Ajax-loader

'dark romance' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


CJ Roberts - Epilogue ​- Epilógus
Azért ​írom ezt, mert könyörögtél érte. Tudod, mennyire imádom a könyörgést. Sőt, valószínűleg túl sokat tudsz és túl jól. Ki is vagyok én? Próbálok rájönni. Gyermekként prosti voltam, serdülő fejjel gyilkos, férfinak pedig szörnyeteg. Én vagyok az, aki elrabolta Livvie-t. Én vagyok az, akibe szerelmes. Szerelmes belém. Elég beteg, mi? Persze, a történetünk többről szól, mint amennyit néhány rövid mondat felölelhet, de képtelen vagyok ítélkezni az akkori viselkedésem felett. Te már úgyis megtetted. Azért olvasod most ezt, mert érdekel a sztori többi része. Tudni akarod, mi történt azon a forró nyári éjszakán 2010-ben, amikor a Paseóban találkoztam Livvie-vel. Azon az éjszakán megint a feje tetejére állt az életem. Nem pont úgy történt, ahogy Livvie mesélte. Kesztyűs kézzel bánt velem, amikor előadta a történetünket. Az igazság sokkal... összetettebb.

Leylah Attar - The ​Paper Swan - Papírhattyú
A ​szerelem nem halhat meg soha. Azt mondják, 21 nap kell hozzá, hogy kialakuljon egy szokás. Ez hazugság! A lány 21 napig kitartott. A 22. napon pedig mindent megadott volna a halál nyugalmáért. Mert azon a bizonyos 22. napon rájött, hogy az ő megmenekülése a biztos halált jelenti vagy az apja, vagy a szerelme számára. A Papírhattyú komor, mégis szívet melengető szerelmi történet, tele nyersességgel, intrikával és feszültséggel. Lenyűgöző mese szenvedélyről, veszteségről, megváltásról.

CJ Roberts - Captive ​in the Dark - Fogoly a sötétben
Caleb ​olyan ember, akit csak a bosszú érdekel. Amióta egy hatalomra éhes gengszter kiskorában elrabolta, majd eladta rabszolgának, másra sem tud gondolni – kizárólag a revans foglalkoztatja. Tizenkét évre merült el az élvezeti célból tartott rabszolgák világában, az egyedüli felelősnek tartott férfit keresve. A szenvedését okozó építész végül előkerült: a személyi igazolványa új volt, a személyisége azonban a régi maradt. Ha Caleb elég közel akar kerülni a céljához, muszáj azzá vállalnia, amit gyűlöl. Elrabol egy gyönyörű lányt, hogy azzá tegye, ami ő maga volt egykoron.

E. K. Blair - Bang
Úgy ​mondják, amikor bosszút állsz, elveszíted az ártatlanságod egy darabját. Csakhogy én nem vagyok ártatlan. Ellopták az ártatlanságomat. Nagyon régen ragadták el tőlem, azzal az élettel együtt, amit élhettem volna. És vele a lelkemet, az álmokkal és reményekkel teli ártatlan szívemet, amellyel megszülettem. Odalett. Eltűnt. És még választásom sem volt. Gyászoltam azt az életet. Gyászoltam az esélyeket. Eddig. Most készen állok visszavenni azt, ami mindvégig engem illetett. De minden tervben ott rejlik egy végzetes hiba. Olykor ez nem más, mint a szív.

Mira Sabo - Amíg ​kinyílik a szemünk
"Ez ​nem egy rózsaszínű lányregény, ha arra számítottál, helyezd vissza a polcra, és felejtsd el! Ha mégis kinyitottad, akkor már csak egyet tanácsolhatok: vegyél ki szabadságot, kapcsold ki a telefonodat, és maradj egyedül! Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség egy mindent elsöprő kínkötelékben és végül letaszítottság, a valóság létlejtőjén. Fehérgallér és hivalkodás, kozmetikázatlanul. Izgalom, erotika, titkok, luxus. Az alvilág összefonódva az ország rejtélyes, leggazdagabbjaival, mocskos magánéletük, különös szokásaik egy gyönyörű lány életútján át, szexszel ízfokozva. Olvasol vagy lemaradsz?"

CJ Roberts - Seduced ​in the Dark - Megigézve a sötétben
A ​The Dark Duet második kötete – a Captive in the Dark izgalmas, bizsergető, mozgalmas folytatása. Mi a bosszú ára? Calebet egy titokzatos pakisztáni férfi tartotta fogva szexrabszolgaként. Kiszabadulása óta olyan adósságot cipel, amit csak vérben lehet visszafizetni. Az út hosszú és bizonytalansággal teli, de Caleb és Livvie számára minden véget ér. Vajon Caleb képes odadobni a szeretett nőt a bosszú kedvéért? Vagy meghozza a végső áldozatot?

Katy Evans - Real ​- Valós
Forró. ​Szexi. Erőteljes. Valós. A perzselő nemzetközi bestseller, amely pőrére vetkőztet mindent, amit a szenvedélyről hittél. Remington Tate rossz fiú hírében áll a ringben és a ringen kívül is. Gránitkemény testétől, nyers, állati erejétől minden női rajongója megvadul. Ám attól fogva, hogy a pillantásuk találkozik, neki csak egyetlen nő kell: Brook Dumas. A vágya tiszta, mindent felemésztő, VALÓS. Miután szerződtetik, hogy Remy tökéletes testét olajozott gépként működtesse, Brooke úgy érzi, megtalálta álmai jól fizető sportterapeuta melóját. De mialatt a pinceharc veszedelmes világát járja Remyvel és csapatával, az ő testében is felhorgad a zsigeri vágy. Könnyed flörtnek indult Brooke és Remy kapcsolata, de csakhamar erotikus megszállottságban csúcsosodik mindkettőjüknél, és még többel kecsegtet. De izzó szenvedélyük mögött ott lapul a sötétség, és felmerül a kérdés, hogy amikor fény derül Remy legmélyebb titkára, vagy amikor Brooke családi kötelezettsége tetteket követel, vajon képesek lesznek-e egymás mellett kitartani? Vagy minden, ami annyira igazinak tűnt, szétfoszlik, akár a káprázat? Szenvedélyes történet arról, milyen mély lelki titkok bujkálhatnak egy bunyós srác kemény ütései mögött.

Maya Banks - Lángolás
Három ​vonzó, gazdag, sikeres férfi, akik abban is hasonlóak, hogy féktelen erotikus szenvedély irányítja az életüket. Az ő történetük szálait szövi rafináltan, s varrja el a trilógia záró történetében Maya Banks, a romantikus-erotikus irodalom népszerű szerzője. A harmadik kötetnek Ash a főszereplője. Jace, Gabe és Ash nem csak barátok és üzlettársak, de alkalmanként még a nők is közösek az életükben. Aztán Gabe megnősül, és úgy tűnik, Jace is megtalálja az igazit. Ash kissé magára marad sikereivel, birtoklási vágyával és különös kívánságaival, de mindehhez egyre kevésbé akad számára megfelelő partner. Majd találkozik Josie-val, akit nem érdekel a gazdagsága, de még a vonzereje is mintha hidegen hagyná. Amikor végre megtörik a jég, az elsöprő szenvedély mindkettejüket magával sodorja, és kapcsolatukban mindketten azt kapják egymástól, amire a legnagyobb szükségük van. A műfaj kedvelői most sem fognak csalódni, hiszen a fantáziadús erotika és a férfi-női természet mélységes ismerete jellemzi a trilógia harmadik darabját is.

Maya Banks - Rajongás
Három ​vonzó, gazdag, sikeres férfi, akik igazán egyben hasonlóak: a féktelen erotikus szenvedély irányítja életüket. Az ő történetük szálait gombolyítja, szövi rafináltan tovább Maya Banks a romantikus - erotikus irodalom népszerű szerzője. A második kötetnek Jace a főszereplője. Jace, Gabe és Ash nem csak barátok és üzlettársak, de még a nők is közösek az életükben. Aztán feltűnik a színen Bethany, és ettől kezdve sok minden megváltozik. Jace eddig ismeretlen érzéseket fedez fel magában, idővel kötődni kezd a különleges lányhoz. Eleinte nem szívesen ismeri be, de soha nem tapasztalt kínokat okoz számára a mardosó féltékenység. És többé nem akar osztozni Bethanyn senkivel. Végül kész hátat fordítani akár a legjobb barátjának is, ha az a tét, hogy a lány egyedül az övé lehessen... A műfaj kedvelői most sem nem fognak csalódni, hiszen a fantáziadús erotika és a férfi-női természet mélységes ismerete jellemzi a trilógia második darabját is.

Maya Banks - Sóvárgás
Három ​vonzó, gazdag, sikeres férfi. Három jó barát és üzlettárs, akik hozzászoktak, hogy ők irányítanak a tárgyalóteremben és a hálószobában egyaránt. Az ő történetük szálait gombolyítja, szövi rafináltan a magyar olvasók körében is jól ismert Maya Banks a Mámor-trilógia egy-egy kötetében. Az első kötet azé a Gabe Hamiltoné, aki mindig mindent megkap, amire csak vágyik. Mégis létezik valami, amihez nem juthat hozzá. Pontosabban valaki: a legjobb barátja húga, Mia. A tiltott gyümölcs. Tisztában van vele, hogy sötét tervei a lánnyal egyszer még pokolra juttatják, mégis úgy érzi, eleget várt ahhoz, hogy végre a vágyai szerint cselekedjen. És Mia sincs másképp. Gyerekkora óta bálványozza a férfit, és bár tudja, hogy sosem lehet elég jó számára, nem tud ellenállni vonzerejének. Magába szippantja a férfi különös világa, ahol nem mindennapi elvárásokkal szembesül. Amikor mindketten felismerik, hogy viszonyuk több izgalmas szexuális kalandnál, már nem tudnak szabadulni a tiltott kapcsolatból... Az erotikus trilógia első darabja lélektani megalapozottságával tűnik ki a népszerű erotikus-romantikus könyvek sorából.

Karina Halle - Black ​Hearts
From ​New York Times bestselling author Karina Halle comes a BRAND NEW standalone duet that will get your pulse racing. For Vicente Bernal, truth is all he’s known. The son of an infamous drug lord, Vicente was born to help run the family business, which means he’s been raised on a throne of sordid pasts and dirty laundry, violence and pride. But when Vicente stumbles across someone he’s not supposed to know about – a woman from his father’s checkered past – he sets out to California to find her behind his father’s back. What Vicente doesn’t expect to find in San Francisco is Violet McQueen, the woman’s twenty-year old daughter. Beautiful and edgy with a vulnerability he can’t resist, Violet tempts Vicente from afar and though he promised himself he’d stay away from her, curiosity and lust are powerful forces. Besides, Vicente has always gotten everything he wants – why shouldn’t he have Violet too? Soon his wants turn into an obsession, one that sweeps Violet into his games as they fall madly, deeply in love with each other, the type of first love that can drive a person mad. But it’s a love with tragic consequences. Both the truth – and the lies – not only threaten to tear them apart, but threaten their very lives. Someone has to pay for the sins of the fathers. And they’ll be paying the price with their souls.

Ker Dukey - Drawn ​to You
Antonia ​McNally has a great family, a great boyfriend, and a great future… until she finds herself interrupting a robbery and becoming the victim of a ruthless criminal. When she witnesses brutal murder, abuse and suffers her own traumatizing assault by his hand, her life changes forever. When love, loyalty, and strength are tested, the weak falter. Moving away to the States offers her a fresh start; however, confident, successful Finlay Hayes, her best friend’s Brother adds even more chaos to her already turbulent emotions. When she can’t decide between ripping him a new one or ripping his clothes off, one thing is for sure, they both have an unquenchable craving for each other. When life starts looking a little brighter it’s not long before the storm clouds roll in. All is never what it appears and under his good looks and in charge attitude, Finlay has a past of his own and secrets that can destroy the dynamics of the friendships she has built. Secrets are waiting to be spilled, but at what cost?

Katy Evans - Remy ​- Du allein
»Mit ​dem Song wollte ich dich fragen, ob du mich heiraten willst«, flüsterte ich und blickte ihr gespannt in die Augen. »Nun muss ich dich doch selbst fragen. Herz. Verstand. Körper. Alles von dir für mich. Alles meins.« Als der Boxer Remington Tate die junge Physiotherapeutin Brooke Dumas kennenlernt, weiß er, dass diese Begegnung sein Leben verändern wird. Nie zuvor hat eine Frau ihn so tief berührt, nie zuvor wollte er, dass eine Frau ihm voll und ganz gehört. Brooke kennt Remys dunkelstes Geheimnis, weiß, dass Licht und Dunkelheit in seinem Innern einen unerbittlichen Kampf führen, der ihre Liebe jederzeit zerstören könnte. Und obwohl sie beide ahnen, dass sie mit dem Feuer spielen, besteht für Brooke und Remington kein Zweifel daran, dass sie den Rest ihres Lebens miteinander verbringen wollen...

Ker Dukey - D. H. Sidebottom - Lost
We ​came from nothing and were given a second chance at life, and life was pretty good until it tipped on its axis and my world came tumbling down around me. My Baby Sister is missing… Stolen… Lost… I’ve never felt this helpless before now, the vacant hole inside me expanding with each passing second of not knowing where she is. What’s she going through? Is she hurt? Suffering? Alive? The more I learn of her disappearance the more fear implants itself inside my heart, hardening - darkening. The world is a depraved place, full of evil lurking behind normality. Behind smiles. Behind deception and facades. She needs me and I will do whatever it takes to find her. Whatever. Whatever. A dark novel, 18+

Jessie Cooke - Cody
Cody ​Miller has just been released from serving 6 years in prison for avenging the death of his brother. His only family are those at the Southside Skulls Outlaw Biker Club, where the girl he loves lives, but he hasn’t heard from her since his incarceration and no one is telling him what he wants to hear… that she still loves him. Macy Linden awaits anxiously for Cody’s return, and how he will react when he learns of her life now. No longer the boy she last saw, Cody is now six foot two and two hundred and thirty pounds of solid muscle, driven by the need to complete some unfinished business. Macy has something else she has been hiding. A big secret that will threaten to drive them apart. Can they still find the love they once had after all their secrets are revealed?

J. M. Darhower - Menace
Once ​upon a time, there was a guy who got so fed up with life that he resorted to murder and mayhem just to feel alive. Lorenzo Gambini is bored. So f*cking bored. Most people either annoy him or avoid him, afraid to face him. Figuratively. Literally. With his face partially disfigured, scarred, he looks every bit the monster the stories make him out to be: the notorious Scar. They say he's a sociopath. Maybe he's a psychopath. Whatever path he's on, people tend to stay far away from it. Until one day, a young woman bumps right into him--a woman just as fed up with life, but for much different reasons. With a Scarlet Letter inked on her wrist and secrets buried deep in her soul, Morgan Myers is running from something... or maybe somebody. Lorenzo isn't quite sure. You can bet your ass he's going to figure it out, though.

K. Webster - This ​Isn't Fair, Baby
***This ​is the sixth book in the series. First five books must be read in order to fully understand this story line.*** The king in my world fell and a new one slid into place. He wasn’t just. He wasn’t FAIR. He was cruel and hateful and twisted. But I had this black king figured out. Or so I thought. The game became complicated because my black king had some new moves and one of those involved my heart. Hope trickled in for the briefest of moments. That is, until my black king and my heart sided against me. Those two didn’t play FAIR. They used me as their pawn in a bigger game—a game I didn’t know how to play. The laws changed. I didn’t play by their rules anymore, for the queen makes up her own. I am not a pawn. I am not theirs to use and abuse. I belong to nobody. There are new players on the board and they don’t play FAIR either. But the white king does know how to treat his queen. And together, they will make them pay. All’s FAIR in love and war, right? Definitely not this time. ***Warning*** This Isn’t Fair, Baby is a dark romance. Extreme sexual themes and violence, which could trigger emotional distress, are found in this story. If you are sensitive to dark themes, then this story is not for you.

Elisabeth Grace - Burn
Love ​is just a word until someone enters your life and gives it meaning. "No" One word. Two letters. But those two letters changed everything. It was impossible to predict the impact I would have on the life of the only woman I'd ever truly loved. No way to know that I would result in her ruin. I’d suffer for eternity with the knowledge that it was me who brought devastation to her doorstep. Though I deserved the anguish I felt, to see her suffer was unacceptable. I would fix this. Somehow I would prove to her that I wasn't the monster she thought I was. Even if it meant becoming a monster in order to make that happen.

Aly Martinez - Hazug ​valóság
"A ​Hazug valóság a legszenvedélyesebb és legizgalmasabb szerelmi történet, amit 2018-ban olvastam. Ez volt a kedvencem." - Meghan March, NYT bestsellerszerző "Rengeteg feszültség és kétség ebben a hihetetlen szerelmi történetben." TBB Sisterhood "Nyers, kemény és mégis érzelmes, egyszerűen nem lehet letenni." Dirty Girl Romance Igaz: Több mint ezer mérföld távolságból végignéztem a telefonom kijelzőjén, ahogy két férfi megöli a feleségem. És nem tudtam őt megmenteni. A haragomat és a gyűlöletemet felhasználva négy évet azzal töltöttem, hogy menekültem az emlékeim elől. Mígnem egy összetört nő okot adott arra, hogy végre megálljak. Cora élete kész rémálom volt, de az elképesztő akaraterejével megfordította a helyzetet valami csodálatos felé. Olyan mosolya van, ami a legsötétebb lélekig is eljut. Egyetlen pillantásával az én lelkemet is darabokra tépte. Hazugság: Csak az újrakezdés miatt voltam ott. Hazugság: Halvány gőzöm sem volt, mibe keverem magam. Hazugság: Nem tehettem semmit, hogy megmentsem őt. De ez a helyzet a hazugságokkal: sosem tudhatod, kinek higgy.

Alexis Abbott - Abducted
A ​beautiful woman is locked in my bunker. She stirs in me something I thought I'd long ago snuffed out: desire. I murdered her abductor, but I'm no hero. I'm the monster they call the Angel of Death, yet she makes me feel like a man again. My hidden little secret in the cellar is a prize I won't be throwing away. Her luscious lips and sweet curves promise that hiding from the mafia just got a lot more exciting. I'm not going anywhere. And neither is she.

CJ Roberts - Fesseln ​in der Finsternis
Caleb ​will nur eines: Rache üben an dem Mann, der ihn, als er noch ein kleiner Junge war, kidnappte und in die Sklaverei verkaufte. Um an ihn heranzukommen, hat Caleb sich in der Welt der Sexsklaverei als Ausbilder einen Namen gemacht. Und nach zwölf langen Jahren scheint sein Plan endlich aufzugehen. Alles, was er noch tun muss, ist eine junge Frau entführen, so schön wie unwiderstehlich, und sie zu all dem machen, was er einst war. Und er weiß auch schon genau, wer diese Frau sein wird – die schüchterne Livvie.

T. M. Frazier - Soulless ​(lengyel)
Mroczny ​i seksowny finał uwielbianej serii King Bear siedzi w więzieniu za przestępstwo, którego nie popełnił. Ucieczka jest jedyną rzeczą, o jakiej marzy przystojny i niebezpieczny motocyklista. Wie, że musi się wydostać z więzienia, bo jego ukochana jest tam, gdzie nie może jej chronić. Thia ukrywa się, pozostając pod opieką przyjaciół Beara. Stara się być cierpliwa i czekać, ale miesiące bez kontaktu z nim są jak tortura. Nadszedł czas, by zawalczyć o powrót ukochanego mężczyzny. Jedynym sposobem na przetrwanie tych dwojga będzie pójście na wojnę z Choppem, niebezpiecznym przywódcą gangu motocyklowego. Bear i Thea stoczą walkę na śmierć i życie o swoje prawo do miłości

Nikita Slater - Thieving ​Hearts
When ​she runs, he will hunt. Protector, stalker, lover… she is his obsession. From the moment Roman Valdez set eyes on Katie, he knew she was the one for him. Beautiful, carefree and captivating, but at thirteen she was too young. So, he waited, watched and protected. Followed her through the years until she was ready to be with him. Only something happened to his beloved along the way. His perfect princess grew dark and distant. Instead of embracing his love, she runs away from it, convinced that she’s not worthy of all he offers – love, protection and happiness. Now, he will set his demons free. He will rise up from the ashes of his father to inherit the Valdez cartel. He will burn her world and bathe in the blood of her enemies until she is free to belong to him. He will take his woman and his birthright and crush anyone that gets in his way. But will he crush the woman he loves along the way… Please note: this book touches on the theme of self-harm, which some readers may find disturbing. This book is standalone. Guaranteed HEA, NO cheating, NO cliffhanger. Sizzling dark mafia romance. Read at your own risk!

T. M. Frazier - King
Nincs ​hol laknia. Nincs mit ennie. Nincs kihez fordulnia. Doe nem emlékszik a múltjára. A hírhedt nehézfiú most szabadult a börtönből. King az az alak, akivel jobb nem szembekerülni, mert vérrel, fájdalommal, szexszel, vagy ezek kombinációjával fizet meg az ember. King jövője azon múlik, hogyan tudja egyensúlyozni az életét. Doe történetét homály fedi. Amikor sorsuk összefonódik, rá kell döbbenniük, hogy a folytatáshoz meg kell tanulniuk elengedni addigi életüket. Romantika és erotika, krimivel fűszerezve – a tökéletes elegy az olvasói szívek megdobogtatásához.

Jodi Taylor - The ​Nothing Girl
Getting ​a life isn't always easy. And hanging on to it is even harder... Jodi Taylor brings all her comic writing skills to this heart-warming tale of self-discovery. Known as “The Nothing Girl” because of her severe stutter and chronically low self-confidence, Jenny Dove is only just prevented from ending it all by the sudden appearance of Thomas, a mystical golden horse only she can see. Under his guidance, Jenny unexpectedly acquires a husband – the charming and chaotic Russell Checkland – and for her, nothing will ever be the same again. With over-protective relatives on one hand and the world's most erratic spouse on the other, Jenny needs to become Someone. And fast! Fans of Jodi Taylor's best-selling Chronicles of St Mary's series will adore the quirky humour in this new, contemporary novel.

Tillie Cole - Raphael
_They ​are the Fallen._ _A brotherhood of murderers whose nature compels them to kill._ _But guided by their leader, Gabriel, the Fallen have learned to use their urges to rid the world of those it is better off without._ For Raphael, sex and death are intertwined. Where there is one, there must be the other. He is a lust killer, luring his victims with the face of an angel and a body built for sin. And Raphael lives to sin. His newest mission takes him into the sadistic underworld of Boston’s secret sex clubs, and puts him face to face with his greatest fantasy made flesh. Maria is everything he’s ever dreamed of, the kill he’s always longed for. She’s not his target. And he knows he must resist. But the temptation is too strong… Yet Raphael is not the only one with a mission. Maria is not quite what she seems. And as her secrets and Raphael’s unravel, Maria begins to question everything she thought she knew—about evil, about the place she calls home, and about the beautiful sinner she was sent to destroy.

Amo Jones - Malum ​1.
“Love ​is savage, love is blind, love is something they may not find…” Once upon a time, there was a young girl who lived in a battered trailer, a girl from the wrong side of the tracks. One day, she fell down The Elite Kings’ rabbit hole. Sucked into a dark vortex of lies, hate, and deceit, and spat out by money, glitz, and power. There were things this little girl didn’t know, things she was about to find out and secrets that have been kept from her. Those secrets were guarded by the boys that were about to smash her world open and tear it all apart… He may be a Malum, but she is a Stuprum, born into this world but neglected by the choice of her mother. Her eyes may not glisten with stars, but they roar with fire, and when she finally reaches her peak, it’s that same fire that will burn. Them. All. Down. My name is Tillie Stuprum, and my story is not like the rest. Everything she thought she knew is a fabricated version of the truth. I’m Nate Riverside-Malum, the one your girl whispers about to her friends and whose initials are scratched down your back. Her story is not like the rest of them, because her story is dead.

Courtney Lane - Seducing ​Virtue
When ​the truth is covered in several layers of lies, it’s nearly impossible to find the genuine core. Buried in the most unsuspecting place is a truth so explosive, if it is ever revealed, it will change everything. Keaton is tormented over finding out the true identity of the man she fell in love with. While she tries to move on with her life, he makes it nearly impossible. He knows the reason Keaton’s life transformed from nightmare into a living hell. Whether she’s receptive to the truth or not, he’s hellbent on exposing what was once buried. If the truth is revealed, Keaton may find herself susceptible to the most enticing seduction she has ever encountered.

Jewel E. Ann - Middle ​of Knight
The ​living seek forgiveness. The dead seek revenge. A first love. A last breath. A haunting past. Armed with a sinful past and an equally sinful body, Jackson Knight absolves his vow of celibacy to pursue Sergeant Monaghan’s unsuspecting - older - housekeeper. Ryn Middleton, on the cusp of turning forty with a snarky daughter, a killer dog, and an abusive ex-husband, finds Jackson’s advances humorous and unbelievable. After intense negotiations including Vera Wang, Ed Sheeran, and sex four times a day, Ryn accepts Jackson’s marriage proposal on their first date. What could possibly go wrong? While struggling to lay claim to the woman of the dreams he never had, Jackson is forced to deal with a grief-stricken Jillian trying to hold on to her past without letting go of her future - the doctor who took her heart and the Sergeant who gave her a new one. Beyond the hope for light, lies the middle of darkness, the illusion of truth, and a haunting past.

Aleksandr Voinov - Dark ​Soul 2.
The ​second volume in the Dark Soul series features the stories "Dark Whisper" and "Dark Night." In "Dark Whisper," Gianbattista may have broken Silvio's heart and sent him off to the States, but he's still just a phone call away. When Silvio returns from a sex shop with a bag full of goodies, Gianbattista can't resist topping his boy one more time, even if they are 4,000 miles apart. In "Dark Night," the Russian problem comes back to haunt Stefano, and when a dark encounter leaves him bloody and broken, Silvio knows just the right way to ease his pain.

Scarlett Dawn - Katherine Rhodes - Queen ​of Gods
Dark. ​Brutal. Sexy. The VAMPIRE CROWN series sets emotions on fire, as vampires and druids hunger for one thing—power. Sex, secrets, and bloodshed twist two intoxicating love stories into one wicked tale. Magic is life. Bound to S'Kir, the Unseen Gods wait to reunite with their brethren. Only an ancient prophecy keeps their hope alive. Blood is life. Locked away from S'Kir on earth, the Vampire Overlords and an Original Druid hold their crowns with brute power. The Law is all that keeps their savage nature hidden. Until one defiant vampire is awakened early from her Rest and summoned to the vampire stronghold. In her wake, all hell breaks loose... Magic always wins. But never without blood.

Mason Sabre - Lucian Bane - Cuts ​Like An Angel 2
Rosie ​had saved William in his darkest hour. She had given him a reason to live … William will find a way; he has to … He has to find a way to keep her—keep her away from his sickness, from his sick desires, and maybe, keep her from him, the darkest parts of him that have been hidden for so long. William and Rosie, two halves of the same coin, cast away from the brokenness of their secrets. In the tempest of their lives, treacherous waves crash against the shore, bringing threats and dangers that make them hold onto one another in desperation. But there is something dark lurking in the storm. Something sinister threatens to tear them apart. Will they survive? Will they survive the man hiding within William? Join Mason Sabre and Lucian Bane in the second instalment of this heart-rending tale of love and hope.

Kollekciók