Ajax-loader

'Las Vegas' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Hunter S. Thompson - Félelem ​és reszketés Las Vegasban
Őrült ​utazás az Amerikai Álomért. Száguldó piros kabrió, Isten saját prototípusa és a Fehér Nyúl. Ha teli a fej meszkalinnal, csak lövöd a bakot sorra. Bármit teszel, ami jónak tűnik. Vegasban annyi született hülye hemzseg, hogy a drog csak a zsarukat és a heroinszindikátust érdekli. A pszichedelikus szereknek nincs különösebb jelentősége egy olyan városban, ahol bármikor besétálsz egy kaszinóba, és ott éppen egy gorillát feszítenek keresztre, méghozzá villogó neonkeresztre, amely hirtelen ringlispillé változik, és a dúvadat szédült körökben pörgeti a tömegesen fogadó szerencsejátékosok feje fölött.

Chloe Benjamin - A ​halhatatlanok
1969-ben, ​New York City Lowe East Side-ján terjed a hír egy rejtélyes nő érkezéséről, egy utazó médiumról, aki állítja, hogy bárkinek meg tudja mondani a halála időpontját. A Gold gyerekek - négy kamasz az öntudatosság fordulópontján - ennek hallatára ki is szöknek, hogy szembesülhessenek a jövőjükkel. A jóslatok a következő öt évtizedről szólnak. Az aranyifjú Simon elszökik a nyugati partra, hogy a '80-as évek San Franciscójában keresse a szerelmet; az álmodozó Klara egy Las Vegas-i bűvész lesz, a valóság elködösítése, a fantáziák és illúziók megszállottja; a legidősebb fiú, Daniel háborús orvosként próbál biztonságra lelni 9/11 után; a könyvmoly Varya beleveti magát a hosszú élet rejtélyeinek kutatásába, és próbára teszi a tudomány és a halhatatlanság közti vékony vonalat. Elsöprő regény figyelemre méltó ambícióról és mély érzelmekről. A halhatatlanok a sors év választás, valóság és illúzió, jelen élet, világ és a következő közti határokat vizsgálja. Mélyen megrendítő testamentuma ez a történet erejének, a hit természetének és a család hajthatatlan vonzásának.

Nicholas Pileggi - Casino
Pileggi ​lebilincselő dokumentumregényében egy balsorsú szerelmi háromszög történetét meséli el, a háttérben pedig életre kel előttünk Las Vegas hőskora.

Mario Puzo - A ​Keresztapa
A ​Maffia napi aktualitásként él az emberek tudatában, hiszen lépten-nyomon hallat magáról. Az olvasó bizonyára érdeklődéssel és izgalommal olvassa majd regényalakban is a filmvászonról jól ismert, Francis Ford Coppola és Marlon Brando jóvoltából halhatatlanná és világhírűvé vált, Amerikában letelepedett Keresztapa, Don Corleone fordulatos, elképesztő epizódokban gazdag történetét. Módunkban áll végigkísérni a Szicíliából Amerikába vándorolt Corleone família idősebb és ifjabb nemzedékeinek, barátainak, ellenségeinek sorsát, életét - és természetesen halálát, hiszen a szereplők legfontosabb jellemvonása az, hogy tetteiket az Amerikában is virágzó Maffia parancsai határozzák meg, amelyek között a legfontosabb a szinte közhelynek számító, ám a szervezet tagjai által mindig halálosan komolyan vett vendetta, vagyis a vérbosszú.

Lisa Jane Smith - A ​titkos vámpír
Az ​Éjszaka Világát ne keresd a térképen! Vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok, a sötétség teremtményei élnek közöttünk, az Éjszaka Világa az ő titkos szövetségük. Halálosan szépek és erőse, a halandók számára ellenállhatatlanok. - pedig vadászhatnak rájuk, meg is ölhetik őket... Világuk titkosságát két szigorú törvény biztosítja: 1) halandó ember soha nem szerezhet tudomást az Éjszaka Világa létezéséről 2) az Éjszaka Világa lényei soha nem szerethetnek meg embert A szünet első napján Poppy azt hitte, a nyár örökké fog tartani, ám egy alattomos betegség azzal fenyegeti, hogy az őszt sem éri meg. Egyedül a barátja, lelki társa és - be nem vallottan - a szerelme, James mentheti meg. Ő azonban vámpír, s csak úgy adhatja vissza Poppy életét, ha ő is átlép az Éjszaka Világába: titkos vámpír lesz. Jamesnek tehát meg kell szegnie az Éjszaka Világának mindkét törvényét, amiért azonban az életével kell fizetnie... Lépj be a szenvedély titkos világába...

Anne L. Green - Ördögi ​kísértés
Reggie ​Reynolds a Las Vegas-i rámenős csirkefogók gondtalan életét éli: szórja a pénzt és gátlástalan módon használja ki a nőket. Minden este hatalmas összegeket kockáztatva teszi meg a tétjeit a Bellagio kaszinó játékasztalainál. Az életet játéknak fogja fel, elszántan hiszi, hogy kivétel nélkül mindent ő irányít. Hozzászokott a fényűzéshez, és ahhoz, hogy neki senki sem mondhat nemet. Egy napon azonban szembesül a visszautasítással, amikor Victoria Sawyer szemrebbenés nélkül fordít neki hátat. Abban a pillanatban, ahogy Reggie belenéz Vicky haragos, igéző zöld szemeibe, a játszma elkezdődik. Gyors, szenvedélyes, spontán és kíméletlen módon kívánja leigázni vágyai tárgyát. A csábítás hazai terep számára, és bármire képes, hogy minden megkezdett partiból nyertesen kerüljön ki. Egy olyan játszma veszi kezdetét kettőjük között, aminek a kimenetele azonban még előtte is homályos. Reggie-t sokként éri, hogy az ő életét is egy felsőbb hatalom befolyásolja. Rá kell ébrednie, hogy ő sem mindenható. Azok a dolgok ugyanis, amelyek a felismeréshez vezető úton fontossá válnak számára, mint az egészség, a szabadság, a szerelem és a boldogság, pénzzel nem megvásárolhatók. Kemény leckét kap a barátságról, megbocsátásról, és arról, hogy az élet törékeny, és nagyon gyakran igazságtalan.

M. C. Beaton - Agatha ​Raisin és a nyársat nyelt rendőr
Agatha ​Raisinnek meggyűlik a baja egy túlbuzgó rendőrrel, aki megszállott bírságoló, és őt is megbünteti két „súlyos” vétségért. Agatha nem sokkal az eset után Winter Parvában, a hagyományőrző kis faluban látja viszont a bosszantó rendőrt, csakhogy egyenruha nélkül, mi több, egy nyárson forgatva anyaszült meztelenül a tűz fölött. A malacsütésnek indult szabadtéri mulatság igazi horrorba fordul, amikor a mindig éber detektívnő felfedezi a szörnyű gyilkosságot. Még furcsább, hogy a Raisin Nyomozóirodát a halott rendőr volt felesége keresi fel, és megbízást ad nekik, találják meg exférje gyilkosát. A nyomozással egy idő után még a rettenthetetlen Agathának is le kell állnia, mert olyan fenyegetést kap, ami a nyársra húzott tetem borzalmán is túltesz. Ám amikor Agatha volt férje, James hazatér utazgatásaiból, és mint mesteri „betörő” felajánlja segítéségét Mrs. Raisinnek, az nem tud ellenállni, és tovább folytatja a szimatolást. Mindeközben el kell simítani egy csúnya tettének következményeit is: a nyomozóirodába korábban felvett fiatal Simon Blacket egy ravasz húzással távolította el a csinos és tehetséges detektívlány, Toni közeléből, de nem számolt azzal, hogy mit lép erre a fiú.

Lisa Jane Smith - Bájolók
Thea ​és Blaise Harman unokatestvérek, gyönyörűek – és boszorkányok; abban különböznek, hogy Thea a fehér, Blaise viszont a fekete mágiához vonzódik. Ő az, aki igéző varázslataival magába bolondítja és őrült tettekre készteti a fiúkat, emiatt gyakran kell iskolát változtatniuk. Az új helyen Thea lelki társát, Ericet szemeli ki magának, így akarja elválasztani a húgától – hiszen a fiú ember, és a Törvény tiltja az ilyen szerelmet. Thea ellenvarázslathoz folyamodik, ám eközben elszabadít egy bosszúálló szellemet, és ezzel Eric életét is veszélybe sodorja. Mindez persze nem maradhat rejtve a boszorkányok Belső Köre előtt… A büntetés elkerülhetetlennek látszik.

Jennifer Probst - Elhibázott ​házasság
Carina ​Conte az egyetem elvégzése után Bergamóból az Államokba költözik, hogy besegítsen a bátyjának, Michaelnek, aki Amerika leggyorsabban terjeszkedő pékség-hálózatát irányítja. Vannak azonban dolgok, amik nem változnak. Carinát a családja továbbra is kislánynak nézi, és meg akarják szabni minden lépését. Ráadásul három bombázó nővére mellett továbbra is ő a rút kiskacsa. Természetesen Max, a vállalat új vezérigazgatója is levegőnek nézi. Legalábbis a lány szerint. Mert valójában csak arról van szó, hogy Max tudja: Carina tabu. Nem kockáztathatja miatta az állását és a barátságát Michaellal. Ámor azonban szokás szerint fittyet hány az emberek terveire... Egy konferencián Max és Carina egymásba gabalyodnak. A forró éjszakát követően a hagyománytisztelő olasz család rájuk kényszeríti a házasságot. Maxet teljesen készületlenül éri a dolog, és Carina is dúl-fúl haragjában. Az újdonsült férj hamarosan kénytelen megtapasztalni, hogy a pokol összes ördöge sem ér fel egy olyan nővel, aki nem hajlandó beletörődni a sorsába.

Dean R. Koontz - A ​sötétség szeme
Egy ​tizenkét éves kisfiú kirándulni megy iskolatársaival a hegyekbe, de soha többé nem tér vissza. Mindannyian életüket vesztették, legalábbis a hozzátartozóknak ezt mondják. Christina Evans, a valamikori táncosnő, az egyik áldozat anyja egy csillogó Las-Vegas-i műsor producereként debütál. Ám a show sikere sem feledteti vele gyermeke, Danny elvesztését, s a híres ügyvéddel kibontakozó szerelmére is furcsa, természetfeletti jelenségek, rémálmok vetnek árnyékot. Tina fél a saját lakásában: Danny lezárt szobájából hangok szűrődnek ki, valaki felírja a fiú szobájában álló táblára, hogy: NEM HALT MEG, és sorra történnek a hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb esetek. A NEM HALT MEG felirat itt is, ott is megjelenik, amerre járnak. A kisfiú keresésére indulnak, amivel egy mindenre elszánt ellenséget szabadítanak magukra.

Hunter S. Thompson - Fear ​and Loathing in Las Vegas
Heralded ​as the "best book on the dope decade" by the New York Times Book Review, Hunter S. Thompson's documented drug orgy through Las Vegas would no doubt leave Nancy Reagan blushing and D.A.R.E. founders rethinking their motto. Under the pseudonym of Raoul Duke, Thompson travels with his Samoan attorney, Dr. Gonzo, in a souped-up convertible dubbed the "Great Red Shark." In its trunk, they stow "two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high-powered blotter acid, a salt shaker half-full of cocaine and a whole galaxy of multicolored uppers, downers, screamers, laughers.... A quart of tequila, a quart of rum, a case of Budweiser, a pint of raw ether and two dozen amyls," which they manage to consume during their short tour. On assignment from a sports magazine to cover "the fabulous Mint 400"--a free-for-all biker's race in the heart of the Nevada desert--the drug-a-delic duo stumbles through Vegas in hallucinatory hopes of finding the American dream (two truck-stop waitresses tell them it's nearby, but can't remember if it's on the right or the left). They of course never get the story, but they do commit the only sins in Vegas: "burning the locals, abusing the tourists, terrifying the help." For Thompson to remember and pen his experiences with such clarity and wit is nothing short of a miracle; an impressive feat no matter how one feels about the subject matter. A first-rate sensibility twinger, Fear and Loathing in Las Vegas is a pop-culture classic, an icon of an era past, and a nugget of pure comedic genius. --Rebekah Warren

Mario Puzo - Az ​utolsó keresztapa
Mario ​Puzo huszonhét évet várt, hogy folytassa a Keresztapát. Ez a regény persze nem a régi cselekmény folytatása, szó sincs Corleonékről. Annál több a Clericuziókról. Pénz és hatalom, erő és erőszak, intrikák és pozícióharc, na és természetesen szerelem, ezekről a jól bevált témákról szól Puzo könyve, de híven tükrözve az első keresztapa-történet óta eltelt időben bekövetkezett változásokat. Ez már egy más kor, mások a célok, az eszközök keményebbek - és mások az emberek is. A régi és az új menthetetlenül össze kell csapjon. Egy családon belül is.

Mario Puzo - Der ​Pate
Ein ​mitreißender Mafia-Thriller. Der kleine Vito entkommt als einziger einem Massaker in seinem Heimatort auf Sizilien. Er flieht nach New York und wird als Erwachsener zum gefürchteten Paten der amerikanischen Mafia. Aber ihn beherrscht nur ein Gedanke: Er will den Mord an seiner Familie rächen.

Michael Connelly - Bosszú
Harry ​Bosch, a Connelly regények népszerű hőse ezúttal Las Vegas csillogó, kegyetlen világába vezeti az olvasót. Bosch egy hollywoodi gyilkosság nyomába ered. A szálak az amerikai maffiához vezetnek, a szerencsejátékok fővárosába. Michael Connelly megdöbbentően mutatja be az álmok városának valódi, kevésbé tetszetős arcát - ahol csak a pénz az úr, és mit sem számít az emberi élet, a tisztesség vagy a szerelem. A sötét erőkkel szemben az egyetlen esély, ha a jók felveszik a harcot a maffiával, a korrupt rendőrökkel, az irigységgel és a kicsinyes bosszúval szemben. Ki osztja végül a lapokat? A keresztapa? A mindenre elszánt feleség? A kapzsi szerető?

Mario Puzo - The ​Godfather
The ​Godfather is an extraordinary novel which has become a modern day classic. Puzo pulls us inside the violent society of the Mafia and its gang wars. The leader, Vito Corleone, is the Godfather. He is a benevolent despot who stops at nothing to gain and hold power. His command post is a fortress on Long Island from which he presides over a vast underground empire that includes the rackets, gambling, bookmaking, and unions. His influence runs through all levels of American society, from the cop on the beat to the nation's mighty. Mario Puzo, a master storyteller, introduces us to unforgettable characters, and the elements of this world explode to life in this violent and impassioned chronicle.

Mario Puzo - The ​Last Don
The ​author of The Godfather returns with a violent and darkly humorous saga of the last great American crime family and its reach into Hollywood and Las Vegas. With keen insights into the authentic life of the mafia, Puzo tells the story of Domenico Clericuzio, a ferocious old man who is determined to secure his family's future in an era of legalized gambling, motion-picture investments, and the threat of government informers.

Christina Lauren - Dulce ​chico indecente
Cuando ​tres amigas conocen a tres chicos en Las Vegas... todo puede -y todo acaba por- pasar. Mia Holland y sus dos mejores amigas han decidido celebrar su graduación pasando una noche inolvidable en Las Vegas antes de emprender una nueva etapa de sus vidas. Pero lo que no podían llegar a imaginar es que una noche de diversión cambiaría su destino para siempre. Porque después de una noche desenfrenada, Mia descubre que lo que debería haber sido una apasionada y, en teoría, pasajera aventura, se ha convertido en un flamante esposo que responde al nombre de Ansel Guillaume y que le invita a acompañarle a París para pasar el largo verano a orillas del Sena. ¿Podría Mia resistirse a la tentación de esa promesa de noches apasionadas de la mano de ese chico tan perfecto? Lo que empieza como una pura diversión, pronto podría convertirse en algo más, algo muy real, como la vida misma.

Christina Lauren - Traviesa ​criatura sensual
Harlow ​ha viajado a Las Vegas junto a sus dos mejores amigas, Mia y Lola, para celebrar su reciente graduación. Después de una noche fantástica con Finn y de un matrimonio tan inesperado como alocado que ha durado apenas 12 horas, su intención es seguir adelante con su vida. Tanto Finn como Harlow saben que es muy probable que vuelvan a verse ocasionalmente, puesto que tienen amigos en común, pero lo que ninguno de los dos sospecha es que lo que sienten el uno por el otro va más allá de una divertida e irrefrenable pasión. Cuando ambos se enfrenten a los serios problemas que sus obligaciones familiares les plantean, descubrirán que la necesidad que siente el uno por el otro es más profunda que la simple sensualidad y que quizás ansíen estar juntos de mil maneras posibles.

Mira Lyn Kelly - Waking ​Up Married
It's ​the morning after her cousin's bachelorette party in Vegas and Megan Scott wakes up with the mother of all hangovers. Even worse, she's in a stranger's penthouse having woken up with something else as well—a funny, arrogant, sexy…husband! Up until now, finding even a boyfriend had seemed impossible—been there, got the broken heart, sworn off men for good. Then a few martinis with Carter…no, Connor Reed and she's gone from first meet to marriage in one night! Megan wants a lawyer. But Connor's shocking bombshell? "I don't want a divorce."

Renee Rose - Mafia ​Daddy
SHE'S ​ALWAYS BEEN MINE Don G gave me an order--find his daughter. Straighten her out. Bring her home. Sure--taking the mafia princess in hand will be my pleasure. But she’s not going home--she’s staying with me. Because despite the marriage contract to another family, Jenna Pachino has always been mine.

Renee Rose - Ace ​of Hearts
THE ​SWEET LITTLE SONGBIRD’S IN MY CAGE NOW. She owes the Family money. Big money. And I’m the guy they sent to put the squeeze on her. So now she’s playing at my casino. Strutting around on my stage in her tight little shorts. Killing me softly. I promised she’ll be treated with respect, so long as she does as she’s told. But I didn’t count on her barging in my office and tempting me, begging for a taste of my authority. I didn’t count on her getting under my skin. And the last thing I want is to see her debt paid. Because then I’d have to set her free… Note: This steamy stand-alone romance is the third in USA Today bestselling author Renee Rose's Vegas Underground series. No cheating, no cliffhangers.

Corinne Michaels - Melanie Harlow - Maradj ​közel
"Egyszerűen ​nem lehet letenni." - Red Cheeks Reads "WOW. WOW. WOW. Ez a könyv..." - Golden Gaby Reviews Ian Chase összetörte a szívem, amikor tizenhét voltam, és az elmúlt tizennyolc évben gyűlöltem őt ezért. Nem nehéz azzal az éles nyelvével és a selyemfiú életstílusával - amit sajnos kénytelen vagyok folyamatosan figyelni, ugyanis mögöttünk lakik. Minden egyes alkalommal, amikor látom őt kimászni a medencéből - gyakorlatilag meztelenül és túlságosan szexin -, a vérem forrni kezd. Mindig is szerettem volna utálni őt. Sosem terveztem úgy, hogy valaha szükségem lesz rá. *** London Parish a kishúgom legjobb barátnője, és ez cseppet sem akadályozott abban, hogy belezúgjak. A történetünk elég bonyolult. Az egyetlen közös dolog bennünk, hogy a húgom gyerekeinek a keresztszülei vagyunk. Aztán az életünk egyetlen tragikus pillanat alatt megváltozik. Most fel kell nevelnünk a gyerekeket, akiket szeretünk; meggyászolni a felfoghatatlan veszteséget; és megküzdeni a vitathatatlan vonzalmunkkal egymás iránt. Az életem teljesen felfordult, és amire a legkevésbé szükségem van, hogy a régi érzelmeim újra felszínre törjenek. Mert sosem leszek képes megtartani őt, bármennyire is próbálkozom, hogy közel maradjon. A New York Times bestsellerszerző Corinne Michaels és a USA Today bestsellerszerző Melanie Harlow közös regénye a második esélyről garantáltan az olvasók legújabb kedvence lesz.

Greg Ward - The ​Rough Guide to Southwest USA
Comprehensively ​covering New Mexico & Arizona, and stretching into some highly visited parts of Nevada (Las Vegas) and Southwest Colorado (Mesa Verde National Park), the Rough Guide to Southwest USA covers the region not just as a collection of states but both in the manner people tend to visit and by defining what the Southwest means. The area is one of the great road trip destinations in America, full of scenic national parks, unusual geological formations, unique cities like Santa Fe, vintage Americana, and Wild West towns. There are great features on Southwest movie locations, native peoples, adobe architecture and the like, and plenty of practical details and descriptions for hikes and other outdoor activities.

Jennifer Probst - The ​Marriage Mistake
Carina ​Conte has had a crush on her brother's best friend since she was a teenager. Having earned an MBA, she is now going to work for her brother Michael at his new venture, America's fastest growing bakery empire. But some things never change: treated as a child by her family, and continuously out-shone by her three gorgeous siblings, Carina still feels like the ugly duckling. Max, the new CEO knows that his friend's little sister is completely off limits, but lust wins out at a conference they attend together - only to be caught at it by her mother! The Italian Mama insists on the two of them marrying, leaving a miserable Max and a furious Carina. Her new husband is about to realise that hell hath no fury like a woman transformed…

Belinda Jones - Divas ​Las Vegas
Jamie ​and Izzy, friends for ever, have a dream: a spangly double wedding in Las Vegas. And, at twenty-seven, they decide they've had enough crap boyfriends and they're ready for crap husbands - all they have to do is find them. So where better than Las Vegas itself, where the air is 70% oxygen and 30% confetti? But as they abandon their increasingly complicated lives in sleepy Devon for the eye-popping brilliance of Las Vegas, their groom-grabbing plan starts to look less than foolproof. And those niggling problems they thought they'd left behind - like Izzy's fiancé and the alarming reappearance of Jamie's first love - just won't go away...

Baráth Viktória - Orosz ​rulett
"Lehengerlő ​történet a szív és az ész harcáról." - A valóságon túl blog Amikor az életed a tét Sophia, a fiatal és céltudatos lány úgy nőtt fel, hogy nem ismerte az édesanyját. Csupán egy magyarázkodó levél maradt neki emlékül, és egy nyom, miszerint a nő Las Vegasban él. Sophia így a bűn városába költözik, hogy felkutassa a családi gyökereit, ott azonban falakba ütközik. Unalmas munkát vállal, mellette viszont, amikor leszáll az éj, a lány élete megtelik izgalommal és kalanddal. Amikor segítségre van szüksége, alkut köt Viktor Makszimovval, az éjszakai klubok és kaszinók urával. Sophia távol akarja tartani magát a zűrös múltjától, ám ekkor még nem is sejti, hogy a férfi mekkora veszélyt jelent a számára. Mit tehetünk, ha az érzelmeink veszik át az uralmat felettünk? Engedhetünk a csábításnak, ha a gyönyör mellé gondok is társulnak? Baráth Viktória ismét a sötét oldalra kalauzolja olvasóit egy olyan történetben, amelyben sosem tudhatod, mit rejt a következő oldal.

Jenn Stark - Demon ​Unbound
_None ​of us is without Sin..._ After serving untold millennia as the leader of a demon special ops team with a brutal reputation for efficiency, Warrick of the Syx has seen it all, done it all, killed it all. Penance for his own damnation? Sure. But with the world running black with blood and magic, his skills are definitely in high demand. This time, though...there's a catch. And her name is Maria Santos. Beautiful, badass, and out for blood, Maria's wrestling with her own dark secrets. The kind of secrets that call to Warrick's twisted soul. A call he knows better than to answer. Unfortunately, the dangerously tempting undercover cop is Warrick's only ticket into the lockdown hellhole where a particularly vicious demon faction is boiling over, ready to unleash a new Armageddon on earth. If he wants them, he's going to have to take Maria with him. But the second she gets caught in the crossfire between Warrick and the scum of eternity, well... Hell hath no fury like a _Demon Unbound._

Sarah Castille - Luca
The ​mafia men of New York Times bestselling author Sarah Castille’s Ruin & Revenge series are hard, hot, and ruthless. They show no weakness and take no prisoners. But the right woman can soften their stone cold hearts and make them come alive with dark desire. Luca Rizzoli was nearly destroyed by a brutal betrayal that cost him his family. Now a ruthless crime boss in Las Vegas, he lets nothing touch his frozen heart...until a smoldering encounter with a beautiful stranger ignites his passion. One night isn’t enough for a man who takes what he wants―and Luca will do whatever he can to possess his mysterious temptress... Police detective Gabrielle Fawkes lives for revenge. She lost everything at the hands of an unforgiving ruler of the Vegas underworld. Now she wants to see him six feet under. But when a near-fatal attack leads her into Luca’s arms, what was meant to be one night of unbridled passion becomes something forbiddingly more. Luca has his own agenda, but when strong, determined, kick-ass detective Gaby sets her sights on her target, Luca feels compelled to stand by her side and protect her at all costs. However, pursuing danger comes at a high price―and both Gaby and Luca must work together in order to eliminate the dark enterprise that threatens them, in Luca by Sarah Castille.

Ava Lore - The ​Billionaire's Wife
Starving ​artist Felicia Dare hates rich men. As far as she's concerned, they're all absent, philandering jerks who care more about money than people. And she should know. Her own father is a millionaire. Or was. When he shows up on her doorstep and tells her he blew the GDP of Africa on bad investments and failed businesses, Felicia knows he's getting what he deserves. Except that's not all: her mother is sick, and he can't afford the payments for her treatments. He has a backer to save his company, but there's one catch: Felicia must marry him! A modern woman, Felicia balks at the implication that her hand can be bought, and she sets out to give this backer a piece of her mind. But there's more to Anton Waters than money and power, and when they come face to face, Felicia realizes that saying no to his proposal may be harder than she thought!

Dean R. Koontz - The ​Eyes of Darkness
A ​mother’s greatest wish—or worst nightmare—comes true in this chilling novel by #1 New York Timesbestselling author Dean Koontz. Tina Evans has spent a year suffering from incredible heartache since her son Danny's tragic death. But now, with her Vegas show about to premiere, Tina can think of no better time for a fresh start. Maybe she can finally move on and put her grief behind her. Only there is a message for Tina, scrawled on the chalkboard in Danny's room: NOT DEAD. Two words that send her on a terrifying journey from the bright lights of Las Vegas to the cold shadows of the High Sierras, where she uncovers a terrible secret... Review “Koontz puts his readers through the emotional wringer!”—Associated Press More Praise for Dean Koontz “Dean Koontz is a prose stylist whose lyricism heightens malevolence and tension. [He creates] characters of unusual richness and depth.”— The Seattle Times “Tumbling, hallucinogenic prose....‘Serious’ writers...might do well to examine his technique.”— The New York Times Book Review “Lyrical writing and compelling characters...Koontz stands alone.”—Associated Press “In every industry there exist ‘artists’ that are not only unforgettable, but know their craft better than the rest. Dean Koontz...is among these artisans.”— Suspense Magazine “[Koontz] has always had near-Dickensian powers of description, and an ability to yank us from one page to the next that few novelists can match.”— Los Angeles Times “Perhaps more than any other author, Koontz writes fiction perfectly suited to the mood of America...novels that acknowledge the reality and tenacity of evil but also the power of good...[and that] entertain vastly as they uplift.”— Publishers Weekly About the Author Dean Koontz, the author of many #1 New York Times bestsellers, lives in Southern California with his wife, Gerda, their golden retriever, Elsa, and the enduring spirit of their goldens, Trixie and Anna.

Cora Reilly - Twisted ​Emotions
Nino ​Falcone is genius and monster. As the right hand man and brother of the Capo of the Camorra, his lack of feelings is a blessing, not a curse – until his brother asks him to marry for the sake of the Camorra. Kiara Vitiello, cousin of the Capo of the New York Famiglia, is chosen to marry Nino Falcone to prevent war with the Camorra, but what she hears about Las Vegas makes her veins pulse with terror. After her father betrayed his Capo and paid with his life, her family thinks marriage is her only chance to bring honor to her name; but only Kiara knows she’s a faulty prize given in return for peace. A man incapable of emotions and a woman scarred by the past – an arranged marriage with the potential to unite, or destroy…

K. L. Savage - Reaper
My ​dead best friend's daughter and the woman that haunts my dreams are one and the same. For the last two years, I've told myself she’s off limits. That a man like me, can't be with a woman her age. Then my little maniac turned eighteen. And I gave in to my temptation. I shouldn't have, but now it's too late. She's mine now, and I'll never let her go. Then one of the biggest sinners in Vegas thought he could just take her. He's forgetting It's my job to protect her. Mine. Now, I'm going to burn this city to the ground. I'll reap havoc until my little maniac is back in my arms.

Kollekciók