Ajax-loader

'amerikai futball' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Erin Watt - Papír ​hercegnő
Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához. Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött. Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük. Talán igaza van. Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait. Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni? Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!

Jaci Burton - A ​tökéletes játék
Mick ​Riley, a profi futballista és nagyvilági életmódja a legutolsó dolog, amire Tara Lincoln partiszervezőnek szüksége van, annak ellenére, hogy a férfi forró és szenvedélyes egyéjszakás kalandjuk során már bebizonyította, nem csupán a pályán állja meg a helyét. Tarát egy korábbi szerelmi csalódása olyan mélyen megsebezte, hogy többször nem akarja kitenni magát hasonló fájdalomnak. Ám Mick a fejébe vette, hogy legyőzi a lány ellenállását és ebben semmi sem állíthatja meg. Tökéletes játékot eszel ki, hogy elnyerje Tara szerelmét.

Joël Dicker - A ​Baltimore fiúk
A ​kamasz Marcus mindennél jobban csodálja két unokafivérét: a szikrázóan intelligens Hillelt és az örökbe fogadott, zabolátlan, ám nyílt szívű Woddyt. Elválaszthatatlan hármasuk egyensúlya felborul, amikor barátságot kötnek a gyönyörű és izgalmas Alexandrával, aki mindegyikük szívét megdobogtatja. Érzéseik azután sem halványulnak, hogy egyetemre mennek, és elkerülhetetlenül sodródni kezdenek a Tragédia felé. Nyolc évvel később Az igazság a Harry Quebert-ügyről elbeszélője visszatér ifjúkora színhelyére, hogy regénnyé formálja a múltat. Amint munka közben újabb és újabb titkok sejlenek fel, lassan kirajzolódik előtte a Tragédia és a családja igazi története; a családé, amelyben az összetartással együtt a féltékenység és a versengés is apáról fiúra száll. Joël Dicker 1985-ben született Svájcban, jogászként végzett, regényeit franciául írja. 2012-ben jelent meg Az igazság a Harry Quebert-ügyben című regénye, melyet több mint harminc nyelvre fordítottak le, és többek között Gouncourt- és Femina-díjra jelölték. Ez a harmadik regénye.

Miranda Kenneally - Kivédhetetlen ​szerelem
Aki ​szerint az amerikai foci és a csajok nem férnek össze, az nem ismeri Jordant! A tizenhét éves lány a gimi csapatának kapitánya és irányítója: bitang tehetséges játékos, és a foci a mindene. (Az már csak hab a tortán, hogy a pályán folyton szívdöglesztő hapsik veszik körül…) Csapattársai tisztelik és szeretik − igaz, csak haverként tekintenek rá. De Jordannek amúgy sincs ideje pasizni, fontosabb, hogy egyetemi sportösztöndíjat szerezzen. Na meg hogy az apja végre elismerje a tehetségét. A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor Ty Green, a kiváló irányító beiratkozik a suliba. Az irtó dögös srác egyszerre jelent veszélyt a lány posztjára és a szívére, Jordan pedig életében először elbizonytalanodik: vajon nyerhet-e a pályán és a szerelemben is?

Meskó Zoltán - Bálint Mátyás - Meskó
"Édesanyám ​mindig azt mondta, a tanulás a legfontosabb, és ha nem egy gyorsétterem pultjában akarok kikötni, akkor ezt véssem jól az eszembe – talán az anyai intelemnek is köszönhetően kezdetben a foci számomra pusztán eszköz volt ahhoz, hogy bejussak az egyetemre. Nem akartam mindenáron NFL-játékos lenni, csak elvégeztem, amit kellett, a legjobb tudásom szerint, aztán egyszer csak eljutottam a Super Bowlig… Ha a kis dolgokat lépésről lépésre megteszed az életedben, esélyes, hogy azon kapod magad: valami nagy lehetőség kapujában állsz! Erről szól az én történetem is." Meskó Zoltán Temesvárról indulva valósította meg az amerikai álmot, egész életében fittyet hányva esélyekre és valószínűségekre, amióta csak családjával bekerült az ötvenötezer nyertes közé a zöldkártyalottó-sorsoláson – tízegynéhány millió jelentkező közül. Hihetetlen utazása során meg sem állt a világ leggazdagabb sportbajnoksága, az NFL nagydöntőjéig, a híres Super Bowlig, miközben kétszeresen is kívülállóként – bevándorlóként a tősgyökeres amerikaiak, és különc rúgójátékosként a vérbeli amerikaifutball-játékosok között – a Michigan egyetem legendás csapatának kapitánya is lett. Játszott minden idők egyik legjobb és legöntörvényűbb edzője, Bill Belichick keze alatt, szerepelt egy csapatban a tökéletes futballjátékossal, Tom Bradyvel, és a New England Patriots, a Pittsburgh Steelers és a Cincinnati Bengals együtteseinél megtapasztalta a profi elitbajnokság csillogását és árnyoldalait egyaránt. És mindig volt egy B-terve... Most például önéletrajzot ír – amerikai létére magyarul, nekünk, magyaroknak!

Jaci Burton - The ​Perfect Play
Football ​pro Mick Riley is an all-star, both on the field and in the bedroom. But a sexy, determinedly single mom just might be the one to throw him off his game... For years Mick has been taking full advantage of the life available to a pro athlete: fame, fortune, and a different girl in every city. But when he meets and beds confident, beautiful event planner Tara Lincoln, he wants much more than the typical one-night stand. Too bad Tara's not interested in getting to know football's most notorious playboy any better. As the single mother of a teenage son, the last thing Tara needs is the jet-set lifestyle of Mick Riley; even though their steamy and passionate one-night stand was unforgettable. Tara's life is complicated enough without being thrust into the spotlight as Mick's latest girl du jour. Tara played the game of love once and lost big, and she doesn't intend to put herself out there again, especially with a heartbreaker like Mick. But when Mick sets his mind to win, nothing will stop him. And he has the perfect play in mind.

Erin Watt - Megtört ​herceg
Kikötőben ​vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét. Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe. Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa. Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást. Talán igaza van.

Michael Holley - Belichick ​és Brady
Bill ​Belichick és Tom Brady története álomszerűbb még az amerikai álomnál is. Az örök vesztesnek elkönyvelt edző és a szürke irányító, akiben senki nem látta meg a tehetséget, az ezredfordulón egymásra talált annál a csapatnál, a New England Patriotsnál, amely korábban soha nem nyert semmit. Ketten együtt az Egyesült Államok nemzeti sportjának, amerikai futballnak olyan csúcsaira jutottak fel, amelyeken mások még sosem jártak. Belichick a mestereit, Brady gyermekkori példaképét, a nagy Joe Montatnát múlta felül, a Patriots pedig a démonait és a bostoni sportélet több évtizedes átkát győzte le. Az immár ötszörös Super Bowl-győztes New England minden profi ligát figyelembe véve a XXI. század legsikeresebb amerikai sportcsapata. A szerző, Michael Holley és Bill Belichick élete különös módon keresztezi egymást újra és újra. Mindketten Ohioban dolgoztak a kilencvenes években, amikor Belichick a Cleveland Browns edzője volt, aztán mindkettőjüket Bostonba sodorta az élet, a WEEI Rádióhoz, illetve a Patriotshoz, Belichick volt korábban a New York Jets edzője, az író-újságíró pedig a _New York Times_ bestsellerírója. Igazi bennfentesként mutatja meg nekünk azt az izgalmas, munkával, sikerekkel és mindennapi küzdelemmel terhes, olykor rögös utat, amelyet végigjárva Bill Belichick és Tom Brady az NFL élő legendájává vált.

Joël Dicker - Le ​Livre des Baltimore
Jusqu’au ​jour du Drame, il y avait deux familles Goldman. Les Goldman-de-Baltimore et les Goldman-de-Montclair. Les Goldman-de-Montclair, dont est issu Marcus Goldman, l’auteur de La Vérité sur l’Affaire Harry Quebert, sont une famille de la classe moyenne, habitant une petite maison à Montclair, dans le New Jersey. Les Goldman-de-Baltimore sont une famille prospère à qui tout sourit, vivant dans une luxueuse maison d’une banlieue riche de Baltimore, à qui Marcus vouait une admiration sans borne. Huit ans après le Drame, c’est l’histoire de sa famille que Marcus Goldman décide cette fois de raconter, lorsqu’en février 2012, il quitte l’hiver new-yorkais pour la chaleur tropicale de Boca Raton, en Floride, où il vient s’atteler à son prochain roman. Au gré des souvenirs de sa jeunesse, Marcus revient sur la vie et le destin des Goldman-de-Baltimore et la fascination qu’il éprouva jadis pour cette famille de l’Amérique huppée, entre les vacances à Miami, la maison de vacances dans les Hamptons et les frasques dans les écoles privées. Mais les années passent et le vernis des Baltimore s’effrite à mesure que le Drame se profile. Jusqu’au jour où tout bascule. Et cette question qui hante Marcus depuis : qu’est-il vraiment arrivé aux Goldman-de-Baltimore ?

Erin Watt - Broken ​Prince
These ​Royals will ruin you… From wharf fights and school brawls to crumbling lives inside glittery mansions, one guy tries to save himself. Reed Royal has it all—looks, status, money. The girls at his elite prep school line up to date him, the guys want to be him, but Reed never gave a damn about anyone but his family until Ella Harper walked into his life. What started off as burning resentment and the need to make his father’s new ward suffer turned into something else entirely—keep Ella close. Keep Ella safe. But when one foolish mistake drives her out of Reed’s arms and brings chaos to the Royal household, Reed’s entire world begins to fall apart around him. Ella doesn’t want him anymore. She says they’ll only destroy each other. She might be right. Secrets. Betrayal. Enemies. It’s like nothing Reed has ever dealt with before, and if he’s going to win back his princess, he’ll need to prove himself Royally worthy.

Erin Watt - El ​príncipe roto
Secretos. ​Traición. Enemigos. El mundo de los Royal se viene abajo. Reed Royal lo tiene todo: es guapo, está forrado y es popular. Las chicas hacen cola para salir con él, y los chicos sueñan con ser él. Pero a Reed solo le importa su familia hasta que Ella Harper llega a su vida. El odio que siente hacia la joven se convertirá en un sentimiento completamente distinto Reed quiere a Ella. La necesita. Sin embargo, un estúpido error hará que todo su mundo se desmorone. Ella no quiere estar con Reed. Dice que se destruirán el uno al otro. Y tal vez tenga razón si Reed quiere recuperar a su princesa, tendrá que demonstrar que es digno de ella.

L. J. Shen - The ​End Zone
Jolie ​Louis is a smart girl. She knows that her best friend, Sage Poirier, is a bad idea. He’s a walking, talking cliché. The Adonis quarterback with the bulging biceps and harem of fangirls trailing behind him on campus like a stench you can’t get rid of. Sadly, that’s also the reason she can’t stay away from him. Well, that and the fact that they’re roommates. Jolie is already straddling the line between friendship and more when Sage comes to her with an offer she cannot refuse: be his fake girlfriend and live for free for the rest of the semester. She tells herself that she can handle it. He’s just the boy she saved ten years ago, right? Wrong. So very wrong. He is a man now, and she is his captive Heart, body, and soul… The End Zone is a novella, originally published as part of the Team Player anthology. The End Zone now includes an extended epilogue, and a bonus, ORIGINAL epilogue for the book Vicious (Sinners of Saint #1), for your enjoyment.

Erin Watt - La ​princesa de papel
Dinero. ​Exceso. Secretos. Adéntrate en el mundo de los Royal.La vida de Ella Harper no ha sido nada fácil, y cuando su madre muere, se queda completamente sola. Pero entonces aparece Callum Royal, un multimillonario empresario que la saca de la pobreza. A partir de ese momento, Ella llevará una vida de lujo y riqueza. Sin embargo, pronto se dará cuenta de que algo extraño ocurre en la mansión de los Royal. Los cinco hijos de Callum, que tienen un magnetismo sin igual, ocultan algo. Ninguno de ellos la quiere allí, en especial Reed. Pero Ella se siente atraída por él y tendrá que luchar con todas sus fuerzas por no caer en sus redes…SI ELLA QUIERE SOBREVIVIR CON LOS ROYAL, DEBERÁ APRENDER LAS REGLAS DEL JUEGO «Este libro es el Crueles intenciones de nuestra generación.» Jennifer L. Armentrout, autora best seller del New York Times«Intenso, inolvidable y sexy. ¡No puedo dejar de pensar en La princesa de papel! Una lectura obligatoria.» Emma Chase, autora best seller del New York Times«Sin duda, una novela juvenil de lectura obligatoria.» Kirkus Reviews

Erin Watt - Paper ​Prince - Das Verlangen
Seit ​Ella Harper in die Villa der Royals gezogen ist, steht das Leben dort auf dem Kopf. Durch ihre aufrichtige, liebenswerte Art hat sie so manches Herz erobert – vor allem das von Reed. Zum ersten Mal seit dem Tod seiner Mutter kann der attraktivste der Royal-Söhne echte Gefühle zulassen. Doch wie groß seine Liebe ist, merkt er erst, als es zu spät ist: Nach einem Streit verschwindet Ella spurlos. Und er trägt die Schuld daran. Seine Brüder hassen ihn dafür, doch er hasst sich selbst am meisten. Wird er Ella finden? Und wenn ja, wird er ihr Herz zurückerobern können?

Erin Watt - Paper ​Princess - Die Versuchung
Ellas ​Leben war bisher alles andere als leicht, und als ihre Mutter stirbt, muss sie sich auch noch ganz alleine durchschlagen. Bis ein Fremder auftaucht und behauptet, ihr Vormund zu sein: der Milliardär Callum Royal. Aus ihrem ärmlichen Leben kommt Ella in eine Welt voller Luxus. Doch bald merkt sie, dass mit dieser Familie etwas nicht stimmt. Callums fünf Söhne – einer schöner als der andere – verheimlichen etwas und behandeln Ella wie einen Eindringling. Und ausgerechnet der attraktivste von allen, Reed Royal, ist besonders gemein zu ihr. Trotzdem fühlt sie sich zu ihm hingezogen, denn es knistert gewaltig zwischen ihnen. Und Ella ist klar: Wenn sie ihre Zeit bei den Royals überleben will, muss sie ihre eigenen Regeln aufstellen …

Erin Watt - Paper ​Princess
From ​strip clubs and truck stops to southern coast mansions and prep schools, one girl tries to stay true to herself. These Royals will ruin you… Ella Harper is a survivor―a pragmatic optimist. She’s spent her whole life moving from town to town with her flighty mother, struggling to make ends meet and believing that someday she’ll climb out of the gutter. After her mother’s death, Ella is truly alone. Until Callum Royal appears, plucking Ella out of poverty and tossing her into his posh mansion among his five sons who all hate her. Each Royal boy is more magnetic than the last, but none as captivating as Reed Royal, the boy who is determined to send her back to the slums she came from. Reed doesn’t want her. He says she doesn’t belong with the Royals. He might be right. Wealth. Excess. Deception. It’s like nothing Ella has ever experienced, and if she’s going to survive her time in the Royal palace, she’ll need to learn to issue her own Royal decrees.

Joël Dicker - Die ​Geschichte der Baltimores
Bis ​zum Tag der Katastrophe gab es zwei Goldman-Familien. Die Baltimore-Goldmans und die Montclair-Goldmans. Die »Montclairs« sind eine typische Mittelstandsfamilie, kleines Haus im unschicken New Jersey, staatliche Schule für Marcus, den einzigen Sohn. Ganz anders die Goldmans aus Baltimore: Man ist wohlhabend und erfolgreich, der Sohn Hillel hochbegabt, der Adoptivsohn Woody ein Sportass erster Güte. Als Kind ist Marcus hin- und hergerissen zwischen Bewunderung für diese »besseren« Verwandten und Eifersucht auf ihr perfektes Leben. Doch Hillel und Woody sind seine besten Freunde, zu dritt sind sie unschlagbar, zu dritt schwärmen sie für das Nachbarsmädchen Alexandra - bis ihre heile Welt eines Tages für immer zerbricht. Acht Jahre danach beschließt Marcus, inzwischen längst berühmter Schriftsteller, dass es Zeit ist, die Geschichte der Baltimores aufzuschreiben. Aber das Leben ist komplizierter als geahnt, und die »Wahrheit« über ihre Familie scheint viele Gesichter zu haben.

H. G. Bissinger - Friday ​night lights
Odessa, ​Texas isn’t known to be a place big on dreams, but the Permian Panthers help keep the hopes and dreams of this dusty town going. Socially and racially divided, its fragile economy follows the treacherous boom and bust of the oil business. In bad times, the unemployment rate barrels out of control; in good times, its murder rate skyrockets. But every Friday Night from September to December, when the Permian high school Panthers play football, this West Texas town becomes a place where dreams can come true.

Rob Gronkowski - Én, ​Gronk
„Ez ​a srác nemcsak az egyik legjobb tight end a sportág egész történetében, hanem a pályán kívül is pofátlanul Gronk – az NFL menőségi igazgatója!” – New York Post A New England Patriots NFL-sztárjának hivatalos önéletrajzi könyve hihetetlen győzelmekről, drámai sérülésekről és egy különleges sportolóbarátságról Tom Bradyvel, a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb amerikaifutball-játékosával. Robert Paxton Gronkowski, becenevén „Gronk” az ötszörös Super Bowl-győztes amerikaifutball-csapat, a New England Patriots tight endje. A különc viselkedéséről híres NFL-játékos most a magyar rajongókkal is megosztja eddigi pályafutásának és az NFL izgalmas világának mindmáig ismeretlen titkait. Egy exkluzív kötet, amely nem hiányozhat egyetlen NFL-rajongó könyvespolcáról sem!

James Patterson - Gyilkos ​hazafi
Aaron ​Hernandez, a New England Patriots kiváló amerikaifutball-játékosa az NFL új hősévé válhatott volna, ám ő egy véresebb utat választott magának. 2015-ben két gyilkossággal is megvádolták, végül életfogytiglan börtönbüntetésre ítélték. Két évvel később a börtönben öngyilkos lett. Az egész Amerikát megrázó sztorit a világhírű író, James Patterson dolgozta fel, amelyből nemcsak egy tehetséges sportoló megrendítő élettörténete rajzolódik ki, hanem betekintést nyerhetünk az amerikai futball kegyetlen világába is. A könyv megfilmesítési jogát a Ryan közlegény megmentése producerei vették meg.

Jenny B. Jones - Tiéd ​leszek
Harper ​pontosan tudja, hogy Ridley ötlete agyrém. Még hogy egymást tutorálni? Harper általában pontosan tudja a dolgokat: a trombitaszólót, az esszéírás szabályait és a saját helyét a világban. Ő az a kocka lány, aki örülhet, hogy nehéz gyerekkora után végre szerető családra lelt, és legmerészebb reménye az, hogy talán sikerül meghódítania a másodtrombitás Andrew szívét. Andrew-ét, aki nyugodt, kiszámítható, és Harperrel egy súlycsoport. Nem úgy, mint Ridley, a gimis focicsapat nőügyeiről hírhedt sztárja. De mit lehet tenni, ha épp Ridley kér segítséget Harpertől? Főleg, ha a korrepetálásért cserébe szerelmi leckéket ígér. Tanulni pedig kizárólag a profiktól érdemes, nem igaz?

Mariana Zapata - The ​Wall of Winnipeg and Me - Szívvel a falnak
Ha ​Mr. Darcy amerikai focizna...Vanessa Mazur pontosan tudja, hogy helyesen cselekszik. Nem is érzi rosszul magát azért, mert felmondott. Asszisztensi/házvezetőnői/tündérkeresztmamai állását a szövetség legjobb védőjátékosa mellett mindig is átmenetinek szánta. Nagy tervei vannak, melyek között nem szerepelt az extra méretű alsógatyák mosása, legalábbis nem élete végéig. Így amikor Aiden Graves bekopog az ajtaján, és azt kéri tőle, hogy jöjjön vissza hozzá, teljesen ledöbben. A "winnipegi nagy fal"-ként ismert pasas két évig a köszönését sem fogadta, a születésnapjáról is megfeledkezett. Most pedig? Valami egészen elképesztő dologra akarja rávenni. Mit válaszolhat az ember lánya annak a férfinak, aki megszokta, hogy mindig megszerzi, amit akar? Hol a határ az ellenszenv és a szerelem között? Tantrikusan izgalmas, hosszan bontakozó románc. Éld át a tüzét!

Tom Brady - A ​TB12 módszer
Könyvem ​olyan új edzésmódszert mutat be, melyből bárki profitálhat, aki elkötelezetten, nyitottan és fegyelmezetten dolgozik a saját egészségén. Különleges életvitelem és edzésmódszerem teszi lehetővé, hogy a sportkarrieremben hosszú évek óta kimagaslóan teljesítsek, és a pályán kívül is aktív, energikus, lendületes maradjak. Megosztom azt a néhány logikus szabályt, melyek alapján újratervezhetjük edzéseinket és javíthatunk az életmódunkon, hogy kihozhassunk magunkból a maximumot. A kaliforniai San Mateóban nőttem fel, s gyerekkoromtól fogva az jelentette a legnagyobb örömet és kiváltságot az életemben, hogy sportolhatok. Az évek során szembesültem azzal, hogy az intenzív edzésteher és annak fizikai következményei milyen sok sportolót fosztanak meg ettől a boldogságtól. Nagyjából tizenkét éve ráébredtem, hogy a sport és a fájdalom nem szükségszerűen jár együtt. Ekkor kezdtünk el együtt dolgozni barátommal és edzőmmel, Alex Guerróval. Az évek során kialakult közös elképzeléseinket ma TB12 módszernek nevezzük. Ebben a könyvben igyekszem elmagyarázni a TB12 módszer tizenkét alapelvét. A rugalmasságnövelés mellett bemutatom azokat a gyakorlatokat, melyekkel csökkenthető a sérülésveszély. Szó esik még a megfelelő hidratálásról, arról, hogy milyen táplálékkiegészítők javíthatják a formánkat, hogyan regenerálódjunk és pihenjünk, s mely elmegyakorlatokkal csiszolhatunk a teljesítményünkön. Profi amerikaifutballistaként a hosszan fenntartott csúcsteljesítményt úgy határozom meg, mint a munkám lényegét - nemcsak a pályán, hanem a hétköznapokban is. Nem kell élsportolónak lennünk (sőt, egyáltalán sportolónak sem kell lennünk) ahhoz, hogy alkalmazzuk ezeket a módszereket az életünkben. A legfontosabb, hogy egyszerre csupán egy új szabályt vezessünk be. Tartsuk magunkat a saját céljainkhoz, és ne feledjük, a TB12 módszer nem törekszik tökéletességre, sokkal inkább egyfajta pozitív napi szokásrendszer kialakításán alapul. Ebből következően a szokások fokozatos átalakítása komoly változást jelent egészségünk, jóllétünk, energiáink, vitalitásunk - csúcsteljesítményünk fenntartása szempontjából. Ami ebben a könyvben a legjobban látható, az talán az én személyes hitem a TB12 módszerben, ami segített abban, hogy megvalósítsam az álmaimat. Szívből remélem, hogy mások is megtalálják benne ezt az értéket, és aki nyitott rá, annak az életében pozitív változásokat fog eredményezni." - Tom Brady Tom Brady 2000 óta a New England Patriots NFL-csapatban játszik, irányítója (Qarterback) és csapatkapitánya a "Hazafiaknak". A csapatban töltött idő alatt öt Super Bowlt nyertek, négy nagydöntőben (Super Bowl XXXVI, XXXVIII, XLIX és LI) is őt választották a legértékesebb játékosnak (MVP). Kétszer lett a liga legértékesebb játékosa (2007 és 2010), a 2017-es szezonkezdetig tizenkétszer válogatták be a Pro Bowlra, a profi játékosok allstar-mérkőzésére, és több divíziócímhez vezette a New England Patriots csapatát, mint eddig bármelyik másik irányító az NFL történetében (tizennégyhez). Több meccset nyert a rájátszásban, az alapszakaszt követő utószezonban, mint bármely más irányító, és több playoff-meccsen szerepelt, mint bárki a sportágban. A TB12 módszer az első hivatalos könyve.

Santino Hassell - Down ​By Contact
Two ​rival football players begin a game with higher stakes than the Super Bowl in this steamy romance from the author of Illegal Contact. Simeon Boudreaux, the New York Barons’ golden-armed quarterback, is blessed with irresistible New Orleans charm and a face to melt your mama’s heart. He’s universally adored by fans and the media. Coming out as gay in solidarity with his teammate hasn’t harmed his reputation in the least—except for some social media taunting from rival linebacker Adrián Bravo. Though they were once teammates, Adrián views Simeon as a traitor and the number-one name on the New Jersey Predators’ shit list. When animosity between the two NFL players reaches a boiling point on the field, culminating in a dirty fist fight, they’re both benched for six games and sentenced to joint community service teaching sullen, Brooklyn teens how to play ball. At first, they can barely stand to be in the same room, but running the camp forces them to shape up. With no choice but to work together, Simeon realizes Adrián is more than his alpha-jerk persona, and Adrián begins to question why he’s always had such strong feelings for the gorgeous QB…

Susan Elizabeth Phillips - It ​Had to be You
The ​windy city isn't quite ready for Phoebe Somerville-the trendy, outrageous and curvaceous New York knockout who has just inherited the Chicago Stars football team. And Phoebe is definitely not prepared for the Stars' head coach Dan Celbow - an Alabama-born former gridiron legend and blond barbarian. Calebow is everything Phoebe abhors - a sexist, jock tacskmaster with a one-track mind. The beautiful new boss is everything Dan despises - a meddling bimbo whos doesn't know pigskin from a pitcher's mound, So why is he drawn to the shameless sexpot like a heat-seeking missile? And why does Dan's good ol'boy charm leave cosmpolitan Pheobe feeling awkward, tongue-tied and frightened to death?

Nate Jackson - Kelj ​fel és járj!
Minden ​idők legjobb NFL-memoárja! - írja a Rolling Stone magazin, a New York Times szerint pedig "ott van benne mindaz, amit egy jó sportkönyvtől vársz (és mégis csak nagyon ritkán kapsz meg): egyszerre vicces, mocskos, bensőséges, őszinte és emberi". Mi lesz abból, ha egy okos és érzékeny fiatal srác elhatározza, hogy a világ egyik legbrutálisabb sportját, az amerikaifutballt a legmagasabb szinten akarja játszani? Jó esetben egy olyan letehetetlen könyv, mint a Kelj fel és járj! Nate Jackson az esélytelenek nyugalmával indult neki, hogy megpróbáljon bekerülni az NFL-be, és töltött el aztán hat évet (az átlagos ottani játékoskarrier idejének pont a dupláját) a Denver Broncos, a San Francisco 49ers és a Cleveland Browns játékosaként. Milliós fizetésű sztárokkal játszott együtt, miközben folyton rettegett a kirúgást jelentő telefonhívástól, de végül a kezdőcsapatba verekedte magát. Fanyar humorral és kendőzetlen őszinteséggel megírt könyve erről a hihetetlen utazásról szól. Sérülések, fájdalomcsillapító-függőség, pénz, barátságok, mindenre kapható csajok, öngyűlölet, depresszió és persze a csodálatos, mindenek felett álló amerikaifutball: az NFL alulnézetből. A kritikákból: Ott van benne mindaz, amit egy jó sportkönyvtől vársz (és mégis csak nagyon ritkán kapsz meg): egyszerre vicces, mocskos, bensőséges, őszinte és emberi. (The New York Times) „A legjobb könyv az összes közül, amit az NFL mindennapjairól egykori játékosok írtak. Sőt, valószínűleg szimplán a legjobb könyv, amit az NFL mindennapjairól valaha is írtak.” (Stefan Fatsis, az A Few Seconds Of Panic című sportkönyv szerzője) „Nate Jackson kitűnő kötete ledönti a profi amerikaifutballt övező mítoszokat, lebilincselő őszinteséggel mesél az NFL-ről és a játékosokról, akik közül sokan az egészségüket és életüket is kockára teszik a karrierért, ami gyakrabban ér véget halk pukkanással, mint nagy durranással. A csillogás mellett az árnyoldalakról is mindent megtudunk, anélkül, hogy mindez panaszkodásba és önsajnálatba csapna át. Tényleg jó a könyv - ez a srác nagyon tud írni.” (Ben Fountain, a Billy Lynn’s Long Halftime Walk című könyv szerzője) „A Kelj fel és járj! a teljes igazságot tárja elénk az NFL-ről. Fájdalmasan őszinte és mégis nagyon szórakoztató, az utóbbi idők messze legjobb könyve a profi futballról.” (Scott Raab, a The Whore Of Akron című könyv szerzője)

Heidi McLaughlin - Forever ​My Girl
I ​was never supposed to be a rock star. I had my life all planned out for me. Play football in college. Go to the NFL. Marry my high school sweetheart and live happily ever after. I broke both our hearts that day when I told her I was leaving. I was young. I made the right decision for me, but the wrong decision for us. I’ve poured my soul into my music, but I’ve never forgotten her. Her smell, her smile. And now I’m going back. After ten years. I hope I can explain that after all this time. I still want her to be my forever girl.

Miranda Kenneally - Catching ​Jordan
What ​girl doesn't want to be surrounded by gorgeous jocks day in and day out? Jordan Woods isn't just surrounded by hot guys, though-she leads them as the captain and quarterback of her high school football team. They all see her as one of the guys, and that's just fine. As long as she gets her athletic scholarship to a powerhouse university. But now there's a new guy in town who threatens her starting position... suddenly she's hoping he'll see her as more than just a teammate.

Karen Erickson - Game ​for Marriage
He’s ​going in deep to make her his… Struggling artist Sheridan Harper never imagined she’d spend a sizzling night with Jared Quinn, the smoking-hot star quarterback of her local professional football team, the San Jose Hawks. And she’s even more shocked when Jared’s publicist offers her a proposition: a fake marriage to keep Jared out of the gossip mags. Being that close to Jared would be too tempting, so to protect her heart, she insists on secretly including a clause forbidding sex between them. Jared just wants to keep his starting QB job and keep it in San Jose. His reputation as a ladies’ man has landed him in the headlines one too many times, but there’s something about his kind, passionate new wife that tempts him beyond reason. Any sort of intimacy between them is completely forbidden, but as their bodies fall in deep, will their hearts follow suit?

Heidi McLaughlin - Por ​Siempre Mia
Nunca ​supuse que sería una estrella de rock. Tenía toda una vida planeada para mí. Jugar fútbol en la Universidad. Ir a la NFL. Casarme con mi novia del colegio y vivir felices para siempre. Rompí nuestros corazones el día que le dije que me iba. Era joven. Tomé la decisión correcta para mí, pero la equivocada para nosotros. He vertido el alma en mi música, pero nunca la he olvidado. Su aroma, su sonrisa. Y ahora he regresado. Después de diez años. Espero poder explicarle que después de todo este tiempo… Todavía quiero que sea por siempre mía.

Kollekciók