Ajax-loader

'Montana' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Marcus Meadow - Kaméleon
Cameron ​Larkin őrmester, a cinikus detektív egyáltalán nem hőstípus. Megcsömörlött mindentől és mindenkitől, legjobb barátai a Johnny Walker és a Becherovka, ráadásul a különösen ízléstelen nyakkendők bolondja. Egy végzetes baleset miatt elege lesz a nyugati-parti metropoliszból, így sok év után hazatér álmos szülővárosába, Great Fallsba, hogy a nyugdíjig még hátralévő szolgálati idejét Montana varázslatos hegyvidékén húzza ki. Mit keres azonban egy gyilkossági nyomozó ott, ahol kimondottan rossz évnek számít, ha tizenkét hónap alatt két gyilkosság történik? Már az első nyomozásról nagyon hamar kiderül, hogy messze nem rutinügyről van szó. Vajon mi is történt a hegyi ranchon? Hogyan veszítette életét a családja mindennapjait pokollá tevő farmer? Miért vesz valaki egy meddő aranybányát? És ami a legfontosabb: mi lesz Samantha sorsa? Réti László krimije könnyed hangvételével, és a rendőri munka szakértő bemutatásával lebilincselő olvasmány, s remek kikapcsolódást nyújt az olvasónak, aki hosszú, éjszakába nyúló olvasásnak néz most elébe, mert letenni aligha tudja majd a regényt.

Nicholas Evans - The ​Loop
The ​Loop opens as a pack of wolves makes a sudden return to the Rocky Mountains ranching town of Hope, Montana, where a century ago, they were slaughtered by the thousands. Now shielded by law as endangered species, they reawaken an ancient hatred that will tear a family and, ultimately, the town apart. At the center of the storm is Helen Ross, a 29-year-old wolf biologist sent alone into this remote and hostile place to protect the wolves from those who seek to destroy them. The Loop charts her struggle and her dangerous love affair with the son of her most powerful opponent, the brutal and charismatic rancher Buck Calder. At once a haunting exploration of man’s conflict with nature and the wild within himself and a sweeping story of deadly passions and redemptive love, The Loop is destined to capture the hearts and imaginations of readers everywhere.

Nicholas Evans - A ​suttogó
Ősidők ​óta léteznek olyan csodálatos képességgel megáldott emberrek, akik belelátnak a lovak lelkébe. Hangjuk lecsillapítja a megvadult állatokat, érintésük begyógyítja lelki sebeiket. Suttogóknak nevezik őket. Egy ilyen férfi miatt teszi kockára fényes karrierjét és házasságát, s utazza át fél Amerikát a lányával egy anya. Kétségbeesett helyzetében tőle várja, hogy helyreállítsa lovuk – és az egész család – lelki békéjét. Zarándok, a ló és Grace, a kislány szörnyű balesetet szenvedett. Grace örök életére megrokkant, és fájdalmas, ellenséges hallgatásba menekült. Zarándok dühöngő vad állattá változott, orvosai az elaltatását javasolták. De Grace anyja, Annie érzi, hogy kettejük sorsa elválaszthatatlanul összefonódott, és ha a ló elpusztul, a kislányban is meghal valami. A suttogó birodalmában, a végtelen kék ég alatt es a hósipkás hegyek között mindannyiuk élete fordulóponthoz érkezik. A világhírű regényből Robert Redford és Kristin Scott Thomas főszereplésével készült nagy sikerű film.

Emily M. Danforth - Cameron ​Post rossz nevelése
Amikor ​a tizenéves Cameron Post szülei autóbalesetben váratlanul meghalnak, a lány első, sokkoló reakciója a megkönnyebbülés. Az suhan át az agyán, hogy hála az égnek sosem fogják megtudni, mit tett pár órával korábban: a legjobb barátnőjével csókolózott a szénapadláson. Cam a szülei halálát követően a mélyen vallásos nagynénjéhez és jó szándékú, de reménytelenül régimódi nagyanyjához költözik. Tudja, hogy attól kezdve egészen más lesz az élete. A Montana állambeli Miles Cityben a túlélés két legfőbb alapszabálya: olvadj be, és hagyj békén másokat! Cam mindkettő tökéletes szakértője lesz - de az érzéseit és vágyait nem tudja magában elfojtani. Egy napon a kisvárosba költözik Coley Taylor, a gyönyörű és hibátlan cowgirl, aki az iskola legmenőbb srácának a barátnője. Coley és Cam között váratlan, intenzív barátság alakul ki, amely, úgy tűnik, akár több is lehet, mint barátság... De amikor ez már-már reális lehetőséggé válik, Cameront hideg zuhanyként éri a felismerés: csúnyán elárulták. Nagynénje drasztikus lépésre szánja el magát annak érdekében, hogy "helyrehozza" az unokahúgát - az Isteni Ígéret Keresztény Iskola és Gyógyítóközpont bentlakásos nevelőprogramjába küldi őt. A Cameron Post rossz nevelése egy felejthetetlen regény önmagunk felfedezéséről és arról, hogy találjuk meg a bátorságot ahhoz, hogy a saját szabályaink szerint éljük az életünket. A regényből Chloë Grace Moretz főszereplésével Sundance-nagydíjas film is készült.

Nora Roberts - Határtalan ​vágy
Jillian ​Baron jól menő családi gazdaságot örököl, csakhogy a családja viszálykodik a szomszédos Murdockokkal. Jillian kedvenc kancáján lovagol, amikor találkozik a csődörén feszítő Aaronnal. A lány arra gondol, pompás csikó születhetne a telivér állatok fedeztetéséből, ha nem lenne ellenszenves a ménesgazda. A férfi jónak tartja az ötletet, veszekedve megegyeznek. Jillian Aaronra gyanakszik, amikor marhatolvajok károsítják meg a birtokot. A tolvajok kutatása és állataik gondozása közben tanulja meg Jillian, hogy a bizalomból sarjad az a képesség, amellyel adjuk s kapjuk a szerelmet...

Richelle Mead - A ​halál csókja
Rose ​Hathaway egy hónap múlva tölti be a tizennyolcadik életévét, közeledik nagykorúságának, és érettségijének időpontja is. Ez utóbbi feltétele egy kemény, hathetes terepgyakorlat, amit minden végzős dampyr testőrtanoncnak végre kell hajtania egy-egy főnemesi mora vámpír mellett. Rose nehezen összepontosít feladatára, hisz nem csak elhunyt barátja, Mason jár vissza kísérteni őt, még az a Viktor Daskov is feltűnik, aki korábban Rose barátnőjének, a lélekmágus Lissa Dragomirnak életére tört. Ráadásul a főnemesi diákok intrikáikkal akaratukon és tudtunkon kívül utat nyitnak a Szent Vladimir Akadémiába a gyilkos és kíméletlen élőhalott strigák előtt. Rose körül pedig egyre nagyobb a zűrzavar.

Nicholas Evans - A ​csapda
A ​Sziklás-hegység egyik kis településének, Hope-nak a határában megjelenik egy farkasfalka. Ilyen a múlt század óta nem volt, hiszen többek között éppen Hope alapítói mészárolták őket. A farkasok ma már védettek, súlyos pénzbírság terhe mellett tilos vadászni rájuk. De amikor széttépnek egy kutyát, amely a városka legtekintélyesebb polgárának kisunokáját próbálta megvédeni, majd egyre több marhát ölnek meg a környékbeli legelőkön, a település felbolydul. Bika Calder, az öntörvényű gazda társaival együtt legszívesebben kiirtaná a farkasokat, az állam viszont odaküldi Helen Ross fiatal farkasbiológust, hogy az országos vadvédelem ottani szakértőjével együtt figyelje az állatok mozgását... Helennek váratlan segítőtársa akad Calder tizennyolc éves fiának, a dadogó, kisebbrendűségi komplexusban szenvedő Luke-nak a személyében. El is kél a segítség, mert közben egy vén farkasvadász, a régi farkasirtók utolsó mohikánja Bika megbízásából ördögi csapdáival mészárolni kezdi az állatokat. Vajon hogyan oldódik meg a drámai konfliktus, amely kis híján emberéletet is követel? Mi lesz a farkasokkal, de legfőképpen a farkasasszonnyal és szerelmével? Lehet-e megnyugtató megoldást találni, amikor nemcsak törvény és hagyomány, érdekek és szenvedélyek csapnak össze, hanem az ember magával a Természettel kerül ellentétbe?

Dean R. Koontz - Téli ​hold
A ​szolgálat közben súlyosan megsebesült Los Angeles-i nyomozó, Jack McGarvey életveszélyes állapotban kerül kórházba. Mikor végre felépül, családjával együtt Montanába, egy magányos hegyvidéki házba költözik, amelynek tulajdonosa igencsak rejtélyes körülmények között hagyta el az árnyékvilágot... ha elhagyta. Itt csap le rájuk a végzet egy hátborzongató és kegyetlen ellenség alakjában, aki elől sem élő, sem halott nem menekülhet.

Richelle Mead - Vámpírakadémia
A ​világsikerű sorozat első kötetében Lissa Dragomirt és Rose Hathawayt két év bujkálás után elfogják és visszazsuppolják a Montana erdőségeinek mélyén megbúvó Szent Vlagyimir Akadémia vaskapui mögé. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és dampyr testőreik számára szolgál oktatóhelyül. Az akadémia falain belül a két lánynak különböző viszálykodással, rosszindulatú pletykákkal, tiltott szerelemmel és fenyegetésekkel kell megbirkóznia. De mindketten tudják, hogy a legnagyobb veszély a kapukon kívülről leselkedik rájuk.

Debbie Macomber - Magántanárnő ​/ Tétova menyasszony
Magántanárnő: Hol ​gyógyíthatná összetört szívét a nagyvárosi lány, ha nem egy kisvárosban? Taylor állást vállal a távoli Montanában, mert azt hiszi, itt biztonságban van. De elég ránéznie a gazdálkodó Russ Palmerre, s már alig bír a szívével. A megátalkodott macsó szerint az elkényeztetetten túlfinomult tanárnő egyetlen telet sem bír majd ki a zord vidéken. Taylor vitázik a férfi nézeteivel, és védi a kamaszlányt is, akinek Russ a bátyja és gondviselője is. Aztán a fagyos tél közeledtével az érzékiség égető szikrái is rádöbbentik őket a függetlenség és család iránti vágy mégiscsak összeboronálható egy boldog szerelemben... Tétova menyasszony: A Montanába érkező Christy segédkezik várandós nővérének a szülésnél, és beleszeret Codyba, a jóképű seriffbe. Csakhogy az eljegyzett menyasszonyt Seatle-ben vőlegény várja. Hazatérve felbontaná az eljegyzést, e terv azonban meghiúsul. Eleinte Cody is visszalépne, mert korábban már csúfot űztek érzéseiből, de aztán hitet és erőt gyűjtve beleveti magát a küzdelembe. Kimenti Christyt családjának káros közelségéből, hogy villámgyors esküvő után felemelt fejjel vállalhassák a teljes és örök szerelmet...

Nicholas Evans - The ​Horse Whisperer
In ​the still of a snow-covered morning in upstate New York, a girl out riding her horse is hit by a 40-ton truck. Though horribly injured, both thirteen-year-old Grace Maclean and her horse Pilgrim survive. But the impact on their lives and the lives of those who love them is devastating. Grace is the only child of a prominent New York magazine editor, Annie Graves, and her lawyer husband Robert. In a way which none of them at first understands, their destiny comes to depend upon Pilgrim's. So mutilated and traumatized is he that even the vet who saved his life now wishes he hadn't. Annie refuses to have him destroyed, sensing that if she does, something in Grace will die too. She hears about a man in Montana, a 'whisperer' who is said to have the gift of healing troubled horses. Abandoning her job, Annie sets off across the continent with Grace and Pilgrim to find him. The man's name is Tom Booker and he lives on the Rocky Mountain Front, a place of daunting beauty. Here, under the massive Montana sky, all their lives are changed forever.

Nora Roberts - Azúrkék ​égbolt
Amikor ​Jack Mercy meghal, húszmillió dollár értékű tanya tulajdonjoga száll örököseire. Három különböző anyától született három lánya találkozik, hogy meghallgassák a végrendeletet. A lányok azonban megdöbbenve hallják, hogy csak akkor kaphatják meg az örökséget, ha egy évig együtt élnek a tanyán. A sikeres forgatókönyvíró Tess számára, aki csak azért jött, hogy felmarkolja a pénzt és visszamenjen Hollywoodba, ez valóságos rémálom. Lilynek, aki erőszakos exférje elől menekül, menedék. És Willa számára, aki a tanyán nőtt fel, erőszakos behatolás jogos otthonába. Nővérek és idegenek. Most együtt néznek szembe a kihívással, hogy félretegyék keserűségüket és családként éljenek; megvédjék egymást a veszélyektől és egyesítsék erőiket egy brutális ellenség ellen, aki mindhármuk elpusztításával fenyeget.

Lee Child - Die ​Trying
Jack ​Reacher meets an attractive woman struggling along a Chicago street with her crutches. He stops to offer a steadying arm, and then they both turn to face twin handguns aimed at them. Reacher and the woman - who claims to be an FBI agent - are kidnapped and taken 2000 miles across America.

Nora Roberts - Montana ​Sky
Three ​half-sisters come together at their late father's ranch in Montana. The terms of his will dictate that all three women must live together at the ranch for one year. If not, his enormous estate will be given to charity. Willa has lived all her life on the ranch and feels anger and resentment at her father's decision. Tess is a glamorous Hollywood screenwriter. She merely wants the cash and a quick escape from the desolate countryside. Lily, trying to hide from an abusive ex-husband, is only too happy to have the opportunity to stay in one place. Their evolving relationships with each other make up the heart of the story. It wouldn't be a Roberts novel if during their year of forced togetherness each sister didn't become romantically involved with tall, handsome cowboys. All six of the major characters are wonderfully written, with just the right touch of genuineness, warmth, and distinctiveness to make readers emotionally invest in their stories. H

Janice Kaiser - Tiltott ​szerelem
Öt ​hosszú évig ült börtönben ártatlanul a félvér Ethan. Gyilkosság miatt ítélték el, de valójában a seriff akarta félreállítani az útból, mert szerinte a fiatalember mindig is nyughatatlan bajkeverő volt. Ráadásul Jake Rawley, a befolyásos gazdálkodó is szerette volna rács mögött látni Ethant, mivel az elcsábította és teherbe ejtette a lányát. Kiszabadulása után a férfi mindent elkövet, hogy apja lehessen sosem látott kisfiának…

Lee Child - Ne ​add fel könnyen
Egy ​napfényes nyári nap Chicagóban Jack Reacher céltalanul sétálgat az utcán, és szinte beleütközik egy tisztítóból kilépő csinos, fiatal nőbe, aki enyhén sántikál, és mankóját elejtve kis híján kiejti kezéből a frissen tisztított ruhákat. Reacher megáll, hogy segítsen, a lány talpra áll, és egyszerre találják magukat szembe két, hasuknak szegezett fegyverrel. Pergő stílusú, új és új fordulatokkal teli, lebilincselően izgalmas történet az új brit tehetség, LEE CHILD legújabb könyve, amely méltó követője a szerző első sikerének, az ELVARÁZSOLT DOLLÁROK-nak, mely szintén kiadónk gondozásában jelent meg, a VILÁGSIKEREK sorozatban.

Cara Colter - A ​jó példa ragadós
Shayla ​Morrison amerikai dalszerző örül, hogy megszökhet unalmas élete elől: a szomszédja, Maria kisfiát, Nickyt viszi el Montanába, Turner MacLeod farmjára, aki minden bizonnyal a gyerek apja. Shayla rögvest beleszeret az izmos lóidomárba, de nem meri átadni magát az érzéseinek. Mi lesz, ha megjön a kisfiú édesanyja? Turner Nicky nagybátyja…

Richelle Mead - Vampire ​Academy
Lissa ​Dragomir is a Moroi princess: a mortal vampire with an unbreakable bond to the earth's magic. She must be protected at all times from Strigoi; the fiercest and most dangerous vampires--the ones who never die. The powerful blend of human and vampire blood that flows through Rose Hathaway, Lissa's best friend, makes her a Dhampir; she is dedicated to a dangerous life of protecting Lissa from the Strigoi, who are hell-bent on making her one of them. After two years of illicit freedom, Rose and Lissa are caught and dragged back to St. Vladimir's Academy, hidden in the deep forests of Montana. Rose will continue her Dhampir education. Lissa will go back to being Queen of the elite Moroi social scene. And both girls will resume breaking hearts. Fear made Lissa and Rose run away from St. Vladimir's--but their world is fraught with danger both inside and out of the Academy's iron gates. Here, the cutthroat ranks of the Moroi perform unspeakable rituals and their secretive nature and love of the night creates an enigmatic world full of social complexities. Rose and Lissa must navigate through this dangerous world, confront the temptation of forbidden romance, and never once let their guard down, lest the Strigoi make Lissa one of them forever...

Sandy James - Free ​Falling
Stranded ​in a Montana blizzard, workaholic attorney Ross Kennedy is rescued by the woman of his dreams—if only Laurie Miller, a psychologist with empathic abilities, can convince him that’s exactly who she is. A strong mutual attraction quickly develops, but as Ross struggles to open his heart to this fascinating woman, Laurie’s empathic gift seems to have vanished. After the two return to Chicago, they endeavor to solve a mystery revolving around a Prohibition Era journal they discovered in Montana. But when a former boyfriend begins to stalk Laurie, Ross must become her protector as well as her lover.

Susan May Warren - A ​Matter of Trust
Champion ​backcountry snowboarder Gage Watson has left the limelight behind after the death of one of his fans. After being sued for negligence and stripped of his sponsorships, he's remade his life as a ski patrol in Montana's rugged mountains, as well as serving on the PEAK Rescue team. But he can't seem to find his footing--or forget the woman he loved, who betrayed him. Senator and former attorney Ella Blair spends much of her time in the limelight as the second-youngest senator in the country. But she has a secret--one that cost Gage his career. More than anything, she wants to atone for her betrayal of him in the courtroom and find a way to help him put his career back on track. When Ella's brother goes missing on one of Glacier National Park's most dangerous peaks, Gage and his team are called in for the rescue. But Gage isn't so sure he wants to help the woman who destroyed his life. More, when she insists on joining the search, he'll have to keep her safe while finding her reckless brother, a recipe for disaster when a snowstorm hits the mountain. But old sparks relight as they search for the missing snowboarder--and suddenly, they are faced with emotions neither can deny. But when Ella's secret is revealed, can they learn to trust each other--even when disaster happens again?

Susan May Warren - Burnin' ​For You
He’s ​loved her for years . . . Smoke jumper Reuben Marshall harbors a deep regret—a split second decision he made that cost the life of his crew boss. His paralyzing grief has kept him from pursuing his long-burning interest in pretty, petite smoke jumper/bomber pilot Gilly Priest. Not that he has a prayer at winning her heart. Not only is she not interested in dating a teammate, she’s also the preacher’s daughter. And while Rueben’s not the chiefest of sinners, he’s no saint… A dark secret that keeps her from trusting . . . Gilly Priest has worked hard to carve out her niche as a female bomber pilot in the dangerous world of firefighting. Sure she’s small, but she’s made up for her statue in courage, grit and the tenacity to face danger other pilots wouldn’t dare. And yes, she’s noticed handsome Rueben Marshall—who wouldn’t? Dependable and strong, he takes up most of the space in the room. But Gilly’s dark secrets won’t allow her close enough to talk to him, let alone let herself fall for him. A race to rescue the people they love . . . When their smokejumper plane goes down in the northwestern Montana mountains, wounding their team, Gilly and Reuben are the only ones capable of hiking out to find help. But when their rescue mission turns out to be a fight for their lives against the elements, a saboteur, and a forest fire, they discover they’ll have to put aside their fears and learn to trust each other. But will trust ignite something they both long for . . .and fear? And can they save their team before tragedy strikes—again?

Richard_ford_vadon
elérhető
4

Richard Ford - Vadon
A ​montanai Great Falls városka a Sziklás-hegység vonulatától nem messze fekszik, ahol 1960-ban, az olajkonjunktúra idején éppoly végtelennek tűnt a jobb élet reménye, mint az ember szeme előtt elterülő síkság. A háromfős Brinson család is azért érkezik a városba, hogy megcsinálja a szerencséjét. A hegyekben hatalmas erdőtűz pusztít, a tizenhat éves Joe apja pedig elindul, hogy önkéntesként segítsen a tűz oltásában. A fiú ezalatt tanúja lesz annak, hogyan használja ki apja távollétét anyja arra, hogy bomlásban lévő házasságából egy kapcsolatba meneküljön. Ford regényeit és novelláit a "dirty realism", a "piszkos realizmus" irányzatába sorolják. A világszerte ismert szerző generációjának egyik legjobbja, akit számtalan díjjal tüntettek ki. Independence Day című, 1995-ös regénye megkapta a Pulitzer- és a PEN/Faulkner-díjat is; ezzel az első olyan mű lett, amely mind a két jelentős amerikai díjat bezsebelte. A Vadonból Carey Mulligan és Jake Gyllenhaal főszereplésével 2018-ban film készült.

Susan May Warren - If ​Ever I Would Leave You
If ​you harbored a devastating secret, had given your solemn promise of silence… what would make you to break it? Ian Shaw can have anything he wants… ...except the woman he loves. After all, Sierra Rose is his amazing assistant, a woman who helps him hold his empire together, leaving him free to pursue his adventurous hobbies—his only distraction from his excruciating past… until now. But what if she is the one who can finally free him from his regrets? Sierra Rose harbors a terrible secret… ...the fact that Ian’s favorite niece and ward, Esme, just might elope with her less-than-awesome boyfriend. Sierra’s made a promise to Esme—but her first loyalty belongs to her boss Ian, the man she's admired for years. But letting herself fall in love with him risks the best job she’s ever had. When tragedy strikes, sparks ignite… ...because Esme has vanished. Ian fears the worst--has she run away with her boyfriend? Or, has something more sinister happened in the wilds of Glacier National Park? It's a race against time, with Sierra and Ian caught in the crossfire of secrets, regrets and what-ifs. The exciting prequel to the Montana Rescue series! Get your copy today—and jumpstart your epic romantic adventure.

Johanna Lindsey - Szívedben ​a válasz
Vannak ​azok az ifjú hölgyek, akik pénzért és társadalmi rangért mennek férjhez, és van az a néhány szerencsés, aki szerelemből házasodik. Tiffany Warren azonban azért, hogy véget vessen egy viszálynak. Édesanyja ígéretéhez híven Tiffany vonakodva bár, de a vadnyugatra utazik, hogy találkozzon rég elfeledett apjával és az apja ősi ellenségének legidősebb fiával, Hunter Callahannel. Amint a két család frigy révén egyesül, okafogyottá válnak a kérdéses földterület körüli viták. A vonatrablás zűrzavarában Tiffany megragadja a kínálkozó alkalmat, és úgy dönt, hogy a családjuk új házvezetőnőjének bőrébe bújik, így ott élhet az apja közelében, és megismerheti az igazi természetét, ahogy a szomszédban élő marhapásztorét is, akit jegyesének szántak. De Tiffany túl későn eszmél rá, hogy a Warren és a Callahan család közti viszály időközben elfajult, mert Callahanék elrabolják Warrenék házvezetőnőjét, amint leszállt a vonatról. Tiffany, aki Jennifer Flemingnek adja ki magát, hirtelen az ellenség táborában találja magát, egy fedél alatt a vőlegényével. Hamarosan megtudja, hogy jövendőbelije jóképű, sima beszédű nőcsábász, akit minduntalan el kell hessegetnie, mert le sem tudja venni a szemét – sem a kezét – Jenniferről. Miután Tiffany színjátéka lelepleződik, a lány nem hajlandó feleségül menni Hunterhez csak azért, hogy ezzel véget vessen a viszálynak. Hunter mindenképp meg akarja hódítani a menyasszonyát, és tudja jól, habár két nőt szeret – az illedelmes, elegáns Tiffanyt és a vadóc, szenvedélyes Jennifert –, valójában egyetlen szívet kell megnyernie.

Jill Sanders - Never ​Let Go
Activist ​meets corporate in this sizzling romance by New York Times bestselling author Jill Sanders. Trent McGowan has never been the guy who doesn’t get what he wants. He and his brothers are making a go of the oil business, and he’s always had a bit of a reputation with the ladies. Only lately, something’s been missing—something Trent never realized he needed…until he sees his childhood crush standing on the picket line, trying to destroy his company. And what happened to turn sweet Addy Collins into a sexy activist? Environmentalist Adrianna Collins has returned to her hometown of Haven, Montana, on a mission to stop destructive oil mining. She never imagined that the corporate face on the other side of the protest line would be her lifelong crush. The Trent she remembers is better known for flirting than, uh, fracking, and she can’t believe he’d risk his city to make a quick buck. Now Trent’s determined to prove that he’s not the person she thinks he is. If he can earn Addy’s trust, he might be able to save his company—and bring Addy home for good.

Thomas Savage - The ​Power of the Dog
First ​published in 1967, Thomas Savage's western novel about two brothers now includes an afterword by Annie Proulx. Phil and George are brothers, more than partners, joint owners of the biggest ranch in their Montana valley. Phil is the bright one, George the plodder. Phil is tall and angular; George is stocky and silent. Phil is a brilliant chess player, a voracious reader, an eloquent storyteller; George learns slowly, and devotes himself to the business. Phil is a vicious sadist, with a seething contempt for weakness to match his thirst for dominance; George has a gentle, loving soul. They sleep in the room they shared as boys, and so it has been for forty years. When George unexpectedly marries a young widow and brings her to live at the ranch, Phil begins a relentless campaign to destroy his brother's new wife. But he reckons without an unlikely protector. From its visceral first paragraph to its devastating twist of an ending, The Power of the Dog will hold you in its grip. WITH AN AFTERWORD BY ANNIE PROULX

C. J. Carmichael - A ​Bramble House Christmas
Finn ​Knightly a.k.a. Finn Conrad wants to know why his recently deceased father left his nurse fifty thousand dollars after knowing her a mere six weeks. So he travels to Bramble House B&B in Marietta, Montana to find answers. But Willa Knightly is not the conniving woman he expects to find. Before he knows it, Willa-and her six-year-old son Scout-are stealing his heart. And that’s before he finds out Scout’s secret and the real reason this Christmas is so important.

Korina Miller - Susan Derby - David Lukas - Banff, ​Jasper & Glacier National Parks
Features ​summer and winter activities, from hiking to skiing. Has a special focus on family travel, with short and long-stay itineraries. Contains over 20 maps with hundreds of miles of trails, and covers each park as well as gateway towns and attractions outside the parks. Includes avalanche safety information for backcountry explorers.

Cora Seton - The ​Navy SEAL's E-Mail Order Bride
Mason ​Hall, Navy SEAL, knows all about difficult assignments, but his current mission is one for the record books. Not only must he find a wife—and get her pregnant—or forfeit the ranch his family has prized for generations, he must also convince his three brothers to marry, too—before the year is up. Who knew one city girl and three wayward brothers could put up such a fight? Regan Anderson can’t wait any longer to meet Mr. Right, so she’s taken matters into her own hands. She’s quit her job, given up her nice apartment and undergone all the preliminary appointments to prepare for artificial insemination. Still, becoming a single mother is daunting, so when she spots Mason’s Wife Wanted ad on the Internet one night, she’s ready for a few laughs. She’s sure the ad must be fake, but when Mason answers back, she soon finds herself wanting more than a long distance relationship. If Mason can just keep her talking until he makes it home from Afghanistan, he’s sure he can convince Regan he’s her man. But when he whisks her off for a trial run in Chance Creek, they’re in for an unpleasant surprise. The ranch is in ruins, the house has been stripped, and they’re going to have to work day and night to beat Mason’s deadline to win it back. Can two strangers pull together against all odds? Or is this mission doomed to fail? The Heroes of Chance Creek: BOOK 1: The Navy SEAL's E-Mail Order Bride BOOK 2: The Soldier's E-Mail Order Bride BOOK 3: The Marine's E-Mail Order Bride BOOK 4: The Navy SEAL's Christmas Bride BOOK 5: The Airman's E-Mail Order Bride BOOK 6: The Navy SEAL's Second Chance Bride

Lisa Jane Smith - Soulmate
Eternal ​Love Hannah Snow's life was so together. Friends, terrific grades, dreams of a career in paleontology. Everything was perfect... until the notes started appearing. Notes in her own handwriting, warning her of the danger that was coming. Dead Before Seventeen. The psychiatrist was supposed to help. But what came out of the age regressions were memories of another time, another life. And of a stranger who tore her world apart... a vampire who killed a village in his rage. Until, in the eyes of a dying human girl, he recognized his soulmate. Now the stranger is back. He has searched for Hannah throughout the years, trying to make amends, waiting for her to be born. Now he is Thierry, the Lord of the Night World-- and nothing in heaven or hell will keep him from his soulmate again. But if her destiny is death, can even Theirry's love protect her?

Richelle Mead - Skuggkysst
Det ​är dumt att bli kär i sin lärare. För en beskyddare som Rose är det dessutom väldigt dumt att bli kär i en annan beskyddare. Hennes uppdrag, hennes liv, är att skydda Lissa. Lissa kommer alltid först. Men för snygga, kloka och skickliga Dimitri, som både är lärare och beskyddare, kan Rose tänka sig att bryta en och annan regel. Frågan är om Dimitri kan tänka sig det också? Om inte Rose hade varit så skicklig på att döda strigoi hade de inte bestämt sig för att hämnas. Då hade det här kunnat bli en riktigt mysig kärlekshistoria. Nu blir det en passionerad berättelse om vänskap, kärlek och död.

Richelle Mead - Törst
Hetsiga, ​rappkäftade Rose (dhampir, halvvampyr) och lugna, eftertänksamma Lissa (moroi, vampyr) är bästa vänner. För två år sedan rymde de från sin internatskola, St. Vladimir. Sedan dess har skolan och vampyrvärlden försökt spåra dem, och föra dem tillbaka till tryggheten i den ensligt belägna och mycket välbevakade skolan för vampyrer. Men den är inte alls trygg för Lissa. Hon har nämligen en väldigt speciell egenskap som många skulle vilja utnyttja , även om det betyder att Lissa själv dör eller blir galen. Och den här gången hinner Lissa och Rose inte undan när skolans spårare dyker upp...

Kollekciók