Ajax-loader

'böngészőkönyv' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Hartmut Bieber - Óriásböngésző
Akár ​a tanyán, a játszótéren, a pályaudvaron, a sípályán, a majálison vagy bármilyen más izgalmas helyen járunk, mókás dolog a minket körülvevő világot böngészni. Bárhol is üssük fel ezt a könyvet, kiemelt figurák, állatok és tárgyak sora várja, hogy megtaláljuk őket az adott oldal forgatagában. Míg a kicsik keresgélnek, nemcsak jól szórakoznak, de fejlődik a koncentrációs képességük és megfigyelőkészségük is. Kalandra fel, az Óriásböngésző minden apró felfedezőt vár!

Rotraut Susanne Berner - Éjszakai ​böngésző
Éjszaka ​borult Nekeresdfalvára. Békésen alszik a város. Vagy mégsem? Vannak, akik nagyon is ébren vannak! A könyvtárban izgalmas éjszakai olvasás zajlik, a rendőrök egy betörőt üldöznek a városon át, mások pedig a tűzijátékra igyekeznek a parkba. Denevérek, kóborló cicák és holdfényben andalgó szerelmesek népesítik be Nekeresdfalva csendes, alvó utcáit. És ha figyelsz, talán még a halk hortyogást is meghallod a langyos, nyári éjszakában…

Rotraut Susanne Berner - Tavaszi ​böngésző
A ​hideg, havas tél után itt a jó illatú, langyos tavasz. Felpezsdül az élet. Az emberek és az állatok mind a szabadba vágynak. Mennyi látnivaló akad a kertben, a parkban, az utcán vagy a piactéren! Újabb történeteket fedezhetünk fel a képekbe rejtve, és a téli részből megismert szereplőket is viszontláthatjuk. Ha elég figyelmesen böngésszük a képeket, megtudhatjuk, hogy kivel mi történt az utolsó találkozásunk óta.

Rotraut Susanne Berner - Téli ​böngésző
Milyen ​is egy város a karácsony közeledtével? Mondjuk leginkább egy megbolydult hangyabolyra emlékeztet, lüktetve, pulzálva hagyja, hogy rohangáljanak rajta az emberek ide-oda, ajándékokért és még rengeteg fontos dologért. Az egyetlen biztos pont a lassan és nyugodtan közeledő Mikulás, aki a könyvben minden oldalon megtalálható. Azt nem áruljuk el, hogy pontosan merre, segítségül csak annyit, hogy ő most nem szánon érkezik…

Pikler Éva - Balatoni ​böngésző
A ​Balaton partján tomboló nyári vihar meglepi a parton kempingező diákcsapatot. A szél szétszórja a holmijukat a tó körül. Utazd velük körbe Balatont, hogy megkeressétek elveszett tárgyaikat! 50 tárgy 12 helyszínen, Pikler Éva humoros és mesés rajzaival! Balatonfüred ‒ Tihany ‒ Balaton-átúszás ‒ Siófok ‒ Vitorlásverseny ‒ Völgyhíd ‒ Kis-Balaton ‒ Keszthely ‒ Sümeg ‒ Szigliget ‒ Badacsony ‒ Káli-medence

Rotraut Susanne Berner - Őszi ​böngésző
Tél, ​tavasz és nyár után őszbe fordul minden Nekeresdfalván. A művelődési házban Sütőtök Fesztivált tartanak, a főtéren pedig szüreti mulatságra gyűlik össze a város apraja-nagyja. Lesz itt tánc, zene, lampionos felvonulás, és átadják a szép, új óvodát is. Rotraut Susanne Berner az őszi böngészőben számtalan új történetet varázsol elénk libákról, régi ismerősökről, nászutasokról, és hazatérő, elcsatangolt háziállatokról.

Pere Rovira - Keresd ​meg a vadon állatait!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pere Rovira - Keresd ​meg a Föld állatait!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Claudia Zeff - Állatok
"A ​könyvről: Ennek az állatokról szóló kedves könyvnek a szórakoztatás és a tanítás a célja. Csaknem minden gyermeket magával ragad az állatok világa, és szívesen veszik majd kézbe újra meg újra ezt a könyvet. Már a kisgyerekek is élvezettel nézegetik a mulatságos rajzokat, beszélgetnek róluk, felnőtt segítségével pedig megpróbálják felismerni a fajokat, és elolvasni a nevüket. A nagyobbak is hasznosan forgathatják majd a könyvet, a képekből kiolvashatják hol és hogyan élnek az egyes állatok, s az ismeretlen és ismerős állatok jellegzetes élőhelyeinek bemutatása is sokban bővíti ismereteiket. Az összes nevet és kifejezést tartalmazó szószedetben való eligazodás jó gyakorlat a szótárak és enciklopédiák majdani használatához is. A könyv a rajzok böngészése, a szavak betűzgetése, olvasása, használata során szélesíti a gyermekek látókörét, s így egy izgalmas utazást tehetnek az állatok világába." - Betty Root

Guido Wandrey - Egy ​nap az állatkertben
Egy ​egész nap az állatkertben sok izgalmas kalandot kínál. Rengeteg a látni-, a felfedeznivaló. Aki igazán szemfüles, minden oldalon megtalálhatja a pimasz kismajmot, aki elcseni Sanyi piros sapkáját. Segíts Sanyinak a keresésben!

Anne Suess - Sürgés-forgás ​Macivárosban
Macivárosban ​mindig történik valami érdekes. A vásárban a gyerekek szüleikkel körhintáznak, és a szellemvasúton rémüldöznek, a toronyban tűz ütött ki, ezért kivonul a macitűzoltóság, az iskolában pedig a macigyerekek írni, olvasni, számolni tanulnak. Anne Suess nagy szeretettel rajzolt, részletgazdag képeit elsősorban az óvodás korú gyerekek böngészhetik örömmel.

Rob Lloyd Jones - 1001 ​kalózos felfedeznivaló
Kutasd ​át a kalózkikötőket, a viharos tengereket és az elsüllyedt hajókat...és találj rá az elveszett kincsekre!

Kamini Khanduri - Nyomozás ​a történelemben
Képzeletbeli ​időutazásra invitál a nagyalakú képeskönyv, feltárva a világtörténelem változó helyszíneit, sokféle népének életét. Kr.e. 15000-től veszi kezdetét a krónika, s elvezet egészen a 20. századig. A színes tablóképek - egy-egy tematikus összeállításban - életre keltik az ősközösségi emberek, az első városok lakói, az ókori Egyiptom, Asszíria, Athén, Róma világát. A továbbiakban rövid kis írások mutatják be a középkori Európát. Nem csupán időben, térben is nagy távolságokra röpít a kötet; az inkák földjére, Kínába, Indiába, a 17. századi Hollandiába, XIV. Lajos fényes Versailles-i palotájába. A záró képek az iparvárosok, a metropolisok 19-20. századi világát érzékeltetik. ; A nagy tablókép köré rendezett, kisméretű színes képekhez feladatok társulnak. A gyerekeknek arra kell törekedniük, hogy a nagy belső képen sorra fölleljék a keretben kiemelt tárgyakat, alakokat. (A megfejtéseket a kötet a záró lapokon közli.) Mutató gazdagítja az ötletes kiadványt, mely egyik olvasatában voltaképpen képrejtvények sora. - A 8-10 éveseknek ajánlott.

Pere Rovira - Keresd ​meg a tanya állatait!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Zdeněk Miler - A ​kisvakond nagy böngészője
Ha ​fellapozod ezt a lapozót, lépten-nyomon a kisvakonddal és barátaival találkozhatsz. Mindig nagy a nyüzsgés az erdőn, a mezőn, vagy éppen nyusziék odújánál. Böngészd végig a képeket, és meséld el saját szavaiddal a kisvakond vidám történetét!

Guido Wandrey - Egy ​nap a vidámparkban
Egy ​egész nap a vidámparkban remek mulatság. Rengeteg a látni- a felfedeznivaló. Van itt körhinta, lovagvár és kalózhajó! Aki jó megfigyelő, minden oldalon megtalálhatja Csutakot, aki kolbászt szeretne enni. Segíts az ikreknek és a mamájuknak, hogy megtalálják a kis szökevényt!

Guido Wandrey - Egy ​nap a tengeren
Egy ​tengeren töltött nap bizony remek kaland. Mi minden felfedeznivaló van egy tengerjáró hajón! És amíg barangolunk a hajó fedélzetén, kereshetjük Lizával a csintalan papagájt, aki már a felszálláskor megszökik a kalitkából. Misi bácsi és Tamás, a hajósinas is segítenek.

Covers_244048
Játékok ​és rejtvények Ismeretlen szerző
4

Ismeretlen szerző - Játékok ​és rejtvények
Ez ​az érdekes könyv bővelkedik izgalmas játékokban és észpróbáló rejtvényekben, amelyekkel hosszú órákon át elszórakozhatsz. Választhatsz már kész, játszható játékok közül, de magad is elkészítheted a játékokat a könnyen követhető útmutatók szerint. Kis híján száz igazi beugratós kérdés teszi próbára eszedet és megfigyelőképességedet. A megoldások kulcsát és a megfejtéseket a könyv végén találod.

Kalmár István - Peti ​és a kifli
Felkelt ​a nap, itt a reggel. Indulni kell az óvodába, iskolába, munkahelyre. Te hogyan ébredsz: morcosan vagy mosolyogva? Nézd csak meg gyorsan, milyenek az emberek reggel! És azt is, milyen munkába indulhatnak. Délután megfordul az irány, mindenki hazafelé tart. Keresd meg a képeken Petit meg a kiflit. Mi történik velük, el tudnád mesélni? Fel tudsz ismerni több bácsit is a képeken? Mit csinál a "pecás" meg a "sakkos" bácsi egész nap? Hát a focista Berci? Merre vezeti az okos kutya a gazdiját? Na látod, milyen ügyes vagy! A képek segítségével mindenre tudsz válaszolni.

Rotraut Susanne Berner - Nyári ​böngésző
A ​tavasz után itt a forró nyár. Érik a meggy. Mezítláb szaladgálnak a gyerekek, és kiadós záporok frissítik fel a növényeket a rekkenő forróságban. Ebben a részben is folytatódnak a kalandok, és egyre újabb szereplőket ismerhetünk meg közelebbről. Rocraut Susanne Berner újabb játékra hív minket, mert minden képen elrejt egy kisegeret, akit nem is olyan könnyű ám megtalálni!

Sven Nordqvist - Fedezd ​fel Pettson és Findusz farmját!
Ismered ​az öreg Pettsont és kandúrját, Finduszt? A farmjukon, Svédországban mindennap történik valami vicces. Hogy milyen vidáman élnek együtt, te is megtudhatod, ha figyelmesen átböngészed a képeket. Ha elég kíváncsi vagy, talán azokat a különös, apró lényeket is felfedezheted, akik a farmon együtt élnek Pettsonékkal. De vigyázz, a muklákat nem mindenki láthatja!

Guido Wandrey - Vidám ​nyüzsgés az óvodában
Vidám ​nyüzsgés minden évszakban. Mi történk az oviban? A képek részletei mindent elárulnak. Nézegesd, keresgélj, fedezd fel és mesélj! Az óvodában sok élmény vár rád - az év minden szakában. A Pitypang óvodában így telik az év: Tavasszal a gyerekek szeme láttára zöldül ki az udvar, ahol húsvéti tojásokat keresgélnek. Nyáron egy patak partjára kirándulnak, osszel sárkányt eregetnek. A téli lámpás felvonulást mindenki örömmel várja, és természetesen a Mikulást is. Az öt kis barátot, Emmát, Bálintot, Petrát, Zsófit és Ádámot minden oldalon megtalálod. Csak jól nyisd ki a szemed, rajta!

Susanne Gernhäuser - Keress, ​találj, mesélj! 2.
A ​második Keress, találj, mesélj! képeskönyv oldalai rengeteg keresni-, találni- és mesélnivalót rejtenek. Piac, óvoda, építkezés, orvosi rendelő, strand, állatkert, bevásárlóközpont, vasútállomás mind-mind izgalmas, felfedezésre váró helyek az apróságok számára.

Guido Wandrey - Vidám ​nyüzsgés a színek és formák körül
Vidám ​nyüzsgés a színek és a formák körül Nézegesd, keresgélj, fedezd fel és mesélj! Keresd meg a hat színt és a hat formát! Mindegyikbôl öt van: a piros háromszögből, a kék körből, a sárga csillagból, a narancssárga oválisból, a zöld négyzetből és a lila négyszögből. Néha kicsi, néha nagy. Egyszer jól eldugva, másszor jól látható helyen - ki találja meg mindet? Ismerd meg a színeket és a formákat! Jól nyisd ki a szemed, rajta!

Horváthné Csapucha Klára - F. Mikonya Hajnalka - Böngésszünk ​együtt!
Végre ​itt a régóta ígért játékos feladatgyűjtemény a Naphegy Kiadó évszakos Böngésző-sorozathoz! Az évszakos Böngésző-sorozat öt kötetéhez kapcsolódó könyvünket egyaránt ajánljuk szakembereknek és olyan szülőknek, akik szeretnék nyomon követni, játékosan segíteni gyermekük fejlődését. A könyv játékötletei, szórakoztató feladatsorai segítik a gyermeket az őt körülvevő tárgyi világ megismerésében, és saját önkifejezésének alakulásában. A szerzők - akik a gyakorlatokat gyerekcsoportokban dolgozták ki, és naponta használják őket kiváló eredménnyel - ajánlják könyvüket szülőknek, gondozónőknek, óvónőknek, fejlesztő- és gyógypedagógusoknak, kisiskolás tanítóknak.

Guido Wandrey - Das ​große Europa-Wimmelbuch
Eine ​spannende Reise durch Europa: Familie Wimmel bereist sieben Länder und entdeckt Sehenswürdigkeiten und Typisches. Von den Grachten in Amsterdam zum Linksverkehr und den roten Bussen auf dem Piccadilly Circus in London, vom Markusplatz in Venedig zum Schloss Schönbrunn nach Wien, vom Eiffelturm in Paris nach Barcelona zu einer der außergewöhnlichsten Kirchen der Welt und auch die berühmten Fachwerkhäuser in Rothenburg ob der Tauber schauen sie sich an. Reisen Sie mit – ein toller Wimmelbuchspaß für die ganze Familie!

David Hancock - Kamini Khanduri - Nyomozás ​a világ körül
A ​képeskönyv világ körüli utazásra hívja a gyerekeket, miközben sok-sok vidám játékra, rejtvényfejtésre is lehetőséget ad. Az olvasók igen nagy távolságokra juthatnak el: Görögországba, Amazónia őserdeinek népei közé, Szibériába és a Föld más egzotikus tájaira, miközben - a színes képek és a rövid kis írások segítségével - nagyon sok mindent megtudhatnak a különböző népek szokásairól, életmódjuk sajátos jegyeiről. Izgalmas rénszarvasverseny látható az egyik képen, majd a többin a kínai nagyvárosok világa, az amerikai nagyáruház nyüzsgő forgataga, trinidadi karnevál és marokkói bazársor. A nagy tablókép köré rendezett, kis méretű színes képekhez feladatok társulnak; a gyerekeknek arra kell törekedniük, hogy a belső képen sorra fölleljék a keretbe kiemelt tárgyakat, alakokat. (A megfejtéseket a kötet a záró lapokon közli.) Ráadás fejtörő zárja az ötletes kiadványt, mely - a 8-10 éveseknek ajánlott.

Guido Wandrey - Ki ​vár a várban?
Hogy ​ki vár a várban? Gurgula, egy mókás, zöld manó, aki a Gurgalagi lovagvár egyik állandó lakója, és minden dupla oldalon megbújik valahol. Keresése az egész család számára kihívást jelentő, vidám játék, miközben megismerkedhetünk egy korhű lovagvár életével.

Rotraut Susanne Berner - Summer
It's ​summer and that means flowers, picnics, thunderstorms, and bike rides. It's a busy time for construction workers, farmers, and house painters. Playgrounds are filled with kids and vacationers are boarding trains in droves. In the sky a pair of balloons drifts through every scene, while on the street people of all ages make their way to an outdoor birthday party. There's even a big storm that turns umbrellas inside out, sends hats flying, but ends in a lovely rainbow. As kids pore over these oversized spreads, they will delight in identifying the same characters on each page as they walk, play, jog, and roller skate-from homes to parks and office buildings to rail stations. In the tradition of Richard Scarry and Where's Waldo, this book encourages kids to return again and again to these charming spreads, following along with the characters and inventing their own stories. All kinds of summer activities come alive in these endearing drawings that provide endless entertainment and spark engaging conversations.

Chihiro Maruyama - Az ​ellopott útvesztőkő nyomában
Pierre, ​a labirintusnyomozó új ügyön dolgozik. Mr. X ellopta az Útvesztőkövet, melynek varázserejével egész Operavárost óriási labirintussá lehet változtatni. Segítsetek Pierre-nek és a barátnőjének, Carmennek megtalálni a kiutat az útvesztőkből, és megállítani Mr. X-et, amíg nem késő! Keressétek meg az utat a fantasztikus labirintusokban, találjátok meg az elrejtett nyomokat, és oldjátok meg a feladványokat, hogy megmentsétek a várost!

Olivia Brookes - Kalandos ​múlt
A ​könyv egy múltbéli utazásra hív. Megtudhatod, milyen volt a mindennapi élet az ókori Egyiptomban és Rómában. Bejárhatsz egy középkori várat és egy galleont, kitérhetsz a vadnyugaton repkedő golyók elől, és részt vehetsz a Titanic első és utolsó útján.

Olivia Brookes - Tarka ​természet
Bármerre ​is jársz a Földön, élőlényekre bukkansz. A tikkasztó dzsungelektől a jeges Antarktiszig, a homokos sivatagtól az óceánok mélyéig mindenhol nyüzsög az élet: emlősök, hüllők, madarak, halak, rovarok és növények élik életüket. Ebben a könyvben a különböző vidékeken élő érdekes állatokról olvashatsz.

Kollekciók