Ajax-loader

'mintamelléklettel' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Ingrid Moras - Boldog ​karácsony üvegmatrica-festéssel
Vidám ​hóemberek, bájos karácsonyi mackók, nagy puttonyú Télapók, szorgalmas angyalok és gömbök téli motívumokkal. Karácsonyi hangulat az ablakokra, az asztalra és a karácsonyfára.

Gisela Heim - Díszítés ​bársonyporral
Ezzel ​az anyaggal sokféle felületnek kölcsönözhetünk bársonyos hatást. Különlegessé tehetjük az üvegmatrica- vagy textilfestékkel készített képeket, a szalvétamotívumokat, valamint bármilyen felületet, hisz a bársonypor festék vagy folyékony ragasztó segítségével bárhová felvihető. A bársonypor és a díszítendő felület színe egyező vagy legalább hasonló legyen, hogy a kívánt eredményt érjük el. Ha fatárgyat díszítünk, egyszerűen alapozzuk megfelelő színű akrilfestékkel a felületet. Lapozzuk át a könyvet, és hagyjuk, hogy a színpompás ötletek magukkal ragadjanak bennünket. Az elkészítési mód részletes bemutatása és a sok-sok ötlet segít abban, hogy ezzel az új anyaggal is könnyedén és kreatívan bánjunk. A kész tárgyakkal díszíthetjük otthonunkat, megajándékozhatjuk szeretteinket és barátainkat. A díszítéshez jó szórakozást kíván a Szerző.

Ingrid Moras - Saját ​készítésű ékszerek
Az ​apró műanyag gyöngyökből egyszerű technikával változatos formájú, szebbnél szebb ékszerdarabokat, medálokat, nyakláncokat, karkötőket varázsolhatunk. Egy damilszálra fűzve lágyan simulnak a nyakunk köré. Ha rézdrótot használunk, olyan rombuszokat, félholdakat, csillagokat stb. készíthetünk, amelyek viselés közben is megtartják formájukat. Sőt, némi gyakorlással kis bogár vagy gyík alakú figurákat is kialakíthatunk. A rézhuzal segítségével meseszép csipkés gyöngyhálókat fűzhetünk, amelyek nem csak ékszernek szépek, de "álomfogó" gyanánt is ajándékozhatjuk a barátainknak.

Antoni Rozália - Nádas László - Filcből, ​fából
Ki ​nem törte már a fejét azon, mit is ajándékozzon születésnapra, karácsonyra, vagy hogyan varázsolja egyénivé kis kuckóját -- s ilyenkor általában kiderül: semmi ötletem! Ez a könyv tele van ötletekkel. Szabunk, varrunk, fűrészelünk és szögezünk, s az eredmény: filcfalvédő az ágyunk mögé, kedves figurák a karácsonyfára, könyvbölcső az íróasztalunk sarkára vagy kisvonat, amit már megcsinálni is kész élvezet, hát még játszani vele! A neves iparművész-játéktervező házaspár részletes leírásokkal, rajzokkal, szabásmintákkal, a tárgyakról készült színes és fekete-fehér fotókkal még azt a gyereket is megajándékozza az alkotás örömével, aki azt hiszi magáról: kétbalkezes.

Ingrid Moras - Gyöngyből ​készült kabalák és talizmánok
Évezredek ​óta minden kultúrában hordanak az emberek amuletteket, talizmánokat és kabalákat, melyek védik a viselőjüket. Elhárítják a negatív energiákat, és aktivizálják a pozitívakat - így segítenek a kívánt cél elérésében. Világszerte ismert és nálunk ez idáig még ismeretlen kabalák bőséges választékát gyűjtöttük össze ebben a könyvecskében. Egy vidám szerencsemalac, egy kedves teknősbéka, egy apró katica, egy szerencsehozó sárkány vagy egy helyes kis mackó egyszerűen szebbé teszi az életet, erősíti az önbizalmat, és így valóban szerencsét hoz. A füzethez két kivehető mintaív tartozik.

Theresa Kainz - Karácsonyfadíszek ​gyöngyfűzéssel
Ünnepi ​karácsonyfadíszek gyöngyből. Csillagok különféle változatokban, angyalkák, télapók és harangok. Különleges kidolgozású részletek, játékosság, ragyogó színek - valóságos kis ékszerek a karácsonyfára és ajándékba. Fűzésmintával és részletes útmutatóval.

Kovács Éva - Fantáziaékszerek ​/ Fantasy Jewelry
A ​könyv egy mintagyűjtemény, a fűzéseket könnyen érthető grafikák mutatják be, ezért bizonyára sikeres lesz a kiadvány. Külön értéke a könyvnek, hogy a minták könnyebb elkészítéséhez közli az alapbefoglalásokat, amivel sokan most találkoznak először. A könyv angol-magyar nyelven jelenik meg.

Sandra Arriens - Sabine Arriens - Üvegfestés ​- Szecessziós motívumok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Erika Bock - Ablakképek ​kicsiknek és nagyoknak
Némi ​munkával és néhány alapkellékkel, például kagylókkal, őszi falevelekkel, homokkal stb. egyedi, látványos dekorációt készíthetünk bármelyik szoba ablakára és az ablakpárkányra. Az ablaküveget díszítő kétdimenziós kép a párkányon folytatódva térbelivé válik, próbáljuk ki, és meglátjuk, ez sokszor izgalmasabb mint a megszokott cserepes virágok. A színes állatok, a vicces madárijesztő és a többi vidám motívum még a legborongósabb évszakban is derűs hangulatot varázsol az ablakba.

Gerda Weindl - Karácsonyi ​gyöngycsillagok
Karácsonyi ​dekorációk gyöngyből Egyszerűen elkészíthetők Mintaívvel és pontos útmutatóval Saját kezűleg gyorsan elkészíthetjük. Egyszerűen csak felfűzzük a gyöngyöket egy drótcsillagra vagy hosszú gombostűre, beleszúrjuk dekorgumiba, és a közepét flitterrel, barkácsdróttal és fémrózsával díszítjük. Sokféle csillag, különböző színösszeállításban. Itt mindenki talál kedvére való díszt.

Angelika Wagner - Sascha Wagener - Varázslatos ​virágok üvegmatricából
Háromdimenziós ​virágok üvegmatrica-festékből! Mielőtt hozzáláttunk a munkadarabok elkészítéséhez, nem is gondoltuk volna, hogy ilyesmi lehetséges. Ahogy sok minden más, ez a technika is a korlátlan lehetőségek országából, Amerikából származik. Káprázatos új lehetőségeket kínál ez a módszer. Most már nem csak sík képeket festhetünk az ablakra az üvegmatricafestékekkel, hobbink itt a harmadik dimenzióba lép. A virágokat fantáziánk szerint vagy valósághűen alakíthatjuk. A kész virágokat fantáziánk szerint vagy valósághűen alakíthatjuk. A kész virágokból csokrot köthetünk, virágkompozíciót vagy kitűzőt készíthetünk, vagy szép vázába is tehetjük őket. Érdekes látványuk mindig vonzza a tekintetet.

Sandra Arriens - Sabine Arriens - Új ​Tiffany-minták
A ​Tiffanyról van, akinek a gyönyörű ékszrek jutnak eszébe, és van, aki az egyedülállóan szép lámpákra gondol. Charles Lewis Tiffany és Louis Comfort Tiffany, apa és fia jelentőset alkotott, nevük a mai napig a szépség és a minőség garanciája. A lehúzható Window-Color üvegfestékkel az eredeti Tiffany-művekhez hasonló hatású díszeket készíthetünk, méghozzá sokkal gyorsabban. Az ablaküvegen az átszűrődő fény hatására gyönyörűen csillognak a színek, de a motívumok csempén vagy tükrön is szépek .

Deák Istvánné - Kiresné Vincze Ilona - Zámbó Béláné - Nagy ​Barkácssuli Könyv
A ​gyermekek rendkívüli örömmel barkácsolnak akár egyedül, akár a szülő vagy a pedagógus segítségével. A Nagy barkácssuli könyv kedves és praktikus ötleteket kínál színes rajzokkal és fotókkal illusztrálva, melyek nagyban segítik a különböző modellek elkészítését. A könyv anyagát tapasztalt, évek óta művészeti iskolákban oktató pedagógusok, képzőművesek állították össze, s minden egyes munkát ki is próbáltak a saját csoportjaikban. Sikeres, örömteli munkálkodást kívánunk!

Deák Istvánné - Keresztszemes ​minták
Napjainkban ​egyre népszerűbbek a régi hagyományokkal rendelkező kézműves tevékenységek, mint például a keresztszemes hímzés. Ezzel a technikával a modern otthonokat is sokoldalúan dekorálhatjuk, de saját készítésű, egyedi ajándékokkal is meglepetést szerezhetünk szeretteinknek. Könyvünk 30 féle különlegesen szép mintát tartalmaz.

Bánk Lászlóné - Gyulai Irén - Kappanyos Katalin - Németh Józsefné - Horgolómintakönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Horváthné Orosz Márta - Lovak
Mintaívsorozatunk ​egy-egy kötetében egy adott téma köré csoportosítva sokféle célra felhasználható motívumokat adunk meg. A minták felhasználhatók üveg-, porcelán- és textilfestéshez, gyertyakészítésre vagy tetszőleges felületek díszítésére különféle módszerekkel.

Monika Gänsler - Kabalák
Mindenkinek ​szüksége van őrangyalra, aki vigyáz rá, őrködik felette! A könyvben szereplő őrangyalkák elkészítéséhez mindössze színes papírra, drótra, fagolyókra, hőre keményedő gyurmára, cserepekre és más könnyen beszerezhető anyagokra van szükség. Ajándékozzunk őrangyalkát, hogy szeretteink tudják, mindig gondolunk rájuk. Ott lehetnek velünk a munkahelyünkön, a vizsgán, az autóban stb. A kis angyalkák kulcscsomóra függesztve vigyázhatnak a kulcsunkra, babakocsiba függesztve a kisbaba álmára. A hátizsákunkra is rögzíthetjük őket, hogy mindig velünk legyenek, bárhová is megyünk.

Gudrun Hettinger - Márványozás ​könnyedén
- ​Új ötletek klasszikus technikákkal - Sok tippel és trükkel - A részletes leírások garantálják a sikert Lenyűgöző színjátékok Márványozott húsvéti tojások, kerti gömbök és szívek, dobozok, képkeretek és lámpások. Márványozott papírokkal csodaszép színmintázatú üdvözlőlapokat, fotóalbumokat, noteszeket, valamint CD-borítókat készíthetünk.

Halzer Györgyi - Válogatás ​a császári Kína és Japán díszítő motívumaiból
Ebben ​a válogatásban 58 darab eredeti díszítő minta található, a császári Kínából és Japánból ránk maradt kulturális kincsekből. Az eredeti képekről és tárgyakról vonalas ábrává alakítottuk a motívumokat, hogy így biztosítsunk sokkal könnyebb felhasználást hobbi művészek, dekoratőrök és kézművesek számára.

Gudrun Hettinger - Karácsonyi ​ötletek üvegmatricával
- ​Új motívumok karácsonyra - Velúrporral és csillámmal - Könnyen elkészíthetők Boldog karácsonyt üvegmatricával! Üvegmatrica-festékkel készült dekorációk a karácsonyi ablakra, hangulatos asztali díszek vagy kedves ajándékok. Velúrporral és csillámmal még jobban érvényesülnek a Mikulások, az angyalkák, a pingvinek, a jegesmedvék és a többiek.

Sonja Schnittker - Dekorgumi
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Elisabeth Eder - Mandalák ​papírból
A ​mandalák különlegesek, hatással vannak ránk. Kör formájúak, rendezettek, nyugalmat árasztanak. Készítésük közben összepontosítunk, és ahogy nézzük őket, meglátjuk, teljesen kikapcsolódunk. Mindig évszaknak, ünnepnek megfelelő motívumot találunk a könyvben, így az év bármely napján készíthetünk ablakdíszt vagy üdvözlőkártyát. A kötetet ajánljuk iskoláknak is, mert az ablakdíszek készítése fejleszti a gyerekek kézügyességét, és a kész díszek szépen díszítik majd az osztálytermet. Fogjunk hozzá bátran, és ne csak otthonunk díszítésére, hanem szeretteink örömére is készítsünk mandalákat. Kis méretben elkészítve szépen mutatnak üdvözlőkártyán.

Sinkó Kalló Katalin - Kalotaszegi ​nagyírásos
A ​félvászon kötésű mappában egy tizenhat oldalas ismertető található a kalotaszegi nagyírásos hímzésekről, ezen kívül 58 nagyméretű, többségében kétoldalas mintalapok találhatók a kiadványban, amelyeken 355 hímzésminta látható.

Ingrid Moras - Szélcsengők ​üvegmatricából és drótból
- ​Csodaszép szélcsengők - Aludróttal és üvegmatrica-festékkel - Kedvesek a fülnek és a szemnek Varázslatos csengés Lepkék, tengeri csikóhal, ragyogó nap, törékeny csillagok vagy filigrán szív Teddy-mackóval. A csengők a tarka üvegmatrica-motívumokkal ugyanúgy harmonizálnak, mint az alumíniumdróttal. Igazán hangzatos dekorációs ötlet.

Angelika Kipp - Filigrane ​Weihnachtszeit
Engel, ​Weihnachtsmann und Schneemann, Tannenbäume, Kerzenensembles, Sternenkranz und Krippenszene -- stimmungsvolle Motive, die in der Weihnachtszeit Ihre Wohnung ferschönern, gibt es viele. In diesem Buch stellt Ihnen Angelika Kipp ausschließlich einteilige Fenster- und Wandbilfer vor, die durch ihre ausdrucksstarke Schlichtheit bezaubern. Es werden keine Teile aufgeklebt ind keine Innenlinien aufgemalt. Im Mittelpunkt steht dabei weißer Tonkarton; viele Szenen werden aber auch alternativ in anderen Materialien wie Glanzkarton, Wellpappe, Alu-Kreppapier order Alu-Bastelkarton gezeigt.

Armin Täubner - Löffelkerlchen ​tierisch mini
Kleine ​Holzkochlöffel haben ihren großen Auftritt als Elefant und Krokodil, Nilpferd und Elch, Ente und Schmetterling, und, und, und. Einfach mit Acrylfarbe bemalen und mit Papier oder Balsaholz bekleben, fertig ist ein lustiges Löffeltier. Ob als Anhänger, Türschild oder Tischaufsteller -- die Mini-Löffelkerlchen sind tolle Mitbringsel.

Paul E. Kennedy - Fun ​with Stars Stencils
This ​dazzling collection of celestial bodies lets youngsters create their own star-studded universe. Six different pre-cut patterns depict a circle of stars, six-pointed star, five-pointed stars and other star-shaped motifs. Not just for youngsters, the eye-catching, easy-to-use stencil designs are also ideal for adults interested in decorating T-shirts, cushion covers, walls and other flat surfaces.

Landgráf Katalin - Szittner Andrea - Kézi ​szövés
A ​textil természetes része életünknek. A szövés egyesíti a szépérzéket és a technikai leleményességet. Arra törekedtünk, hogy könyvünk olvasói kedvet és segítséget kapjanak a szövéshez.

Armin Täubner - Frühlingserwachen
Der ​Frühling ist geprägt von prächtig leuchtenden Farben, die nach den grauen Herbst- und Winterwochen neues Leben symbolisieren. Armin Täubner hat für den Frühling und für die Osterzeit aus weißem Tonkarton hübsche Motive gearbeitet, die als klare und strahlende Fensterbilder ein Frühlingserwachen in Ihre Wohnung bringen.

Monika Pfaff-Kern - Auf ​die Plätze...
Sport ​ist heute eine der beliebtesten Freizeitbeschäftigungen der Menschen. Hier finden sich nun endlich die passenden Fensterbilder zu 21 Sportarten, z. B. Skifahren, Tennis, Fußball, Golf und Turnen. Neu ist die Art der Gestaltung: der Sportler wird scherenschnittartig gearbeitet und ist von einem farbig leuchtenden Hintergrund umgeben, der aus gerissenem Seidenpapier entsteht.

Diethard Lübke - Oldtimer
Renault ​Voiturette, Ford T, Rolls-Royce Austin oder auch Bentley und Bugatti sind nur einige Beispiele: Von den Anfängen bis zum Jahr 1939 hat Diethard Lübke stilvolle Automobile ausgewählt und bis ins Detail als transparente Fensterbilder nachgearbeitet. Mit Hilfe der geneauen Schritt-für-Schritt-Anleitung entsteht dekorativer Wand- und Fensterschmuck für alle Oldtimer-Fans.

Bajkó Irén - Bokoli Gyuláné - Budai Edit - Horgolási ​minták
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók