Ajax-loader

'tengerimalac' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Peter Beck - A ​tengerimalac tartása és gondozása
A ​tengerimalacok szeretnivaló kisállatok. Ez az útmutató megkönnyíti a fajnak megfelelő tartást, gondozást és a velük való foglalkozást. Mi az, amit tudni szeretnék a tengerimalacomról Jó tanácsok a helyes tartáshoz és gondozáshoz Hasznos útmutató, táblázatok, gondozási tervek A legkedveltebb tengerimalac-fajták

Anja J. Steinkamp - A ​tengerimalac
Ha ​Ön játékos társat keres gyermekének vagy bohókás kis élőlényt saját magának, akkor a tengerimalac pontosan az, amire gondol. Könyvünkben ahhoz adunk segítséget, hogy ez a kis rágcsáló is jól érezze magát a családban, és részletesen eligazítjuk Önt a beszerzéssel, tartással, gondozással, etetéssel és mindazzal kapcsolatban, ami a kis állattal előfordulhat.

Jean Cuvelier - Szeretnék ​egy tengerimalacot
Ez ​a zsebkönyv segíteni fog, hogy megismerd új barátodat a tengerimalacot. Ha a szülők beleegyeztek, hogy tengerimalacot tarts, és úgy érzed, mindezt vállalni tudod, akkor bele kell vágni a csodálatos kalandba. Ehhez nyújt segítséget ez a könyv, hogy bármikor könnyen tanácsért fordulhass hozzá, hogy mindig kéznél legyen, amikor kis kedvenceiddel foglalkozol.

Schmidt Egon - Hörcsögök, ​egerek, egyebek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Peter Gurney - Mit ​kell tudni a tengerimalacokról?
A ​több angol kiadást megért művet most a kis állatok kedvelői is kézbevehetik. Hét fejezeten keresztül követhetjük a könnyed stílusban megírt tapasztalatokat és tanácsokat a tengerimalacok fajtáiról, szokásairól, tartási körülményeiről, szaporításáról, gyógyításról. A sok - sok színes fénykép nemcsak díszíti a kötetet, hanem gyakorlati segítséget is nyújt e " kis kedvencek " világában való eligazodáshoz.

Tengerimalac_-_kis%c3%a1llatkalauz_
4

Ismeretlen szerző - Tengerimalac ​- kisállatkalauz
Az ​a könyv, amit a kezében tart, elegendő ismeretanyagot tartalmaz ahhoz, hogy ön sikeres tengerimalac-tartó lehessen. Emellett számos érdekes információt is talál benne ezekről az állatokról. A tengerimalac népszerű és szívós háziállat, etetése és gondozása azonban bizonyos odafigyelést igényel. A könyvben igyekeztünk minden fontosat leírni a tengerimalac eredetéről, történetéről, megvásárlásáról, etetéséről, elhelyezéséről, szaporodásáról és betegségeiről. Ezen kívül bepillantunk a kisállattenyésztők és -tartók életébe, a kiállítások világába is, és bemutatjuk a vadon élő tengerimalac alkatú rágcsálókat. Ezek olyan rágcsálófajok, amelyek közeli rokonságban állnak a mi tengerimalacunkkal, és amelyekkel olykor találkozunk az egzotikus állatokat gyűjtők terráriumaiban.

Daisy Meadows - Rozi ​mentőakciója
A ​Barátság-erdőben süvítő szél tombol és szakad az eső, mert Grizelda negyedik sárkánya, Szélvihar tönkretette azt a szélmalmot, amely a lenge szellőt szolgáltatta az erdő fái közt. Lili és Luca elhatározzák, hogy Rozi, az apró tengerimalac útmutatásával megkeresik a sárkányt, és megkérik, hogy állítsa le a tornádót. Ám kiderül, hogy ehhez még valakire szükség lesz, akinek a létezéséről eddig nem is tudtak...

Menyhért Anna - Tengerimalacom ​története
Apa ​megint köhög és tüsszög. Mit csinálhat? Rakosgat valamit, söpör, és megint tüsszög. Először a kisfiú nem is tudja, miért ijed meg ettől, csak azt érzi, hogy összeszorul a torka, kiszárad a szája. Aztán rájön, Gömbinek el kell költöznie. Nem lesz többé tengerimalaca. Apa allergiás rá.

Vaszta Pál - Egy ​tengerimalac naplója 1.
Vajon ​mit gondolnak a tengerimalacok rólunk emberekről, magukról és a világról?

Immanuel Birmelin - A ​tengerimalac
A ​tartalomból: Szemtől szemben; Miért éppen tengerimalacot? Csak szeretni lehet; Fajták, változatok; Mire figyeljük vásárláskor? Az állatok elhelyezése; Ismerjük meg őket; Az új otthon; Értelmes, társas lények; A tengerimalac képességei; A tengerimalac viselkedése; A tengerimalac szaporodása; Egészséges kedvencek; A tengerimalac táplálása; A gondozás alapszabályai; Vigyázzunk egészségükre!; A beteg tengerimalacok gondozása; Foglalkozzunk velük!; Tanítás, játék; Biztonságosan a szabadban. A jó közérzet garanciája - 10 jó tanács a gondozáshoz.

Bernáth István - A ​tengerimalac
Az ​1x1 kalauz egy olyan színes ismeretterjesztő sorozat, amely közérthető formában, színes fotókkal illusztrálva segít megérteni a körülöttünk lévő világot, házi kedvenceinket, az egzotikus állatfajokat, vagy egyszerűen segítséget nyújt a szabadidő hasznos eltöltéséhez. A kutya- vagy macskabarátok számos érdekességet megtudhatnak, csak úgy, mint a kisállattartók vagy az amatőr természetbúvárok. A sorozat készítői arra törekednek, hogy az olvasó számára minél több lényegi információt, hasznos ötletet adhassanak egy-egy témában. Az sorozat ezen kötetében a tengerimalac származásáról, a különböző fajtákról és viselkedésükről olvashatnak. Hasznos tanácsokat kapnak a beszerzéshez, a helyes elhelyezéshez, etetéshez, gondozáshoz és az egészségmegőrzéshez.

Axel Gutjahr - A ​tengerimalac
Számos ​indokunk lehet arra, hogy tengerimalac tartása mellett döntünk. Ám mielőtt megvennénk házi kedvencünket, érdemes minél többet megtudni róla. Fel kell például készülni arra, hogy ezek a jószágok akkor érzik igazán jól magukat, ha legalább egy, de inkább több fajtársukkal élnek együtt. E kötet összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat: színes fényképek kíséretében mutatja be a tengerimalacok fajtáit, viselkedését, táplálását és gondozását, tanácsokat ad, hogy mire figyeljünk oda a vásárláskor, és milyen óvintézkedéseket kell tennünk ahhoz, hogy kedvencünk valóban jól érezze magát otthonunkba - akár családtagjaink és más háziállatok mellett is. A tartalomból: -fajtatiszta és keverék tengerimalacok -a ketrec kialakítása -a megfelelő táplálás -mintaétrend -a szőr, a karmok és a fogak ápolása -gyakori betegségek és kezelésük A "Házi kedvenceink" című sorozat célja, hogy megismertesse az olvasókat a legkedveltebb háziállatokkal. A kis kötetek, melyek alapvető ismereteket és hasznos tanácsokat nyújtanak a kedvencek eredetéről, fajtáiról, élőhelyéről, gondozásáról és ápolásáról, nem hiányozhatnak egyetlen állatbarát polcáról sem.

Zimmermann Ágoston - A ​tengerimalac tenyésztése, ápolása, hasznosítása és betegségei
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók