Ajax-loader

'átok' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


J. K. Rowling - John Tiffany - Jack Thorne - Harry ​Potter és az elátkozott gyermek
Tizenkilenc ​évvel a roxforti csata után… Harry Potter élete sosem volt könnyű – és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskoláskorú gyermek apjaként kell helytállnia. Miközben Harry a múlttal viaskodik, kisebbik fiának, Albusnak is meg kell küzdenie a reá nehezedő családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad. A _Harry Potter és az elátkozott gyermek_, J.K. Rowling, John Tiffany és Jack Thorne új műve, a nyolcadik Harry Potter-történet, egyszersmind az első, amit színpadon hivatalosan bemutattak. Színpadra írta: Jack Thorne. Ez a könyv, amely a színházi próbák szövegkönyvének különleges kiadása, lehetővé teszi, hogy azok is nyomon követhessék Harry Potternek, valamint családjának és barátainak sorsát, akik nem látták a darabot. Az ősbemutatóra 2016. július 30-án a londoni West Enden került sor. A _Harry Potter és az elátkozott gyermek_et elsőként a Sonia Friedman Productions, Colin Callender és a Harry Potter Theatrical Productions vitte színre.

J. K. Rowling - Jack Thorne - John Tiffany - Harry ​Potter and the Cursed Child
Based ​on an original new story by J.K. Rowling, Jack Thorne and John Tiffany, Harry Potter and the Cursed Child, a new play by Jack Thorne, is the first official Harry Potter story to be presented on stage. It will receive its world premiere in London’s West End on 30th July 2016. It was always difficult being Harry Potter and it isn’t much easier now that he is an overworked employee of the Ministry of Magic, a husband, and father of three school-age children. While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: sometimes darkness comes from unexpected places.

Alex Flinn - Beastly ​- A szörnyszívű
„Szerelmi ​történet ínyenceknek… az örök romantikusok a világ minden részén élvezni fogják” – Anette Curtis Klause, a Vér és csokoládé szerzője. Szörnyeteg vagyok Egy szörnyeteg. Nem farkas vagy medve, gorilla vagy kutya, hanem egy teljesen új faj, ami két lábon jár - egy karmos-agyaras teremtmény, akinek minden testrészét sűrű szőr fedi. Azt hiszed, ez egy tündérmese? Nincs olyan szerencsém. New York Cityben vagyunk. És a jelenről beszélek. Nem baleset ért, és nem valami betegség támadott meg. De örökre ilyen torz maradok, hacsak meg nem sikerül törnöm az átkot. Igen, az átkot, amit az irodalomórámra járó boszorkány bocsátott rám. Hogy miért változtatott szörnyeteggé, aki nappal elrejtőzik, éjszaka pedig az utcákon settenkedik? Elárulom. Elmesélem, milyen voltam Kyle Kingsburyként, olyasvalakiként, aki mindenki lenni szeretne, gazdagon, tökéletes külsővel és tökéletes élettel. Utána elmesélem, hogy váltam tökéletesen... szörnyeteggé. Akarod hallani? Mered hallani?

Jessica Day George - Éjféli ​bál
Rose ​hercegnő a legidősebb tizenkét lánytestvér közül, akik arra kárhoztattak, hogy a gonosz Kőbezárt király palotájában, mélyen a föld alatt táncoljanak minden éjjel. Születésüktől kezdve átok ül rajtuk, és csak a halál adhatja vissza a szabadságukat. Rose azonban találkozik Galennel, egy fiatal, katonából lett kertésszel, aki nem veti meg a kalandot, és épp olyan elszánt, akárcsak Rose, és a szabadság egyszeriben nem is tűnik olyan elérhetetlennek. Hogy legyőzzék a királyt és sötét udvartartását, szükségük lesz egy láthatatlanná tévő köpenyre, egy fekete gyapjúláncra, melyet bűvös ezüst kötőtűkkel kötöttek, és mind közül a legkritikusabb hozzávalóra – az igaz szerelemre. A Széttáncolt cipellők című mese újrafeldolgozásával Jessica Day George megint megmutatja, milyen mesterien alkot valami teljesen újat egy történetből, amelyről csak hittük, hogy ismerjük.

139424359
Walt ​Disney - Csipkerózsika Ismeretlen szerző
40

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Csipkerózsika
A ​kis Auróra hercegnőt még a bölcsőben megátkozza a gonosz Demóna. A három jó tündér keresztanya magával viszi a csöppséget az erdőbe, hogy Csipkerózsikaként biztonságban megérje 16. születésnapját. Vajon sikerül megóvniuk a boszorkány mesterkedésétől a hercegnőt?

Alex Flinn - A ​Kiss in Time - Csók, pont jókor
Taliát ​egy átok sújtja… Jack megtöri az átkot. Mondták nekem, hogy óvakodjak attól az átkozott orsótól, de ez annyira elbűvölő volt, annyira hipnotikus… Aznap csak egy kis kalandra vágytam, ezért léptem meg a turistacsoporttól. De találni egy kómában lévő várost, benne egy állati dögösen kinéző, alvó kiscsajjal, na ez nem éppen az volt, amire számítottam. Ugyanott ébredtem, de egy egészen más időben – egy vadidegen csókja ébresztett fel. Én nem azért csókoltam meg, hogy segítsek rajta. Néha csak úgy csókolózik az ember. Nem tudtam, hogy aztán ez fog történni. Most aztán alaposan benne vagyok a pácban, mivel az apám, a király engem okol, hogy romlásba döntöttem az országunkat. Nincs más választásom, mint elszökni innen, méghozzá ezzel a közemberrel! Most aztán jól megszívtam: itt van a nyakamon ez a gügye királykisasszony, plusz a bőröndje, tele az ékszereivel… Az egyetlen jó hír: a szüleim totál ki lesznek kattanva! Képzeld el, hogy párkapcsolati gondjaid vannak. Aztán zárd az ajkad egy kábultan szunyókáló egyénéhez, akiről aztán kiderül, hogy idestova 316 éves az illető. Vajon egy csók átsegíthet mindenen – akár az időn is?

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - A Szépség és a Szörnyeteg
Belle ​édesapját, Maurice-t fogva tartja a rettegett Szörnyeteg. A lány felajánlja saját magát az apja szabadságáért cserébe, így az elvarázsolt lakókkal teli kastélyban lel új otthonra. Idővel rájön, hogy a Szörnyeteg félelmetes külseje mögött egy érző szív dobog, és hogy az igazi szépség a szívünk mélyén lakozik. A csodás Disney-mese Audio CD-vel!

Alex Flinn - Beastly
A ​beast. Not quite wolf or bear, gorilla or dog but a horrible new creature who walks upright—a creature with fangs and claws and hair springing from every pore. I am a monster. You think I'm talking fairy tales? No way. The place is New York City. The time is now. It's no deformity, no disease. And I'll stay this way forever—ruined—unless I can break the spell. Yes, the spell, the one the witch in my English class cast on me. Why did she turn me into a beast who hides by day and prowls by night? I'll tell you. I'll tell you how I used to be Kyle Kingsbury, the guy you wished you were, with money, perfect looks, and the perfect life. And then, I'll tell you how I became perfectly . . . beastly.

Ipolyi Arnold - Magyar ​mythologia I-II.
Közel ​másfél évszázada annak, hogy Ipolyi Arnold: Magyar Mythológia című akadémikus stílusban íródott műve megjelent. A kutatók és az érdeklődők számára ma is kiváló forrásmunka, úgy a pogány magyarok ősvallása, mitológiája és azok vallási hite és szertartásai tekintetében. Teljesebb mű a témáról azóta sem született. Nincs a magyar tudományos irodalomnak még egy olyan műve, amelyről későbbi kutatók kevesebb elismeréssel írtak volna, de amelyből legtöbbször a forrás megnevezése nélkül többet merítettek, mint Ipolyi Magyar mythológiája. A magyarok ősvallását keresve a szerző megalkotta a folklór-néprajz alapjait.

Rick Riordan - A ​titán átka
Amikor ​Percy Jackson megkapja Grover segélyhívását, készülődni kezd a harcra. Jól tudja, hogy szüksége lesz erős szövetségeseire, Annabethre ás Tháliára, a félistenekre; valamint hűséges bronzkardjára, Árapályra is... és egy fuvarra a mamájától. A félistenek Grover megmentésére sietnek, aki – mint később kiderül – fontos felfedezést tett: két félistenre bukkant, kiknek származása egyelőre még ismeretlen, de igen nagy erővel rendelkeznek... De ez még nem minden. A Titán úr, Kronosz felállítja számukra eddigi legfondorlatosabb csapdáját, és az ifjú hősök majdnem belesétálnak. A sorozat mulattató, és izgalmas harmadik kalandjában Percynek a legveszélyesebb kihívással kell szembenéznie: a Titán Átkának hátborzongató próféciájával... _"Vicces és pörgő... Percy az a hős, akivé minden srác válni akar."_ - Sunday Express

Covers_535372
3

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Sleeping Beauty
Princess ​Aurora is gifted with grace and beauty and provokes the jealously of the wicked fairy Maleficent. A trio of kindhearted Good Fairies do their best to protect the Princess but their magic is no match for the terrifying Maleficent. Princess Aurora pricks her finger on a spinning wheel and falls into an enchanted slumber. Can a kiss from the handsome Prince Phillip wake her, or will she sleep forever...?

Alex Flinn - A ​Kiss in Time
What ​did you do on your summer vacation? Jack found a 300-year-old princess! A Kiss in Time, a modern Sleeping Beauty (HarperCollins, April, 2009) Talia fell under a spell… Jack broke the curse. I was told to beware the accursed spindle, but it was so enchanting, so hypnotic. . . . I was looking for a little adventure the day I ditched my tour group. But finding a comatose town, with a hot-looking chick asleep in it, was so not what I had in mind. I awakened in the same place but in another time—to a stranger’s soft kiss. I couldn’t help kissing her. Sometimes you just have to kiss someone. I didn’t know this would happen. Now I am in dire trouble because my father, the king, says I have brought ruin upon our country. I have no choice but to run away with this commoner! Now I’m stuck with a bratty princess and a trunk full of her jewels. . . . The good news: My parents will freak! Think you have dating issues? Try locking lips with a snoozing stunner who turns out to be 316 years old. Can a kiss transcend all—even time?

Ajiichi - I ​Love Yuri and I Got Bodyswapped with a Fujoshi! 4.
A ​few months have passed since Reiji Yoshida and Mitsuru Hoshina were bodyswapped. Despite his initial hostility towards her, Yoshida has learned to accept Mitsuru's presence in his new life. However, Mitsuru’s dad suddenly returns home out of nowhere one day, and Reiji discovers that her dad wants her to move to America. Soon after, the ghost that started it all forces Reiji to confront reality, and he is given a choice that will change everything! Hop in to the thrilling final volume of Reiji and Mitsuru’s comedic bodyswap adventures and see the conclusion for yourself!

Hex_%e2%80%8bon_the_beach
Hex ​on the Beach Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Hex ​on the Beach
Girls ​Night Out has never been so much fun--but what are they going to do with all these bodies? New York Times and USA Today Bestselling Authors Kelley Armstrong, Jeaniene Frost, and Melissa Marr deliver a sexy summer read with this novel-length anthology containing three all-new stories from their Cursed Luck, Night Huntress, and Faery Bargains worlds. Kennedy, Cat, and Gen are just trying to enjoy their respective getaways, but when immortals, vampires, and witches come out to play, things are bound to go awry. Let the supernatural hijinks begin!

Alex Flinn - Beastly ​(német)
Kyle ​Kingsbury ist eine Bestie, die nachts durch New York streift - als hässliches Monstrum. Doch Kyle war nicht immer so. Er war mal ein Junge, mit dem jeder andere gerne getauscht hätte, ein gutaussehender, reicher und bei vielen Mädchen beliebten Kerl, aber er war auch arrogant, eingebildet und überheblich. Zur Strafe wurde er dazu verflucht, dieses grässliche Biest zu sein - jetzt kann ihn nur noch die Liebe von diesem Fluch erlösen.

Amy Harmon - The ​Bird and the Sword - A madár és a kard
A ​szerelem valóban nem ismer határokat? Csitt, leányom, tartsd magadban! Minden szót, mi elhagyná ajkad! Legyen az erőd benned rejlő, ne szólj, ne mondj, míg az idő eljő! Tanulj, fejlődj, de ne beszélj, hallgass, lányom, hogy tovább élj! Aznap, amikor anyámat megölték, megmondta apámnak, hogy többé nem fogok beszélni, és hogy ha meghalok, ő is velem hal. Azt is megjósolta, hogy a király eladja a lelkét, a fiát pedig elnyeli az ég. Apám igényt tart a trónra, és most a háttérben várakozik, várja, hogy anyám szavai valóra váljanak. Apám kétségbeesetten vágyik a koronára. Én csak szabad akarok lenni. Hogy szabad legyek, el kéne szöknöm, de anyám átka és apám kapzsisága fogva tart. Nem tudok beszélni vagy bármilyen hangot hallatni, képtelen vagyok karddal bánni, vagy elcsábítani a királyt. Egy olyan földön, ahonnan minden mágiát kiirtottak, talán a szeretet az egyetlen varázserő. De ki lenne képes szeretni… egy madarat?

Ajiichi - I ​Love Yuri and I Got Bodyswapped with a Fujoshi! 3.
After ​the events of the previous volume, Reiji Yoshida made a promise with Mitsuru Hoshina. He’s determined to keep this promise, but it seems like fate intends to test his resolve. More and more people begin to take notice of Reiji while he’s bodyswapped with Mitsuru, and this newfound popularity takes a sudden turn one day when someone asks him out! Can Reiji stay true to his word in the face of these new trials?! Find out in this next volume of their exciting and comedic bodyswap adventure!

Ajiichi - I ​Love Yuri and I Got Bodyswapped with a Fujoshi! 2.
The ​dynamic bodyswap adventures of Reiji Yoshida and Mitsuru Hoshina continue in the second volume! Reiji is hit by an awkward blast from the past when he meets a former classmate, Miyu Kashiwaba. Miyu, however, was happily surprised to see him again. There's just one problem—Reiji's still bodyswapped with Mitsuru! Can Reiji and Mitsuru continue to keep it a secret?! That's not the only danger either; Aika Andou also makes a move that threatens to change the status quo. Join in once again to follow the new adventures of this comedic bodyswap story!

Jim Butcher - Teliholdkór
Vajon ​mi vár Harryre a Dresden-akták második kötetében? Nos, gazdagság, hatalmas lakomák és boldog magánélet nem. Az üzlet döglődik… Oké, bedöglött, és még csak nem is olyan élőhalott módon. Sehol egy megoldásra váró ügy, se mágikus, se e világi. De ahogy a mondás tartja, vigyázz, mit kívánsz. Felbukkan egy szétroncsolt holttest, amit fognyomok borítanak, és különös tappancslenyomatok vesznek körül. Ráadásul telihold ragyog az égen. Innentől hármat találhatnak… de az első kettő nem számít. Harryre újabb kalandok várnak, még több mágiát kell bevetnie, és persze szorítja az idő – de szerencsére mágusunkat ezúttal sem hagyja el a humora. Bob, Uraság és Murphy hadnagy mellett új társakra talál, miközben életének rejtélyes részletei körül tovább nő a feszültség. Vajon a legújabb könyvben előkerül néhány csontváz a szekrényből?

Schone
Die ​Schöne und das Biest Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Die ​Schöne und das Biest
Das ​Buch zum preisgekrönten und erfolgreichsten Zeichentrickfilm aller Zeiten Es geschah vor langer Zeit in einem fernen Land: Eine Fee bestraft einen eitlen und hochmütigen Prinzen, indem sie ihn in ein häßliches Biest und seinen Hofstaat in Geschirr verwandelt. Nur wenn der Prinz vor seinem 21. Geburtstag jemanden findet, der ihn von Herzen liebt, erlischt der Bann... Auf der Flucht vor dem heiratswütigen Gaston verirrt sich die bezaubernde Belle in das verwunschene Schloß und wird vom Biest gefangengenommen Doch kann das wilde Monster die Liebe des schönen Mädchens gewinnen, bevor es zu spät ist?

Jen Calonita - Ne ​érezz, ne kérdezz!
Mi ​lett volna, ha Elza és Anna nem is ismerik egymást? Egy napon Elza lesz Arandelle királynője. Rengeteg felelősséggel és elvárással kell majd megbirkóznia, a megválaszolatlan kérdésekről nem is szólva. Vajon milyen vezető válik majd belőle? Mikor kell kérőt választania? És vajon miért él benne régóta mélyen elrejtve az érzés, hogy egy nagyon fontos része hiányzik? Szülei váratlan halála után Elzának hamarabb kell választ találnia az életét övező számtalan kérdésre, mint remélte. A királyság egyetlen uralkodójaként magányosabbnak érzi magát, mint valaha. Amikor azonban titokzatos erők lépnek működésbe, Elza elvesztett gyermekkori emlékei kezdenek visszatérni – képek jelennek meg előtte egy hozzá nagyon hasonló kislányról. Hogy kitöltse a benne lakozó űrt, Elza embert próbáló utazásra indul jeges királyságán át, hogy visszafordítson egy szörnyű átkot ..., és megtalálja Arandelle elveszett hercegnőjét.

Brigid Kemmerer - A ​Curse So Dark and Lonely - Sötét, magányos átok
Egy ​elátkozott birodalomban… a szerelem a legsötétebb zugokba kényszerül. Légy szerelmes, törd meg az átkot! Rhen herceg, Emberfall trónörököse azt hitte, minden rendben lesz. Bár egy nagy hatalmú varázslónő megátkozta, és arra ítélte, hogy folyamatosan újraélje a tizennyolcadik évének őszét, ő biztosra vette, hogy ha egy lány beleszeret, azonnal megmenekül. Azonban minden ősz végén gonosz, kíméletlen bestiává változik. És elérkezett az utolsó ősz… Harperhez sosem volt kegyes a sors. A családja romokban, a bátyja pedig, aki képtelen összetartani a családot, folyamatosan alábecsüli őt. Harper már korán megtanulta, hogy csak kemény küzdelmek árán boldogulhat. De amikor egy embertársa megmentésére siet, hirtelen Rhen elátkozott világában találja magát. Törd meg az átkot, mentsd meg a birodalmat! Herceg? Szörny? Átok? Harper azt sem tudja, hol van és mit higgyen. De ahogy egyre több időt tölt el Rhennel a mágikus birodalomban, lassan megérti, mi minden forog kockán. És amikor Rhen rájön, hogy Harper nem csak egy újabb meghódítandó nőnemű, ismét feltámad benne a remény. De hatalmas erők állnak szemben Emberfall-lal… Vajon ha megtörik az átok, az elég ahhoz, hogy megmentse őket és a birodalom népét a teljes pusztulástól?

Amy Harmon - The ​Bird and the Sword
Swallow, ​Daughter, pull them in, those words that sit upon your lips. Lock them deep inside your soul, hide them ‘til they’ve time to grow. Close your mouth upon the power, curse not, cure not, ‘til the hour. You won’t speak and you won’t tell, you won’t call on heav’n or hell. You will learn and you will thrive. Silence, Daughter. Stay alive. The day my mother was killed, she told my father I wouldn’t speak again, and she told him if I died, he would die too. Then she predicted the king would trade his soul and lose his son to the sky. My father has a claim to the throne, and he is waiting in the shadows for all of my mother’s words to come to pass. He wants desperately to be king, and I just want to be free. But freedom will require escape, and I’m a prisoner of my mother’s curse and my father’s greed. I can’t speak or make a sound, and I can’t wield a sword or beguile a king. In a land purged of enchantment, love might be the only magic left, and who could ever love . . . a bird?

Brigid Kemmerer - Una ​maldición oscura y solitaria
Deben ​enamorarse para romper la maldición. Condenado por la maldición de una poderosa hechicera a repetir el otoño de sus dieciocho años, el príncipe Rhen, heredero del trono de Emberfall, pensó que sería fácil salvarse si todo lo que hacía falta era que una chica se enamorara de él. Pero eso fue antes de que se transformara en una bestia despiadada sedienta de destrucción. Antes de que arrasara con el castillo, destrozara a su familia y acabara con toda la esperanza. Para Harper, Nunca nada ha sido fácil. Abandonada por su padre, con su madre agonizante y un hermano que la subestima constantemente debido a su parálisis cerebral, Harper tuvo que aprender a ser fuerte para sobrevivir. Cuando intenta salvar a una extraña en las calles de Washington DC, termina siendo arrastrada a un mundo mágico. Deben romper la maldición para salvar al reino. Harper no sabe dónde está ni qué creer. ¿Un príncipe? ¿Una maldición? ¿Un monstruo? Al pasar tiempo con Rhen en esta tierra encantada, comienza a comprender qué es lo que está en juego. Y cuando Rhen se da cuenta de que Harper no es solo otra chica que conquistar, la esperanza vuelve a inundarlo. Pero fuerzas poderosas se ciernen sobre Emberfall… y hará falta más que una maldición rota para salvar a Harper, Rhen y su pueblo de la completa ruina.

J. K. Rowlingová - John Tiffany - Jack Thorne - Harry ​Potter - A prekliate dieťa
Špeciálne ​vydanie scenára zo skúšok. Prvá a druhá časť. Na základe originálneho nového príbehu od J.K. Rowlingovej, Jacka Thorna a Johna Tiffanyho: Harry Potter a prekliate dieťa vznikla prvá oficiálna divadelná hra o Harrym Potterovi. Byť Harrym Potterom bolo vždy ťažké a nie je to o nič jednoduchšie ani teraz, keď je prepracovaným pracovníkom ministerstva mágie, manželom a otcom troch detí v školskom veku. Harry je konfrontovaný s minulosťou a odmieta zostať tam, kde patrí. Jeho najmladší syn Albus bojuje s ťažobou rodinného dedičstva, nakoniec nikdy ho nechcel. Minulosť sa prelína s prítomnosťou a otec so synom sa dozvedajú nepríjemnú pravdu: niečo temné prichádza z nepredpokladaných miest.

J. K. Rowling - John Tiffany - Jack Thorne - Harry ​Potter und das verwunschene Kind
Die ​achte Geschichte. Neunzehn Jahre später. Das Skript zum Theaterstück! Harry Potter und das verwunschene Kind, basierend auf einer neuen Geschichte von J.K. Rowling, John Tiffany und Jack Thorne, ist ein neues Theaterstück von Jack Thorne. Es erzählt die achte Geschichte in der Harry-Potter-Serie und ist gleichzeitig die erste offizielle Harry-Potter-Geschichte, die auf der Bühne präsentiert wird. Das Stück feiert am 30. Juli 2016 im Londoner West End Premiere. Es war nie leicht, Harry Potter zu sein – und jetzt, als überarbeiteter Angestellter des Zaubereiministeriums, Ehemann und Vater von drei Schulkindern, ist sein Leben nicht gerade einfacher geworden. Während Harrys Vergangenheit ihn immer wieder einholt, kämpft sein Sohn Albus mit dem gewaltigen Vermächtnis seiner Familie, mit dem er nichts zu tun haben will. Als Vergangenheit und Gegenwart auf unheilvolle Weise miteinander verschmelzen, gelangen Harry und Albus zu einer bitteren Erkenntnis: Das Dunkle kommt oft von dort, wo man es am wenigsten erwartet. Das Special Rehearsal Edition Script wird bis zum Erscheinen der erweiterten Ausgabe 2017 erhältlich sein.

Alex Flinn - Sortilège
Je ​suis un monstre. Pourtant, autrefois, j'étais le type parfait : grand, beau, riche et... atrocement méchant. Je n'aimais que moi et c'est pour cela qu'un sort m'a été jeté. Je suis devenu une bête difforme, velue, monstrueuse. Il me reste deux ans pour être aimé d'une jeune fille, sinon... Ceci n'est pas un conte de fée. Mon histoire prend place aujourd'hui, en plein coeur de New York. J'espère que quelqu'un va venir à mon secours.

Jim Butcher - Fool ​Moon
Business ​has been slow. Okay, business has been dead. And not even of the undead variety. You would think Chicago would have a little more action for the only professional wizard in the phone book. But lately, Harry Dresden hasn’t been able to dredge up any kind of work — magical or mundane. But just when it looks like he can’t afford his next meal, a murder comes along that requires his particular brand of supernatural expertise. A brutally mutilated corpse. Strange-looking paw prints. A full moon. Take three guesses — and the first two don’t count…

Leon Hart - The ​Beauty's Brother
The ​castle is cursed. The servants are losing their humanity and memory. Crow, a young man surprisingly resistant to the curse, is their only connection to the outside world, observing as a bird. Helene is the latest girl obtained for breaking the spell. Her belligerent brother, Roi, is being held hostage to keep her obedient. When Crow is assigned to help care and keep watch of the brother, he regards it as a sort of punishment... with the exception that he finds Roi quite pleasing to look at. Initially keen to make the other miserable, prisoner and servant reluctantly align to seek an alternative way to break the spell. But this is no simple task with time running short, increasing abuse from the senior staff, and so few to be trusted. Furthermore, Roi's own interests in Crow grow increasingly apparent, and Crow has no idea how to handle this zealous man. This mature story features a slight twist and different perspective on a classic fairy tale.

Michelle Harrison - Eine ​Prise Magie
Seit ​vielen Generationen lastet ein Fluch auf der Familie von Betty, Fliss und Charlie, der sie auf der Insel Krähenstein gefangen hält. Um den Fluch zu brechen, brauchen die drei Schwestern nicht nur all ihren Mut, sondern auch drei magische Gegenstände, die sie von ihrer Großmutter erben. Wird es den Mädchen gelingen, alles zum Guten zu wenden, oder geraten sie in noch viel größere Gefahr? Ein Wettlauf gegen die Zeit beginnt, denn sobald die Sonne aufgeht, nimmt das Schicksal seinen Lauf

Brigid Kemmerer - A ​Curse So Dark and Lonely
In ​a lush, contemporary fantasy retelling of Beauty and the Beast, Brigid Kemmerer gives readers another compulsively readable romance perfect for fans of Marissa Meyer. Fall in love, break the curse. It once seemed so easy to Prince Rhen, the heir to Emberfall. Cursed by a powerful enchantress to repeat the autumn of his eighteenth year over and over, he knew he could be saved if a girl fell for him. But that was before he learned that at the end of each autumn, he would turn into a vicious beast hell-bent on destruction. That was before he destroyed his castle, his family, and every last shred of hope. Nothing has ever been easy for Harper Lacy. With her father long gone, her mother dying, and her brother barely holding their family together while constantly underestimating her because of her cerebral palsy, she learned to be tough enough to survive. But when she tries to save someone else on the streets of Washington, DC, she's instead somehow sucked into Rhen's cursed world. Break the curse, save the kingdom. A prince? A monster? A curse? Harper doesn't know where she is or what to believe. But as she spends time with Rhen in this enchanted land, she begins to understand what's at stake. And as Rhen realizes Harper is not just another girl to charm, his hope comes flooding back. But powerful forces are standing against Emberfall . . . and it will take more than a broken curse to save Harper, Rhen, and his people from utter ruin.

Anna Burke - Thorn
On ​a cold day deep in the heart of winter, Rowan’s father returns from an ill-fated hunting trip bearing a single, white rose. The rose is followed by the Huntress, a figure out of legend. Tall, cruel, and achingly beautiful, she brings Rowan back with her to a mountain fastness populated solely by the creatures of the hunt. Rowan, who once scorned the villagers for their superstitions, now finds herself at the heart of a curse with roots as deep as the mountains, ruled by an old magic that is as insidious as the touch of the winter rose. Torn between her family loyalties, her guilty relief at escaping her betrothal to the charming but arrogant Avery Lockland, and her complicated feelings for the Huntress, Rowan must find a way to break the curse before it destroys everything she loves. There is only one problem―if she can find a way to lift the curse, she will have to return to the life she left behind. And the only thing more unbearable than endless winter is facing a lifetime of springs without the Huntress.

Kollekciók