Ajax-loader

'biszexuális' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Sarina Bowen - Elle Kennedy - Ez ​a srác
Ők ​ketten nem egy csapatban játszanak. Vagy mégis? Jamie Canning sosem jött rá, miért veszítette el a legjobb barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, nagyszájú, szabályszegő szobatársa minden magyarázat nélkül kizárta őt az életéből. Végülis mi rossz van abban, ha tizennyolc éves korukban a nyári hokitábor utolsó éjszakáján furán alakultak köztük a dolgok? Csak egy kis részeg hülyülés volt. Senki sem halt meg. Ryan Wesley már nagyon megbánta, hogy annak idején belerángatta a nagyon is heteró barátját egy fogadásba, ami próbára tette a barátságukat. Most, hogy a z egyetemi csapataik egymás ellen játszanak a nemzeti bajnokságon, végre lesz alkalma bocsánatot kérni. De elég egy pillantást vetnie a srácra, akiért időtlen idők óta odavan, és a fájdalom erősebb, mint valaha. Jamie régóta vár válaszokra, de ehelyett egy újabb kérdést kell megfejtenie: vajon egy együtt töltött éjszaka tönkretehet egy barátságot? És ha nem, mi a helyzet hat, együtt töltött héttel? Amikor Wesley megjelenik a táborban, hogy egy újabb forró nyáron át együtt edzősködjenek, Jamie-nek sokmindenre rá kell jönnie a régi barátjával kapcsolatban… és magával kapcsolatban is.

Thomas Mann - A ​varázshegy
Thomas ​Mann monumentális regénye a század elején játszódik egy davosi tüdőszanatóriumban. Ide utazik fel a fiatal Hans Castorp unokabátyja látogatására s a tervezetten három hét helyett hét esztendőt tölt Berghofban. Ennek a világtól elzárt mikrokozmosznak nagypolgári légkörében szinte szemünk láttára sűrűsödnek azok a gócok, melyek az első világháború kirobbanásához vezettek. Sőt, már a fasizmus réme is előreveti árnyékát. A "Varázshegy"-ben Hans Castorpnak, ennek az átlag tehetségű német ifjúnak meghódításáért küzdenek a humanizmus és a későbbi fasizmus erői.

April Genevieve Tucholke - Wink, ​Poppy, Midnight
Minden ​történetbe kell egy hős. És kell bele egy hitvány gonosztevő. És hogy még mi? Megfejtésre várok titkok... Wink egy vörös hajú, szeplős lány a szomszédból: senki sem ismeri egészen, a lénye csupa talány és rejtély. A szőke, ezüstszürke szemű Poppy a leggyönyörűbb és egyszersmind a legaljasabb és legkegyetlenebb lány a középiskolában: egy igazi manipulatív méhkirálynő. És itt van a harmadik, Midnight, egy édes, de bizonytalan fiú, aki nem tud választani kettejük közül. Wink. Poppy. Midnight. Két lány. Egy fiú. És egy rémisztő, veszélyes erdő, ahol egyre több borzalmas esemény követi egymást. Mi történt valójában? Van, aki tudja. És van, aki hazudik.

Taylor Jenkins Reid - Evelyn ​hét férje
Egy ​szédítő hollywoodi karrier. Egy mélyen eltemetett titok. A legendás, de teljes visszavonultságban élő világsztár, Evelyn Hugo évtizedek óta először hajlandó interjút adni. A döntésénél már csak a választása meglepőbb: ragaszkodik egy fiatal, ismeretlen újságírónőhöz, Monique Granthoz. Miért pont neki jut ez az álomlehetőség? Aztán Evelyn emeli a tétet. Mert a szimpla sztárinterjú helyett sokkal többet ajánl. Mindent. A teljes igazságot csillogóan botrányos életéről. Semmit sem szépítve és semmit sem elhallgatva. Ahogy elkezdődik a munka, az újságírónő nemsokára sejteni kezdi: valamilyen módon összefonódik saját sorsa és Evelyn múltja. Ám ennek a titoknak nagy ára van. Szerelmek, végzetek, barátságok és árulások, aztán egy elképesztő csavar - ez a szenvedély és az életbölcsesség letehetetlen regénye. "Kérném a következő Taylor Jenkins Reid regényt. Elővételben, most." Examiner "Elvarázsol... játszi könnyedséggel teremt hús-vér szereplőket." Associated Press

James Lecesne - Trevor
Trevor ​egy vidám, jó humorú, tizenhárom éves fiú, de otthon és az iskolában különcként kezelik. Trevor művész szeretne lenni, mégpedig olyan, aki megváltoztatja a világot. De miért vesz föl csillogó Lady Gaga-jelmezt halloweenkor? Trevor szerint azért, mert jól néz ki, és amúgy is Lady Gaga a példaképe. A többieknek erről teljesen más a véleménye. Egy ideig a szülei és a barátai is megpróbálnak úgy tenni, mintha Trevor egy átlagos srác lenne. Hisz ez volna a legjobb, nem? Könnyebb elfogadni azt, aki olyan, mint te vagy én. Ha valaki nagyon más, akkor mindenki félrenéz, és reménykedik, hogy nem jól látja. De Trevor különleges, tehetséges és más, és ilyen is akar maradni. De meddig úszhat szemben az árral? A Trevor egy fordulatos, amerikai kisregény a kamaszkori útkeresésről, a másságról és az elfogadásról. Elfogadni magunkat és egymást nem a legegyszerűbb, de a legszebb feladat a világon.

Mats Strandberg - Sara B. Elfgren - Tűz
Az ​Engelsfors trilógia második kötete Vége a nyárnak és a kiválasztott hat lányt a gimnázium második osztálya várja. A szünidő szinte rettegésben telt el, és ők felkészültek a gonosz erők következő lépésére. Ám a veszedelem olyan irányból fenyegeti őket, ahonnan egyáltalán nem számítanak rá. Egyre nyilvánvalóbb, hogy valami nagyon nincs rendjén Engelsforsban. A múlt összefonódik a jelennel, az élő találkozik a holttal. A Kiválasztottak között még szorosabb lesz a kötelék, és a lányok megint rádöbbennek, hogy a rendkívüli képesség vagy a varázslat sem vigasztalja a boldogtalan szerelmeseket és nem gyógyítja meg az összetört szíveket... A svéd szerzőpáros fiatal felnőtteknek szóló trilógiájának első kötete, a Kör, óriási sikert aratott az egész világon, és nagy várakozás előzte meg a folytatást, melyben újabb sötét és misztikus fordulatok borzolják az olvasók idegeit.

Mats Strandberg - Sara B. Elfgren - Kulcs
A ​Kör boszorkányaira egyre több megpróbáltatás vár. Van-e értelme, hogy megfogyatkozva tovább küzdjenek a világ megmentéséért? Maradt-e még esélyük a démonokkal szemben? Találnak-e új segítőket elvesztett barátaik helyett? Erőt ad-e vagy csak gyöngíti őket a szerelem? Vanessa, Anna-Karin, Linnéa és Minoo mind nehezebben cipelik a Kiválasztottak emberfeletti terheit. E világi és túlvilági ellenségeik állandó, halálos veszéllyel fenyegető jelenléte sokszor eltörpül a közöttük elmélyülő ellentétek, az önmagukkal megvívandó harcok félelmetes árnyaihoz képest. Akadnak olyanok is, akik szerint másnak kell az engelsforsi diáklányok helyébe lépnie, hogy teljesítse a lehetetlennek tűnő küldetést. Mert valakinek be kell zárnia a démonok világába vezető átjáró kapuját, hogy megakadályozza az apokalipszis eljövetelét. Mats Strandberg és Sara B. Elfgren letehetetlenül izgalmas trilógiájának befejező részében, a Kulcsban, életük legsötétebb helyeire jutnak el a fiatal hősök - valódi pokoljárás-történet az övék. Csupa szürke és fekete. Vajon mi az ára, hogy pont kerüljön a hátborzongató történet végére?

Rick Sky - Freddie ​Mercury élete
1991 ​novemberében a világ megrendüléssel hallotta, hogy a földkerekség legimádottabb és legszínesebb egyéniségű sztárja AIDS-ben meghalt. Freddie Mercury egyedülálló zeneisége és rendkívüli előadásmódja a Queen együttest éveken át a slágerlisták élén tartotta. Eddig nem közölt fényképek, valamint a barátokkal, kollégákkal készített interjúkkal fűszerezett könyv elmeséli, hogyan lett a szégyenlős, Zanzibár szigetéről származó képzőművész hallgatóból a popzene extrovertált királya, hogyan teremtett a Live Aid-koncert és a Bohém rapszódia zenei legendát. A könyv elmondja a hírhedt bulikról szóló pletykák mögött megbúvó igazságot. Mesél élete két legfontosabb nőjéről, és arról, hogy miért vonakodott elismerni biszexualitását, annak ellenére, hogy halála előtt öt éven át AIDS-fertőzött volt.

Czére Gyöngyvér - A ​férfiak elárulása?
Ott ​vonaglottunk az előszobaszőnyegen, ruháink szanaszét dobálva: egyikünk mindig elindult kúszva a szoba felé, hogy a vetett ágyon áldozzunk tovább a csodás gyönyörnek, de a másikunk mindig rávetette magát az előszobaszőnyegen, megállította a soba felé kúszó testet csókokkal, harapásokkal. Így egy órába is beletelt, azt hiszem, amíg bevergődtünk a szoba előre megvetett kanapéjára. Hosszú idő telt el mindenesetre, s csak arra emlékszem, hogy Ági fanyar, bodzaillatú ölére hajoltam... - Tényleg így élted ezt át? - hajolok előre a fotelban. - Ilyen szépségesen, költőien? - Így - bólint Laura, zománcos fogai nedvesek az emlékezéstől. - Így emlékszem mindenre.

Cassandra Clare - Maureen Johnson - Sarah Rees Brennan - The ​Bane Chronicles
A ​Collection of Ten Short Stories centred around Magnus Bane. Each short story is going to be published as an ebook followed by a Full Single Print Coming 2014 Ever wondered about the enigmatic, mysterious warlock Magnus Bane? The only character to appear in every Shadowhunter book, Magnus has a past even more shrouded in mystery than his present. I’ve teamed up with acclaimed YA writers Maureen Johnson and Sarah Rees Brennan to create the Bane Chronicles, the back (and front) story of Magnus told in ten linked tales. Look for short stories like Vampires, Scones and Edmund Herondale; The Rise and Fall of the Hotel Dumort; Saving Raphael Santiago and What To Buy The Shadowhunter Who Has Everything (And Who You’re Not Officially Dating Anyway). Each story will be available as an ebook on a monthly basis starting April 16 with the tale of What Happened In Peru. Each story will be released monthly online for the next ten months — and then for those who don’t read e-books, the full print collection will be available in bookstores and wherever else books are sold after the Chronicles have been finished.

Anais Nin - Henry ​és June
Szeretője, ​Henry Miller szerint Anais Nin olyannyira női prózát ír, mint senki más. Az írónő naplója tulajdonképpen egy a harmincas évekbeli Párizsban játszódó regény. A szereplők kusza viszonyai cáfolják a hagyományos és modern regény tér- és időszemléletét. A könyv témája nem is annyira az erotika és a szexualitás, hanem az őszinteség esélye, más néven a szabadság. “Veszedelmesen okos könyv, amelyben a francia-spanyol írónő, ki naplóírási rekordokat döntött meg, szinte kegyetlen őszinteséggel boncolgatja önmagát, valamint Henry Millerhez és annak feleségéhez, June-hoz fűződő szerelmét.“ (www.pestidiva.hu)

Alice Walker - The ​Color Purple
This ​book tells the story of Celie. Raped by the man she calls father, her two children taken from her and forced into an ugly marriage, she has no one to talk to but God, until she meets a woman who offers love and support.

Robert L. Rush - Arccal ​a Pokolba
„Texas, ​Briscore megye, Silverton a 90-s évek közepe. Andyt 14 éves korában megerőszakolták. A lánynak hatalmas lelki háborút kell megvívnia önmagában azért, hogy az egész megtörtént esetet elhallgassa a szülei, húga és a barátai elől. Ezzel egy időben a festői kisvárosban egyre több fiatal csatlakozik a rockzene világához. Andynek ez pont kapóra jön. Valamivel feledtetnie kell azt, ami megtörtént vele. A lelke viszont háborog. Mikor fájdalmat érez önsértésként pengéhez, italhoz és kábítószerhez nyúl. Édesapja Greg, a lány által titokban tartott megerőszakolást követően elutazik, elhagyja a családot. Írországba megy. Andy egyik alkalmi kapcsolatból a másikba zuhan. Időközben beleszeret egy lány Zara. Andy, Zara által jön rá, hogy képtelen szerelemmel szeretni valakit. Mark egy 24 éves, lelkileg megtört fiatalember, aki depresszióba menekül a balul elsült randik miatt. Egy nap megtalálja Andy adatlapját egy internetes portálon. Utolsó lehetőségként megpróbálja a rocker lányt egy randira hívni. A találka sikerül, de Mark már az elején érzi, hogy ő és Andy két különálló világ. Ámbár mégis elhatározza, hogy segít a munkanélküli lánynak új életet kezdeni, és kilábalni abból a szennyből, amiben jelenleg él. Andy húga a 16 éves Cassidy pedig gyűlöli a nővérét. Tudja miket művel a fiúkkal és a lányokkal, mert Andy ugyanis biszexuális. Azonban hiába próbálja távol tartani magától a nővérét, az mintha fertőzné őt és belerángatná a szex világába. Silverton idősebb polgárai kiközösítik a fiatal rockereket, mert többen úgy vélik, hogy nem a városba valóak ezek a fiatalok.”

André Aciman - Ruf ​mich bei deinem Namen
Völlig ​überraschend trifft Elio seine erste große Liebe: Der Harvard-Absolvent Oliver ist für sechs Wochen bei Elios Familie an der italienischen Riviera zu Gast. Oliver ist weltgewandt, intelligent und schön. Er ist alles, was Elio will, vom ersten Moment an. Die Zuneigung ist gegenseitig, doch Schüchternheit und Unsicherheit veranlassen beide zur Zurückhaltung. Ein fast unerträgliches Spiel von Verführung und Zurückweisung beginnt.

Shane Dawson - It ​Gets Worse
New ​York Times bestselling author Shane Dawson returns with another highly entertaining and uproariously funny essay collection, chronicling a mix of real life moments both extraordinary and mortifying, yet always full of heart. Shane Dawson shared some of his best and worst experiences in I Hate Myselfie, the critically acclaimed book that secured his place as a gifted humorist and keen observer of millennial culture. Fans felt as though they knew him after devouring the New York Times, Publishers Weekly, Los Angeles Times, and Wall Street Journal bestseller. They were right… almost. In this new collection of original personal essays, Shane goes even deeper, sharing never-before-revealed stories from his life, giving readers a no-holds-barred look at moments both bizarre and relatable, from cult-like Christian after-school activities, dressing in drag, and losing his virginity, to hiring a psychic, clashes with celebrities, and coming to terms with his bisexuality. Every step of the way, Shane maintains his signature brand of humor, proving that even the toughest breaks can be funny when you learn to laugh at yourself. This is Let's Pretend This Never Happened and Running With Scissors for the millennial generation: an inspiring, intelligent, and brutally honest collection of true stories by a YouTube sensation-turned one of the freshest new voices out there.

April Genevieve Tucholke - Wink ​Poppy Midnight (angol)
The ​intrigue of The Virgin Suicides and the "supernatural or not" question of The Unbecoming of Mara Dyer coalesce in this young adult mystery, where nothing is quite as it seems, no one is quite who you think, and everything can change on a dime. Every story needs a hero. Every story needs a villain. Every story needs a secret. Wink is the odd, mysterious neighbor girl, wild red hair and freckles. Poppy is the blond bully and the beautiful, manipulative high school queen bee. Midnight is the sweet, uncertain boy caught between them. Wink. Poppy. Midnight. Two girls. One boy. Three voices that burst onto the page in short, sharp, bewitching chapters, and spiral swiftly and inexorably toward something terrible or tricky or tremendous. What really happened? Someone knows. Someone is lying. For fans of Holly Black, We Were Liars, and The Raven Boys, this mysterious tale full of intrigue, dread, beauty, and a whiff of something strange will leave you utterly entranced.

Mats Strandberg - Sara B. Elfgren - Nyckeln
Det ​har gått drygt en månad sedan tragedin i Engelsfors gymnasiums gympasal. De utvalda får ingen tid att återhämta sig innan deras värld vänds upp och ner igen. Frågor besvaras. Hemligheter avslöjas. Lojaliteter prövas. Tiden håller på att rinna ut och till slut kan De utvalda bara vara säkra på en sak: Allt kommer att förändras.

Leah Raeder - Black ​Iris
It ​only took one moment of weakness for Laney Keating’s world to fall apart. One stupid gesture for a hopeless crush. Then the rumors began. Slut, they called her. Queer. Psycho. Mentally ill, messed up, so messed up even her own mother decided she wasn't worth sticking around for. If Laney could erase that whole year, she would. College is her chance to start with a clean slate. She's not looking for new friends, but they find her: charming, handsome Armin, the only guy patient enough to work through her thorny defenses—and fiery, filterless Blythe, the bad girl and partner in crime who has thorns of her own. But Laney knows nothing good ever lasts. When a ghost from her past resurfaces—the bully who broke her down completely—she decides it's time to live up to her own legend. And Armin and Blythe are going to help. Which was the plan all along. Because the rumors are true. Every single one. And Laney is going to show them just how true. She's going to show them all.

K. Webster - The ​Glue
I’m ​a fixer. A lover. Always searching for the right fit. And I come up empty every time. My desires are unusual. I don’t feel whole until I’m in the middle, holding it all together. Which makes having a romantic relationship really difficult. Until them. Two people. An unraveling marriage. Love on the rocks. And they want me. To put them back together again. Problem is, once they’re fixed, where does that leave me? I sure as hell hope I stick like glue. ***This story is MMF.***

André Aciman - Szólíts ​a neveden
André ​Aciman olasz riviérán játszódó regénye egy kamasz fiú és a családi nyaralóvendég, egy ifjú amerikai kutató között váratlanul kibontakozó, elsöprő szerelem története. A vonzalom, amelynek következményeivel egyelőre képtelenek szembenézni, felkészületlenül éri a fiatalokat. Az együtt töltött nyári hetek során mindketten küzdenek saját érzéseikkel, egyszerre tartva környezetüktől és saját maguktól. Vakmerően igyekeznek elérni azt, amiről sejtik, talán soha többé nem adatik meg nekik: a két ember közötti legteljesebb egységet. A Szólíts a neveden korunk egyik legcsodálatosabb szerelmi története, amely egy csapásra klasszikussá vált. A regény alapján készült film Luca Guadagnino rendezésében, Armie Hammer és Timothée Chalamet főszereplésével, a háromszoros Oscar-jelölt James Ivory forgatókönyvéből február 8-tól látható a magyar mozikban. A Publishers Weekly és a The Washington Post AZ ÉV LEGJOBB KÖTETÉNEK ítélte - a New York Times felvette AZ ÉV FIGYELEMRE MÉLTÓ KÖNYVEINEK listájára - a New York Magazine felvette FUTURE CANON (,,A jövő kánonja") válogatásába - a Chicago Tribune és a Seattle Times AZ ÉV KEDVENC KÖNYVÉNEK választotta - a Lambda Irodalmi Díj nyertese szépirodalom kategóriában

André Aciman - Szólíts ​a neveden
André ​Aciman olasz riviérán játszódó regénye egy kamasz fiú és a családi nyaralóvendég, egy ifjú amerikai kutató között váratlanul kibontakozó, elsöprő szerelem története. A vonzalom, amelynek következményeivel egyelőre képtelenek szembenézni, felkészületlenül éri a fiatalokat. Az együtt töltött nyári hetek során mindketten küzdenek saját érzéseikkel, egyszerre tartva környezetüktől és saját maguktól. Vakmerően igyekeznek elérni azt, amiről sejtik, talán soha többé nem adatik meg nekik: a két ember közötti legteljesebb egységet. A Szólíts a neveden korunk egyik legcsodálatosabb szerelmi története, amely egy csapásra klasszikussá vált. A regény alapján készült film Luca Guadagnino rendezésében, Armie Hammer és Timothée Chalamet főszereplésével, a háromszoros Oscar-jelölt James Ivory forgatókönyvéből február 8-tól látható a magyar mozikban. A Publishers Weekly és a The Washington Post AZ ÉV LEGJOBB KÖTETÉNEK ítélte - a New York Times felvette AZ ÉV FIGYELEMRE MÉLTÓ KÖNYVEINEK listájára - a New York Magazine felvette FUTURE CANON (,,A jövő kánonja") válogatásába - a Chicago Tribune és a Seattle Times AZ ÉV KEDVENC KÖNYVÉNEK választotta - a Lambda Irodalmi Díj nyertese szépirodalom kategóriában

Rainbow Rowell - Aufstieg ​und Fall des außerordentlichen Simon Snow
Simon ​Snow ist der mächtigste Zauberer, den die Welt der Magie je hervorgebracht hat. Wäre da nur nicht die Tatsache, dass Simon völlig unfähig ist, seine magischen Kräfte zu steuern. Aber dafür ist ja Watford da, das Zaubererinternat. Für Simons Zimmergenossen Baz – Vampir aus angesehener Familie und Simon in freundlichem Hass zugetan – ist er, der Auserwählte, eine wahre Fehlbesetzung. Am liebsten würde Baz den Magie sprühenden Simon mit seinen spitzen Zähnen ein für alle Mal erledigen. Doch dazu kommt es nicht, vorerst zumindest. Denn die verfeindeten Jungs tun sich zusammen, um gemeinsam mit ihrer blitzgescheiten Schulkameradin Penelope den Mord an Baz' Mutter aufzuklären. Für Simon beginnt eine Achterbahn der Gefühle. Und die Welt der Zauberer steht fortan nicht nur in Liebesdingen kopf.

Suanne Laqueur - An ​Exaltation of Larks
"We're ​so alike, you and I. It's no wonder we kept finding each other." September 11, 1973: Eleven-year-old Alejandro Penda watches from his apartment window as Santiago, Chile falls to a military coup, destroying his family and his childhood. Arriving alone in America, he’s taken in by the Larks: a prominent family in the town of Guelisten. Though burdened by unresolved grief for his disappeared parents, he becomes fiercely loyal to the Larks, eventually marrying one of their daughters, Valerie. September 11, 2001: Javier Landes watches from his apartment window as New York City falls to terrorism. As one of Manhattan’s top-paid male escorts, this professional lover has never lacked for company and is loyal only to himself. But in the wake of 9/11, Jav is named guardian for an orphaned nephew in Guelisten and must open his carefully-guarded heart to pain he's long suppressed. Alex, Valerie and Jav meet first in their twenties, with a sudden attraction each finds strange and compelling. When they meet again in their forties, they discover not only is their bond still strong, but their life experiences are strangely similar. All have been shaped by separate 9/11's, and their unfinished business from the past will change everything they know about love, loyalty and friendship. "Life has rules. You cannot come in the middle of the night and take what we agreed isn't yours." Across three decades and two continents, Suanne Laqueur's fifth novel explores the unpredictability of sexual attraction, how family ties are forged, torn and mended, and how love's downfall can turn to exaltation.

Rainbow Rowell - Carry ​On (francia)
Une ​histoire d'amour profondément émouvante et complètement envoutante dans un univers effrayant de monstres et de fantomes... Un cocktail aussi surprenant que captivant ! Simon Snow déteste cette rentrée. Sa petite amie rompt avec lui ; son professeur préféré l'évite ; et Baz, son insupportable colocataire et ennemi juré, a disparu. Qu'il se trouve à l'école de magie de Watford ne change pas grand-chose. Simon n'a rien, mais vraiment rien de l'Élu. Et pourtant, il faut avancer, car la vie continue...

Ashlyn Kane - Morgan James - Winging ​it
Gabe ​Martin has a simple life plan: get into the NHL and win the Stanley Cup. It doesn’t include being the first out hockey player or, worse, getting involved with one of his teammates. But things change. Dante Baltierra is Gabe’s polar opposite—careless, reckless… shameless. But his dedication to the sport is impressive, and Gabe can overlook a lot of young-and-stupid in the name of great hockey. And Dante has a superlative ass in a sport filled with superlative asses. Before Gabe can figure out how to deal, a tabloid throws him out of his comfortable closet into a brand-new world. Amid the emotional turmoil of invasive questions, nasty speculation, and on- and off-ice homophobia, his game suffers. Surprisingly, it’s Dante who drags him out of it—and then drags him into something else. Nothing good can come of secretly sleeping with a teammate, especially one Gabe has feelings for. But with their captain out with an injury, a rookie in perpetual need of a hug, and the race to make the playoffs for the first time since 1995, Gabe has a lot on his plate. He can’t be blamed for forgetting that nothing stays secret forever.

Mackenzi Lee - The ​Gentleman's Guide to Vice and Virtue
An ​unforgettable tale of two friends on their Grand Tour of 18th-century Europe who stumble upon a magical artifact that leads them from Paris to Venice in a dangerous manhunt, fighting pirates, highwaymen, and their feelings for each other along the way. Henry “Monty” Montague was born and bred to be a gentleman, but he was never one to be tamed. The finest boarding schools in England and the constant disapproval of his father haven’t been able to curb any of his roguish passions—not for gambling halls, late nights spent with a bottle of spirits, or waking up in the arms of women or men. But as Monty embarks on his grand tour of Europe, his quest for a life filled with pleasure and vice is in danger of coming to an end. Not only does his father expect him to take over the family’s estate upon his return, but Monty is also nursing an impossible crush on his best friend and traveling companion, Percy. Still it isn’t in Monty’s nature to give up. Even with his younger sister, Felicity, in tow, he vows to make this yearlong escapade one last hedonistic hurrah and flirt with Percy from Paris to Rome. But when one of Monty’s reckless decisions turns their trip abroad into a harrowing manhunt that spans across Europe, it calls into question everything he knows, including his relationship with the boy he adores. Witty, romantic, and intriguing at every turn, The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue is a sumptuous romp that explores the undeniably fine lines between friendship and love.

Cassandra Clare - Sarah Rees Brennan - Maureen Johnson - Die ​Chroniken des Magnus Bane
Tauche ​ein in die Welt von Magnus Bane! Der schillernde Oberste Hexenmeister von Brooklyn hat ein ereignisreiches Leben hinter sich. Sei es die Französische Revolution in Paris, der Börsencrash von New York oder das frühe London - Magnus war immer dabei und hatte seine funkensprühenden Finger im Spiel. Keine Frage, dass es dabei auch manchmal riskant wird für den vorlauten und lebenslustigen Draufgänger. Wenn man ewig lebt, muss man sich schließlich die Zeit vertreiben, da kommt eine kleine Romanze dann und wann gerade recht. Und wenn eine Situation doch mal zu heiß wird, gibt es ja immer noch den alles verhüllenden Zauberglanz.

Sarina Bowen - Elle Kennedy - Him
Jamie ​Canning has never been able to figure out how he lost his closest friend. Four years ago, his tattooed, wise-cracking, rule-breaking roommate cut him off without an explanation. So what if things got a little weird on the last night of hockey camp the summer they were eighteen? It was just a little drunken foolishness. Nobody died. Ryan Wesley’s biggest regret is coaxing his very straight friend into a bet that pushed the boundaries of their relationship. Now, with their college teams set to face off at the national championship, he’ll finally get a chance to apologize. But all it takes is one look at his longtime crush, and the ache is stronger than ever. Jamie has waited a long time for answers, but walks away with only more questions— can one night of sex ruin a friendship? If not, how about six more weeks of it? When Wesley turns up to coach alongside Jamie for one more hot summer at camp, Jamie has a few things to discover about his old friend...and a big one to learn about himself.

Hanif Kureishi - The ​Buddha of Suburbia
Karim ​lives with his Mum and Dad in a suburb of south London and dreams of making his escape to the bright lights of the big city. But his father is no ordinary Dad, he is 'the buddha of suburbia', a strange and compelling figure whose powers of meditation hold a circle of would-be mystics spellbound with the fascinations of the East. Among his disciples is the glamorous and ambitious Eva, and when 'the buddha of suburbia' runs off with her to a crumbling flat in Barons Court, Karim's life becomes changed in ways that even he had never dreamed of.

Sarina Bowen - Elle Kennedy - Top ​Secret
_LobsterShorts, ​21_ Jock. Secretly a science geek. Hot AF. LobsterShorts: So. Here goes. For her birthday, my girlfriend wants…a threesome. SinnerThree: Then you've come to the right hookup app. LobsterShorts: Have you done this sort of thing before? With another guy? SinnerThree: All the time. I'm an equal opportunity player. You? LobsterShorts: [crickets!] _SinnerThree, 21_ Finance major. Secretly a male dancer. Hot AF. SinnerThree: Well, I'm down if you are. My life is kind of a mess right now. School, work, family stress. Oh, and I live next door to the most annoying dude in the world. I need the distraction. Are you sure you want this? LobsterShorts: I might want it a little more than I'm willing to admit. SinnerThree: Hey, nothing wrong with pushing your boundaries... LobsterShorts: Tell that to my control-freak father. Anyway. What if this threesome is awkward? SinnerThree: Then it's awkward. It's not like we'll ever have to see each other again. Right? Just promise you won't fall in love with me. LobsterShorts: Now wouldn't that be life-changing...

Teresa Mummert - The ​Good Girls
My ​life was meticulously planned and I refused to deviate from that path. While my peers were partying, I prepared for the future. Then a tragic event destroyed everything and I learned that while I was looking ahead, I forgot to live in the moment. Starting over seemed impossible until I met Cara McCarthy, who lived every day like it was her last. She opened my eyes to a world of chaos and disorder. I loved every minute of it. She was also dating Tristan Adams, one of the most gorgeous men I’d ever seen. The three of us became inseparable. Our parents were oblivious and soon lines became blurred, feelings began to grow, and someone’s heart was going to get broken. I hoped it wasn’t mine.

Keira Andrews - Beyond ​the Sea
Two ​straight guys. One desert island. Even if it means quitting their boy band mid-tour, Troy Tanner isn’t going to watch his little brother snort his future away after addiction destroyed their father. On a private jet taking him home from Australia, he and pilot Brian Sinclair soar above the vast South Pacific. Brian lost his passion for flying—and joy in life—after a traumatic crash, but now he and Troy must fight to survive when a cyclone strikes without warning. Marooned a thousand miles from civilization, the turquoise water and white sand beach look like paradise. But although they can fish and make fire, the smallest infection or bacteria could be deadly. When the days turn into weeks with no sign of rescue, Troy and Brian grow closer, and friendship deepens into desire. As they learn sexuality is about more than straight or gay and discover their true selves, the world they've built together is thrown into chaos. If Troy and Brian make it off the island, can their love endure?

Kollekciók