Ajax-loader

'böngészőkönyv' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Hartmut Bieber - Óriásböngésző
Akár ​a tanyán, a játszótéren, a pályaudvaron, a sípályán, a majálison vagy bármilyen más izgalmas helyen járunk, mókás dolog a minket körülvevő világot böngészni. Bárhol is üssük fel ezt a könyvet, kiemelt figurák, állatok és tárgyak sora várja, hogy megtaláljuk őket az adott oldal forgatagában. Míg a kicsik keresgélnek, nemcsak jól szórakoznak, de fejlődik a koncentrációs képességük és megfigyelőkészségük is. Kalandra fel, az Óriásböngésző minden apró felfedezőt vár!

Rotraut Susanne Berner - Éjszakai ​böngésző
Éjszaka ​borult Nekeresdfalvára. Békésen alszik a város. Vagy mégsem? Vannak, akik nagyon is ébren vannak! A könyvtárban izgalmas éjszakai olvasás zajlik, a rendőrök egy betörőt üldöznek a városon át, mások pedig a tűzijátékra igyekeznek a parkba. Denevérek, kóborló cicák és holdfényben andalgó szerelmesek népesítik be Nekeresdfalva csendes, alvó utcáit. És ha figyelsz, talán még a halk hortyogást is meghallod a langyos, nyári éjszakában…

Rotraut Susanne Berner - Tavaszi ​böngésző
A ​hideg, havas tél után itt a jó illatú, langyos tavasz. Felpezsdül az élet. Az emberek és az állatok mind a szabadba vágynak. Mennyi látnivaló akad a kertben, a parkban, az utcán vagy a piactéren! Újabb történeteket fedezhetünk fel a képekbe rejtve, és a téli részből megismert szereplőket is viszontláthatjuk. Ha elég figyelmesen böngésszük a képeket, megtudhatjuk, hogy kivel mi történt az utolsó találkozásunk óta.

Rotraut Susanne Berner - Téli ​böngésző
Milyen ​is egy város a karácsony közeledtével? Mondjuk leginkább egy megbolydult hangyabolyra emlékeztet, lüktetve, pulzálva hagyja, hogy rohangáljanak rajta az emberek ide-oda, ajándékokért és még rengeteg fontos dologért. Az egyetlen biztos pont a lassan és nyugodtan közeledő Mikulás, aki a könyvben minden oldalon megtalálható. Azt nem áruljuk el, hogy pontosan merre, segítségül csak annyit, hogy ő most nem szánon érkezik…

Pikler Éva - Balatoni ​böngésző
A ​Balaton partján tomboló nyári vihar meglepi a parton kempingező diákcsapatot. A szél szétszórja a holmijukat a tó körül. Utazd velük körbe Balatont, hogy megkeressétek elveszett tárgyaikat! 50 tárgy 12 helyszínen, Pikler Éva humoros és mesés rajzaival! Balatonfüred ‒ Tihany ‒ Balaton-átúszás ‒ Siófok ‒ Vitorlásverseny ‒ Völgyhíd ‒ Kis-Balaton ‒ Keszthely ‒ Sümeg ‒ Szigliget ‒ Badacsony ‒ Káli-medence

Rotraut Susanne Berner - Őszi ​böngésző
Tél, ​tavasz és nyár után őszbe fordul minden Nekeresdfalván. A művelődési házban Sütőtök Fesztivált tartanak, a főtéren pedig szüreti mulatságra gyűlik össze a város apraja-nagyja. Lesz itt tánc, zene, lampionos felvonulás, és átadják a szép, új óvodát is. Rotraut Susanne Berner az őszi böngészőben számtalan új történetet varázsol elénk libákról, régi ismerősökről, nászutasokról, és hazatérő, elcsatangolt háziállatokról.

Pere Rovira - Keresd ​meg a vadon állatait!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pere Rovira - Keresd ​meg a Föld állatait!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Claudia Zeff - Állatok
"A ​könyvről: Ennek az állatokról szóló kedves könyvnek a szórakoztatás és a tanítás a célja. Csaknem minden gyermeket magával ragad az állatok világa, és szívesen veszik majd kézbe újra meg újra ezt a könyvet. Már a kisgyerekek is élvezettel nézegetik a mulatságos rajzokat, beszélgetnek róluk, felnőtt segítségével pedig megpróbálják felismerni a fajokat, és elolvasni a nevüket. A nagyobbak is hasznosan forgathatják majd a könyvet, a képekből kiolvashatják hol és hogyan élnek az egyes állatok, s az ismeretlen és ismerős állatok jellegzetes élőhelyeinek bemutatása is sokban bővíti ismereteiket. Az összes nevet és kifejezést tartalmazó szószedetben való eligazodás jó gyakorlat a szótárak és enciklopédiák majdani használatához is. A könyv a rajzok böngészése, a szavak betűzgetése, olvasása, használata során szélesíti a gyermekek látókörét, s így egy izgalmas utazást tehetnek az állatok világába." - Betty Root

Guido Wandrey - Egy ​nap az állatkertben
Egy ​egész nap az állatkertben sok izgalmas kalandot kínál. Rengeteg a látni-, a felfedeznivaló. Aki igazán szemfüles, minden oldalon megtalálhatja a pimasz kismajmot, aki elcseni Sanyi piros sapkáját. Segíts Sanyinak a keresésben!

Anne Suess - Sürgés-forgás ​Macivárosban
Macivárosban ​mindig történik valami érdekes. A vásárban a gyerekek szüleikkel körhintáznak, és a szellemvasúton rémüldöznek, a toronyban tűz ütött ki, ezért kivonul a macitűzoltóság, az iskolában pedig a macigyerekek írni, olvasni, számolni tanulnak. Anne Suess nagy szeretettel rajzolt, részletgazdag képeit elsősorban az óvodás korú gyerekek böngészhetik örömmel.

Rob Lloyd Jones - 1001 ​kalózos felfedeznivaló
Kutasd ​át a kalózkikötőket, a viharos tengereket és az elsüllyedt hajókat...és találj rá az elveszett kincsekre!

Kamini Khanduri - Nyomozás ​a történelemben
Képzeletbeli ​időutazásra invitál a nagyalakú képeskönyv, feltárva a világtörténelem változó helyszíneit, sokféle népének életét. Kr.e. 15000-től veszi kezdetét a krónika, s elvezet egészen a 20. századig. A színes tablóképek - egy-egy tematikus összeállításban - életre keltik az ősközösségi emberek, az első városok lakói, az ókori Egyiptom, Asszíria, Athén, Róma világát. A továbbiakban rövid kis írások mutatják be a középkori Európát. Nem csupán időben, térben is nagy távolságokra röpít a kötet; az inkák földjére, Kínába, Indiába, a 17. századi Hollandiába, XIV. Lajos fényes Versailles-i palotájába. A záró képek az iparvárosok, a metropolisok 19-20. századi világát érzékeltetik. ; A nagy tablókép köré rendezett, kisméretű színes képekhez feladatok társulnak. A gyerekeknek arra kell törekedniük, hogy a nagy belső képen sorra fölleljék a keretben kiemelt tárgyakat, alakokat. (A megfejtéseket a kötet a záró lapokon közli.) Mutató gazdagítja az ötletes kiadványt, mely egyik olvasatában voltaképpen képrejtvények sora. - A 8-10 éveseknek ajánlott.

Pere Rovira - Keresd ​meg a tanya állatait!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Zdeněk Miler - A ​kisvakond nagy böngészője
Ha ​fellapozod ezt a lapozót, lépten-nyomon a kisvakonddal és barátaival találkozhatsz. Mindig nagy a nyüzsgés az erdőn, a mezőn, vagy éppen nyusziék odújánál. Böngészd végig a képeket, és meséld el saját szavaiddal a kisvakond vidám történetét!

Guido Wandrey - Egy ​nap a vidámparkban
Egy ​egész nap a vidámparkban remek mulatság. Rengeteg a látni- a felfedeznivaló. Van itt körhinta, lovagvár és kalózhajó! Aki jó megfigyelő, minden oldalon megtalálhatja Csutakot, aki kolbászt szeretne enni. Segíts az ikreknek és a mamájuknak, hogy megtalálják a kis szökevényt!

Guido Wandrey - Egy ​nap a tengeren
Egy ​tengeren töltött nap bizony remek kaland. Mi minden felfedeznivaló van egy tengerjáró hajón! És amíg barangolunk a hajó fedélzetén, kereshetjük Lizával a csintalan papagájt, aki már a felszálláskor megszökik a kalitkából. Misi bácsi és Tamás, a hajósinas is segítenek.

Covers_244048
Játékok ​és rejtvények Ismeretlen szerző
5

Ismeretlen szerző - Játékok ​és rejtvények
Ez ​az érdekes könyv bővelkedik izgalmas játékokban és észpróbáló rejtvényekben, amelyekkel hosszú órákon át elszórakozhatsz. Választhatsz már kész, játszható játékok közül, de magad is elkészítheted a játékokat a könnyen követhető útmutatók szerint. Kis híján száz igazi beugratós kérdés teszi próbára eszedet és megfigyelőképességedet. A megoldások kulcsát és a megfejtéseket a könyv végén találod.

Kalmár István - Peti ​és a kifli
Felkelt ​a nap, itt a reggel. Indulni kell az óvodába, iskolába, munkahelyre. Te hogyan ébredsz: morcosan vagy mosolyogva? Nézd csak meg gyorsan, milyenek az emberek reggel! És azt is, milyen munkába indulhatnak. Délután megfordul az irány, mindenki hazafelé tart. Keresd meg a képeken Petit meg a kiflit. Mi történik velük, el tudnád mesélni? Fel tudsz ismerni több bácsit is a képeken? Mit csinál a "pecás" meg a "sakkos" bácsi egész nap? Hát a focista Berci? Merre vezeti az okos kutya a gazdiját? Na látod, milyen ügyes vagy! A képek segítségével mindenre tudsz válaszolni.

Rotraut Susanne Berner - Nyári ​böngésző
A ​tavasz után itt a forró nyár. Érik a meggy. Mezítláb szaladgálnak a gyerekek, és kiadós záporok frissítik fel a növényeket a rekkenő forróságban. Ebben a részben is folytatódnak a kalandok, és egyre újabb szereplőket ismerhetünk meg közelebbről. Rocraut Susanne Berner újabb játékra hív minket, mert minden képen elrejt egy kisegeret, akit nem is olyan könnyű ám megtalálni!

Sven Nordqvist - Fedezd ​fel Pettson és Findusz farmját!
Ismered ​az öreg Pettsont és kandúrját, Finduszt? A farmjukon, Svédországban mindennap történik valami vicces. Hogy milyen vidáman élnek együtt, te is megtudhatod, ha figyelmesen átböngészed a képeket. Ha elég kíváncsi vagy, talán azokat a különös, apró lényeket is felfedezheted, akik a farmon együtt élnek Pettsonékkal. De vigyázz, a muklákat nem mindenki láthatja!

Guido Wandrey - Vidám ​nyüzsgés az óvodában
Vidám ​nyüzsgés minden évszakban. Mi történk az oviban? A képek részletei mindent elárulnak. Nézegesd, keresgélj, fedezd fel és mesélj! Az óvodában sok élmény vár rád - az év minden szakában. A Pitypang óvodában így telik az év: Tavasszal a gyerekek szeme láttára zöldül ki az udvar, ahol húsvéti tojásokat keresgélnek. Nyáron egy patak partjára kirándulnak, osszel sárkányt eregetnek. A téli lámpás felvonulást mindenki örömmel várja, és természetesen a Mikulást is. Az öt kis barátot, Emmát, Bálintot, Petrát, Zsófit és Ádámot minden oldalon megtalálod. Csak jól nyisd ki a szemed, rajta!

Susanne Gernhäuser - Keress, ​találj, mesélj! 2.
A ​második Keress, találj, mesélj! képeskönyv oldalai rengeteg keresni-, találni- és mesélnivalót rejtenek. Piac, óvoda, építkezés, orvosi rendelő, strand, állatkert, bevásárlóközpont, vasútállomás mind-mind izgalmas, felfedezésre váró helyek az apróságok számára.

Guido Wandrey - Vidám ​nyüzsgés a színek és formák körül
Vidám ​nyüzsgés a színek és a formák körül Nézegesd, keresgélj, fedezd fel és mesélj! Keresd meg a hat színt és a hat formát! Mindegyikbôl öt van: a piros háromszögből, a kék körből, a sárga csillagból, a narancssárga oválisból, a zöld négyzetből és a lila négyszögből. Néha kicsi, néha nagy. Egyszer jól eldugva, másszor jól látható helyen - ki találja meg mindet? Ismerd meg a színeket és a formákat! Jól nyisd ki a szemed, rajta!

Horváthné Csapucha Klára - F. Mikonya Hajnalka - Böngésszünk ​együtt!
Végre ​itt a régóta ígért játékos feladatgyűjtemény a Naphegy Kiadó évszakos Böngésző-sorozathoz! Az évszakos Böngésző-sorozat öt kötetéhez kapcsolódó könyvünket egyaránt ajánljuk szakembereknek és olyan szülőknek, akik szeretnék nyomon követni, játékosan segíteni gyermekük fejlődését. A könyv játékötletei, szórakoztató feladatsorai segítik a gyermeket az őt körülvevő tárgyi világ megismerésében, és saját önkifejezésének alakulásában. A szerzők - akik a gyakorlatokat gyerekcsoportokban dolgozták ki, és naponta használják őket kiváló eredménnyel - ajánlják könyvüket szülőknek, gondozónőknek, óvónőknek, fejlesztő- és gyógypedagógusoknak, kisiskolás tanítóknak.

Rotraut Susanne Berner - Sommer-Wimmelbuch
Endlich ​ist der Sommer da! Die Kirschen sind reif, die Kinder laufen barfuß und nach einem kurzen Gewitterregen scheint auch schon bald wieder die Sonne. Wie im Winter- und Frühlings-Wimmelbuch erzählt Rotraut Susanne Berner viele Geschichten: von Susannes Geburtstagsfest im Park, von verlorenen Pinguinen oder von der Maus, die sich auf jeder Seite versteckt.

Melanie Brockamp - Meseböngésző
A ​böngésző tarkabarka világát nemcsak tündérek, manók, sellők és koboldok népesítik be. Sok olyan hősre is bukkanhatsz, akik jó ismerőseid a Grimm testvérek vagy Hans Christian Andersen meséiből. Vár rád Jancsi és Juliska, Holle anyó, a kis hableány, Csipkerózsika és megannyi kedves figura. Ugye...

Tom Schamp - Mindenre ​képes szótár
Melyik ​a világ legnagyobb (és legviccesebb) böngészője? Tom Schamp szerint éppen ez, amit a kezedben tartasz! A flamand illusztrátor a Mindenre képes szótárba mindent belerajzolt, így az a tevékenység, természeti jelenség, tárgy vagy élőlény, amelyet nem találsz meg benne, valószínűleg nem is létezik. Lapjain tematikus csoportokban jelennek meg az otthoni és kerti kellékek, a szárazföldi és vízi állatok, az egzotikus növények, ételek és italok, öltözékek, évszakok, sportok és művészetek - csak győzzünk mindent megtalálni! Mert ez a böngésző tényleg mindenre képes, arra is, hogy játszva tanítson.

Aleksandra Artymowska - 80 ​böngészővel a Föld körül
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Rachel Piercey - Kerek ​erdő, esztendő
Kerek ​erdő, esztendő, Hóban-sárban fetrengő, Virágokat lebbentő, Csillagfényben derengő. Járd Mackóval az erdőt! Csodaböngésző egy mesés erdőről és a négy évszakról. Ebben a varázslatos erdőben iskolába járnak a kisállatok, nyusziéknál szülinapi zsúrt rendeznek, az akadályversenyen pedig az összes erdőlakó elindul, még a csigabiga is. A nyuszik hajóra szállnak, az őzikék virágot locsolnak, a szarvas és a mosómaci színpadra lép. És még mennyi más történik! Minden oldalpáron keresgélős feladatok és gyönyörű versek várnak Fenyvesi Orsolya bolondos-játékos fordításában. 2 éves kortól ajánljuk.

Jan von Holleben - Böngésző ​Bence nyomoz
Jan ​von Holleben, a német sztárfotós legújabb könyve igazi különlegesség, a világ első élő szereplős böngészője! A kötet végén huszonöt talányos kérdés teszi még izgalmasabbá a nyomozást. Böngésző Bence nyomoz... de nincs ám egyedül! Vele tart Janka, a húga, és a barátai: Félix meg Annamari. Közösen igazi kaland a nyomozás - már csak azért is, mert Böngészővárosban minden lehetséges. Ha kedvük szottyan, hőseink az égbe repülnek, felhőn ücsörögnek, bármilyen állattá és járművé képesek átváltozni, és mellesleg zseniális masinákat találnak fel. Bence születésnapján azonban megtörténik a baj: Miss X, a ravasz tolvajlány elrabolja Böngésző Papa és Nagyi összekuporgatott pénzét. Az ifjú detektívek rögtön Miss X után erednek, kezdetét veszi a kalandos hajtóvadászat a városon át: a parktól a feltalálók vásárán, a sportpályán és az állatkerten keresztül egészen Bence fergeteges szülinapi bulijáig.

Susanne Gernhäuser - Éjjel-nappali ​nagy böngésző
Napközben ​zajlik az élet a városban, de mi a helyzet éjjel? A könyvet lapozgatva közelebbről is megnézhetjük, mi történik a főtéren, a parkban, az állatkertben és a város közelében lévő gazdaságban. A nappali és éjszakai jeleneteket összehasonlítva meglepő különbségekre bukkanhatnak a gyerekek, és izgalmas történeteket találhatnak ki.

Kollekciók