Ajax-loader

'sí' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Joss Stirling - Lélektársak ​- Sky
Sky ​egy kicsit zárkózott, szorongó tizenhat éves lány, aki túlságosan jól tudja, milyen érzés kívülállónak, idegennek lenni valahol. Mikor Londonból Coloradóba költözik kissé különc nevelőszüleivel, megtapasztalja milyen egy tipikus amerikai középiskola, és milyen egy nem tipikus fiú. Zed Benedict jóképű, tehetséges, minden lány álma, csak épp sötét titkok veszik körül. Aztán Sky egy hangot hall a fejében… Az Ő hangját. És Zed is hallja, érti az ő válaszait, amiket még ki sem mondott. Mi ez az egész? Kik a savantok, és létezik olyan, hogy lélektárs? Sky hiszi is, nem is, amíg mélyen belül fel nem éled benne egy képesség, amitől már rég meg akart szabadulni. Valami, amitől egész életében félt... Természetfeletti képességek, szövevényes összeesküvés és két kamasz szerelme.

Dsc_6697
elérhető
4

Lev Kasszil - Hókirálynő
Az ​Orosz Hómezők Királynője, a Fehér Horizont Csillaga, a Téli Ösvények Úrnője, az Uráli Hóviharok Mostohatestvére - ilyen nevekkel illették a nyugati lapok azt az Urál vidéki kis tanítónőt, aki kemény küzdelmek árán sí-olimpiai bajnoknő lett. Ilyen nagy rangot nem adnak ingyen, és Natalja Szkuratovának, a regény főhősének is keményen meg kellett küzdenie az olimpiai bajnokságért. Elsősorban önmagát, önfejűségét, makacs természetét kellett legyőznie. Ebben volt segítségére egy másik nyakas, keményfejű ember: Csugyinov mérnök, Natalja edzője. A két makacs sportoló addig hacolt ömagával, egymással, amíg... - de ezt már a regényből tudja meg az olvasó!

James Gelsey - Scooby-Doo ​és a hószörny
Amikor ​Scooby Doo és a banda hétvégére megérkezik a Nagyfenyveshegyi menedékházba, a lejtők üresek. Egy hószörnyről keringő mendemonda tartja távol az embereket. De ó jaj! A mendemonda igaz! Scooby Doo-ra újabb feladat vár!

Dosek Ágoston - Miltényi Márta - A ​sízés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Liane Schneider - Bori ​síel
Bori ​nagyon boldog: síelni utazik a szüleivel a hegyekbe. Csak egy bökkenő van: a kislány még nem tud síelni. De milyen jó, hogy akad egy sísuli, kimondottan gyerekeknek...

Jürgen Kemmler - Sí-KRESZ
A ​könyv szerzője 1964 óta sítanár. Számtalan oktatókönyve megjelent már, amelyeket évtizedek óta tankönyvként használnak a Németországban kötelező középiskolai síoktatásban. Ebben a kézikönyvben 33 óra anyaga van. Többek között: A sítechnika alapismeretei: erőnléti tréning; a sítechnika változatai; az alapmozgások elsajátítása; Carving-alapiskola; terepsíelés; ha jön a lavina - túlélési technikák; elsősegély a terepen.

Kovács Tamás - Nagy Sándor - Ismerkedj ​a hóval, tanulj síelni!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_232989
Az ​Alpok legjobb síterepei Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Az ​Alpok legjobb síterepei
Hiánypótló, ​átfogó kézikönyv arról, amit minden síelQnek tudni kell és tudni érdemes. A könyv Franciaország, Ausztria, Olaszország, Svájc és Szlovénia síterepeiről ad naprakész, hasznos információkat. E mellett sok más, a gondtalan síeléshez nélkülözhetetlen információt talál a könyvben.

Pajor István - Mitől ​fordul a sí?
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ozsváth Miklós - Dosek Ágoston - A ​sízés +3
Kedves ​Olvasó! Ön az első magyar készítésű színes síkönyvet tartja a kezében, de a szakértő szerzői gárdának ez immár a harmadik könyve, erre utal a +3 a címében! A sorozatfotókon nemcsak az alpesi sízés, hanem három további havas sportág is megjelenik. Bepillantást nyerhet a snowboardozás, a sífutás és a telemarkozás titkaiba is. Ez +3! Már a képek nézegetése is élvezetet nyújt, de a havas sportok megszállott szerelmesei ennél többet kínálnak! A mozgások leírása, gyakorlatgyűjtemények és tippek segítik Önt, ha a csodálatos hegyi világ nézegetésén túl ki is próbálja a harmadik évezredre kifejlesztett téli sporteszközöket. A harmadik évezredet is jelöli a +3! Tanácsokat adunk a felszerelések kiválasztásához, szóba kerülnek a biztonsági kérdések, olvashat a havas sportok környezeti vonatkozásairól, a hóról és a lavinákról.

Jürgen Kemmler - Síelés
Napjainkban ​egyre népszerűbb sport a síelés. Nemcsak a családok utaznak el januárban és februárban, hanem az iskolák is számos csoportot indítanak külföldi sítáborokba. Itt a diákok gyakorlott síoktatók felügyelete mellett már fiatalon elsajátíthatják ezt az adrenalin növelő sportot. Ez pedig azért fontos, mert ha megtanulják a helyes lesiklási technikákat és betartják a szigorú előírásokat, nagyobb valószínűséggel kerülhetik el azokat a baleseteket, amelyek azokat sújtják, akik próba-szerencse alapon, maguk próbálnak rájönni a síelés mikéntjére. Miközben a részletes edzésterv segít felkészülni, hogy aztán felhőtlenül élvezhessük a síelést, a Kis lavinatan című fejezet életmentő tudással vértez fel, hogy később, egy esetleges vészhelyzetben pontosan tudjuk, mi a teendő. A Síelés című könyv amellett, hogy tele van hasznos információval, a szerző egyéni, mulatságos hangvételének köszönhetően egyben rendkívül élvezetes olvasmány is.

Covers_179030
Szabadidős ​eszközök S.K. Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Szabadidős ​eszközök S.K.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

L. Kelemen Gábor - Síparadicsomok
A ​könyvben bemutatott síközpontok: Ausztria: Obertauern - Göstling - Semmering - Gastein - Planner Alm - Salzburg - Heiligenblut - Zell am See/Kaprun - Kitzbühel; Olaszország: Valdaora - Cortina d'Ampezzo - Livigno; Szlovákia: Tátra Lomnic - Donovaly; Franciaország: Courchevel - Chamonix; Svájc: St. Moritz - Grindelwald - Davos/Klosters; Norvégia: Lillehammer; USA: Colorado

Covers_300959
0

Ismeretlen szerző - A ​sport enciklopédiája I-II.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kondor Endre - Sport ​a szabadban
Csavarogtál ​már a szabad természetben? Ismerkedtél már a különböző fákkal, növényekkel? Eszedbe jutott-e a rég volt történelem valamelyik ódon várromnál? Rácsodálkoztál-e már valahol az egyszerű falusi házak szépségére? Rabul ejtett-e az erdő mélyének világa, ahol elhalkul a szó s áhítattal, lépkedsz a hatalmas fák között vezető ösvényen? Ültél már pajtásaiddal csillagfényes nyári estén a tábortűz mellett? Építettél-e már velük hóembert a tél szikrázóan fehér ajándékából? Ha igen, úgy tudod miért csábítunk útra kelni. Ha nem, hát tudnod kell, hogy a természet vár téged, s ha szeretettel közeledsz hozzá, hagyja, hogy felfedd titkait, gyönyörködj szépségében, s élményekben gazdagon, felüdülve térj haza. Rajtad a sor! Szegődj mellénk, légy útitársunk, tagja annak a társaságnak, ahol barátságok szövődnek, akikkel öröm újra és újra hátizsákot vállra venni!

Holden Rose - Hófehér ​kelepce
Howard ​Matheu vagyok, nyolc és fél éves, és még nem tudok síelni. Ráadásul, ahogy a dolgok állnak, ez a legkisebb gondom, mert a szállodát teljesen elzárta a külvilágtól a hó, így itt ragadtunk. Huszonkét gyerek, három tanár, négy fő személyzet, tizenkét vendég, köztük két bankrabló. Gil azt mondja, semmi gond nem lesz, ha nem ugrálunk. De ő nincs itt, csak Nita, és én, a fehérség közepén. Na, meg ez a nagy csönd. Most pedig leírtam ide azt, amit tudnod kell, neked és mindazoknak, akik kíváncsiak rá, mi is történt valójában.

Sztrókay Lajos - A ​magashegyek veszélyei
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Rachel Hawthorne - Love ​on the Lifts
Winter ​Break super-secret perfect cocoa recipe: 8 oz steamed whole milk (no skim! doesn't work!) 2 tbsp. dark cocoa powder (big scoops) 1 tbsp. sugar (can't be too sweet) 4 dried, crushed mint leaves (or 1 tbsp. mint syrup) Stir thoroughly. Add mint swizzle stick. Combine with cute ski instructor, or brother's cute best friend, or cute guy you never noticed was so cute...Enjoy.

Schaffer János - Sí
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Thuróczy Róbert - Sísuli ​kezdőknek
Könyvünkkel ​egyetlen célt szeretnénk szolgálni: mindenki számára érthetően és gyakorlatiasan átadni mindazt a csodát, amit mi is kaptunk a síeléstől. Akik sosem próbálták még, azoknak szeretnénk kedvet csinálni a kezdeti lépésekhez.

Barna Béla - Pusztay Sándor - Alacsony-Tátra
A ​túrakalauz sorozatban megjelenő könyvben az Alacsony-Tátrát négy nagyobb regionális részre bontották a szerzők. A dél-nyugati részben Besztercebánya és környékének városait és hegyvidékeit (Stureci-hágó, Zólyom-hegy, Donovaly, a Garam-völgy alsó része), a délkeleti részben Brezno és környéke kerül bemutatásra (Tale, Felső-Garam-völgy, Király-hegy). A harmadik fejezet az észak-nyugati csücsköt (Rózsa-hegy, Vlkolinec), míg a negyedik fejezet Liptószentmiklóst és környékét mutatja be. (Deményfalvi-völgy, Szentiváni-völgy, Fehér-, és Fekete-Vág völgye). A könyvet számtalan színes fotó, térképrészlet illusztrálja.

Kletz Andor - Mondok Ferenc - A ​Bükkhegység síkalauza
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Magaziner Pál - A ​Börzsönyi-hegység síkalauza
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Abby Sher - Kissing ​Snowflakes
Just ​in time for the holidays comes the perfect winter break read! This fun, sweet, wintertime book is filled with humor and romance. The picturesque montain ski lodge is the perfect place to spend winter break...if you have a boyfriend! Otherwise, that cozy leather couch in front of the crackling fire looks a lot less inviting. Good thing that there are lots of cute, blond, sweater-wearing ski instructors around to choose from.... This fun, sweet tale of holiday romance on the slopes is the perfect wintertime read!

Ismet Ulker - Turkey's ​High Mountains And Ski Resorts
WELCOME ​TO SELLER PAYITAHT'S LIBRARY!!! Dedicated to those for whom mountains are their love and beloved... Turkey, which is located on the middle latitudes of the northern hemisphere, is a Mediterranean country where high mountains and mid-altitude mountains covered with forests occupy vast areas.

Kollekciók