Ajax-loader

'dark romance' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


CJ Roberts - Epilogue ​- Epilógus
Azért ​írom ezt, mert könyörögtél érte. Tudod, mennyire imádom a könyörgést. Sőt, valószínűleg túl sokat tudsz és túl jól. Ki is vagyok én? Próbálok rájönni. Gyermekként prosti voltam, serdülő fejjel gyilkos, férfinak pedig szörnyeteg. Én vagyok az, aki elrabolta Livvie-t. Én vagyok az, akibe szerelmes. Szerelmes belém. Elég beteg, mi? Persze, a történetünk többről szól, mint amennyit néhány rövid mondat felölelhet, de képtelen vagyok ítélkezni az akkori viselkedésem felett. Te már úgyis megtetted. Azért olvasod most ezt, mert érdekel a sztori többi része. Tudni akarod, mi történt azon a forró nyári éjszakán 2010-ben, amikor a Paseóban találkoztam Livvie-vel. Azon az éjszakán megint a feje tetejére állt az életem. Nem pont úgy történt, ahogy Livvie mesélte. Kesztyűs kézzel bánt velem, amikor előadta a történetünket. Az igazság sokkal... összetettebb.

Leylah Attar - The ​Paper Swan - Papírhattyú
A ​szerelem nem halhat meg soha. Azt mondják, 21 nap kell hozzá, hogy kialakuljon egy szokás. Ez hazugság! A lány 21 napig kitartott. A 22. napon pedig mindent megadott volna a halál nyugalmáért. Mert azon a bizonyos 22. napon rájött, hogy az ő megmenekülése a biztos halált jelenti vagy az apja, vagy a szerelme számára. A Papírhattyú komor, mégis szívet melengető szerelmi történet, tele nyersességgel, intrikával és feszültséggel. Lenyűgöző mese szenvedélyről, veszteségről, megváltásról.

CJ Roberts - Captive ​in the Dark - Fogoly a sötétben
Caleb ​olyan ember, akit csak a bosszú érdekel. Amióta egy hatalomra éhes gengszter kiskorában elrabolta, majd eladta rabszolgának, másra sem tud gondolni – kizárólag a revans foglalkoztatja. Tizenkét évre merült el az élvezeti célból tartott rabszolgák világában, az egyedüli felelősnek tartott férfit keresve. A szenvedését okozó építész végül előkerült: a személyi igazolványa új volt, a személyisége azonban a régi maradt. Ha Caleb elég közel akar kerülni a céljához, muszáj azzá vállalnia, amit gyűlöl. Elrabol egy gyönyörű lányt, hogy azzá tegye, ami ő maga volt egykoron.

E. K. Blair - Bang
Úgy ​mondják, amikor bosszút állsz, elveszíted az ártatlanságod egy darabját. Csakhogy én nem vagyok ártatlan. Ellopták az ártatlanságomat. Nagyon régen ragadták el tőlem, azzal az élettel együtt, amit élhettem volna. És vele a lelkemet, az álmokkal és reményekkel teli ártatlan szívemet, amellyel megszülettem. Odalett. Eltűnt. És még választásom sem volt. Gyászoltam azt az életet. Gyászoltam az esélyeket. Eddig. Most készen állok visszavenni azt, ami mindvégig engem illetett. De minden tervben ott rejlik egy végzetes hiba. Olykor ez nem más, mint a szív.

Mira Sabo - Amíg ​kinyílik a szemünk
"Ez ​nem egy rózsaszínű lányregény, ha arra számítottál, helyezd vissza a polcra, és felejtsd el! Ha mégis kinyitottad, akkor már csak egyet tanácsolhatok: vegyél ki szabadságot, kapcsold ki a telefonodat, és maradj egyedül! Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség egy mindent elsöprő kínkötelékben és végül letaszítottság, a valóság létlejtőjén. Fehérgallér és hivalkodás, kozmetikázatlanul. Izgalom, erotika, titkok, luxus. Az alvilág összefonódva az ország rejtélyes, leggazdagabbjaival, mocskos magánéletük, különös szokásaik egy gyönyörű lány életútján át, szexszel ízfokozva. Olvasol vagy lemaradsz?"

CJ Roberts - Seduced ​in the Dark - Megigézve a sötétben
A ​The Dark Duet második kötete – a Captive in the Dark izgalmas, bizsergető, mozgalmas folytatása. Mi a bosszú ára? Calebet egy titokzatos pakisztáni férfi tartotta fogva szexrabszolgaként. Kiszabadulása óta olyan adósságot cipel, amit csak vérben lehet visszafizetni. Az út hosszú és bizonytalansággal teli, de Caleb és Livvie számára minden véget ér. Vajon Caleb képes odadobni a szeretett nőt a bosszú kedvéért? Vagy meghozza a végső áldozatot?

Katy Evans - Real ​- Valós
Forró. ​Szexi. Erőteljes. Valós. A perzselő nemzetközi bestseller, amely pőrére vetkőztet mindent, amit a szenvedélyről hittél. Remington Tate rossz fiú hírében áll a ringben és a ringen kívül is. Gránitkemény testétől, nyers, állati erejétől minden női rajongója megvadul. Ám attól fogva, hogy a pillantásuk találkozik, neki csak egyetlen nő kell: Brook Dumas. A vágya tiszta, mindent felemésztő, VALÓS. Miután szerződtetik, hogy Remy tökéletes testét olajozott gépként működtesse, Brooke úgy érzi, megtalálta álmai jól fizető sportterapeuta melóját. De mialatt a pinceharc veszedelmes világát járja Remyvel és csapatával, az ő testében is felhorgad a zsigeri vágy. Könnyed flörtnek indult Brooke és Remy kapcsolata, de csakhamar erotikus megszállottságban csúcsosodik mindkettőjüknél, és még többel kecsegtet. De izzó szenvedélyük mögött ott lapul a sötétség, és felmerül a kérdés, hogy amikor fény derül Remy legmélyebb titkára, vagy amikor Brooke családi kötelezettsége tetteket követel, vajon képesek lesznek-e egymás mellett kitartani? Vagy minden, ami annyira igazinak tűnt, szétfoszlik, akár a káprázat? Szenvedélyes történet arról, milyen mély lelki titkok bujkálhatnak egy bunyós srác kemény ütései mögött.

Maya Banks - Lángolás
Három ​vonzó, gazdag, sikeres férfi, akik abban is hasonlóak, hogy féktelen erotikus szenvedély irányítja az életüket. Az ő történetük szálait szövi rafináltan, s varrja el a trilógia záró történetében Maya Banks, a romantikus-erotikus irodalom népszerű szerzője. A harmadik kötetnek Ash a főszereplője. Jace, Gabe és Ash nem csak barátok és üzlettársak, de alkalmanként még a nők is közösek az életükben. Aztán Gabe megnősül, és úgy tűnik, Jace is megtalálja az igazit. Ash kissé magára marad sikereivel, birtoklási vágyával és különös kívánságaival, de mindehhez egyre kevésbé akad számára megfelelő partner. Majd találkozik Josie-val, akit nem érdekel a gazdagsága, de még a vonzereje is mintha hidegen hagyná. Amikor végre megtörik a jég, az elsöprő szenvedély mindkettejüket magával sodorja, és kapcsolatukban mindketten azt kapják egymástól, amire a legnagyobb szükségük van. A műfaj kedvelői most sem fognak csalódni, hiszen a fantáziadús erotika és a férfi-női természet mélységes ismerete jellemzi a trilógia harmadik darabját is.

Maya Banks - Rajongás
Három ​vonzó, gazdag, sikeres férfi, akik igazán egyben hasonlóak: a féktelen erotikus szenvedély irányítja életüket. Az ő történetük szálait gombolyítja, szövi rafináltan tovább Maya Banks a romantikus - erotikus irodalom népszerű szerzője. A második kötetnek Jace a főszereplője. Jace, Gabe és Ash nem csak barátok és üzlettársak, de még a nők is közösek az életükben. Aztán feltűnik a színen Bethany, és ettől kezdve sok minden megváltozik. Jace eddig ismeretlen érzéseket fedez fel magában, idővel kötődni kezd a különleges lányhoz. Eleinte nem szívesen ismeri be, de soha nem tapasztalt kínokat okoz számára a mardosó féltékenység. És többé nem akar osztozni Bethanyn senkivel. Végül kész hátat fordítani akár a legjobb barátjának is, ha az a tét, hogy a lány egyedül az övé lehessen... A műfaj kedvelői most sem nem fognak csalódni, hiszen a fantáziadús erotika és a férfi-női természet mélységes ismerete jellemzi a trilógia második darabját is.

Maya Banks - Sóvárgás
Három ​vonzó, gazdag, sikeres férfi. Három jó barát és üzlettárs, akik hozzászoktak, hogy ők irányítanak a tárgyalóteremben és a hálószobában egyaránt. Az ő történetük szálait gombolyítja, szövi rafináltan a magyar olvasók körében is jól ismert Maya Banks a Mámor-trilógia egy-egy kötetében. Az első kötet azé a Gabe Hamiltoné, aki mindig mindent megkap, amire csak vágyik. Mégis létezik valami, amihez nem juthat hozzá. Pontosabban valaki: a legjobb barátja húga, Mia. A tiltott gyümölcs. Tisztában van vele, hogy sötét tervei a lánnyal egyszer még pokolra juttatják, mégis úgy érzi, eleget várt ahhoz, hogy végre a vágyai szerint cselekedjen. És Mia sincs másképp. Gyerekkora óta bálványozza a férfit, és bár tudja, hogy sosem lehet elég jó számára, nem tud ellenállni vonzerejének. Magába szippantja a férfi különös világa, ahol nem mindennapi elvárásokkal szembesül. Amikor mindketten felismerik, hogy viszonyuk több izgalmas szexuális kalandnál, már nem tudnak szabadulni a tiltott kapcsolatból... Az erotikus trilógia első darabja lélektani megalapozottságával tűnik ki a népszerű erotikus-romantikus könyvek sorából.

Katy Evans - Real ​- Nur für dich
Eine ​intensive Liebesgeschichte voller Leidenschaft, Sehnsucht und Verlangen: Die junge Physiotherapeutin Brooke wird von ihrer besten Freundin zu einem Boxkampf mitgenommen. Dort begegnet sie dem Boxer Remington Tate - und ist augenblicklich von ihm fasziniert. Doch Remy ist wie Feuer und Eis: mal unnahbar, unberechenbar, gefährlich, mal leidenschaftlich, fürsorglich, romantisch. Er überwältigt Brooke, stellt ihre Welt auf den Kopf. Sie will Remy, nur Remy, für immer. Doch der verbirgt ein dunkles Geheimnis - ein Geheimnis, das ihre Liebe zerstören könnte ... "Wunderbar, gefühlvoll, mitreißend, stark - ganz einfach außerordentlich." (Sinfully Sexy Book Reviews)

CJ Roberts - Epilogue
_I’m ​writing this because you begged._ _You know how I love the begging. In fact, you probably know too many things and know them far too well._ Who am I? Well, that’s what I’m trying to figure out. I was a whore in my youth, a killer since my adolescence, and a monster as a man. I am the man who kidnapped Livvie. I am the man who held her in a dark room for weeks. But, most importantly, I am the man she loves. She loves me. It’s quite sick, isn’t it? Of course, there’s more to our story than can be surmised in a few short sentences, but I’m at a loss for justifying my behavior back then. I assume if you’re reading this, I don’t need to make those justifications. You’ve already made your own. You’re reading this because you want to know about the rest of the story. You want to know what happened that warm summer night in September of 2010, the night I met Livvie at The Paseo. It was the night my life changed all over again. It didn’t happen exactly as Livvie said. She’s been very kind to me in the retelling of our story. The truth is far more…complicated.

Bethany-Kris - Lucian
Lucian ​Marcello is aware of the expectations following him as the oldest son of one of North America’s most infamous Cosa Nostra Dons. Family in his world is more than blood and sharing a last name. It’s the honor, respect, business, and the life. Being a Capo is just a stepping stone until it’s time for him to take on the role of underboss but a chance meeting with her could be the one thing he’d risk it all for. She is exactly what he didn’t know he was looking for. Jordyn Reese spends her time trying to stay under the radar of a man who wouldn’t think twice about killing her. Unwillingly affiliated with a dangerous MC gang, her life is dominated by the men surrounding her and her future rests solely in how useful she can be for them. The last thing she needs is some Mafioso gaining her more unwanted attention from the club. He is everything she should stay away from but can’t. Notoriously violent when it comes to getting what he wants, Lucian will stop at nothing to make the target on Jordyn’s back disappear. But sometimes the worst threats are the ones you can’t see until it’s too late. The truth behind Lucian’s history is about to take center stage in more ways than one, and it’ll either save him … or kill him. This world leaves everyone a little filthy. **** Filthy Marcellos: La Cosa Nostra is not just a choice of regime and routine, it’s a culture. Born as mafia royalty, the Marcello brothers were raised ingrained with the beliefs and rules of what it meant to be a Mafioso prince. It is for life. Their status is considered a given right. They will always be these people. They will always be Marcellos.

Julia Sykes - Subject
Ian ​believes Lissa left him because he couldn't protect her. Lissa believes Ian abandoned her to suffer at the hands of his enemies. As her entire world crumbles around her, he throws himself into work, determined to take down the anarchists who scared her away from him. When she returns to his arms, he's too relieved to be suspicious of the changes in her. His love might cost him his life.

Dani René - Ruthless
From ​International Bestselling Author, Dani René comes a dark, captivating story of forbidden romance. "Women are pawns in a game for pleasure. Nothing more. Until her. Madison Parker."I've done things that I'm not proud of. I've taken, I've killed, and I've blackmailed.But when she stumbles into my life, there's nothing more I want than to steal her.She's feisty, sassy, and so wrong for me.But that's never stopped me before.I'm ruthless when I want something.Madison Parker will be mine. One way or another. *Dark romance that will take you on an emotional ride of want, need, and salvation.*

Tillie Cole - Styx
Auf ​der Flucht vor ihrer Vergangenheit, betritt sie eine Welt, von der sie sich immer fernhalten sollte ... Eine leblose junge Frau vor dem Hauptquartier seines MCs zu finden hat River "Styx" Nash gerade noch gefehlt. Seit er mit nur 26 Jahren völlig überraschend zum Anführer der Hades' Hangmen wurde, hat er genug damit zu tun, seine Position vor seinen Brüdern zu behaupten und seinen Feinden die Stirn zu bieten. Von Geburt an ohne Stimme kein leichtes Unterfangen. Gewalt und Unnahbarkeit sind Styx' Sprache. Seit er denken kann, lässt er niemanden wirklich an sich heran. Doch als die schöne Mae plötzlich die Augen aufschlägt, weiß er augenblicklich, dass er diesen Blick schon einmal gesehen hat. Dass er ihr schon einmal begegnet ist. Dass sie eine der wenigen Menschen ist, mit denen er sprechen kann - und dass er sie nie wieder gehen lassen wird!

Kim Jones - Clubwhore
I’m ​that girl… The girl every woman loves to hate. The one your man dreams about. I live up to my name… CLUBWHORE. And this is my story. She needs something. Something Devil’s Renegade MC Sergeant at Arms Bryce is more than willing to give. But he’s not the kind of man who asks. He takes. And soon, he will take her. He’ll dominate her. He’ll captivate her. She’ll be his—no patches…no property…no titles. Only her. Only him. She thinks this is her story to tell. It very well may be. But he…is fixing to rewrite it.

Aly Martinez - Hazug ​valóság
"A ​Hazug valóság a legszenvedélyesebb és legizgalmasabb szerelmi történet, amit 2018-ban olvastam. Ez volt a kedvencem." - Meghan March, NYT bestsellerszerző "Rengeteg feszültség és kétség ebben a hihetetlen szerelmi történetben." TBB Sisterhood "Nyers, kemény és mégis érzelmes, egyszerűen nem lehet letenni." Dirty Girl Romance Igaz: Több mint ezer mérföld távolságból végignéztem a telefonom kijelzőjén, ahogy két férfi megöli a feleségem. És nem tudtam őt megmenteni. A haragomat és a gyűlöletemet felhasználva négy évet azzal töltöttem, hogy menekültem az emlékeim elől. Mígnem egy összetört nő okot adott arra, hogy végre megálljak. Cora élete kész rémálom volt, de az elképesztő akaraterejével megfordította a helyzetet valami csodálatos felé. Olyan mosolya van, ami a legsötétebb lélekig is eljut. Egyetlen pillantásával az én lelkemet is darabokra tépte. Hazugság: Csak az újrakezdés miatt voltam ott. Hazugság: Halvány gőzöm sem volt, mibe keverem magam. Hazugság: Nem tehettem semmit, hogy megmentsem őt. De ez a helyzet a hazugságokkal: sosem tudhatod, kinek higgy.

Emma Slate - Sins ​of the Rex 2.
6 ​months later... I never thought this would be my life. Flynn and I are married and now we're expecting a baby. I'm so happy. Everything is perfect. Well, almost perfect. I've made peace with who my husband is, with his ties and political affiliations. I understand and support his cause. But this isn't about him. It's about me--and I'm still haunted by the things I've done, of the person I'm becoming. I want to put the past behind me and focus on the future. But I can't. Not when my past is coming for me and my family. And I'll do anything to protect my family...

Pepper Winters - Larmes ​silencieuses
Tess ​ne parvient toujours pas à oublier ceux qui l’ont torturée et doit à présent se reconstruire. Q désire l’épouser et par-dessus tout la sauver de ses cauchemars. Après avoir trouvé comment guérir Tess, il décide de l’emmener à Paris afin de lui faire signer un contrat de mariage, la désignant comme sa seule héritière. Mais alors que tous deux passent la nuit la plus torride de leur vie dans un palace à Rome, Q est rattrapé par ses ennemis. Cette fois-ci ce sera à Tess de se battre corps et âme pour l’homme qu’elle aime.

Jenika Snow - A ​Beautiful Prison
Ruby ​Jacobson wanted a new life, but it seems fate gives her a twisted version of it. Taken from her bed, and sold like an object, Ruby believes death is a far better outcome then what fate has in store for her. Or so she thought. Gavin Darris has always desired the darker pleasures in life. Normally not one to purchase his playthings, he needs a woman who will bend to his will, and derive pleasure from it, too. He sees Ruby, one of the many women for sale, and he wants her as he’s never wanted anything else before. She has a fire in her eyes and a determination not to yield. She looks like a fighter and is exactly what he is looking for. Making her submit will be almost as pleasurable as finally sating the darkness inside of him. He is ruthless in what he wants, and what he wants is Ruby. The dark desires Ruby has felt inside of her are about to be tempted in the most horrifying of ways. She should hate Gavin and fear everything he represents, but she can’t deny that her body aches for his touch. He tells her she is his; that he owns every part of her, and everything inside of her knows that is the truth. Faced with the ultimate decision, Ruby must choose to escape and gain her freedom, or stay with Gavin, the monster whose delicious punishment makes her yearn for more. Both are frightening.

K. Webster - Notice
I ​didn’t notice her before…but now I do. The shiny strands of gold in her silky brown hair. Tiny crinkles between her eyebrows when she frowns. Her passion for neatness. Once I focus on her, I can’t take my eyes from my newest obsession. Ever. I need to know everything about her. Her past. Her present. The way she takes her coffee. Exactly how she smells after a spritz of perfume in the mornings. She’s perfect in every way and I was blind. But, God, now do I see. I notice the organized way she arranges her clothes in her closet. How she visits the same market each Saturday. The sounds of her breathing as I lie beneath her bed in silence. Violet is mine. She just doesn’t know it yet. ***WARNING*** Notice is a dark and unusual romance. Extreme sexual themes and violence in certain scenes, which could trigger emotional distress, are found in this story. If you are sensitive to dark themes, then this story is not for you. If you aren't into super obsessive stalkers, then this story is not for you.

Bethany-Kris - Reckless ​& Ruined
Play ​dirty. It’s the only way to win in a war. Alessa Trentini follows the rules, or so it seems on the outside. A certain Conti has always been able to sway her inner rebel and keep her out of trouble, but even Adriano won’t be able to get her out of her brother’s mess. In a war, no woman is safe if her hand in marriage can advance her family in the world of the mafia. But mistakes of the past have a way of slipping into the present and Alessa will soon learn that even the most shameful of secrets can get her everything she wants. Adriano Conti’s loyalties are torn as he’s forced to stand at his father’s side while Riley uses his wife’s murder as a way to get higher. Blood comes first and then the Outfit. The one thing he doesn’t question in the war between the families is Alessa Trentini and even that doesn’t seem possible when he’s forced to watch Alessa be used as another man’s pawn. Adriano has his own role to play to get what he wants. The families in the Outfit have never been more divided than they are now. Blood continues to spill as revenge takes center stage and more lives are lost. But every man in the family is fighting for something different and no one’s intentions can be trusted. Playing a dirty game might be the only way to stay alive. Even if that means ruining it all.

Beth Flynn - A ​Gift of Time
RECOMMENDED ​FOR READERS 18 AND OLDER DUE TO STRONG LANGUAGE, SEXUAL SITUATIONS AND VIOLENCE. Book 3 of 3 in the Nine Minutes Trilogy. A Gift of Time is the third installment in the Nine Minutes Trilogy. It is not intended to be a stand-alone novel, but could be read as one. Still, I highly recommend that you read my first two novels, Nine Minutes and Out of Time, to be able to understand the background stories of the main characters. There are many twists and turns in both books that can best be connected if read consecutively. Are some secrets meant to stay buried? Three months have passed since Jason “Grizz” Talbot was put to death by lethal injection for crimes he committed. His former wife, Ginny, whom he had abducted from a convenience store when she was a teenager and became the love obsession of his life, has spent more than the last decade trying to carve out a life of normalcy in the bustling suburbs of Fort Lauderdale—including a thriving and happy marriage to Tommy "Grunt" Dillon, a former member of Grizz’s gang. Tired of the secrets and the lies, Ginny and Tommy thought the final piece of their past could be left behind forever with Grizz’s execution. However, the past comes crashing around Ginny and Tommy when a newly discovered secret threatens to destroy their marriage. When tragedy strikes, Ginny is forced to reach into her heart and decide, once and for all, what she really wants. In this third book in the Nine Minutes trilogy, A Gift of Time takes readers from the busy tropical metropolis of South Florida into the serenity of the North Carolina Blue Ridge mountains as Ginny chases down the answers she needs. Will she have the strength to confront the secrets of her past…and her heart?

Penelope Douglas - Corrupt
Erika I ​was told that dreams were our heart's desires. My nightmares, however, became my obsession. His name is Michael Crist. My boyfriend's older brother is like that scary movie that you peek through your hand to watch. He's handsome, strong, and completely terrifying. The star of his college's basketball team and now gone pro, he's more concerned with the dirt on his shoe than me. But I noticed him. I saw him. I heard him. The things that he did, and the deeds that he hid...For years, I bit my nails, unable to look away. Now, I've graduated high school and moved on to college, but I haven't stopped watching Michael. He's bad, and the dirt I've seen isn't content to stay in my head anymore. Because he's finally noticed me. Michael Her name is Erika Fane, but everyone calls her Rika. My brother's girlfriend grew up hanging around my house and is always at our dinner table. She looks down when I enter a room and stills when I am close. I can always feel the fear rolling off of her, and while I haven't had her body, I know that I have her mind. That's all I really want anyway. Until my brother leaves for the military, and I find Rika alone at college. In my city. Unprotected. The opportunity is too good to be true, as well as the timing. Because you see, three years ago she put a few of my high school friends in prison, and now they're out. We've waited. We've been patient. And now every last one of her nightmares will come true.

Amo Jones - Silver ​Swan
Der ​Elite Kings Club - die gefährlichste Versuchung, seit es Liebesgeschichten gibt Als Madison Montgomery nach einem schrecklichen Schicksalsschlag mit ihrem Vater in die Hamptons zieht, will sie nur eins: unsichtbar bleiben und keine Aufmerksamkeit erregen. Doch bereits am ersten Tag an ihrer neuen Privatschule gerät sie ins Visier des Elite Kings Club - einer Gruppe gefährlicher Bad Boys. Bishop Vincent Hayes, der Anführer, zieht sie wie magisch in seinen Bann aus verbotenen Gefühlen, Macht und Geheimnissen. Geheimnisse, die mit den Elite Kings anfangen und enden und die Madisons Welt für immer aus den Angeln heben.

T. M. Frazier - Tyran
Przeszłość ​Doe zaczyna o sobie przypominać. Okrutne manipulacje sprawiły, że rozdzielono ją z Kingiem i dziewczyna wraca do rodziny, której kompletnie nie pamięta. Doe dowiaduje się, że tak naprawdę nazywa się Ray, ma małego synka i ojca, który jest bezwzględnym senatorem nienawidzącym Kinga. Do jej życia powraca też Tanner, chłopak z dawnych lat. Myśli dziewczyny zajmuje jednak tylko King. Czy King znajdzie sposób na odzyskanie ukochanej, pomimo tego, że wplątał się w kryminalną aferę, która zagraża jej bezpieczeństwu? Czy Doe odzyska całkowicie pamięć? T.M. Frazier nie zwalnia ani na chwilę. Świat, który kreuje w książkach, jest niebezpieczny, mroczny i niesamowicie pociągający. Zupełnie jak King! Grzeszna namiętność w świecie bez kompromisów ponownie zawładnie sercami i sypialniami kobiet na całym świecie!

P. J. Adams - Black ​Widow
Two ​years ago Eleanor Dryton lost her husband, her job and her friends. She lost everything about her old life that ever mattered to her. All she had left were her will and a burning desire for revenge. Now, El has served her time for being an unknowing partner in her murdered husband's crimes. Her prison sentence has toughened her up and she's learned that she can be bad. But when her search for revenge leads her to a man who takes bad to a completely different level just how far is she willing to go? If prison has hardened her, what effect will the man who killed her husband have? And does she even have any control over what happens next? A dark and disturbing romantic thriller from the bestselling author of Winner Takes All and The Object Of His Desire.

Cherise Sinclair - Show ​me, baby
A ​Masters of the Shadowlands Novella After his last lover chose her career over him, Jake knows he wants a woman who will put him at the top of her priorities—as he would with her. One of the trainees, Rainie, has caught his attention. Lush body, a gift for living life to the fullest, always laughing or smiling. Yeah. She trips all his switches. But she’s never given him a second look and that’s damned annoying. Rainie has been burned enough times that she’s not going to get serious about any man. Sure, the BDSM club trainees are supposed to be looking for a permanent Dom, but no harm, no foul—they don’t need to know she lied. Trainees get to be involved in everything—and with everyone. But there’s one she avoids. Master Jake is always frowning at her. No matter how gorgeous he is, she doesn’t need any disapproving Dom up in her business. Unfortunately, her best friends are having a double wedding. Little hearts are floating in the air. Every breath is filled with romance. Rainie is doomed.

Cherise Sinclair - Servicing ​the Target
A ​discharged Army Ranger, Ben considers his job as a BDSM club security guard to be an excellent hobby. He’s never been tempted to join in. But everything changes when the notorious Mistress Anne inadvertently reveals the caring heart concealed beneath her Domme armor. Now, he’s set his sights on the beautiful Shadowlands Mistress. Maybe he’d considered himself vanilla, but she can put her stiletto on his chest any day, any time. He’ll trust her delicate hands to hold his heart. And if she wants to whip his ass on the way to an outstanding climax, he’s just fine with that too. Sure, he knows she likes “pretty boy” slaves. And he’s older. Craggy and rough. And six-five. Minor hindrances. The mission is a go.

J. A. Huss - Rock
My ​American Dream just shattered and they think I did it on purpose. They have sentenced me to hell by sending me back to the last place I want to be. They have people watching me twenty-four-seven. They want the truth about how my band mates died, and they’re going to get it, no matter what. No matter how hard I fight. No matter how many times I deny it. No matter what it takes, the truth is going to catch up with me. I am Rowan Kyle Saber. I am RK. I am Rock. Ex-lead-singer for Son of a Jack. Ex-addict, ex-friend, ex-boyfriend, ex-brother… and presently in denial. Welcome to Grand Lake, Colorado, where all my nightmares started. Welcome to the past. Welcome to the present. Welcome to RK’s fucked up life. The only thing holding me together is her. But even that might be a lie.

Tillie Cole - Raze
To ​take back life, one must first face death... One man stripped of his freedom, his morals...his life. Conditioned in captivity to maim, to kill and to slaughter, prisoner 818 becomes an unremorseful, unrivaled and unstoppable fighter in the ring. Violence is all he knows. Death and brutality are the masters of his fate. After years of incarceration in an underground hell, only one thought occupies his mind: revenge...bloody, slow and violent revenge. Revenge on the man who lied. Revenge on the man who wronged him. Revenge on the man who condemned him and turned him into this: a rage-fueled killing machine. A monster void of humanity; a monster filled with hate. And no one will stand in the way of getting what he wants. One woman stripped of her freedom, her morals...her life. Kisa Volkova is the only daughter of Kirill ‘The Silencer’ Volkov, head of the infamous ‘Triad’ bosses of New York's Russian Bratva. Her life is protected. In reality, it’s a virtual prison. Her father’s savage treatment of his rivals and his lucrative and coveted underground gambling ring—The Dungeon—ensures too many enemies lurk at their door. She dreams to be set free. Kisa has known only cruelty and loss in her short life. As manager of her father’s death match enterprise, only grief and pain fill her days. Her mafia boss father, in her world, rules absolute. And her fiancé, Alik Durov, is no better; the Dungeon’s five-time champion, a stone-cold killer, the treasured son of her father’s best friend, and her very own—and much resented—personal guard. Unrivaled in both strength and social standing, Alik controls every facet of Kisa’s life, dominates her every move; keeps her subdued and dead inside...then one night changes everything. While working for her church—the only reprieve in her constant surveillance—Kisa stumbles across a tattooed, scarred, but stunningly beautiful homeless man on the streets. Something about him stirs feelings deep within her; familiar yet impossibly forbidden desires. He doesn’t talk. Doesn’t communicate with anyone. He’s a man beyond saving, and a man she must quickly forget...for both their sakes. But when weeks later, out of the blue and to her complete surprise, he’s announced as the replacement fighter in The Dungeon, Kisa knows she’s in a whole lot of trouble. He’s built, ripped and lethally unforgiving to his opponents, leaving fear in his wake and the look of death in his eyes. Kisa becomes obsessed with him. Yearns for him. Craves his touch. Needs to possess this mysterious man...this man they call Raze. Dark Contemporary Romance. Contains explicit sexual situations, excessive violence, disturbingly sensitive and taboo subjects, offensive language and mature topics. Recommended for age 18 years and up.

Kollekciók