Ajax-loader

'antropomorf főszereplő' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Berg Judit - Galléros ​Fecó naplója
Kedves ​Olvasó! Emlékszel még Galléros Fecóra, Rumini barátjára, a Szélkirálynő bátor, mindig vidám, agyafúrt matrózára? Az ő titkos naplóját tar­tod most a kezedben, amit száműzetése izgalmas éveiben írt. Mi történt Fecóval Datolyaparton? Hogy került az északi Ércszi­get­re? Hányan törtek az életére és kikkel kötött életreszóló barátságot? Izgalmas kalandok, életveszélyes csetepaték, pókerpartik, kalózok, rablók, beszélő papagájok, vérszívó denevérek és rengeteg különleges alak bukkan fel Fecó feljegyzéseiben. És mellesleg az is kiderül, hogy néha a mindig vidám, mindig barátságos matrózfiúnak is vannak szo­morú percei. Galléros Fecó saját rajzaival (segítségére volt: Kálmán Anna), és eredeti tengerészballadákkal (tolmácsolja: Tóth Krisztina) közreadja: Berg Judit.

1
elérhető
166

Berg Judit - Rumini
Hallottatok ​már Pelevárról? Ott található a világ legnagyobb kikötője és a híres bazár. Sehol máshol nem lehet zsugorító meg növesztő port kapni; van itt láthatatlanná tevő kalap, látószelence, a régi pajzsokról, késekről, fegyverekről, kincses ládákról és csodakenőcsökről nem is beszélve. A Szélkirálynő nevű hajó éppen Pelevárba tart, fedélzetén két mindenre elszánt hajósinassal, a két jóbaráttal, Ruminivel és Balikóval. Az út hosszú és veszedelmes, a Szélkirálynő egyik veszélyből a másikba sodródik. Miért félelmetes hírű a Ragacs-tenger? Hogy lehet átkelni a rettegett Sárkány-szoroson? Mit rejt a lakatlan sziget, ahol vízért szállnak partra? És hová tűnt Rumini?

Berg Judit - Rumini ​és a négy jogar
Rumini ​ezúttal nyugatra utazik, ahol az Arany-tenger szigetvilágát négy nemzet lakja: a hódok, kígyók, teknősök és fénylények. Eddig békében éltek egymás mellett, de az egyik nép királya aljas csellel le akarja igázni korábbi szövetségeseit. Ruminiék a viszály kellős közepébe csöppennek. Hamarosan kiderül: egyetlen reményük van csak a hazajutásra: ha a hódító ellen fordulva segítenek békét hozni a Hódszövetség négy népének. De mit kell tenni akkor, ha saját társaik is ellenséggé válnak?

Berg Judit - Rumini ​a Fényvizeken
Kedves ​Olvasók! Ez a történet egy időben kezdődik a Szélkirálynő datolyaparti útjával, és jóval azután ér véget, hogy a hajó visszatért Ferrit-szigetről. Sajnos arra nem jutott időm, hogy lejegyezzem, mekkora bajba került időközben Egérország, mi történt a Szélkirálynővel Datolyapartról hazafelé, és hányféle veszélybe sodródtak tengerészbarátaink, mielőtt visszatértek volna Ferrit-szigetről. Pedig nem kevés bátorságra, leleményességre és szemtelenségre volt szükségük ahhoz, hogy kiverekedjék magukat a szorult helyzetekből! Szerencsére ők titkos üzenetekben és levelekben mindig beszámoltak kalandjaikról a barátaiknak. Ezeket a leveleket összegyűjtöttem, kiegészítettem néhány pandúrsági jegyzőkönyvvel, térképpel, újságcikkel, amíg összeállt belőlük egy újabb szövevényes kaland. Ha végigolvassátok a most következő leveleket, mindenre fény derül! Annyit szeretnék csak kérni tőletek, hogy Szkander Bob helyesírását ne tanuljátok el! Jó szórakozást és körömrágást kívánok mindenkinek! Berg Judit U.i.: Mivel a levélírók és bajkeverők közt gyakran felbukkannak a korábbi regényekből ismert szereplők, érdemes előbb elolvasni Galléros Fecó naplóját és Rumini korábbi kalandjait!

Berg Judit - Rumini ​Zúzmaragyarmaton
Berg ​Judit IBBY-díjjal kitüntetett Ruminije folytatódik! A Szélkirálynő nevű hajó ezúttal Zúzmaragyarmatra indul, ahol az egerek sosem látott bonyodalmakba keverednek: eltévednek, fekete sirályok és más alattomos lények támadnak rájuk, egy időre Negró lesz a kapitány, és Rumini megint eltűnik...

Berg Judit - Rumini ​Datolyaparton
A ​Szélkirálynő ismét útra kel, és ez az utazás, ha lehet, még az eddigieknél is kalandosabb. Rumini és barátai egy háborúskodás kellős közepébe csöppennek: a dzsungel különös népei állnak harcban a túlélésért. Galléros Fecó régi barátai, a mindenre elszánt ripacsok, a jó kedélyű denevérek, és az igazságtalanul száműzött trónörökös próbálják megmenteni Datolyapartot a végső pusztulástól, és ebben a Szélkirálynő legénysége is segítségükre siet. Vérszívó denevérek, cápák, egy ostoba selyemmajom király és egy titokzatos varázsló is nehezítik egér-tengerészeink küldetését. S hogy a baj még nagyobb legyen, egy kalóztámadás során maga a Szélkirálynő is odavész.

Judit Berg - Rumini
Prepare ​to set sail on a journey of magic and excitement in a story filled with thrilling characters and daring deeds. Rumini, the new deckhand on the Queen of the Winds, soon makes close friends and becomes a hero, using his wits to outsmart pirates, sea monsters, and all manner of devious villains. In Rumini's world, nothing is quite as it seems at first. There are hidden dangers around every corner and valient deeds to be done. Join Rumini as he travels from the narrow alleys of Mouseville through the treacherous Dragon Straits and down the twisting streets of a famous bazaar. His story is your gateway into the world of a little mouse with the heart of a lion. Welcome, we have been expecting you! Let's set sail! Adventure ahoy!

Paru Itagaki - Beastars ​14.
At ​this high school, instead of jocks and nerds, the students are divided into predators and prey. At a high school where the students are literally divided into predators and prey, friendships maintain the fragile peace. Who among them will become a Beastar—a hero destined to lead in a society naturally rife with mistrust? Valiant Beastar horse Yahya continues his vendetta against Komodo dragon Gosha by tormenting his grandson, gray wolf Legoshi. In college, dwarf rabbit Haru meets another herbivore who is dating a carnivore. Is dating outside your species just trendy? Then, when Haru finally meets up with Legoshi again, she insists he take her to a disturbing location for their date. Meanwhile, Yahya’s mouse spies are everywhere, and their motives aren’t always pure...

Paru Itagaki - Beastars ​13.
At ​this high school, instead of jocks and nerds, the students are divided into predators and prey. At a high school where the students are literally divided into predators and prey, friendships maintain the fragile peace. Who among them will become a Beastar—a hero destined to lead in a society naturally rife with mistrust? Because of his criminal record, gray wolf Legoshi is working in a noodle shop instead of attending high school. Through his job and apartment complex, he meets denizens of the sea, where the values and laws are surprisingly different from those on land. Meanwhile, Beastar horse Yahya and Komodo dragon Gosha attempt to settle their historic grievances through battle. And then a black market drug hits the city…

Paru Itagaki - Beastars ​15.
At ​this high school, instead of jocks and nerds, the students are divided into predators and prey. At a high school where the students are literally divided into predators and prey, friendships maintain the fragile peace. Who among them will become a Beastar-a hero destined to lead in a society naturally rife with mistrust? Guess who's coming to dinner? Every rabbit parent wants their daughter to date a wolf, right? Meanwhile, Beastar horse Yahya hires gray wolf Legoshi to help him apprehend a mixed-species felon, but Legoshi is a sucker for a sob story. At college, red deer Louis's status has fallen from the most popular student at school to the different one with the dark past. The temptation to reclaim his status as leader of the Shishi-gumi lion gang is strong...especially when he meets the beast who replaced him. Plus, more of the tragic life of Legoshi's mother.

Berg Judit - Rumini ​kapitány
Megérkezett ​a nyolcadik Rumini! Galléros Fecó csatlakozik a Kartács-tengerre tartó Szélkirálynőhöz, hogy elrabolt kisfia és Sajtos Rozi nyomába eredjen. Újra együtt hát a legénység! De egy végzetes baleset során Rumini és Fecó eltűnik, később a Szélkirálynő is vég?veszélybe kerül, ráadásul nem kevesebb, mint három gonosz keresztezi hőseink útját: Pengecsőr báró, André de Majré és Vipera. Bár a helyzet gyakran válik reménytelenné, hőseink mégis mindig megtalálják a kiutat, néhol a szerencse, máskor jó szándékú barátok segítségével. Földön, vízen, levegőben zajlanak a váratlan és sorsfordító események, amelyek megállíthatatlanul sodorják a jól ismert tengerészeket az utolsó nagy megmérettetés felé. Kálmán Anna különleges rajzain opálbálnák, amandina pintyek, mérgezett karmú baglyok és nyílméregbékák kelnek életre, akik mind fontos szerepet játszanak a történet alakulásában. És hogy hogyan lesz Ruminiből kapitány? Ez is kiderül a sorozat legújabb részéből!

板垣巴留 - Beastars ​10.
テム食殺事件の真犯人は身近にいた!! 真相を突き止めたレゴシと、その場に居合わせたピナは、その瞬間から真犯人の殺意の標的となり…!?

Judit Berg - Rumini ​and the Four Sceptres
Rumini ​the ingenious little mouse now sails west on the Qeen of the Winds. Four nations live on the islands of the Golden Sea: the beavers, the snakes, the turtles and the creatures of light. These nations have lived in peace, but now one of the kings wants to conquer his fomer allies with a sordid ruse. Rumini and his friend find themselves in the middle of the striefe. It soon turns out that their only hope to get home is if by turning against the conqueror they help to bring peace to the four nations of the Beaver Alliance. But what can they do when their own mates become the enemy?

Paru Itagaki - Beast ​Complex
Seven ​short stories that set the scene for the best-selling BEASTARS series! In these seven stories, a menagerie of carnivores and herbivores face challenges based on their differences and try to find common ground. A tiger and a beaver who grew up together defy peer pressure to end their friendship and join forces to fight injustice. A camel journalist who spent his career passing judgment on carnivores spends a life-changing night with a seductive wolf. A saltwater crocodile and a gazelle must find a way to work together as chef and assistant on a cooking show with flagging ratings. A fox and a chameleon wrestle with stereotypes about each other;and themselves. And much more. Plus the real-life story of the origins of BEASTARS and Beast Complex!

Paru Itagaki - Beastars ​10.
At ​this high school, instead of jocks and nerds, the students are divided into predators and prey. At a high school where the students are literally divided into predators and prey, friendships maintain the fragile peace. Who among them will become a Beastar--a hero destined to lead in a society naturally rife with mistrust? Red deer Louis learns he has more in common with lion Ibuki, his biggest supporter in the Shishi-gumi gang, than he thinks. While the blood feud between gray wolf Legoshi and brown bear Riz escalates, puma Tao and anteater Kibi attempt a reconciliation. Giant panda Gohin continues his work attempting to cure carnivores of their meat addiction. And surprising secrets about Legoshi's family and past are revealed.

Paru Itagaki - Beastars ​11.
At ​this high school, instead of jocks and nerds, the students are divided into predators and prey. At a high school where the students are literally divided into predators and prey, friendships maintain the fragile peace. Who among them will become a Beastar—a hero destined to lead in a society naturally rife with mistrust? As grey wolf Legoshi begins his final showdown with brown bear Riz, he tells Legoshi he has just murdered and devoured another of Legoshi’s friends! Back at the black market, red deer Louis has a revelation and threatens to abdicate his leadership of the Shishi-gumi lion gang. Turns out it’s even harder to leave a criminal syndicate than it is to join it. Then, Legoshi receives a gruesome offer to help him prevail in his battle with Riz…

Paru Itagaki - Beastars ​12.
At ​this high school, instead of jocks and nerds, the students are divided into predators and prey. At a high school where the students are literally divided into predators and prey, friendships maintain the fragile peace. Who among them will become a Beastar-a hero destined to lead in a society naturally rife with mistrust? As a consequence of his savage battle with brown bear Riz, doors begin to close for gray wolf Legoshi, and he must strike out on his own. Temptation arises when he makes a new herbivore friend, Merino sheep Seven, who is being harassed at work by her carnivore colleagues. We finally meet the current valiant Beastar, horse Yahya, who shares a history with Legoshi's family. Like Legoshi and Louis, Yahya strives to make the world a better place-but do his ends justify his means? Then, both Louis and Legoshi must come to terms with their father figures...

Paru Itagaki - Beastars ​4.
At ​this high school, instead of jocks and nerds, the students are divided into predators and prey. At a high school where the students are literally divided into predators and prey, friendships maintain the fragile peace. Who among them will become a Beastar-a hero destined to lead in a society naturally rife with mistrust? As gray wolf Legoshi continues to grapple with his feelings for dwarf rabbit Haru, he discovers another member of the Drama Club is friendly with her too. But just how friendly...? Meanwhile, someone else is developing feelings for Legoshi. And Bengal tiger Bill is threatening to reveal some disturbing truths about someone's past...

Paru Itagaki - Beastars ​1.
At ​this high school, instead of jocks and nerds, the students are divided into predators and prey. At a high school where the students are literally divided into predators and prey, it’s personal relationships that maintain the fragile peace. Who among them is a Beastar—an academic and social role model destined to become a leader in a society naturally rife with mistrust?

Paru Itagaki - Paru Itagaki - Beastars ​8.
At ​this high school, instead of jocks and nerds, the students are divided into predators and prey. At a high school where the students are literally divided into predators and prey, it's personal relationships that maintain the fragile peace. Who among them is a Beastar-an academic and social role model destined to become a leader in a society naturally rife with mistrust? Gray wolf Legoshi begins training with giant panda Gohin in order to better protect his friends, but he faces an ethical paradox when he is told he must eat meat to grow more powerful. Meanwhile, herbivore red deer Louis is choking down the flesh of beasts to maintain his status as the leader of a carnivorous lion gang. Yet when he runs into Legoshi carrying a bag of meat, Louis feels betrayed. Legoshi continues to train, becoming more powerful in some ways yet weaker in others-and then his grades begin to drop. Even worse, dwarf rabbit Haru is mad at him!

Kollekciók