Ajax-loader

'ördög' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Genki Kawamura - Ha ​a macskák eltűnnének a világból
A ​történet főhősének napjai meg vannak számlálva. A rokonaival nem érintkezik, egyedül él, egyetlen társasága Káposzta nevű macskája és bizony felkészületlenül éri, amikor a doktor közli vele, hogy már csak néhány hónapja van hátra. De mielőtt nekiláthatna, hogy elintézzen mindent, amit feltétlenül meg akar tenni, megjelenik előtte az Ördög és különleges ajánlatot tesz: cserébe azért, ha egy dolog eltűnik a világból, az elbeszélő egy nappal tovább élhet. És ezzel egy nagyon bizarr hét veszi kezdetét... Kawamura többszörösen díjazott könyve hónapokig szerepelt a legfontosabb sikerlistákon, világszerte több mint egy millió példányban kelt el, harminckét országban jelent meg. Témája maga az emberi életút; azok a veszteségek, amelyeket óhatatlanul elszenvedünk. Eszünkbe idézi, miért kell szorosan magunk mellett tartanunk szeretteinket és hogyan fedezzük fel azt, ami igazán számít az életben.

Wesz Péter - A ​bal lator lemászik a keresztről
– ​Halott egy hely. Zsákfalu. Munka nincs, a fiatalság elment, hemzsegnek benne a cigányok. – Csak a szokásos. – A mi falunkkal is ez lesz, hiába vagyunk nagyobbak. Ha van is gyerek, a fele már barna. Mindig csak azt hallgatod, hogy pár év múlva jobb lesz, de nem lesz semmi ebben a perem alá szart országban.

Imre Viktória Anna - Kísértés ​Rt.
Az ​Új Lenyomat és a Magyar Író Akadémia szépirodalmi pályázatának különdíjas regénye Mit tehet egy sikeres bérgyilkosnő, ha egy amúgy is fárasztó nap után hat dekoratív munkatársa kíséretében megjelenik a lakásában az ördög? Esetleg a másik oldalára fordul és alszik tovább, erősen győzködve magát, hogy csak képzelődött. Sajnálatos módon Serene Nightingale ennyivel nem intézheti el a Pokol pofátlan, narcisztikus és mellesleg igen jóképű Nagyurát. Lucifer ugyanis nem merő szórakozásból keresi fel éjnek évadján: Serene lelkéért verseny folyik közte és a mindenható Anyaúristen, Pandora között. Ha a Teremtő nyer, a világ fele megszabadul a gonosztól. Ha Lucifer, akkor a démonúr a száműzetése óta először térhet vissza legálisan a Mennybe. A tét tehát nagy, ám talán nem meglepő, hogy Miss Nightingale hócipője két perc alatt tele lesz a túlvilági cirkusszal. Vissza akarja kapni az eddigi életét: egyetemre akar járni, a bátyját bosszantani, és tovább ölni embereket pénzért. Idegesítik a lépten-nyomon felbukkanó angyalok, démonlányok... de leginkább a Halál sakálvigyorú női megtestesítője kezdi ki türelmét. Miközben újabb és újabb gyanútlan halandók keverednek bele a Londonban folyó hatalmi harcba, szép lassan Serene is elveszíti önmagát – s hogy védtelenül maradt lelkéért végül melyik fél nyúl gyorsabban, az csak a szerencsén és kifinomult taktikázáson múlik. "A történet zseniális... A cselekmény szálait az írónő úgy tekerte csavarta, hogy bizony teljes figyelmet érdemelt a könyv az első betűtől az utolsóig. Olvasás közben nem volt bambulás meg lazulás, csak a tömény élvezet és szórakozás." (szilvamagolvas.blogspot.com) "A történet legnagyobb vonzereje a humora és a változatos szófordulatai; olyan szerepelt fog betölteni, mint például Durell korfui élményei, azaz, ha eltörik a mécses, ő lesz a «bömbirongyi» - nem, nem fújom bele az orromat, hanem felvidulás céljából óhajtom szorongatni." (amadea.freeblog.hu)

Rachel Vincent - Lélekmentők
Kaylee ​Cavanaugh megérzi, ha valaki a közelében meg fog halni – a Lélektolvajok óta tudjuk, hogy ilyenkor egy láthatatlan erő arra kényszeríti, hogy sikítson, akár egy lidérc. Amikor azonban a mindenki által irigyelt popsztár, Eden összeesik a színpadon, és Kaylee nem sikít, már biztosra vehető: ennek nyomós oka van. A lányt nem hagyja nyugodni az eset – lóg az iskolából, édesapja szobafogságra ítéli, és még a pasija hűsége is megkérdőjeleződik. No de mi bolygatta így fel a mindennapokat? A válasz egyszerű: a mit sem sejtő fiatalok hírnévért-pénzért cserébe eladják a lelküket az Alvilágnak, ám a következményekkel nem számolnak. Kaylee minden erejével azon van, hogy megmentse a lelkeket, de azt maga sem gondolta volna, hogy eközben a saját lelkét teszi kockára… „ – Nem lenne jó, ha a lelked nélkül halnál meg. Ezt hidd el nekem. Addy lélegzetvétele kapkodóvá vált. Ütőere kiemelkedett a nyakából, és vadul verdesett a félelemtől és az értetlenségtől. Akadozva suttogta el a kérdést: – És erről honnan tudtok, srácok? – Ugyanonnan, ahonnan arról, hogy Eden meghalt. – Tod magához húzta Addyt, és szinte közvetlenül a fülébe beszélt, csendes, a félelemtől érdes hangon. – Addison, ha meghalsz úgy, hogy a lelked annál a pokolfajzatnál van, ő alakot ad neked majd az alvilágban, és te örökre a tulajdonában maradsz. Örökre, Addy. A fájdalmadból fog táplálkozni. Felhasít téged, és hagyja, hogy kivérezz.”

Gaura Ágnes - Túlontúl
Mindig ​az Ördög győz – tartja a mondás Tündérföldön is, ami a mesés Erdélytől a rejtélyes Csallóközig Nagy-Magyarország árnyékvilágaként rejtőzik az ismert valóság mögött. Egykor erős és örökkévaló birodalom volt, de egy bűverejű szerelem feldúlta ember és tündér szövetségét, és az Ördög véghezvitte a lehetetlent: áthatolhatatlan Árokkal kettészakította, ami egynek rendeltetett. Hatalmát egy tiltott csóknak köszönhette, és átkát csakis egy újabb csók törhetné meg – ám a szerelmesek évszázados álomba dermedtek a birodalom két végében, és azóta sem akadt senki, aki át tudott volna kelni az Árkon, hogy segítsen egymásra találniuk. A megváltó csók egy nap mégis kiszabadul Tündérföldről, útra indul egy utazókönyv segítségével, és végül a Budapesten élő Liliomig jut – ám a tündérmeséken nevelkedett lány nem is sejti, hogy Tündérország sorsa összefonódott az övével. Az utazókönyv varázsa az ő korántsem mesés életét is felborítja, így kettős feladat vár rá: ahhoz, hogy felismerje a mágikus világ sugallatait, neki is meg kell találnia az igaz szerelmet. _A kultikus Boriverzum-sorozat alkotója, Gaura Ágnes ezúttal a magyar tündérmesék világába vezeti olvasóit – a somorjai templomon is túl, az Aranyerdőn, Ezüsterdőn és Rézerdőn át egészen a Csörsz-árok legendájának varázslatos újraértelmezéséig._

Luther Márton - Luther ​megmondja
Luther ​2014-ben megjelent – magyar nyelven az eddigi legbővebb kiadású – _Asztali beszélgetései_nek gyűjteményéből válogattunk össze egy zsebkönyvnyi gondolatot ebben a kis kötetben. A reformátor szavai elgondolkodtatnak, jókedvre derítenek, mélyíthetik hitünket és lelki életünket, bátoríthatnak az élet nehézségei közepette. Vigyük magunkkal, és lapozzuk fel, ha elcsendesedésre, vigasztalásra vagy éppen egy kiadós hahotára van szükségünk. Mindez elfér a zsebünkben e könyv formájában, de a _Luther megmondja_ Facebook-oldalon akár a telefonunk segítségével is magunkhoz vehetjük az evangélium örömhírét – lutheri humorral fűszerezve.

Richelle Mead - A ​szukkubusz dala
Georgina ​Kincaid, a gyönyörű könyvesbolti eladónő látszólag mindennapi életet él Seattle-ben. Reggelente a macskájával játszik, napközben elbűvölően csacsog a vásárlókkal, este pedig táncórákat ad barátainak, vagy éppen valamelyik környékbeli banda koncertjén lóg. Legjobb barátai két vámpír és egy kisördög. Ja, igen, ő maga pedig szukkubusz. Férfifaló, alakváltó démon, aki áldozatai gyönyöre közben elszívja életerejüket, s lelküket a kárhozat felé taszítja. Nem ma kezdte a pályát, mintegy 1600 éve, 16 évesen adta el a lelkét a halhatatlanságért, azóta csábítja a hímnemű halandókat, főnökei legnagyobb megelégedésére. A hangulatos estéket azonban egy gyilkos zavarja meg, aki a halhatatlanokat vette célba, és aki ráadásul szerelmes vallomásnak szánt levelekkel bombázza Georginát. Angyalok, démonok, vámpírok és más különös lények bukkannak fel, és bár a pokol és a mennyek harca folyamatos, az örökkévalóknak ez meg sem kottyan...

Arturo Pérez-Reverte - A ​Dumas-klub
Lucas ​Corso, a magányos farkas, aki könyvgyűjtők felbérelt zsoldosaként kutat kőim ritkaságok után, kettős feladatot kap. Meg kell állapítania A három testőr egy kéziratának valódiságát, s ezzel egy időben egy dúsgazdag gyűjtő egy különös könyv példányainak felkutatásával bízza meg. A Könyv Az Árnyak Birodalmának Kilenc Kapujáról legendákkal övezett, baljós mű: Aristide Torchiát, a nyomdászt, aki kinyomtatta, 1667-ben az inkvizíció, az ördöggel való cimborálás vádjával, máglyán égette meg. A könyvet kilenc rejtélyes metszet illusztrálja. Lucas Corso, a gyűjtő példányával kezében, a másik két példány nyomába ered. Útját baljóslatú jelek kísérik, valakik a könyvre vadásznak s titokzatos halálesetek követik egymást, beteljesítve a könyv metszeteinek jövendöléseit. Ráadásul mintha az idősebb Alexandre Dumas regényének hősei is üldözőbe vennék a könyvvadászt: minduntalan felbukkan a közelében egy sebhelyes arcú férfi, aki mintha csak Rochefort volna A három resió'rből, s a szépséges és gonosz Milady szakasztott mása is megkörnyékezi. Még szerencse, hogy egy gyönyörű fiatal lány a védelmébe veszi; irányítja Corso lépteit, sőt szükség esetén üldözőit is alaposan helyben hagyja. Hogy kicsoda ő, azt az olvasó éppoly meglepetéssel veszi tudomásul, mint a főhős; az biztos, hogy őrangyalnak semmiképpen sem nevezhető. Arturo Pérez-Revcrte újabb, meglepetésekkel teli regényét tartja kezében az olvasó, amelyből Roman Polanski A kilencedik kapu címmel nagy sikerű filmet rendezett Johnny Deppel és Lena Olinnal a főszerepben.

Orbán János Dénes - Búbocska
Ha ​utálod a spenótot, ha jobban szeretsz bottal piszkálni egy békát, mintsem rokon nénikéket látogatni, ha bundás pókokkal rémisztgeted a lányokat - azaz igazi kölök vagy szinte épeszű felnőtt vagy - , úgy neked íródott ez a gonoszka regény, amely egyedülálló a meseirodalomban: az ördögök világáról szól. Főhőse a pöttöm Búbocska, Belzebúb fia, az Ördögoskola bukott diákja, mellette pedig olyan kegyetlenül mulatságos figurák sorjáznak, mint Lucifer, a Pokol szeszélyes fejedelme, Mefisztó, a balga miniszterelnök, Durumó, a hazugságügy-miniszter, Kombinéni, a gyerekzabáló vészbanya, Párméninusz doktor, az al- és felkimista vagy Búbocska kutyszörnyikéje, az ötvenegy fejű, pepita Kergerossz.

William Peter Blatty - The ​Exorcist
The ​terror begins quietly. Noises in the child's room, an odd smell, the displacement of furniture, an icy chill. Easy explanations are offered. Then frightening changes are seen in the eleven-year-old girl. Medical tests shed no light on her symptoms, but it is as if a different personality has invaded the child's body. Father Damien Karras, a Jesuit priest is called in. Is it possible that a demonic presence is within the child? Exorcism seems to be the only answer, but do they know what powerful force they are about to unleash?

Covers_171909
A ​földalatti birodalom Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - A ​földalatti birodalom
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Richelle Mead - Succubus ​Blues
Succubus ​(n) - An alluring, shape-shifting demon who seduces and pleasures mortal men. Pathetic (adj.) - A succubus with great shoes and no social life. See: Georgina Kincaid. SuccubusBluesWhen it comes to jobs in hell, being a succubus seems pretty glamorous. A girl can be anything she wants. The wardrobe is killer, and mortal men will do anything just for a touch. Granted, they often pay with their souls, but why get technical? But Seattle succubus Georgina Kincaid’s life is far less exotic. Her boss is a middle-management demon with a thing for John Cusack movies. Her immortal best friends haven’t stopped teasing her about the time she shape-shifted into the Demon Goddess get-up complete with whip and wings. And she can’t have a decent date without sucking away part of the guy’s life. At least there’s her day job at a local bookstore—free books, all the white chocolate mochas she can drink, and easy access to bestselling, sexy writer, Seth Mortensen, aka He Whom She Would Give Anything to Touch but Can’t. But dreaming about Seth will have to wait. Something wicked is at work in Seattle’s demon underground. And for once, all of her hot charms and drop-dead one-liners won’t help because Georgina’s about to discover there are some creatures out there that both heaven and hell want to deny…

Michael Marshall Smith - Hannah ​Green and Her Unfeasibly Mundane Existence
It’s ​not every day that the Devil knocks on your door From the critically-acclaimed author of Only Forward comes a delightful new tale about Hannah, a young girl living a mundane existence in California, who discovers that her grandfather has been friends with the Devil for the past 150 years . . . and now, they need her help.

Linsey Hall - Rogue ​Soul
It's ​her last chance at freedom... And only her enemy can save her Andrasta, Celtic goddess of victory, has fled the cold, sterile wasteland of Otherworld for the steamy South American jungle. It's only a matter of time before the vengeful gods catch and punish her - unless she can convince the man she betrayed two thousand years ago to help… Born in Otherworld to the life of a god, Camulos went rogue centuries ago. He's living on the banks of the Amazon, boxing in bare-knuckled fights. The gods believe he's dead - until Ana finds him. Ana, the woman who gave him nothing but trouble, and the woman he could never forget… Thrown together, Ana and Cam must evade the wrath of the gods and a return to the living death of Otherworld. But as they flee through the jungle - and as their passion ignites - they find themselves at the heart of an ancient secret. One that could kill them both and extinguish their souls forever... Warning: Explicit love scenes and adult language ahead! Turn back now if these aren't your style. "Linsey Hall's brilliantly imaginative Mythean Arcana is THE must-read series of the year for fans of paranormal romance." - Maggie Shayne, NY Times Bestselling Author of Twilight Guardians

Linsey Hall - Soulceress
He ​hates what she is Three hundred years ago, Warren sold his soul in exchange for the safety of his people. He lives immortal and inhuman, a life in the shadows, hiding his secrets. Until now, when he finally has the chance to reclaim his soul after three centuries of suffering… She’s wanted him forever Esha is a soulceress, an immortal who drains the magical powers of others. Shunned by everyone she meets, she’s a rogue mercenary who hunts evil for a living. The only man she cannot harm is Warren, and she’s wanted since she first met him. The only problem? He hates what she is as much as everyone else. A passion they want to resist--but can’t Esha is the only person who can help Warren reclaim his soul, but the simple quest soon becomes a deadly battle fraught with secrets that could tear them apart. Warren will have to rely on the woman he wishes he didn’t want—one whom he can’t resist. But Esha isn’t going to settle for so little this time around. She’s going to make him work for it. Warning: Explicit love scenes and adult language ahead! Turn back now if these aren't your style. "Linsey Hall's brilliantly imaginative Mythean Arcana is THE must-read series of the year for fans of paranormal romance." - Maggie Shayne, NY Times Bestselling Author of Twilight Guardians

Linsey Hall - Stolen ​Fate
Fiona ​Blackwood is losing her mind Fiona is an Acquirer, an immortal who uses magic to hunt for ancient artifacts. Ever since she failed to live up to her fate and find the Book of Worlds, she’s been shunned by those around her. Worse, she’s slowly losing her mind as her subconscious keeps trying to accomplish her fated task. When she’s presented with one last chance to find the Book of Worlds and thus save her sanity, she’ll stop at nothing to accomplish her goal. Ian MacKenzie has been in hell For more than one hundred years, Ian has been locked in a nightmarish prison. An accomplished thief, he was thrown into hell for failing to maintain the secrecy of his magical race. When Fiona presents him with an opportunity for escape, he’ll do anything it takes to ensure that it’s permanent, even if it means betraying the woman he’s grown to care for. A dark force could tear them apart As Fiona and Ian get closer to finding the book, they learn that there’s more at stake than they ever imagined – like the fate of the world. When their task threatens to tear them apart, they’ll have to make the ultimate decision: life, or love? Warning: Explicit love scenes and adult language ahead! Turn back now if these aren't your style. "Linsey Hall's brilliantly imaginative Mythean Arcana is THE must-read series of the year for fans of paranormal romance." - Maggie Shayne, NY Times Bestselling Author of Twilight Guardians

Linsey Hall - Threat ​of Magic
Evil ​has escaped, and only I can stop it. Finally, I’m getting control of my magic. Thank fates, because I really need it. The ancient Greek Titans have escaped their prison in Tartarus, and their dark magic is filling up the earth, causing violence and despair to spread through humanity. We’re running out of time before the planet is thrown into deadly chaos. I’m the only one with the skills to find and stop the Titans, and I’m going to need every bit of magic I can master. Locating them will take me on a deadly journey through the Underworld. With the gladiator Maximus at my side, we have a chance, but only if we risk it all. Threat of Magic full of non-stop action, adventure, magic, and romance.

Hel Enai Dawn - Sunderon
Sun ​bármit megtenne, hogy a pokolba jusson. A lány gyermekkorában megsértette a pokol hercegét, amiért az ördög megégette a kezét. Az égés soha meg nem szűnő kínokat okoz, amiktől csak úgy szabadulhat, ha megtalálja a herceget. A lány egy Paranoia nevű ezoterikus boltban tengeti mindennapjait, kutatva egy igazi nyom után, ami elvezeti a démonok világába, Nefrába. Arra viszont nem számít, hogy egyszerre talál rá az ígéretes jövő és a keserű múlt is egy iránytű és egy indigó szemű üldöző képében. Deron Nefra trónjára vágyik, de ez lehetetlen, amíg az apja életben van. A fiatal ördögnek folyamatosan bizonyítania kell rátermettségét kétes származása miatt. Közben a háttérben összeesküvők mozgolódnak, és mindenki csak a saját érdekeit nézi. Az angyalok és démonok háborújában pedig nincsenek szabályok.

Richelle Mead - Succubus ​Blues (német)
Die ​Buchhändlerin Georgina ist ein Sukkubus, eine Dämonin in Menschengestalt, die sich von der Lebensenergie junger Männer ernährt. Das Leben als Sukkubus hat durchaus Vorteile: Georgie kann nach Belieben ihre Gestalt ändern, und alle Männer liegen ihr zu Füßen. Allerdings zahlt jeder, der sich von ihr verführen lässt, einen hohen Preis. Georgie hat ihr Dasein als Sukkubus deshalb ziemlich satt und wünscht sich sehnlichst, eine feste Beziehung eingehen zu können. Da kommt ihr Lieblingsautor Seth Mortensen zu einer Lesung in den Buchladen, und Georgie ist von ihm absolut hingerissen. Aber wie kann sie sich ihm nähern, ohne ihn in Gefahr zu bringen?

Jenna Wolfhart - Nebulous
Whoops. ​Turns out I wasn’t so good at the whole “resist the seductive fallen angels” thing. Now, I’m stuck on earth and I’ve become a full-fledged member of the Order of the Fallen. Our first task? Find the amulet that was used to open a portal to hell. And then close said portal pronto. If we don’t succeed, an entire host of demons will be unleashed upon humanity. Looks like my fellow angel warriors (or friends…or, dare I hope, lovers?) and I have our work cut out for us. Nebulous is a full-length reverse harem fantasy novel and is the second book in the Order of the Fallen series.

D. G. Swank - Of ​Fire and Storm
Just ​when Piper begins to accept her new role as demon slayer, a fresh threat rises. People are disappearing, and Piper is sure a sinister, otherworldly force is at play. Add to that ghosts who show up out of thin air, warning her of a danger she won’t be able to outrun, and a freaking bevy of supernatural creatures hiding in the background, and Piper suddenly has her hands full. Especially when the new creatures aren’t demons, or ghosts and she has no idea how to deal with them. Or whether or not they be good little monsters, or bad. There is one man who has the knowledge she needs to survive but she can’t even count on him. Why? The bastard left town. One thing is certain: a big bad demon’s come to town and Piper has to stop him—but she needs help to do it. If only she could figure out whom to trust…

Debra Dunbar - Cornucopia
To ​protect her incubus boyfriend, Irix, from the angels, Amber has agreed to journey to Hel and assist the humans there with their failing agricultural program. It's a project the botany major and half-elf/half-succubus would normally love, but the elves are stickers for genetic purity and consider her an abomination. Once in Hel, Amber must avoid the elves who would kill her, steer clear of demons who would love to add her to their collections, and somehow manage to create a Garden of Eden out of an arid desert. Human lives depend on her skills, and Irix's continued freedom depends on her honoring her contract with Satan.

Debra Dunbar - Demons ​of Desire
Amber’s ​succubus desires are driving her, as well as every man within a five mile radius, crazy – and, Irix, the sexy incubus sent to tutor her, isn’t helping one bit. Determined to find some balance in her life as well as get away from his tempting presence, she escapes to visit a college friend in New Orleans. But the Big Easy is anything but peaceful. Two powerful witch covens are battling for control of the mighty river and the potent ley lines that run through the city. Amber discovers her half-elven heritage may just resolve their differences, but the covens have other, more lethal, ideas. She knows she can restore the elemental energy to balance, but it’s not easy to play peacemaker when her succubus side wants to drown the whole city in a tide of lust. The tensions between the covens aren't her only trouble. There’s nowhere Amber can run to escape the siren-call of her demon nature, and nowhere she can run to escape the seductive incubus who won’t seem to take “no” for an answer.

Jenna Wolfhart - A ​Heart of Midnight
The ​Battle for the Crown is over, and the time has finally come for Taveon to take his rightful place on the throne. But nothing is ever simple in the Dark Fae realm. A strange and twisted curse befalls the Court, assassins lurk behind every corner, and a dangerous new shapeshifter has joined the Academy, an alluring male who either wants me dead or in his bed. Maybe both. With the entire Court under siege, it is up to me to find the cure to the curse. If I don't, the entire realm will fall into chaos. And I'll never see Rafe or Taveon again.

Rachel Vincent - My ​Soul To Save
The ​last thing Kaylee needs right now is to be skipping school, breaking her dad’s ironclad curfew and putting her boyfriend’s loyalty to the test. But starry-eyed teens are trading their souls for a flickering lifetime of fame and fortune in exchange for eternity in the Netherworld—a consequence they can’t possibly understand. Kaylee can’t let that happen, even if trying to save their souls means putting her own at risk...

Shani Petroffová - Dobré, ​zlé a škaredé šaty
Angeline ​dobrodružstvá pokračujú druhou časťou série Počertená, v ktorej mladá hrdinka napokon pristúpi na ponuku svojho otca – diabla. Ten sa ju snaží naučiť ako dostať svoje diabolské schopnosti pod kontrolu a ako ich vedieť správne používať, no Angeline zručnosti stále za veľa nestoja. A tak niet divu, že sa musí potýkať s trapnými situáciami ako je vyznanie lásky Colovi Danielsovi, do ktorého je, mimochodom, po uši zaľúbená, či pretrpieť školský večierok v príšerných šatách, pre ktoré je všetkým na smiech. Aspoňže má pri sebe Gabi – vernú kamošku, ochotnú pomôcť jej dávať podobné situácie do poriadku…

Shani Petroffová - Zaľúbení ​až po uši
Angel, ​dcéra samotného vládcu pekiel, sa stále učí ovládať svoje schopnosti. Keďže dostala do vienka obrovskú moc, musí ju zodpovedne používať. Nie vždy sa jej to však podarí, občas vznikne z neškodne pôsobiaceho, skvelého nápadu galiba... Tentoraz Angel nechtiac vráti svojich rodičov späť v čase a oni sa zmenia na tínedžerov. Nepamätajú si ani Angel, ani to, že boli manželmi. Angel sa snaží všetko napraviť, ale situácia sa skomplikuje a hrozí veľké nebezpečenstvo. Kto jej príde na pomoc?

Garth Ennis - John ​Constantine, Hellblazer: Káros szenvedélyek
John ​Constantine, a láncdohányos, nagyivó mágus és kalandor a mi világunk és a túlvilág közötti határvonalon ingázik. Bármikor szembeszáll démonokkal, elementálokkal, őrült szektákkal és sorozatgyilkosokkal, a saját beteg testét viszont nem győzheti le, szembe kell néznie a halállal. Ugyanis mindennek megvan a maga ára, még a folyamatos dohányzással töltött éveknek is. A diagnózis egyértelmű és megmásíthatatlan: halálos, gyógyíthatatlan tüdőrák. Hiába ő a világ legnagyobb mágusa, mindössze két hónapja van hátra, mielőtt a teste végleg feladja, és Constantine pontosan tudja, mi következik azután. A pokol urának már épp elég borsot tört az orra alá, így nagyon különleges tervei vannak a lelkével, és egy örökkévalóság sem lenne elég annyi kínzásra, amennyivel ellenfele számára készül… „SAJNÁLOM, MR. CONSTANTINE. ROSSZ HÍREK.” A többszörös Eisner-díjas Garth Ennis (Prédikátor, The Boys, Megtorló) első és egyben legismertebb HELLBLAZER-története szolgált a Keanu Reeves főszereplésével készült CONSTANTINE, A DÉMONVADÁSZ című mozifilm alapjául. Természetfeletti áthallásai ellenére is nagyon húsbavágó mondanivalója van életről, halálról és emberségről. A kötet tartalmazza a teljes _Dangerous Habits_ történetet (Hellblazer #41–46).

Jenna Wolfhart - A ​Cage of Moonlight
There ​are three important things you should know about me. First, I’m a shapeshifter. Second, I’ve got claws, and I know how to use them. And third, I’d do anything to save the ones I love. Which is how I’ve ended up as a slave for the Dark Fae, forced to train at their academy and become a deadly assassin that will fight for their cause. But all I want to do is fight my captors instead. And the worst part of it all? The four infuriating, dangerous, and incredibly seductive fae who have taken it upon themselves to make my life a living hell. They want to rile me up. They want to see me fail. But I’m no damsel in distress. Let the games begin. A Cage of Moonlight is a full-length novel and the first in a new reverse harem fantasy series. This is a spin-off of the bestselling Otherworld Academy trilogy.

Meghan March - Deal ​with the Devil
“You ​can put that man in a suit, but he'll never be tame." One look at Jericho Forge and I knew the rumors were true. He was a predator, and he had set his sights on me. I knew better than to bet more than I could afford to lose that night. I knew better than to bet myself. But desperation leads to bad decisions, and I thought there was no way I could lose. I was wrong. Now I have no choice but to make a deal with the devil.

Debra Dunbar - Sins ​of the Flesh
The ​Hawaiian Islands in spring should be a romantic paradise, but along with rekindled passion Amber and Irix discover a magical spell gone horribly wrong. Two sex demons could set Maui aflame with desire, but there’s another creature with a more lethal inferno planned. Defeating it and saving the island will take all of Amber’s new found powers, as well as the help of friends new and old. Especially since there’s more to this enemy than first meets the eye.

Szemán Zoltán - Egy ​őrangyal naplója
Launiel, ​egy friss diplomás őrangyal, aki élete első megbízatására indul a Földre. Feladata, hogy őrizzen, védjen egy fiatal nőt, Jasmine-t. Főhősünk még tapasztalatlan az emberi világ dolgaiban, de lelkes. Néha kicsit túlságosan is. Az első napok viszonylagos nyugalma azonban hirtelen megváltozik, mikor a lány húga, Betty odaköltözik Jasmine-hez. Vele együtt pedig egy angyal számára nagyon nem kívánatos, hívatlan vendég is megjelenik a lakásban, és teljesen felforgatja mindenki életét…

Kollekciók