Ajax-loader

'szex' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Abby Lee - Hol ​jár az eszem?
Abby ​Lee egy talpraesett, pimasz és rendkívül nyitott fiatal nő. A középszerű szexuális életet enyhén szólva kevésnek érzi, olyasmi után kutat, amire mindig is vágyott. Íme az ő különleges kalandjairól vezetett bensőséges naplója! Abby semmilyen lehetőségtől nem zárkózik el, legyen szó játékszerekről, szabadtéri élvezetekről vagy egy harmadik fél bevonásáról. Lelkesen dönget végig az egyéjszakás ismeretségekkel, alkalmi menetekkel és más tiltott gyümölcsökkel szegélyezett ösvényen, miközben friss, fanyar humorral vonja le a konzekvenciákat, és bőkezűen osztogatja - nem éppen elvetendő - jótanácsait nőknek, férfiaknak. Örömökkel teli útkeresése közben összetalálkozik Blogpasival, és elmereng: vajon fel tudja-e adni az egyik ágyból a másikba ugrándozást, és képes lesz-e végül megállapodni? "Egyszerűen szeretni kell ezt a lányt, aki ilyen derűsen vállalja: - lgazuk van, valószínűleg fixálódtam a szexre'." (Eve Magazin)

Betty Dodson - Orgazmus ​két személyre
Ez ​a könyv nem arról szól, hogyan szerezzünk férfit, hogyan tartsuk meg, vagy hogyan szabaduljunk meg tőle, gyilkoljuk meg, ha a kapcsolat véget ért. Fogalmam sincs, hogyan kell fenntartani a lángoló monogámiát vagy egy szenvedélyes házasságot. Ezen a két területen lehangolók az eredményeim. Azt azonban hiszem, hogy jóval realisztikusabb és földközelibb párkapcsolatokat alakíthatunk ki, ha elhagyjuk azokat a betegesen romantikus elvárásokat, melyek elkerülhetetlenül csalódáshoz, tébolyult féltékenységhez és gyilkos haraghoz vezetnek. Több mint harminc év tanítás után van néhány gyakorlati ötletem arról, miként növelhetjük szexuális képességeinket, hogy a férfiak és a nők egyaránt orgazmust élhessenek át. Határozottan állíthatom, hogy ha több gyönyörteli pillanatot élünk meg önmagunkban és másokkal együtt, kicsit jobb emberré válhatunk, aki kevésbé erőszakos és jóval kreatívabb.

Burány Béla - Szomjas ​a vakló
"A ​szűzlány Hát a régi időbe nagyon nagyba mënt az, hogy ha valaki mëgnősűt, hogy szűz lëgyën a lány! No, az ëgyik asszonnak is férhű mënt a lánya. Jó e is mút a lakodalom, de lássa az asszon, hogy nagy gondba van a mënyasszon. Mëgkérdëzi a lányát: – Mi bajod? Aszongya a lány: – Jaj, édësanyám, ojan bajba vagyok! Nemsoká lë kő fekünni, oszt mi lësz, ha a Jóska megtudja, hogy nem vagyok szűz? Hát ëgy kicsit gondba esëtt az asszony is, de aztán kigondóták, hogy majd az asszon odakészít ëgy üveg piros tintát, oszt mëgma-gyarázta a lánnak, hogy mikó évégezték a dógot, csak vëgye ki a gyugót, oszt löttyentse lë az ágyat, hogy lássa a vőlegény, hogy még szűz vót. No, úgy is vót. Az asszony bë a kamrába, le a pócrú az üvegët, oszt bë, ahun majd alszanak a fiatalok. Úgy is vót, ahogy mëgbeszéték. Mikó évégezték a dógot, a lány odanyút az üvegé oszt jó bëfröcskőte az ágyat. Hát mikó rëggé főkel, nézi a vőlegény, hát tiszta ződ az ágy! Hát szalad mingyá, híjja az örömanyát, hogy mi történt? – Hát édës fiam! – csapott patáliát az asszony. – Ijen-ojan nagy faszú vagy, oszt ráfakajtottad a lányomra az epét. Hát ki tëhet arrú?"

Ayano Yamane - Crimson ​Spell 1. (német)
Prinz ​Valdrigue von Alsviez, kurz Prinz Vald genannt, wurde vom Fluch des magischen Schwertes Yug Verund getroffen, das seit Generationen in der Königsfamilie weitergegeben wird. Seitdem verwandelt er sich immer wieder in eine dämonische Bestie. Unter seinem Fluch leidend beschließt er schließlich, sein Reich zu verlassen und nach einem Weg zu suchen, sein Schicksal zu ändern. Dazu begibt er sich zum Hexenmeister Halvir, kurz Havi genannt, der sich bereit erklärt, ihm zu helfen. Noch in derselben Nacht findet Havi heraus, dass Vald sich im Schlaf in eine schöne Bestie voller sexueller Begierde verwandelt...

Erica Jong - Rettegés ​a repüléstől
A ​testnek szex kell, meg biztonság. A léleknek szabadság kell, meg kreativitás... Isadora Wing, a szárnyait bontogató írónő, szép és okos. Kényszeres álmodozó, aki életének megmentőjét keresi a férfiakban. Isadora retteg a repüléstől. Repülés-fóbiáját leküzdve Bécsbe utazik, ahol találkozik Adriannel, akiben megtestesülni látszik erotikus fantáziáinak, de mindenekelőtt a Hirtelen Felindulásból Elkövetett Dugásnak a tárgya. De a találkozás ennél többet is jelent: a lehetőséget. Isadora (a szó átvitt értelmében is) retteg a repüléstől, mégis kalandos európai utazásra indul Adriannel, kockára téve házasságát és biztonságos életét, hogy megtalálja a szabadsághoz és a beteljesedéshez vezető utat.

Kelemen Anna - Harminc ​nap a nép szolgálatában
Bármibe ​is fogtam, nagy port kavart és alighanem a legújabb akcióm is kiüti a biztosítékot: harminc napra a nép szolgálatába álltam, óránként százezer forintért felkínáltam magam a férfiaknak. Jó előre kijelentettem, hogy feljegyzések készülnek a titkos légyottokról, ennek ellenére sorban jöttek a pasik. Család fontosságáról papoló politikus, ismert üzletember, olimpiai bajnok, közkedvelt műsorvezető és bundabotrányba keveredett focista. Meg sok más olyan fickó, aki a testemre vágyott. Az alfahímek nyilván nagyképűen újságolták a köreikben, hogy megfektették Kelemen Annát, fizettek neki, hogy a szolgájuk legyen. Holott ők lettek az én rabjaim. Méregdrága órákkal, autókkal, ruhákkal és ékszerekkel igyekeztek a kedvemben járni. A többségük rendszeresen visszajárt, de aki csak egy újabb trófeaként tekintett rám, most retteghet. Hiszen amivel a barátok előtt dicsekszünk, azt szégyelljük az asszony és a nyilvánosság előtt… Nekem nincs vesztenivalóm!

Alain Mabanckou - Törött ​Pohár
"...de ​a mi Istenünk odafent fészkel, hogy élvezze a panorámát, lelásson a világ legaljasabb dolgaira, és gondosan lejegyezze a noteszébe, hogy kéznél legyen utolsó ítéletkor..." Alig nyílt meg a furcsa nevű kocsma, az Útrakelt Hitel, máris felborzolta a kongói kedélyeket, a helyi hatóságok a jó erkölcs nevében fordulnak ellene, így bezárás fenyegeti. Szerencsére a tulajdonos, Makacs Csiga, nevéhez hűen, eltökélten tartja a frontot, így válhat e hely a társadalom kirekesztettjeinek menhelyévé, akiket az üveg iránti vonzalom hív egybe mániákusan ezen a helyen, ahol a kosz és a nyomor jól megfér a bunyóval és a mámoros nevetéssel. Törött Pohár, a megfáradt vén alkesz, korábban tehetséges iskolai tanító, mostanság a helység krónikása, akinek a kocsmáros füzetet és ceruzát nyom a kezébe, hogy írja le az ott zajló kalandokat, a csodabogár vendégek hőstetteit. A "küldetés"-nek hamar híre kel, és a kocsma hírhedt figurái sorjában jelentkeznek Törött Pohárnál. Törött Pohár maga is kitárulkozik, visszapörgeti saját életét, vall anyjáról, aki a Csinuka folyóban lelte halálát, szerelemről, csalódásról, gyermekkorának régvolt pillanatairól, amikor viharlámpa fényénél olvasott, ami felkavarta, mint egy utazás, mint az evezőlapát a folyam vizét... de minden történet a végső lépést késlelteti és érleli, hiszen Törött Pohár dolga már csupán a küldetés teljesítése, hogy elindulhasson végre a könnyek partján a Csinuka felé... Alain Mabanckou Brazzaville-Kongó szülötte, költő és regényíró, Franciaországban rendkívül népszerű, 2006-ban Renaudot-díjjal jutalmazták irodalmi munkásságát.

Graham Masterton - Úgy, ​hogy neked is jó legyen
"A ​feleségem mindig fáradt hozzá... A férjemet csak a szakmája érdekli... A nejem sose kezdeményez..." Ismerős mondatok. Meglepő viszont, hogy házasságok ezreinél tapasztalható, hogy mindkét fél úgy érzi: ritkábban van része szexuális élvezetben, mint igényelné. Ezen próbál segíteni könyvével Graham Masterton, Amerika egyik legismertebb szexuálpszichológiai és szexuáltechnikai szakembere, aki saját páciensei konkrét példáin keresztül mutatja be, miként lehet egy szexuális értelemben kihunyóban lévő párkapcsolat tüzét újra felszítani, miként elégíthetjük ki párunk legtitkosabb ábrándjait, hogyan érhetjük el a viszonylag kevesek által ismert szerelmi technikák révén, hogy együttléteink ugyanolyan szenvedélyesek és gyönyörrel teliek legyenek, mint egymásra találásunk kezdetén..." hogy hogyan szeressük egymást hetente hatszor - vagy még többször. Graham Masterton könyve kényes területekre kalandozik ugyan, de sehol sem lépi át a pornográfia határát. Mindazonáltal egyszerű, de tárgyszerű stílusa mindig pontosan és részletesen feltárja a teendőket, s ha a hitelesség úgy kívánja, nem riad vissza a merészebb kifejezések használatától sem.

Ken Grimwood - Időcsapda
Jeff ​Winston éppen a feleségével beszélt telefonon, mikor utolérte a halál... A telefon kiesett a kezéből és összetörte az üvegből készült papírnehezéket az asztalon. A törölt üvegen keresztül még látta a könyvespolcra helyezett digitális óra vörös számjegyeit: 88., Okt. 18., du. 1:06 Aztán már nem volt több kínos gondolata, ahogy öntudata teljesen megszűnt létezni. Jeff nem kapott levegőt. Természetesen nem tudott levegőt venni: halott volt. De ha halott volt, honnan tudta, hogy nem kap levegőt? Egyáltalán: honnan tudott bármit is? Elfordította a fejét a felgyűrt takaróról és lélegzett. Áporodott, nedves, saját izzadtságától terhesen levegőt. Szóval mégsem halott. ... a Newsweek egy száma is az asztalon volt, címlapsztoriként a nyugatnémet kancellár, Konrad Adenauer visszavonulásával. 1963., május 6-i száma. Jeff megigézetten bámult a számokra, remélve, hogy valami racionális magyarázatot találhat. Nem sikerült.

Mira Sabo - Amíg ​kinyílik a szemünk
"Ez ​nem egy rózsaszínű lányregény, ha arra számítottál, helyezd vissza a polcra, és felejtsd el! Ha mégis kinyitottad, akkor már csak egyet tanácsolhatok: vegyél ki szabadságot, kapcsold ki a telefonodat, és maradj egyedül! Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség egy mindent elsöprő kínkötelékben és végül letaszítottság, a valóság létlejtőjén. Fehérgallér és hivalkodás, kozmetikázatlanul. Izgalom, erotika, titkok, luxus. Az alvilág összefonódva az ország rejtélyes, leggazdagabbjaival, mocskos magánéletük, különös szokásaik egy gyönyörű lány életútján át, szexszel ízfokozva. Olvasol vagy lemaradsz?"

Jelto Drenth - A ​világ eredete
A ​reklámszakemberek nagyon jól tudják, hogy a szexszel bármit el lehet adni. Ha a szex árucikk volna, nem kéne a reklámozására költeni: a termék ismert, presztízse kikezdhetetlen. Szeretnél egy jó csapat tagja lenni? Szexelj! Nem akarsz lemaradni semmiről? Szexelj! Fiatal vagy, netán az idősebbek közé tartozol? Szexelj! S valóban, a szexualitást hajlamosak is vagyunk valamiféle egyszerű, problémamentes dolognak tartani. A szexológusokat azonban elsősorban olyan nők és férfiak keresik fel, akiknek a nemi élet komoly gondot okoz a mindennapokban. A legtöbben úgy vélik, hogy a nemi vágy, a testi intimitás iránti spontán vágyakozás magától alakul ki mindenkiben. Ha egészségesek vagyunk, időről időre felbuzog bennünk a vágy, valahogy úgy, ahogy megéhezünk vagy megszomjazunk, ha nem ettünk-ittunk egy ideje. A nemi vágyat ösztönnek, késztetésnek tartjuk. A freudisták libidóról beszélnek, a libidó hiányát pedig frigiditásnak nevezik (egyébként csak a nőknél, a férfiak libidóhiányára nincsen szavuk). Néha azonban többről van szó, mint a spontán nemi vágy hiányáról. Ez a könyv – nemre való tekintet nélkül – minden olyan ember figyelmére igényt tart, aki szeretne leszámolni a női szexualitás témakörét övező tabukkal és ködösítésekkel. Ideje, hogy végre mindkét nem tagjai maradéktalanul élvezni tudják az együttlétet.

Bret Easton Ellis - A ​vonzás szabályai
"Mert- ​elfogyott a sör" - ennyi kell ahhoz Ellis regényében, hogy egy lány a buliról elmenjen azzal a fiúval, aki különben nem is nagyon tetszik neki. Hogy mikor és hol, az talán nem is nagyon fontos, mindenesetre 1985-ben vagyunk, a camdeni egyetemen, ahol a diákok a legkevésbé tanulmányaikkal törődnek: Dögös-Dugós bulik, Kokszos Keddek és Szittyós Szerdák követik egymást örök alkoholos, narkós és másnapos kábulatban" Mindent csak az elsődleges testi igények kielégítésének szükséglete és a testi vonzás-vonzalom törvényei szabnak meg" és egy mélyre süllyedt, kimondatlan és már-már kimondhatatlan vágy, hogy mégiscsak megtalálják a romantikát, a szerelmet, az igazit" s talán életük valamiféle igazolását is.Ellis hagyja, hogy mindvégig hősei beszéljenek: Lauren, aki az éppen Európában utazgató Victorba szerelmes, a nyíltan biszexuális Paul és Sean, aki egy ideig az ő szeretője, majd Laurené, és miközben hármuk élete néhány hónapra összegabalyodik, ugyanazokat az eseményeket különböző nézőpontokból ismerhetjük meg. Ami az egyik szereplő szemében romantikus fellángolás, az talán unott beletörődés a másiknak: semmi sem az, ami, senki sem érti a másikat, mert itt már nincsenek az érzéseket pontosan leíró szavak, vagy ha igen, akkor azok is eltorzulnak, jelentésüket vesztik" mint ahogy a tanárok is elcsépelt, kiüresedett, idióta szavakkal igyekeznek jelentést adni a körülöttük kavargó új nemzedék kultúrájának.Mint minden Ellis-mű, ez az először 1987-ben megjelent regény is kegyetlen olvasmány, még ha csak csíráiban - egy megzavarodott erkölcsi tudatú és szexuális ösztönű új nemzedék fáradt kiúttalanságában - van is jelen mindaz a perverzitás és testi-lelki szadizmus, amely aztán az Amerikai Psycho és a Glamoráma letaglózó erejét adja.

Joe Quirk - Prűdek ​és paráznák
Férfiak ​és nők tényleg nem egyformák. És bizonyos életkor fölött mindenki tisztában van vele, hogy miben különböznek. De vajon tudják-e, miért különböznek? Mennyi megválaszolatlan kérdés! Mint például: • Mi a közös a férfiakban és a majmokban? • Mi a közös a nőkben és a lugasépítő madarakban? • Mit tudhatsz meg a heréid méretéből? Miért olyan nehéz megtalálni a G-pontot? • Minek a férfiaknak mellbimbó? Ebben a könyvben egy átlagos pasi veszi szemügyre a párkapcsolatok örökzöld témáját a szociológia, a biológia, az antropológia és néhány borzalmas randi tükrében. S közben föltesz és meg is válaszol jó néhány, sokakat kínzó kérdést, úgymint: • Miért a férfi kosárlabdázók állnak az első helyen a vonzalmi listán? • Miért áll érdekükben a nőknek, hogy a zsírt a fenekükön meg a combjukon gyűjtögessék? • Miféle előnyt jelent a szaporodásban a homoszexualitás génje? Ez a vérbően humoros, intelligens és kicsit flúgos könyv hozzásegít, hogy az állatvilágból vett példák segítségével férfiak és nők kicsit jobban megértsék egymást. Az Adélie-pingvin hímje kaviccsal fizet a szexért. Ne röhögj. Képzeld el, mit szólnának a pingvinek, ha azt látnák, hogy a Homo sapiens nősténye színes papírdarabkákért adja a szexet. A kövek értékes valutát jelentenek az Adélie-pingvinek körében. Ezek a madarak iszapos területen költenek. Lehet, hogy ez a sárban való kettyintés neked izginek tűnik, de a fiókák nevelése szempontjából rettenetes. A kavics arrafelé ritkaság, a nőstényeknek mégis szükségük van rá, hogy magasított, száraz platóra építhessék a fészküket. És mindannyian tudjuk, mi van akkor, ha valamely anyagi eszközre a nősténynek rendkívül nagy szüksége van. A hímek összeverekszenek a kövekért, ellopkodják egymástól, felhalmozzák, hencegnek vele. A nők a jó kavicsszállítókkal létesítenek párkapcsolatot. Néha, amikor a férj éppen nem figyel, a feleség is kisurran a fészekből, hogy a legősibb módszerrel tegyen szert kövekre. Ahogy csak a pingvinek tudnak oldalogni, sasszézva megközelíti egy pingvinagglegény kőfészkét. A tojó a jól ismert fejbiccentéssel, szemérmesen, oldalvást odapillog. Ha a hím a fickós hímekre általánosan jellemző kiguvadt szemmel néz vissza rá, akkor a nő belibben, hanyatt veti magát, és tappancsait széttárja. A biológusok elég bizonyítékot gyűjtöttek ahhoz, hogy kijelenthessék: ez párzásra való felhívás. A hím megadja, amit a tojó kíván, s a tojó kap egy követ is. Fogja a követ, és Jani pingvin garzonjából visszatotyog vele a fészkére. A férj hazatér a munkából, és semmit sem vesz észre az asszonyon. Szerencsére a pingvinek arcjátéka nem nagyon széles skálájú. Joe Quirk spermatermelő író, aki a majomkodásból házasságkötés által lépett a monogámia ösvényére. Észak-Kaliforniában él feleségével és két macskájával, akiknek a vesztét kívánja.

Stephen King (Richard Bachman) - Az ​átkozott út
Bart ​Dawes húsz éve lakik ugyanabban a házban, itt szerelmeskedett először a feleségével, itt játszott a kisfiával... Most a kisvároson át új utat építenek, és ez előbb a munkahelyét, majd az otthonát fenyegeti. Bart azonban nem hagyja magát - az útépítő céggel, sőt az egész világgal szembeszáll, hogy megvédje az életét: azt az egyetlen életet, amelyben megtalálta törékeny boldogságát. Az 1970-es években játszódó történet vége teljes összeomlás; a kisvárosban, mely a modernizáció útjára lépne, végül kő kövön nem marad. Magyarul most először jelenik meg Stephen King korai regénye: egy átlagember kiúttalan küzdelmének szívszorító története. King, akiből aztán a horror és a thriller királya lett, finom pszichológiai meglátásokkal teli, igazi irodalmi regényt írt, de ebben sem tagadta meg önmagát - itt is elszabadul a pokol a külvilág hatalmas erőivel szemben tehetetlen gyönge ember meggyötört idegrendszerében és a külvilágban egyaránt...

Cora Jones - Anita ​Morgan vágyai
Anita ​elhúzódott tőle és hirtelen mozdulattal egészen a derekáig rántotta fel a ruháját. Majd meglátod, hogy én olyan nő vagyok, akinek az az elve, hogy mindent vagy semmit! Veled nem is lehetne másképp csinálni. Letolta a bugyiját, kilépett belőle és otthagyta a padlón. - Tegyél magadévá! Most, így, állva. A kanapén. Az íróasztalon. A padlón. Nekem mindegy, csak csináld, ott és úgy, ahogy tetszik. Én készen állok mindig, amikor csak akarod! - Anita - mondta Daniel, miközben lehajolt, hogy felemelje a bugyit - uralkodj magadon! Húzd fel ezt az izét, és szedd össze magad! Öt perc múlva egy óra, Mrs. Hodges minden pillanatban itt lehet...

CJ Roberts - Seduced ​in the Dark - Megigézve a sötétben
A ​The Dark Duet második kötete – a Captive in the Dark izgalmas, bizsergető, mozgalmas folytatása. Mi a bosszú ára? Calebet egy titokzatos pakisztáni férfi tartotta fogva szexrabszolgaként. Kiszabadulása óta olyan adósságot cipel, amit csak vérben lehet visszafizetni. Az út hosszú és bizonytalansággal teli, de Caleb és Livvie számára minden véget ér. Vajon Caleb képes odadobni a szeretett nőt a bosszú kedvéért? Vagy meghozza a végső áldozatot?

Dalton Trevisan - Szajhácska
Dalton ​Trevisan napjaink egyik legnépszerűbb brazil írója. Nemcsak hazájában kedvelik, de lelkesednek érte mindazok, akik az igényes erotikus irodalmat kedvelik. Műveit majdnem egy tucat nyelvre lefordították. Könyvalakban kiadványunk az első hazai megjelentetése. A Szajhácska című regénye a szépirodalom és a pornó határán ábrázolja egy kórházi ápolónő megalázó kapcsolatait: a bakfiskortól a lealázó viszonyokon át a promiszkuitásos szolgáltatásokig. Több ölelkezés, mint ahány oldal. Megjelenő könyve bár merész témát, merészen ábrázol, nem válik lealacsonyító olvasmánnyá. Visszafogottsága, könnyed írásművészete aprócska remekművé teszi a Szajhácskát.

Joanne Parrent - Jennie Louise Frankel - Terrie Maxine Frankel - Könnyűvér
Négy ​könnyűvérű nő sorsán keresztül lelepleződik - már megint! - a hollywoodi álomgyár. Megtudunk hálószoba titkokat, vad perverziókról olvasunk, mintha magunk is ott lennénk a híres, hírhedt partikon, ahol lenge ruhás lányok grasszálnak, folyik a pezsgő, kilószámra fogy a kokain, heroin. A sötét hálószobákban vadul folyik a szeretkezés, vagy legyünk pontosabbak és ne keverjük a dolgokat, a szex... A könyv nemcsak az „üzenete" miatt érdekes, hanem mert olvasmánynak is izgalmas, a négy nő kifejezetten humorosan ecseteli az orgiák hangulatát. Szavaikat avatott írástudók formálják remek könyvé, amelyet -paradox módon - leginkább a veszélyeztetett és kiszolgáltatott lányoknak kellene elolvasniuk. Az átlag olvasónak fogalma sincs, mit csinálnak a multimilliomosok a szabadidejükben a verejtékes munkával megkeresett dollárjaikkal, mint a fegyverkereskedő Adnana Kadhoggi, vagy az olyan nagy sztárok, mint Dennis Hopper, George Harrison, Billy Idol, Dávid Crosby, Rod Stuart, Don Henley, James Caan, Warren Beatty, Timothy Hutton és még sokan mások.

Czére Gyöngyvér - Vallomások ​szexuális fűszerekről és perverziókról
- ​A show még nem ért véget. Georges kijelentette, hogy a kiskutya közben szukává nőtt, s el kell vinnie a kankutyákhoz. Ugyancsak pórázon vitte Marie-t egyik férfitől a másikig, akik hátulról megdugták, nemcsak a punciját, hanem a popsilukát is, a legtöbbje bele is élvezett, ugyancsak gyorsan, mert felizgultak az előző jelenettől. - És a többi nő mit csinált? - Legtöbbnek jutott férfi, hiszen Marie-vel egyszerre csak egy foglalkozhatott, ne felejtsd el, hogy összesen tízen voltak. Két nő egymással játszadozott, egy nő pedig mindig annak a férfinak a szája elé tartotta a punciját, aki éppen Marie-t dugta hátulról, a másik pedig Georges-nak furulyázott. Aztán elvesztettem a fonalat, mert engem is elkapott valaki, belém nyomta, de nem ott élvezett el, hanem a számban. Aztán nem is tudom mi történt, valaki még a melleim közé spriccelt; egy ilyen kavargásban nem lehet követni az eseményeket, különösen akkor nem, ha az ember maga is aktív résztvevő. Aztán egyszerre Marie hisztérikus kiáltását hallottam. „Vedd le az álarcodat, azonnal vedd le!”...

Stephen King (Richard Bachman) - Roadwork
Only ​Stephen King, writing as Richard Bachman, can imagine the horror of a good and angry man who fights back against bureaucracy when it threatens to destroy his vitality, home, and memories. “Under any name King mesmerizes the reader” (_Chicago Sun-Times_). Barton Dawes is standing in the way of progress when his unremarkable but comfortable existence suddenly takes a turn for the worst. A new highway extension is being built right over the laundry plant where he works—and right over his home. The house he has lived in for twenty years and where he created loving memories with his family. Dawes isn’t the sort of man who will take an insult of this magnitude lying down. His steadfast determination to fight the inevitable course of progress drives his wife and friends away while he tries to face down the uncaring bureaucracy that has destroyed his life. But before the city paves over that part of Dawes’s life, he’s got one more party to throw—and it’ll be a blast. What happens when one good (and angry) man fights back…and then some? This #1 national bestseller includes an introduction by Stephen King on “The Importance of Being Bachman.”

Sak-Raf - Boldogság ​a kiskert közepén
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Paul Joannides - A ​nemi örömszerzés enciklopédiája
A ​szex-enciklopédia igazi amerikai sikerkönyv, amely az európainál puritánabb amerikai lakosság körében viharos sikert aratott. A különböző szexuális formákat, ez a könyv megfelelő természettudományos, pszichológiai, szociális háttérrel megtanulásra alkalmasan adja elő, humánus szellemben, mégis finom iróniával vezeti rá az olvasókat az ismert vagy megpróbálni sem mert formákra, amelyekkel egy párkapcsolatban a felek egymásnak örömet tudnak szerezni. A könyvet tanulmányozva az olvasó a szexualitás professzora lehet, induljon a kezdő szintről, vagy tartsa magát haladónak e mozgásvilágban. A könyvben a szexuális közhelyek, tabunak tartott dolgok egyaránt meg vannak nevezve, és (ezeket a pornográfia vádját elkerülendő) vonalas rajzok mutatják be. Az enciklopédiát Paul Joannides, amerikai pszichoanalitikus száz társszerzővel állította össze. Konzultánsai között voltak pszichológusok, szociális munkások, tanárok, írók, továbbá egy prostituált és egy plébános. Mikor megkérdezték, miért van szükség még egy könyvre a szexről, azt kérdezte: "Miért ne volna szükség még egy könyvre a szexről?" És hogy a könyv összeállítása során tanult-e valami újat, erre csupán egy elnéző mosollyal válaszolt.

Gina Ogden - Nők, ​akik szeretik a szexet
Mindennapi ​nők elbeszélései a gyönyörhöz, intimitáshoz és eksztázishoz vezető útjaikról Ebben a különleges könyvben magukat erősen szexuális beállítottságúnak tartó nők beszélnek intim részletekbe menően arról, hogy mi nyújtja számukra a legnagyobb örömöt. Tapasztalataik szerint az igazi szex sokkal többet jelent két test egybeolvadásánál: erőt, energiát és mély megelégedettséget hoz életük szinte minden területén. Nemiségük korántsem csak a közösülésről és az orgazmusról szól; az egész testre kiterjedő érzékiség, a bizalom, a megosztás, a szeretet és a spiritualitás legalább ilyen fontos alkotóelemek lehetnek. Gina Ogden több évtizedes szexológiai kutatás eredményeire alapozott, beszélgetésekre épülő, közérthető stílusban, de mégis tudományos igénnyel megírt műve lehetővé teszi a nők számára, hogy saját szemszögükből értsék meg szexualitásukat.

Oscar Wilde - Teleny
Vitathatatlan, ​hogy Oscar Wilde (1854-1900) igazi zseni volt, hiszen csak egy zseni tudja oly szélsőségesen megosztani a közvéleményt, mint ahogy tette ezt ő. A tragikus sorsú nagy deviáns bizarr, megrendítő, rejtelmes pályájú könyvével jelentkezik a kiadó, egy megdöbbentő művel forró erotikáról, szerelemről és megszállottságról. Pompás, szórakoztató, ugyanakkor igen szomorú szenvedélytörténet ez a homoerotikusnak is nevezhető regény, mely a már-már beteges rögződés és a nagyon is emberi hűtlenség drámája, s bizony olyan könyv is a Teleny, melyet a világirodalmi köztudat még pár évtizeddel ezelőtt is szégyellt és figyelmen kívül hagyott. A történet elsősorban a Teleny és Camille Des Grieux között kibontakozó szerelmi kapcsolatról szól. Köntörfalazás nélkül, nyíltan mond ki a szerző olyan dolgokat, amivel megbotránkoztatja az olvasót. Érzékletesen ábrázolja a francia bordélyok duhaj mindennapjait, a különféle szeretkezések legintimebb pillanatait. Ám nem csupán ebből áll a mű, hiszen az író egyúttal lerántja a leplet kora társadalmáról is, görbe tükröt állítva a viktoriánus kor erkölcsi normái elé. A fiatal Camille és Teleny mindent elsöprő szerelme meghiúsul, a társadalom bűnösnek tartja az ifjú szerelmeseket, az a társadalom, amely a valóságban sokkal nagyobb fertőben van, sokkal mocskosabb bűnök terhelik, az a társadalom, amely Wilde-ot is kivetette magából, s csak később ébredt rá, hogy egy kivételes művésszel, a 19. századi irodalom legnagyobb alakjával művelte ezt.

Pierre Ives - Az ​erotikus masszázs
Az ​erotikus masszázs nem valamiféle szexuális trükk. Ez a könyv nem tartalmaz olyan csodálatos recepteket, melyek segítségével bárki egycsapásra tökéletesen uralni tudná a saját és partnere testét, érzékeit. Ha Ön ezért vette a kezébe ezt a könyvet, biztosan nem fogja benne megtalálni, amit keresett. Az erotikus masszázs, mint ahogy a neve is mutatja, mindenekelőtt: masszázs. Erotikus csak attól és csak akkor lesz, ha már tökéletesen elsajátította az egész testre, az összes testrészre kiterjedő speciális masszázstechnikákat. Ha azonban követi és betartja e könyv útmutatásait, tapasztalni fogja szexuális életének javulását. Napjainkban, mikor annyira félünk egymást megérinteni, joggal nevezhetjük a masszázst egyedülálló kommunikációs eszköznek: segítségével megrajzolhatja partnere „szexuális térképét”, bejárhatja testének erotikus tájait és így új távlatokat nyithat szerelmi életében.

Czapáry Veronika - Anya ​kacag
Viktória ​történetei Budapest éjszakai életének jellegzetes színhelyeire kalauzolják el az olvasót. A fiatal nő szókimondó őszinteséggel számol be naplójában a női szexualitás örömteli és fájdalmas pillanatairól, újra és újra kiábrándultsággal végződő társkeresési kísérleteiről. Az egymást követő bulik forgatagában sorra megjelennek előttünk, majd már ismerősként bukkannak fel újra a művészpresszók és romkocsmák összetéveszthetetlen figurái. Az alkohol, a drog és a szexualitás mámorát azonban mindig a nappalok kijózanodása követi. A gyermekkorban elszenvedett sérelmek okozta szenvedést nem lehet mámorba fojtani. Ezek az élmények, a korán meghalt anya emléke, az apa erotikus közeledésének elfojtott emlékképei a naplóbejegyzések közé ékelt álomszerű szövegbetétekben idéződnek fel. A történet, mint minden igazi irodalom, több az elmesélt esetnél: az ember örök szeretetigényéről szól, amely mindannyiunkban él.

Ismeretlen szerző - 1001 ​éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában
Ez ​az egyedi, hasított oldalas könyv tökéletes útmutatás ahhoz, hogy felforrósítsuk magunk körül a levegőt, és egy kis változatosságot vigyünk szerelmi életünkbe. Lehetővé teszi, hogy több ezer izgalmas szexuális játékkal kísérletezzünk. Az izgató előjátékok, valamint a Káma-Szútra pozíciói garantálják, hogy a szenvedély ne hagyjon alább, és új, egzotikus technikákkal ismerkedjünk meg. A könyv többféleképpen használható: válasszuk ki az oldalakat véletlenszerűen, és fedezzük fel, hogy mi izgat bennünket igazán. Keverjünk össze és párosítsunk kedvünkre bármit: akár az érzéki masszázst egy rendkívül izgató pózzal vagy merész szerepjátékkal. Válasszunk partnerünkkel a felkínált lehetőségek közül. Élvezzük a meglepetés erejét, hogy rendkívüli szexuális élvezetekben lehessen részünk!

Covers_252202
101 ​levél a gruppenszexről Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - 101 ​levél a gruppenszexről
„Sajnos ​csak egyszer volt alkalmam két gyönyörű nővel egyszerre csinálni az erotika minden formáját, de ezt soha sem fogom elfelejteni, és remélem még összejön valami ezen a téren. Szép lassan kezdtük, fokozatosan adtunk bele egyre több megvalósított fantáziát, ahogy az ember belemerül elfelejt minden bút-bánatot, elmerül a gyönyör tengerében, az illatok és lábak összekeverednek, a testek vonaglanak, egyszerre nem egy, hanem két gyönyörű női test gyűrűzik az ember körül, a kéj olyan iszonyatos erővel tör az emberre, mintha áramütés érné. Az én tapasztalatom az, hogy a gyönyör összegződik, minél több ember csinálja, annál nagyobb az élvezet. Én azt ajánlom a betegesen féltékeny feleségeknek, hogy menjenek el férjük szeretőjéhez és csinálják hármasban, meglátják: a gyűlölet gyönyörré fog átváltozni. Így visszaszerezhetik férjüket és ráadásul a nemi életükben is jó irányban változás lesz. Más dolog a gyönyör és más a szerelem, a férfi rengeteg nőnek tud kielégülést okozni és nem szerelmes belé. A hangszeren sem jó mindig egy dúrban játszani, ki kell próbálni a variációkat...”

Sarah Brewer - Szex
A ​legteljesebb útmutató férfiaknak a tökéletes egészségi állapot eléréséhez

Raphaele Vidaling - Káma-Szútra
Csókok, ​ölelések, karmolások és sóhajok - a másfél évezredes Káma-Szútra a kölcsönös élvezetek tankölteménye. Kézikönyv és egyben értekezés a szerelemről, és éppúgy szól a gyakorlott csábítóhoz, mint a figyelmes férjhez. Sokan csak az erotikus pozitúrák példatáraként emlékeznek rá, pedig arra is megtanít, hogyan lehet szabadulni a megunt szeretőtől, megnyerni a félénk szűz bizalmát, egy egész háremet kielégíteni, hogy miféle férfiakat kegyelnek a nők, miféle nőket jobb elkerülni, és melyek a szenvedélyes szerelem tünetei. Ezek az oldalak negyven tárgykörbe avatják be az olvasót, pajzánul és oly bölcsességgel, amelytől a sok évszázados szöveg is modernnek hat. A kötet szerzőjének, Raphaele Vidalingnak eddig megjelent munkái: A XX. század legjelentősebb irodalmi sikereinek története, a Déjá-vu és Az elhagyott asszony.

Barry Yourgrau - Szexegypercesek
Barry ​Yourgrau a Szexegypercesek-ben a képzelet félhomályos világát kutatja, amelyben szerelem, kéj és veszteség honol. Műve fájdalmasan gyönyörködtető és tobzódóan szürrealista bravúr. Freudot Fellinivel, Kafkát Woody Allennel ötvözi. A hibbant alkotóerővel megvert vagy isteni őrülettel megáldott Barry Yourgrau a tudatalatti egyidejűleg búskomor, riasztó és pajkosan briliáns humoristája. A sóvár vágyak és megtört szívek nehéz terepén legtitkosabb énünk szószólója. A szerző 1949-ben Dél-Afrikában született, gyermekként került az Egyesült Államokba. Író, előadóművész, a Music Television kedvelt szózsonglőre.

Malee - Tigriskarmok ​és bársonytalpak
Az ​amerikaiak indokínai beavatkozása bordélyházzá züllesztette Délkelet-Ázsiát, a szexturizmus következtében ezeknek az országoknak nőnemű ifjúsága prostituálódni kénytelen. Nincs menekvés - csak a testek piaca felé. A thaiföldi utcalány, Malee minden stációt végigjár: táncosnő, amcsilotyó, szuperkonzumnő, call-girl, feleség, nagy hatalmú férfiak extra szexuális kívánságainak művészi kielégítője. Tudatosan hasznlája a testét, anélkül, hogy megromlana, elzüllene. Malee regényes önéletrajza a szent-szajha-boszorkány típusú nő alakját rajzolja meg hitelesen. Ez a nagyon mélyről indult, ma 31 éves, Hamburgban élő háziasszony megélte a prostituált nő kegyetlen életének minden poklát - és minden gyönyörűségét. Csúcsokra jutott, vallomása mélységesen emberi, mégis igazi kalandregény. A szexdorádó - a bárok, örömtanyák, bordélyházak - világának leírása talán a leghitelesebb és egyben a leghatásosabb. De bővelkedik a regény romantikus és tartalmas, őszinte érzelmekben gazdag szerelmek leírásában is. Malee nem tud szabadulni saját egyéniségétől, minthogy az esze a helyén van, amikor teheti, nyíltan vállalja érzelmeit is. Például így: "Ezen az éjszakán úgy találkoztunk egymással, mint a nő meg a férfi a legelső ősemberi találkozás idején. A félelem és az ellenségeskedés érzései egymásból táplálkozó bűvöletté változtak át. Dulakodtunk és hancúroztunk, mintha legelőször élveznénk a másik anális közelséget. Úgy nyaldostuk egymást, mintha sókristályok lennénk, hogy megszüntessük egymás hiányérzetét." Malee sorsa tragikus fordulatokban is bővelkedik - gyilkos lesz, menekülnie kell. Európába, ahol minden újrakezdhető, ahol minden másképpen van ugyanúgy.

Kollekciók