Ajax-loader

'aromaterápia' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Maggie Tisserand - Aromaterápia ​nőknek
Ugye ​szeretnél még szebb, még fiatalabb, még kívánatosabb és persze kiegyensúlyozottabb lenni? Maggie Tisserand pontosan neked szánta ezt a könyvecskét, hogy meggyõzzön: az önmegújuláshoz nem kell más, csak az elhatározás, napi fél óra…

Biegelbauer Pál - Gyógyító ​illatok
Ez ​a könyv az illóolajok csodálatos világába vezeti el az olvasót. Nemcsak rendkívül érdekes tulajdonságaikkal ismerkedhetünk meg (pl. többmilliószoros hígításban is jól megkülönböztethetőek; hogy némelyik növényből tíz tonnányi kell egy liter előállításához; hogy néhány perc alatt megölik a kórokozó baktériumokat), hanem részletesen ismerteti gyakorlati felhasználásukat is. Hogyan javíthatunk közérzetünkön, egészségünkön illatosító lámpával, meghűléskor miképp inhaláljunk, hogyan készíthető gyógyító fürdő, masszázsolaj, parfüm, kölnivíz egyéni ízlésünk szerint - házilag. A sütés-főzés, italkészítés területén is remekül eligazít, miképp tehetjük ízesebbé, könnyebben emészthetővé ételeinket. A szerző külön ügyelt arra is, hogy csak a mindenki által hozzáférhető és megfizethető illóolajokat sorolja fel könyvében, a megfizethetetlenül drága, hozzáférhetetlen olajokat nem említi. A reneszánszát élő természetgyógyászat irodalmának egy új, életminőséget is javító könyvét tartja kezében az olvasó.

Jennie Harding - Aromaterápia
Évezredek ​óta használatosak a különféle növényi kivonatok a gyógyításban és egészségmegőrzésben, de csak az utóbbi 30 évben váltak számos testápoló termék nélkülözhetetlen alapanyagává. Könyvünk bemutatja az aromaterápia történetét, segít a nekünk legmegfelelőbb olajok kiválasztásában, s bemutatja, hogyan használhatjuk azokat a mindennapok során testünk és egészségünk tartós védelme érdekében.

Frank Zsófia - Kürti Gábor - Gyógyítás ​illóolajokkal
Az ​aromaterápia az alternatív terápiák egyike. Hozzájárul az egészséges életvitelhez, fokozhatjuk vele a megfelelő légzés, táplálkozás, méregtelenítés, mozgás, illetve pihenés vagy relaxáció, esetleg meditáció hatásait, sőt közvetlenül javíthatjuk egészségünket. A könyv- két természetgyógyász műve - bepillantást nyújt az illóolajok alkalmazásának történetébe, majd ismerteti a leggyakrabban használt 51 illóolaj hatását. Aromaterápiás tanácsokkal, illóolaj-keverék receptekkel is szolgál, valamint tanácsot ad az egyes betegségekben használatos illóolajok kiválasztásához. Mindez segíti az olvasót abban, hogy az elméleti tudás mellett a gyakorlatban is hatékonyan alkalmazza az illóolajokat testi és lelki állapotának javítása céljából. Az érdeklődő számtalan ötletet és részletes leírást talál - legyen a célja akár légfrissítés, masszázs, borogatás, fürdő vagy inhalálás, akár szépségápolás vagy háztartási célú felhasználás.

Michael Kraus - Aromalexikon
Noha ​Magyarországon több aromaterápiával foglalkozó könyv is megjelent az elmúlt egy-két évben, egy pillanatra se gondolja a Kedves Olvasó, hogy nélkülözheti az "aromalexikon"-t. Könyvünk nem egy a sok közül, hanem a maga nemében páratlan munka, mely közel 120 illóolaj részletes leírását tartalmazza, külsőleges és belsőleges felhasználási útmutatóval, ABC-rendbe szedett betegségek szerinti felhasználási javaslattal. Mindezek mellett e kötet mellékleteként egy színes poszterrel is meglepjük Önt, amelynek segítségével egy szempillantás alatt kiválaszthatja a problémáját leginkább megoldó illóolajat. Ha belelapoz kötetünkbe, megérti filozófiánkat, miszerint: "Csak a legjobb méltó arra, hogy képviseljük"

Cathy Hopkins - Aromaterápia
"Ez ​az ismertető elmagyarázza: – mi az az aromaterápia, – honnan ered, – hogyan használjuk az olajokat egészségünk, szépségünk érdekében, valamint a relaxálás elősegítésére, – hogyan találjunk az aromaterápiában járatos szakértőt."

Domokos János - Oláh Andor - Gyógyítás ​illóolajos növényekkel
A ​legősibb és az egyik legeredményesebb fitoterápiás módszer az aromaterápia, ami az illóolaj tartalmú növényekkel való gyógyítást jelenti. Vele csökkenthető a fenyegető mértékű gyógyszerfogyasztás, a gyógyszerek mellékhatása. Hatékonyan alkalmazható betegségek megelőzésében is mind az orvosi gyakorlatban, mind pedig a házi gyógyításban. A több mint száz aromás növényből - mint pl. a bazsalikom, kapor, petrezselyem, kakukkfű, szagosmüge stb. - olajokat préselnek ki, tinktúrákat, aromatikus vizeket állítanak elő. Ezek a kivonatok különböző módon alkalmazhatók: borogatások, masszázs, fürdő formájában. A gyógyteakúrák, az ételek fűszerezése, az inhaláció is sokat segíthet a beteg ember állapotán. Aromaterápiát otthon is lehet folytatni, sőt a hozzávaló gyógynövényeket is meg lehet termeszteni az un. aromakertben. Ehhez nyújt segítséget az orvos-kertész szerzőpáros könyve, melyben a természtési módok mellett széles tárházát találjuk meg az illóolajtartalmú növények alkalmazásának.

Joanna Hoare - Az ​aromaterápia teljes módszertana
Az ​aromaterápia holisztikus módszer, mely a növényekben rejlő gyógyerő révén segíti elő az egyensúlyából kibillent test regenerálódását, valamint a lelki harmónia megteremtését. Az aromaterápiás olajok összhangot teremtenek a test, a tudat és az érzelmek között, javítják a közérzetet és nem utolsó sorban megszépítik az embert. Az aromaterápia a különböző fizikai, mentális és érzelmi problémák (pld. fájdalmak, álmatlanság, depresszió) leküzdésére is eredményesen alkalmazható. Az aromaterápia teljes módszertana kezdőknek, gyakorló aromaterapeutáknak és tanároknak egyaránt nélkülözhetetlen olvasmány.

Michael Kraus - Mindennapi ​aromaterápia
Ebben ​a könyvben az illóolajok mindennapi használatára vonatkozó tanácsokat talál az olvasó. Az illóolajok nem csak gyógyászati és kozmetikai célra használhatók, igen változatos alkalmazási lehetőségek kínálkoznak számunkra a mindennapi életben, a háztartási munkában, és még sok egyéb területen is.

Stefania Del Principe - Luigi Mondo - Illóolajok
E ​hasznos kézikönyvből megismerhetjük a kenőcsökben, balzsamokban előforduló illóolajokat és sókat, továbbá az aromakivonatolás technikáját. Megismerkedhetünk a legfontosabb illóolaj-tartalmú növényeinkkel és azok hatásaival a szervezetünkre. A közérthető magyarázatok révén tájékozódhatunk az illóolajok sajátos hatásmechanizmusáról: megtudhatjuk, hogy valamely betegséges esetén melyik szerv vagy keverék segíti a mielőbbi gyógyulást vagy enyhíti tüneteinket. Kezelési útmutató, illusztrációk, táblázatok és hatóanyagok működésének szakszerű leírása tájékoztat a különféle gyógy- és fűszernövények illóolaj-tartalmáról, azok hatóerejéről.

Frank Zsófia - Kürti Gábor - Gyógyulás ​illóolajokkal
Az ​aromaterápia az alternatív terápiák egyike. Hozzájárul az egészséges életvitelhez, fokozhatjuk vele a megfelelő légzés, táplálkozás, méregtelenítés, mozgás, illetve a pihenés vagy relaxáció, valamint a meditáció hatásait, sőt közvetlenül javíthatjuk egészségünket. A könyv (korábbi címén:Gyógyítás illóolajokkal ) két természetgyógyász műve. Bepillantást nyújt az illóolajok alkalmazásának történetébe, majd ismerteti a leggyakrabban használt 51 illóolaj hatását. Aromaterápiás tanácsokkal, illóolaj-keverék receptekkel is szolgál, valamint tanácsot ad az egyes betegségekben használatos illóolajok kiválasztáshoz. Mindez segíti az olvasót abban, hogy az elméleti tudás mellett a gyakorlatban is hatékonyan alkalmazza az illóolajokat testi és lelki állapotának javítása céljából. Az érdeklődő számtalan javaslatot, ötletet és részletes leírást talál - legyen a célja akár légfrissítés, masszázs, borogatás, fürdő vagy inhalálás, akár szépségápolás vagy háztartási célú felhasználás

Gill Farrer-Halls - Az ​aromaterápia bibliája
Ez ​az átfogó aromaterápiás kézikönyv megmutatja, hogyan válasszuk ki és használjuk az illóolajokat az egészség, a szépségápolás és jó közérzet megőrzése érdekében. Minden szükséges tudnivalót megtalálunk a bőrápolási kezelésekről, a masszázstechnikákról, a parfümkészítés titkairól, a hétköznapi betegségek egyszerű gyógymódjairól, valamint a meditációk formáiról. A könyv ismerteti 68 általánosan használt és egzotikus illóolaj részletes leírását, amelyből mindent megtanulhatunk a jellemzőikről, a terápiás tulajdonságaikról, és az alkalmazásuk esetleges ellenjavallatairól.

Gudrun Germann - Peter Germann - Az ​aromaterápia növényei
A ​növények illóolajai a szellemre, a lélekre és a testre egyaránt gyógyító hatást fejtenek ki. Például a mirha stabilizál és tisztít, a limetta energiával tölt fel, a ciprus pedig a szénanátha ellen segít. Ha megismerjük az aromás növényeket, jobban megbecsüljük hatásuk értékét, és felhasználásukban is jártasabbak leszünk. Ez a praktikus könyv sokat segít ebben.

Ingeborg Stadelmann - Bevált ​aromakeverékeim
Ingeborg ​Stadelmann új könyve, A bába válaszolhoz hasonlóan páratlan a maga nemében. Aromaterápiás kézikönyv, melynek a házipatika könyvespolcán van a helye. - 25 év tapasztalata alapján elkészített egyedülálló aromakeverékeinek és a felhasznált illóolajoknak a bemutatása. - Receptek, tippek, hétköznapi élethelyzetekhez és betegségekhez. - A várandósság és a szülés alatt felmerülő problémákra nyújtott gyakorlati tanácsok. - Kulturális kitekintés az illóolajok ma még kevéssé ismert világába. "Egy bába nagyon személyes könyve, olyan bölcsesség, amely nem a könyvekből szerzett tudást jelenti, hanem a befelé irányuló megfigyelésből, az isteni megtapasztalásából ered."

Rácz Gábor - Rácz-Kotilla Erzsébet - Aromaterápia ​mindenkinek
Az ​aromaterápia az illatos növények és az illóolajok használatán alapuló gyógyeljárások összessége. Együttesen hat a testre és a lélekre - összeköti a jó közérzet fenntartásának igényét a kisebb-nagyobb egészségi panaszok orvoslásának igényével. Az aromaterápia és az illóolajok világával ismerkedhetnek meg e kötet olvasói, melyet a szerzők 50 év tapasztalatán nyugvó szakértelemmel állítottak össze. Olyan kiadványt tart a kezében az Olvasó, mely egyedülálló a magyar nyelvű aromaterápiás szakirodalomban. Tudományos ismeretek mellett a mindennapokban használható praktikus tanácsokkal és receptekkel segíti az aromaterápia iránt érdeklődőket.

Roberta Wilson - Aromaterápia ​haladóknak
A ​természetgyógyászat, az újabb és újabb személyiségfejlesztő módszerek és az okkult tudományok reneszánszukat élik napjainkban. Egyre többen fordulnak el a mesterséges anyagoktól, hogy helyettük a természet kincseit alkalmazzák egészségük és szépségük visszanyerése vagy megtartása érdekében. Gondoljunk csak bele, mennyi pénz megy a családi költségvetésből az agyonreklámozott csodaszerekre, amik sokszor hatalmas csalódást okoznak használójuknak. És akkor itt van ez a könyv, ami egy ősidők óta alkalmazott módszer titkaiba vezeti be az érdeklődőket. Az ősi egyiptomi és babiloni kultúrákban az illóolajok alkalmazásának művészete az előkelők kiváltsága volt. Napjainkban azonban mindenki megszerezheti a növényekből természetes úton nyert esszenciális olajok ismeretét, és megfelelő alkalmazásuk módszereit. Ezek alkalmazásával bárki megőrizheti egészségét, szépségét, kigyógyulhat különféle betegségekből, megnyugodhat, vagy egyszerűen csak élvezheti az illatokat. A tudományosan alátámasztott tapasztalatok alapján a természetes úton nyert esszenciális illóolajok ugyanolyan hatást képesek kifejteni, mint azok a növények, amelyekből kinyerték őket. Az illóolajokat felhasználhatjuk párologtatáshoz, masszírozáshoz, lemosószerként, fürdő-borogatás-kölni-parfüm készítéséhez. Használatuk során figyelni kell arra, hogy erős hatásúak, allergizálhatnak, ezért közvetlen a bőrre történő felhasználás előtt nem árt bőrpróbát végezni. Roberta Wilson könyvének első része az aromaterápia legfőbb alapelveit helyezi a középpontba, miközben megismertet bennünket annak rövid történetével is. A második részben harminchat olaj részletes leírása található, a harmadik pedig gyakori betegségeket és azokat enyhítő vagy gyógyító aromaterápiás recepteket tartalmaz. A negyedik, egyben utolsó fejezet az aromaterápiás kezelés módjait tárja elénk.

Monika Werner - Aromaterápia
Az ​illóolajok serkentenek és frissítenek, széppé varázsolják a bőrt és a hajat, és nem utolsósorban enyhítik a hétköznapi panaszokat. Ehhez nyújt ez a könyv hatékony alkalmazási módokat és ad egy sor bevált receptet.

Giuliana Lomazzi - Aromaterápia
Az ​aromaterápia a természetgyógyászat egyik legrégebbi módszere, amellyel testünket és szellemünket egyaránt ápolhatjuk és gyógyíthatjuk. Tekinthetjük művészetnek vagy tudománynak: a kreativitás, az intuíció, az olajok készítésének és keverésének módját tekintve művészet, az alapjául szolgáló aktív hatóanyagok összetett hatását tekintve tudomány. A gyógyító vagy éppen pihentető illóolajokat minimális ellenjavallatokkal alkalmazhatjuk a kisebb panaszok kezelésére, a stressz és a fájdalom megszüntetésére, hangulatjavításra, elménk felfrissítésére, vagy éppen a kozmetikai, szépészeti kezelések során. Ez az öngyógyítás ideális eszközének tekinthető gyakorlati kézikönyv bőséges példaanyagot hoz fel a növények és az illóolajok, valamint a hozzájuk kapcsolódó felhasználási célok, módozatok, óvintézkedések bemutatása során

Feller Adrienne - Tobai Ágota - Aromareneszánsz
160 ​megoldás 16 illóolajjal a leggyakoribb panaszokra felnőtteknek és gyerekeknek. Az aromaterápiáról: Az aromaterápiával való gyógyítás vegyszermentes, szövődmények nélküli természetes módszer, ami több ezer éves tapasztalaton, generációról generációra átadott tudáson alapszik. Ma már kémiailag is bizonyított tény az illóolajok gyógyító ereje. Az illóolajok használata az egészségmegőrzésben, gyógyításban és a szépségápolásban több ezer éves múltra tekint vissza. Az aromaterápia nem újkeletű természetgyógyászat, hanem a múltból visszatérő, reneszánszát élő alternatív gyógymód. Az aromaterápia segítségével javíthatunk életminőségünkön, megelőzhetjük vagy gyógyíthatjuk a betegségeket házilag. Az Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával című könyv Magyarországon elsőként mutatja be az aromaterápia francia gyógyító irányzatát. Az eddig megjelent aromaterápiával foglalkozó hazai kiadványok mind az angol wellness irányzatot képviselték. A szerzők két évtizedes terápiás és oktatói tapasztalatukkal állították össze ezt a különleges receptgyűjteményt. A könyv egyedisége, hogy mindössze 16 illóolajjal több, mint 160 problémára kínál hatékony megoldást. Valamennyi recept évtizedek óta jól bevált és egyszerűen elkészíthető formula. A könyv bemutatja a gyógyító aromaterápia tudományos és praktikus oldalát egyaránt. Egy rövid szakmai és történelmi áttekintés után bevezet az illóolajok világába, majd részletesen bemutatja a gyógyító receptekben használt 16 illóolaj, 4 növényi olaj és 2 aromavíz természetét, tulajdonságait, gyógyító erejét. A könyv második felében található receptgyűjtemény két részből áll, az első a felnőtteknél, a második a gyerekeknél alkalmazható aromaterápiás kezeléseket szedi egy csokorba. A receptek összeállításakor a szerzők arra törekedtek, hogy minél kevesebb illóolaj felhasználásával minél több problémára kínáljanak megoldás. Az illóolajok kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy elérhető árkategóriát képviseljenek, ugyanakkor erőteljes és széleskörű hatással bírjanak. Ezeket a kritériumokat szem előtt tartva a szerzők összeállítottak egy 16-os aranycsapatot, vagyis 16 illóolajat, amely minden otthon vagy utazás hatékony minipatikája lehet. A könyv minden előképzettség nélkül használható. A húsz éve aromaterapeutaként praktizáló szerzők biztos kézzel segítik laikus olvasóikat a házi gyógyítás gyakorlatának elsajátításában. A receptek egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. A pontos eszközlista és a jól érthető használati útmutató az illóolajok szakszerű alkalmazását teszi lehetővé. A könyv egyszerűségével és könnyen kezelhetőségével minden érdeklődő számára egy naponta használható természetes gyógymódot tesz elérhetővé.

Robert B. Tisserand - The ​Art of Aromatherapy
This ​complete, practical guide shows how to use the essential oils of flowers and herbs as a gentle yet effective method of natural healing. Beginning with the history and use of essential oils in cosmetics and perfumes from ancient Egyptian times to the present day, the author details 29 essences, with their properties and applications in more than 100 conditions, ranging from emotional stress to skin disorders. Includes easy-to-prepare recipes for massage and medicinal oils, facial masks, ointments, and aromatic baths. Explains the importance of essential oils in Swedish, shiatsu, and neuromuscular massage. Provides tables of evaporation rates, odor intensity, therapeutic index, and glossary of medical terms.

Shelley Keating - Stephen Bayliss - Ela Bayliss - Pamela Allardice - Masszázs ​és aromaterápia
Kényeztesse ​érzékeit, fokozza jó közérzetét, enyhítse a fájdalmat az illóolajok és az érintés csodásan gyógyító erejével. E gyönyörűen illusztrált kötet szakértői arra vállalkoztak, hogy bevezetik az Olvasót a masszázs és az aromaterápia biztonságos otthoni alkalmazásának titkaiba. Ismertetik a lazítás, a stresszoldás és a revitalizálás egyszerű módszereit, illetve kellemes gyógyírt kínálnak néhány hétköznapi egészségi problémára a szorongástól az álmatlanságon és fejfájáson át az ízületi és izomfájdalmakra. A kötet tartalmazza még • a 30 leghasznosabb illóolaj betűrendes mutatóját; • számos illóolaj-keverék és kozmetikum receptjét, valamint tippeket az otthoni wellnesshez; • a különböző masszázstípusok, illetve masszázstechnikák leírását; • a svéd- és aromaterápiás masszázs, továbbá a nyomáspontkezelés alapjait fényképekkel illusztrálva.

Ismeretlen szerző - A ​masszázs és az aromaterápia nagykönyve
A ​masszázs nem csupán kellemes és pihentető élmény, amely képes megnyugtatni, és feloldani a feszültséget, hanem számtalan, az egészségre kedvező hatása is lehet. Az egyik legrégebbi gyógymód, amely hozzájárul a test, a szellem és a lélek egyensúlyának megteremtéséhez. Egyes gyógymasszázsfajtáknál jelentős szerepet kapnak az utóbbi időben egyre inkább elterjedő esszenciális növényi olajok. A kötet segítségével mindennapi életünk részévé tehetjük a masszázst. A közérthető magyarázatoknak köszönhetően az olvasó könnyen elsajátíthatja a különböző fogásokat.

Advanced_%e2%80%8boil_magic
Advanced ​Oil Magic Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Advanced ​Oil Magic
ADVANCED ​Oil Magic is the most beautiful, simple, easy-to-use essential oil reference book. It's never been clearer how to get phenomenal results with your essential oils. From protocols to emotional use to gorgeous science-made-simple, it's the most useful reference guide available. You can also scan your smart phone camera at any single oil page for a quick video!

Az_%e2%80%8besszenci%c3%a1lis_%c3%a9let
Az ​esszenciális élet Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Az ​esszenciális élet
Az ​ESSZENCIÁLIS élet visszatér az évezredek óta jól bevált természetes, növényi gyógymódokhoz. Inspirációt nyújt, hogyan építhetjük be az illóolajok használatát a mindennapi életünkbe. A komoly szakmai alapokon nyugvó könyv részletesen kiterjed az esszenciális olajokkal kapcsolatos tudnivalók tudományos hátterére. - A Gyors referencia komplex táblázata több mint 500 egészségügyi panaszra ajánl olajokat, könnyen értelmezhető szimbólumai szemléletesen mutatják a felhasználás ajánlott módját. - A Természetes megoldások c. rész részletes leírást ad az egyes olajok és olajkeverékek eredetéről, tulajdonságairól, legfőbb felhasználási területeiről. - A Szervrendszerek és célterületek c. rész holisztikus megközelítése a megelőző gondolkodásra helyezi a hangsúlyt. A tünetekből kiindulva a problémák gyökerét célozza meg, külön kiemelve az érzelmek szerepét. - A természetes élet receptjei c. rész bemutatja, hogyan segítenek az olajok a családi élet minden területén, az intimitásban, a gyerekek gondozásában, az otthon tisztán tartásában, a főzésben, a kerti munkában, házi kedvenceink ápolásában és szabadidős tevékenységeink során. Tegyen érte, hogy minden olajozottan működjön az életében!

Emotions_%e2%80%8band_essential_oils
Emotions ​and Essential Oils Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Emotions ​and Essential Oils
Honoring ​the mind-body connection allows us to holistically address illness and other patterns of imbalance. Optimum health and emotional well-being CAN be achieved as you learn to work with both the physical and emotional aspects of being well. Enlighten’s best-selling tools for using essential oils for emotions include… -Authoritative descriptions of each oil’s emotional properties and specific benefits for emotional healing -Meaningful explanations of the science behind aromatherapy -Practical suggestions for using oils day-to-day -Guidelines to help facilitate emotional breakthroughs -Resources for selecting companion oils, building emotions-based blends, and finding real solutions for everyday emotional needs -Guidelines to help facilitate emotional breakthroughs

Essential_%e2%80%8bemotions
Essential ​Emotions Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Essential ​Emotions
Essential ​oils are widely used for physical health but not as often for emotional healing. Essential Emotions bridges this gap as a user-friendly guide for helping you taking charge of your emotional health. First, the guide describes the innate emotional properties of common oils and blends. Then, a reference chart and comprehensive index help you choose oils and blends for a wide variety of emotional states.

Modern_%e2%80%8bessentials_10th_edition
Modern ​Essentials Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Modern ​Essentials
Our ​most popular hardcover book just got better. Modern Essentials: The Complete Guide to the Therapeutic Use of Essential Oils now features dōTERRA brand names for all products. Amazingly practical for anyone wanting to learn about essential oils and their everyday uses. It is the ultimate guide, whether you are a new or experienced essential oils user. The simple, easy-to-use format has been improved to help you quickly find important information: which essential oils to use for hundreds of health conditions, how to safely and effectively apply them, and ways to incorporate oils into daily living. This book is an indispensable reference for any aromatherapy library.

Carole McGilvery - Jimi Reed - Mark Evans - Massage ​& Aromatherapy & Other Natural Therapies for Stress Relief
Classic ​massage techniques clearly explained in 800 color photographs, including self amssage, baby massage, massage for sports, and sensual massage. A comprehensive guide to essential oils and how to use them - discover wonderful fragrances to revitalize or relax the body, alleviate common ailments, and uplift the spirits. How to increase suppleness and general fitness using yoga exercises, improve poor posture using the Alexander technique, and achieve new vitality with the gently flowing movements of t'ai chi. Also features a simple shiatsu session, basic reflexology techniques, and an introduction to meditation.

Charla Devereux - Aromaterápia ​készlet
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Csíky Ildikó - Aromaterápia ​a számmisztika tükrében
Csíky ​Ildikó könyve a világon elsőként mutatja be párhuzamosan az aromaterápiát és a számmisztikát, lehetővé téve az olvasó számára a két terület közötti mélyebb összefüggések önálló felismerését. Először kerülnek publikálásra a számjegyekre jellemző illatok, illatkompozíciók. Az Aromax Rt. 1993 januárjában kezdte meg működését. Fő profilunk magas minőségi követelményeket kielégítő aromaterápiás termékek gyártása, forgalmazása. Célunk az aromaterápia általános terjesztése és beépítése az emberek mindennapi életébe. Közel 100 féle kiváló és ellenőrzött minőségű olaj, speciális összetételű aromaterápiás termék található palettánkon, melyet az Ön által kézben tartott kiadvány tovább bővít. Szeretettel ajánljuk ezt a könyvet azon nyitott gondolkodású olvasóknak, akik képesek félretenni előítéleteiket és elég bátrak ahhoz, hogy megismerjék e könyv segítségével az ember és a számok misztikus kapcsolatát, az aromák és illóolajok jótékony hatását, és megkíséreljék saját sorsukat jobb irányba fordítani.

Modern_%e2%80%8bessentials_handbook
Modern ​Essentials Handbook Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Modern ​Essentials Handbook
This ​go-to handbook is a complement to the Modern Essentials: The Complete Guide to the Therapeutic Use of Essential Oils that should be in hands of every oil user, at home, or on the go. It covers all the basics on essential oil use in an easy-to-use, approachable format. The smaller size makes this portable reference perfect to carry with you wherever you go. Or, keep a copy at home, at the office, in the car, at school or everywhere that essential oils are used! A beautifully designed introduction section that helps users quickly and easily learn what essential oils are, where they come from, how they can be used, what tools are essential to use oils effectively, and how to use essential oils safely and effectively. "Essential Essentials" oil highlight pages that feature additional information and images for some of the most popular oils and blends (and helping new oil users know which oils and blends they should acquire to get started). Convenient size that makes it easy to slip this book in a purse, bag, backpack, suitcase, or car so it can go anywhere! Oil prompts note pages in the back of the book to allow users to keep their favorite oils and recipes handy. All of the information people need to have in their hands to safely and effectively use pure, therapeutic grade oils for hundreds of health conditions-ranging from physical, mental, and emotional. A beautiful cover, with a unique texture and a stunning oil-drop-pattern highlight that is visible when it catches the light.

The_%e2%80%8bessential_life_5th_edition
The ​Essential Life Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - The ​Essential Life
The ​Essential Life Book Second Edition contains all the new oils and blends as well as an updated Quick Reference Guide. This book will give both the novice oil user and the oil expert insight into using essential oils not only to address health concerns, but also for everyday use in the home through cooking, cleaning, blending, gardening, pets & much more. This book will also help you understand how to use the oils with your baby and through pregnancy. Designed to be incorporated into all aspects of your life you'll see topics such as: First Aid, Body Systems, Recipes, Oils Blending, Pets, Gardening, Supplementary Products, and much more. The book's quick reference guide is a very easy-to-use way to know which oils you can use for more than 600 health concerns. From Athlete to Parent this book is a must have.

Kollekciók