Ajax-loader

'szex' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Ismeretlen szerző - A ​szexualitás egészségkönyve
Mint ​minden élőlénynek, az embernek is elsődleges célja a szaporodás, de az állatoktól megkülönböztet minket az a mód, ahogyan kielégítjük vágyainkat. Szexuális magatartásunk különlegesen összetett és egyedülálló viselkedésmód, amely központi szerepet játszik érzelmi életünk alakulásában. Mindez - a szexualitáshoz kapcsolódó társadalmi elvárásokkal együtt - valójában egyetlen célt szolgál: azt, hogy az ember hosszú távú, szoros kapcsolatokat teremtsen, vagyis családot alapítson. Mind a mai napig a család a legalkalmasabb arra, hogy az utódokról megfelelően gondoskodhassanak a szülők. _A szexualitás egészségkönyve_ segítséget nyújt a pároknak és a családoknak, hogy feladataikat a lehető legjobban oldják meg, s mindezt úgy tegyék, hogy miközben megőrzik testi-lelki egészségüket, örömüket is leljék benne. A kötet két jól elkülöníthető részre tagolódik. Az első rész, a _Testünk titkai_ áttekintést nyújt egyebek mellett a nő és a férfi nemi szerveinek felépítéséről, működéséről, azok lehetséges elváltozásairól, zavarairól, továbbá az urogenitális régió betegségeiről, beleértve a nemi úton átadható betegségeket is. Részletes tájékoztatást nyújt a megelőzés, a gyógyítás és a rehabilitáció módjairól. A második rész, a _Szerelem és szexualitás_ hosszú utazásra invitálja az olvasót: a nőiesség és a férfiasság mibenlétét kutatva eljutunk a nemek vonzásáig, majd a szexualitás ébredésétől a beteljesülésig. Olvashatunk különféle szexuális praktikákról és magatartásformákról, megismerkedhetünk a különféle szexuális problémák okaival és megoldásaival. Olyan könyvet szándékoztunk az olvasók kezébe adni, amit bátran ki lehet tenni a család könyvespolcára, mert alapos és érthető, szakszerű válaszokat ad a szexualitással kapcsolatban felmerülő kérdésekre, serdülőknek, fiataloknak, szülőknek és egyedülállóknak, időseknek egyaránt.

Tiffany Reisz - Misbehaving
Wanted: ​Adventurous, open-minded man willing to try anything… As a popular sex blogger, Beatriz gets paid to have orgasms. So being on deadline the week of her sister’s wedding isn’t as rough as it sounds. There’s just one hitch: Bea’s assignment is to write a review of a sex position manual, but she doesn’t have a plus one to play with. The good news: Ben, the one who got away back in college, is also attending stag--and he's as temptingly gorgeous as ever. The bad news: Ben turned down Bea’s offer of graduation night sex five years ago. The best news: He’s not planning on making the same mistake twice.

Burány Béla - Mé ​piros a gólya csőre?
Burány ​Béla vajdasági orvosprofesszor, a Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagja. Gyűjteménye rendhagyó, hiszen a magyar nép erotikus értelemben vett szerelmi világáról keveset tűrt meg mindmáig a nyomdafesték. A nép az erotikus értelmű és obszcén szavaktól sosem félt. Miért is félt volna?

Sukitore - Az ​első könyv
Ki ​ne álmodozott volna arról, hogy egy adott helyzetben mi mindent meg lehetett volna tenni? Másképp cselekedtünk volna, bátrabban, merészebben. Nemegyszer fordulnak meg a fejünkben erotikus és szexuális fantáziák, amelyeket nem tudtunk megvalósítani, vagy éppen már átéltük, de jó visszaemlékezni ezekre. Több romantikus regény napvilágot látott már, de szinte egyik sem volt ennyire nyílt, őszinte. Titkos vágyak, melyek lehet, hogy egyszer beteljesülnek, vagy már meg is történtek – ki tudja? A Sukitore első könyvében hét olyan írást gyűjtöttünk össze, melyeknek érdekessége, hogy egy történetet többféle szemszögből is láthatunk, ezáltal könnyebben azonosulhatunk a női vagy a férfi íróval. A páros sztorikon kívül két egyénileg írott is belekerült a válogatásba, melyek szintén megmozgatják mindkét nem fantáziáját. A könyv jellegéből adódó kellemes „kellemetlenségekért” felelősséget nem vállalunk!

Matt Fraction - Sex ​Criminals 1. - One Weird Trick
Suzie’s ​just a regular gal with an irregular gift: when she has sex, she stops time. One day she meets Jon and it turns out he has the same ability. And sooner or later they get around to using their gifts to do what we’d ALL do: rob a couple banks. A bawdy and brazen sex comedy for comics begins here! By Matt Fraction (Satellite Sam, Hawkeye) and Chip Zdarsky (Prison Funnies, Monster Cops). Named one of Time Magazine's top 10 graphic novels for 2013. Collects SEX CRIMINALS #1-5

L. Maria Grey - Paráznaságok
Szex, ​erotika, bujaság, vágy, titkos álmok, féltve őrzött gondolatok. Mindennapi életünk része. De vajon képesek vagyunk megélni? A történet szereplői talán kitalált személyek, talán valósak. Férfiak, nők, akik kóstolgatják az erotikát. Szélesítik határaikat, próbára teszik saját képzeletüket, olykor-olykor engednek a csábításnak és megélik, vagy épp újraélik az érzést. Elfojtott fájdalmak, be nem teljesült vágyak, veszélyes érzelmek, amiktől a józan ész már nem képes működni. Már csak a vágy uralkodik.

Ismeretlen szerző - Szerelem: ​A vonzalom pszichológiája
Miért ​mindig ugyanabba a típusba szeretek bele? Mitől lesz sikeres az első (második és harmadik) randi? Hogyan tartsuk párkapcsolatunkat egyensúlyban sok év együttélés után is? A Szerelem – A vonzalom pszichológiája tudományos kutatások és eredmények segítségével mutatja be a párkapcsolatok és a szerelem működését. Megtudhatjuk, milyen tényezők határozzák meg szerelmi életünket, az önismereti tesztekkel pedig nemcsak saját, hanem partnerünk motivációit is felmérhetjük. Ez a közérthető és könnyed stílusban megírt könyv tematikusan tekinti át a különböző élethelyzeteket, és gyakorlati tanácsokat ad a szerelemmel ismerkedőknek éppúgy, mint a rutinos randizóknak, a házasságban élőknek és a válás után újrakezdőknek is.

Domszky László - Férfiműszak
Less ​be a férfiprostituáltak elképesztő világába! Ebben a riportkönyvben találkozhatsz Kristóffal, aki Dubajban vállal passzív szerepeket, és meghökkentő aberrációkról mesél. Olivérrel, aki heteróként aktívkodik Amerikában és Budapesten, és egészen furcsa módon reagál a kliensei élvezetére. Marcival, akinek nem olcsó társaságát gyerekes külseje miatt Zürichben is keresik a látens pedofilok. Márkkal, akinek a drogtól már felpüffedt az arca, az alkohol számára üdítő, és leginkább a perverz mazochista vendégeket szórakoztatja. A kliensekkel, akik őszintén vallanak az eszkortokkal hónapokig tartó, milliókba kerülő kapcsolatokról, az unokánál fiatalabb fizetett szeretőkről és a durva perverzióikról. A kötet szerzője, Domszky László a Life.hu és a Mosaic Online újságírója, aki a magyar hírességek mellett olyan világsztárokkal készített interjút, mint Wiz Khalifa, Sean Paul, Jason Derulo, Martin Garrix, Kelly Osbourne, Nico Rosberg és John Newman. A szakmai tapasztalatait most tényfeltárásban kamatoztatta, olyanokat megszólaltatva, akik másnak nem beszélnének a titkaikról.

Hans-Jürgen Döpp - The ​Temple of Venus
First ​put on display together in 1985 by Monique van Made and her father, this collection of erotic works is exceptional for the quality of the objects exhibited, its engravings, and its photographs of yesteryear. Far from being a focus for voyeuristic prurience, the Museum is intended to be understood as a serious center for the history of erotic art.

Kevin Leman - Sheet ​Music
With ​his characteristic warmth and humor, Dr. Kevin Leman offers a practical guide to sex according to God's plan. This frank and practical book is a perfect resource for married and engaged couples. Dr. Leman addresses a wide spectrum of people, from those with no sexual experiences to those with past sexual problems or even abuse. Using frank descriptions, this book has a warm and friendly tone that will help couples overcome awkwardness in discussing an issue important to all married couples.

Janet G. Fox - Adam R. King - Swinger ​Kalandok
Erotikus, ​szexszel teli, mocskosul pikáns könyv, ami egy magyar pár swinger kalandjait és legféltettebb titkait tárja eléd. Kapcsolatuk kezdetétől nyomonkövetheted őket, a féltékenységtől egészen a vad orgiákig, miközben a történet kibontakozásával bepillantást nyerhetsz Magyarország swinger világába. 100%-ig igaz történet!

David Gordon White - Kiss ​of the Yogini
For ​those who wonder what relation actual Tantric practices bear to the "Tantric sex" currently being marketed so successfully in the West, David Gordon White has a simple answer: there is none. Sweeping away centuries of misunderstandings and misrepresentations, White returns to original texts, images, and ritual practices to reconstruct the history of South Asian Tantra from the medieval period to the present day. Kiss of the Yogini focuses on what White identifies as the sole truly distinctive feature of South Asian Tantra: sexualized ritual practices, especially as expressed in the medieval Kaula rites. Such practices centered on the exchange of powerful, transformative sexual fluids between male practitioners and wild female bird and animal spirits known as Yoginis. It was only by "drinking" the sexual fluids of the Yoginis that men could enter the family of the supreme godhead and thereby obtain supernatural powers and transform themselves into gods. By focusing on sexual rituals, White resituates South Asian Tantra, in its precolonial form, at the center of religious, social, and political life, arguing that Tantra was the mainstream, and that in many ways it continues to influence contemporary Hinduism, even if reformist misunderstandings relegate it to a marginal position. Kiss of the Yogini contains White's own translations from over a dozen Tantras that have never before been translated into any European language. It will prove to be the definitive work for persons seeking to understand Tantra and the crucial role it has played in South Asian history, society, culture, and religion. "Kiss of the Yogini is one of the few good, interesting books about Tantra, a passionately argued work that transforms scholarly understanding of its subject.... By reconstructing the medieval South Asian Kaula and Tantric traditions that involved sexual practices, David White hopes to restore the dignity and autonomy of the people who invented them and continue to practise them. This monumental scholarly work does precisely that." - Wendy Doniger, Times Literary Supplement"

Balogh W. Orsolya - A ​zodiákus lány
Tizenkét ​különböző partner. Tizenkét eltérő szerelem. Tizenkétféle szexstílus. Vajon tényleg a csillagok szabják meg a sorsunkat? Vagy az egész horoszkóp és asztrológia nem más, mint hazugság és önámítás? Hogyan ismerhetjük fel a lelki társi és az ikerláng szerelmet? Az egyiptomi származású, de családjával Amerikában élő Isis gyerekkorában a fogadott unokatestvérével, a Kos jegyű Shane- nel fedezi fel a lelki társi szerelmet. Az állatorvosi egyetemen egy Bika jegyű fiúval kalandozik a szex világában. Tanulmányai végeztével egy állatklinikán kap állást, ahol a jóval idősebb, Ikrek jegyű, nős főnöke szeretője lesz. Isis két év után kilép ebből a kapcsolatból, és megnyitja a saját rendelőjét. Itt ismerkedik meg a Rák jegyű Levvel...

Jane Hertford - A ​gyöngéd szex
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

L. J. Wesley - Brooke
Egy ​baleset, ami mindent megváltoztat. Brooke emlékek nélkül a saját testének börtönébe kerül. A kezelések hatására lassan visszatérő emlékei meggyötrik a lelkét. Vajon miként viseli ezt az időszakot? Ugyanaz az ember lesz, aki volt? Van még bármiféle jövő Brooke számára?

Kollekciók