Ajax-loader

'prostitúció' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Dr. Áldor Viktor - A ​prostitúció
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Don Winslow - Germany
Privatermittler ​Frank Decker ist ein Meister seines Fachs: Er findet Menschen, die vermisst werden. Keiner hat seine Härte, seine Besessenheit und seine Unnachgiebigkeit. Hat er einen Fall angenommen, verfolgt er ihn erbarmungslos. Als die atemberaubend schöne Frau seines Freundes verschwindet, ihr Auto verlassen in den Ghettos von Miami, und die Polizei im Dunkeln tappt, setzt er sich auf die Fährte. Die Spur führt ihn aus dem sonnenverwöhnten Florida ins kalte Deutschland. Decker kennt Deutschland: Hier hat er die schönste Zeit seines Leben verbracht. Doch das soll sich bitter rächen. Nun lernt er das Deutschland der Rotlichtbezirke, des Mädchenhandels und der Drogen kennen. „Eine fesselnde Serie mit einem unnachgiebigen Ermittler.“ WDR

Eszter Szabolcs - Hamuba ​zárt életek
Figyelem! ​Erotikus részeket valamint trágár kifejezéseket tartalmaz! Krisztus után 79. augusztus 24-én iszonyatos földrengés rázta meg a ókori Campania vidékét. A Vezúv, Itália egyik legaktívabb vulkánja kitört, és maga alá temette a két virágzó várost, Pompejt és Herculaneumot. A környéket még ezerötszáz évig csak úgy hívták, „a város”, bár pontos helyét a hamuba zárt romoknak nem tudták. Mikor először felfedezték, a világ elámult, hisz a városokat a vulkáni törmelék olyan állapotban őrizte meg, amilyen a kitörés pillanatában volt. Az épületek falain, amforákon és egyéb tárgyakon több mint tízezer firkát találtak, amely bepillantást enged az ókori rómaiak szexuálisan túlfűtött és gazdag életébe. Akkoriban ez hasonló célt szolgált, mint napjainkban a közösségi háló. A műben ezen graffitik némelyikét idézve próbálom bemutatni az akkori szokásokat és életmódot. A főhősök mindegyike nevük megváltoztatása nélkül kerültek az ókori falakról e könyv lapjaira, beleértve a két barátot, Gaiust és Aulust, akik szerencsét próbálva érkeznek a városba, mit sem sejtve a közelgő veszélyekről.

Ismeretlen szerző - A ​szexualitás egészségkönyve
Mint ​minden élőlénynek, az embernek is elsődleges célja a szaporodás, de az állatoktól megkülönböztet minket az a mód, ahogyan kielégítjük vágyainkat. Szexuális magatartásunk különlegesen összetett és egyedülálló viselkedésmód, amely központi szerepet játszik érzelmi életünk alakulásában. Mindez - a szexualitáshoz kapcsolódó társadalmi elvárásokkal együtt - valójában egyetlen célt szolgál: azt, hogy az ember hosszú távú, szoros kapcsolatokat teremtsen, vagyis családot alapítson. Mind a mai napig a család a legalkalmasabb arra, hogy az utódokról megfelelően gondoskodhassanak a szülők. _A szexualitás egészségkönyve_ segítséget nyújt a pároknak és a családoknak, hogy feladataikat a lehető legjobban oldják meg, s mindezt úgy tegyék, hogy miközben megőrzik testi-lelki egészségüket, örömüket is leljék benne. A kötet két jól elkülöníthető részre tagolódik. Az első rész, a _Testünk titkai_ áttekintést nyújt egyebek mellett a nő és a férfi nemi szerveinek felépítéséről, működéséről, azok lehetséges elváltozásairól, zavarairól, továbbá az urogenitális régió betegségeiről, beleértve a nemi úton átadható betegségeket is. Részletes tájékoztatást nyújt a megelőzés, a gyógyítás és a rehabilitáció módjairól. A második rész, a _Szerelem és szexualitás_ hosszú utazásra invitálja az olvasót: a nőiesség és a férfiasság mibenlétét kutatva eljutunk a nemek vonzásáig, majd a szexualitás ébredésétől a beteljesülésig. Olvashatunk különféle szexuális praktikákról és magatartásformákról, megismerkedhetünk a különféle szexuális problémák okaival és megoldásaival. Olyan könyvet szándékoztunk az olvasók kezébe adni, amit bátran ki lehet tenni a család könyvespolcára, mert alapos és érthető, szakszerű válaszokat ad a szexualitással kapcsolatban felmerülő kérdésekre, serdülőknek, fiataloknak, szülőknek és egyedülállóknak, időseknek egyaránt.

Madeline Ashby - Company ​Town
Meet ​Hwa. One of the few in her community to forego bio-engineered enhancements, she’s the last truly organic person left on the rig. But she’s an expert in the arts of self-defence, and she’s been charged with training the Family’s youngest, who has been receiving death threats – seemingly from another timeline. Meanwhile, a series of interconnected murders threatens the city’s stability – serial killer? Or something much, much worse...?

Fay Weldon - Praxis
Raised ​by a mad mother and a half-mad sister, abandoned by her father, Praxis Duveen is a master of the art of survival. Her life, indeed, has been full: two marriages, unsuccessful; a brief but profitable career as a prostitute; a little dabbling in incest; a mercy killing; and an inadvertent reign as both apostle and victim of the women’s movement.

Kristina Ohlsson - Lotus ​blues
Egy ​esős napon szabadul el a pokol. Martin Benner ügyvéd ajtaján egy kétségbeesett férfi kopogtat be azzal, hogy a húgának segítségre van szüksége. Ebben nem is volna semmi különös, ha a lány nem lenne hónapok óta halott. Vagy ha nem derülne ki, hogy az illető nem más, mint az újságok által Sara Texasnak elnevezett sorozatgyilkos, aki – mielőtt végzett magával –, ötrendbeli gyilkosságról tett beismerő vallomást. A bátyja ennek ellenére ártatlannak tartja őt, s elégtételt akar, valamint megtalálni a lány eltűnt fiát, Miót. Martin Benner pedig olyan ember, aki nem tud ellenállni egy ilyen kihívásnak. Ám az igazságkeresés olykor igencsak veszélyes, és Benner üldözőből hamarosan üldözötté válik, óriási veszélybe sodorva nem csak magát, de kislányát is.

Iny Lorentz - Die ​Wanderhure
Konstanz ​im Jahre 1410: Als Graf Ruppert um die Hand der schönen Bürgerstochter Marie anhält, kann ihr Vater sein Glück kaum fassen. Er ahnt nicht, dass es dem adeligen Bewerber nur um das Vermögen seiner künftigen Frau geht und dass er dafür vor keinem Verbrechen zurückschreckt. Marie und ihr Vater werden Opfer einer gemeinen Intrige, die das Mädchen zur Stadt hinaus treibt. Um zu überleben, muss sie ihren Körper verkaufen. Aber Marie gibt nicht auf …

George Bernard Shaw - Mrs ​Warren's Profession
Middle-aged ​Mrs. Warren is a madam, proprietress of a string of successful brothels. Her daughter, Vivie, is a modern young woman, but not so modern that she's not shocked to discover the source of her mother's wealth. The clash of these two strong-willed but culturally constrained Victorian women is the spark that ignites the ironic wit of one of George Bernard Shaw's greatest plays, a withering critique of male domination, sexual hypocrisy, and societal convention. Initially banned after its 1893 publication with its startling frankness, Mrs. Warren's Profession remains a powerful work of progressive theater. Irish playwright GEORGE BERNARD SHAW (1856-1950) won the Nobel Prize in Literature in 1925 and an Academy Award for Adapted Screenplay in 1938, the only person to achieve both honors. Among his many renowned plays are Arms and the Man (1894), Candida (1894), Man and Superman (1903), Major Barbara (1905), and Pygmalion (1913).

Iny Lorentz - Die ​Wanderhure
Konstanz ​im Jahre 1410: Als Graf Ruppert um die Hand der schönen Bürgerstochter Marie anhält, kann ihr Vater sein Glück kaum fassen. Er ahnt nicht, dass es dem adeligen Bewerber nur um das Vermögen seiner künftigen Frau geht und dass er dafür vor keinem Verbrechen zurückschreckt. Marie und ihr Vater werden Opfer einer gemeinen Intrige, die das Mädchen zur Stadt hinaus treibt. Um zu überleben, muss sie ihren Körper verkaufen. Aber Marie gibt nicht auf …

Noma Hirosi - Légüres ​övezet
Kitanit, ​Noma Hirosi védekezni képtelen, kiszolgáltatott hősét, soha senki nem szerette, csak Hanae, a bordélyház életfogytiglani rabságában élő utcalány. Ez a szerelem okozta közvetlenül Kitani vesztét, a szeretője utáni vágyakozás csinált belőle tolvajt, és a szeretett leány emléke segíti át a tengernyi szenvedésen. Ez az érzés kíséri el Kitanit a háború borzalmaiba, a majdnem biztos halálba is. A regény lapjain Kitani úgyszólván nem is lépi át a kaszárnya, a "légüres övezet" küszöbét, csak képzeletben járja be a boldogság tájait, a kaszárnyafalakon túl létező elérhetetlen, elveszített világot. A híres japán író ezt a világot is elénk vetíti, Kitani emlékeiben, az őt körülvevő emberek mindennapjaiban, ez az élet alig különbözik a kaszárnya, a börtön világától, mert - Noma Hirosi művészi hitelességgel mutatja meg - a "légüres övezet" nem szűnik meg a komor falaknál: rettenetes, szörnyű nyomással vesz körül mindent, és a kietlen sötétségbe csak néha világít be a remény tétova, gyenge sugara.

Doina Ruști - Lizoanca ​tizenegy évesen
Egy ​kislány, aki kilencéves korától árulja testét, a faluja lakói pedig úgy tesznek, mintha nem tudnának erről - ezt a témát kapta fel évekkel ezelőtt a romániai bulvársajtó, és ezt a vidéki környezetben megtörtént drámát dolgozta fel regényében Doina Ruşti. A hír a tizenegy éves lányról, aki egy egész falut megtöltött szifilisszel, 2007-ben kavarta fel a kedélyeket. A szerző e történet mellé különböző szereplőket kreált, akiket életre keltve megalkotta e regényt. A mű, bár javarészt fikció, mégis hihetően mutat be egy olyan környezetet-települést, ahol efféle aberráció megtörténhet, és amelyet képzeletben sokfelé el lehet helyezni Kelet-Közép-Európa szegényebb, leszakadt vidékein. Sajátos szerzői lelemény, hogy e könyv egy sokfiókos szekrényhez hasonló: a regényben a fő szál mellett tizenhárom különálló, személyes történet van elhelyezve - ezek képezik az eseményeknek a gyökérzónáját, ezek segítenek feltérképezni mindazon korábbi események hálózatát, amelyek Lizoanca prostitúciójához vezettek. A 2009-ben megjelent regényt több nyelvre is lefordították. A könyv 2011-ben elnyerte a Román Akadémia rangos Ioan Creangă-díját.

Emma Slate - Sins ​of the Rex 1.
It’s ​complicated, dark, and nothing is as it seems. My name is Barrett Schaefer and I thought I knew myself. And then I met Flynn Campbell. The mystery and danger surrounding him called to me. He changed my wants, my needs, my life. Love can destroy a person. So can death. Ethics. Morals. Honor. They have no place in my new world. My name is Barrett Schaefer. Who will I be when this is over?

Aleksandr Voinov - L. A. Witt - Capture ​& Surrender
Ever ​since his partner died, Frank has resigned himself to staying single. He wards off the loneliness by spending time with friends on the paintball field and running his high-end brothel, the Market Garden. After one of his most lucrative rentboys quits, Frank is thrilled when a gorgeous replacement walks through the door. A former US soldier, Stefan is hot, bold, and perfect for the Market Garden’s clientele, especially those with a thing for camouflage and drill sergeants. He's perfect for Frank, too, except Frank has a rule about not getting involved with his own rentboys. During a frisky game of paintball, Stefan makes it clear that he doesn't care about the rules. Not the rules of the game, and definitely not Frank's refusal to get involved. He captures Frank on the field using stealth and cunning, and makes it clear that he’ll do anything to keep a hold of him off the field too.

Emma Donoghue - Slammerkin
Born ​to rough cloth in Hogarth's London, but longing for silk, Mary Saunders's eye for a shiny red ribbon leads her to prostitution at a young age. A dangerous misstep sends her fleeing to Monmouth, and the position of household seamstress, the ordinary life of an ordinary girl with no expectations. But Mary has known freedom, and having never known love, it is freedom that motivates her. Mary asks herself if the prostitute who hires out her body is more or less free than the "honest woman" locked into marriage, or the servant who runs a household not her own? And is either as free as a man? Ultimately, Mary remains true only to the three rules she learned on the streets: Never give up your liberty. Clothes make the woman. Clothes are the greatest lie ever told.

Elizabeth Bear - Karen ​Memory
“You ​ain’t gonna like what I have to tell you, but I'm gonna tell you anyway. See, my name is Karen Memery, like memory only spelt with an e, and I'm one of the girls what works in the Hôtel Mon Cherie on Amity Street. Hôtel has a little hat over the o like that. It's French, so Beatrice tells me.” Set in the late 19th century—when the city we now call Seattle Underground was the whole town (and still on the surface), when airships plied the trade routes, would-be gold miners were heading to the gold fields of Alaska, and steam-powered mechanicals stalked the waterfront, Karen is a young woman on her own, is making the best of her orphaned state by working in Madame Damnable’s high-quality bordello. Through Karen’s eyes we get to know the other girls in the house—a resourceful group—and the poor and the powerful of the town. Trouble erupts one night when a badly injured girl arrives at their door, beggin sanctuary, followed by the man who holds her indenture, and who has a machine that can take over anyone’s mind and control their actions. And as if that wasn’t bad enough, the next night brings a body dumped in their rubbish heap—a streetwalker who has been brutally murdered. Bear brings alive this Jack-the-Ripper yarn of the old west with a light touch in Karen’s own memorable voice, and a mesmerizing evocation of classic steam-powered science.

Egon Erwin Kisch - A ​leánycsősz
Jóllehet ​a hírhedten elbájoló modorú „száguldó riporter”, Egon Erwin Kisch (1885–1948) világéletében a nők kedvence volt, életművében, amely elsősorban irodalmi és kultúrtörténeti jellegű riportokból áll, alig érhető tetten valamilyen „gáláns kaland”.  A szexualitás témája korai munkásságában jelenik meg, mégpedig a prostitúcióval összefüggésben. Egyetlen regénye, A leánycsősz (1914) is ebbe a kategóriába tartozik. Kisch igen élénk, természetes, hamisítatlan, fordulatos, ám mégis feszes formában meséli el Jaroslav Hrapot rövid élettörténetét, az ifjú striciét, aki az Osztrák–Magyar Monarchia Prágájában lányok között nő fel, s ahogy kamaszodik, kénytelen megélni, amint a nincstelenségtől is motivált nemi ösztönök hatalmukba kerítik lány barátait.  Ez a kurta életpálya nagyrészt belső monológ formájában tárulkozik fel előttünk, s megismerhetjük a fiú karrierjének különböző stációit. Jarda eleinte undorral fogadja a ringyók világát, majd olyannyira megtetszik neki a dolog, hogy a nők fölötti mindenható úr szerepében tetszeleg önmaga előtt; aztán végül – egy rendőrségi letartóztatás és egy szifiliszfertőzés nyomán előállt – önmarcangoló lázálom tör rá, amit megbánás követ, sőt, az elfuserált élete miatti kétségbeesés okán tett elkeseredett lépését megelőzően valamiféle „igaz szerelem” érzése is megérinti.  Az olvasó igen plasztikus ábrázolást kap arról az útról, amely a fiatal lányokat elvezeti a prostitúcióhoz, s arról az erőszakról és megaláztatásról is, amely ebben a miliőben osztályrészükként várja őket. Politikailag nézve mindez azt jelenti, hogy az első világháború előtti Prága német felső és cseh alsó rétege között egyetlen kapcsolat létezik: az üzletszerű nemi érintkezés.

D. J. Manly - The ​Pro
Zach ​Freeman is a cop with a single obsession. Lee Hastings is a free wheeling, high class prostitute who thinks his life is just fine until Zachary comes along and threatens to turn it upside down. Zach doesn't care about Lee's life or anything else for that matter. He wants to nail the guy who was involved in the death of a little girl, a guy who is one of Lee Hastings' clients. Lee Hastings is about to be given a choice--help Zach put his client away, or face the consequences. Lee realises that the hard drinking, uncompromising Zach Freeman has the power to ruin his life--he also knows that this gorgeous, rough and tough detective is a little too sexy for words, and that he might lose more than just his lucrative career in the bargain.

Carol K. Carr - India ​Black and the Widow of Windsor
Black ​is back! Her Majesty's favorite spy is off to Scotland in this new adventure to ensure the Queen doesn't end up getting killed. When Queen Victoria attends a séance, the spirit of her departed husband, Prince Albert, insists she spend Christmas at their Scottish home in Balmoral. Prime Minister Disraeli suspects the Scottish nationalists plan to assassinate the Queen-and sends the ever resourceful India and the handsome British spy, French, to the Scottish highlands. French will take the high road, looking for a traitor among the guests-and India will take the low road, disguised as a servant in case an assassin is hiding among the household staff. India is certain that someone at Balmoral is determined to make this Her Majesty's last Christmas...

Rita Falk - Dampfnudelblues
»›Stirb, ​du Sau!‹, prangt es in roter Farbe von Höpfls Haus. Der Dienststellenleiter von der PI Landshut ruft an: Realschulrektor Höpfl ist nicht zum Unterricht erschienen. Ich soll da jetzt mal hinfahren und nachsehen. ›Stirb, du Sau!‹, schießt es mir durch den Kopf. Und ich ahne nix Gutes.«

Johanna von der Nahmer - Hetéra ​levelek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

David Peace - Nineteen ​Seventy-Seven
Half-decent ​copper Bob Fraser and burnt-out hack Jack Whitehead would be considered villains in most people's books. They have one thing in common, though. They're both desperate men dangerously in love with Chapeltown whores. And as the summer moves remorselessly towards the bonfires of Jubilee Night, the killings accelerate, and it seems as if Fraser and Whitehead are the only men who suspect or care that there may be more than one killer at large.

2025852_5
Az ​evolúció árnyoldala Ismeretlen szerző
8

Ismeretlen szerző - Az ​evolúció árnyoldala
„Az ​evolúció árnyoldala a különböző nem tipikus (alternatív) emberi viselkedésformákat, devianciákat, illetve egyes patológiainak tekintett állapotokat mutatja be az evolúciós pszichológia nézőpontjából. A könyv jól illeszkedik a Pécsi Evolúciós Pszichológia Kutatócsoport korábbi köteteinek sorába: egyszerre betölti a magas szintű ismeretterjesztő mű, az informatív tankönyv és a tudományos szakkönyv funkcióját. A téma igen aktuális, hiszen olyan pszichológiai szempontból is érdekes kérdéseket érint (pl. depresszió, szenvedélybetegség, étkezési zavar, homoszexualitás, prostitúció), amelyek közel állnak a hétköznapi emberhez. Ezekről a jelenségekről a médiában számos botcsinálta »szakember« is terjeszt különböző nézeteket. Ezért a tudományos álláspont megismerése fontos tájékozódási pontot jelenthet." Prof. Miklósi Ádám az MTA doktora ••• A kötet szerzői: Bereczkei Tamás, Birkás Béla, Gyuris Petra, Jánosi Anna, Kelemen Oguz, Kéri Szabolcs, Láng András, Meskó Norbert, Paál Tünde, Pléh Csaba, Tisljár Roland, Túry Ferenc

Nguyễn Du - Kju ​regénye
Az ​itt olvasható verses regény a vietnami irodalom máig legnagyobb klasszikus alkotása és egyben az ázsiai irodalmak páratlan remekműve, amelyben a _Rómeó és Júliá_ra emlékeztető szerelmi szenvedély a klasszikus kínai regények társadalomábrázolásával párosul. A vietnami eredetiből készült prózai fordítás alapján született verses változat a _Kju regény_ének első _formahű_ magyar fordítása.

Kristina Ohlsson - Lotus ​blues (svéd)
Dagen ​då allt går åt helvete regnar det. En desperat man kommer till advokat Martin Benners kontor och berättar att hans syster behöver hjälp. Det är bara det att systern är död. Innan hon tog sitt liv erkände hon fem mord. I tidningarna kallades hon seriemördare och gavs namnet Sara Texas. Nu vill brodern ge henne upprättelse – och samtidigt hitta hennes försvunne son Mio. Martin Benner har det mesta. Karriär, kvinnor, ett litet barn. Men han har också svagheter. Framför allt är han svag för utmaningar. Och han gör en fasansfull felbedömning i jakten på sanningen. Snabbt förvandlas han från advokat till bricka i ett spel med så höga insatser att han till sist tvingas göra det mest ofattbara av val. Lotus blues är en hårdkokt thriller och den första delen i en serie om två. Mios blues utkommer våren 2015.

Philipp Vandenberg - A ​Hetéra
A ​romantikus történet a maratoni csatamezőn indul, ahol görög katonák egy perzsa fogságból szökött fiatal görög lányt találnak. A gyönyörű és okos Daphnét Arisztidész hadvezér parancsára a kultikus célokat is szolgáló prostituáltak, a hetérák veszik magukhoz. Daphnét az athéni arisztokrácia kedvence lesz. Ám egy hetéra vagy a szívét, vagy a testét adhatja egy férfinak...

Lucian Bane - Mercy
As ​a sadomasochist, Sade just wants to get and give pain in manageable and somewhat legal doses. All Mercy wants is to walk in her father's footstep--a man who sacrificed everything to save her from a life of abuse and suffering. When Mercy finds an envelope on her doorstep leading her to Sade, the result is a collision of pain and mercy. For Sade, Mercy's kindness is dessert for his sadism, and her strength has his masochism hot and begging. Exploiting both for his own pleasure is his plan until he realizes that Mercy's got her own game. And playing it requires something he's never had.

Aleksandr Voinov - L. A. Witt - If ​It Flies
_If ​it flies, drives, or fornicates, it’s cheaper to rent it._ Spencer is in a rut. Long hours at the law firm are sucking the life out of him, and he doesn’t have time or energy for a relationship. He’s lonely, horny, and itching for something new, so he tries the Market Garden, an exclusive—and expensive—brothel. Spencer isn’t in the door five minutes before a cocky rentboy makes his move. Nick isn’t just any rentboy, though. He’s a Dom, he’s a sadist, and he’s everything Spencer didn’t know he was missing. One night turns into more, and before long, Spencer is one of Nick’s regular clients. Both men think they’re just scratching each other’s backs: Spencer’s exploring a submissive, masochistic side he never knew he had, and Nick is getting off and getting paid. But as time goes on, it’s clear their strictly professional arrangement . . . isn’t, and if Nick has one hard limit, it’s that he doesn’t get romantically entangled with his johns. The problem is, while Nick doesn't want to be owned, Spencer’s no longer content with just renting.

Aleksandr Voinov - L. A. Witt - If ​It Fornicates
_If ​it flies, drives, or fornicates, it’s cheaper to rent it._ Nick is a top earner in the Market Garden, where rentboys fulfill their high-rolling clients’ every sexual fantasy. As a Dom and a sadist, he sets his own price and is experienced enough not to let any client get out of hand. He’s damn good at his job, and it’s easy money. Or at least it used to be. But now he has a boyfriend. Spencer is a former client, a closeted corporate lawyer, and so beautifully submissive he’s perfect for Nick. He doesn’t even mind how Nick earns a living. He just wants to take care of Nick—something Nick isn’t quite sure how to handle. In fact, Nick’s clearly off his game these days. Sure, he’s tired from his shift work and his studies, but mainly he’s bored by his clients and distracted by thoughts of Spencer—dangerous for everyone when he’s wielding a whip. Now Nick has to make a choice: give up his independence, or walk away from the only man he’s ever loved.

Rena Olsen - Egy ​szót se szólj!
Rena ​Olsen nagysikerű pszichológiai thrillerében, melyet a BookPage a 2016-os év regényének jelölt mystery kategóriában, egy fiatal nőnek szembe kell néznie a kétségbeejtő kérdéssel: mi van, ha mindaz, amit életében normálisnak és igaznak gondolt - nem volt az? Clara Lawsont egy pillanat alatt szakítják ki megszokott életéből, fegyveresek rohanják le az otthonát, ahol férjével lakik. Az utolsó, amit - miközben elhurcolják - férje szájából hallhat: ne mondj nekik semmit! A fiatal írónő első regénye, mely a nemzetközi gyermekkereskedelem és a prostitúció világát mutatja be, pontosan olyan dühös kiáltás a nők alávetettsége ellen, mint A lány a vonaton vagy Fiona Barton Az özvegy című regénye. Letehetetlen, rabul ejtő thriller, egy ismeretlen és fékezhetetlenül vad világból.

Ava Claire - Irresistible
Billionaire ​Jackson Colt has success, wealth, power and a presence that makes his competitors tremble with fear. Beneath the armor is a man with a dark and painful past. A man with a heart that he guards by any means necessary. As far as Sadie McLeod is concerned, 'escort' isn't a bad word. It's a job, one of two that she works to pay off a debt that is not her own. Tough as nails and far from a damsel in distress, love is a luxury she can't afford. Can they put aside their dark pasts and find the love they both desperately want, underneath it all? Irresistible is the first installment in the Underneath it All Series.

Isabel Allende - Eva ​Luna (német)
Der ​Lebensweg der Eva Luna führt sie aus dem Haus des exzentrischen Professors Jones in die Unter- und Halbwelt einer lateinamerikanischen Hauptstadt an der Karibikküste. Turbulente Ereignisse katapultieren das junge Mädchen in ein entlegenes Nest in tropischer Stille, wo es Frieden, bald aber auch sinnliche Unruhe erlebt. Aber Eva muß zurück in die Stadt und gerät in eine Welt voller bunter Gestalten und krauser Ereignisse. Obwohl Eva Luna sich neben der Liebe eigentlich nur zum Erzählen berufen fühlt, wird sie schließlich mitten in die Sphäre politischer Gewalt hineingezogen.

Kollekciók