Ajax-loader

'biszexuális' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Sarina Bowen - Elle Kennedy - Ez ​a srác
Ők ​ketten nem egy csapatban játszanak. Vagy mégis? Jamie Canning sosem jött rá, miért veszítette el a legjobb barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, nagyszájú, szabályszegő szobatársa minden magyarázat nélkül kizárta őt az életéből. Végülis mi rossz van abban, ha tizennyolc éves korukban a nyári hokitábor utolsó éjszakáján furán alakultak köztük a dolgok? Csak egy kis részeg hülyülés volt. Senki sem halt meg. Ryan Wesley már nagyon megbánta, hogy annak idején belerángatta a nagyon is heteró barátját egy fogadásba, ami próbára tette a barátságukat. Most, hogy a z egyetemi csapataik egymás ellen játszanak a nemzeti bajnokságon, végre lesz alkalma bocsánatot kérni. De elég egy pillantást vetnie a srácra, akiért időtlen idők óta odavan, és a fájdalom erősebb, mint valaha. Jamie régóta vár válaszokra, de ehelyett egy újabb kérdést kell megfejtenie: vajon egy együtt töltött éjszaka tönkretehet egy barátságot? És ha nem, mi a helyzet hat, együtt töltött héttel? Amikor Wesley megjelenik a táborban, hogy egy újabb forró nyáron át együtt edzősködjenek, Jamie-nek sokmindenre rá kell jönnie a régi barátjával kapcsolatban… és magával kapcsolatban is.

Thomas Mann - A ​varázshegy
Thomas ​Mann monumentális regénye a század elején játszódik egy davosi tüdőszanatóriumban. Ide utazik fel a fiatal Hans Castorp unokabátyja látogatására s a tervezetten három hét helyett hét esztendőt tölt Berghofban. Ennek a világtól elzárt mikrokozmosznak nagypolgári légkörében szinte szemünk láttára sűrűsödnek azok a gócok, melyek az első világháború kirobbanásához vezettek. Sőt, már a fasizmus réme is előreveti árnyékát. A "Varázshegy"-ben Hans Castorpnak, ennek az átlag tehetségű német ifjúnak meghódításáért küzdenek a humanizmus és a későbbi fasizmus erői.

Taylor Jenkins Reid - Evelyn ​hét férje
Egy ​szédítő hollywoodi karrier. Egy mélyen eltemetett titok. A legendás, de teljes visszavonultságban élő világsztár, Evelyn Hugo évtizedek óta először hajlandó interjút adni. A döntésénél már csak a választása meglepőbb: ragaszkodik egy fiatal, ismeretlen újságírónőhöz, Monique Granthoz. Miért pont neki jut ez az álomlehetőség? Aztán Evelyn emeli a tétet. Mert a szimpla sztárinterjú helyett sokkal többet ajánl. Mindent. A teljes igazságot csillogóan botrányos életéről. Semmit sem szépítve és semmit sem elhallgatva. Ahogy elkezdődik a munka, az újságírónő nemsokára sejteni kezdi: valamilyen módon összefonódik saját sorsa és Evelyn múltja. Ám ennek a titoknak nagy ára van. Szerelmek, végzetek, barátságok és árulások, aztán egy elképesztő csavar - ez a szenvedély és az életbölcsesség letehetetlen regénye. "Kérném a következő Taylor Jenkins Reid regényt. Elővételben, most." Examiner "Elvarázsol... játszi könnyedséggel teremt hús-vér szereplőket." Associated Press

James Lecesne - Trevor
Trevor ​egy vidám, jó humorú, tizenhárom éves fiú, de otthon és az iskolában különcként kezelik. Trevor művész szeretne lenni, mégpedig olyan, aki megváltoztatja a világot. De miért vesz föl csillogó Lady Gaga-jelmezt halloweenkor? Trevor szerint azért, mert jól néz ki, és amúgy is Lady Gaga a példaképe. A többieknek erről teljesen más a véleménye. Egy ideig a szülei és a barátai is megpróbálnak úgy tenni, mintha Trevor egy átlagos srác lenne. Hisz ez volna a legjobb, nem? Könnyebb elfogadni azt, aki olyan, mint te vagy én. Ha valaki nagyon más, akkor mindenki félrenéz, és reménykedik, hogy nem jól látja. De Trevor különleges, tehetséges és más, és ilyen is akar maradni. De meddig úszhat szemben az árral? A Trevor egy fordulatos, amerikai kisregény a kamaszkori útkeresésről, a másságról és az elfogadásról. Elfogadni magunkat és egymást nem a legegyszerűbb, de a legszebb feladat a világon.

Mats Strandberg - Sara B. Elfgren - Tűz
Az ​Engelsfors trilógia második kötete Vége a nyárnak és a kiválasztott hat lányt a gimnázium második osztálya várja. A szünidő szinte rettegésben telt el, és ők felkészültek a gonosz erők következő lépésére. Ám a veszedelem olyan irányból fenyegeti őket, ahonnan egyáltalán nem számítanak rá. Egyre nyilvánvalóbb, hogy valami nagyon nincs rendjén Engelsforsban. A múlt összefonódik a jelennel, az élő találkozik a holttal. A Kiválasztottak között még szorosabb lesz a kötelék, és a lányok megint rádöbbennek, hogy a rendkívüli képesség vagy a varázslat sem vigasztalja a boldogtalan szerelmeseket és nem gyógyítja meg az összetört szíveket... A svéd szerzőpáros fiatal felnőtteknek szóló trilógiájának első kötete, a Kör, óriási sikert aratott az egész világon, és nagy várakozás előzte meg a folytatást, melyben újabb sötét és misztikus fordulatok borzolják az olvasók idegeit.

Mats Strandberg - Sara B. Elfgren - Kulcs
A ​Kör boszorkányaira egyre több megpróbáltatás vár. Van-e értelme, hogy megfogyatkozva tovább küzdjenek a világ megmentéséért? Maradt-e még esélyük a démonokkal szemben? Találnak-e új segítőket elvesztett barátaik helyett? Erőt ad-e vagy csak gyöngíti őket a szerelem? Vanessa, Anna-Karin, Linnéa és Minoo mind nehezebben cipelik a Kiválasztottak emberfeletti terheit. E világi és túlvilági ellenségeik állandó, halálos veszéllyel fenyegető jelenléte sokszor eltörpül a közöttük elmélyülő ellentétek, az önmagukkal megvívandó harcok félelmetes árnyaihoz képest. Akadnak olyanok is, akik szerint másnak kell az engelsforsi diáklányok helyébe lépnie, hogy teljesítse a lehetetlennek tűnő küldetést. Mert valakinek be kell zárnia a démonok világába vezető átjáró kapuját, hogy megakadályozza az apokalipszis eljövetelét. Mats Strandberg és Sara B. Elfgren letehetetlenül izgalmas trilógiájának befejező részében, a Kulcsban, életük legsötétebb helyeire jutnak el a fiatal hősök - valódi pokoljárás-történet az övék. Csupa szürke és fekete. Vajon mi az ára, hogy pont kerüljön a hátborzongató történet végére?

Rick Sky - Freddie ​Mercury élete
1991 ​novemberében a világ megrendüléssel hallotta, hogy a földkerekség legimádottabb és legszínesebb egyéniségű sztárja AIDS-ben meghalt. Freddie Mercury egyedülálló zeneisége és rendkívüli előadásmódja a Queen együttest éveken át a slágerlisták élén tartotta. Eddig nem közölt fényképek, valamint a barátokkal, kollégákkal készített interjúkkal fűszerezett könyv elmeséli, hogyan lett a szégyenlős, Zanzibár szigetéről származó képzőművész hallgatóból a popzene extrovertált királya, hogyan teremtett a Live Aid-koncert és a Bohém rapszódia zenei legendát. A könyv elmondja a hírhedt bulikról szóló pletykák mögött megbúvó igazságot. Mesél élete két legfontosabb nőjéről, és arról, hogy miért vonakodott elismerni biszexualitását, annak ellenére, hogy halála előtt öt éven át AIDS-fertőzött volt.

Czére Gyöngyvér - A ​férfiak elárulása?
Ott ​vonaglottunk az előszobaszőnyegen, ruháink szanaszét dobálva: egyikünk mindig elindult kúszva a szoba felé, hogy a vetett ágyon áldozzunk tovább a csodás gyönyörnek, de a másikunk mindig rávetette magát az előszobaszőnyegen, megállította a soba felé kúszó testet csókokkal, harapásokkal. Így egy órába is beletelt, azt hiszem, amíg bevergődtünk a szoba előre megvetett kanapéjára. Hosszú idő telt el mindenesetre, s csak arra emlékszem, hogy Ági fanyar, bodzaillatú ölére hajoltam... - Tényleg így élted ezt át? - hajolok előre a fotelban. - Ilyen szépségesen, költőien? - Így - bólint Laura, zománcos fogai nedvesek az emlékezéstől. - Így emlékszem mindenre.

Cassandra Clare - Maureen Johnson - Sarah Rees Brennan - The ​Bane Chronicles
A ​Collection of Ten Short Stories centred around Magnus Bane. Each short story is going to be published as an ebook followed by a Full Single Print Coming 2014 Ever wondered about the enigmatic, mysterious warlock Magnus Bane? The only character to appear in every Shadowhunter book, Magnus has a past even more shrouded in mystery than his present. I’ve teamed up with acclaimed YA writers Maureen Johnson and Sarah Rees Brennan to create the Bane Chronicles, the back (and front) story of Magnus told in ten linked tales. Look for short stories like Vampires, Scones and Edmund Herondale; The Rise and Fall of the Hotel Dumort; Saving Raphael Santiago and What To Buy The Shadowhunter Who Has Everything (And Who You’re Not Officially Dating Anyway). Each story will be available as an ebook on a monthly basis starting April 16 with the tale of What Happened In Peru. Each story will be released monthly online for the next ten months — and then for those who don’t read e-books, the full print collection will be available in bookstores and wherever else books are sold after the Chronicles have been finished.

Anais Nin - Henry ​és June
Szeretője, ​Henry Miller szerint Anais Nin olyannyira női prózát ír, mint senki más. Az írónő naplója tulajdonképpen egy a harmincas évekbeli Párizsban játszódó regény. A szereplők kusza viszonyai cáfolják a hagyományos és modern regény tér- és időszemléletét. A könyv témája nem is annyira az erotika és a szexualitás, hanem az őszinteség esélye, más néven a szabadság. “Veszedelmesen okos könyv, amelyben a francia-spanyol írónő, ki naplóírási rekordokat döntött meg, szinte kegyetlen őszinteséggel boncolgatja önmagát, valamint Henry Millerhez és annak feleségéhez, June-hoz fűződő szerelmét.“ (www.pestidiva.hu)

Alice Walker - The ​Color Purple
This ​book tells the story of Celie. Raped by the man she calls father, her two children taken from her and forced into an ugly marriage, she has no one to talk to but God, until she meets a woman who offers love and support.

Robert L. Rush - Arccal ​a Pokolba
„Texas, ​Briscore megye, Silverton a 90-s évek közepe. Andyt 14 éves korában megerőszakolták. A lánynak hatalmas lelki háborút kell megvívnia önmagában azért, hogy az egész megtörtént esetet elhallgassa a szülei, húga és a barátai elől. Ezzel egy időben a festői kisvárosban egyre több fiatal csatlakozik a rockzene világához. Andynek ez pont kapóra jön. Valamivel feledtetnie kell azt, ami megtörtént vele. A lelke viszont háborog. Mikor fájdalmat érez önsértésként pengéhez, italhoz és kábítószerhez nyúl. Édesapja Greg, a lány által titokban tartott megerőszakolást követően elutazik, elhagyja a családot. Írországba megy. Andy egyik alkalmi kapcsolatból a másikba zuhan. Időközben beleszeret egy lány Zara. Andy, Zara által jön rá, hogy képtelen szerelemmel szeretni valakit. Mark egy 24 éves, lelkileg megtört fiatalember, aki depresszióba menekül a balul elsült randik miatt. Egy nap megtalálja Andy adatlapját egy internetes portálon. Utolsó lehetőségként megpróbálja a rocker lányt egy randira hívni. A találka sikerül, de Mark már az elején érzi, hogy ő és Andy két különálló világ. Ámbár mégis elhatározza, hogy segít a munkanélküli lánynak új életet kezdeni, és kilábalni abból a szennyből, amiben jelenleg él. Andy húga a 16 éves Cassidy pedig gyűlöli a nővérét. Tudja miket művel a fiúkkal és a lányokkal, mert Andy ugyanis biszexuális. Azonban hiába próbálja távol tartani magától a nővérét, az mintha fertőzné őt és belerángatná a szex világába. Silverton idősebb polgárai kiközösítik a fiatal rockereket, mert többen úgy vélik, hogy nem a városba valóak ezek a fiatalok.”

L. J. Baker - Lady ​Knight
Rhiannon, ​outcast and female knight, seeks a cause worthy of a chivalric hero in a medieval world of magic and misogyny. Eleanor, a wealthy widow, has given up all hero of finding passionate love and her perfect knight - until she meets Rhiannon. Aveline, a powerful priestess, needs a warrior for her secret mission of starting a holy war. She binds Rhiannon with double-edged oaths and a magical sword. A love affair worthy of troueroours' songs clashes with loyalty, intrigue, ambition, and war, tangling the three women in a web that perhaps not even Rhiannon's sword can cut through.

Shane Dawson - It ​Gets Worse
New ​York Times bestselling author Shane Dawson returns with another highly entertaining and uproariously funny essay collection, chronicling a mix of real life moments both extraordinary and mortifying, yet always full of heart. Shane Dawson shared some of his best and worst experiences in I Hate Myselfie, the critically acclaimed book that secured his place as a gifted humorist and keen observer of millennial culture. Fans felt as though they knew him after devouring the New York Times, Publishers Weekly, Los Angeles Times, and Wall Street Journal bestseller. They were right… almost. In this new collection of original personal essays, Shane goes even deeper, sharing never-before-revealed stories from his life, giving readers a no-holds-barred look at moments both bizarre and relatable, from cult-like Christian after-school activities, dressing in drag, and losing his virginity, to hiring a psychic, clashes with celebrities, and coming to terms with his bisexuality. Every step of the way, Shane maintains his signature brand of humor, proving that even the toughest breaks can be funny when you learn to laugh at yourself. This is Let's Pretend This Never Happened and Running With Scissors for the millennial generation: an inspiring, intelligent, and brutally honest collection of true stories by a YouTube sensation-turned one of the freshest new voices out there.

Rainbow Rowell - Carry ​On
Simon ​Snow just wants to relax and savor his last year at the Watford School of Magicks, but no one will let him. His girlfriend broke up with him, his best friend is a pest, and his mentor keeps trying to hide him away in the mountains where maybe he’ll be safe. Simon can’t even enjoy the fact that his roommate and longtime nemesis is missing, because he can’t stop worrying about the evil git. Plus there are ghosts. And vampires. And actual evil things trying to shut Simon down. When you’re the most powerful magician the world has ever known, you never get to relax and savor anything. Carry On is a ghost story, a love story, a mystery and a melodrama. It has just as much kissing and talking as you’d expect from a Rainbow Rowell story — but far, far more monsters.

L. J. Baker - Promises, ​Promises
Sandy ​Blunt, witch, has big dreams but C-average magic skills. Her only noteworthy talent is for paying extravagant compliments to women. Trouble is, when she uses that gift, she unwittingly foretells the future for a pretty princess. The punishment for prophesying about one of royal blood is death. With the help of ill-assorted companions, including a self-professed princess in disguise with a wild imagination, a self-absorbed member of the royal guard, and the not-so-average girl next door, Sandy has a year and a day to travel to far-flung places--encountering such dangerous creatures as a dragon who writes awful poetry, slovely elves, and boarding house landladies--to collect the weird and magical items needed to turn her prophecies into promises and so evade the executioner.

André Aciman - Call ​Me by Your Name
Call ​Me by Your Name is the story of a sudden and powerful romance that blossoms between an adolescent boy and a summer guest at his parents' cliff-side mansion on the Italian Riviera. Unprepared for the consequences of their attraction, at first each feigns indifference. But during the restless summer weeks that follow, unrelenting buried currents of obsession and fear, fascination and desire, intensify their passion as they test the charged ground between them. What grows from the depths of their spirits is a romance of scarcely six weeks' duration and an experience that marks them for a lifetime. For what the two discover on the Riviera and during a sultry evening in Rome is the one thing both already fear they may never truly find again: total intimacy.

J. R. Lenk - Collide
Being ​bisexual is cool now—unless you're a boy. Or so it seems to invisible fifteen-year-old Hazard James. But when he falls in with bad apple Jesse Wesley, Hazard is suddenly shoved into the spotlight. Jesse and his friends introduce him to the underworld of teenage life: house parties, hangovers, the advantages of empty homes, and reputation by association. So what if his old friends don't get it? So what if some people love to hate him? Screw gossip and high school's secret rules. There's just something about walking into a room and having all eyes on him when just last year nobody noticed him at all. For a while Hazard basks in the attention, and before he realizes the depth of the waters he's wading, he and Jesse strike up a "friends with benefits" routine. It could be something more, but what self-respecting teenage boy would admit it? Not Jesse—and so not Hazard, either. Not until it's too late. Hazard and Jesse have collided, and Hazard's life will never be the same.

Sara B. Elfgren - Mats Strandberg - The ​Key
The ​heart-stopping conclusion to the internationally bestselling Engelsfors Trilogy Praised by Lev Grossman as “stunning . . . and very, very wicked,” The Circle, Book One of the Engelsfors Trilogy, introduced six teenage girls with supernatu­ral powers who became the Chosen Ones, destined to fight against the ultimate evil. By the end of the second book, Fire, only four girls remain - the last defense against the mysterious, demonic forces that have been plaguing Engelsfors. The Chosen Ones have no chance to recover, and no choice but to rally together to try to prevent the apocalypse - even while their personal dramas threaten to tear them apart. Meanwhile, Ida may be dead, but she is by no means gone. Stuck between the living and the dead, she must find a way to aid her fellow Chosen Ones from beyond the grave. The final installment of the Engelsfors Trilogy - an international sensation with rights sold in twenty-nine countries - The Key combines thrill­ing action and dark magic with all the passion and drama of teen life.

Cara Dee - Touching ​Ink
Cade ​Kingsley uses sandpaper to smooth the rough edges of the custom furniture he makes for his fellow kinksters. Unfortunately, no amount of manual labor can file away the splinters in his heart. His friends are all settling down into blissful permanence with the submissives who complement their dominance. So by day, Cade tries to move forward too, with the sweet girl who’s slowly but surely worming her way into his heart. But by night, his dreams are filled with the boy he can’t forget. Sometimes Daddy doesn’t know best. He needs his Littles to show him the way to an ending that’s happier than he ever imagined. The family that plays together, stays together.

Cara Dee - Twice ​the Touch
Mark ​Cooper is living the life of a carefree bartender, putting his failed marriage behind him and vowing to spend the rest of his thirties free of permanent attachments. But on what he thought was just another night at the BDSM club where he works, his friend Nicholas asks him to assist in a scene, a challenge he eagerly accepts. He doesn't expect that Evangeline and Brayden, two subs in need, will make him want more. What he also doesn't expect is that a routine family meal the next day will come complete with a surprise guest…

Suanne Laqueur - An ​Exaltation of Larks
"We're ​so alike, you and I. It's no wonder we kept finding each other." September 11, 1973: Eleven-year-old Alejandro Penda watches from his apartment window as Santiago, Chile falls to a military coup, destroying his family and his childhood. Arriving alone in America, he’s taken in by the Larks: a prominent family in the town of Guelisten. Though burdened by unresolved grief for his disappeared parents, he becomes fiercely loyal to the Larks, eventually marrying one of their daughters, Valerie. September 11, 2001: Javier Landes watches from his apartment window as New York City falls to terrorism. As one of Manhattan’s top-paid male escorts, this professional lover has never lacked for company and is loyal only to himself. But in the wake of 9/11, Jav is named guardian for an orphaned nephew in Guelisten and must open his carefully-guarded heart to pain he's long suppressed. Alex, Valerie and Jav meet first in their twenties, with a sudden attraction each finds strange and compelling. When they meet again in their forties, they discover not only is their bond still strong, but their life experiences are strangely similar. All have been shaped by separate 9/11's, and their unfinished business from the past will change everything they know about love, loyalty and friendship. "Life has rules. You cannot come in the middle of the night and take what we agreed isn't yours." Across three decades and two continents, Suanne Laqueur's fifth novel explores the unpredictability of sexual attraction, how family ties are forged, torn and mended, and how love's downfall can turn to exaltation.

Ally Blue - Where ​The Heart Is
When ​Dean Delapore takes a break from Bay City Paranormal Investigations, he doesn't expect his work to follow him to the eclectic town of Carrboro, North Carolina. The chance to investigate a haunting at the Blue Skye Inn and Winery is more than he can resist, mainly because of the inn's owner. Deceptively shy and gorgeous, Sommer Skye is not only fantastic company, he's the best lay Dean's had in ages. As Dean probes the misty secrets of the haunted inn, he unexpectedly peels away the layers hiding Sommer's private pain. Pain Sommer's not sure he can withstand. By the time Dean realizes just how deep his feelings for the innkeeper run, it's far too late to turn back. Now if only he can convince Sommer that falling in love changes everything, maybe for the better. If the bones of the past can be laid to rest...

Ashlyn Kane - Morgan James - Winging ​it
Gabe ​Martin has a simple life plan: get into the NHL and win the Stanley Cup. It doesn’t include being the first out hockey player or, worse, getting involved with one of his teammates. But things change. Dante Baltierra is Gabe’s polar opposite—careless, reckless… shameless. But his dedication to the sport is impressive, and Gabe can overlook a lot of young-and-stupid in the name of great hockey. And Dante has a superlative ass in a sport filled with superlative asses. Before Gabe can figure out how to deal, a tabloid throws him out of his comfortable closet into a brand-new world. Amid the emotional turmoil of invasive questions, nasty speculation, and on- and off-ice homophobia, his game suffers. Surprisingly, it’s Dante who drags him out of it—and then drags him into something else. Nothing good can come of secretly sleeping with a teammate, especially one Gabe has feelings for. But with their captain out with an injury, a rookie in perpetual need of a hug, and the race to make the playoffs for the first time since 1995, Gabe has a lot on his plate. He can’t be blamed for forgetting that nothing stays secret forever.

Mackenzi Lee - The ​Gentleman's Guide to Vice and Virtue
An ​unforgettable tale of two friends on their Grand Tour of 18th-century Europe who stumble upon a magical artifact that leads them from Paris to Venice in a dangerous manhunt, fighting pirates, highwaymen, and their feelings for each other along the way. Henry “Monty” Montague was born and bred to be a gentleman, but he was never one to be tamed. The finest boarding schools in England and the constant disapproval of his father haven’t been able to curb any of his roguish passions—not for gambling halls, late nights spent with a bottle of spirits, or waking up in the arms of women or men. But as Monty embarks on his grand tour of Europe, his quest for a life filled with pleasure and vice is in danger of coming to an end. Not only does his father expect him to take over the family’s estate upon his return, but Monty is also nursing an impossible crush on his best friend and traveling companion, Percy. Still it isn’t in Monty’s nature to give up. Even with his younger sister, Felicity, in tow, he vows to make this yearlong escapade one last hedonistic hurrah and flirt with Percy from Paris to Rome. But when one of Monty’s reckless decisions turns their trip abroad into a harrowing manhunt that spans across Europe, it calls into question everything he knows, including his relationship with the boy he adores. Witty, romantic, and intriguing at every turn, The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue is a sumptuous romp that explores the undeniably fine lines between friendship and love.

Cassandra Clare - Sarah Rees Brennan - Maureen Johnson - Die ​Chroniken des Magnus Bane
Tauche ​ein in die Welt von Magnus Bane! Der schillernde Oberste Hexenmeister von Brooklyn hat ein ereignisreiches Leben hinter sich. Sei es die Französische Revolution in Paris, der Börsencrash von New York oder das frühe London - Magnus war immer dabei und hatte seine funkensprühenden Finger im Spiel. Keine Frage, dass es dabei auch manchmal riskant wird für den vorlauten und lebenslustigen Draufgänger. Wenn man ewig lebt, muss man sich schließlich die Zeit vertreiben, da kommt eine kleine Romanze dann und wann gerade recht. Und wenn eine Situation doch mal zu heiß wird, gibt es ja immer noch den alles verhüllenden Zauberglanz.

Sarina Bowen - Elle Kennedy - Him
Jamie ​Canning has never been able to figure out how he lost his closest friend. Four years ago, his tattooed, wise-cracking, rule-breaking roommate cut him off without an explanation. So what if things got a little weird on the last night of hockey camp the summer they were eighteen? It was just a little drunken foolishness. Nobody died. Ryan Wesley’s biggest regret is coaxing his very straight friend into a bet that pushed the boundaries of their relationship. Now, with their college teams set to face off at the national championship, he’ll finally get a chance to apologize. But all it takes is one look at his longtime crush, and the ache is stronger than ever. Jamie has waited a long time for answers, but walks away with only more questions— can one night of sex ruin a friendship? If not, how about six more weeks of it? When Wesley turns up to coach alongside Jamie for one more hot summer at camp, Jamie has a few things to discover about his old friend...and a big one to learn about himself.

Becca Prior - A ​tanítvány 4.
Az ​ellentétek vonzzák egymást. De vajon a szürke hétköznapok harcaiban is tud-e vállvetve küzdeni két teljesen különböző ember? Képesek-e legyőzni a múlt árnyait és saját kétségeiket? A társadalmi elvárások és a mindennapi csaták sűrűjében kitart-e egymás mellett két fiatal, akiknek meg kell vívniuk a belső démonjaikkal is? Vajon képesek-e kompromisszumot kötni, hogy olyannak szerethessék a másikat, amilyennek megismerték, vagy ők is abba a hibába esnek, mint oly sokan: Pont azt változtatják meg egymásban, ami olthatatlan lángra lobbantotta őket. Lewis és Harry története a végéhez közeledik, de még vár rájuk a legnagyobb harc, amit önmagukkal kell megvívniuk. A nagy sikerű sorozat befejező kötete is tartogat még meglepetéseket!

Hanif Kureishi - The ​Buddha of Suburbia
Karim ​lives with his Mum and Dad in a suburb of south London and dreams of making his escape to the bright lights of the big city. But his father is no ordinary Dad, he is 'the buddha of suburbia', a strange and compelling figure whose powers of meditation hold a circle of would-be mystics spellbound with the fascinations of the East. Among his disciples is the glamorous and ambitious Eva, and when 'the buddha of suburbia' runs off with her to a crumbling flat in Barons Court, Karim's life becomes changed in ways that even he had never dreamed of.

Mats Strandberg - Sara B. Elfgren - Fire
THE ​CHOSEN ONES are about to start their second year in senior high school. The whole summer break they have held their breaths waiting for the demons' next move. But the threat shows up from another direction, somewhere they could never have foreseen. It becomes more and more obvious that something is very, very wrong in Engelsfors. The past is woven together with the present. The living meet the dead. THE CHOSEN ONES are tied even closer together and are once again reminded that magic cannot ease unhappy love or mend broken hearts...

Covers_289159
Bi ​Any Other Name Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Bi ​Any Other Name
"Rejected ​by both gay and straight worlds, bisexuals have been a community in exile. With this rich and varied collection, however, bisexual women and men step forward into their own historical spotlight. The writing here, challenging and authentic, can only deepen our discussions about passion and politics." Joan Nestle, cofounder of the Lesbian Herstory Archives, author of _The Restricted Country,_ editor of _The Persistent Desire_ "These urgent testimonials lead us into a sexually whole society where, with our varied queerness, we are welcome. This is a necessary book." Judy Grahn, author of _Another Mother Tongue_ and _Blood, Bread and Races_ "The authors debunk the concept that people are either heterosexual or homosexual and that bisexual women and men are fence sitters. _Bi Any Other Name_ will help tremendously in securing for the bisexual community its rightful place within the larger movement for genuine progressive social change - a movement that will ultimately liberate us all." Warren J. Blumenfeld, coauthor of _Looking at Gay and Lesbian Life,_ editor of _Homophobia, How We All Pay the Price_

Keira Andrews - Beyond ​the Sea
Two ​straight guys. One desert island. Even if it means quitting their boy band mid-tour, Troy Tanner isn’t going to watch his little brother snort his future away after addiction destroyed their father. On a private jet taking him home from Australia, he and pilot Brian Sinclair soar above the vast South Pacific. Brian lost his passion for flying—and joy in life—after a traumatic crash, but now he and Troy must fight to survive when a cyclone strikes without warning. Marooned a thousand miles from civilization, the turquoise water and white sand beach look like paradise. But although they can fish and make fire, the smallest infection or bacteria could be deadly. When the days turn into weeks with no sign of rescue, Troy and Brian grow closer, and friendship deepens into desire. As they learn sexuality is about more than straight or gay and discover their true selves, the world they've built together is thrown into chaos. If Troy and Brian make it off the island, can their love endure?

Kollekciók