől 2001 végéig élt külföldön, két kontinens három országának három (és fél) nagyvárosában. Nem ennek a harminchat évnek a történetét írta meg, csak a többszöri újrakezdés eseményeit az „első kapavágástól" addig, amíg valóban azt érezte, megérkezett, nekikezdhet az új életnek. Daccapo, ahogy kották végén áll, ha a zeneszerző, akármilyen anyanyelvű, azt akarja mondani, hogy megint elölről. A szabadság, bátorság és újrakezdés története. Meg hogy ne adjuk fel.

Donna Leon - Ha ​nincs kegyelem
Az ​ősz első hűvös fuvallata már végigsöpört Velence utcái és lagúnái fölött, de még tartja magát a nyár. Legalábbis ami a bűnözőket illeti, akik nem tértek vissza szabadságukról, gondolja Brunetti felügyelő, és az uborkaszezon tétlenségéből akkor sem billen ki, amikor feleségének egyik tanítványa szokatlan kérdéssel keresi fel. A fiatal lány azt akarja megtudni, kaphat-e kegyelmet halott nagyapja, akit valaha elítéltek egy bűnügyben. A felügyelő nem tud mit kezdeni az esettel, mígnem egy nap Claudia gyilkosság áldozata nem lesz. A nyomok évtizedekkel korábbra, a második világháború idejére vezetnek vissza, és Brunetti rég eltemetett titkokba botlik. Nem könnyíti meg a dolgát, hogy a lánynak látszólag nincs családja. Egyetlen élő "rokona" egy idős osztrák hölgy, a nagyapa egykori szeretője, aki barátságtalan, szűkös lakásában feltűnően értékes műgyűjteményt őrizget. Miután az idős asszonyt is holtan találják, sürgetővé válik, hogy Brunetti mélyebbre ásson a nácikkal való kollaboránsok és az olasz zsidók vagyonát elkobzók rejtegetett múltjában. Keserű tapasztalat, hogy kevesen segítenek feltárni a nyomasztó titkokat. Donna Leon nem csak a szövevényes bűnügy szálait göngyölíti fel, hanem arra is figyelmeztet, milyen kockázatos, ha egy közösség nem néz szembe a múltjával.

Annett Klingner - 111 ​különleges hely - Róma
"111 ​hely Rómában... nem szokványos útikönyvet tart kezében az olvasó. Róma klasszikus nevezetességeiről, a Colosseumról, a Szent Péter-bazilikáról, a Spanyol lépcsőről és a Trevi kútról már mindenki hallott, esetleg látta is, és bármelyik útikalauzban utána nézhet. Ám azokról a titkokról, amelyek egykor mindennél erőteljesebben formálták a város arculatát, még a rómaiak közül sem sokan tudnak. Kötetünkben 111 különleges, érdekes helyet veszünk sorra. Vajon hol állt a valóságban Fellini kútja? Melyik az az időszámításunk előtt épült híd, amely miatt fejek hullottak a porba? Hol jár az a villamos, ahol élő jazz-zenét hallhatunk? Hol kaphatunk jutalmat olyasvalamiért, amelyet nem lett volna szabad megtennünk? Járja velünk végig az ismeretlen Rómát, s ismerje meg titkait az ókortól napjainkig.

Sajter Gizella - Vízvonal
Egy ​találkozás. Régi álmok. Új emlékek. Nem mindennapiak. Két élet, ami egy ember emlékezetében keresztezi egymást. Már átélt jövőbeli pillanatok...még meg nem történt emlékek... Te hinnél nekik? Mire gondolnál, ha álmodban néha másvalaki lennél? Más bőrben, más korban. Az ő hangulatait érzed, az ő csatáit vívod. Úgy emlékszel minden részletre, mintha veled történt volna. Kíváncsi lennél, hogy ki ő, és miért éppen te látod? Mit tennél, ha egy nap rájönnél, hogy már majdnem az egész életét leélted? Kivéve a végét. Ha véget ért egyáltalán...

Rabinovszky Máriusz - Itália ​festészete
Ez ​a négy kötetre tervezett olasz festészettörténet első szakaszát, a XIII. század végétől a XV. század elejéig terjedő kor tárgyalását öleli fel. A trecento festészete a művészettörténet egyik legragyogóbb korszaka, mégis a mai műbarát számára nem könnyen hozzáférhető. Könyvünk első feladata tehát, közelhozni az olvasóhoz a trecento csodálatos alkotásait. Ezért volt szükség néhány alapvető kérdés behatóbb taglalására s ezért kellett a sokoldalú megvilágítás eszközéhez folyamodni. Végső célunk, hogy megteremtsük a közvetlen műélvezet előfeltételeit.

Lise Friedman - Ciel Friedman - Letters ​to Juliet
Juliet. ​She’s one-half of the world’s most famous couple, whose enduring legend draws millions of visitors to Verona every year. But that’s only part of the story. Since the 1930s, Juliet has received an untold number of letters from writers all over the world. Most of the missives talk of love, of course—love found and love lost, love sought and love remembered. They may be written by teenagers in the throes of a first crush or struggling with parental censure. They may be from adults celebrating a hard-won love or wrestling with commitment. They come by the truckload, in almost every imaginable language—composed on ornate stationery, scrawled on loose-leaf, or scribbled on whatever scraps were handy. Frequently addressed simply, “Juliet, Verona,” all of these letters reach their destination and, amazingly enough, all of them receive an answer. Letters to Juliet is the story of these letters and the volunteers who have been answering them for more than 70 years—volunteers who first acted privately, and who are now sanctioned by the city of Verona to answer thousands of letters each year as part of the Juliet Club. Complete with selected letters, this romantic and poetic book also contains the history behind Shakespeare’s tale and the monuments that fuel the legend. Utterly unique and magical, Letters to Juliet is perfect for anyone who’s ever felt the pangs of love.

Jean Plaidy - The ​Borgias
For ​the first time in one volume, Jean Plaidy's duet of Borgia novels brings to life the infamous, reckless and passionate family in an unforgettable saga. Madonna of the Seven Hills Fifteenth-century Rome: the Borgia family is on the rise. Lucrezia's father is named Pope Alexander VI, and he places his daughter and her brothers, Cesare, Giovanni and Goffredo, in the jeweled splendor - and scandal - of his court. From the Pope's affairs with adolescent girls to Cesare's dangerous jealousy of anyone who inspires Lucrezia's affections to the ominous birth of a child concieved in secret, no Borgia can elude infamy. Light on Lucrezia Some said she was an elegant seductress. Others said she was an incestous murderess. She was the most dangerous and sought after woman in all of Rome. Lucrezia Borgia's young life has been colored by violence and betrayal. Now, married for the second time at just eighteen, she hopes for happiness with her handsome husband, Alfonso. But faced with brutal murder, she's soon torn between her love for her husband and her devotion to her brother Cesare... And in the days when the Borgias ruled Italy, no one was safe from the long arm of their power - not even Lucrezia.

Leonardo Sciascia - Il ​giorno della civetta
È ​il primo romanzo “giallo” di Sciascia, edito nel 1961, che annovera, fra gli altri, il pregio di costituire la prima opera narrativa destinata a un vasto pubblico e incentrata sul tema della mafia, fenomeno criminale che il potere politico tendeva allora a ignorare e di cui la letteratura aveva fino a quel momento fornito tutt’al più una rappresentazione apologetica. In una Sicilia “metafora del mondo”, un capitano di polizia, Bellodi, indaga sull’omicidio di un costruttore e su quello di un contadino giustiziato in quanto testimone della fuga di uno degli assassini. Attraverso la testimonianza di un confidente dei carabinieri egli riesce ad arrivare al potente “padrino” don Mariano Arena e a farlo arrestare. Il fatto provoca allarme negli ambienti politici romani collusi con il potere mafioso: durante un dibattito parlamentare un deputato arriva ad affermare che la mafia non esiste se non come prodotto della fantasia dei “socialcomunisti”. In congedo per malattia, il capitano Bellodi torna a Parma, sua città d’origine, e lì apprende dai giornali che tutta la sua indagine è stata vanificata da una serie di deposizioni che forniscono falsi alibi ai responsabili dei delitti. Don Mariano, trionfante, viene scarcerato. Ma Bellodi non si arrende e manifesta il fermo proposito di tornare in Sicilia. “Mi ci romperò la testa”, sono le sue parole che chiudono il libro.

Antal Szerb - Reise ​im Mondlicht
Der ​erfolgreiche Roman des wiederentdeckten großen ungarischen Schriftstellers: Mit feiner Ironie erzählt Antal Szerb in diesem wahrhaft europäischen Roman die Geschichte einer jungen Ehe. Er beleuchtet den Weg des frischvermählten Paars Erzsi und Mihály wie der helle Mond eine venezianische Gasse. Bereits auf der Hochzeitsreise in Italien wird Mihály durch die unerwartete Begegnung mit einem alten Freund von melancholischen Erinnerungen an seine rebellische Jugend überwältigt, und erste Phantasien über das Ende ihrer Beziehung beschleichen ihn. Als er seine Frau auf der Weiterreise an einem kleinen Bahnhof aus Versehen »verliert«, begreift Mihály dies als ein Zeichen, und eine ganz andere Reise beginnt, eine Schattenreise zum Selbst.

Ismeretlen szerző - Olasz ​tavak és Verona barangoló
Az ​ismert útikönyvsorozat legfrissebb kiadása, aktuális információkkal. Barangoljon velünk Észak-Olaszországban. A három legismertebb olasz tó a Maggiore-, a Comói é a Garda-tó és további néhány kisebb partjára kalauzol bennünket az útikönyv. Történelmi városok, elegáns tóparti villák, lenyűgöző kertek vonják magunkra a nyaralók tömegeinek figyelmét. Történelmi túrát tehetünk a longobárd városokban, megtekinthetjük Rómeó szerelmének házát Veronában, és válogathatunk az aktív pihenés gazdag tárházból: vízi sportok, hegymászás, kerékpározás és sok egyéb sportlehetőség közül választhatunk, de gazdag a kulturális kínálat is színházi előadásokból, zenei fesztiválokból. A divat szerelmesei is megtalálják számításukat az elegáns üzletekben.

Tullio Avoledo - Az ​ég gyökerei
_Metró ​2033_ című regényemben a Végső Háború kevés túlélője a világ legnagyobb légoltalmi menhelyén, a moszkvai metró alagútjaiban és állomásain talál menedéket... Nem is tudom, hány olvasó kérdezte tőlem, mi történt az ő városával, szülőföldjével... és egymás után jelentkeztek nálam a fiatal írók, mondván: szívesen írnék az én vidékemről, avagy megírom a városom történetét a te világodba, a Metró 2033 Univerzumba ágyazva. A _Metró 2033_ a kezdetektől, a webes megjelenéstől fogva interaktív volt: olvasóim a regény weboldalán folyamatosan végigkövethették a mű keletkezését, és hozzászólásaikkal segítettek alakítani, szabatosabbá és kevésbé kiszámíthatóvá tenni a történetet. Aztán két éve, amikor valaki ismét megkérdezte tőlem, mi történt Szentpéterváron, meg hogy egy fiatal író írhatna-e róla egy regényt, belegondoltam: miért is ne? Folytassuk ezt az interaktív kutatást, csináljunk belőle egy nagy játékot! Fedezzük fel és irányítsuk együtt a _Metró 2033_ Univerzumot, hadd alakítsák más írók is velem együtt ezt a világot. Azóta húsz regényt jelentettünk meg. Mindegyik 2033-ban játszódik, a _Metró 2033_ világában. A legtöbb Oroszországban: Szentpéterváron, Szibériában, az Urál vidékén, az ország északi és déli tájain. De persze más nemzetek is képviseltetik magukat: az Egyesült Királyság, Kuba és most már Olaszország is!... Büszke vagyok, hogy egy ilyen nagyszerű, briliáns és innovatív író is, mint Tullio Avoledo, úgy döntött, csatlakozik hozzánk, hogy elmondja, mi történt Itáliában a Végső Háború után. S most a 2033. év térképének egyik pontjáról lassan kezd felszállni a köd... látom a Colosseumot, a Vatikánt... Igen, ez Róma... Dmitry Glukhovsky

Catherine Banner - Ház ​az éj peremén
Castellamare ​szigete éppen annyira messze van a szárazföldtől, hogy elfelejtsék, de nem elég messze ahhoz, hogy a világ bajaitól is kímélve legyen. A sziget életének középpontjában egy virágokkal benőtt kis kávézó áll, ami már generációk óta csalogatja be a kis közösséget beszélgetni, pletykálni. Különleges emberek találkoznak itt, és lenyűgöző sorsok fonódnak össze. Castellamare lakosait nagyban megváltoztatja a két világháború, a gazdasági világválság, és a fasiszta fenyegetés. Majdnem egy évszázadon át követhetjük az Espinosa családot titkokon és rejtélyeken, megpróbáltatásokon és áldozatokon át. De megismerhetünk egy kegyetlen grófot és elbűvölő feleségét, egy lelkészt, aki imádja a botrányt, egy háborús rab múltú költőt, egy kívülálló lányt, aki az erő egy fontos pillére lesz, valamint egy sebesült angol katonát, aki a tengerből bukkan fel. A szerelem, a szenvedély és barátság szoros köteléke, a keserű rivalizálások, és a megbocsátás ereje tölti be ennek a gazdag, hatásos regénynek a lapjait.

Allie Spencer - Save ​the Date!
Family ​weddings can be hell - and, marooned in Italy for her cousin’s nuptials, Ailsa can be forgiven for thinking that this one is worse than most. With the bride and groom at loggerheads and the guests in an uproar, it is a million miles away from the rest and relaxation she'd been hoping for. And then suddenly, in the middle of the mayhem, she comes face-to-face with Nick, the man she walked out on just a few months earlier. How can Ailsa help get the wedding back on track when she and Nick can’t stop arguing? But if they do, she might remember why she fell in love with him in the first place - and then there really would be trouble.

Elena Ferrante - Meine ​geniale Freundin
Sie ​könnten unterschiedlicher kaum sein und sind doch unzertrennlich, Lila und Elena, schon als junge Mädchen beste Freundinnen. Und sie werden es ihr ganzes Leben lang bleiben, über sechs Jahrzehnte hinweg, bis die eine spurlos verschwindet und die andere auf alles Gemeinsame zurückblickt, um hinter das Rätsel dieses Verschwindens zu kommen. Im Neapel der fünfziger Jahre wachsen sie auf, in einem armen, überbordenden, volkstümlichen Viertel, derbes Fluchen auf den Straßen, Familien, die sich seit Generationen befehden, das Silvesterfeuerwerk artet in eine Schießerei aus. Hier gehen sie in die Schule, die unangepasste, draufgängerische Schustertochter Lila und die schüchterne, beflissene Elena, Tochter eines Pförtners, beide darum wetteifernd, besser zu sein als die andere. Bis Lilas Vater seine noch junge Tochter zwingt, dauerhaft in der Schusterei mitzuarbeiten, und Elena mit dem bohrenden Verdacht zurückbleibt, eine Gelegenheit zu nutzen, die eigentlich ihrer Freundin zugestanden hätte. Ihre Wege trennen sich, die eine geht fort und studiert und wird Schriftstellerin, die andere wird Neapel nie verlassen, und trotzdem bleiben Elena und Lila sich nahe, sie begleiten einander durch erste Liebesaffären, Ehen, die Erfahrung von Mutterschaft, durch Jahre der Arbeit und Episoden politischer Bewusstwerdung, zwei eigensinnige, unnachgiebige Frauen, die sich nicht zuletzt gegen die Zumutungen einer brutalen, von Männern beherrschten Welt behaupten müssen. Sie bleiben einander nahe, aber es ist stets eine zwiespältige Nähe: aus Befremden und Zuneigung, aus Rivalität und Innigkeit, aus Missgunst und etwas, das größer und stiller ist als Lieben. Liegt hier das Geheimnis von Lilas Verschwinden? Elena Ferrante hat ein literarisches Meisterwerk von unermesslicher Strahlkraft geschrieben, ein von hinreißenden Figuren bevölkertes Sittengemälde und ein zupackend aufrichtiges Epos - über die rettende und zerstörerische, die weltverändernde Kraft einer Freundschaft, die ein ganzes langes Leben währt.

Puskás Erika Alessia - Roba ​di Tiberio - Tiberius holmija
Axel ​Munthe Capri szigetére lépett, megmászta a Föníciai-lépcsőt, és hirtelen a krisztusi időkben találta magát: Tiberius császár palotájának maradványai borították a felszínt, a föld rétegeiből pedig a legkisebb mozgatásra is újabb és újabb darabok kerültek elő. Márványtöredékek, törött szobrok, oszlopok, megannyi kincs, amelyek a helyiek számára a szeméttel voltak egyenlőek. Roba di Tiberio – morogták vállvonogatva, a svéd orvos viszont új funkciót, életet, jövőt adott a maradványoknak a Villa San Michelében. A Villa mozaikpadlójának ókori cserépdarabkáit egyenként talán észre sem vennéd, de együtt gyönyörű és tartós felületet alkotnak. Ennek a könyvnek a történetei egyenként talán nem maradnának meg az emlékezetedben, de így összefűzve remélem segíteni fognak jobban megismerni és megszeretni Itáliát.

Neville Astley - Peppa ​nyaralni megy
Peppa ​Olaszországba utazik a családjával nyaralni, ahol nagyon sok látnivaló van. A nagy ámuldozások közben Peppa minduntalan elhagyja valahol Teddy macit. Vajon a plüssmackó végül hazaér épségben?

Kollekciók