Ajax-loader

'alsós tankönyv' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Horváth Istvánné Smid Anna - Csicsergő
A ​könyv elsősorban azon csoportok számára készült, amelyek 1 év alatt végzik el az előképzős anyagot. A kisiskolás gyermek zenei készségének játékos, komplex fejlesztésében, a zenei írás-olvasás megalapozásában és megszerettetésében kíván segíteni. Gazdag zenei anyagával - magyar és európai gyermekdalok, Kodály Zoltán gyermekeknek írt dallamai, magyar népi gyermekjátékok, mondókák, versek - és játékos szemléltető rajzaival igyekszik segíteni a készségfejlesztést és a tudatosítást.

Romankovics András - Olvasóiskola
A ​füzet azoknak a különböző életkorú gyerekeknek készült, akik az olvasókönyvi szövegek egy részével önállóan nehezen boldogulnak. Ajánlható tehát a kicsit nehézkesen olvasó 2. osztályosoknak, a feltűnően lassan haladó, esetleg az olvasási zavar tüneteit is mutató 3. osztályosoknak, de hasznos lehet az átlagosnál jobban haladó 1. osztályosoknak (a második félévben) iskolai és otthoni feldolgozásra is. Használhatja bármelyik olvasási programmal tanuló kisiskolás, mert az e füzetben szereplő rövid szövegek a jelenleg használatos olvasókönyvekben nem(igen) fordulnak elő.

Esztergályosné Földesi Katalin - Pajor Katalin - Betűfaló
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ismeretlen szerző - Hétszínvarázs ​- olvasókönyv 2. osztály számára
Az ​olvasókönyv változatos olvasmányélményeket kínál a korosztály számára. Szemelvényeivel erkölcsi értékeket közvetít, pozitív viselkedésformákat mutat be, megalapozza a tanulók általános műveltségét, a hagyományok tiszteletére, ápolására nevel. A válogatás alapja a klasszikus és a mai magyar irodalom. A különböző műfajú olvasmányok alkalmasak a szövegelemzési algoritmusok megtanítására, az olvasás technikájának, az élőbeszédnek a fejlesztésére, a tanulás módszereinek a megismerésére. A könyvben újdonságként megjelentek a kérdések, feladatok, melyek csak a munkafüzet használatával válnak teljessé.

Hegedűs Ferencné - Katona Józsefné - Anyanyelvi ​gondolkodó - Munkáltató tankönyv másodikosoknak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Diószeginé Nanszák Tímea - Zsákay Edit - Gyakorol6ó ​feladatok matematikából 1. osztályosok számára
Számtani ​feladatok első osztályosok számára.

Ismeretlen szerző - Olvasókönyv ​az általános iskola 2. osztálya számára
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dr. Lovász Gabriella - Balogh Beatrix - Gyermekvilág
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lassúné Ruskó Renáta - Ének-zene ​munkatankönyv 3. osztály
"A ​tanulóknak sok öröme lesz a könyv forgatásában, a dalok éneklésében, a játékok megvalósításában, a képek pedig - mint az 1. és 2. osztályban - növelik a gyermekek esztétikai érzékét, mai szóval élve: nyitnak a képzőművészet felé. A szemléltető anyag jól kiegészíti a megfelelő tananyagot, az ismeretek átadása játékos, szórakoztató módon történik. Külön érdeme a könyvnek, hogy a dalanyagot az első három évre egységesnek tekinti, vissza-visszatér a korábbi dalokra, most már újabb zenei elemekkel gazdagítva a zenei megértés-megismerés folyamatát."

Árvainé Libor Ildikó - Lángné Juhász Szilvia - Szabados Anikó - Sokszínű ​matematika - 1. osztály első félév
Az ​elmúlt évek legnépszerűbb és legszínvonalasabb matematika-tankönyvcsaládjának tagja. Az iskolai oktatásban, valamint otthoni gyakorlásra továbbra is kitűnően használható.

Áncsán Henrietta - Foxie ​1 - Study & Activity Book for Kids
Phil, ​a rókafiú, húga, Phoebe és barátaik, Woody, a fakopáncs, valamint Lola, a katicalány a nyári vakáció után elkezdik az erdei iskolát. Mi történik velük a suliban? Milyen új dolgokkal ismerkednek meg? Hogyan fedezik fel a körülöttük lévő világot? Ezekre ad választ a legkisebbeknek szánt angol nyelvű foglalkoztatókönyv-sorozatunk első része, a Foxie 1.

Kollekciók