Ajax-loader

'amerikai futball' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Erin Watt - Papír ​hercegnő
Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához. Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött. Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük. Talán igaza van. Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait. Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni? Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!

Jaci Burton - A ​tökéletes játék
Mick ​Riley, a profi futballista és nagyvilági életmódja a legutolsó dolog, amire Tara Lincoln partiszervezőnek szüksége van, annak ellenére, hogy a férfi forró és szenvedélyes egyéjszakás kalandjuk során már bebizonyította, nem csupán a pályán állja meg a helyét. Tarát egy korábbi szerelmi csalódása olyan mélyen megsebezte, hogy többször nem akarja kitenni magát hasonló fájdalomnak. Ám Mick a fejébe vette, hogy legyőzi a lány ellenállását és ebben semmi sem állíthatja meg. Tökéletes játékot eszel ki, hogy elnyerje Tara szerelmét.

Joël Dicker - A ​Baltimore fiúk
A ​kamasz Marcus mindennél jobban csodálja két unokafivérét: a szikrázóan intelligens Hillelt és az örökbe fogadott, zabolátlan, ám nyílt szívű Woddyt. Elválaszthatatlan hármasuk egyensúlya felborul, amikor barátságot kötnek a gyönyörű és izgalmas Alexandrával, aki mindegyikük szívét megdobogtatja. Érzéseik azután sem halványulnak, hogy egyetemre mennek, és elkerülhetetlenül sodródni kezdenek a Tragédia felé. Nyolc évvel később Az igazság a Harry Quebert-ügyről elbeszélője visszatér ifjúkora színhelyére, hogy regénnyé formálja a múltat. Amint munka közben újabb és újabb titkok sejlenek fel, lassan kirajzolódik előtte a Tragédia és a családja igazi története; a családé, amelyben az összetartással együtt a féltékenység és a versengés is apáról fiúra száll. Joël Dicker 1985-ben született Svájcban, jogászként végzett, regényeit franciául írja. 2012-ben jelent meg Az igazság a Harry Quebert-ügyben című regénye, melyet több mint harminc nyelvre fordítottak le, és többek között Gouncourt- és Femina-díjra jelölték. Ez a harmadik regénye.

Miranda Kenneally - Kivédhetetlen ​szerelem
Aki ​szerint az amerikai foci és a csajok nem férnek össze, az nem ismeri Jordant! A tizenhét éves lány a gimi csapatának kapitánya és irányítója: bitang tehetséges játékos, és a foci a mindene. (Az már csak hab a tortán, hogy a pályán folyton szívdöglesztő hapsik veszik körül…) Csapattársai tisztelik és szeretik − igaz, csak haverként tekintenek rá. De Jordannek amúgy sincs ideje pasizni, fontosabb, hogy egyetemi sportösztöndíjat szerezzen. Na meg hogy az apja végre elismerje a tehetségét. A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor Ty Green, a kiváló irányító beiratkozik a suliba. Az irtó dögös srác egyszerre jelent veszélyt a lány posztjára és a szívére, Jordan pedig életében először elbizonytalanodik: vajon nyerhet-e a pályán és a szerelemben is?

Meskó Zoltán - Bálint Mátyás - Meskó
Meskó ​Zoltán Temesvárról indulva valósította meg az amerikai álmot, egész életében fittyet hányva esélyekre és valószínűségekre, amióta csak családjával bekerült az ötvenötezer nyertes közé a zöldkártyalottó-sorsoláson - tízegynéhány millió jelentkező közül. Hihetetlen utazása során meg sem állt a világ leggazdagabb sportbajnoksága, az NFL nagydöntőjéig, a híres Super Bowlig, miközben kétszeresen is kívülállóként - bevándorlóként a tősgyökeres amerikaiak, és különc rúgójátékosként a vérbeli amerikaifutball-játékosok között - a Michigan egyetem legendás csapatának kapitánya is lett. Játszott minden idők egyik legjobb és legöntörvényűbb edzője, Bill Belichick keze alatt, szerepelt egy csapatban a tökéletes futballjátékossal, Tom Bradyvel, és a New England Patriots, a Pittsburgh Steelers és a Cincinnati Bengals együtteseinél megtapasztalta a profi elitbajnokság csillogását és árnyoldalait egyaránt. És mindig volt egy B terve... "Édesanyám mindig azt mondta, a tanulás a legfontosabb, és ha nem egy gyorsétterem pultjában akarok kikötni, akkor ezt véssem az eszembe - talán az anyai intelemnek is köszönhetően kezdetben a foci számomra pusztán eszköz volt ahhoz, hogy bejussak az egyetemre. Nem akartam mindenáron NFL-játékos lenni, csak elvégeztem, amit kellett, a legjobb tudásom szerint, aztán egyszer csak eljutottam a Super Bowlig... Ha a kis dolgokat lépésről lépésre megteszed az életedben, esélyes, hogy azon kapod magad: valami nagy lehetőség kapujában állsz! Erről szól az én történetem is." (Meskó Zoltán) A Könyvjelző magazin 2015. októberi számában megjelent cikk: Aki meccseket dönthet el A Könyvjelző magazin 2015. novemberi számában megjelent cikk: A legkisebb fiú Super Bowlja

Susan Elizabeth Phillips - Csak ​Te kellesz!
Egy ​buta liba, akinek saját futballcsapata van? Na, ne... De igen! Susan Elizabeth Phillips pontosan ebből az alaphelyzetből indítja boszorkányosan megírt romantikus regényét. Phoebe Somerville éppen az a fajta nő, akiről minden férfi sóvárogva álmodik. A szexis idomokhoz borotvaéles ész is tartozik. Édesapjával sohasem volt felhőtlen a viszonya, ezért a furcsa végrendelet sem éri váratlanul. A Chicago Starst, az NFL egyik futballcsapatát örökli - legalábbis hat hónapra... Ha a bajnokság során sikerül eljutniuk a döntőig, megtarthatja a csapatot, ha nem, a tulajdonjog átszáll Reed Chandlerre, gyűlölt unokatestvérére. A Szeles Város azonban nem készült fel Phoebere, a lépten-nyomon botrányokat kavaró, a feltűnőbbnél is feltűnőbb New York-i jelenségre. Igaz, Phoebe sem számított egy alabamai születésű hajdani futball-legendára. A Chicago Stars edzője, az NFL egykori legendás irányítója, Dan Calebow viszont arra nincs felkészülve, hogy ezentúl olyan valaki ül majd a klubtulajdonosi bársonyszéken, aki Marilyn Monroe-hasonmásversenyt nyerhetne... És a férfi nincs felkészülve azokra az érzelmekre sem, amelyeket ez a szőke bombázó felkorbácsol benne. Dan a saját érzelmeivel is megküzd, miközben odakünn a gyepen a Stars játékosai az ellenféllel viaskodnak a győzelem reményében. Dan és Phoebe szerelme már-már beérni látszik, ám a férfi legelső csókja olyan fogadtatásban részesül, mint a Michigan-tó felől fújó januári szél. Susan Elizabeth Phillips olyan bombasikerrel kecsegtető könyvet írt, amely egyszerre kirobbanóan humoros, andalítóan szexis és krimiszerűen izgalmas.

Faragó Richard - Gallai László - NFL
A ​könyvet megannyi színes fotó, érdekesség, és statisztika tarkítja. Bemutatja a hazai és a külföldi NFL múltját, valamint jelenét. Közel 300 színes kép kerül bemutatásra, melyeket a Reuters és a Getty Image képeiből válogattunk össze. A könyv magyar nyelven íródott azoknak a magyaroknak, akik érdeklődnek az NFL iránt és szeretnének róla még többet tudni. A ligák, a történelem, a csapatok és a nagy játékosok, a Super Bowl győztesei és vesztesei, az eredmények és az MVP-k: mind benne vannak! Igazi kötelező olvasmány minden sportbarátnak. A szerzők úgy gondolták, az NFL 90. születésnapjának tiszteletére kell egy magyar nyelvű könyv, mely nyugodtan állíthatjuk, hiánypótlónak nevezhető.

Jaci Burton - The ​Perfect Play
Football ​pro Mick Riley is an all-star, both on the field and in the bedroom. But a sexy, determinedly single mom just might be the one to throw him off his game... For years Mick has been taking full advantage of the life available to a pro athlete: fame, fortune, and a different girl in every city. But when he meets and beds confident, beautiful event planner Tara Lincoln, he wants much more than the typical one-night stand. Too bad Tara's not interested in getting to know football's most notorious playboy any better. As the single mother of a teenage son, the last thing Tara needs is the jet-set lifestyle of Mick Riley; even though their steamy and passionate one-night stand was unforgettable. Tara's life is complicated enough without being thrust into the spotlight as Mick's latest girl du jour. Tara played the game of love once and lost big, and she doesn't intend to put herself out there again, especially with a heartbreaker like Mick. But when Mick sets his mind to win, nothing will stop him. And he has the perfect play in mind.

Ella Maise - The ​Hardest Fall (német)
Wenn ​man normalerweise das erste Mal jemanden trifft, schaut man ihm in die Augen. Und nicht in Regionen deutlich weiter südlich. Vielleicht schafft man es auch ein bis zwei zusammenhängende Sätze auszusprechen. Normalerweise. Aber nicht ich. Als ich Dylan Reed das erste Mal getroffen habe, habe ich mich hemmungslos blamiert. Als ich ihn das zweite Mal getroffen habe leider auch. Schlimmer konnte es nicht werden. Dachte ich. Denn auf einmal ist der Wide Receiver mit einer guten Aussicht auf die NFL mein neuer Mitbewohner und auf dem besten Weg mein bester Freund zu werden. Er sagt, er mag meine Eigenarten, meine Vorliebe für Pizza und Filmabende. Wir sind Freunde und ich kann ihm nicht mal sagen, dass mein Herz jedes mal zu einem Sprint ansetzt, wenn ich ihn sehe. Dabei bin ich auf dem besten Weg mich zu verlieben. Wir uns ineinander zu verlieben. Viel zu schnell und viel zu heftig.

Michael Holley - Belichick ​és Brady
Bill ​Belichick és Tom Brady története álomszerűbb még az amerikai álomnál is. Az örök vesztesnek elkönyvelt edző és a szürke irányító, akiben senki nem látta meg a tehetséget, az ezredfordulón egymásra talált annál a csapatnál, a New England Patriotsnál, amely korábban soha nem nyert semmit. Ketten együtt az Egyesült Államok nemzeti sportjának, amerikai futballnak olyan csúcsaira jutottak fel, amelyeken mások még sosem jártak. Belichick a mestereit, Brady gyermekkori példaképét, a nagy Joe Montatnát múlta felül, a Patriots pedig a démonait és a bostoni sportélet több évtizedes átkát győzte le. Az immár ötszörös Super Bowl-győztes New England minden profi ligát figyelembe véve a XXI. század legsikeresebb amerikai sportcsapata. A szerző, Michael Holley és Bill Belichick élete különös módon keresztezi egymást újra és újra. Mindketten Ohioban dolgoztak a kilencvenes években, amikor Belichick a Cleveland Browns edzője volt, aztán mindkettőjüket Bostonba sodorta az élet, a WEEI Rádióhoz, illetve a Patriotshoz, Belichick volt korábban a New York Jets edzője, az író-újságíró pedig a _New York Times_ bestsellerírója. Igazi bennfentesként mutatja meg nekünk azt az izgalmas, munkával, sikerekkel és mindennapi küzdelemmel terhes, olykor rögös utat, amelyet végigjárva Bill Belichick és Tom Brady az NFL élő legendájává vált.

Joël Dicker - Le ​Livre des Baltimore
Jusqu’au ​jour du Drame, il y avait deux familles Goldman. Les Goldman-de-Baltimore et les Goldman-de-Montclair. Les Goldman-de-Montclair, dont est issu Marcus Goldman, l’auteur de La Vérité sur l’Affaire Harry Quebert, sont une famille de la classe moyenne, habitant une petite maison à Montclair, dans le New Jersey. Les Goldman-de-Baltimore sont une famille prospère à qui tout sourit, vivant dans une luxueuse maison d’une banlieue riche de Baltimore, à qui Marcus vouait une admiration sans borne. Huit ans après le Drame, c’est l’histoire de sa famille que Marcus Goldman décide cette fois de raconter, lorsqu’en février 2012, il quitte l’hiver new-yorkais pour la chaleur tropicale de Boca Raton, en Floride, où il vient s’atteler à son prochain roman. Au gré des souvenirs de sa jeunesse, Marcus revient sur la vie et le destin des Goldman-de-Baltimore et la fascination qu’il éprouva jadis pour cette famille de l’Amérique huppée, entre les vacances à Miami, la maison de vacances dans les Hamptons et les frasques dans les écoles privées. Mais les années passent et le vernis des Baltimore s’effrite à mesure que le Drame se profile. Jusqu’au jour où tout bascule. Et cette question qui hante Marcus depuis : qu’est-il vraiment arrivé aux Goldman-de-Baltimore ?

Erin Watt - Broken ​Prince
These ​Royals will ruin you… From wharf fights and school brawls to crumbling lives inside glittery mansions, one guy tries to save himself. Reed Royal has it all—looks, status, money. The girls at his elite prep school line up to date him, the guys want to be him, but Reed never gave a damn about anyone but his family until Ella Harper walked into his life. What started off as burning resentment and the need to make his father’s new ward suffer turned into something else entirely—keep Ella close. Keep Ella safe. But when one foolish mistake drives her out of Reed’s arms and brings chaos to the Royal household, Reed’s entire world begins to fall apart around him. Ella doesn’t want him anymore. She says they’ll only destroy each other. She might be right. Secrets. Betrayal. Enemies. It’s like nothing Reed has ever dealt with before, and if he’s going to win back his princess, he’ll need to prove himself Royally worthy.

Erin Watt - La ​princesa de papel
Dinero. ​Exceso. Secretos. Adéntrate en el mundo de los Royal.La vida de Ella Harper no ha sido nada fácil, y cuando su madre muere, se queda completamente sola. Pero entonces aparece Callum Royal, un multimillonario empresario que la saca de la pobreza. A partir de ese momento, Ella llevará una vida de lujo y riqueza. Sin embargo, pronto se dará cuenta de que algo extraño ocurre en la mansión de los Royal. Los cinco hijos de Callum, que tienen un magnetismo sin igual, ocultan algo. Ninguno de ellos la quiere allí, en especial Reed. Pero Ella se siente atraída por él y tendrá que luchar con todas sus fuerzas por no caer en sus redes…SI ELLA QUIERE SOBREVIVIR CON LOS ROYAL, DEBERÁ APRENDER LAS REGLAS DEL JUEGO «Este libro es el Crueles intenciones de nuestra generación.» Jennifer L. Armentrout, autora best seller del New York Times«Intenso, inolvidable y sexy. ¡No puedo dejar de pensar en La princesa de papel! Una lectura obligatoria.» Emma Chase, autora best seller del New York Times«Sin duda, una novela juvenil de lectura obligatoria.» Kirkus Reviews

Erin Watt - Paper ​Prince - Das Verlangen
Seit ​Ella Harper in die Villa der Royals gezogen ist, steht das Leben dort auf dem Kopf. Durch ihre aufrichtige, liebenswerte Art hat sie so manches Herz erobert – vor allem das von Reed. Zum ersten Mal seit dem Tod seiner Mutter kann der attraktivste der Royal-Söhne echte Gefühle zulassen. Doch wie groß seine Liebe ist, merkt er erst, als es zu spät ist: Nach einem Streit verschwindet Ella spurlos. Und er trägt die Schuld daran. Seine Brüder hassen ihn dafür, doch er hasst sich selbst am meisten. Wird er Ella finden? Und wenn ja, wird er ihr Herz zurückerobern können?

Jenny B. Jones - I'll ​Be Yours
She’s ​the coach’s brilliant daughter, clueless about love. He’s the dethroned football star, ready to teach Romance 101. When dark secrets and sparks collide, there’s no playbook for what happens next. The day Andrew Levin arrives at Washington High, Harper O’Malley knows he’ll make the perfect starter boyfriend. The school’s newest band geek is totally in Harper’s league, yet completely out of this late-bloomer’s reach. Between fitting in with a new family, scoring the first chair in band, and rescuing dogs for the local animal shelter, Harper’s never had the opportunity to hone her dating skills. But even though Harper’s love life is far from perfect, she’s got the perfect plan. Harper knows she’s insane to agree to tutor Ridley Estes, a notorious heartbreaker and the star of her high school’s football team—but in exchange, he’s offered to school her in the game of love. Just when she sees promise with her crush, a football scandal rocks her family, her town, and Ridley’s entire future. Harper suddenly has everything to lose—her family, friends, and even her heart. When the dust of the scandal settles, nothing will be the same. Including the girl who asked the most popular jock to teach her about love.

Erin Watt - Paper ​Princess - Die Versuchung
Ellas ​Leben war bisher alles andere als leicht, und als ihre Mutter stirbt, muss sie sich auch noch ganz alleine durchschlagen. Bis ein Fremder auftaucht und behauptet, ihr Vormund zu sein: der Milliardär Callum Royal. Aus ihrem ärmlichen Leben kommt Ella in eine Welt voller Luxus. Doch bald merkt sie, dass mit dieser Familie etwas nicht stimmt. Callums fünf Söhne – einer schöner als der andere – verheimlichen etwas und behandeln Ella wie einen Eindringling. Und ausgerechnet der attraktivste von allen, Reed Royal, ist besonders gemein zu ihr. Trotzdem fühlt sie sich zu ihm hingezogen, denn es knistert gewaltig zwischen ihnen. Und Ella ist klar: Wenn sie ihre Zeit bei den Royals überleben will, muss sie ihre eigenen Regeln aufstellen …

Miranda Kenneally - Herz ​im Aus
Jordan, ​17, ist umringt von den heißesten Jungs ihrer Schule – doch das ist ihr egal! Denn Jordan ist Kapitänin des Footballteams und will einfach nur ein guter Kumpel sein. Ihr großes Ziel: ein Footballstipendium fürs College und beweisen, dass sie es auch als Mädchen schaffen kann. Kurz vor dem Auswahlspiel kommt aber der süße Tylor ins Team und bringt Jordan ziemlich aus der Fassung. Obwohl sie es beim All-You-Can-Eat mit jedem Jungen aufnehmen kann, gibt es plötzlich andere Herausforderungen: Wie küsst man einen von denen?

H. G. Bissinger - Friday ​night lights
Odessa, ​Texas isn’t known to be a place big on dreams, but the Permian Panthers help keep the hopes and dreams of this dusty town going. Socially and racially divided, its fragile economy follows the treacherous boom and bust of the oil business. In bad times, the unemployment rate barrels out of control; in good times, its murder rate skyrockets. But every Friday Night from September to December, when the Permian high school Panthers play football, this West Texas town becomes a place where dreams can come true.

Jillian Quinn - Roughing
As ​the star running back for the Strickland Senators, Sebastian Prince knows what it takes to score on and off the field. Bash has it all—money, looks, women, and the Heisman. But he can’t get the one thing he wants. Two years ago, Bash lost the only girl who ever made him feel something. And he wants her back. Tori Reynolds hates football. But she hates Bash even more. After a not-so-chance encounter at a game, Bash has another shot with the girl who got away. While Bash might be a different person than before, Tori is hesitant to let him back into her life. Bash has never turned down a challenge, and when it comes to Tori, he’s willing to go the distance, and this time, he’s not just looking to score.

Rob Gronkowski - Én, ​Gronk
„Ez ​a srác nemcsak az egyik legjobb tight end a sportág egész történetében, hanem a pályán kívül is pofátlanul Gronk – az NFL menőségi igazgatója!” – New York Post A New England Patriots NFL-sztárjának hivatalos önéletrajzi könyve hihetetlen győzelmekről, drámai sérülésekről és egy különleges sportolóbarátságról Tom Bradyvel, a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb amerikaifutball-játékosával. Robert Paxton Gronkowski, becenevén „Gronk” az ötszörös Super Bowl-győztes amerikaifutball-csapat, a New England Patriots tight endje. A különc viselkedéséről híres NFL-játékos most a magyar rajongókkal is megosztja eddigi pályafutásának és az NFL izgalmas világának mindmáig ismeretlen titkait. Egy exkluzív kötet, amely nem hiányozhat egyetlen NFL-rajongó könyvespolcáról sem!

Cambria Hebert - #HookUp
Your ​#HookUp for all things #Hashtag. Missing your favorite #family? This is your exclusive invitation back into their world. #HookUp is an explosion of the award-winning #Hashtag series by Cambria Hebert and makes the perfect collector’s item and addition to the series. It’s a coloring book, but not just any coloring book. #HookUp includes coloring pages that will rock your world, a #Hashtag-themed word search, recipes from your favorite characters, and… Are you ready? Bonus scenes! Four bonus scenes total—two of which are brand new! Find out what your favorite gang is up to these days. So what are you waiting for? Get the #HookUp!

James Patterson - Gyilkos ​hazafi
Aaron ​Hernandez, a New England Patriots kiváló amerikaifutball-játékosa az NFL új hősévé válhatott volna, ám ő egy véresebb utat választott magának. 2015-ben két gyilkossággal is megvádolták, végül életfogytiglan börtönbüntetésre ítélték. Két évvel később a börtönben öngyilkos lett. Az egész Amerikát megrázó sztorit a világhírű író, James Patterson dolgozta fel, amelyből nemcsak egy tehetséges sportoló megrendítő élettörténete rajzolódik ki, hanem betekintést nyerhetünk az amerikai futball kegyetlen világába is. A könyv megfilmesítési jogát a Ryan közlegény megmentése producerei vették meg.

Jenny B. Jones - Tiéd ​leszek
Harper ​pontosan tudja, hogy Ridley ötlete agyrém. Még hogy egymást tutorálni? Harper általában pontosan tudja a dolgokat: a trombitaszólót, az esszéírás szabályait és a saját helyét a világban. Ő az a kocka lány, aki örülhet, hogy nehéz gyerekkora után végre szerető családra lelt, és legmerészebb reménye az, hogy talán sikerül meghódítania a másodtrombitás Andrew szívét. Andrew-ét, aki nyugodt, kiszámítható, és Harperrel egy súlycsoport. Nem úgy, mint Ridley, a gimis focicsapat nőügyeiről hírhedt sztárja. De mit lehet tenni, ha épp Ridley kér segítséget Harpertől? Főleg, ha a korrepetálásért cserébe szerelmi leckéket ígér. Tanulni pedig kizárólag a profiktól érdemes, nem igaz?

Ella Maise - The ​Hardest Fall
The ​first time you meet someone, you make eye contact. You smile, say hello. Should be simple, if you’re anyone but me. The first time I met Dylan Reed, I found myself making eye contact with a different part of his body. You see, I’m very good at being shy, not to mention extremely well-versed in rambling nonsense and, unfortunately, rather highly skilled at making a fool of myself in front of a guy I’m attracted to. At the time, I knew nothing about him and thought none of what I said would matter since I’d never speak to him again. Turns out, I was very wrong. He was the star wide receiver of the football team, one of the few players expected to make it into the NFL, and I ended up seeing him all over campus. I might have also propositioned him, run away from him, attacked him with a cooking utensil…and…uh, maybe I shouldn’t tell you all of it. It’s pretty normal stuff, things you’d expect…from me. Eventually, the time came when I couldn’t hide anymore—not that he’d have let me even if I tried. Before now, he never knew I was secretly watching him. Now that we see each other every day, he knows when I have a hard time looking away. It doesn’t help that I’m not the most subtle person in the world either. He smiles at me and tells me he finds me fascinating because of my quirks. I can’t even tell him that I think my heart beats differently whenever he’s around. He thinks we’re going to be best friends. I think I have a big thing for him, and the more I get to know him, the more I don’t care that I’m not allowed to be his friend, let alone fall for him. The thing is, that’s exactly what I’m doing—what we’re doing, I think. Falling. Hard.

Tom Brady - A ​TB12 módszer
Könyvem ​olyan új edzésmódszert mutat be, melyből bárki profitálhat, aki elkötelezetten, nyitottan és fegyelmezetten dolgozik a saját egészségén. Különleges életvitelem és edzésmódszerem teszi lehetővé, hogy a sportkarrieremben hosszú évek óta kimagaslóan teljesítsek, és a pályán kívül is aktív, energikus, lendületes maradjak. Megosztom azt a néhány logikus szabályt, melyek alapján újratervezhetjük edzéseinket és javíthatunk az életmódunkon, hogy kihozhassunk magunkból a maximumot. A kaliforniai San Mateóban nőttem fel, s gyerekkoromtól fogva az jelentette a legnagyobb örömet és kiváltságot az életemben, hogy sportolhatok. Az évek során szembesültem azzal, hogy az intenzív edzésteher és annak fizikai következményei milyen sok sportolót fosztanak meg ettől a boldogságtól. Nagyjából tizenkét éve ráébredtem, hogy a sport és a fájdalom nem szükségszerűen jár együtt. Ekkor kezdtünk el együtt dolgozni barátommal és edzőmmel, Alex Guerróval. Az évek során kialakult közös elképzeléseinket ma TB12 módszernek nevezzük. Ebben a könyvben igyekszem elmagyarázni a TB12 módszer tizenkét alapelvét. A rugalmasságnövelés mellett bemutatom azokat a gyakorlatokat, melyekkel csökkenthető a sérülésveszély. Szó esik még a megfelelő hidratálásról, arról, hogy milyen táplálékkiegészítők javíthatják a formánkat, hogyan regenerálódjunk és pihenjünk, s mely elmegyakorlatokkal csiszolhatunk a teljesítményünkön. Profi amerikaifutballistaként a hosszan fenntartott csúcsteljesítményt úgy határozom meg, mint a munkám lényegét - nemcsak a pályán, hanem a hétköznapokban is. Nem kell élsportolónak lennünk (sőt, egyáltalán sportolónak sem kell lennünk) ahhoz, hogy alkalmazzuk ezeket a módszereket az életünkben. A legfontosabb, hogy egyszerre csupán egy új szabályt vezessünk be. Tartsuk magunkat a saját céljainkhoz, és ne feledjük, a TB12 módszer nem törekszik tökéletességre, sokkal inkább egyfajta pozitív napi szokásrendszer kialakításán alapul. Ebből következően a szokások fokozatos átalakítása komoly változást jelent egészségünk, jóllétünk, energiáink, vitalitásunk - csúcsteljesítményünk fenntartása szempontjából. Ami ebben a könyvben a legjobban látható, az talán az én személyes hitem a TB12 módszerben, ami segített abban, hogy megvalósítsam az álmaimat. Szívből remélem, hogy mások is megtalálják benne ezt az értéket, és aki nyitott rá, annak az életében pozitív változásokat fog eredményezni." - Tom Brady Tom Brady 2000 óta a New England Patriots NFL-csapatban játszik, irányítója (Qarterback) és csapatkapitánya a "Hazafiaknak". A csapatban töltött idő alatt öt Super Bowlt nyertek, négy nagydöntőben (Super Bowl XXXVI, XXXVIII, XLIX és LI) is őt választották a legértékesebb játékosnak (MVP). Kétszer lett a liga legértékesebb játékosa (2007 és 2010), a 2017-es szezonkezdetig tizenkétszer válogatták be a Pro Bowlra, a profi játékosok allstar-mérkőzésére, és több divíziócímhez vezette a New England Patriots csapatát, mint eddig bármelyik másik irányító az NFL történetében (tizennégyhez). Több meccset nyert a rájátszásban, az alapszakaszt követő utószezonban, mint bármely más irányító, és több playoff-meccsen szerepelt, mint bárki a sportágban. A TB12 módszer az első hivatalos könyve.

Lane Hayes - Out ​in the End Zone
Evan ​di Angelo is an upbeat, good-natured goofball who loves his friends and family… and football. A traumatic accident may have ended his hopes of playing professionally, but he’s made the most of his four years on the field at a small Southern California college. He’s learned the hard way to embrace change, take chances and try things outside of his comfort zone…like agreeing to play fake boyfriends for someone else’s senior project. Mitch Peterson knows that being his authentic self is the path to true happiness. He’s grown from a shy, quiet kid from a broken home to an out and proud budding internet sensation bound for grad school. An awesome senior project is the key. It’s unlikely anyone will believe the hunky, straight athlete is Mitch’s new lover, but it’s worth a shot. However, as their tentative friendship blossoms into unexpected attraction, the lines between reality and fiction blur for both men. Evan is forced to face old demons and decide if he has the courage to take the next step and come out in the end zone

L. A. Cotton - The ​Game You Play
Felicity ​Giles has a list. Lose her virginity. Meet her knight-in-shining-armor and fall in love. Have the best senior year a girl can have. The only problem? Her knight isn’t a saint, he’s a villain, and she’s pretty sure he’ll destroy her before ever handing over a piece of his heart. Jason Ford has a plan. Win State and go down as one of the most successful Quarterbacks in Rixon Raider history. Head off to college and pursue his dream of being drafted to the NFL. Avoid the girl under his skin. Felicity Giles, his stepsister’s best friend and perpetual pain in his ass. She’s annoying as hell. Quirky. She’s a game to him, nothing more. Until his arch rival comes after him and the few people he cares about ... and Felicity gets caught in the crossfire. And suddenly hating her feels a whole lot like falling in love.

L. A. Cotton - The ​Trouble With You
Hailee ​Raine only has to survive one more year. One year of life in her football obsessed town. One year of nauseating school spirit. Just one more year of her cruel step-brother Jason; and his cocky, arrogant, football-playing friends. She hates them. Especially, Cameron Chase, the guy she thought was different. Cameron Chase has the world at his feet. He has it all; good looks, talent, and the charm to go with it. He has colleges lined up at the door, all wanting a piece of Rixon Raiders star wide receiver. Until something threatens everything he's ever worked for, and only one person can quiet the war raging inside him. But he's supposed to hate her; his best friend's sister. She's off-limits. Untouchable. She's trouble with a capital T. Then Hailee finds herself in the middle of a football prank gone wrong...

Tijan - Enemies
Stone ​Reeves was my neighbor, and I've hated him since sixth grade. Gorgeous and charismatic, he became the town's football god, while I became the town's invisible girl. He went to a Division 1 school for football, while my father was fired by his father. His team won the National Championship, while my mother died the same day. He was a first round pick for the NFL ... ... while I made the worst decision of my life. Now I'm in Texas trying to pick up the pieces of my life. But, Stone is here. Stone is everywhere. It doesn't matter that disaster has struck my life again. It doesn't matter that he's the one trying to console me. It doesn't matter that he's the nation's newest football obsession. Because for me, he always has been and always will be my enemy.

Jennifer Sucevic - Heartless
From ​USA Today bestselling author Jennifer Sucevic comes a new, sexy standalone novel. Do you believe in fairytales? Well, that’s too damn bad because this story is the furthest thing from one. Once upon a time, I thought I was in love. Her name was Skye Sinclair and I had our entire future mapped out. It went a little something like this-we’d spend the summer after graduation together, attend Claremont University in the fall, I’d enter the NFL draft, and a few years after that, we’d get hitched. Know what happened instead? She dumped my a$$ after graduation and took off for Wisconsin. Wisconsin! I never thought I’d see Skye again. Actually, I’d hoped to hell I wouldn’t see her again. Want to guess who has the audacity to slink back into town after a three year hiatus? You guessed it. Skye effing Sinclair. She’s hoping we can coexist peacefully, but that’s not about to happen. It only takes one look for me to realize that I haven’t moved on. I still want her. Know what else I want? To bring that girl to her knees. Skye can pretend all she wants that she’s over me, but her body will betray her every chance it gets. I’m going to make damn sure my touch is the only one she craves. And when I’m done with her, I’ll be the one who walks away. *Heartless is a New Adult novel intended for mature audiences*

Jennifer Sucevic - Love ​to Hate You
From ​USA Today bestselling author Jennifer Sucevic comes a funny, sexy standalone novel. Carter Prescott is one of those guys who has it all. Wealthy family…check. Good looks…check. Brains to match all that brawn…check. And let’s not even talk about all those sculpted muscles (no—seriously, I don’t want to talk about them). The guy works out like it’s his job. Did I mention that he’s one of this year’s top NFL draft picks? Sure, maybe in the beginning I was taken in by his pretty face and gorgeous body. What girl with a beating pulse wouldn’t be? But his obnoxious presence killed any attraction I might have felt a long time ago. All right, fine…that’s not altogether true. The guy is smoking hot, okay? There, I admitted it. Sheesh. But that doesn’t mean he’s not a conceited jerk. Carter is my cousin’s best friend, and thanks to the fugue state I must have been in when I agreed to this living arrangement, he’s my roommate for senior year. Everything would be fine if he would just stop messing with me. But he’s incapable of restraining himself. So when he takes his antics too far, who can blame me for retaliating in kind? Carter wants to bring a hookup back to the apartment for the night? Fine by me. Is there any real harm done if I ambush them in the morning and introduce myself as his baby mama? Am I taking things too far if I whip up a batch of laxative laced brownies so he’ll crap himself all over the field? Nope, I don’t think so… The real question is how I’m going to make it through eight more months without slowly wrapping my fingers around his... throat and squeezing tight. I’m sorry, did you think I was going to say something else? Please, as if that would happen… *This is a mature New Adult novel with strong language and sexual situations intended for readers over the age of 18*

Jennifer Sucevic - The ​Breakup Plan
From ​USA Today bestselling author Jennifer Sucevic comes a sexy, new standalone novel. Whitney Winters. What can I say about the girl? For starters, she’s smart. And beautiful. With a whole lot of spunky attitude. Oh…did I happen to mention that she hates me with the passion of a thousand burning suns? And that’s putting it mildly. Whitney is the one girl on campus who’s always been on my radar. But she’s not a puck bunny working her way through the Hellcat team roster, so I’ve made it a point to steer clear. After college, I’ll be headed to the NHL. I’m a free agent with a ton of options. I’m not interested in being tied down. Well…that’s not altogether true, but you get where I’m going with this. Here’s where it gets messy. In a moment of drunken weakness freshman year, I broke my number one rule regarding Whitney. Needless to say, it was a f*ck and flee situation. Not one of my finer moments. Over time, most girls could be charmed into forgiving me. Whitney is the exception to that rule. I don’t think she’d spit on me if I were on fire. Unfortunately for Whitney, all hell is about to break loose. She may not like me, but for the time being, we’re stuck scheming together. And who knows? Maybe by the end of this, I’ll finally thaw that icy exterior of hers. Or not… The Breakup Plan is a New Adult Novel intended for mature audiences

Kollekciók