Ajax-loader

'álkapcsolat' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Gárdonyi Géza - Ida ​regénye
Minden ​egy hirdetéssel kezdődött: _Férjhez adnám a lányomat művelt fiatalemberhez, akinek foglalkozása vagy hivatala hacsak kissé is úri, de nem iszákos, nem kártyás és ép, egészséges. A lányom móringja most 300 ezer korona készpénzben. Később örökség ennél is nagyobb, talán milliókra is rúgó._ A szabados életet élő Ó Péter borkereskedő mielőbb szeretne megszabadulni a zárdából nemrég hazatért lányától. A pénz nem számít, így elhatározza, hogy a jelentékeny hozomány ígéretével kerít férjet Ida számára. Jönnek is a kérők tucatszám: villás bajszú katonatisztek, cilinderes fiatal- és kevésbé fiatal emberek. Az apa választása a festőművész-újságíró Balogh Csabára esik, akinek sürgősen pénzre van szüksége. A kényszer szülte házasság szigorúan üzleti alapokon köttetik - az esküvő előtt Ida és Csaba megfogadja: a külvilág felé eljátsszák a boldog ifjú párt, míg egymás számára idegenek maradnak, és egy év elteltével megszabadulnak kötelékeiktől. A fiatalok ártatlan titkokkal terhelt múltja számos félreértéshez vezet, ígéretüket azonban egyre nehezebb megtartaniuk. 1918 körül új "műfaj" bukkant fel a pesti lapok hasábjain: a házassági hirdetés. Ez ihlette meg Gárdonyit is, aki 1920-ra megírta ezt a lélekmelengető regényt két tiszta szívű, egymásra szemérmesen pillantgató fiatal lassan kibontakozó szerelméről.

Jenny Han - A ​fiúknak, akiket valaha szerettem
Írás ​közben egy csöppet sem fogom vissza magam. Úgy fogalmazok, mintha ő soha nem olvasná el. Merthogy nem is olvassa. Minden egyes titkos gondolatomat, gondos megfigyelésemet, mindent, amit eltettem magamban, belesűrítem egy levélbe. Amikor megírtam, lezárom, megcímezem, majd elteszem a pávakék kalapdobozba. Ezek nem szerelmes levelek a szó legszorosabb értelmében. Akkor íródnak, amikor már nem akarok többé szerelmes lenni. Búcsúlevelek. Mert miután megírtam őket, nem emészt többé a mindent felemésztő szerelem. Onnantól fogva úgy tudom megenni reggel a gabonapelyhet, hogy közben nem azon jár az eszem, vajon ő is banánnal szereti-e a Cheeriost. Úgy éneklem a szerelmes dalokat, hogy már nem neki éneklem. Ha a szerelem olyan, mint a megszállottság, a leveleim olyanok, mint az ördögűzés. Megszabadítanak. Legalábbis azt kéne tenniük.

Nyrae Dawn - A ​játszma
A ​tizenkilenc éves Cheyenne megpróbálja tökéletesnek mutatni az életét, hogy elfedje múltja emlékeit. Amikor első főiskolás évében belefut a barátjába, aki egy másik nővel van, e tökéletes kép veszélybe kerül. A huszonegy éves Colt sosem akart főiskolára menni, és sose számított rá, hogy viszi valamire az életben, de mivel haldokló anyjának az a kívánsága, hogy végezze el a főiskolát, nincs más választása, mint úgy tenni, mintha ezt szeretné. Cheyenne-nek szüksége van egy álbarátra, hogy visszaszerezze volt fiúját, Coltnak pedig pénz kell, hogy gondoskodjon a mamájáról, úgyhogy alkut kötnek, amely mindkettőjüknek előnyös. De mi van, ha Cheyenne múltja nem olyan, amilyennek gondolja? Nemsokára már egy másik játszmát játszanak - belegabalyodnak egymásba, hogy elfeledjék fájdalmukat. Minél jobban játsszák a játszmát, annál inkább érzik az egyetlen valóságos dolognak. Cheyenne is, Colt is tudja, hogy az élet sosem könnyű, de egyikük sem számít a tragédiára, amely azzal fenyeget, hogy véget vet játszmájuknak, és örökre elválasztja őket.

Cookie O'Gorman - Kamuzások, ​kavarások
Sally ​mindjárt begolyózik! Komolyan, ha a legjobb barátnője még egy lúzert rászabadít, tutira bekattan. Ahhoz, hogy megússza a ráerőltetett randikat, a lánynak szüksége van egy álpasira, méghozzá gyorsan, és Becks, a szívdöglesztő, szuperokos focisztár vállalja is a feladatot. (Ami fura, mert Sally le merné fogadni a kedvenc griffendéles pulcsijában, hogy a srác sajna kizárólag barátként tekint rá.) De hiába a sok bizsergető csók − a hitelességért mindent! −, a barátnője mégsem veszi be, hogy Sally tényleg szerelmes Becksbe. A fene se gondolta, hogy néha az igazság tűnik a legnagyobb kamunak.

Marni Bates - Rocksztárt ​kaptam karácsonyra
Holly ​előre tudta, hogy nincs az a hatalmas óceánjáró, ahol nyugiban átvészelheti a családi karácsonyt. Mert hiába a képeslapra kívánkozó táj, ha ott van két szörnyeteg unokatestvére, akik mindjárt első este kiutálják a közös kabinból. A tengeribeteg Holly így kénytelen beosonni egy vadidegen fürdőszobába, ahonnan kilépve két dologgal néz farkasszemet: a világ legdögösebb pasijával és egy paprikaspray-vel. Kár, hogy ez utóbbit a magát Nicknek nevező srác nem fél használni... Amikor később Holly elhagyná a kabint, legnagyobb megdöbbenésére sikoltozó tinicsajok állják útját. Mert Nick valójában Dominic Wyatt, az őrülten népszerű ReadySet dobosa. Az internetre pillanatok alatt felkerülnek a kettőjükről készült botrányos fotók, amik veszélybe sodorják az együttest. Dominic ezért ráveszi Hollyt, hogy a hajóút idejére játssza el a barátnője szerepét. A kamu kapcsolattal csak-csak megbirkóznak, na de a valódi érzelmekkel...

Cora Carmack - Színjáték
A ​New York Times és a USA Today bestseller, Szakítópróba szerzőjének, Cora Carmack-nak új kötete ! Mackenzie "Max" Millernek van egy problémája. A szülei meglepetésként váratlanul meglátogatják, és ha meglátják festett haját, a tetoválásait és a piercingjeit, talán még ki is tagadják a lányukat. És ami ennél is rosszabb, arra számítanak, hogy a barátja egy rendes, kedves fiú, nem pedig egy Mace nevű, tetovált nyakú srác, aki egy bandában zenél. A hazugságok hálója kis híján megfojtja Maxet, ám ekkor találkozik Cade-del. Cade azért költözött Philadelphiába, hogy színész legyen, és maga mögött hagyja a problémáit Texasban. Eddig azonban a problémáktól nem sikerült megszabadulnia, a színpadra pedig nem sok alkalommal jutott fel. Amikor Max megszólítja egy kávézóban, és azzal az őrült ötlettel áll elő, hogy játssza el a barátja szerepét... Cade beleegyezik. Az alakítása azonban túl jól sikerül, ezért arra kényszerülnek, hogy tovább folytassák a játékot. Minél hosszabb ideig színlelik a kapcsolatot, annál valóságosabbá válik. Cora Carmack egy huszonegynehány éves író, aki huszonegynehány évesekről ír. Sok mindennel foglalkozott már életében. Volt unalmas munkája (pl. egy hipermarketben), izgalmas munkája (pl. színházban), stresszes állása (pl. tanárként) és álommunkája (pl. az írás). Imádja a színházat, az utazást és bármit, ami megnevetteti. Szereti a szereplőit a lehető legképtelenebb helyzetekbe hozni, és miközben segít rajtuk, megpróbálja őket összeboronálni valakivel. Hiszen a kétbalkezes embereknek is szükségük van szerelemre…

Monica Murphy - One ​Week Girlfriend - Heti csaj
Átmenetiség. ​Ezzel a szóval jellemezhetném az életemet az utóbbi néhány évben. Átmenetileg dolgozom, amíg meg nem szabadulok innen. Átmenetileg a kisöcsém anyukája vagyok, mivel anyánk szart sem törődik velünk. És átmeneti csajszi vagyok, mert könnyen megkaphat bárki. Legalábbis a pletyka szerint. Most éppen Drew Callahan átmeneti csaja vagyok. Ő az egyetemi futballcsapat sztárja, és körülrajongják. Gyönyörű és édes srác – és rejtőzködőbb, mint én. Ő vezetett be engem ebbe a hamis világba, ahol láthatóan ki nem állhatnak engem. És ahol mindenki akar tőle valamit. Bár az egyetlen dolog, amit, úgy tűnik, ő akar, az… Én vagyok. Már nem tudom, mit higgyek. Csak azt tudom, hogy Drew-nak szüksége van rám. És én mellette akarok lenni. Mindörökké.

Jenny Han - To ​All The Boys I've Loved Before
To ​All the Boys I’ve Loved Before is the story of Lara Jean, who has never openly admitted her crushes, but instead wrote each boy a letter about how she felt, sealed it, and hid it in a box under her bed. But one day Lara Jean discovers that somehow her secret box of letters has been mailed, causing all her crushes from her past to confront her about the letters: her first kiss, the boy from summer camp, even her sister's ex-boyfriend, Josh. As she learns to deal with her past loves face to face, Lara Jean discovers that something good may come out of these letters after all.

1258089
elérhető
17

Zakály Viki - Egyszeregy
Van ​egy srác, akit bármikor felhívhatsz. Egy srác, akinek sok lány tudja a számát, aki egyetlen éjszakára a Tiéd lehet, és egyszeriben megváltozik az életed. Tudja, ki vagy, mit szeretsz, hová tartasz. Szigorú szabályokat kell betartanod, ha vele akarsz lenni. Soha többé nem találkozhattok, nem hív, nem válaszol, egyszerűen eltűnik az életedből. Egyetlenegyszer lesz csak a Tiéd. De teljesen soha nem kaphatod meg. Liza, egy női magazin újságíró gyakornokaként próbál boldogulni, de a vérmes főszerkesztőasszony mindent megtesz, hogy megkeserítse a napjait. Egyedül segítőkész kollégájára, Barnira számíthat, akinek mindig kisírhatja magát. A sármos ex, Adrián újra feltűnik a lány életében, de csak szerelmi pótléknak tartja Lizát, aki így sem tud ellenállni neki… Amikor a lány egy riport kapcsán felhívja azt a bizonyos számot, és találkozik a titokzatos Gábriellel, tudja, hogy nagyobb a tét, mint holmi újságírói babér. Mindketten súlyos titkot őriznek, mindketten kaptak már halálos sebet, és mindkettőjüknek szüksége van arra, amit a másik adhat… csak egy a gond, az éjszaka véget ér, és soha többé nem találkozhatnak. Vagy mégis? Zakály Viktória a nagy sikerű _Szívritmuszavar_ és _Hanna örök_ fiatal írónője legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

Susan Mallery - Született ​játékos
Jed ​Titan három lányának nem sok szeretetben volt része gyerekkorában. Most, felnőtt nőként is harcba kell szállniuk a családi vagyonért - no meg az apjuk elismeréséért. Mindent vagy semmit! - ez Jed jelszava, amelynek értelmében a legrátermettebb testvér kapja meg a teljes örökséget. Lexi jó eséllyel indul a versenyben, de ha három héten belül nem tudja visszafizetni a kétmillió dolláros kölcsönt, amelyet egy titokzatos befektetőtől kapott, hogy a szépségszalonját kibővíthesse, akkor búcsút mondhat mindennek, ami eddig fontos volt számára. Már épp elsiratná az álmait, amikor Cruz Rodriguez - aki az első férfi volt az életében, és aki az elmúlt tíz évben gazdag üzletemberré küzdötte fel magát - váratlanul mentőövet dob neki. De vajon ki az a névtelenségbe burkolózó férfi, aki el akarja venni Lexi üzletét, és aki borsot tör minden családtag orra alá? És ki lehet az a különös nő a közeli állatkereskedésben, aki rejtélyes képességei révén pontosan tudja, mi fog történni Lexivel?

Jennifer Probst - Érdekházasság
Édesapja ​elnyúló kórházi kezelése miatt Alexa kínos anyagi helyzetbe kerül. Lassan nem marad más választása, mint eladni a régi otthonukat. Végső elkeseredésében úgy dönt, szerelmi mágia segítségével szerez vagyonos férjet magának. Arra azonban nem számít, hogy épp legjobb barátnőjének milliárdos bátyja lesz a megmentője... aki egyszer már összetörte a szívét. Nicholas nem hisz a szerelemben, de hogy megörökölhesse nagybátyja vállalatát, meg kell nősülnie, mégpedig gyorsan. Ezért merész ajánlattal áll elő: érdekházasság. Szigorú szabályokkal. Mind közül a legfontosabb: érzelmekről szó sem lehet. Színtiszta üzlet, amit a felek pontosan egy évre kötnek. Csakhogy a sors képes fenekestül felforgatni még a leggondosabban kidolgozott tervet is...

Johanna Lindsey - Botrányos ​házasság
Sebastian ​Townshend Edgewood grófjának legidősebb fia. Gondtalan élete egy szempillantás alatt romba dől, amikor egy párbaj során véletlenül megöli a legjobb barátját. Az apja kitagadja, ő pedig kénytelen elhagyni Angliát. Holló álnéven kezd új életet a kontinensen, és az a hír járja róla, hogy bármilyen ügyet el tud intézni, legyen az egy eltűnt személy felkutatása, vagy egy ellopott kincs visszaszerzése. Sok megrendelője akad, akik végső kétségbeesésükben fordulnak hozzá, mert senki más nem tud segíteni rajtuk. Közben nem is sejti, hogy otthonában furcsa dolgok történnek. Apját egyre több rejtélyes baleset éri, mígnem a szomszédja és gyámleánya, Lady Margaret Lenor arra a következtetésre jut, hogy valaki merényletet tervez ellene. Lady Margaret elhatározza, hogy felkutatja a lord régen eltűnt fiát, hátha ő képes leleplezni a cselszövőt. Érthető a megdöbbenése, amikor kiderül, hogy a híres-nevezetes Holló nem más, mint Sebastian Townshend. Vajon rá tudja venni a gróf száműzött fiát, hogy félretegye a sérelmeit, és visszatérjen a családjához? Miféle sötét titkok és gyilkos szándékok munkálkodnak Edgewoodban? A nyomozás érdekében Margaret és Sebastian egy színlelt házassággal biztosítja, hogy a kitagadott fiú bebocsátást nyerjen régi otthonába. Ez a botrányos házasság azonban nem várt fordulatot vesz, és a két fiatal szerelemre lobban egymás iránt.

Jennifer Probst - Trükkös ​házasság
A ​nagysikerű Érdekházasság után megérkezett a Milliárdosfeleségek sorozat második kötete! Alexa és Nick szerencsésen egymásra találtak, ám ez egyáltalán nem könnyíti meg két barátjuk, az Amerikába elszármazott olasz Michael Conte és Alexa gyermekkori barátnője, Maggie Ryan helyzetét, akiknek igencsak hasonló nehézségekkel kell megküzdeniük. Michael egyik húga csak akkor mehet férjhez, ha előbb ő, a báty is megnősül. Ősi hagyomány írja ezt elő az Alpok lábánál elterülő Bergamóban, de Michaelt apjának tett fogadalma is köti. Rég megszokta, hogy számára a család az első, és ezért minden áldozatra hajlandó… vagy legalábbis majdnem mindenre. Úgy dönt, keres valakit, aki hajlandó egy hétre eljátszani a felesége szerepét. Maggie a legalkalmasabb jelölt a feladatra. A lány sikeres divatfotós, aki férfialsókat és a hozzájuk tartozó szexis férfiidomok fényképezésére szakosodott, és épp Milánóba készül egy fotózásra. Az önfejű, amerikai lány egy feltétellel hajlandó belemenni a színjátékba: ha Michael megígéri, hogy távol tartja magát Alexától. Maggie sejtései szerint ugyanis a férfi titokban szerelmes a barátnőjébe. Végül a nőcsábász, életművész gróf és az érzelmeit megtagadó amerikai amazon alkut köt egymással. Csakhogy Bergamo festői, ódon falai között Maggie-t nemcsak Conte férfiassága és meleg szíve varázsolja el, hanem kiterjedt rokonsága is. És persze ő is alaposan felforgatja a hagyománytisztelő nagycsalád életét. Vajon születhet valódi szerelem egy álházasságból?

Kylie Scott - Play ​- Futam
Csak ​arról volt szó, hogy úgy tesz, mintha egy rocksztár barátnője lenne. Arról nem, hogy bele is szeret... Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit. Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?

Jenny Han - A ​todos los chicos de los que me enamoré
Lara ​Jean guarda sus cartas de amor en una caja. No son cartas que le hayan enviado, las ha escrito ella, una por cada chico de los que se ha enamorado. En ellas se muestra tal cual es, porque sabe que nadie las leerá. Hasta que un día alguien las envía por equivocación y la vida amorosa de Lara Jean pasa de «imaginaria » a estar totalmente fuera de control.

Jenny Han - To ​All The Boys I've Loved Before (német)
Lara ​Jeans Liebesleben verlief bisher eher unauffällig. Nicht, dass es ihr an Herz oder Fantasie mangelte. Im Gegenteil, Liebeskummer hatte sie schon oft, und unsterblich verliebt war sie auch schon. Einmal sogar in den Freund ihrer großen Schwester. Klar, dass sie das keinem anvertrauen kann. Außer ihrer Hutschachtel. Denn um sich ihrer Gefühle klar zu werden, schreibt Lara Jean jedes Mal einen Abschieds-Liebesbrief, in dem sie so richtig ihr Herz ausschüttet, und legt ihn dort hinein. Diese fünf Briefe sind ein streng gehütetes Geheimnis. Bis zu dem Tag, an dem auf mysteriöse Weise jeder Brief seinen Empfänger erreicht und Lara Jeans rein imaginäres Liebesleben völlig außer Kontrolle gerät …

Lucy Parker - Act ​Like It
This ​just in: romance takes center stage as West End theatre's Richard Troy steps out with none other than castmate Elaine Graham Richard Troy used to be the hottest actor in London, but the only thing firing up lately is his temper. We all love to love a bad boy, but Richard's antics have made him Enemy Number One, breaking the hearts of fans across the city. Have the tides turned? Has English rose Lainie Graham made him into a new man? Sources say the mismatched pair has been spotted at multiple events, arm in arm and hip to hip. From fits of jealousy to longing looks and heated whispers, onlookers are stunned by this blooming romance. Could the rumors be right? Could this unlikely romance be the real thing? Or are these gifted stage actors playing us all?

Staci Hart - Work ​in Progress
I ​never thought my first kiss would be on my wedding day. But here I stand, clutching a bouquet of pale pink roses behind the doors of a Las Vegas chapel, and at the end of the aisle is the absolute last man I imagined would be waiting for me. Thomas Bane. Bestselling author. Notorious bad boy. Savagely handsome, dark as sin, chiseled as stone. And somehow, my soon-to-be husband. Marry him, and I’ll land my dream job. Save him, and I’ll walk away with everything I’ve ever wanted. All I have to do is remember it’s all for show. None of it is real, no matter how real it feels. But first, I have to survive the kiss. And with lips like his, I don’t stand a chance.

T. K. Leigh - Dating ​Games
Note ​to self: When your boyfriend dumps you on your thirtieth birthday, it's probably not the smartest idea to drink so much that you wake up in the same bed as the mysterious hottie wearing the gorgeous suit who you noticed sitting across the bar. The only silver lining in my obvious lack of judgment is the promise of never seeing Mr. Suit again, not in a city the size of New York. Or so I thought, until a story I'm working on about the country's most sought-after and elusive escort lands me in the same café as Mr. Suit. So I do what any self-respecting woman of my age would do in my shoes... Try to ignore him. But he won't let me. Instead he makes a proposition that leaves me questioning whether I need to have my ears checked. Be his fake girlfriend for a summer of wealth and excess in the Hamptons. In return, he'll help me win back my boyfriend's heart. Juvenile? You bet. Effective? Could be. Bad idea? Most likely. But what do I have to lose? Apparently, a lot more than I originally bargained for. Let the games begin...

Audrey Carlan - Calendar ​Girl - Április - Május - Június
A ​világsikerű Calendar Girl-sorozat második része. Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

Anne-Marie Meyer - Rule ​#6: You Can't Fall for Your Fake Summer Fling
I ​thought I was strong enough to go along with the plan. Fake dating heart throb, Cayden Rivers, seemed simple enough. Apparently not. I am just trying to survive. Spending the summer with my loosey-goosey Dad in Hollywood, CA is just enough to send my OCD tendencies into hyperdrive. But Mom thinks it's good for me. And my best friend Michelle has agreed to come along. I should have known better than to get on the plane. First Dad drops his soon-to-be wife on me. Then I run into Cayden Rivers, the player of Hollywood. He seems just as trapped in his life as I feel in mine. Which is weird. And the more I get to know him, the more I find out, maybe we're not that different. So when he asks me to fake date him to help his image, I stupidly agree. Everything goes according to plan until my feelings start to grow and I can't tell if Cayden feels the same or if he's just acting. My life spirals out of control and the only person I want to turn to is Cayden. I just hope my heart is the one he doesn't break.

Lauren Blakely - Part-Time ​Lover
I'll ​say this about Christian - he made one hell of a first impression. When I first saw the strapping man, he was doing handstands naked on a dock along the canal. His crown jewels were far more entertaining than anything else I'd seen on the boat tour, so I did what any curious woman would do - I took his photo. I might have looked at the shot a few dozen times. Little did I know I'd meet him again, a year later, at a secret garden bar in the heart of the city, where I'd learn that his mind and his mouth were even more captivating. But given the way my heart had been trampled, I wanted only a simple deal - No strings. No expectations. Our arrangement worked well enough until the day I needed a lot more from him. Let me just say, this whole part-time lover thing was her idea. I'd have gone all-in from the start, but hey, when a gorgeous, brilliant woman invites you into her bed, and only her bed...well, I said yes. But then, one hysterical phone call from my brother later, begging me to find myself a wife so grandfather's business stays in the family, and I need a promotion with Elise. Turns out a full-time husband suits her needs too, and a temporary marriage of convenience ought to do the trick, until we can simply untie the knot...as long as no one finds out...as long as no one gets hurt...as long as no one falls in love....But our ending was one I never saw coming.

Jennifer Probst - The ​Marriage Trap
In ​order for his sister to marry, Italian billionaire Michael Conte has to find himself a bride - and fast! When he learns that photographer Maggie Ryan is going to be in Milan, Michael hatches a plan to introduce her to his family as his "fiancee." Never mind that Maggie is confident, independent, and a complete control freak. Never mind that she's everything he doesn't want in a wife…and everything he wants in his bed! Convinced that Michael is in love with her married gal pal, Maggie agrees to keep up the ruse if he'll keep away from her friend. Besides, she's not attracted to charming, ridiculously good looking billionaires who drive her up the wall. Once they're in Italy, however, everything changes - and the sexual tension between Maggie and Michael goes from simmer to sizzling! But have they found the perfect arrangement…or are they trapped in a make-believe marriage?

Kasie West - Liebe ​ist die schönste Naturkatastrophe der Welt
Das ​ist echt mieses Timing! Kurz vorm Abschlussball, genauer: als der Ball bereits in vollem Gange ist, gibt Gias Freund ihr den Laufpass. Für Gia steht fest: Ein Ersatz-Date muss her, sofort! Sie spricht den nächstbesten, immerhin ganz süßen Jungen an. Als der Unbekannte aber auf dem Ball so gut ihr perfektes Date gibt, ärgert sich Gia bald, ihn nicht mal nach seinem richtigen Namen gefragt zu haben...

Noelle Adams - A ​Negotiated Marriage
Sex ​wasn't supposed to be part of the deal... Three years into a marriage of convenience, Molly's high-powered CEO husband wants to add a new term to their marriage agreement. Sex--without any messy emotional entanglements. But weekly sex with Luke, despite their carefully negotiated terms, is likely to get messy eventually. Content in a mutually beneficial arrangement, Molly isn't going to fall for Luke the way she fell for an old lover, only to be crushed in the end. She vows to stay strong, no matter how much intimacy develops between them in bed. When her old lover returns, finally wanting a real relationship, Molly has the chance to give her heart to a man who will accept it. It's too bad she now wants to give it to her husband, who has never admitted her heart is what he wants.

Kasie West - Szívességből ​szerelem
Giával ​az iskolai bál kezdete előtt fél órával szakít a pasija, ezért kétségbeesésében vakmerő lépésre szánja el magát. Arra kér egy vadidegen srácot, játssza el egy estére, hogy járnak. A terv egyszerű: két óra, pár kegyes hazugság a barátnőknek. A baj csak az, hogy Gia nem tudja kiverni a fejéből a helyes ismeretlent. Aztán az élet úgy hozza, hogy viszonozhatja a szívességet ... Tényleg egyre fontosabbak lesznek egymásnak, vagy kamu az egész? Alapulhat-e bármi is hazugságon? Mit gondolnak majd a barátnői, ha kiderül az igazság? Tényleg ennyire számít, hogy ki mit gondol? Kasie West szellemes és csodálatosan romantikus regényének főhőse egy hirtelen ötlet miatt óriási galibába keveredik, és az élete fenekestül felfordul. Vajon sikerül újra megtalálnia a szerelmet, és azzal együtt önmagát is?

Miley Maine - Baby ​Bump
My ​hot secretary used me to push her ex away. It backfired. But let me back up a little… She asked me to be her fake fiancé. Me… the most powerful man in the city. I should’ve said no. I shouldn’t have cared about what she wanted. But her sweet curves didn’t let me be that indifferent. Making her ex jealous was one thing. Showing her off to my own family was another. My snooty folks hated her. And that brought us closer. It made this fake arrangement a little more real. Very real. And it also made working with her awkward. Very awkward. But the worst part was when she disappeared, and then showed up with a baby bump. I was about to be a father. And I was determined to make my former fake fiancée…my wife.

Monica Murphy - Total ​verliebt
Ich ​bin die Freundin von Drew Callahan, College-Football-Legende und Traumtyp. Er ist schön, lieb – und trägt noch mehr Geheimnisse mit sich herum als ich. Er hat mich zu einem Teil seines Lebens gemacht, in dem alles nur Schein ist und jeder mich irgendwie hasst. Und wie es aussieht, will ihn jede haben. Aber er hat nur eins im Kopf: mich. Ich weiß nicht, was ich noch glauben soll. Das Einzige, was ich weiß: Drew braucht mich. Und ich will für ihn da sein. Für immer.

Monica Murphy - Una ​semana contigo
Fable ​no ha tenido una vida fácil. Tiene dos trabajos y es quien se encarga de cuidar a su hermano pequeño. A pesar de ser una chica preciosa e inteligente, siempre acaba saliendo con chicos que no le convienen y sólo buscan divertirse un rato con ella. Drew no solo es uno de los chicos más populares y la estrella del equipo de fútbol, también es el chico más guapo de toda la universidad. Cuando Drew le pide a Fable que finja ser su novia durante una semana ninguno de los dos se imagina que las mentiras puedan dar paso a algo mucho más real. Pero todo el mundo guarda secretos, y Drew tiene más de los que le gusta reconocer. ¿Conseguirá Fable averiguarlos todos?

Everly Ashton - Don't ​Mind If "I Do"
Life ​is good. I'm single. I'm an emergency room doctor. And according to my hookups, I'm hot AF. Then she walks back into my life. I haven't seen Mazzy Pembrooke since the night she betrayed me. So when she comes into my work asking me to make good on a childhood pact and marry her, I'm speechless. She's the last woman I'd want to marry--even if it's pretend and with a definitive end date. But after I find myself in a sticky situation at work, marrying Mazzy might just benefit me too. Once we're living as husband and wife under the same roof though, I struggle to remember that I hate this woman and the fake marriage doesn't feel so fake anymore.

Leigh James - Escorting ​the Actress
He ​was my party-boy billionaire stepbrother... Now he's my disinherited, sexy escort? FML! Kyle: She was my geeky, brace-faced stepsister. Now she's a stunning Hollywood actress. And she just became a client at the upscale escort agency where I work. Things might finally be looking up. Lowell: I had a PR disaster on my hands. I needed a pretend boyfriend--so I called the escort service. But then stepbrother bad boy showed up. Now I'm all sorts of screwed. Or wishing I was. Wait--I take that back! I take it back! Kyle: My powerful father will do anything to keep me away from Lowell, including dangling my fortune in front of me. But I just might be more interested in what my sexy ex-stepsister has to offer. That is, if I can convince her to give it to me.

Elle Kennedy - Prohibido ​enamorarse
Esta ​primera entrega de la tetralogía #KissMe «contiene todo lo que puedas desear en una novela YA: es dulce, excitante y emocionalmente satisfactoria.», USA Today bestselling Hannah va a hacer un trato con un chico malo... y va a ganar más de lo que espera. Hannah por fin ha encontrado un chico que la vuelve loca, pero hay un pequeño problema: no tiene ni idea de cómo seducirle. La solución es Garrett, el deportista y playboy más deseado del campus: él necesita aprobar un examen a toda costa, y a cambio puede ayudarla a poner celoso a cualquiera... Incluso a sí mismo. Cuando un beso inocente les lleva a una noche increíble, Garrett ve la luz: Hannah no puede irse con otro. Tiene que convencerla de que se quede a su lado.

Kollekciók