Ajax-loader

'arab nyelvű' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Covers_449290
Szókincspróba ​1. Ismeretlen szerző
12

Ismeretlen szerző - Szókincspróba ​1.
A ​Szókincspróba füzetek (1 -2) célja, hogy ki-ki maga ellenőrizhesse, mennyire sikerült elsajátítania az adott nyelv szókincsét. Nincs más dolgunk, mint hogy a képek melletti rubrikákba beírjuk a megfelelő szót vagy kifejezést - persze az idegen nyelven. A képek most is segítenek abban, hogy felfrissítsük emlékezetünket. Akinek sikerül maradéktalanul megbirkóznia a Szókincspróba feladataival, az elmondhatja: valóban birtokában van az illető nyelv alapszókincsének.

Kasza Julianna - Snow ​White & The 7 Dwarfs
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dévényi Kinga - Iványi Tamás - Lengyel Zoltán - Halad ​a karaván
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_449282
Kezdők ​arab nyelvkönyve Ismeretlen szerző
15

Ismeretlen szerző - Kezdők ​arab nyelvkönyve
A ​világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótára.

Zakaria Tamer - Fekete ​haj halála
A ​keleti irodalom iránt érdeklődők kivételével már közhely, de igaz: a szíriai születésű író neve és munkássága éppoly ismeretlen a magyar olvasók előtt, mint a többi "harmadik világbeli" kortársáé. Pedig napjainkban ő az egyik legkeresettebb arab nyelvű szerző, akinek írásai nemcsak az arab és iszlám kultúrkör olvasóinak szolgálnak élményül. Műveinek fordításai ismertté tették az európai könyvbarátok előtt is. A nagy világnyelveken kívül hozzáférhetők olaszul, oroszul és szerbül is. Zakira Tamer elbeszéléseinek publikálása nagyon is időszerű, mert manapság olyanok is megpróbálják befolyásolni a közvéleményt, akik nem ismerik az ott élők valódi világát.

Mira Lobe - Das ​kleine Ich bin ich
Auf ​der bunten Blumenwiese geht ein kleines Tier spazieren. Es fühlt sich mit vielen anderen Tieren verwandt – obwohl es keinem ganz gleicht. Es ist kein Pferd, keine Kuh, kein Vogel, kein Nilpferd – und langsam beginnt es an sich zu zweifeln. Aber dann erkennt das kleine Tier: Ich bin nicht irgendwer, ich bin ich. (Mit Bastelanleitung)

Dr. Abbas Youssef - Magyar-arab ​Szótár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dr. Abbas Youssef - Arab-Magyar ​Szótár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Frederic Du Pre Thornton - Elementary ​Arabic
Ideal ​for beginners, this abridged version of William Wright's classic Grammar of the Arabic Language offers students an easy-to-use reference that omits superfluous details but retains the essentials. The three-part treatment covers orthography, parts of speech, and syntax — all in concise and accessible terms. An indispensable companion volume for readers of Arabic texts.

Covers_419214
Arab ​társalgás Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Arab ​társalgás
Lehetővé ​tesszük Önnek a kommunikációt utazásai során a mindennapi helyzetekben és vészhelyzetekben egyaránt, még akkor is, ha az adott nyelvben teljes kezdőnek számít. A hangsúlyt az aktív kommunikációra, az áttekinthetőségre és a szövegben való könnyű tájékozódásra fektettük.

Jane Wightwick - Mahmoud Gaafar - Mastering ​Arabic
This ​book teaches the modern standard Arabic which is the universal language of the Arab world, understood by all the Arabic speakers. It is also the language of almost all written material, formal TV programmes, talks etc.

Wahid Ben Alaya - Michel Quitout - Marokkói ​arab kapd elő
Eredeti, ​könnyen használható, kényelmes nyelvkönyv utazásaihoz. Az ASSIMIL zsebkönyvvel biztonságban érezheti magát, hiszen mindig kéznél vannak a: - legfontosabb szavak, - hétköznapi társalgás kifejezései, - helyi szokások-szólások. A köznyelv egyedülállóan gazdag szókincsével mind a nehéz, mind pedig a várva várt pillanatokban sem jöhet zavarba. Élvezetes beavatás a nyelvi szerkezetek rejtelmeibe már az első oldalakon! Az utazáson kívül itthon is kitűnő segítség az eltévedt turisták felkarolásához. Sőt, a nyelvvel való behatóbb ismerkedéshez is kedvet kaphat...

Dévényi Kinga - Iványi Tamás - Moukhtar Abdel-Moneim - Arab ​1.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dévényi Kinga - Iványi Tamás - Az ​arab írás 1.
Könyvünk ​gyakorlati arab íráskönyv, melyben kétféle arab írást tanítunk meg: először a nyomtatásban használt neszhi írást, majd - kevésbé részletesen - a kézírásban használt rukaa írást. Mindezt egy rövid arab hangtani összefoglaló egészíti ki. Az arab írás történetét, az arab kalligráfiát és az arab írással kapcsolatos mágikus praktikákat könyvünk második kötete ismerteti. A neszhi írás hagyományosan a könyvmásolók írása volt, majd a könyvnyomtatás elterjedésével ez lett a nyomtatott írás az egész arab világban. A Magreb országokban régebben az ún. magrebi írást használták, pár évtizede azonban már itt is áttértek a neszhire. A rukaa írás a neszhiből fejlődött ki, annak tulajdonképpen egyszerűsített, gyorsabban írható változata. Az arab világ nagy részében ez szolgál kézírásként, kivételt csak a Magreb országok, Tunisz, Algéria, Marokkó képeznek.

Karin C. Ryding - A ​Reference Grammar of Modern Standard Arabic
Keeping ​technical terminology to a minimum, this comprehensive handbook provides a detailed yet accessible overview of Arabic wherein its phonology, morphology and syntax can be readily accessed. Accompanied by extensive examples, it will prove an invaluable practical guide for supporting students' textbooks, classroom work or self-study, and a useful resource for scholars and professionals. Book Description A Reference Grammar of Modern Standard Arabic is a comprehensive handbook on the structure of Arabic. Keeping technical terminology to a minimum, it provides a detailed yet accessible overview of Arabic in which the essentials of its phonology, morphology and syntax can be readily looked up and understood. Accompanied by extensive examples, it will prove an invaluable practical guide for supporting students' textbooks, classroom work or self-study, and will also be a useful resource for scholars and professionals wishing to develop an understanding of the key features of the language.

Kollekciók