Ajax-loader

'biszexuális' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Ava Dellaira - Kedves ​halottak!
"Ragyogó ​könyv a bátorságról, hogyan élj tovább, miután minden széthullott körülötted." Laurie Halse Anderson Néha azok a legjobb levelek, amelyekre nincs is válasz. Egy angol házi feladattal kezdődik: írj levelet egy halottnak, mindegy, kinek. Laurel Kurt Cobaint választja, mert Kurt fiatalon halt meg, csakúgy, mint May, Laurel nővére, így talán megért egy kicsit abból, hogy Laurel min megy keresztül. Laurel nemsokára egyre több halottnak ír levelet – Janis Joplinnak, Heath Ledgernek, River Phoenixnek, Amelia Earhartnek, szinte abba sem bírja hagyni. Megírja nekik, mi történik az új középiskolában, és hogyan hullott szét May halála után a családja. De akármennyit segítenek is neki a levelek, nem tarthatja örökre távol magától az igazi életet. Múltjának kísértetei nem férnek bele az írott sorokba, és Laurelnek szembe kell néznie a gyermekkor lezárulásával, az imádott testvér elvesztésének fájdalmával és a felismeréssel, hogy egyedül mi formálhatjuk a sorsunkat.

Sarina Bowen - Elle Kennedy - Ez ​a srác
Ők ​ketten nem egy csapatban játszanak. Vagy mégis? Jamie Canning sosem jött rá, miért veszítette el a legjobb barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, nagyszájú, szabályszegő szobatársa minden magyarázat nélkül kizárta őt az életéből. Oké, tizennyolc éves korukban a nyári hokitábor utolsó éjszakáján tényleg furán alakultak köztük a dolgok. Csak egy kis részeg hülyülés volt. Senki sem halt meg. Ryan Wesley már nagyon megbánta, hogy annak idején belerángatta a nagyon is heteró barátját egy fogadásba, ami próbára tette a barátságukat. Most, hogy a z egyetemi csapataik egymás ellen játszanak a nemzeti bajnokságon, végre lesz alkalma bocsánatot kérni. De elég egy pillantást vetnie a srácra, akiért időtlen idők óta odavan, és a fájdalom erősebb, mint valaha. Jamie régóta vár válaszokra, de ehelyett egy újabb kérdést kell megfejtenie: vajon egy együtt töltött éjszaka tönkretehet egy barátságot? És ha nem, mi a helyzet hat, együtt töltött héttel? Amikor Wesley megjelenik a táborban, hogy egy újabb forró nyáron át együtt edzősködjenek, Jamie-nek sok mindenre rá kell jönnie a régi barátjával kapcsolatban… és magával kapcsolatban is.

Thomas Mann - A ​varázshegy
Thomas ​Mann monumentális regénye a század elején játszódik egy davosi tüdőszanatóriumban. Ide utazik fel a fiatal Hans Castorp unokabátyja látogatására s a tervezetten három hét helyett hét esztendőt tölt Berghofban. Ennek a világtól elzárt mikrokozmosznak nagypolgári légkörében szinte szemünk láttára sűrűsödnek azok a gócok, melyek az első világháború kirobbanásához vezettek. Sőt, már a fasizmus réme is előreveti árnyékát. A "Varázshegy"-ben Hans Castorpnak, ennek az átlag tehetségű német ifjúnak meghódításáért küzdenek a humanizmus és a későbbi fasizmus erői.

April Genevieve Tucholke - Wink, ​Poppy, Midnight
Minden ​történetbe kell egy hős. És kell bele egy hitvány gonosztevő. És hogy még mi? Megfejtésre várok titkok... Wink egy vörös hajú, szeplős lány a szomszédból: senki sem ismeri egészen, a lénye csupa talány és rejtély. A szőke, ezüstszürke szemű Poppy a leggyönyörűbb és egyszersmind a legaljasabb és legkegyetlenebb lány a középiskolában: egy igazi manipulatív méhkirálynő. És itt van a harmadik, Midnight, egy édes, de bizonytalan fiú, aki nem tud választani kettejük közül. Wink. Poppy. Midnight. Két lány. Egy fiú. És egy rémisztő, veszélyes erdő, ahol egyre több borzalmas esemény követi egymást. Mi történt valójában? Van, aki tudja. És van, aki hazudik.

Taylor Jenkins Reid - Evelyn ​hét férje
Egy ​szédítő hollywoodi karrier. Egy mélyen eltemetett titok. A legendás, de teljes visszavonultságban élő világsztár, Evelyn Hugo évtizedek óta először hajlandó interjút adni. A döntésénél már csak a választása meglepőbb: ragaszkodik egy fiatal, ismeretlen újságírónőhöz, Monique Granthoz. Miért pont neki jut ez az álomlehetőség? Aztán Evelyn emeli a tétet. Mert a szimpla sztárinterjú helyett sokkal többet ajánl. Mindent. A teljes igazságot csillogóan botrányos életéről. Semmit sem szépítve és semmit sem elhallgatva. Ahogy elkezdődik a munka, az újságírónő nemsokára sejteni kezdi: valamilyen módon összefonódik saját sorsa és Evelyn múltja. Ám ennek a titoknak nagy ára van. Szerelmek, végzetek, barátságok és árulások, aztán egy elképesztő csavar - ez a szenvedély és az életbölcsesség letehetetlen regénye. "Kérném a következő Taylor Jenkins Reid regényt. Elővételben, most." Examiner "Elvarázsol... játszi könnyedséggel teremt hús-vér szereplőket." Associated Press

Michael Cunningham - A ​Home at the End of the World
'It ​was the start of my second new life, in a city that had a spin of its own - a wilder orbit inside the earth's calm blue-green whirl. New York wasn't open to the hopelessness and lost purpose that drifted around lesser places . . . ' Meet Bobby, Jonathan and Clare. Three friends, three lovers, three ordinary people trying to make a place for themselves in the harsh and uncompromising world of the Seventies and Eighties. And as our threesome form a new kind of relationship, a new approach to family and love, questioning so much about the world around them, so they hope to create a space, a home, in which to live.

James Lecesne - Trevor
Trevor ​egy vidám, jó humorú, tizenhárom éves fiú, de otthon és az iskolában különcként kezelik. Trevor művész szeretne lenni, mégpedig olyan, aki megváltoztatja a világot. De miért vesz föl csillogó Lady Gaga-jelmezt halloweenkor? Trevor szerint azért, mert jól néz ki, és amúgy is Lady Gaga a példaképe. A többieknek erről teljesen más a véleménye. Egy ideig a szülei és a barátai is megpróbálnak úgy tenni, mintha Trevor egy átlagos srác lenne. Hisz ez volna a legjobb, nem? Könnyebb elfogadni azt, aki olyan, mint te vagy én. Ha valaki nagyon más, akkor mindenki félrenéz, és reménykedik, hogy nem jól látja. De Trevor különleges, tehetséges és más, és ilyen is akar maradni. De meddig úszhat szemben az árral? A Trevor egy fordulatos, amerikai kisregény a kamaszkori útkeresésről, a másságról és az elfogadásról. Elfogadni magunkat és egymást nem a legegyszerűbb, de a legszebb feladat a világon.

Mats Strandberg - Sara B. Elfgren - Tűz
Az ​Engelsfors trilógia második kötete Vége a nyárnak és a kiválasztott hat lányt a gimnázium második osztálya várja. A szünidő szinte rettegésben telt el, és ők felkészültek a gonosz erők következő lépésére. Ám a veszedelem olyan irányból fenyegeti őket, ahonnan egyáltalán nem számítanak rá. Egyre nyilvánvalóbb, hogy valami nagyon nincs rendjén Engelsforsban. A múlt összefonódik a jelennel, az élő találkozik a holttal. A Kiválasztottak között még szorosabb lesz a kötelék, és a lányok megint rádöbbennek, hogy a rendkívüli képesség vagy a varázslat sem vigasztalja a boldogtalan szerelmeseket és nem gyógyítja meg az összetört szíveket... A svéd szerzőpáros fiatal felnőtteknek szóló trilógiájának első kötete, a Kör, óriási sikert aratott az egész világon, és nagy várakozás előzte meg a folytatást, melyben újabb sötét és misztikus fordulatok borzolják az olvasók idegeit.

Mats Strandberg - Sara B. Elfgren - Kulcs
A ​Kör boszorkányaira egyre több megpróbáltatás vár. Van-e értelme, hogy megfogyatkozva tovább küzdjenek a világ megmentéséért? Maradt-e még esélyük a démonokkal szemben? Találnak-e új segítőket elvesztett barátaik helyett? Erőt ad-e vagy csak gyöngíti őket a szerelem? Vanessa, Anna-Karin, Linnéa és Minoo mind nehezebben cipelik a Kiválasztottak emberfeletti terheit. E világi és túlvilági ellenségeik állandó, halálos veszéllyel fenyegető jelenléte sokszor eltörpül a közöttük elmélyülő ellentétek, az önmagukkal megvívandó harcok félelmetes árnyaihoz képest. Akadnak olyanok is, akik szerint másnak kell az engelsforsi diáklányok helyébe lépnie, hogy teljesítse a lehetetlennek tűnő küldetést. Mert valakinek be kell zárnia a démonok világába vezető átjáró kapuját, hogy megakadályozza az apokalipszis eljövetelét. Mats Strandberg és Sara B. Elfgren letehetetlenül izgalmas trilógiájának befejező részében, a Kulcsban, életük legsötétebb helyeire jutnak el a fiatal hősök - valódi pokoljárás-történet az övék. Csupa szürke és fekete. Vajon mi az ára, hogy pont kerüljön a hátborzongató történet végére?

Rick Sky - Freddie ​Mercury élete
1991 ​novemberében a világ megrendüléssel hallotta, hogy a földkerekség legimádottabb és legszínesebb egyéniségű sztárja AIDS-ben meghalt. Freddie Mercury egyedülálló zeneisége és rendkívüli előadásmódja a Queen együttest éveken át a slágerlisták élén tartotta. Eddig nem közölt fényképek, valamint a barátokkal, kollégákkal készített interjúkkal fűszerezett könyv elmeséli, hogyan lett a szégyenlős, Zanzibár szigetéről származó képzőművész hallgatóból a popzene extrovertált királya, hogyan teremtett a Live Aid-koncert és a Bohém rapszódia zenei legendát. A könyv elmondja a hírhedt bulikról szóló pletykák mögött megbúvó igazságot. Mesél élete két legfontosabb nőjéről, és arról, hogy miért vonakodott elismerni biszexualitását, annak ellenére, hogy halála előtt öt éven át AIDS-fertőzött volt.

Czére Gyöngyvér - A ​férfiak elárulása?
Ott ​vonaglottunk az előszobaszőnyegen, ruháink szanaszét dobálva: egyikünk mindig elindult kúszva a szoba felé, hogy a vetett ágyon áldozzunk tovább a csodás gyönyörnek, de a másikunk mindig rávetette magát az előszobaszőnyegen, megállította a soba felé kúszó testet csókokkal, harapásokkal. Így egy órába is beletelt, azt hiszem, amíg bevergődtünk a szoba előre megvetett kanapéjára. Hosszú idő telt el mindenesetre, s csak arra emlékszem, hogy Ági fanyar, bodzaillatú ölére hajoltam... - Tényleg így élted ezt át? - hajolok előre a fotelban. - Ilyen szépségesen, költőien? - Így - bólint Laura, zománcos fogai nedvesek az emlékezéstől. - Így emlékszem mindenre.

Cassandra Clare - Maureen Johnson - Sarah Rees Brennan - The ​Bane Chronicles
A ​Collection of Ten Short Stories centred around Magnus Bane. Each short story is going to be published as an ebook followed by a Full Single Print Coming 2014 Ever wondered about the enigmatic, mysterious warlock Magnus Bane? The only character to appear in every Shadowhunter book, Magnus has a past even more shrouded in mystery than his present. I’ve teamed up with acclaimed YA writers Maureen Johnson and Sarah Rees Brennan to create the Bane Chronicles, the back (and front) story of Magnus told in ten linked tales. Look for short stories like Vampires, Scones and Edmund Herondale; The Rise and Fall of the Hotel Dumort; Saving Raphael Santiago and What To Buy The Shadowhunter Who Has Everything (And Who You’re Not Officially Dating Anyway). Each story will be available as an ebook on a monthly basis starting April 16 with the tale of What Happened In Peru. Each story will be released monthly online for the next ten months — and then for those who don’t read e-books, the full print collection will be available in bookstores and wherever else books are sold after the Chronicles have been finished.

Anais Nin - Henry ​és June
Szeretője, ​Henry Miller szerint Anais Nin olyannyira női prózát ír, mint senki más. Az írónő naplója tulajdonképpen egy a harmincas évekbeli Párizsban játszódó regény. A szereplők kusza viszonyai cáfolják a hagyományos és modern regény tér- és időszemléletét. A könyv témája nem is annyira az erotika és a szexualitás, hanem az őszinteség esélye, más néven a szabadság. “Veszedelmesen okos könyv, amelyben a francia-spanyol írónő, ki naplóírási rekordokat döntött meg, szinte kegyetlen őszinteséggel boncolgatja önmagát, valamint Henry Millerhez és annak feleségéhez, June-hoz fűződő szerelmét.“ (www.pestidiva.hu)

Alice Walker - The ​Color Purple
This ​book tells the story of Celie. Raped by the man she calls father, her two children taken from her and forced into an ugly marriage, she has no one to talk to but God, until she meets a woman who offers love and support.

Akeru Asahi - Lost ​Youth 1.
Have ​you ever experienced a dark but pure love story? The love was a mistake, the feeling did not suppose to happen. All were wrong. Including yourself. Aine Misabashi, a cheerful second high school grader, has a massive crush towards her popular childhood friend, Riku Shirota. She also has a beautiful best friend, whom she calls as "Princess" that always listen to her insecurity. Everything seems like an ordinary innocent youth drama until Aine saw Riku kissing another girl even though he always said that Aine is the only one he has. Moreover, the girl that he kissed is... Is there any purity in this tangled friendship and romantic relationship? What will Aine do when another important person to her also has a feeling towards her... "Lost Youth" is a magnificent debut work by Akeru Asahi about the bold and delicate girl's romance in high school that would leave you shocking!

Robert L. Rush - Arccal ​a Pokolba
„Texas, ​Briscore megye, Silverton a 90-s évek közepe. Andyt 14 éves korában megerőszakolták. A lánynak hatalmas lelki háborút kell megvívnia önmagában azért, hogy az egész megtörtént esetet elhallgassa a szülei, húga és a barátai elől. Ezzel egy időben a festői kisvárosban egyre több fiatal csatlakozik a rockzene világához. Andynek ez pont kapóra jön. Valamivel feledtetnie kell azt, ami megtörtént vele. A lelke viszont háborog. Mikor fájdalmat érez önsértésként pengéhez, italhoz és kábítószerhez nyúl. Édesapja Greg, a lány által titokban tartott megerőszakolást követően elutazik, elhagyja a családot. Írországba megy. Andy egyik alkalmi kapcsolatból a másikba zuhan. Időközben beleszeret egy lány Zara. Andy, Zara által jön rá, hogy képtelen szerelemmel szeretni valakit. Mark egy 24 éves, lelkileg megtört fiatalember, aki depresszióba menekül a balul elsült randik miatt. Egy nap megtalálja Andy adatlapját egy internetes portálon. Utolsó lehetőségként megpróbálja a rocker lányt egy randira hívni. A találka sikerül, de Mark már az elején érzi, hogy ő és Andy két különálló világ. Ámbár mégis elhatározza, hogy segít a munkanélküli lánynak új életet kezdeni, és kilábalni abból a szennyből, amiben jelenleg él. Andy húga a 16 éves Cassidy pedig gyűlöli a nővérét. Tudja miket művel a fiúkkal és a lányokkal, mert Andy ugyanis biszexuális. Azonban hiába próbálja távol tartani magától a nővérét, az mintha fertőzné őt és belerángatná a szex világába. Silverton idősebb polgárai kiközösítik a fiatal rockereket, mert többen úgy vélik, hogy nem a városba valóak ezek a fiatalok.”

Suanne Laqueur - A ​Charm of Finches
“I ​swear. Give me one more chance and I will make the most of it.” Ex-escort Javier Landes is asking for his third chance at love. And the third time is the charm. He meets an art therapist named Steffen Finch and what starts as casual deepens into a passionate relationship—everything Jav has ever wanted, and everything he fears losing. Stef’s business card reads Curator & Sailor. His creativity and insightful nature have made him into a talented therapist, the one to call for tough cases. His professional success can’t conceal a deep need to connect with someone, but Javier Landes is the last person Stef expected. Geronimo "Geno" Caan is Stef's most challenging case. To cope with his ordeal, he's allowed an alter-ego called Mos to make decisions, and now lives a double life within a web of lies. Under Stef’s navigation, Geno uses art to express what Mos forbids to be spoken aloud. But as Geno’s attachment to Stef gradually extends to Jav, the boundaries between professional and personal begin to blur. Over the course of a year, Jav, Stef and Geno form an unexpected and unconventional triangle, revealing how men make love in times of war and how love is a great wisdom made up of small understandings. The long-awaited second book of the Venery series, A Charm of Finches is an epic tale of survival and secrets guaranteed to make you think and feel and remember.

L. J. Baker - Promises, ​Promises
Sandy ​Blunt, witch, has big dreams but C-average magic skills. Her only noteworthy talent is for paying extravagant compliments to women. Trouble is, when she uses that gift, she unwittingly foretells the future for a pretty princess. The punishment for prophesying about one of royal blood is death. With the help of ill-assorted companions, including a self-professed princess in disguise with a wild imagination, a self-absorbed member of the royal guard, and the not-so-average girl next door, Sandy has a year and a day to travel to far-flung places--encountering such dangerous creatures as a dragon who writes awful poetry, slovely elves, and boarding house landladies--to collect the weird and magical items needed to turn her prophecies into promises and so evade the executioner.

André Aciman - Call ​Me by Your Name
Call ​Me by Your Name is the story of a sudden and powerful romance that blossoms between an adolescent boy and a summer guest at his parents' cliff-side mansion on the Italian Riviera. Unprepared for the consequences of their attraction, at first each feigns indifference. But during the restless summer weeks that follow, unrelenting buried currents of obsession and fear, fascination and desire, intensify their passion as they test the charged ground between them. What grows from the depths of their spirits is a romance of scarcely six weeks' duration and an experience that marks them for a lifetime. For what the two discover on the Riviera and during a sultry evening in Rome is the one thing both already fear they may never truly find again: total intimacy.

Siera Maley - On ​the Outside
High ​school junior Kayla and her two best friends have always been close. Even after Kayla becomes a cheerleader with a basketball star boyfriend, Riley falls in with the skaters, and Evan loses himself in school, the three remain dedicated to their promise to each other: to remain friends no matter what. But when a disastrous prom ends with Kayla single and her best friends dating, the strength of their bond will be tested. Because, as Kayla soon realizes, her feelings for Riley are more than just friendly. Dating a girl is something that’s never crossed her mind before, but more than that, she can’t bring herself to hurt Evan. As tension between the two girls grows, Kayla is forced to grapple with the fact that she might be bisexual, in love with Riley, and about to break their friendship apart.

J. R. Lenk - Collide
Being ​bisexual is cool now—unless you're a boy. Or so it seems to invisible fifteen-year-old Hazard James. But when he falls in with bad apple Jesse Wesley, Hazard is suddenly shoved into the spotlight. Jesse and his friends introduce him to the underworld of teenage life: house parties, hangovers, the advantages of empty homes, and reputation by association. So what if his old friends don't get it? So what if some people love to hate him? Screw gossip and high school's secret rules. There's just something about walking into a room and having all eyes on him when just last year nobody noticed him at all. For a while Hazard basks in the attention, and before he realizes the depth of the waters he's wading, he and Jesse strike up a "friends with benefits" routine. It could be something more, but what self-respecting teenage boy would admit it? Not Jesse—and so not Hazard, either. Not until it's too late. Hazard and Jesse have collided, and Hazard's life will never be the same.

Mackenzi Lee - Die ​Bekenntnisse eines Gentlemans
Gab ​es je ein abschreckenderes Beispiel für junge Bildungsreisende als Sir Henry Montague? Nach Montys Cavaliersreise wird der englische Adel seine Sprösslinge bestimmt nie wieder auf den Kontinent schicken! Irgendwie ist Monty immer in eine Tändelei verwickelt oder betrunken oder zur falschen Zeit am falschen Ort nackt (in Versailles! Am Hof des Königs!). Zwischen Paris und Marseille verlieren Monty, Percy und Felicity auch noch ihren Hofmeister, kämpfen gegen Wegelagerer und Piraten, gegeneinander (Monty und Felicity) oder gegen ihre Gefühle füreinander (Monty und Percy). Aber am Ende dieser abenteuerlichen Reise finden sie alle drei nicht nur zueinander, sondern auch zu sich selbst.

Sara B. Elfgren - Mats Strandberg - The ​Key
The ​heart-stopping conclusion to the internationally bestselling Engelsfors Trilogy Praised by Lev Grossman as “stunning . . . and very, very wicked,” The Circle, Book One of the Engelsfors Trilogy, introduced six teenage girls with supernatu­ral powers who became the Chosen Ones, destined to fight against the ultimate evil. By the end of the second book, Fire, only four girls remain - the last defense against the mysterious, demonic forces that have been plaguing Engelsfors. The Chosen Ones have no chance to recover, and no choice but to rally together to try to prevent the apocalypse - even while their personal dramas threaten to tear them apart. Meanwhile, Ida may be dead, but she is by no means gone. Stuck between the living and the dead, she must find a way to aid her fellow Chosen Ones from beyond the grave. The final installment of the Engelsfors Trilogy - an international sensation with rights sold in twenty-nine countries - The Key combines thrill­ing action and dark magic with all the passion and drama of teen life.

Cara Dee - Touching ​Ink
Cade ​Kingsley uses sandpaper to smooth the rough edges of the custom furniture he makes for his fellow kinksters. Unfortunately, no amount of manual labor can file away the splinters in his heart. His friends are all settling down into blissful permanence with the submissives who complement their dominance. So by day, Cade tries to move forward too, with the sweet girl who’s slowly but surely worming her way into his heart. But by night, his dreams are filled with the boy he can’t forget. Sometimes Daddy doesn’t know best. He needs his Littles to show him the way to an ending that’s happier than he ever imagined. The family that plays together, stays together.

Ismeretlen szerző - Útmutató ​a meleg, leszbikus, biszexuális, transznemű és gender-nonkonform kliensekkel folytatott pszichológiai munkához
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Thomas Mann - The ​Magic Mountain
INTRODUCED ​BY ADAM FOULDS _‘A masterwork, unlike any other… a delight, comic and profound, a new form of language, a new way of seeing’_ A.S. Byatt Hans Castorp is ‘a perfectly ordinary, if engaging young man’ when he goes to visit his cousin in an exclusive sanatorium in the Swiss Alps.What should have been a three week trip turns into a seven year stay. Hans falls in love and becomes intoxicated with the ideas he hears at the clinic - ideas which will strain and crack apart a world on the verge of the First World War. _‘Magnificent… a beautiful, feverish account of obsessive love_ Jonathan Coe, Guardian

Nicole Pyland - All ​the Love Songs
Peyton ​Gloss is the world’s most famous and popular singer/songwriter known for her chart-topping hits as well as her famous girl squad and July 4th events, inviting all of her famous friends to celebrate. This year, she did something even more extravagant than ever and invited her friends to join her for a week-long adult summer camp experience. Mackenzie Smyth was dared to audition for a TV show. Thinking she had no chance at getting the part, she went along with it. Five years later, she’s one of the most popular young actresses in Hollywood. She’s also socially awkward and struggles with getting to know new people and spending time with her peers. Lennox Owen is Hollywood royalty and has been famous since birth. She’s remained in the business because she didn’t know what else, if anything, she could do and because it was what was expected of her. When Lennox and Kenzie meet, there’s electricity between them and the camp is the perfect opportunity for them to explore what might be, but after the magic of their week away from the world dissipates, can they still find that spark and make their relationship work?

Susan Hawke - Dancing ​with Daddy
I ​love my daughter, but finding out she wasn’t biologically mine is the best news ever. I’m a widower who is too scared to have the stupid test that would tell me whether or not I even have the gene that would mean dealing with a horrible illness and certain death. A gene that could’ve also been passed to my child, had she been mine. She’ll need her father, if something ever does happen to me…That’s why I search for Maddie’s biological father, and when I find him, ask him to become part of her life. What I didn’t expect is for him to become my best friend. Shane is fun and easygoing, the exact opposite of me. He makes me laugh. He’s the perfect antidote for my neurotic existence. And he’s bi, like me. But am I courageous enough to take the leap into falling in love with him? Dancing with Daddy is a super sweet, full-length, standalone, feel good mm romance. There’s no angst, just two very opposite men who befriend each other super fast then slowly find their way to love…all while parenting the precocious five-year-old who belongs to both of them.

Mackenzi Lee - La ​guía del caballero para el vicio y la virtud
A ​Henry "Monty" Montague no le importa estar lejos del caballero que debería ser. Pero su padre, en un último intento para corregirlo, lo embarca en un Gran Tour por Europa, en espera de que a su regreso se haga cargo del negocio familiar. En este viaje lo acompañarán Percy, su amigo de toda la vida (y su amor secreto —e imposible—), y Felicity, su hermana. Frente a este triste escenario, Monty se promete que este periplo será frenesí hedonista y que coqueteará con Percy de París a Roma. Pero pronto, sus desafortunadas decisiones harán que esta aventura se convierta en una verdadera cacería que lo pondrá a prueba, le develará una Felicity impensada y terminará provocando que se cuestione todo lo que conoce, incluso su relación con el chico que adora.

Mats Strandberg - Sara B. Elfgren - Eld
De ​utvalda ska börja andra året på gymnasiet. Hela sommarlovet har de hållit andan i väntan på demonernas nästa drag. Men hotet kommer från ett håll de aldrig kunnat förutse. Det blir alltmer uppenbart att något är väldigt, väldigt fel i Engelsfors. Det förflutna vävs ihop med nuet. De levande möter de döda. De utvalda knyts allt tätare till varandra och påminns återigen om att magi inte kan lindra olycklig kärlek eller laga krossade hjärtan. Eld är andra delen i Engelsforstrilogin.

Effie Calvin - Daughter ​of the Sun
Orsina ​of Melidrie is a paladin of the Order of the Sun, sworn to drive out corruption and chaos wherever she finds it. She has been ordered to leave her home and travel around Vesolda in search of a great evil she is supposedly destined to destroy. But after two years of fighting monsters and demons and evil gods, she does not seem to be any closer to her goal - or ever returning home. Aelia is the Goddess of Caprice, the personification of poor decision-making. The Order of the Sun has classified her as a chaos goddess, meaning that her worship has been outlawed. During a run-in with Orsina, she is trapped in a mortal body, rendering her unable to leave Inthya. Aelia is found by Orsina again, but this time Orsina does not recognize her in her new body. So Aelia pretends to be a mortal woman who is fleeing an abusive family. Aelia plans to use Orsina as protection as she hunts down the magical relic that will free her from her mortal body. As Aelia and Orsina grow closer to one another, Aelia wrestles with her own desire to tell Orsina the truth about who she is, and her fear that Orsina will turn on her if she does. But the decision might not be hers after all, because their actions have not gone unnoticed by Aelia’s siblings.

Effie Calvin - The ​Empress of Xytae
Crown ​Princess Ioanna of Xytae has kept her Truthsayer blessing a secret for twenty years. In any other nation, her powerful magic would be cause for celebration. But Xytae’s patron is the war goddess Reygmadra, and the future empress is expected to be a brutal warrior. Reserved and peaceful by nature, Ioanna knows the court sees her as a disappointment. She does her best to assuage their worries every day, working quietly beside her mother to keep the empire running while her father is away at war. But when news of the emperor’s untimely death reaches the capital, Ioanna finds herself ousted by her younger sister Netheia, who has the war magic Ioanna lacks. Princess Vitaliya of Vesolda has come to Xytae to avoid her father’s upcoming wedding, which she sees as an affront to her mother’s memory. Vitaliya has absolutely no interest in politics or power struggles and intends to spend her time attending parties and embarrassing her family. But when she saves Ioanna’s life during Netheia’s coup, the two are forced to flee the capital together. Despite their circumstances, Vitaliya enjoys travelling with Ioanna and realizes that the future empress’s shy and secretive nature is the result of her unhappy childhood. Ioanna is equally unaccustomed to being in the company of one as earnest and straightforward as Vitaliya, for she has spent her life surrounded by ambitious and cutthroat nobles. Ioanna cannot allow her sister to continue their father’s legacy, and plots to rally supporters to her side so she can interrupt Netheia’s coronation. Vitaliya knows she ought to leave Xytae before the nation is ripped apart by civil war but finds she is unwilling to abandon Ioanna. But Ioanna’s enemies are always watching…and they’ve realized that Vitaliya is a weakness to be exploited.

Kollekciók