Ajax-loader

'szóbeli bántalmazás' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Rebecca Donovan - Elakadó ​lélegzet
Weslynben, ​a connecticuti gazdag városban, ahol a lakosság többségének az a legfőbb gondja, hogy milyen benyomást kelt, és kivel előnyös mutatkozni, Emma Thomas a legszívesebben átváltozna levegővé, de addig is rögeszmésen ragaszkodik a tökéletesség látszatához: úgy öltözik, hogy senki se lássa rajta a zúzódásokat, nehogy kiderüljön, mennyire távol esik a tökéletességtől az élete. Egy napon váratlanul beköszönt a szerelem, amelynek hatására Emma kénytelen tudomásul venni a saját értékét, bár ez azzal fenyegeti, hogy kiderül a titok, amelyet olyan kétségbeesetten takargat… Egy lány története az életet megváltoztató szerelemről, a leírhatatlan kegyetlenségről, és a törékeny reményről. A Reason to Breathe a nagy kritikai elismerést aratott Breathing-sorozat első kötete.

E. L. James - A ​szürke ötven árnyalata
A ​könyv, amelyről mindenki beszél… Az erotikus, mulattató és mélyen megindító Ötven árnyalat-trilógia olyan történet, amely hatalmába keríti és birtokba veszi olvasóját, azután mindig vele marad. Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem e világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana csendes szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt – de a saját feltételei szerint. Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere – multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja – ellenére démonok gyötrik és az önuralom kényszere emészti. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.

Rebecca Donovan - Visszafojtott ​lélegzet
Weslynben ​most mindenki tudja Emma titkát, de Carol már nem bánthatja. Vannak, akiket még mindig kísértenek annak az éjszakának a borzalmai, és vannak, akik kénytelenek szembenézni döntésük következményeivel. Emma csak most kezd visszatérni az igazi hétköznapokba, és ebben segítségére van életének két legfontosabb személye, szerelme, Evan és legjobb barátnője, Sara. A lány úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy anyjával is szorosabbra fűzze a viszonyát, ennek előmozdítása érdekében hozzá költözik. De biztosan ez a legjobb döntés? Képes lesz - e szembenézni mindazzal, amit múltja rejteget?

Sherry Gammon - Szerethetetlen
A ​tizenhét éves Maggie Brown kiugró arccsontjával és karikás szemével a kábítószeres modellek mintapéldánya lehetne. Maggie problémáját azonban nem a drogok, hanem az anyja jelenti. A lány ráadásul egyre jobban belegabalyodik Seth Prescottba, az új srácba a suliban, és attól fél, hogy a fiú is cserben fogja hagyni, mint mindenki más. Seth Prescott a rendőrség beépített embereként került a Port Fare High iskolába, de munkája dacára beleszeret Maggie-be. Miközben Seth azon fáradozik, hogy a New York állambeli Port Fare-t megszálló szadista drogdílereket kifüstölje a kisvárosból, a hajsza halálosra fordul, és Maggie élete is veszélybe kerül. Seth és Maggie önmagukat is megismerik humorral tarkított, összetört szívekkel övezett, romantikus útjukon, és eközben a világuk mindörökre megváltozik. Sherry Gammon első regénye, a Szerethetetlen egy trilógia első kötete. A sorozat az emberi szellem erejét és kitartását hirdeti – és azt, hogy soha nem szabad feladni, különösen ha szerelemről van szó.

Bihari Viktória - Egy ​negyvenes szingli majdnem (!) elcseszett élete
Szia, ​Viki vagyok, és az eddigi életem nem volt egy leányálom: érzelmi bántalmazás, játszmák, pánikzavar, gyógyszerek, hízás és depresszió. Mégis túléltem az első negyven évet, összeraktam magam, és most minden fasza. Félreértés ne essék, ez a könyv nem arról szól, hogy a kis dundi, szerencsétlen lány hogyan találta meg a szerelmet, és miként zuhant a karjaiba a nagy Ő. Ezeken a lapokon a saját tragédiáimon át lépkedek feléd, hogy megértsd és elhidd: nem vagy egyedül!

Suzanne Paul - A ​világ titokzatos meséi
6 ​különböző történet gyűlt össze egy könyvben, amelyek más-más valós országokban játszódnak, valós helyszíneken. Prágában a démoni vízköpők tébolyítanak meg egy ártatlan fiút. Norvégiában egy szörnytől kell megmenteni a világot, ami húsvétkor csap le. Erdélyben egy fiatal, vak fiú kerül életveszélybe, ráadásul egy zárdában, amely arra lenne hivatott, hogy megvédje és gyógyítsa a hozzá hasonló gyerekeket. Ám itt semmi sem az, aminek lennie kellene... Amerikában három testvér ellátogat a nagyihoz, ám ez a nagymama a legkevésbé sem az a szeretetre méltó, jószívű nagymama, akit minden unoka vágyna magának. Nem elég, hogy a nagyi olyan, amilyen, ráadásul egy szörnyű titokra is fény derül a padláson. Afrikában emberek tűnnek el egy rezervátumban és vadállatok lepik el a környéket. Egy magyar lány és egy régi legenda segítségével tudják hőseink feloldani az őket ért átkot. Végül a varázslatos Kambodzsában járunk. A kevésbé varázslatos, szegénységben, amelyben itt élnek az emberek, titokzatos körülmények között gyerekeket rabolnak el. Mindezt azért, hogy segítsék egy elvetemült nő terveit, aki úgy gondolja megtalálta az örök élet forrását.

Michelle Hodkin - The ​Unbecoming of Mara Dyer - Mara Dyer eszmélése
Mara ​Dyer azt hiszi, az élete furcsább már is nem lehet, miután egy kórházban tér magához, és nem emlékszik, hogy került oda. Pedig lehet. Amnéziája ellenére meggyőződése, hogy a barátait megölő, őt viszont titokzatos módon életben hagyó baleset nem egyszerű véletlen volt. Tényleg nem. Nem hiszi, hogy mindazok után, amin keresztülment, lehet még szerelmes. Nagyon téved.

David Almond - A ​vadóc
A ​tizenéves Blue Baker egy történetet ír... Nem varázslókról meg tündérekről, nem holmi "boldogan éltek, míg meg nem haltak"-ról szóló mesét, hanem egy igaz történetet félelemről, vérről, kalandokról. Mert ilyen a való élet. Legalábbis Blue számára. Mivel meghalt az édesapja, és Hopper, a városi vagány rászállt. Aztán Blue története saját életet kezd élni - fura, vad, varázslatos és sötét életet... És amikor a történet főszereplője, vadóc, éjszaka meglátogatja Hoppert, Blue-nak el kell gondolkoznia azon, hogy hol végződik ő, és hol kezdődik a vadóc. David Almond csodálatos sztoriját Dave McKean fantasztikus illusztrációi teszik teljessé.

E. L. James - Fifty ​Shades of Grey
When ​literature student Anastasia Steele is drafted to interview the successful young entrepreneur Christian Grey for her campus magazine, she finds him attractive, enigmatic and intimidating. Convinced their meeting went badly, she tries to put Grey out of her mind – until he happens to turn up at the out-of-town hardware store where she works part-time. The unworldly, innocent Ana is shocked to realize she wants this man, and when he warns her to keep her distance it only makes her more desperate to get close to him. Unable to resist Ana’s quiet beauty, wit, and independent spirit, Grey admits he wants her – but on his own terms. Shocked yet thrilled by Grey’s singular erotic tastes, Ana hesitates. For all the trappings of success – his multinational businesses, his vast wealth, his loving adoptive family – Grey is man tormented by demons and consumed by the need to control. When the couple embarks on a passionate, physical and daring affair, Ana learns more about her own dark desires, as well as the Christian Grey hidden away from public scrutiny. Can their relationship transcend physical passion? Will Ana find it in herself to submit to the self-indulgent Master? And if she does, will she still love what she finds? Erotic, amusing, and deeply moving, the Fifty Shades Trilogy is a tale that will obsess you, possess you, and stay with you forever.

Jodi Picoult - Tizenkilenc ​perc
Tizenkilenc ​perc alatt lenyírhatod a ház előtt a füvet. Befestheted a hajad. Megnézheted egy hokimeccs első harmadát... Tizenkilenc perc alatt meg tudod állítani a világot, és akár le is szállhatsz róla.

Stephen King - Carrie
A ​chamberlaini gimnáziumban közeleg az érettségi. A tizenhat éves, esetlen Carrie White-ot nemcsak bigottan vallásos anyja terrorizálja, hanem diáktársai - főként a lányok - gúnyolódásának is állandó céltáblája. Egy különösen megalázó esemény után a főkolomposokat megbüntetik, Carrie-ben pedig nőttön-nő az indulat, elégtételt akar venni az őt ért sérelmekért. Egyre inkább tudatosul benne, hogy félelmetes telekinetikus képessége micsoda hatalom... Stephen King sorrendben negyedik regénye ez, mégis elsőként jelent meg, és zajos sikert aratott: egy év alatt több mint egymillió példányt adtak el belőle. Írója akkoriban még középiskolai tanárként dolgozott, alig jött ki a fizetéséből, és ehhez a történethez nem fűzött komolyabb reményeket - kezdetben novellának szánta, de nem volt vele elégedett. Végül ki is dobta, az anekdota szerint felesége bányászta elő a szemetesből, és ő győzte meg a pályakezdő írót, hogy érdemes kidolgoznia az ötletet. Egy visszaemlékezésben afféle fordított Hamupipőke-történetnek nevezte a Carrie-t, amely később keletkezett, mint a - vele párhuzamba állítható - Rosemary gyermeke című film, de korábban, mint az Ördögűző. A regényből eredetileg Brian De Pálma rendezett filmet 1976-ban. A vadonatúj, 2013-as filmváltozat rendezője Kimberly Peirce, a két főszerepet Julianne Moore és Chloe Grace Moretz alakítja.

Wéber Anikó - Az ​osztály vesztese
Az ​éjszaka leple alatt furcsa kép kerül az osztály facebook oldalára: esetlen alak minionjelmezben, felette a falra írt felirat: Az osztály vesztese! Az osztályfőnök tombol, a diákok gyanakodva méregetik egymást. Tettesnek se jó lenni, de áldozatnak még rosszabb. Gyerekek életét ismerjük meg mindenestül, miközben velük izguljuk és szorongjuk végig ugyanazt a pár napot a felkeléstől a feleltetéseken át a napköziig. Vajon ki tette és miért? Korosztály: 11+

Sherry Gammon - Elviselhetetlen
A ​fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogva tartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst. Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbb számára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti. Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?

Liane Moriarty - Big ​Little Lies
Sometimes ​it’s the little lies that turn out to be the most lethal. . . . A murder . . . a tragic accident . . . or just parents behaving badly? What’s indisputable is that someone is dead. But who did what? _Big Little Lies_ follows three women, each at a crossroads: Madeline is a force to be reckoned with. She’s funny and biting, passionate, she remembers everything and forgives no one. Her ex-husband and his yogi new wife have moved into her beloved beachside community, and their daughter is in the same kindergarten class as Madeline’s youngest (how is this possible?). And to top it all off, Madeline’s teenage daughter seems to be choosing Madeline’s ex-husband over her. (How. Is. This. Possible?) Celeste is the kind of beautiful woman who makes the world stop and stare. While she may seem a bit flustered at times, who wouldn’t be, with those rambunctious twin boys? Now that the boys are starting school, Celeste and her husband look set to become the king and queen of the school parent body. But royalty often comes at a price, and Celeste is grappling with how much more she is willing to pay. New to town, single mom Jane is so young that another mother mistakes her for the nanny. Jane is sad beyond her years and harbors secret doubts about her son. But why? While Madeline and Celeste soon take Jane under their wing, none of them realizes how the arrival of Jane and her inscrutable little boy will affect them all. _Big Little Lies_ is a brilliant take on ex-husbands and second wives, mothers and daughters, schoolyard scandal, and the dangerous little lies we tell ourselves just to survive.

Jodi Picoult - Nineteen ​Minutes
In ​this emotionally charged novel, Jodi Picoult delves beneath the surface of a small town to explore what it means to be different in our society. In Sterling, New Hampshire, 17-year-old high school student Peter Houghton has endured years of verbal and physical abuse at the hands of classmates. His best friend, Josie Cormier, succumbed to peer pressure and now hangs out with the popular crowd that often instigates the harassment. One final incident of bullying sends Peter over the edge and leads him to commit an act of violence that forever changes the lives of Sterling’s residents. Even those who were not inside the school that morning find their lives in an upheaval, including Alex Cormier. The superior court judge assigned to the Houghton case, Alex—whose daughter, Josie, witnessed the events that unfolded—must decide whether or not to step down. She’s torn between presiding over the biggest case of her career and knowing that doing so will cause an even wider chasm in her relationship with her emotionally fragile daughter. Josie, meanwhile, claims she can’t remember what happened in the last fatal minutes of Peter’s rampage. Or can she? And Peter’s parents, Lacy and Lewis Houghton, ceaselessly examine the past to see what they might have said or done to compel their son to such extremes. Nineteen Minutes also features the return of two of Jodi Picoult’s characters—defense attorney Jordan McAfee from The Pact and Salem Falls, and Patrick DuCharme, the intrepid detective introduced in Perfect Match. Rich with psychological and social insight, Nineteen Minutes is a riveting, poignant, and thought-provoking novel that has at its center a haunting question. Do we ever really know someone?

Stephen King - Carrie ​(angol)
Carrie ​White was no ordinary girl. Carrie White had a gift - the gift of telekinesis. And when, one horrifying and endless night, she exercised that terrible gift on the town that mocked and loathed her, the result was stunning and macabre.

Margaret Atwood - Cat's ​Eye
Herself ​the daughter of a Canadian forest entomologist, Atwood writes in an autobiographical vein about Elaine Risley, a middle-aged Canadian painter (and daughter of a forest entomologist) who is thrust into an extended reconsideration of her past while attending a retrospective show of her work in Toronto, a city she had fled years earlier in order to leave behind painful memories. Most pointedly, Risley reflects on the strangeness of her long relations with Cordelia, a childhood friend whose cruelties, dealt lavishly to Risley, helped hone her awareness of our inveterate appetite for destruction even while we love, and are understood as characteristically femininea betrayal of other women that masks a ferocious betrayal of oneself. Atwood's portrayal of the friendship gives the novel its fraught and mysterious center, but her critical assessment of Cordelia and the "whole world of girls and their doings" also takes the measure of a coercive, conformist society (not quite as extreme as in the futuristic The Handmaid's Tale ). Emerging "the stronger" for her latecoming understanding of herself, Risley in the final pages rises above the ties that bound her, transcendently alive to the possibilities of "light, shining out in the midst of nothing." (From Publisher's Weekly)

Patricia Evans - Szavakkal ​verve
A ​partnerbántalmazás nem véletlen, kiszámíthatatlan indulati cselekedet, hanem rendszeres, módszeres folyamat, amely a partner szóbeli bántalmazásával kezdődik. Bár a sértő, gúnyos hangban sokan felismerjük a szóbeli bántalmazást, a kifinomultabb formák iránt kevésbé vagyunk érzékenyítve. Ez a könyv segít a szóbeli erőszak fajtáinak felismerésében, és konkrét technikát javasol, melyekkel konfrontálhatjuk a szóbeli támadás elkövetőjét, egészségesebb határokat jelölhetünk ki párkapcsolatainkban, vagy felismerjük, ha kapcsolatunk menthetetlen.

Sherry Gammon - Unlovable
Seventeen ​year-old Maggie Brown is truly the poster child for Heroin Chic, complete with her jutting bones and her dark-ringed eyes. She’s struggling with her growing feelings for the new guy at school, Seth Prescott, and fears he is just another person who will let her down, like everyone in her life has done thus far. Seth Prescott is an undercover cop assigned to Port Fare High, and despite his job, he’s developed strong feelings for Maggie. Seth’s working tirelessly to flush out the sadistic heroin peddlers that have invaded the small town of Port Fare, New York, while Maggie fights to stay alive as the search turns deadly. Seth and Maggie’s romantic journey is one of humor, heartbreak and self-discovery as their world is about to change forever.

Michelle Hodkin - The ​Unbecoming of Mara Dyer
Mara ​wakes up from a coma with no memory of the accident that caused the deaths of her best friend, boyfriend, and boyfriend's sister. The doctors tell her parents that starting over in a new state, a new school will be good for her and to let the memories come back on their own. But Mara's new start is anything but when she sees the faces of her dead friends everywhere and her world is falling apart. And then she begins to see people's deaths before they happen - at least she thinks that is what is happenning. On top of that, the most beautiful boy she has ever seen can't seem to leave her alone, but is his agenda more than he leads on?

Shannon Thomas - Gyógyulás ​a rejtett bántalmazásból
Mindenhol ​akadnak mérgező emberek a családokban, párkapcsolatokban, munkahelyeken, vallási közösségekben elrejtőzve. A pszichés bántalmazás alattomos és rejtett természete abból fakad, hogy a bántalmazók viselkedésének fontos elemei a megrögzött és ismétlődő titkos játszmák, melyeket egyedül vagy többedmagukkal űznek a céltáblának kiszemelt személlyel. A pszichés bántalmazás elszenvedői gyakran nem tudják pontosan leírni, mi is történt velük, sőt sok esetben nincsenek tudatában annak, hogy bántalmazó kapcsolatban élnek. A pszichés bántalmazásnak nincsenek külsérelmi nyomai. Nincsenek kék foltok, törött csontok, sem pedig lyukak a falban. A sebek, törések és lyukak a bántalmazottak belsejében vannak elzárva. A könyv felfedi a rejtett bántalmazás valódi természetét, és bemutatja a bántalmazásból való felépülés szakaszait, melyeken a terapeuta szerző megfigyelései alapján minden bántalmazott keresztülmegy a mérgező kapcsolatokból való gyógyulás során. A könyv egyszerűen, közérthetően és mély empátiával kíséri végig a túlélőket a felépülés útján.

Abbi Glines - Twisted ​Perfection
Life ​outside of her house was a new experience for Della Sloane. The dark secrets of her past weren’t something she ever intended to share with anyone. They would never understand. No one would ever get close enough to find out. Besides there was always a chance she’d go crazy sooner than they expected… Woods Kerrington had never been one to be attracted to fragile females. They seemed like too much work. He wasn’t in it for the work just the pleasure. A night full of naughty fun had been exactly what was on his mind when he’d laid eyes on the hot little number that didn’t know how to pump gas and needed some help. What he didn’t know was she was as fragile as they came. The carefree girl who spoke her mind and didn’t care what the world thought of her was more breakable than he could ever imagine…

K. Webster - Dirty ​Ugly Toy
Her ​time is over. Things are looking up. She’s dirty and ugly. He’s wicked but handsome. Six months to toy with her. Six months of vacation and a ton of money. I’ll hurt her beyond repair. I’ve been through much worse. She's difficult to control and doesn't obey. I'm done submitting to anyone or anything in this life. I should hate her. I should hate him. The game has changed. I will win. Dirty Ugly Toy is a novel that blurs the lines of right and wrong, deals with abuse, contains dubious consent, and adult subject matter. If you are sensitive to violent sexual situations, the book may not be suitable for you. Some parts of this book are not easy to read and are not intended for everyone. However, those that keep an open mind and stick with it will not be disappointed.

Anna Todd - After ​Passion
Life ​will never be the same ... Tessa Young ist attraktiv und klug. Und sie ist ein Good Girl. An ihrem ersten Tag an der Washington Central University trifft sie Hardin Scott. Er ist unverschämt und unberechenbar. Er ist ein Bad Guy. Er ist genau das Gegenteil von dem, was Tessa sich für ihr Leben wünscht. Und er ist sexy, gutaussehend und zieht Tessa magisch an. Sie kann nicht anders. Sie muss ihn einfach lieben. Und sie wird nie wieder die sein, die sie einmal war.

Beth O'Leary - Az ​ágybérlő
Az ​új Jojo Moyes... Megvan benne a Mielőtt megismertelek összes hozzávalója. Cosmopolitan Tiffy és Leon egy lakásban laknak. Tiffy és Leon ugyanabban az ágyban alszanak. Tiffy és Leon még sosem találkoztak... Tiffynek egy olcsó albérletet kell találnia. Méghozzá azonnal. Leon éjszakánként dolgozik, és meglehetősen pénzszűkében van. A barátaik azt gondolják, hogy elment a józan eszük, de ők úgy érzik, megtalálták a tökéletes megoldást: amíg Tiffy dolgozik, a férfié az egyágyas lakás, a fennmaradó időben viszont a nőé. A helyzetüket tovább bonyolítja egy megszállott expasi, egy követelőző ügyfél, nem beszélve egy igazságtalanul bebörtönzött fivérről, így hamar rá kell jönniük, hogy ha jól akarják érezni magukat az otthonukban, akkor minden szabályt fel kell rúgniuk…

Rebecca Donovan - Liebe ​verletzt
Liebe ​ist langmütig. Liebe ist geduldig. Aber Liebe ist nicht blind … … und sie sieht nicht ewig zu, wie Emma leidet. Genau das aber macht Evan so gefährlich – wenn er die Striemen auf ihrem Rücken entdeckt und die Brandwunden auf ihren Armen … wenn er herausfindet, dass ihre Stiefmutter sie brutal misshandelt, wird er sie befreien wollen aus dieser Hölle auf Erden. Und weil Emma das spürt, stößt sie Evan mit Nachdruck von sich. Den Menschen, dessen Liebe sie heilen könnte. Den Menschen, den sie am meisten begehrt. Weil diese Liebe sie das Leben kosten kann … Rebecca Donovan zeichnet schonungslos und beklemmend realistisch die Folgen von häuslicher Gewalt vor dem Hintergrund einer atemberaubend spannenden Thriller-Handlung.

Stephen King - Carrie ​(német)
Als ​Dreijährige lässt sie einen Steinregen auf ihr Elternhaus niederregnen, weil ihre Mutter ihr in einem Anfall religiösem Wahns nach dem Leben trachtet. Als Sechzehnjährige muss sie einen Augenblick tiefster Demütigung erleben. Schon immer von ihren Mitschülern wegen ihrer scheuen zurückhaltenden Art gehänselt, wird sie auf dem Abschlussball der Schule das Opfer eines bösen Streichs. Schmerz, Enttäuschung, Wut treiben Carrie zum Äußersten, die beseelt und besessen ist von einer unheimlichen Gabe: Mit schierer Kraft ihres Willens entfesselt sie ein Inferno, gegen das die Hölle ein lieblicher Garten Eden ist. Das ist Carrie - beseelt, besessen von einer unheimlichen Gabe mit ungeheurer Tragweite und furchtbaren Folgen

M. Robinson - El ​Diablo (angol)
I ​was ruthless. I was feared. I had sacrificed. Myself. Her. Everything... Living in a world where I was worth more dead than alive was a choice. I was a bad man, never claimed to be anything else. I’ve done things I’m not proud of. Seen things that can’t be unseen. I’ve caused pain that I can’t undo. It was all my choice. Every decision. Every order. Right and wrong never mattered. Until her. She was under my protection, until she became my obsession. But who was going to save her... From. Me. The devil himself. Fate brought us together. Destiny destroyed us. STANDALONE. New Adult Contemporary Romance: Full length novel.

Takács Hajnal - Bántalmazottak ​igazsága
A ​családon belüli erőszak olyan társadalmi probléma, ami közvetve és közvetlenül is kifejti káros hatását. Az erőszak természetének ismerete hozzásegít a probléma felismeréséhez, megelőzéséhez és kezeléséhez. Ez a könyv ebben kíván segíteni nemcsak az érintetteknek, hanem azoknak is, akik fékeznék az erőszak pusztító hatását. "Őszinte, mélyen átgondolt és átérzett írás. A könyv bátorságra késztet, és tisztázza mindazt, ami zavaros. Senki sem érdemel erőszakot." Feldmár András pszichológus és pszichoterapeuta "Különleges alkalom, hogy valaki egyszerre ír könyvet a téma érintettjeként és szakértőjeként. Izgalmas lett a könyv, főleg a személyes, vallomásos részek mennek mélyre." Dr. Gyurkó Szilvia jogász, gyerekjogi aktivista "Ez a könyv az alapja mindennek, amit a bántalmazásról tudni és elmondani kell. Hiszek abban, hogy ez a könyv sok mindenki számára a lezáró gondolatokat fogja elhozni." Demcsák Zsuzsa televíziós műsorvezető, A másik életem szerzője "Ez az egyik legfontosabb írás, amit valaha ajánlhattam. Mindenki segíthet a családon belüli erőszak áldozatainak azzal, hogy megérti, mi, miért és hogyan történik velük." Bombera Krisztina televíziós újságíró

Stephen King - Carrie ​(olasz)
Il ​romanzo racconta la storia di Carrie White, una liceale che vive in una piccola città del Maine con una madre ossessionata dalla religione. Goffa, solitaria, vittima dei tiri mancini dei suoi coetanei, Carrie scopre gradualmente di avere poteri telecinetici, poteri che si erano già manifestati all'età di tre anni, dopo il primo choc della sua vita. Un giorno, l'innocente e beffeggiata Carrie userà il suo potere e sarà ovunque orrore, distruzione e morte.

Sherry Gammon - Unbearable
Booker ​Gatto is done. Done with women, his old life, all of it. Only the love of his friends in Port Fare keeps him going as he leavs the MET in exchange for the quit life his new law practice will provide. Tess Selleck, once as ambitious and determined as she is smart and beautiful, had to leave everything and everyone she loves in San Diego to escape the man who destroyed her life and now wants her dead. Together Booker and Tess find love when they least expect it, until their pasts drive them apart. Is there a happily ever after for these damaged lovers? Or is the thought of loving and trusting again simply Unbearable?

Sarah Brianne - Vincent
Vincent ​knows the glamorous side of the Mafia, being born a soldier. Lake lives on the opposite side of the tracks, born the daughter of a soldier. The light and dark side of him are at constant war, but he is letting his darkness reign. She is trying to find peace, and she will soon be far enough away to find it. Discovering that his boss owns her, showed him how little he knew her. Knowing all about him only makes her want to hate him. I’m a fu**ing made man. I’m just fu**ing trailer trash.

Kollekciók