Ajax-loader

'oktatókönyv' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Sigrid Wetzel-Maesmanns - Vízfestés
Vízfestékkel ​nagyon sokféle festési módszert alkalmazhatunk. Nemcsak ecsettel, hanem nyomdázva, fröcskölve, fújva, foltokban és folytatva is felvihetjük a papírra. Ecset helyet pedig használhatjuk ujjainkat, kezünket, parafa dugót, hungarocellt, fonalat, szivacsot és még sok más dolgot is, hogy a festéket a papírra nyomjuk. A számtalan módszer egyre újabb lehetőségeket kínál, így a kreativitás szárnyalhat és fejlődik. Festéskor ne adjunk a gyereknek túl sok utasítást. A különböző módszerek megismerése alapja lehet annak, hogy a gyerekek később önállóan és saját kreativitásukat kihasználva tudjanak bánni a festékkel. Ezért lehetőleg kevés sablont készítsünk a gyerekeknek.

Id. Jilly Bertalan - Ifj. Jilly Bertalan - A ​vadászkutyák idomítása
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kiss Bitay Éva - Tudod-e? ​- Érdekességek a természet világából
Érdekességek ​a természet világából! Tudod-e, hogy melyek a legveszedelmesebb kígyók, hogyan készül a méz, miért csíp a csalán? Ha nem, ebből a könyvből most megtudhatod!

Ben Krefta - Manga ​rajzolás kezdőknek
Te ​is lehetsz mangaművész! D-Boy, Heather, J. C., Kimi, Striker és Kit-Kit: ez a vagány csapat arra vállalkozik, hogy megtanítsa neked a legmenőbb rajzolási stílust: a mangát. Ismerd meg a rajzoláshoz szükséges kellékeket, az alapvető technikákat, és jöhetnek a király mangahősök! J. C.-től a mangarock imázst lesheted el, Kimi viszont csak akkor boldog, ha a havat szántja. Heatherrel nem érdemes ujjat húzni: árad belőle a határozottság, ráadásul saját (robot!) testőre és lángot lehelő macskája van. Kezdve a kosárlabdás D-Boyjal, elkalauzolunk a fejek, arcok, tipikus pózok és mozgásformák rajzolásába. Színek, tónusok használata, árnyékolástechnika: ez a könyv elengedhetetlen mindazok számára, akik el akarják sajátítani a mangastílust.

Rádai Ödön - Kalandok ​a tenger mélyén
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Christina Thrän - Nagy ​festőiskolám
Mindenkinek, ​aki örömét leli a festésben! Ebben a könyvben Christina Thrän grafikus, illusztrátor megszámlálhatatlan jól bevált tippek és trükköt árul el, amely a többéves festőiskolai pályafutása alatt gyűjtött össze. Gyakorlatokon és példákon keresztül magyarázza el, hogy mi mindent lehet kezdeni a grafit ceruzával, a színes- és akvarellceruzákkal vagy a vízfestékkel. Lépésről lépésre vezeti be az olvasót a különböző technikákba, és ösztönzi a saját ötletek megvalósítására. Bemutatja miként készíthetünk árnyékot, hogyan építsük fel a képet, nagyítsuk a motívumot és másoljuk le a híres festményeket. A felhasznált eszközökhöz is ad hasznos tanácsokat. A legegyszerűbb formákból készíthetünk állat- és növényképeket, csendéletet, portrét és figurákat, valamint sajátkészítésű képkeretet.Aki azonnal munkához akar látni, akár a könyvbe is festhet, hiszen több gyakorlatnál is hagytak ki helyet az önálló próbálkozásra. Tehát minden festőegér számára szabad a pálya!

Pokorádi Zoltánné - Tudod-e? ​- Illemtan
Ki ​köszönjön előre? * Hányféle lehet az emberi beszéd? * Hogyan adjuk át az ajándékot? * Mi a barátság alapja? * Hogyan alakult ki a köszönés? * Melyek a bemutatkozás legfontosabb szabályai? * Mivel indul a társalgás? * Hogyan alakult ki a magázás? * Hogyan vitatkozzunk? * Illik-e pénzt kölcsönkérni? * Miért fontosak a családban kialakított illemszabályok? * Mi a csapatsport legfőbb elve? * Mivel kezdjük a levélírást? * Hogyan viselkedjünk a szállodában? * Mit kell tudni a közlekedés illemtanáról? * Hogyan viselkedjünk külföldön? * Milyen egy születésnapi vendégség? * Mióta mosnak fogat az emberek? * Mennyire fontos a divat? * Mit fejez ki a külső megjelenés? * Hogyan ünnepeljük a karácsonyt? * Hogyan helyezzük el a terítéket? * Illik-e étkezés közben beszélgetni?

Vivien Saunders - A ​golf kézikönyve
A ​golf kézikönyve megtanít a golf alapjaira, fejleszti a technikánkat, így élvezetesebbé és eredményesebbé teszi a játékot. Mivel a könyv a fogástól az ütésen át a stratégiáig a teljes játékra koncentrál, mindenkinek hasznos segítséget nyújt: kezdő játékosként és alacsony hendikeppel rendelkező versenyzőként is gazdagíthat minket.

Hegedűs József - Anwar Mustafa - Az ​értékelemzés minőségszemléletű gyakorlata
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Curtis Tappenden - Akvarellceruza ​varázskészlet
Az ​akvarellceruza könnyű, hordozható rajzeszköz, amely kiválóan alkalmas helyszíni vázlatoláshoz. Szárazon pont úgy használható, mint a színes ceruza vagy a pasztellkréta: húzhatunk vele vékony vonalat, de felvihetünk vele tömör, élénk színfoltokat is. Egy pár csepp víz és ecset segítségével azonban varázslatos módon festői hatásokat érhetünk el, sokféle színárnyalatot és felületet alakíthatunk ki, s alkotásunk máris átitatódik az akvarellfestészetre jellemző expresszivitással. A két kivehető segédkönyv (Technikák könyve, Feladatok könyve) mellett az Akvarellceruza varázskészlet rajzeszközöket is biztosít e technika elsajátításához és gyakorlásához. Az útmutatások és a gyakorlati feladatok segítségével mindenki kikísérletezheti önálló akvarellstílusát.

Clare Gogerty - Emberek ​a képzőművészetben
Bárhogyan ​is fejezi ki magát a művész - akár képet fest, szobrot készít, fényképez, plakátot rajzol vagy épületet tervez - a művészet mindig ugyanaz: az emberek közötti kapcsolatteremtés sajátos formája. A sorozat kötetei megismertetnek a Föld lakóinak és tájainak színes világával, elvezetnek a képek és mondák izgalmas birodalmába. Bemutatják a legnagyobb művészek személyiségét és alkotásait, hasznos tanácsokat adnak művészi próbálkozásainkhoz.

Karin Wimmer-Kieckbusch - Szabadidő ​a kutyával
A ​kutyák régebben juhokat őriztek, nyájakat tereltek, és segítettek az embernek a vadászatban. Ma „munka nélküli” családtagok, az eledelüket elkészítve tálalják eléjük. Nem csoda tehát, hogy sok kutya unatkozik, és lusta vagy ideges lesz. Hosszú séták, tombolás, és sporttevékenység a friss levegőn segítenek a helyzeten, és nemcsak a négylábúak közérzete lesz jobb, hanem tulajdonosaik is egészségesebben élnek. Karin Wimmer-Kieckbusch, aki yorkshire-terrierjével és briard-jaival sok kutyasportban aktívan részt vesz, játék- és sportlehetőségek széles választékát kínálja és írja le. • Edzés és alapnevelés • Kísérőkutya-vizsga és engedelmességi gyakorlatok • Terepsport, agility, mobility és flyball • Mentő- és őrző-védő kutya kiképzése • Terelés, kocsi- és szánhúzás, vízimentés E könyv nélkülözhetetlen tanácsadó az egészséges kutyaélethez.

Hayden Scott-Baron - Készíts ​mangát
Mindent ​megtalálsz a könyvben és a CD-n, amire szükséged van a tökéletes mangagrafikához. A manga a világon mindenütt egyre népszerűbb művészeti forma, amelyet ma már a média számos területén alkalmaznak, az animációtól a reklámokig. A Készíts mangát c. könyvben és CD-jén megtalálhatsz minden olyan elemet, melynek jóvoltából saját, nyomtatásra kész, profi megjelenésű, kiszínezett illusztrációkat készíthetsz – még abban az esetben is, ha egyébként nem értesz a rajzoláshoz. Amennyiben szereted a mangát, használd a nagyfelbontású kontúrrajzokat, s alkosd meg a te remekbe szabott, egyéniesített képeidet. Ennek során egykettőre kifejlesztheted a magad sajátos stílusát a manga műfaján belül. A kezdéshez szükséges minden összetevőt megtalálsz a mellékelt CD-n. Az eligazodást megkönnyítő könyvben pedig elolvashatod a különféle technikákkal kapcsolatos magyarázatokat, melyek segítenek saját illusztrációid megalkotásában, kiszínezésében és reprodukciójában. A könyv a professzionális mangaművészek számos legfrissebb ötletének bemutatásával nyújt ösztönzést. – Azonnal hozzáfoghatsz a műveletekhez! Alkalmazd a nagyfelbontású kontúrrajzokat, amelyek a CD-n találhatók. Segítségükkel máris alkalmazhatod a könyvben leírt technikákat. – Sajátítsd el a manga karaktereinek tervezési fogásait, amelyeket a későbbi képalkotásban hasznosíthatsz. – Kövesd a lépésről lépésre a megadott útmutatásokat az illusztrációk színezésekor. – Több millió mangakaraktert alkothatsz a mellékelt fájlokkal. – A könyv és a CD minden korosztálynak ajánlott.

Ulrich Emil Duprée - Ho'oponopono
Mindnyájan ​egy úton járunk. Gyógyítsd meg magad, és meggyógyítod a világot. Szeretet, bőség, kiegyensúlyozott élet, harmónia: mindannyian egy felé törekszünk, a belső békénk és egyensúlyunk megteremtése az alapvető célunk. A hawaii hooponopono a szeretet szertartása, amelyen keresztül a megbocsátás erejét használva teremthetünk békét életünkben. A világban minden mindennel kapcsolatban van és összefügg, ezért a problémáinkon, konfliktusainkon úgy tudunk segíteni, ha a belső reakcióinkat meggyógyítjuk. Maga a hooponopono négy, ebből a felismerésből eredő varázsmondat: Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg nekem. Szeretlek. Köszönöm. Ulrich Emil Duprée, spirituális kutató és tanító könyvével a hooponopono gyakorlati alkalmazásának egyértelmű, példákkal illusztrált útmutatóját tartja a kezében a kedves olvasó. Közérthetően írja le azt a gyógyító módszert, amelynek segítségével megszabadulhatunk a múlt ránk nehezedő terheitől. A hooponopono négy egyszerű mondata átalakítja egész életünket, felszabadít és ledönti elménk korlátait. Az egyetlen dolog kerek e világon, amit megváltoztathatunk, mi magunk vagyunk. - (Aldous Huxley).

Deborah Hercun - Akvarellfestés ​lépésről lépésre
Az ​egyes fejezeteken belül a lépések három külön szakaszra bomlanak, amelyek az Első ecsetvonások, A kép kidolgozása és a További lépések címet kapták. E szakaszok segítik abban, hogy elérje minden egyes fejezetben a bejező kulcspontokat, majd tovább is léphet, ha finomítani szeretne a festményen. A hatékony időkihasználás érdekében minden fejezetben felsoroljuk a szükséges eszközöket. Találkozhat olyan leírásokkal is, amelyek megvizsgálják, hogy a nagy művészek hogyan kezelték a hasonló témákat.

Paul Douglas - Hétvégi ​tenisziskola
A ​Hétvégi Iskola sorozat új felfogásban, az elfoglalt emberek számára készült. Szakértő edző segítségével a lehetséges legrövidebb idő alatt tanulhatunk meg egy sportot vagy hobbit. Sajátítsa el a tenisz minden csínját-bínját ennek a könyvnek a segítségével, mely sok-sok képet és pontos időbeosztást tartalmaz.

E. Frank Candlin - New ​Present Day English 3.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Angela Gair - Rajz- ​és festőiskola
A ​Rajz- és festőiskola szakavatott tanácsaival és színpompás fotóillusztrációival igazi kézikönyv. Legalább annyira nélkülözhetetlen minden kezdő művész - gyermek vagy felnőtt - műtermében, mint a ceruzák; a paletta, az ecsetek és a vásznak. Könyvünk három fő részre tagolódik: rajzolás, akvarell- és olajfestés; és több mint 250 oldalon mutat be gyakorló művészek rajzairól, festményeiről készült színes reprodukciókat. A fényképek lépésről lépésre követik a művek létrejöttének alkotói folyamatát. Szakértő, világos könnyen követhető és alkalmazható magyarázatok rajzolni, festeni vágyókat a szükséges anyagok és eszközök megismerésében és a különféle technikák elsajátításában. Nem oly nagy ördöngösség: mindegyik módszer megtanulható. Ez a szemet gyönyörködtető és praktikus kötet arra bátorít, hogy rövid idő alatt mindannyian képesek lehetünk elismert és tetszetős művészeti alkotásokat létrehozni.

Oskar Brunner - Akrilfestés
Ha ​"dél", akkor nyaralás, napfény, jókedv és romantikus érzések: egy pillantás a tengerre, táj ciprusokkal, gazdagon termő citromfácska, festői épülethomlokzatok vagy egy hangulatos taverna. Megmutatjuk, hogyan lehet ezeket az impressziókat egészen egyszerűen, akrilfestékkel tetszetős képekké alakítani.

Britta Dieckmann-Busch - Olajfestés
- ​Varázslatos virágok olajfestéssel - Vázlatrajzokkal és részletes útmutatóval - Ajándékba vagy otthonunk díszítésére Ragyogó napraforgó, nemes rózsa vázában, kék árvácska és törékeny gyöngyvirág - mind vonzó témák dekoratív képekhez. Ön is könnyedén megfestheti ezeket a csodálatos virágokat olajfestékkel. Útmutató lépésről lépésre: a vázlatkészítéssel kezdve az alapozáson át az utolsó simításokig.

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter - Adósság-kalauz
'Több ​pénzügyi ismeretre van szükségünk. Meg kell tanulnunk, miként dolgoztassuk pénzünket a magunk javára, hogy ne kelljen egész életünkben pénzért dolgoznunk' - olvashatjuk az ajánló sorokban. 'Gazdag papa' pénzügyi tanácsai alapján felszámolhatjuk nyomasztó adósságterheinket, ha a jövőben csak 'jó' adósságot vállalunk, reménykedhetünk, hogy belátható időn belül meggazdagszunk. A szerzőpár tanácsai a hitelfelvétellel járó, több lépésben kivitelezhető előnyökkel biztatják az újabb pénzügyi ismeretekre és gazdagságra vágyó olvasókat.

Szunyoghy András - Fehér György - Kis ​rajziskola
A ​szerzőpáros már számos kötetet hozott létre, de a Kis rajziskola fő erénye, hogy nagy hangsúlyt helyez a használhatóságra, a könnyen kezelhetőségre. E kötet a rajztábla, a rajzeszközök mellett jól megférő, velük egyenrangú segédeszköz, amelyben utána lehet nézni egy-egy kérdésnek, ami rajzolás közben felmerül. A könyv elsősorban a rajzolással már középhaladó szinten foglalkozóknak szól, és azoknak, akik felsőfokú tanulmányokat szeretnének folytatni e téren.

John Gray - A ​gyermekek az égből jönnek
E ​könyv ajánlott mindenkinek, aki felelősséget érez a felnövekvő gyermekek iránt. Egyre többet hallunk kiskorúak erőszakos cselekedeteiről, figyelemhiányáról, kábítószerezésükről és öngyilkosságukról. A szakintézetek, iskolák, nevelők bizonyos fokig segítenek ezek megoldásában, de a problémák gyökere a családban keresendő. A szakember-szerző által kínált lehetőség abban rejlik, hogy a pozitív gyermeknevelés módszerével lehetőséget biztosítunk a gyermeknek, hogy fölfedezzék és kifejezésre juttassák valódi énjüket. Tárgyalja, hogyan javítható a szülő-gyermek közötti kommunikáció, hogyan erősíthető a gyermek együttműködési készsége, hogyan motiválható jobban.

Pátrovics Péter - Német ​nyelvkönyv kezdőknek
Ez ​a könyv egy új német nyelvi tankönyvsorozat első kötete, amelynek megjelenését a német nyelv tanulása iránti egyre fokozódó igény tette lehetővé. Bár a tankönyvpiacon ma számos német nyelvoktatási segédanyag kapható, ezek egy jelentős részét importált nyelvkönyvek alkotják, másik részét pedig a régi nyelvkönyvek változatlan formában történt újabb kiadásai teszik ki. Az előbbiekkel az a probléma, hogy nem a magyar nyelvtanulóhoz szólnak, s a minél jobb eladhatóságot szem előtt tartva minden olyan témát kerülnek, amely bárki számára világnézeti, érzelmi vagy bármely egyéb szempontból sértő lehet. Az utóbbiakkal viszont az a gond, hogy mind szóanyagukat és feladattípusaikat, mind pedig a feldolgozásra szánt témák kiválasztását tekintve elavultak. Az elmúlt évtizedek alatt nemcsak a magyar, hanem a német nyelv is érzékelhetően változott. A globalizálódó gazdaság, valamint a technika, az elektronika és az informatika területén lezajlott forradalmi változások a két nyelv fejlődésére is hatással voltak. Új szavak keletkeztek, mások elavultak, egyes korábbi jelentések és használati sajátosságok átértékelődtek, megint más szavak új jelentéssel egészültek ki. Mindezen tények kellően indokolják azt, hogy mennyire szükségessé vált mára egy újabb, korszerűbb nyelvkönyv elkészítése. A jelen tankönyv hatékony és a mai kor igényeihez igazodó segédanyag a német nyelvet egyénileg vagy csoportosan tanulók kezében. Célja, hogy bevezesse a tanulókat az általánosan beszélt német nyelvbe, megismertessen a német nyelvtan alapjaival és segítséget nyújtson az alapfokú nyelvtudás megszerzéséhez. Anno Kiadó, 2008

Rajzoljunk_k%c3%b6nnyed%c3%a9n
Rajzoljunk ​könnyedén Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Rajzoljunk ​könnyedén
Ezt ​a könyvet óvodás illetve alsó tagozatos gyermekeknek ajánljuk. Kiadványunk kiváló segítség a pedagógusoknak illetve a szülőknek abban , hogy gyermekeik inspirálva legyenek a rajzolásban. Könyvünk használatával a gyerekek lépésről-lépésre, könnyedén sajátíthatják el a különböző rajzolási technikákat az adott témában. Tehát gyerekek, vegyétek elő a színes ceruzákat, ecseteket, festékeket és éljük át a rajzolás örömét !

Keith Sparrow - Mega ​Manga
A ​könyv az összes módszert tartalmazza, amire szükséged lehet a manga karakterek létrehozásához. Tanuld meg, hogyan rajzolj testeket és arcokat, szemeket és hajat, kezeket és lábakat, arckifejezéseket és gesztusokat az emberek és a fantasztikus lények során keresztül. Kidolgozott rajzok sorát vonultatja fel, hogy megmutassa, hányféle frizura, arckifejezés, kézmozdulat és testtartás megrajzolására leszel képes a könyv áttanulmányozása után, melyeket biztosan fogsz tudni alkalmazni. Ruhák, kiegészítők és szerkentyűk, fegyverek és járművek sora várja, hogy megrajzold, kiszínezd, és beépítsd őket a manga illusztrációidba és történeteidbe. Érdekes állatok, szörnyek és fantasztikus lények számos példáját találod meg a könyv oldalain, melyek gyakorlásával fejlesztheted az ügyességedet és az önbizalmadat.

Nicole Menz - Akrilfestés ​- Fantáziavirágok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nicole Menz - Akrilfestés
Citrom ​és szőlő, körte és barack, ezenkívül tarka zöldségek korsókkal társítva és szalagornamentikával keretezve - fessünk igazi délies hangulatú képeket! Az akril- és a relief-technika kombinálásával különösen hatásos képeket alkothatunk.

Guillermo Ferrara - Tantrikus ​szexleckék
A ​tantra vitális ösvény a teljes belső fejlődés felé a szexen, a szerelmen és a meditáción keresztül. Eredete az ősi Indiába nyúlik vissza, és szeretők számtalan generációjának megvilágosodásához mutatott utat. Megismerhették az élet titkát, beléphettek oda, ahol a boldogság nektárja lakik. A tantra gyakorlata erősíti az energiát és a kreativitást, valamint a párkapcsolatok stabilitását. Integráló módszer, amely minden tekintetben segíti a gyakorlók személyiségének fejlődését: szexualitás, intuíció, spiritualitás, táplálkozás... Guillermo Ferrara - akinek ismeretterjesztő tevékenysége több országban ismert - ebben a bőségesen illusztrált kézikönyvben lépésről lépésre végigvezet minket a gyakorlatokon. Megmutatja az utat, amely az isteni szex átéléséhez és teljesebb, érzékibb, kreatívabb létezéshez vezet.

Hárs István - Kuczogi Tamás - Mindennapi ​marketing
A ​90-es évek elejétől - a magyarországi gazdasági átalakulás kezdetétől - jelentős kihívást jelent a piacgazdaság kialakulása a gazdaság szereplőinek. Az egyre erősödő konkureciaharc megköveteli a profitorientált piaci munkát, a marketing magas színvonalú gyakorlati alkalmazását. A gazdasági átalakulsát legjobban, a hiánygazdaság megszűnése és a versenygazdaságra jellemző kínálati piac kialakulása jellemzi, ahol állandó verseny van a piaci szereplők között. E küzdelemnek természetesen vannak vesztesei és nyertesei is. Minden embernek a munkájában és a magánéletében is szüksége van a sikerre, eredményességre, elismerésre, Életünkben akár tudatosan, akár ösztönösen alkalmazzuk tapasztalatainkat, eszközeinket, azért küzdünk, hogy ezeket elérjük, megszerezzük. Ha munkát keresünk, ismerkedünk, párt választunk, eladunk, vagy vásárolunk magunk nemvében, vagy mások képviseletében cselekszünk, minden alkalommal, akarva-akaratlan a marketing eszköztár nyújtotta lehetőségekekl élünk. Eredményességünk attól is függ, mennyire vagyunk ennek tudatában.

Bálint Dezső - Varga Gábor - Hálózati ​ismeretek
Ez ​a könyv mindenekelőtt azt a tananyagot öleli fel, ami a számítógép szoftverüzemeltető szakképesítés megszerzéséhez az ilyen tanfolyamokon résztvevő hallgatók által ismert kell, hogy legyen. A korábban megjelent könyvekhez hasonlóan ez a könyv is úgy mutatja be a szükséges ismereteket, hogy azok valóban platform semlegesen legyenek felhasználhatók, a képzés során alkalmazott számítógépektől és programoktól függetlenül. Épp emiatt vált szükségessé az is, hogy ennél a műnél még inkább elkülönüljön egymástól az elmélet és a gyakorlat. Az elméleti ismeretek között tárgyaljuk a legfontosabb hálózati alapfogalmakat, mint például a hálózat definíciója, topológiája, hálózat kiépítésben alkalmazható elemek és berendezések, a gyakorlati ismeretek között pedig kontrét hálózati operációs rendszereket, valamint sor kerül a hálózati összeköttetésben álló számítógépeken működő programok ha nem is tejleskörű, minden részletre kiterjedő ismertetésére, de inkább érintőlegesen bemutatjuk az igen elterjedten alkalmazott software-eket. Az utóbb megjelent adatbázis-kezelés tankönyv elveit követve kimondottan annak érdekében, hogy még inkább segíthessük a szakmai vizsgára való felkészülést a könyvben szerepeltetjük mindazokat a kérdéseket, amelyek ennek a témakörnek a kapcsán szerepelhetnek a vizsgázók által megoldott írásbeli feladatlapokon, az e vizsgák alapanyagául szolgáló OKSZi gondozásában megjelent Feladatbank elnevezésű kiadvány kérdései közül. Ez a könyv korántsem úgy készült, hogy kézikönyvként kontrét szoftverhez vagy szoftverekhez adjon útmutatást a felhasználók számára, bár megjelennek benne hálózati összeköttetésnél alkalmazott programok is, a cél inkább az ilyen programok közti eligazodás és a lényeges fogalmak pontos definiálása.

Budai László - Kökény Sándor - Angol ​nyelvű gépírás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók