Ajax-loader

'macska' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Liz Pichon - Fluffy ​and Scruffy
Fluffy ​is a sleek and lovely kitty. Her claws are manicured and her home is spotless. Her neighbour, Scruffy, is NOTHING like Fluffy. His fur is smelly and his claws are grimy - and his house is messy and disgusting! But when the neighbours are both invaded by a large group of mice, the cats must work together to reclaim their homes... This fabulously funny picture book is by the creator of THE BRILLIANT WORLD OF TOM GATES and winner of the Roald Dahl Funny Prize, Liz Pichon, and features friendship found in the most unlikely places!

Ira Alterman - Games ​You Can Play with Your Pussy
Games ​You Can Play With Your Pussy and lots of other stuff cat owners should know. Hilarious, humorous book that will leave every cat-lover rolling with laughter. Includes Naming Your Pussy, How to Feed Your Pussy, Sleeping with Your Pussy, Disciplining Your Pussy, How to Handle A Hot Pussy and lots more. Very entertaining but it helps to have a somewhat perverted sense of humor.

Sven Nordqvist - Pettson ​och Findus kokbok
I ​Pettsons och Findus kokbok varvas recept med både gamla och nya historier om Pettson och Findus. Recepten är indelade efter de fyra årstiderna så att Findus kan vara säker på att inte få julskinka på midsommarafton. Recepten är gjorda för samarbete mellan barn och vuxna i köket.

Erin Hunter - Cloudstar's ​Journey
In ​this original Warriors novella, Cloudstar, leader of SkyClan, has watched over his Clanmates at the edge of the forest for many long seasons. But Twolegs are encroaching on SkyClan's land and SkyClan is in danger of being driven away. Cloudstar is forced to turn to the other Clans for help—but will they be willing to come to SkyClan's rescue?

Bernáth István - Macskaegészség
Az ​1x1 kalauz egy olyan színes ismeretterjesztő sorozat, amely közérthető formában, színes fotókkal illusztrálva segít megérteni a körülöttünk lévő világot, házi kedvenceinket, az egzotikus állatfajokat, vagy egyszerűen segítséget nyújt a szabadidő hasznos eltöltéséhez. A kutya- vagy macskabarátok számos érdekességet megtudhatnak, csak úgy, mint a kisállattartók vagy az amatőr természetbúvárok. A sorozat készítői arra törekednek, hogy az olvasó számára minél több lényegi információt, hasznos ötletet adhassanak egy-egy témában. Az sorozat ezen kötetében házikedvencünk egészségének megőrzéséhez adunk hasznos tanácsokat: a szőrzet, fül, szemek, karmok ápolása; betegségmegelőzés, különböző fertőző és általános betegségek leírásai és kezelése, valamint elsősegélynyújtás.

Konami Kanata - Chi's ​Sweet Home 10.
As ​Chi Yamada has shown, kittens are a resourceful and strong lot. Through play and exploration they learn to hunt for their food and to define their territory, much like the big cats of the savannah and jungle. Chi's turf now stretches out for blocks. But after a brief sick spell, she is confined to her condo home while her instincts and heart command her to go out to spend time with her stray friends. So after a sneaky escape from home, Chi makes her way back to the company of her friends, Cocchi and Blackie, but this time she departs with a better understanding of what it means to be a "cat". What exactly does freedom or being a stray mean, though, is something she will have to learn first hand. And there may be a bit of a kitty culture shock in store.

Kálmán Jenő - Két ​kis cica a tejuton
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Juan Diaz Canales - Juanjo Guarnido - Blacksad ​- Vérvörös lélek
Az ​ötvenes években, a hidegháború tetőpontján Amerika a kommunizmus elleni harc lázában ég. Kémek, gyilkosságok, szereplők, akiknek múltjában sötét titkok lappanganak, és természetesen egy szerelem. A Blacksad sorozat 3. epizódja most sem okoz csalódást senkinek.

Lilian Jackson Braun - The ​Cat Who Went Up the Creek
Pickax's ​favorite columnist, James Qwilleran, is enjoying a brief holiday at the Nutcracker Inn in the nearby town of Black Creek - but his two Siamese, who prefer the spaciousness of their home, beg to differ. The blissful tranquility is soon interrupted by the discovery of a body floating down the creek - the body of a man who had been a guest at the inn. And a possible motive for his murder is suggested when several gold nuggets are found in his possession. Might he have been illegally prospecting for gold? If so, it seems he wasn't the only one in search of an easy fortune. And his competitor is far more determined to strike it rich...

Jackson Galaxy - Kate Benjamin - Macskák ​a házban
Jackson ​Galaxy, az Animal Planet csatornán nagy sikerrel futó sorozat, a Pokoli macskák sztárja, és Kate Benjamin, a macska-lakberendezési guru e könyvben ügyes trükkök garmadát osztja meg az olvasóval, melyek egyszerűen és hatékonyan orvosolnak bármilyen macskagondot. Házi állatod bárhol elvégzi a dolgát, csak épp az alomban nem? A kiscicád rákapott a bútorokra, és már kedvenc foteledet is szétszaggatta? A Cicaverzum olyan Do It Yourself ötleteket és tippeket tartalmaz, melyek újra békét és harmóniát hoznak otthonodba. Számos jól bevált módszerrel is megismerkedhetsz, melyet a világ legkülönfélébb pontjain élő cicabarátok osztottak meg Jacksonnal és Kate-tel. Nincs olyan kihívás, amit ne lehetne egy kis képzelőerővel és minimális kézügyességgel megoldani e könyv tökéletes útmutató ahhoz, hogy macskák és gazdáik egyaránt boldogok legyenek otthonukban.

Holly Webb - Maszat, ​az elrabolt kiscica
Olivia ​valósággal úszik a boldogságban, amikor a szülei úgy döntenek, hogy hajlandók befogadni egy gyönyörű kiscicát a családba. A kislány már alig várja, hogy megmutathassa Maszatot a barátainak, és ezzel bátyja, Ben sincs másképpen. Amikor Ben meghívja rosszcsont barátját, Robot vacsorára, Olivia aggódik, hogy a fiúk túlságosan fel fogják zaklatni Maszatot. Félelmei csakhamar valóra is válnak, amikor később aznap este sehol sem találják a kiscicát. Talán Robnak lehet valami köze Maszat hirtelen eltűnéséhez – és vajon hol lehet most a tehetetlen kiscica?

David Wiesner - Mr. ​Wuffles!
In ​a near wordless masterpiece that could only have been devised by David Wiesner, a cat named Mr. Wuffles doesn't care about toy mice or toy goldfish. He’s much more interested in playing with a little spaceship full of actual aliens—but the ship wasn't designed for this kind of rough treatment. Between motion sickness and damaged equipment, the aliens are in deep trouble. When the space visitors dodge the cat and take shelter behind the radiator to repair the damage, they make a host of insect friends. The result? A humorous exploration of cooperation between aliens and insects, and of the universal nature of communication involving symbols, “cave” paintings, and gestures of friendship.

Vera Weingartner - Beteg ​a cicánk
A ​cica nem tudja elmondani, hogy mit érez, fáj-e valamije. Ezért nagyon fontos, hogy a gazda időben felismerje a betegségtüneteket, és azokat pontosan el tudja mondani az állatorvosnak. A nagy gyakorlattal rendelkező állatorvosnő, Dr. Vera Weingartner mindenki számára érthetően írja le a lehetséges betegségeket és azok tüneteit, a négylábú páciensek helyes ápolását, valamint az egészség megőrzéséhez szükséges intézkedéseket.

Sue Bentley - Nyári ​csoda
Lisa ​nem igazán lelkes, hogy az egész nyarat vidéken töltenie a nagynénjénél. Úgy érzi, magányos lesz, és hihetetlenül unatkozni fog majd. De amikor elindul, hogy felfedezze a nagynénije udvarát, egy kicsi narancsvörös cicát talál a fészerben. Lisa máris jobb kedvre derül. De az igazi meglepetés csak ezután jön: ez a kismacska egyáltalán nem átlagos…

Borókai Gábor - Pannon ​pumák, hun hiénák és más állatságok
Mottó: ​„Nem a tükör görbe, a valóság homorú." Négy év publicisztikai termését gyűjtötte kötetbe Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztője. Közel kétszáz végjáték, glossza és karcolat, a koalíciós kormányzás utolsó éveinek minden kínja és tehetetlensége. A kötetet gazdag névjegyzék egészíti ki. A kötet klasszikus értelemben vett publicisztikai gyűjtemény, kortörténeti látlelet kronológiába szedve, emberi-társadalmi közéletrajz, kis magyar (politikai) pornográfia. A szerző (hogy megkönnyítse az olvasást) kommentárokkal látta el korábbi írásait: ahol tévedett ott egy Kopp!, ahol igaza volt, ott egy Hopp! áll felkiáltójellel (és megjegyzésekkel).

Covers_378519
Cicanapló Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Cicanapló
Van ​valami közös azokban, akik ezt a naplót a kezükben tartják: a cicájuk iránti szeretet, és vélhetően a törekvés, hogy jó gazdái legyenek hűséges társaiknak. Éppen ezért ezt a könyvet úgy alkottuk meg, hogy a gazdik és a kedvencek közös élményeinek, emlékeinek megörökítéséhez teret adjon írásban és fényképeken egyaránt. Mindeközben segíti a gondos gazdikat az állatokkal kapcsolatos legfontosabb dátumok, teendők, információk egy helyen tartásában. A könyv tehát mindennapi útmutató és családi album egyszerre, amelyhez már csak a szép élmények hiányoznak.

Daisy Meadows - Kira ​titka
Csöröge ​néni kézműves foglalkozást tart az ékszerboltjában, ahova a barátnők is hivatalosak. Ám a lánckészítésből nem lesz semmi, mert Grizelda és négy segítőtársa mindent felforgat. A gonosz átok most Kirát, a kis vidrát találja el. A barátnők nem hagyják annyiban a dolgot.

Barbara Taylor-Laino - Gyorsan, ​finomat kedvenceinknek
A ​készen kapható állateledeleknek gyakran csekély a valódi tápértékük, sok bennük az adalékanyag és a hizlaló gabonaféle. Kétségtelen, hogy a folyton éhes házi kedvencek imádják az ízfokozókkal megbolondított konzerveket és tápokat, de ha a gazdinak fontos az egészségük, ínycsiklandó és tápláló házi koszttal is megörvendeztetheti őket. Ehhez nyújt hasznos segítséget ez a kutya-macska szakácskönyv, amelyből megtanulhatjuk, hogyan alakítsuk kedvenceink étrendjét úgy, hogy egészségesebbek és kezelhetőbbek legyenek.

Covers_458903
Macskatartás Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Macskatartás
Tudnivalók ​dióhéjban 101 nélkülözhetetlen tanács, tipp, trükk fortély Rövid, lényeges és könnyen megjegyezhető magyarázatok Gyors válaszok minden kérdésre

Magda Szabó - The ​Door
A ​busy young writer struggling to cope with domestic chores, hires a housekeeper recommended by a friend. The housekeeper's reputation is one built on dependable efficiency, though she is something of an oddity. Stubborn, foul-mouthed and with a flagrant disregard for her employer's opinions she may even be crazy. She allows no-one to set foot inside her house; she masks herself with a veil and is equally guarded about her personal life. And yet Emerence is revered as much as she is feared. As the story progresses, her energy and passion to help becomes clear, extinguishing any doubts arising out of her bizarre behaviour. A stylishly told tale which recounts a strange relationship built up over 20 years between a writer and her housekeeper. After an unpromising and caustic start, benign feelings develop and ultimately the writer benefits from what becomes an inseparable relationship. Simultaneously we learn Emerence's tragic past which is revealed in snapshots throughout this book.

Erd%c5%91sz%c3%a9li_%e2%80%8bmond%c3%b3k%c3%a1k
Erdőszéli ​mondókák Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Erdőszéli ​mondókák
Kedves ​kis mondókák, Radvány Zsuzsa gyönyörű illusztrációival.

Susan Herbert - Macskasztárok
Az ​albumot felütve nyomban kiderül, az illusztrációk alkotója szeret játszani, s ennek megfelelően gazdag a képzelőereje. Szereti a macskákat is, hiszen képeket festett róluk. De az ő modelljei nem macskás helyzetekben láthatók, kandalló előtt összegömbölyödve, egeret vagy fonalgombolyagot kergetve. Híres képzőművészeti alkotások, színdarabok, operák és felejthetetlen filmek főszereplőiként néznek vissza ránk. A művész ellenállhatatlan szellemességgel és mesterségbeli tudással festette őket újra, az eredeti után. Ebben a válogatásban klasszikus képző- és filmművészeti alkotásokon derülhetünk macskás megközelítésből. Újragondoljuk Botticelli habokból megszülető Venusát, a németalföldiek tehetős polgárait, az impresszionisták legnépszerűbb modelljeit. Majd ikonikus jeleneteket idézünk fel filmekből A keresztapától az Arábiai Lawrence-en vagy a Doktor Zsivágón át a Drakuláig. Annyi bizonyos, az albumban összegyűjtött macskasztárok elbűvölik és megnevettetik a művészetek és a macskák iránt egyaránt rajongó olvasókat. Susan Herbert (1945-2014) grafikus, festőművész Oxfordban végzett. Hosszú ideig dolgozott az Angol Nemzeti Operában és a londoni Királyi Színházban. Híresen macskaszerető lévén szívesen festette meg kedvenceit mint klasszikus alkotások főszereplőit. Képeiből gyakran rendeztek kiállítást, illusztrációiból különféle válogatásban jelennek meg albumok.

Konami Kanata - Chi's ​Sweet Home 7.
Chi ​is a lost kitten that is surprised to be picked up by a small family. Suddenly, she finds herself in a strange new environment full of frightening things like baths and big dogs! In these short, full-color comics, see the world from the point of view of an adorable kitten.

Sheila Burnford - The ​Incredible Journey
_'Only ​one thing was clear and certain - that at all costs he was going home, home to his own beloved master...'_ The Hunter children must go abroad for the summer, so reluctantly leave their three pets in the care of a friend. But the faithful animals only know they must get home again, somehow. So the labrador, the old bull terrier and the dainty Siamese cat set off on a perilous journey through the wilderness. But how will domestic animals fare against river rapids, hunger, icy temperatures and ferocious wild beasts? And if they make it home, will their owners be waiting for them? Includes exclusive material: In the Backstory you can find out about some incredible real-life pet adventures!

Claire Belton - Mini ​Pusheen Coloring Book
Pusheen ​returns in a delightful, miniature coloring book with one-sided, perforated pages for fans of I Am Pusheen the Cat. The Internet’s favorite chubby, tubby tabby is back in this miniature version of the Pusheen Coloring Book, now with perforated pages so you can easily tear out your creations to share and show-off—purr-fect for cat lovers and coloring book fans everywhere!

Holly Webb - The ​Brave Kitten
A ​brand new tale in the Animal Stories series from best-selling author Holly Webb, about a girl and her brave pet cat. Helena loves to help out at the vet's surgery where her older cousin Lucy works as a nurse. Then one day, a young cat is rushed in, having been injured by a car. Helena helps to care for the cat she calls Caramel, but where will he go if his owner can't be found? The Brave Kitten is the 28th book in Holly Webb's Animal Stories series, a must for animal loving girls and boys aged six to eight years.

Harriet Ziefert - Nicky's ​Noisy Night
Nicky, ​the sweet young cat, is back in an adorable, small-size board book with large flapsperfectly designed for little hands. Late at night, Nicky, unable to sleep, tours the house to find the sources of the night noises that bother him. Toddlers, who love to ponder large issues such as what makes noises at night, will find the answers under ingenious flaps that reveal new scenes with every flip.

Erin Hunter - Fire ​and Ice
WindClan ​is missing, and hostilities between the remaining three clans place all the cats in peril. Illness and tragic accidents weaken the camp, and ThunderClan needs all its warriors to defend itself - but Fireheart suspects that certain cats may not be as loyal as they appear.

Jenny Parks - Star ​Trek: The Next Generation Cats
The ​cats are back and their continuing mission: to boldly go where no one has gone before. From encounters with the Borg to adventures on the holodeck, Captain Picard, Commander Data, Counselor Troi, Doctor Crusher, and the rest of the U.S.S. Enterprise NCC-1701-D crew are reimagined as cats with lovingly detailed and eyebrow-raising scenes from throughout the award-winning series, perfect for Star Trek fans across the Galaxy.

Jim Davis - Legyen ​mindig hétvége!
Klasszikus ​Garfield képsorok, 1984

Holly Webb - A ​bátor kismacska
Helena ​szívesen segít az állatorvosi rendelőben, ahol unokanővére, Lucy dolgozik. Mikor találnak egy kismacskát, akit elütött egy autó, egyenesen a rendelőbe viszik. Helena segít ápolni a cicát, akit Karamellnek nevez el. Ám a kismacska gazdáját nem sikerül megtalálni. Karamell torkig van azzal, hogy be van zárva a rendelőbe, és különösen a lábán lévő, viszkető kötést nem tudja elviselni. De ha senki nem jelentkezik érte, hogyan talál valaha is otthonra? A bátor kismacska Holly Webb Állatmesék sorozatának 28. darabja, amit minden állatszerető, 6-8 éves kislánynak és kisfiúnak érdemes elolvasnia.

Kami Garcia - Margaret Stohl - Beautiful ​Creatures
There ​were no surprises in Gatlin County. We were pretty much the epicenter of the middle of nowhere. At least, that's what I thought. Turns out, I couldn't have been more wrong. There was a curse. There was a girl. And in the end, there was a grave. Lena Duchannes is unlike anyone the small Southern town of Gatlin has ever seen, and she’s struggling to conceal her power and a curse that has haunted her family for generations. But even within the overgrown gardens, murky swamps, and crumbling graveyards of the forgotten South, a secret cannot stay hidden forever. Ethan Wate, who has been counting the months until he can escape from Gatlin, is haunted by dreams of a beautiful girl he has never met. When Lena moves into the town’s oldest and most infamous plantation, Ethan is inexplicably drawn to her and determined to uncover the connection between them. In a town with no surprises, one secret could change everything.

Kollekciók