Ajax-loader

'abortusz' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Kovács Ferenc - Kovácsné Treer Mária - Ne ​félj, nem ítéllek el! - kiút az abortusz okozta fájdalomból
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ramón Lucas Lucas - A ​bioetikáról mindenkinek
A ​bioetika mai problémái nem csupán a szakemberek szűk csoportját foglakoztatják: beszél róluk a parlamenti képviselő, az egyetemi tanár és a háziasszony, az orvos és a pap, az újságíró, a bolti eladó vagy az autószererlő - a bioetika mindenkié. Aki fogékony az emberi élet értékének kérdései iránt, nem kerülheti meg a következő problémákat: A gyermek ajándék, akit elfogadnak, vagy termék akit készítenek? Vajon minden elfogadható erkölcsileg ami technikailag megvalósítható? Bizonyos betegségek - például az Alzheimer-kór - gyógyításának jó célja feljogosít-e a humánembriókkal való kisérletezésre és elpusztításukra? Miért ne vessünk véget a szenvedésnek a "jó halállal", vagyis az eutanáziával? Könyvünk többek között a fenti, életbe vágó kérdésekre igyekszik mindenki számára érthető válaszokat adni.

Annalisa Strada - Két ​rózsaszín csík
Perla ​élete olyan, mint a legtöbb 16 éves lányé. Iskolába jár, sportol, ábrándozik, és barátnőjével, Allegrával megosztja minden titkát. Ami hiányzik az életéből: a szerelem. Bár óvodás kora óta tetszik neki a suli egyik legmenőbb sráca, Cesare, úgy tűnik, nála nincs esélye. A két fiatalt azonban egy buliban mégis elragadja a hév, és váratlanul megtörténik, ami elképzelhetetlennek tűnt: összejönnek egy éjszakára. A lány azonban nem sokkal később rájön, hogy terhes... Kire számíthat ebben a helyzetben egy kamasz? Merre induljon? Kinek mondja el, mi történt? És persze a legfontosabb: vállalja-e az anyaságot Perla?

Dr. Elek Csaba - A ​fogamzóképesség zavarai
A ​fogamzóképesség zavarai (meddőség, spontán vetélések) gyakoriságuk alapján világszerte népbetegségszámba mennek. Ez nem betegség, hanem számos testi és/vagy lelki kórfolyamat többnyire nem egyetlen, de rendszerint vezetőtünete. Eredményesen csak akkor gyógyítható, ha az ok pontosan megnevezhető. A gyermektelenség sok család életét tönkreteszi, s egyéni tragédiákhoz vezet. Jelen, hiánypótló könyv célja, hogy az infertilitás témában felgyülemlett számtalan kérdésre választ adjon, akár a háttérben húzódó betegségről, akár a kivizsgálás menetéről, akár a lehetséges gyógymódokról legyen szó. A könyvet a szakembereken kívül az érintettek is nagy haszonnal forgathatják.

Kollekciók