Ajax-loader

'druida' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Darren Shan - Áldozat
Már ​majdnem kiérek a szabadba, amikor hátborzongató suttogás hangzik fel a hátam mögött. "Apróóósááág.." Megfordulok. Ne látok semmit, de tudom, hogy nem vagyok egyedül. Segítségért kiáltanék, de képtelen vagyok rá. Aztán karmok csapnak elő a sötétből.. eltorzult arc.. tűzben égő szempár.. vicsorgón, durva állkapocs.. a démon rám veti magát. Csecsemőként Bec az életéért küzdött. Mialatt papnőnek tanul, azért küzd, hogy fogadja be a klán, amelynek szüksége van az aprócska lány kivételes képességeire, mégis fél a benne lakozó varázserőtől. És amikor feltűnnek a démonok, az efféle küzdelmek helyét véres harc veszi át. Bec varázsereje gyenge, de aztán sorsa összehozza egy druidával, aki felfedi előtte a csillagok mágiájának titkait. Drust vezetésével a lány és néhány bátor harcos hosszú, veszélyekkel teli útra indul, hogy visszaűzze a förtelmes rémalakokat a saját világukba. A maroknyi csapat emberfeletti erővel harcol, bármilyen áldozatot kész meghozni, hogy megmentse népét a végső pusztulástól. Ám azt még a druida sem látja előre, milyen iszonya szenvedés az ára annak, ha egy ember szembeszáll a nagy hatalmú démonmesterrel..

Kevin Hearne - Hammered ​- Elkalapálva
A ​norvég mennydörgésisten rosszabb minden kötekedő rohadéknál - ő ugyanis életek ezreit tette tönkre, és ugyanennyi ártatlannal végzett. A viking vámpír, Leif Helgarson több évszázad után elérkezettnek látja az időt, hogy bosszút álljon rajta, de a norvég lidércnyomásba csak barátja, Atticus O'Sullivan, az utolsó druida segítségével juthat el. Atticus első számú túlélési stratégiája a következő volt: a lehető legnagyobb ívben kerüld el a villámokat dobáló ürgét!. De Atticus hazai pályáján sem túl rózsás a helyzet: vámpírháború közeleg, a magukat Isten Kalapácsainak nevező orosz démonvadászok pedig egyre többen lesznek. Atticus és Leif egy vérfarkas társaságában minden figyelmeztetés és várható következmény ellenére elindulnak Asgardba, a norvég panteon síkjára, ahol kommandójuk kiegészül egy varázslóval, egy orosz mennydörgésistennel és egy kínai vándorral. És megindul a felejthetetlen harc a valkűrök, a feldühödött istenek és a mennydörgésisten ellen.

Kevin Hearne - Hexed ​- Megátkozva
„Kiderült, ​hogy ha megölsz egy istent, hirtelen megugrik a népszerűséged.” „Kevin Hearne új lelket lehel az ősi mitológiába, és egy hátborzongatóan ismerős, mégis ijesztően eredeti világot alkot.” Nicole Peeler, a Tempest Rising írója Atticus O’Sullivant nem izgatják túlságosan a boszorkányok. Most mégis arra készül, hogy egy mindkét fél számára előnyős, kölcsönös megnemtámadási egyezményt írjon alá velük, amikor napjaink arizónai Tempéjének boszorkánynépessége hirtelen megnégyszereződik. Ám az új lányok nem csak gonoszak, de a második világháború alatt meglehetősen sötét szerepet töltöttek be a németek oldalán. Miközben egy bukott angyal a helyi középiskola diákjaira vadászik, és a bakkhánsnők vegasi hordája a városba özönlik, hogy ott terjessze az őket jellemző halálos romlást, és egy veszélyesen szexi, kelta tűzistennő Atticus kegyeit keresi, hősünknek ki kell vennie részét a boszorkányüldözésből. De varázskardja, a szomszédjától kölcsönzött gránátvető, valamint vámpír ügyvédje segítségével Atticus készen áll rá, hogy megtisztítsa a várost, és megmutassa a boszorkányos fehérnépeknek, hogy rossz druidával kukoricáztak. „Egy szellemes, új fantasysorozat.” Kelly Meding, a Three Days to Dead írója

Kevin Hearne - Hounded ​- Üldöztetve
Atticus ​O’Sullivan, a druidák utolsó képviselője, békésen éldegél Arizonában, és egy ezoterikus könyvesboltot vezet. Szabadidejében pedig alakot vált, hogy ír farkaskutyájával vadászatra induljon. Szomszédai és vásárlói abban a hiszemben élnek, hogy ez a helyes, tetovált, ír srác egy nappal sem több huszonegy évesnél – pedig éppen huszonegy _évszázada_ él a földön. Azt már ne is említsük, hogy energiáját a földből nyeri, éles nyelve van, és egy még élesebb varázskardja: Fragarach, a Válaszadó. Csak az a probléma, hogy egy fölöttébb dühös kelta isten is szemet vetett a kardjára, és évszázadok óta üldözi érte. Ez a kitartó istenség Atticus nyomára lelt, és barátunknak minden erejére – továbbá egy csábító halálistennő segítségére, vámpír és vérfarkas ügyvédeinek falkájára, egy szexi csaposlányra (akinek fejét egy hindi boszorkány bérelte ki), és egy adag régimódi, ír szerencsére is – szüksége lesz, hogy szétrúgjon néhány kelta ülepet, és megszabadítsa magát a gonosztól… _"Kevin Hearne új lelket lehel az ősi mitológiába, és egy hátborzongatóan ismerős, mégis ijesztően eredeti világot alkot." - Nicole Peeler, a Tempest Rising írója

Terry Pratchett - The ​Colour of Magic
On ​a world supported on the back of a giant turtle (sex unknown), a gleeful, explosive, wickedly eccentric expedition sets out. There's an avaricious but inept wizard, a naive tourist whose luggage moves on hundreds of dear little legs, dragons who only exist if you believe in them, and of course THE EDGE of the planet... "An ideal introduction to the worlds of science fiction, fantasy and humourous writing for reluctant and avid readers alike." _Booktrusted News_

Terry Pratchett - A ​mágia színe
Valahol ​messze, az űr egy eldugott zugában lavíroz A'Tuin, a gigászi teknőc. Hátán a lenyűgözően őrült, páratlanul szórakoztató, sosem látott hősöktől és elvetemültektől hemzsegő Korongvilág... Kard és varázslat. Bárd és kacagás. Kalandok a világ pereméig - és még annál is tovább!

R. A. Salvatore - Kantáta
Papok, ​bárdok és mások kik a tudást keresik, tanulnak a Hópihe-hegység magaslatai között fekvő Épülés Könyvtárban. A könyvtár alatti pincerendszerben elszabadult egy pusztító átok, és egy fiatal papnak kell szembeszállnia, a rémisztő szörnyekkel, melyet egy gonosz, pusztító elme teremtette e világra. R. A. Salvatore a Sötét-elf trilógia híres írójának legújabb sorozata Cadderlyről a tudós-papról, és az ő hűséges társainak kalandjairól szól, amint szembeszállnak egy őrségi gonosszal. „Igazán szerettem írni ezt a sorozatot… mert… a kapcsolat Cadderly és Danica között sokkal érettebb mint bármi más amit kipróbáltam Drizzttel és az álnok gazemberekkel.” - R. A. Salvatore

Stuart Piggott - A ​druidák
Az ​ismert archeológus szerző ebben a művében a titokzatos druidáknak eredt nyomába. Olvasmányos, az érdeklődést fenntartó módon rögzíti a tényeket; nemcsak a közismert és a vitatott elméleteket ismerteti, de rávilágít arra is, hogy az idők során miféle vad hiedelmekkel töltődött a druida szó jelentése.

R. A. Salvatore - A ​káosz átka
A ​megviselt Cadderly visszaindul az Épülés Könyvtárába, hogy rendbe rakja szétzilált életét. A káosz átka azonban nem mindennapi meglepetéssel várja. Ha elbukik, örökre elveszíti szerelmét, Danicát.

Philip Carr-Gomm - Druida ​hagyományok
Sokan ​a stonehenge-ihez hasonló kőkörökben, ligetekben látható, fehér lepelbe öltözött papokként képzelik el a druidákat. A valóságban azonban a druidizmus hatékony önismereti módszer. Gyökerei a kelták indoeurópai őseinél és a helyi megalit kultúrákban találhatók. Mindkét kultúra lenyűgöző matematikai, csillagászati, mérnöki és filozófiai tudással rendelkezett, amelyet egyesítettek, majd létrejött a klasszikus szövegekben is megörökített bárdok, látnokok és druidák rendje. E három fokozat magában foglalja a művészet, a természet és a filozófia birodalmát, a cél egyesíteni ezeket, s teljes emberré válni. A bárd, a látnok és a druida valójában egyazon ember: költő és sámán, gyógyító és filozófus, egyszerre szellemi és evilági lény.

R. A. Salvatore - Shilmista ​árnyai
Cadderlynek ​el kell hagynia otthonát, hogy a káosz átok által elszabadított gonosz ellen küzdjön. Hogy meghiúsítsák a Háromság Kastélyának hódító terveit, a pap és barátai Shilmista csodálatos erdejébe utaznak. Az erdő árnyas fái között azonban szörnyű ellenfelek várnak Cadderlyre. Klasszikus regénysorozat második kötete, a New York Times bestseller listáján előkelő helyen található Sötételf trilógia írójának tollából.

Philip Carr-Gomm - A ​druidák ligetében
A ​kötet a nyugati pogányság egyik eredeti gondolkodójának, Ross Nicholsnak a munkásságával foglalkozik. A Bárdok, Látnokok és Druidák Rendjének főnöke szenvedélyesen hitt a mítosz, a szertartások és a dráma erejében, a világ vallásos rendszereinek kölcsönös összekapcsolódásában. A kötetben található írások elengedhetetlen forrásmunkát képviselnek a druidizmus és a kelta szellemiség iránt érdeklődőknek.

Darren Shan - Bec
Darren ​Shan’s Demonata series continues with more shocks, demons and thrilling twists in the chilling Bec. As a baby, Bec fought for her life. As a trainee priestess, she fights to fit in to a tribe that needs her skills but fears her powers. And when the demons come, the fight becomes a war. Bec's magic is weak and untrained, until she meets the druid Drust. Under his leadership, Bec and a small band of warriors embark on a long journey through hostile lands to confront the Demonata at their source. But the final conflict demands a sacrifice too horrific to contemplate…

R. A. Salvatore - Az ​elesett erőd
Cadderly, ​az Épülés Könyvtára tudós papja Carradoon és Shilmista egyesített erőit vezeti Aballister, a legfőbb ellenségének erődje, a Háromság kastély ellen. Egy másik küldetés azonban a múltba szólítja. Egy olyan múltba, amelyet azonnal el is felejtene.

R. A. Salvatore - Éjmaszkok
Carradoon ​az árnyak és az orgyilkosok városa. A város sötét utcáin lopakodnak a gyilkos Éjmaszkok, akiket a kis termetű, titokzatos gyilkos, Szellem irányít. A veszélyes sikátorok között Cadderly a szörnyűséges káosz átokkal küzd, de a néma halállal is meg kell vívnia csatáját. Klasszikus regénysorozat harmadik kötete a New York Times bestseller listáján előkelő helyen található Sötételf-trilógia írójának tollából.

Marion Zimmer Bradley - Avalon ​ködbe vész
Nem ​könnyű feladat méltó módon bemutatni ezt a nemzetközi bestsellert, amely több évtizede áll a könyves sikerlisták előkelő helyein. A kötet rendkívül szokatlan, meghökkentő és magával ragadó módon értelmezi az Arthur-mondakört, amely számtalan feldolgozásban látott már napvilágot, azonban Bradley könyvét minden eddigitől megkülönbözteti és a világon páratlan sikerré avatta, hogy a nők szemszögéből meséli el a történetet. Főszereplői az ősi, druida természetvallás „felvilágosult” gondolkodású papnői és Arthur félénk, korlátolt felesége, aki a katolicizmus fogságában vergődik. A sodró lendületű, sok szálból szőtt mese kibontakozása közben tanúi lehetünk, amint a pogány természetistennő kultusza átadja helyét a keresztény szertartásoknak. Bradley történetében ennek a folyamatnak a jelképe Avalon, a druida papnők szent szigete, ahol a múlt, a jelen és a jövő egyszerre létezik, szinte egymásba olvad. Marion Zimmer Bradley a fantasy irodalom meghatározó alakja. Jellemek és lelkek, izgalmas és sokrétűen ábrázolt figurák sokaságával köti le a figyelmünket, nem is szólva a szerelmekkel, szenvedélyekkel, gyilkos merényletekkel és cselszövésekkel teli meséről.

Paul R. Hume - Grimoire ​- Varázslatok könyve
A ​Varázslatok könyve a Shadowrun világ mágikus alapműve. A játékosok és játékmesterek mindent megtalálnak benne, amire szükségük van a varázslószerep eljátszásához és a mágia működésének megértéséhez. Új varázslatok tervezése, mágikus társaságok alakítása, beavatás a magasabb misztériumokba, varázsművesség, alkímia, szabad és szövetséges szellemek, a metasíkok felfedezése, eddig ismeretlen mágikus veszedelmek: ezekről mind-mind szó esik. A Varázslatok könyve kibővíti és sok esetben felülbírálja a Shadowrun szabálykönyvben leírt szabályokat. És amire eddig csak céloztunk, de most megtalálhatod benne: egy új adeptusfajta, újabb fizikai adeptus képességek, metamágia, bővített varázslatlista, és félelmetes rovarszellemek.

Kevin Hearne - Hammered
Thor, ​the Norse god of thunder, is worse than a blowhard and a bully—he’s ruined countless lives and killed scores of innocents. After centuries, Viking vampire Leif Helgarson is ready to get his vengeance, and he’s asked his friend Atticus O’Sullivan, the last of the Druids, to help take down this Norse nightmare. One survival strategy has worked for Atticus for more than two thousand years: stay away from the guy with the lightning bolts. Plus things are heating up in his home base of Tempe, Arizona. There’s a vampire turf war brewing, and Russian demon hunters who call themselves the Hammers of God are running rampant. Despite multiple warnings and portents of dire consequences, Atticus and Leif journey to the Norse plane of Asgard, where they team up with a werewolf, a sorcerer, and an army of frost giants for an epic showdown against vicious Valkyries, angry Norse gods, and the hammer-wielding Thunder Thug himself.

Kevin Hearne - Hexed
Atticus ​O’Sullivan, last of the Druids, doesn’t care much for witches. Still, he’s about to “make nice” with the local coven by signing a mutually beneficial non-aggression treaty—when suddenly the witch population in modern day Tempe, Arizona, quadruples overnight. The new girls are not just bad, they’re badasses with a dark history on the German side of WWII. With a fallen angel feasting on local high school students, a horde of Bacchants blowing in from Vegas with their special brand of deadly decadence, and a dangerously sexy Celtic goddess of fire vying for his attention, Atticus is having trouble scheduling the witch-hunt. But aided by his magical sword, his neighbor’s rocket-propelled grenade launcher, and his vampire attorney, Atticus is ready to sweep the town and show the witchy women they picked the wrong Druid to hex.

Kevin Hearne - Hounded
Atticus ​O’Sullivan, last of the Druids, lives peacefully in Arizona, running an occult bookshop and shape-shifting in his spare time to hunt with his Irish wolfhound. His neighbors and customers think that this handsome, tattooed Irish dude is about twenty-one years old—when in actuality, he’s twenty-one centuries old. Not to mention: He draws his power from the earth, possesses a sharp wit, and wields an even sharper magical sword known as Fragarach, the Answerer. Unfortunately, a very angry Celtic god wants that sword, and he’s hounded Atticus for centuries. Now the determined deity has tracked him down, and Atticus will need all his power—plus the help of a seductive goddess of death, his vampire and werewolf team of attorneys, a sexy bartender possessed by a Hindu witch, and some good old-fashioned luck of the Irish—to kick some Celtic arse and deliver himself from evil.

Marion Zimmer Bradley - The ​Mists of Avalon
This ​is the tragic tale of the rise and fall of Camelot - but seen through the eyes of Camelot's women: the devout Gwenhwyfar, Arthur's Queen; Vivane, High priestess of Avalon and the Lady of the Lake; above all, Morgaine, possessor of the sight, the wise, the wise-woman fated to bring ruin on them all.

Kevin Hearne - Kijem ​i mieczem
Piąta ​księga cyklu KRONIKI ŻELAZNEGO DRUIDA – serii o Atticusie O’Sullivanie, ostatnim driudzie i najśmieszniejszym, najbardziej zwariowanym i najbardziej zapadającym w pamięć bohaterze urban fantasy od czasów Harry’ego Dresdena! Po dwunastu latach nauki Granuaile jest wreszcie gotowa, by podwoić światową populację druidów. Wystarczy tylko, że Atticus splecie ją z ziemią… Tymczasem jednak, choć jedni bogowie już szykują z tej okazji cenne podarunki i uczty, inni nie cofną się przed niczym, by druidzi stali się gatunkiem wymarłym. I tak Atticus, Oberon i Granuaile lądują, chcąc nie chcąc, u podnóża góry Olimp, po czym z przerażeniem stwierdzają, że wrogowie zmienili się nie wiadomo kiedy w wymagających przyjaciół, nie wszystkie psy są kochane, nie wszystkie wiewiórki bezużyteczne, bywają koty współpracujące z psami, krasnoludy lepiej, żeby nie goliły brody, a klauny nie chodziły do sklepów sportowych. Czas na walkę kijem i mieczem. Kevin Hearne urodził się w Arizonie. Uczy angielskiego, a kiedy nie sprawdza stosów prac domowych i nie pisze powieści, hoduje bazylię i maluje pejzaże z córką. Ponadto lubi robić piesze wycieczki, czytać komiksy i mieszkać sobie z rodziną w tycim, acz przytulnym domku.

Chászár Imre - A ​druida örökség
Az ​európai történelem valaha volt legnagyobb államszövetségét a kelták alkották, az első európai "közös piacnak" nevezhetjük gazdasági és társadalmi szövetségüket. A néhai kelta civilizáció hátterében egy névtelen testület munkálkodott, a druidák, későbbi néven: druida Rend. E több ezer éves múltra visszatekintő testület munkájának eredménye az a kelta-druida kulturális örökség, amelyet a római és bizánci hatalom megpróbált nyomtalanul eltörölni a történelemből, de az elmúlt évezredeken átívelve mégis meghatározza a transzatlanti térség, Európa és Észak-Amerika jelenét és jövőjét.

Kevin Hearne - Gehämmert
»Halt ​dich fern von dem blitzeschleudernden Typen!« Thor, der nordische Donnergott, ist nicht nur ein Aufschneider und Rüpel, sondern viel schlimmer. Er hat viele Leben vernichtet und unzählige Unschuldige auf dem Gewissen. Atticus O'Sullivan, der letzte der Druiden, und sein Anwalt Leif unternehmen alles, um diesen nordischen Albtraum ein für alle Mal loszuwerden. Über 2.000 Jahre hat eine Überlebensstrategie für Atticus funktioniert: Halt dich fern von Thor! Aber die Dinge heizen sich auf in seiner neuen Heimat Tempe, Arizona. Russische Dämonenjäger, die sich selbst die "Hämmer Gottes" nennen, drehen komplett durch und terrorisieren die Gegend. Doch wer steckt dahinter? Trotz vielfacher Warnung reisen Atticus und Leif zur nordischen Welt Asgard, wo sie sich mit einem Werwolf, einem Zauberer und einer Armee von Eisriesen verbünden. Ein epischer Kampf gegen boshafte Walküren, zornige Götter und – vor allem – gegen den hammerschwingenden Donner-Fiesling selbst beginnt.

Kevin Hearne - Gehetzt
Atticus ​O’Sullivan führt ein scheinbar friedliches Dasein in Arizona. In seinem Laden bekommt man alles, was man eben so brauchen kann. Nachbarn und Kunden halten ihn für einen netten, tätowierten jungen Mann. Tatsächlich ist Atticus aber nicht 21, sondern über 2.100 Jahre alt: Er ist der letzte lebende Druide. Seine übermenschlichen Kräfte zieht er direkt aus der Erde und außerdem besitzt er ein unsagbar scharfes magisches Schwert namens Fragarach. Zu Atticus’ Unglück aber ist eine überaus erzürnte keltische Gottheit hinter genau diesem Schwert her. Und sie hat es auf Atticus’ Leben abgesehen …

Kevin Hearne - Getrickst
Atticus ​O’Sullivan steht auf der Abschussliste sämtlicher Donnergötter. Um ihrer Rache zu entkommen, lässt sich der Druide auf einen Deal mit Coyote ein, dem Trickstergott der Navajo. Als Gegenleistung erwartet dieser auch bloß einen klitzekleinen Gefallen – Ehrenwort. Coyote hilft Atticus, den eigenen Tod vorzutäuschen und danach unter zutauchen. Es dauert nicht lange, bis Atticus begreift, dass der trickreiche Gott ihn übers Ohr gehauen hat. Statt mit seiner Auszubildenden Granuaile und seinem Hund Oberon die neugewonnene Freiheit genießen zu können, ist er nun dazu verdammt, blutrünstige Gestaltwandler in Colorado zu bekämpfen. Falls Atticus je wieder lebend aus dieser Sache herauskommt, schwört er, sich nie wieder austricksen zu lassen. Aber von überall droht Verrat – auch aus den eigenen Reihen.

R. A. Salvatore - Canticle
A ​classic adventure from the creator of Drizzt! High in the Snowflake Mountains sits the Edificant Library, a place of scholarly study for priests, bards, and others. Now from the hidden vaults beneath the library a devastating curse is unleashed, and a young cleric must battle the terrifying creatures set loose by a malevolent, consuming essence that's been released, before his own brethren turn against him. Cadderly must put his studies to the test and enter the catacombs far below to save his brothers and himself.

Greg Weisman - Traveler
An ​epic action-adventure series set in Blizzard's popular World of Warcraft® game franchise. Features a young cast of characters discovering the mysteries and majesty of the world around them. It's been years since twelve-year-old Aramar Thorne, a clever boy who is never without his precious sketch book, has seen his father. So when Captain Greydon Thorne comes ashore and asks his son to join him at sea, it feels as if someone has redrawn Aram's entire world. At sea, Aram struggles to get along with the Wavestider's crew--especially second mate Makasa, a tough teenaged girl who has been reluctantly placed in charge of him. Just as Aram starts to get his head above water, a band of vicious pirates attack the Wavestrider, turning his world upside down once again. As Aram and Makasa try to find their way home, they encounter creatures both terrible and wondrous, and Aram will seek to understand Azeroth's denizens as he draws them in his sketchbook, forming unlikely friendships along the way. But the journey is hindered by Greydon's compass, which never points north. If the compass isn't leading Aram and Makasa home--to safety--to what destiny is it leading?

Greg Weisman - Kanyargó ​ösvény
A ​tizenkét éves Aramar Thorne élete a feje tetejére állt, amikor az apja, Greydon Thorne kapitány váratlanul felbukkant, hogy magával vigye a tengerre. Ám alig néhány hónappal azután, hogy a fedélzetre lépett, Greydon hajóját veszedelmes fosztogatók támadták meg, akiket csak úgy ismernek: a Rejtőzők. Aram és a másodtiszt Makasa a támadást követően hajótörést szenvedtek, ám az igazi gondot azok a megválaszolatlan kérdések jelentik, amelyeket Thorne kapitány hagyott hátra. Kik a Rejtőzők? És micsoda valójában az a különös, sosem az északi irányt mutató iránytű, amelyet Greydon adott a fiának? Mialatt próbálják kibogozni a rejtélyeket, Aram és Makasa Azerothot járva néhány új barátra és számos ellenségre is szert tesznek. Jóllehet Aram nemrég még nehezen boldogult a nagyvilágban, a barátai most tőle várnak útmutatást, miközben élőhalottakkal harcolnak és szembekerülnek a trollok titokzatos isteneivel is. Már csak az a kérdés, képes-e Aram azzá a vezetővé válni, akiről az apja mindig is úgy hitte, hogy ott lakozik benne?

Donna Grant - Midnight's ​Kiss
Bound ​by the gods. Champions against evil. The Dark Warriors have taken their battle from ancient Scotland to the modern world - where a woman’s love is the greatest danger of all... DEEPER THAN DESIRE Dr. Veronica Reid is a world-renowned archeologist whose Druid abilities help her to unearth ancient magical items. The arrival of the all-too-attractive and charismatic Arran MacCarrick puts her on the defensive when he begins to question how she really finds her artifacts…until an unknown foe attacks and Ronnie discovers that Arran has a secret as great as her own. Together, they unleash an all-consuming passion that won't be denied... STRONGER THAN FATE Immortal Warrior Arran is on a mission to find the spell to bind the god within him. But one look at the impossibly beautiful Ronnie and he knows there is more to her than meets the eye. With danger lurking around every corner and an undeniable hunger that grows with every kiss, Arran must reveal who he is to keep Ronnie from his nemesis. Now he is left with no choice but to fight - or fall - for the woman he loves...

Donna Grant - Midnight's ​Promise
HEART ​OF STONE For centuries, Malcolm has struggled against the forces of darkness—and bears the scars to prove it. Hardened by a lifetime of fighting, he is more warrior than man, incapable of feeling love or compassion. But one stormy night, he pulls a beautiful woman from a car wreck—and experiences a rush of fiery emotion that could melt even the hardest of hearts. TOUCH OF MAGIC Since childhood, Evangeline Walker has felt the magic growing inside her. Descended from Druids, she is the perfect vessel for ancient magic—and evil. Evie knows she should trust no one, not even Malcolm, whose strong touch and tender kiss she craves. But after she makes a devil’s bargain to save her half-brother, this fearsome warrior may be the only man who can protect her—with his heart, his body, and his soul…

Kevin Hearne - Tricked
Druid ​Atticus O’Sullivan hasn’t stayed alive for more than two millennia without a fair bit of Celtic cunning. So when vengeful thunder gods come Norse by Southwest looking for payback, Atticus, with a little help from the Navajo trickster god Coyote, lets them think that they’ve chopped up his body in the Arizona desert. But the mischievous Coyote is not above a little sleight of paw, and Atticus soon finds that he’s been duped into battling bloodthirsty desert shapeshifters called skinwalkers. Just when the Druid thinks he’s got a handle on all the duplicity, betrayal comes from an unlikely source. If Atticus survives this time, he vows he won’t be fooled again. Famous last words.

Kollekciók