Ajax-loader

'állatbarát' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Covers_295169
3

Ismeretlen szerző - Barátaink ​a cicák 1000 képen
A ​képes könyv mindennapi társainkat, a macskákat mutatja be a faj megannyi változatán keresztül. Legyen büszke arisztokrata, az utcák egyszerű kandúrja, vagy egzotikus távoli rokon - a macska eleganciájával, varázslatosságával, titokzatos személyiségével jelenik meg e könyv lapjain. 1000 kép csodálatra méltóan sorakoztatja fel a macskafajták sokszínűségét, bundájuk szépségét, szemük ragyogását, fenséges megjelenésüket. A képaláírások és a leíró részek értékes ismereteket tárnak a gyermek és felnőtt olvasók elé a macskafajtákról, valamint a cicák mindennapi életéről. Csizmás Kandúr, Kacor Király, Garfield, Tom, Mirr-Murr, Lukrécia, Szeréna, Cicus - kedvenc történeteink hősei - és más macskák barátai, ez a könyv nektek szól! Elvarázsol mindenkit, és olvasása, lapozgatása kellemes pillanatokat ígér... természetesen, macskátokkal az öletekben!

Terry Collins - Tengeri ​teadélután
Spongyabob ​meghívást kap újdonsült karatézó barátnőjéhez , Szandi csovihoz egy teára. Ám amikor rájön, hogy Szandi egy levegővel teli kupolában lakik, Spongyabob lelkesedése, hogy új barátságot kössön, egyszerre elapad.

Thomas Brezina - Szerelmeslevelek ​Kengurutól
Penny ​családjában ismét összekuszálódnak a dolgok. Mindennek a szerelem az oka: Ivan, a punk házvezető unalmas külsejű nyárspolgárrá változik, Penny szerelmesleveleket kap egy titokzatos ismeretlentől, Romeo pedig gondoskodik a családi szaporulatról. Ehhez jön még egy sürgős eset is: egy kis kengurubébit kitaszít az anyja. Pennyre új szerep vár: kengurumama lesz!

Nora Roberts - Sötét ​boszorkány
Iona ​Sheehan Amerikában született, de sohasem érezte otthon magát abban az országban, és a szüleivel sem tudott jó kapcsolatot kialakítani. Mindig arra vágyott, hogy szeressék és elfogadják, de mintha rossz helyen kereste volna a boldogságot. Aztán a nagymamájától megtudja, hol teljesedhetne ki az élete. Írországban, egészen pontosan Mayo megyében, a zöld erdők, dús mezők és csillogó tavak vidékén. Mert onnan származik, és nem hétköznapi örökség várja azon a helyen. Ő az egyik Sötét boszorkány a három közül, akiknek a varázsereje nemzedékről nemzedékre öröklődik. A három Sötét boszorkánynak egy időben, egy helyen kell lennie, hogy leszámolhasson ősi ellenségével, a gonosz Cabhan varázslóval. Az első Sötét boszorkány leszármazottai már évszázadok óta készülnek, várakoznak, átadva egymásnak a mesterséget és a tudást. Úgy tűnik, most elérkezett az idő. Iona mindent hátrahagyva Írországba utazik, hogy találkozzon az unokatestvéreivel, a másik két Sötét Boszorkánnyal. Végre igazi család veszi körül, és úgy érzi, hazatért. Nemsokára sor kerül Cabhan első támadására, és Ionát ez is meggyőzi arról, hogy jól döntött, helyes úton jár. Munkát vállal a közeli lovardában, és megismerkedik Boyle McGrath-szal, a lovarda egyik tulajdonosával, aki megtestesíti mindazt, amit Iona vonzónak tart egy férfiban. Iona számára elkezdődik egy új élet, tele varázslattal, sötét mágiával, a szerelem tiszta örömével, barátsággal, csalódással, fájdalommal és küzdelemmel.

Cesko Izabella - Nagy ​kutyakönyv - Tippek és tanácsok
Az ​ember legrégibb és leghűségesebb barátja a kutya. Már a régi egyiptomi rajzok is úgy ábrázolják, mint az ember segítőtársát. Először csak vadászatra és őrzésre használták a kutyát, majd ahogy egyre szorosabbá mélyült a kapcsolata az emberrel, úgy vált a társává, barátjává. A könyv segítségével megismerhetők a vadász-, pásztor,- munka-, és társasági kutyák minden faja. A gazdag, színes képanyag, és a lényegretörő leírások mind segíthetnek leendő kedvencünk kiválasztásában. Hasznos tudnivalókat tartalmaz a kutya tartásáról, és segítséget nyújt a betegségek megelőzéséhez és kezeléséhez.

Korom Gábor - Neked ​ugatok!
Együttélni ​kutyánkkal sokféleképpen lehet. Kerülve sétákon a többi kutyát, rettegve hazaérkezésünk előtt, hogy mi vár ránk otthon, stb., de lehet úgyis, hogy az együtt töltött idő kétszeres kikapcsolódást, feltöltődést, nyugalmat ad. A nagyvárosi élet körülményei jelentős terheket rónak a kutyákra. Mit tehetek én, a gazda azért, hogy kutyám megtalálja a helyét, egészségesen élhessen? Hogyan tudom megérteni igényeit, jelzéseit, az ő nyelvét? Ezeket és még számos égető problémát vizsgál a „Neked ugatok!” című könyv, mindezt könnyen érthető, kérdés-válasz formában. A szerző, Korom Gábor igyekszik felrázni a kutyatartókat, ráébreszteni őket a kutyák iránti felelősségükre. A Népszigeti Kutyasuli vezetőjének könyve még a tapasztalt kutyatartóknak is sok segítséget adhat. A könyv egyben az első olyan kiadvány, mely a kutyaiskolán kidolgozott Tükör módszer alapján íródott.

Aczél Pál - A ​majmok és én
Ha ​a csimpánzok szemébe nézünk, nem kérdéses többé, hogy ők a legközelebbi rokonaink. Mégis mostohán bánunk velük, vadászunk rájuk, elvesszük szülőföldjüket, az őserdőt, a cirkuszok poklában saját magunk szánalmas karikatúrájaként mutogatjuk szellemileg és olykor testileg megnyomorított egyedeiket, és évente tízezrével áldozzuk fel őket, úgymond, a tudomány oltárán. Egy maroknyi ember mégis e kisemmizett rokonok megmentésén munkálkodik. Megpróbálják a már-már lehetetlen, a rabságban tartott csimpánzokat igyekeznek visszaszoktatni a Természetbe. E fáradságos munkában vesz részt a könyv szerzője, Aczél Pál, aki bölcs humorral megírt élményeit e kötetben teszi közkinccsé. A könyv lapjain megmutatkoznak a gondjára bízott csimpánzok, az európai ember számára néha érthetetlenül viselkedő őslakosok és az őserdő, amely otthont ad, illetve mindinkább csak otthont adott az embereknek és a csimpánzoknak egyaránt.

Angela Wegman - Társunk, ​a kutya
Minden ​kutya imád a gazdival játszani és vele együtt kalandokra indulni. Könyvünk hasznos tippeket ad, hogyan töltse szabadidejét kutya és gazdája, miközben azt is figyelembe veszi, melyik ebnek melyik játék való leginkább. - Kereső-, dobó- és ügyességi játékok - Kirándulás, kocogás és kerékpározás kutyakísérettel - Vízi sportok, lovaglás és téli szórakozások - Ügyességi, cirkuszi és bűvészmutatványok - Agility, flyball, szánhúzás és még sok minden egyéb

Czifferszky István - Vava
A ​polihisztor szerzőt irodalmi berkekben elsősorban jeles vadászíróként tartják számon. Jelen gyűjtemény elbeszélései az ember legjobb barátjáról, a kutyáról szólnak, aki kiváló, okos, hűséges, és ha kell, önfeláldozó társa az embernek, vagy éppen magányos hős, ha a sors úgy hozza. Czifferszky István sokra tartotta a kutyát, de leginkább a kutya és gazdája kapcsolatát, melyet sorskötésként definiált a címadó elbeszélésben: "a sorskötés, az a kötés, ami csak ember és kutyája közt lehetséges, ha egymáshoz valók". Ilyen kötés van Vava és gazdája, vagy Jancsi, a gátőr fia és egy hatalmas újfundlandi között, akit a kisfiú maga ment ki az áradó Dunából a Kutya az árban című elbeszélésben. A kötetben nemcsak a sorskötés kialakulásáról olvashatunk, hanem arról is, amikor ez a kötés valamilyen ok miatt megszakad, mint például a Nagyrablóban, vagy pedig kibővül, adott esetben egy kisbáránnyal (A sete bárány és a kuvasz). A záró elbeszélés (Az istenes rendőr) pedig egy nagyon kedves és mulatságos példája a sorskötésnek, ahol egy öregemberről a kutyája "gondoskodik".

Ingrid Bolle-Kleinbub - A ​westie
A ​westie életrevaló, intelligens, bátor, és mindig készen áll a játékra. Tökéletes játszótársa lehet a gyerekeknek, a felnőtteknek pedig fáradhatatlan kísérője sétákon és kirándulásokon. Ahhoz azonban, hogy az előnyös tulajdonságok kifejlődjenek, megfelelő és következetes nevelésre van szüksége. Ez a tanácsadó többek között segítséget nyújt abban, hogy mire kell ügyelni a kutya kiválasztásánál, hogyan kell gondozni és egészségesen táplálni, és hogy mi a teendő egy esetleges megbetegedés esetén. A „Gyakorlati tanácsok" címmel megjelölt fejezetekben lépésről lépésre mutatjuk be szemléltető ábrákkal a westie helyes nevelését és mindennapi ápolását, !11. hasznos fogásokat ismertetünk az elsősegélynyújtáshoz. Hogy kutyánk mindig fitt legyen, bemutatunk egy hatékony edzéstervet. A szerző tapasztalt wes-tie-tenyésztő, ezért min den téren hiteles képet tud nyújtani. Ha kiskutyákat is szeretnénk, ebből a könyvből megtudhatjuk, hogy milyen feltételek szükségesek ehhez, hogy mi a teendő az elléskor, és hogy hogyan kell felnevelni a kölyköket. Meg- ismerjük továbbá, hogy milyen előkészületekre van szükség, ha kiállításra szeretnénk vinni kedvencünket. A könyvben szereplő színes fotók által mi is bepillantást nyerhetünk a westie-k csodálatos világába. A szerző célja az, hogy e könyv elolvasása után még nagyobb örömünket lelhessük kutyusunkkal való tudatos foglalkozásban.

Kovács Zsolt - Állati ​emlék
Miképp ​lehet mesterségesen felnevelni egy csimpánzbébit? Miért nem érdemes selyemmajmokkal, cukormókusokkal egy fedél alatt élni? Hogyan lehet közel száz farkast megmenteni a biztos pusztulástól? Lehet-e példakép egy fehér gorilla? Mit keresnek a „vad” lovak az ausztrál sivatagban? Hogyan lett természetbúvár és világszerte elismert tudós Hangay György? Hol található „Papagájország”? Izgalmas állatokkal és ismert, ám sokszor inkább félreismert természetkutatókkal találkozunk a könyv lapjain, néhol kacagtató, máskor szomorú – de mindig igaz történetekben. Az egyszerre szórakoztató és ismeretterjesztő szöveget hetven fénykép kíséri, ezek legnagyobbrészt a szerző felvételei. A könyvnek mind a 17 fejezetét egy-egy mottóként szereplő irodalmi idézet vezeti be. Az olvasók széles körének életkortól függetlenül ajánlható színvonalas olvasmány. Ez a könyv szerző tizenötödik önálló kötete!

Hugh Lofting - Kathleen Olmstead - Doktor ​Dolittle és az állatok
Doktor ​Dolittle egészen addig sikeres orvos volt, amíg az állatok iránti szeretete végképp el nem űzte minden páciensét. Állatorvosként azonban sikert sikerre halmoz, amit Polinéziának, a papagájnak köszönhet, aki megtanította rá, hogyan beszélhet az állatokkal. Csatlakozz Doktor Dolittlehez, Polinéziához, Dzsip kutyához, Dab-Dab kacsához és a többi szőrös, illetve tollas barátjukhoz, akik gonosz királyokkal és álnok kalózokkal néznek farkasszemet, miközben életük legfontosabb esete vár rájuk. A Klasszikusok könnyedén sorozat lehetővé teszi az ifjú olvasók számára, hogy már gyerekkorukban megtapasztalják az időtlen történetek varázsát. A könnyebb érthetőség kedvéért lerövidített és nagy gonddal átírt klasszikus regényekben ugyanazokat a fordulatokat és izgalmakat élhetik át, amelyek az eredeti történeteket közkedveltté tették.

Schmidt Egon - Bécsy László - Fecskét ​látok, szeplőt hányok
"Fészkét ​falun régi viskók tapasztott kürtőjébe is építette - majd az eresz alá, gerenda alá, ahol az ember jár-kél, néha csak karnyújtásnyira; szóval beáll házi madárnak." - írja a füstifecskéről nagy ornitológusunk, Herman Ottó. "Népünk kedves madara" ma végveszélybe került. Könyvünk erre figyelmeztet, amikor a füstifecskével együtt még a két másik hazai fecskefajt is bemutatja Bécsy László fényképeinek segítségével.

Kovács Barbara - Morcos
"- ​Nem szabad megtudnia senkinek, mire vagyunk képesek! Csak akkor lehetünk biztonságban, ha nem derül ki, hogy mások vagyunk! Figyeld a magunkfajtákat, tanuld meg utánozni őket! Amikor én már nem leszek, próbálj meg emberekhez kerülni. A kölyökemberek megbízhatóak, de velük is légy óvatos. Tégy úgy, mintha egy mindennapi, elárvult kölyökkutya volnál. Képességeidet, amikkel születtél, és azt a sok dolgot, amit tőlem tanultál, csak akkor használd, ha valami veszélyből kell kimenekülnöd, ha az életed múlik rajta. Tehát ne feledd! Élj úgy, viselkedj mindig úgy, mint egy közönséges kutya!'"

Ilonczai Zoltán - Lepkebarát ​kert
Kis ​(színes) útmutató a kertünkben megtelepedő lepkefajokról a lepkék életmódjáról illetve arról, hogy hogyan tehetjük őket kertünk rendszeres látogatóivá.

Hajas József - Sárkány Pál - Bobby-hobby
Ebből ​a könyvből nagyon ötletesen, rövid magyarázatokkal kiegészített rengeteg rajzban választ kap szinte minden, a kutyájával kapcsolatos kérdésre. Biztosra vesszük, hogy a könyv segítségével több örömöt szerez majd egymásnak kutya és gazdája.

Jane Ayres - Két ​jómadár
Lucifer, ​a hollófekete ló élete tele volt tragédiákkal, ezért megkeseredett és veszedelmes állat lett belőle. Senki sem bír vele, mindenki fél tőle. Kat kezelhetetlen, lázadó tinédzser, akiről lassan már a saját szülei is lemondtak. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy Kat és Lucifer jól ki fognak jönni egymással, ám a helyzetük mégsem ilyen egyszerű. Kat lassan, végtelen türelemmel, mindenkit meglepve végül magához édesgeti a lovat, de történik egy baleset, amelyért Lucifert okolják. Kat ezért megszökteti a lovat, nehogy elaltassák - csakhogy ő maga is halálos csapdába kerül. Ráadásul Lucifer titokzatos múltjának árnyai is kísérteni kezdenek...

Sabine Giebken - A ​Fekete-völgy titka
Lotte ​és a féltestvére, Nora egy csábító lovas vakáció reményében Izlandra indulnak. Nora már alig várja, hogy felülhessen egy barátságos izlandi póni hátára. Lotte kissé aggodalmasan tekint a nyaralás elé, mert gyerekkorában sok mesét hallott a titokzatos Fekete-völgyben lakó manókról, a trollokról. A lovas kirándulás különleges izgalmai sokszorosan felülmúlják Lotte várakozásait. A kiszámíthatatlan időjárás nem sok jóval kecsegteti a lovasokat, nemegyszer váratlanul sűrű köd ereszkedik a vidékre. Az ijedség csak fokozódik, amikor Lotte észreveszi, hogy valaki titokban követi a csapatukat, és új barátnője Tina egyszer csak eltűnik...

Hevesy Iván - Az ​állatok fényképezése
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

David Alderton - Hogyan ​beszéljünk kutyánkkal?
Elgondolkodott ​azon valaha, hogy miért szaglásszák egymást a kutyák a találkozáskor? Vagy miért szeretnek hemperegni fürdetés után? A Hogyan kommunikáljunk a kutyánkkal? c. könyv segít bepillantást nyerni a kutyák összetett nyelvének fantasztikus világába, legyen szó bármilyen fajtáról, fiatal vagy idős kutyáról. Fedezze fel, hogyan társalognak a kutyák a testbeszéd és a terület-megjelölés által. Találja ki mit próbál közölni a kutyája, amikor lelapítja a fülét vagy a hátára fekszik. És fogadja meg szakértő tanácsainkat arra vonatkozólag, hogyan kommunikáljon hatékonyan és szórakozzon jól a kutyájával.

Hanga Zoltán - Állatkerti ​körséta
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Susan McBane - A ​lovak testbeszéde
E ​könyvecske segítségével... - könnyen rájöhetünk, mi jár lovunk fejében, megérthetjük félelmeit és legjellemzőbb szokásait - lefordíthatjuk, mit gondol rólunk kedvencünk, és szorosabbra fűzhetjük vele a kapcsolatunkat - megismerhetjük a lovak "nyelvének" alapkifejezéseit

Covers_128339
Európa ​vadvilága Ismeretlen szerző
9

Ismeretlen szerző - Európa ​vadvilága
Több ​mint 200 rajz és 9 nagyméretű poszterkép felhasználásával állítottuk össze az Európa vadvilága című könyvet, melyet elsősorban azoknak a gyerekek ajánlunk, akiket érdekelnek a környezetünkben és a kirándulásaik alkalmával látott növények és állatok. A rövid ismertetők nemcsak hasznos tudnivalókat tartalmaznak mókusról. sünről, siketfajdról és társaikról, de számos érdekességet is olvashatunk a kontinensünket és azon belül hazánkat is benépesítő változatos élővilágról.

Mark Evans - A ​nyúl
- ​Hogyan építsük ketrecet - Játék a lakásban és a kertben - Mivel és milyen gyakran etessük - Az egészség és a jó közérzet titka A nyúltartás képes útmutatója egy kitűnő sorozat első kötete, amely sok-sok fényképpel és hasznos gyakorlati tanácsokkal segíti a nyúltartásra vállalkozó ifjú állatbarátokat.

Tátrai Mária - Az ​erdei állatok Karácsonya
Még ​lehullott falevelek, tobozok, makkok és vadgesztenyék borították az erdő alját, amikor a két jókoma, Vörösfülű Bonifác, a róka és a Csorbafogú Flórián, a farkas tanácskozásra dugta össze a fülét...

James Herriot - Az ​állatorvos is ember
"Elhúzódott ​a függöny, s a világ leghíresebb állatorvosa zavartalan hunyorgott az ablakon beáramló napfényben. Nem hallottam, csak láttam, hogy azt mondja: "Jaj nekem, már megint!" (vagy valami hasonlót), aztán előjött, hogy autogrammal, dedikációval bocsássa útjukra a rajongóit. Később megtudtam, hogy mindig hajlandó fogadni az amerikai olvasókat, már csak azért is, mert először egy amerikai kiadónak jutott eszébe, hogy egy kötetben jelentesse meg két első könyvét, és végül ez hozta meg Herriotnak a világhírt. Most is Amerikában kiadott dupla köteteket nyomtak az orra alá dedikálni; egy philadelphiai nő elmondta, hogy angliai programjában mindössze a londoni Tower, a Buckhingham-palota, Stratford és Herriot szerepelt; most már elégedetten tér haza a trófeáival. Amikor elmentek a látogatók, és az író betessékelt a rendelőbe, azt mondta: - Nem is hinné, hogy az amcsik jobban értik a könyveimet, mint a honfitársaim. Az utóbbiak csupán azt látják bennük, hogy szórakoztatóan írok az állatok életének megmentéséről, de az amerikai azt is értékeli, ami a tulajdonképpeni célom volt: bemutatni Yorkshire szépségeit és lakóit a világnak, a farmerek kemény életét, no meg az állatorvosként is, amilyen még a penicillin feltalálása előtt volt."

Louis L. Vine - Lelkibeteg ​kutya
Ha ​az Ön kutyája hiperaktív vagy elvesztette érdeklődését a környezete iránt; túl agresszív vagy túl félénk, elszántan üldöz minden autót, esetleg megtámad ismerőst, ismeretlent; a vihar elől reszketve menekül az ágy alá; ha egyedül maradva netán bepiszkít; állandó ugatásával zavarja az Ön és szomszédai életét; a család parancsolójává akar válni tehát rendellenes viselkedésével felbontja a rendet, a békét: tenni kell valamit a lelkével is. A legfontosabb a törődés és a következetesség. Ám ezek megvalósítása nem könnyű feladat, főleg akkor, ha valaki véletlenül nem avatott szakembere a pszichoterápiának. Sebaj. Itt e könyv, amelyből mindnyájan a kutyalélek ismerőivé válhatunk! Szerzője egy amerikai állatorvos, aki több évtizedes személyes tapasztalatait és élményeit foglalta össze könyvében. Arra az alapvető kérdésre, hogy „Mitől neurotikus a kutya?" természetesen azt válaszolja: „A gazdájától!" Nem azért, mintha a gazdák gonoszak vagy betegek lennének (mindig), csak nem figyelnek eléggé, esetleg túlzott szeretetükkel rombolnak, talán olyan dolgokat várnak ebüktől, ami nem állati.

Covers_253652
Doromboló Ismeretlen szerző
6

Ismeretlen szerző - Doromboló
Magyar ​írók meséin, népmeséken és magyar költők versein keresztűl ismerkedhetnek meg a legkisebbek a kiscicákkal!

Peter Gurney - Mit ​kell tudni a tengerimalacokról?
A ​több angol kiadást megért művet most a kis állatok kedvelői is kézbevehetik. Hét fejezeten keresztül követhetjük a könnyed stílusban megírt tapasztalatokat és tanácsokat a tengerimalacok fajtáiról, szokásairól, tartási körülményeiről, szaporításáról, gyógyításról. A sok - sok színes fénykép nemcsak díszíti a kötetet, hanem gyakorlati segítséget is nyújt e " kis kedvencek " világában való eligazodáshoz.

Tamar Geller - Kutyaszeretet
Minden ​kutyatulajdonosnak el kell döntenie: rettegő, meghunyászkodó rabszolgát akar, vagy boldog, örömteli, jól nevelt családtagot? Tamar a Kutyaszeretetben ismerteti mindazokat az instrukciókat, meglátásokat és tippeket, amikre szükségünk lehet ahhoz, hogy jó modorra neveljük kutyánkat, illetve kezeljük a felmerülő problémákat és a nemkívánatos viselkedést. A szerző segít elsajátítani a gazda és a kutya közötti közös nyelvet, melynek eredményeképp szeretetteljes, egymás tiszteletén alapuló kapcsolat alakul ki, sok-sok évi örömet hozva az ember és az állat életébe egyaránt. Tamar játéktréningmódszere annyira szelíd, hogy még a gyerekek is bevonhatók az alkalmazásába. Akár kölyökkutya felneveléséhez, akár idősebb állat viselkedésének átformálásához alkalmazzuk Tamar módszerét, a Kutyaszeretet felbecsülhetetlen segítséget fog nyújtani. "A Kutyaszeretet igazi forradalom. Tamar Geller megmutatja, hogy nemcsak a büntetés létezik, és hogy a XXI. században a kutyakiképzés kulcsszavai a megértés és a tisztelet. Ebben a kiváló kötetben józan és humánus alapelveit foglalja össze közérthető, olvasmányos formában." (Wayne Pacelle, az Amerikai Állatvédelmi Társaság elnöke és ügyvezetője)

Lányi György - Állatkedvelők ​kézikönyve
Gyakran ​megállunk az örvendetesen gyarapodó számú állatkereskedések kirakatai előtt. Kanárik, papagájok, teknősök, díszhalak, hörcsögök, rikácsoló, ugráló, úszkáló forgataga tárul szemünk elé. Hát még ha az üzletbe is belépünk! A bőség zavara elbizonytalanítja azokat, akik saját kedvtelésük vagy még inkább gyermekük unszolására valamilyen állatot szeretnének tartani. Milyen állatot tartsunk - saját életmódunk, körülményeink figyelembevételével? Hogyan gondozzuk első kedvencünket? Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatunk választ Lányi György kezdő állattartóknak készült könyvéből. A szerző leírja az egyes fajok általános jellemzőit, a tartásmód iránti igényeit, viselkedési jellegzetességeit, a tartásukkal kapcsolatos problémákat. A műben levő gazdag ábraanyag megkönnyíti a választást és a tartás kezdetét.

Patrick Louisy - Akváriumok
Hogyan ​készítheted el és rendezheted be akváriumodat? Hogyan népesítsd be halakkal és egyéb vízi állatokkal? Építs magadnak kerti tavacskát!

Kollekciók