Ajax-loader

'prostitúció' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Doreen Irvine - Boszorkánykanyar
Doreen ​Irvine barátai ösztönzésére írta meg történetét a nagyközönség számára is. A második világháború idején indul története, amikor is az alkohol által elrabolt apja hiánya űzi-hajtja sok-sok gyerekes csínytevésbe, amik persze hatékony előkészítői a felnőttkori 'kalandoknak'. Már 15 éves korában indul otthonától távoli 'pályafutása', ami London utcáinak egyre keresettebb prostituáltjává avatja. 'Dögös Diána' - ahogy környezete mindinkább megismeri 'művésznevét' - egyre beljebb hatol az ismeretlen világ titokzatos valóságába. Utcalányi minőségéből hamarosan az éjszakai klubok népszerű vetkőző táncosává 'lép elő'. Aztán már csak idő kérdése, hogy a kábítószer bűvöletének sodró ereje a sátánimádók táborába 'röpítse'. És jön a fekete boszorkányság szakasza, ahol tényleg boszorkányos gyorsasággal repül el egészen "A Világ Fekete Boszorkányság Királynője" címig. Ám életének legizgalmasabb és leglélegzetelállítóbb szakasza csak ezután következik.

Paulo Coelho - Elf ​Minuten
Paulo ​Coelho, geboren 1947 in Rio de Janeiro, begann nach ausgedehnten Reisen zu schreiben. Mit seinem Weltbestseller Der Alchimist wurde er "seiner der meistgelesenen latein-amerikanischen Schriftsteller der Welt" (The Econimist, London) Wie berührt man die Seele? Durch Liebe oder durch Lust? Kann man die Seele wie einen Körper berühren und umgekehrt? Ein provozierendes modernes Märchen über die Alchimie der Liebe" Coelho erzählt von elementaren Erfahrungen, und die Leser erkennen sich darin wieder: mit ihren Schwächen und Angsten ebenso wie mit ihren Sehnsüchten und Trämen." Rainer Traub / Der Spiegel, Hamburg

Anatole France - Thaisz ​és más elbeszélések
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Faye Rossignol - Nude ​Rising
'It ​is a curious element in human nature that a forbidden pleasure is ten times more acute than the same pleasure enjoyed under licence' - so states the youthful connoisseur of female flesh, Freddy Smiler. Which is why he is out on a raw January night instead of retiring to bed with Kitten or Rachel or any of a dozen other warm and willing whores of his acquaintance. And that is how he comes to meet Calamity.

Illisz L. László - Kurvák ​és gyilkosok
1989-ben ​rekordot döntött a bűnözési hullám Magyarországon. Meggyilkolt, kirabolt emberek, megerőszakolt nők, agyonkínzott áldozatok sokasága jellemezte kriminalisztikai szempontból a tavalyi évet. A Fekete Füzetek mostani kötete azokat a történeteket gyűjtötte csokorba, amelyek egyszer már elborzasztották a Mai Nap olvasóközönségét. S mivel a leírtak legtöbbjéből valóban árad az iszonyat és a borzalom, ezért változatlanul kérjük a gyengébb idegzetűeket, hogy tekintsenek el a kiadvány elolvasásától!

Paulo Coelho - Once ​Minutos
Una ​novela cautivadora y audaz del autor de El Alquimista, bestseller con m&aaucute;s de un millon de ejemplares vendidos. En este nuevo relato, el novelista explora con gran sensibilidad la naturaleza sagrada del sexo y del amor y nos invita a enfrentar nuestros propios prejuicios y demonios. Once Minutos relata la historia de Maria, una joven proveniente de una villa brasilena, cuyos primeros roces inocentes con el amor le dejan con el corazon destrozado. A su tierna edad, se convence de que jamas hallara el amor verdadero; al contrario, considera que "El amor es algo horrible que produce sufrimiento." Un encuentro casual en Rio la lleva a Ginebra, donde suena con conseguir fama y fortuna. Sin embargo, termina trabajando de prostituta. En Ginebra, la opinion desesperanzada que Maria tiene del amor, se pone a prueba al conocer a un apuesto joven pintor. En esta odisea de descubrimiento personal, Maria debe elegir entre recorrer el camino de la oscuridad, el del sexo por el sexo mismo, o arriesgarlo todo para descubrir su propia "luz interior" y las posibilidad del sexo sagrado, es decir, del sexo dentro del contexto del amor.

Csanyi210_wk
Fékevesztett ​evolúció Ismeretlen szerző
55

Ismeretlen szerző - Fékevesztett ​evolúció
Ez ​a kötet egy olyan jelenséggel foglalkozik, amelynek felismerése Darwin nevéhez köthető, bár az evolúcióbiológusok csak jóval később ismerték fel a probléma jelentőségét. Az újdonságot az jelenti, hogy megkíséreljük az ún. megszaladási jelenséget az ember esetében egy részben új evolúciós helyzetre alkalmazni. Abban reménykedünk, hogy ezzel talán evolúciós magyarázatot tudunk adni olyan társadalmi szintű jelenségekre (pl. testsúlynövekedés, drogfogyasztás, prostitúció), amelyek sokan „civilizációs betegségként” írnak le. Titokban abban is reménykedünk, hogy ezek az elképzelések ráadásul segítenek felismerni azokat a módszereket és megoldásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy e társadalom számára káros folyamatokat korlátozzuk. Természetesen nagy kockázatot vállal az, aki az emberiség jövőjének alakulását kísérli megjósolni. Egyes városi legendák szerint az elmúlt század elején sokan azért aggódtak, hogy a szállítást végző lovak ürüléke el fogja lepni a városokat. Az ilyen gondolatoknak az autók megjelenése vetett véget, és persze ma éppen más elképzelt jövő miatt kesergünk. Nem hisszük, hogy e szerzők kiváltsága lenne a jövőbe látás, de ha írásainkkal elgondolkodtatjuk az Olvasót, akkor már részben elértük célunkat. Azt azonban bizton állíthatjuk, hogy a fenti jelenségek és számos más probléma megoldásához az emberiség eddig alkalmazott eszközei nem bizonyultak hatásosnak. Így talán megbocsátható a gondolkodó ember, a tudós írásba foglalt aggodalma.

Lucianne Goldberg - Madame ​Cleo lányai
"Odament ​a szétdúlt ágyhoz. Az éjjeliszekrényen volt az üveg válium. Nem tudott volna szembenézni az évfolyamtársaival vagy a riporterekkel, akik okvetlenül megjelentek, valahányszor anyja valamilyen botrányos dolgot művelt. Levelet sem akart írni. Martha volt az egyetlen, akivel törődött, ő pedig tudni fogja, miért tette." Madame Cleo a világ legexkluzívabb call girl-hálózatának vezetője. Lányai nemcsak rendkívül szépségesek, hanem műveltek, stílusuk és különleges képességeik vannak. Az élet hosszú éveken át kegyes volt a madame-ok nagyasszonyához, most azonban adóügyek miatt börtönbüntetés fenyegeti. Nincs más választása, beleegyezik hogy eladja élettörténetét egy amerikai kiadónak, felfedi saját, lányai és kliensei titkait. Ám a hír kiszivárog, s egy tavaszi reggelen géppisztolyos merénylők szitává lövik a Madame kocsiját. Peter Shea, amerikai sztárriporter hónapokig hallgatja Cleo asszony történeteit, s minden erejével igyekszik kideríteni a rejtélyt, ám semmire sem jut, míg meg nem tanulja a "női szabályokat".

Léderer Pál - A ​nyilvánvaló nők
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tess Gerritsen - Eltűntek
A ​kevésbé fejlett országokban mindmáig sok fiatal nő hiszi, hogy a mesés Nyugaton, főként Amerikában lelheti a boldogságot és a jólétet, amiről álmodik. Ez ad alapot a nyugati emberkereskedelem egyik fajtájának, melynek célja a prostitúció. Tess Gerritsen a közkedvelt amerikai krimiíró első magyarul is olvasható regényének két nő a főhőse. Anja, a szexuális szolgáltatásokra kényszerített belorusz lány és Jane Rizzoli az állapotos nyomozónő egy kormánykörökig gyűrűző bűnügy közepébe csöppenek, s egy idő után már csak egymásra számíthatnak az mindinkább növekvő veszély közepette. Az Eltűntek valós alapokra épülő sodró erejű krimi-thriller egy méltán népszerű szerző tollából. Tess Gerritsen regényei eddig harmincegy nyelven jelentek meg, több mint tizenöt millió példányban. A magyar olvasók is bízvást örömüket lelik majd bennük.

Ellen Hopkins - Tricks
"When ​all choice is taken from you, life becomes a game of survival." Five teenagers from different parts of the country. Three girls. Two guys. Four straight. One gay. Some rich. Some poor. Some from great families. Some with no one at all. All living their lives as best they can, but all searching...for freedom, safety, community, family, love. What they don't expect, though, is all that can happen when those powerful little words "I love you" are said for all the wrong reasons. Five moving stories remain separate at first, then interweave to tell a larger, powerful story -- a story about making choices, taking leaps of faith, falling down, and growing up. A story about kids figuring out what sex and love are all about, at all costs, while asking themselves, "Can I ever feel okay about myself?" A brilliant achievement from New York Times best-selling author Ellen Hopkins -- who has been called "the bestselling living poet in the country" by mediabistro.com -- Tricks is a book that turns you on and repels you at the same time. Just like so much of life.

Julianna Baggott - The ​Madam
West ​Virginia, 1924: Alma works in a hosiery mill where the percussive roar of machinery has far too long muffled the engine that is her heart. When Alma's husband decides that they should set out to find their fortune in Florida, Alma has little choice but to leave her three children and ailing mother behind. But when Alma is then abandoned at a Miami dock, she is suddenly forced to make her own way in the world. With the help of a gentle giantess and an opium-addicted prostitute, Alma reclaims her children from the orphanage and forges ahead with an altogether new sort of family. As an act of survival, she chooses to run a house of prostitution, a harvest that relies on lust and weakness in men, of which "the world has a generous, unending supply." The Madam is the story of a house of sin. It is here where Alma's children will learn everything there is to know about "love and loss, sex and betrayal." Based on the real life of the author's grandmother, The Madam is a tale of epic proportions, one that will haunt readers long after its stunning conclusion.

Ma-Ling Lee - The ​Education of a Very Young Madam
Full ​of juicy details about what really goes on behind the bedroom door, The Education of a Very Young Madam is a provocative exposé of the newest developments in the world's oldest profession. A stripper at age fifteen, involved with majorleague gang members before she was twenty, and a madam raking in over $20,000 a day only a few years later, Ma-Ling Lee has a tale to tell about life. The Education of a Very Young Madam is the compulsively readable, fast-paced story of how Ma-Ling Lee went from living in a comfortable Connecticut suburb to founding a lucrative but illegal "escort service." Korean born and adopted by an American family, Ma-Ling began her career in the sex business at the age of thirteen. "Taken in" by strippers, pimps, and prostitutes, she soon became an expert at negotiating the hard-and-fast ways of life on the streets. Ma-Ling's natural knack for marketing and managing a business led her to open her first brothel at the age of sixteen. After the police shut her down, she knew it was time to take advantage of the opportunities afforded by the anonymity of the Internet. She bought her first Internet mailing list, set up an offshore server, and targeted a huge middleclass clientele. And business thrived. In her own frank and candid voice, Ma-Ling describes the difficulties -- and the economic advantages -- of running an illegal business. From clients' outrageous and often hilarious fetishes to the hardships of living off the grid to the heartbreak of watching friends get destroyed by drug addiction, Ma-Ling refuses to shy away from the truth of what the prostitution business has become. The madam explains how technology has not only revolutionized the sex industry but also regulated business by ensuring quality, safety, and efficiency. The business has never been better.

Tim Robert - Kevin Lyon - A ​10-es körzet
Egy ​megdöbbentően realisztikus zsaru-regény, az utcai rendőrök mindennapi megpróbáltatásairól, bűnről, büntetlenségről, félelemről, kiszolgáltatottságról és két „viharvert járőr” fentiekből fakadó értékrend-és jellemváltozásáról. Mert amikor a jog és a törvény, az igazságszolgáltatással karöltve nem a védteleneket és kiszolgáltatottakat védi, óhatatlanul megjelenik az önkényes rendcsinálás igénye... A több filmben feldolgozott probléma ezúttal egy valós és napjainkban játszódó élethelyzeteket bemutató izgalmas és fordulatokkal teli akció-regényben jelenik meg, amely ijesztő részletességgel meséli el napjaink kábítószerhelyzetét, a prostitúciót, a szegénységből fakadó, eleve elrendelt bűnöző létformát, valamint az utcai vérzsaruknak a hatékonyságuk növelése érdekében alkalmazott kevésbé jogszerű módszereit. A könyv főszereplői, a szélmalomharcot megelégelő utcai zsaruk pedig fokozatosan elkezdik az igazságszolgáltatást saját kézbe venni, egyikük pedig részletesen elmeséli a körzet bűnözőinek, kártékony elemeinek titkos akcióik során végrehajtott módszeres és kegyetlen kivégzéseit. A történet egyben morális kérdéseket is felvet a főhősök egyre durvább önkényes igazságszolgáltatásával kapcsolatban, amelynek szükségessége bizonyára megosztja az olvasókat is. Kizárólag 18 éven felülieknek!

Tim Robert - Kevin Lyon - A ​10-es körzet
Egy ​megdöbbentően realisztikus zsaru-regény, az utcai rendőrök mindennapi megpróbáltatásairól, bűnről, büntetlenségről, félelemről, kiszolgáltatottságról és két „viharvert járőr” fentiekből fakadó értékrend-és jellemváltozásáról. Mert amikor a jog és a törvény, az igazságszolgáltatással karöltve nem a védteleneket és kiszolgáltatottakat védi, óhatatlanul megjelenik az önkényes rendcsinálás igénye... A több filmben feldolgozott probléma ezúttal egy valós és napjainkban játszódó élethelyzeteket bemutató izgalmas és fordulatokkal teli akció-regényben jelenik meg, amely ijesztő részletességgel meséli el napjaink kábítószerhelyzetét, a prostitúciót, a szegénységből fakadó, eleve elrendelt bűnöző létformát, valamint az utcai vérzsaruknak a hatékonyságuk növelése érdekében alkalmazott kevésbé jogszerű módszereit. A könyv főszereplői, a szélmalomharcot megelégelő utcai zsaruk pedig fokozatosan elkezdik az igazságszolgáltatást saját kézbe venni, egyikük pedig részletesen elmeséli a körzet bűnözőinek, kártékony elemeinek titkos akcióik során végrehajtott módszeres és kegyetlen kivégzéseit. A történet egyben morális kérdéseket is felvet a főhősök egyre durvább önkényes igazságszolgáltatásával kapcsolatban, amelynek szükségessége bizonyára megosztja az olvasókat is. Kizárólag 18 éven felülieknek!

Stieg Larsson - La ​noia que somiava un llumi i un bidó de gasolina
La ​jove i extraordinària investigadora privada i hacker Lisabeth Salander es veu sotmesa de cop a una ferotge persecució amb la intenció deliminar-la. Mentre el brillant i controvertit periodista Mikael Blomkvist pensa en canvi que ella passa uns dies de vacances, ell és a punt de llançar un número especial de la revista Millennium dedicat a revelar una xarxa de tràfic de prostitutes provinents de països de lEst dEuropa, en què hi ha implicades diverses persones rellevants de la societat sueca.

Josefine Mutzenbacher - Die ​Geschichte einer Wienerischen Dirne von ihr selbst erzählt
Josefine ​Mutzenbacher – ihr Name lautete in Wirklichkeit ein wenig anders – wurde zu Wien, in der Vorstadt Hernals am Februar geboren. Sie stand frühzeitig unter sittenpolizeilicher Kontrolle, und übte ihr Gewerbe zuerst in wohlfeilen Freudenhäusern, der äußeren Bezirke, dann im Dienste einer Kupplerin, die während des wirtschaftlichen Aufschwungs- und Ausstellungsjahres die vornehmere Lebewelt mit Mädchenware versorgte. Josefine verschwand damals mit einem Russen aus Wien, kehrte nach wenigen Jahren wohlhabend und glänzend ausgestattet in ihre Vaterstadt zurück, wo sie als Dirne der elegantesten Sorte noch bis zum Jahre ein auffallendes und vielbemerktes Dasein führte. Sie bezog dann in der Nähe von Klagenfurt ein kleines Gut, und verbrachte ihre Tage in ziemlicher Einsamkeit, zu der sich dann bald auch ihre Erkrankung gesellte. Während dieser Krankheit, einem Frauenleiden, dem Josefine später auch erlag, schrieb sie die Geschichte ihrer Jugend. Das Manuskript übergab sie, etliche Wochen vor der schweren Operation, an deren Folge sie starb, ihrem Arzt. Es erscheint hier als ein seltenes Dokument seelischer Aufrichtigkeit, als ein wertvolles und sonderbares Bekenntnis, das auch kulturgeschichtlich für das Liebesleben der Gegenwart Interesse verdient. An den Bekenntnissen der Josefine Mutzenbacher wurde im Wesentlichen nicht viel geändert. Nur sprachliche Unrichtigkeiten, stilistische Fehler wurden verbessert, und die Namen bekannter Persönlichkeiten, die Josefine in ihren Äußerungen meint, durch andere ersetzt. Sie starb den Dezember in einem Sanatorium.

Lajta Erika - Bordély ​az egész világ
Lajta ​Erika már számos abszurd hangvételű, Örkény István örökségét továbbvivő könyvet publikált. Ezek sorába jól illeszkedik a Bordély az egész világ című elbeszéléskötet, melynek specialitása, hogy az összes elbeszélés hősnője prostituált, vagy legalábbis a kora felfogása szerint szabados szexuális életet élő nő. Felbukkan itt Mária Magdolna, Zola Nanája, Schratt Katalin és Karády Katalin, de természetesen az írói fantázia is működik: teremt emlékezetesnél emlékezetesebb nőalakokat, s kerekít köréjük hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb történeteket. Lajta Erikánál egy örömlány csak a legritkább esetben a társadalomból kiközösített, megvetett pária. Az ő prostituáltjai többnyire szabad szellemű, határozott nők, akik bár külön úton járnak, így vagy úgy, de megtalálják a helyüket, adottságaikból és lehetőségeikből kihozzák a maximumot. Egy, a szerelmesétől teherbe esett kurtizán nem kis furfanggal béranyaságot vállal egy félig-meddig impotens kuncsaftjának… A szocializmusban börtönbe zárt utcalányok kegyetlen bosszút állnak: megerőszakolják a börtönőrt… Egy visszeres lotyó némi reklám segítségével „nagy boltot” csinál a szépséghibájából… A prostituáltak érdekvédelmi szervezete folyton-folyvást a minisztérium nyakára jár, hogy jelöljék már ki végre a türelmi zónákat… Szóval, prostituáltak nyüzsögnek, tolongnak, zsibongnak az ókortól egészen napjainkig. Ahogy a cím is mondja: Bordély az egész világ.

Cara Dee - Home
For ​as long as I can remember, I've only had one goal: survival. It's what I know. There is no future beyond making it through another night and getting my hands on as much money as possible, by any means necessary. Pride and dignity are things I can't afford. It's been the worst year yet—and not because I live on the streets. That's nothing compared to being separated from my little girl. But I do what I can, and I send any money I make for her care. I can only hope she remembers me. I'm past desperate, needing her to know how much I love her and that I've done everything in my power to make it back to her. The day I stepped off the bus in Seattle, I saw him. Adrian appeared at a time I most needed a helping hand, and his habit of rescuing strays became my salvation. He gave me hope. He taught me to dream about something I'd never dared to wish for. A home.

Tábori Kornél - Kalandornők
Új ​női bűnök - Bájosan fiatal leányok, ragyogón szép asszonyok közt soha annyi bűntevő nem akadt, mint az utolsó öt-hat esztendőben. Talán eléggé jellemző az az egyetlen adat, hogy ötvennél több kleptomániás hölgy került nyilvántartásba.Tizennégy ilyen eset részleteit gyűjtöttem össze; csupa olyan esetét, amiből semmi a nyilvánosság elé nem jutott. Épp az jellemzi a női bűnök túlnyomó részét, hogy rejtve maradnak és sokszor valóban meg is okolható a diszkrétebb eljárás, mert nehéz azt a határt megszabni, ahol már túl az idegbetegségen csak közönséges gaztetttről lehet szó. Új esetek százai bizonyítják, hogy tiszteletreméltó családok leányai is a bűnök hosszú sorára vetemedtek. A példátlan vihar, amely országokat is szétszakított, nemcsak tömérdek ősi vagyont forgatott föl, hanem az új gazdagokkal új erkölcsi divatokat is hozott. Ki hallott a háború előtt tizenhétéves kalandornőkről, akik csak azért jutnak börtönbe, mivel mindennap, délután és este _táncolni_ akarnak. Az egyik gyilkos merényletektől sem riad vissza, hogy megkaparintsa a nagynéni pénzét. Típussá vált a kis gépírólány, aki mindennap hajnali félháromig táncol és sikkasztása után kábultan, félmámorban állt a detektívfelügyelő előtt, mint aki nem érti: hogyan, miért jutott a főkapitányságra. De típussá kezd válni a nagyobbszabású új démon is, aki számára gyártott havannát szív, ópiumtanyát nyit, Afrikáig szökteti a "Palit", hogy rajta kívül más ki ne foszthassa, kártyabarlangban veszti el a pénzt és egyik vetélytársnőjét, a szerencsétlen M. Erzsit halálba is kergeti. A régi kalandornők, akik Eton-frizura nélkül szerettek és szenvedtek, soha nem éltek át annyi sötét regényt, amennyi ma az ámuló policiákat foglalkoztatja. _Croitre en crime_ - bűnben nőni fel a fekete felhőkig soha úgy nem volt képes a nő, mint Lédererné és annyi hírhedt társnője.

Eric-Emmanuel Schmitt - Monsieur ​Ibrahim et les fleurs du Coran
Momo, ​un petit garçon de 12 ans, s'ennuie auprès de son père, un avocat juif neurasthénique. Heureusement dans la rue où il habite, il y a Monsieur Ibrahim, un épicier de quartier, musulman, originaire d'un Orient lointain qui semble connaître les secrets du bonheur... Quand son triste père disparaît, M. Ibrahim adopte un Momo enchanté de devenir son fils. Ensemble, ils achèteront une automobile et s'en iront vers le pays natal du vieil homme... Une leçon de sagesse, de tolérance et de bonté.

Aria Grace - Hands ​On
Patton ​is new to town and hasn't met a lot of people outside of the salon he works at as a masseur. He wants a relationship but he's quick to fall in love and even quicker to scare away most men he's interested in. When he meets an outgoing bartender named Caleb, he is immediately attracted but isn't sure he can date someone that has to flirt for tips all night long. Unfortunately, that's not the worst thing Caleb does to make a living.

Domszky László - Férfiműszak
Less ​be a férfiprostituáltak elképesztő világába! Ebben a riportkönyvben találkozhatsz Kristóffal, aki Dubajban vállal passzív szerepeket, és meghökkentő aberrációkról mesél. Olivérrel, aki heteróként aktívkodik Amerikában és Budapesten, és egészen furcsa módon reagál a kliensei élvezetére. Marcival, akinek nem olcsó társaságát gyerekes külseje miatt Zürichben is keresik a látens pedofilok. Márkkal, akinek a drogtól már felpüffedt az arca, az alkohol számára üdítő, és leginkább a perverz mazochista vendégeket szórakoztatja. A kliensekkel, akik őszintén vallanak az eszkortokkal hónapokig tartó, milliókba kerülő kapcsolatokról, az unokánál fiatalabb fizetett szeretőkről és a durva perverzióikról. A kötet szerzője, Domszky László a Life.hu és a Mosaic Online újságírója, aki a magyar hírességek mellett olyan világsztárokkal készített interjút, mint Wiz Khalifa, Sean Paul, Jason Derulo, Martin Garrix, Kelly Osbourne, Nico Rosberg és John Newman. A szakmai tapasztalatait most tényfeltárásban kamatoztatta, olyanokat megszólaltatva, akik másnak nem beszélnének a titkaikról.

David Henry Sterry - Chicken
Be ​it spring cleaning in a see-through apron while two wealthy women have sex or performing with 'Tinker Bell' while 'Peter Pan' whips her, the life of a teenage prostitute in Beverly Hills was never dull. Often dark, sometimes hilarious, but never dull. Arriving in LA to attend college, but desperate for money, Sterry met a pimp who established him as a male prostitute serving a wild variety of well-off women (and occasionally men). This is his unflinching account of the twisted Wonderland of post-Sixities excess he encountered: peppered with frank descriptions of the work of a 'sex technician'.

Marie Sexton - One ​Man's Trash
After ​four tours in Afghanistan, Warren Groves couldn’t settle into civilian life. For the last twelve years, he’s survived by working odd and often illegal jobs for some of Denver’s less fortunate. His personal life is equally unsatisfactory. He can barely remember the last time he had sex, let alone the last time he got to use somebody hard and rough, the way he likes. Fate intervenes when a favor for a friend leads him to a pretty young rentboy named Taylor Reynolds. Taylor’s spent the last few years on his own, working as a hustler, going home with anybody who’ll give him a warm meal and a place to sleep. He enjoys having a bit of force used against him, and he makes Warren an offer he can’t refuse — all the sex he wants, as rough and dirty as he likes, in exchange for room and board. At first, Warren thinks he’s struck gold. Taylor’s the perfect roommate — he cooks, he cleans, and he’s dynamite in the sack. But Taylor has some dark demons in his head and some even darker cravings. Falling for somebody as volatile as Taylor is dangerous enough, but when Taylor’s urges turn truly self-destructive, it’ll be up to Warren to decide just how far to let things go.

Arnošt Lustig - The ​Unloved
The ​Unloved traces five months in the life of Perla S., a beautiful seventeen-year-old girl who, while living in the Theresienstadt concentration camp, becomes a prostitute. Capturing Perla's voice through a series of entries in her diary, Lustig tells how she, living in a world of lies and horror, maintains her integrity, honesty, and hope.

Alice Ward - The ​Escape
She ​needed to escape. I needed to be saved. Like an angel, Madalyn Durand swoops into my life, rescuing my little girl while I fight for my son. And how is she thanked for her bravery? By having every damn thing she owns taken from her. Even in her most desperate hour, she’s perfect. Majestic. Me? I’m nothing like her. I’ve failed. At my marriage, at being a dad. I made the Hottest Billionaire Bachelors list, but I can’t protect my kids. Then I get a second chance. When my children need me the most, I become a full-time dad, and Madalyn, like some miracle, is by my side. What I didn’t count on was how she would feel in my arms. Under me. Next to me. Maybe forever. But someone else wants her forever too. Someone she tried to escape, but who won’t set her free. Can I save her from this evil? Can I save my kids? Myself?

Natsuo Kirino - OUT
A ​suburban Tokyo woman fed up with her loutish husband kills him in a fit of anger, then confesses her crime to a coworker on the night shift at the boxed-lunch factory. The coworker enlists the help of two other women at the factory to dismember and dispose of the body. Readers beware--Kirino's first mystery to be published in English (it was a best-seller in Japan) involves no madcap female bonding. The tenuous friendship between the four women, all with problems of their own even before becoming accessories to murder, begins to unravel almost immediately. Money changes hands. The body parts are discovered. The police begin asking questions, and a very bad man falsely accused of the crime is determined to find out who really deserves the punishment. The gritty neighborhoods, factories, and warehouses of Tokyo provide a perfect backdrop for this bleak tale of women who are victims of circumstance and intent on self-preservation at all costs. Carrie Bissey

Rena Olsen - The ​Girl Before
In ​this powerful psychological suspense debut, when a woman’s life is shattered, she is faced with a devastating question: What if everything she thought was normal and good and true . . . wasn’t? Clara Lawson is torn from her life in an instant. Without warning, her home is invaded by armed men, and she finds herself separated from her beloved husband and daughters. The last thing her husband yells to her is to say _nothing._ In chapters that alternate between past and present, the novel slowly unpeels the layers of Clara’s fractured life. We see her growing up, raised with her sisters by the stern Mama and Papa G, becoming a poised and educated young woman, falling desperately in love with the forbidden son of her adoptive parents. We see her now, sequestered in an institution, questioned by men and women who call her a different name—Diana—and who accuse her husband of unspeakable crimes. As recollections of her past collide with new revelations, Clara must question everything she thought she knew, to come to terms with the truth of her history and to summon the strength to navigate her future.

Ava Claire - Irrational
There's ​a reason billionaire Jackson Colt doesn't do love: Sadie McLeod. Now that she's shut him out completely, he can't fathom a life that doesn't have Sadie in it. She makes him weak. Vulnerable. For Jackson, that's unacceptable. But getting her out of his head? That's impossible. Sadie McLeod should know better. Guys like Jackson don't live happily ever after with women like her. She didn't realize how badly she wanted happily ever after, how badly she wanted Jackson, until he was gone. Can they take the leap into the unknown, into the terrifying and find the love they crave?

Colette - Cinci
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nguyễn Du - Kiều ​története
Nguyen ​Du (1765-1820) verses regényét a vietnami klasszikus költészet legnagyobb műveként tartják számon. Szárnyaló szépségű sorokban festi le a költő a nemes és tehetséges ifjú Kim és a gyönyörű Kieu bontakozó szerelmét: ___ _ "Nem is bír a szép pár tüzes két szemével._ ___ _Lángok lobognak vágyuk hevével;_ ___ _Alig törődnek erénnyel, csak szeretnek."_ De a fiatalok elszakadnak egymástól: Kieu, hogy apját megmentse, eladja magát. Lányságát egy durva kereskedő veszi el, azután örömlányként pazarolja szépségét és tehetségét. Sok siker és tengernyi szenvedés az osztályrésze. Tu Haj, a hős megszabadítja, és maga mellé emeli, de a férfi cselvetés áldozata lesz, és Kieut űzi tovább a sorsa. Végül újra találkozik szerelmével, Kimmel, idős szüleivel és húgával, Vannal: végre megbékélhet. A vietnami népi versformában írt költemény sorait ma is éneklik Vietnam-szerte.

Kollekciók