Ajax-loader

'matrica' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Hófehérke és a hét törpe
Egyszer ​volt, hol nem volt, élt egyszer egy gyönyörű hercegnő Hófehérke, akit mostohaanyja a Gonosz Királynő nevel. Hófehérke ahogy cseperedik egyre szebb- és szebb lesz. Ezért mostohaanyja megkérdi varázstükrétől, ki a legszebb a vidéken, s meg tudja, hogy Hófehérke. Ezért vadászával meg akarja öletni, de elmenekül, s a hét törpénél talál menedéket. A Királynő megtudja ezért úgy dönt, hogy maga intézi el, hogy ő lehessen a legszebb a vidéken.

139424359
Walt ​Disney - Csipkerózsika Ismeretlen szerző
39

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Csipkerózsika
A ​kis Auróra hercegnőt még a bölcsőben megátkozza a gonosz Demóna. A három jó tündér keresztanya magával viszi a csöppséget az erdőbe, hogy Csipkerózsikaként biztonságban megérje 16. születésnapját. Vajon sikerül megóvniuk a boszorkány mesterkedésétől a hercegnőt?

Renata Wiacek - Színes ​óvoda
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_329349
Kreatív ​szórakozás Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Kreatív ​szórakozás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ismeretlen szerző - Szörny ​Egyetem - foglalkoztatókönyv
Téged ​is vár a Szörny Egyetem! Tudd meg, milyen volt a kis Mike Wazowski és a nagy James P. Sulley az egyetemen! Vedd elő a legszebb ceruzáidat, színezd ki a képeket, és oldd meg a rafinált feladatokat! Csodáld meg a menő és mókás matricákat, és ragaszd fel őket, ahová csak akarod!

Img051
1

Ismeretlen szerző - Szörnyek ​az Űrlények ellen
Csatlakozz ​Susanhoz és szörny barátaihoz, oldd meg velük az izgalmas feladatokat! A matricákat felhasználhatod a foglalkoztatókönyvben, de ragaszthatod máshova is.

Ismeretlen szerző - Micimackó ​foglalkoztatókönyv 2.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ismeretlen szerző - Jégkorszak ​4. Vándorló kontinens - Matricás foglalkoztatókönyv
Csatlakozz ​Mani, Sid és Diego társaságához, és fejtsd meg a vándorló kontinens titkait a könyvben található rejtvényekkel! A barátok kalandjai mellett színezőt és matricákat is találsz benne: kalandra fel!

Ismeretlen szerző - Jégkorszak ​3. A dínók hajnala - Jeges kalandok 2.
A ​kalandokból sosem elég! Egy jeges világ melegszívű csapata folytatja a keresést az elveszett barát után. Tarts velük a szórakoztató feladatok során, merülj alá a jégbe zárt dzsungel titokzatos és veszélyes világába!

Hamupipoke_original_2189
Walt ​Disney - Hamupipőke Ismeretlen szerző
59

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Hamupipőke
"- ​Egyszer volt, hol nem volt, sok-sok évvel ezelőtt élt egy távoli kis országban egy nemesúr meseszép lányával. Özvegy volt, gyermekének szerető és gondos apja. De fájt a szíve a leányáért, úgy érezte, a kislánynak anyára is szüksége van. Így hát újra megnősült. Özvegyasszonyt vett feleségül, akinek már volt két lánya. Anasztázia és Drizella. Nem sokkal az esküvő után azonban tragikus hirtelenséggel meghalt az édesapa. Az új asszony most aztán kimutatta a foga fehérét. Kegyetlen volt és gonosz, és egyre féltékenyebbé tette mostohalánya szépsége és bájossága. A szegény lány teljesen ki volt szolgáltatva gonosz mostohaanyjának és gyűlölködő mostohanővéreinek..." - kezdődik a mese. Újra megjelent a kedves mese, a gyerekek legnagyobb örömére! Hamupipőkének és kis barátainak alakját a közkedvelt Disney-rajzfilmfigurák jelenítik meg egy exkluzív, nagyalakú, csodaszép mesekönyvben.

Bottka Sándor Mátyás - Twilight ​- New Moon
Minden ​megváltozik, új Hold kél. Edward örökre elbúcsúzik Bellától. A lány majdnem beleőrül a veszteségbe, bánatát csak Jacob barátsága enyhíti, de a fiú is hordoz egy titkot. Miért taszította el magától Edward Bellát, és vele a szerelmet? Vajon mi fontosabb Bella számára: a saját élete vagy kettejük szerelme? A Twilight Saga második részének szereplői elevenednek meg ebben a poszterkönyvben és a benne található matricákon.

Covers_197296
Üvegmatrica-virágok Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Üvegmatrica-virágok
Ezek ​a virágok sohasem hervadnak el, mert bármennyire hihetetlen, üvegmatrica-festékből készültek. Semmi mást nem kell tennünk, csak drótból meghajlítani a szirmokat, kifesteni őket üvegmatrica-festékkel, majd körbevágni. A levelek készülhetnek ugyancsak matricafestékből vagy krepp-papírból, selyempapírból. A könyvben részletesen bemutatjuk a technikát, amelyet szinte gyerekjáték elsajátítani. Azután a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. Varázsoljunk örök tavaszt lakásunkba, vagy lepjük meg szeretteinket soha el nem hervadó virágokkal. Ajánljuk e kötetet óvodáknak, iskoláknak is, hiszen a technika elsajátításával csodaszép virágokkal díszíthetjük az osztálytermeket a gyerekekkel együtt. A virágok készítéséhez jó szórakozást kívánnak a szerzők.

Covers_251871
Az ​Eclipse film sztárjai Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Az ​Eclipse film sztárjai
Stephenie ​Meyer több mint 5,5 millió példányban eladott regényfolyama és az ezek alapján készült filmek körül igazi kultusz alakult ki. A számos nyelvre lefordított könyvsorozat rengeteg díjjal büszkélkedhet. A regények, és most már az Alkonyat-filmek és azok sztárjai is, óriási rajongótáborral rendelkeznek, a nézők már alig várják, hogy az újabb filmes részt, a Napfogyatkozást bemutassák a hazai mozikban. A várakozást, illetve a történetek újraélését szeretnénk megkönnyíteni e kiadvánnyal, amiben exkluzív posztereket és különleges információkat gyűjtöttünk össze.

Mario Ferraris - Nathalie Vallière - Állati ​kalandok
Ebben ​a hatalmas méretű, színes, különleges játékos csomagban sok szép, színes matricát, egy játékot és egy izgalmas mesekönyvet is találsz. Mivel a több mint száz újraragasztható matrica többször is felhasználható, újabb és újabb meséket találhatsz ki, a táblán pedig megalkothatod saját mesebeli világodat. A három éven felülieknek ajánlott csomag kihajtható, kétoldalú táblát is tartalmaz a természetről.

Carmen Busquets - 100 ​szavam állatokkal
Ez ​a könyv százhúsz szemléltető matricával, mindennapi tárgyainkat bemutatva segít a gyermekeknek megismerni a leggyakrabban használt szavak írásmódját. Kedves kis mackók, nyuszik, kutyusok mutatják be a tárgyakat használat közben. Az album egyben kellemes időtöltést is ígér a gyerekeknek, hiszen csak akkor lesz teljes a könyv, ha a matricák a helyükre kerülnek.

Covers_598971
A ​kis hableány Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - A ​kis hableány
Nem ​csak olvashatod e gyönyörű meséket, de rá is ragaszthatod a matricákat a szövegben lévő rajzokra. Nyolc klasszikus mesét vonultat fel ez a sorozat. A füzetek különlegességét a történetek szövegében rejtőző piktogramokra ragasztható matricák adják. A gyermekek önállóan is remekül szórakozhatnak, de talán még izgalmasabb, ha megosztják a keresés és a felfedezés örömét társaikkal vagy a felnőttekkel, így kézügyességük és beszédkészségük fejlődése mellett bővül szókincsük is.

Hamupip%c5%91ke
Hamupipőke Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Hamupipőke
Nem ​csak olvashatod e gyönyörű meséket, de rá is ragaszthatod a matricákat a szövegben lévő rajzokra. Nyolc klasszikus mesét vonultat fel ez a sorozat. A füzetek különlegességét a történetek szövegében rejtőző piktogramokra ragasztható matricák adják. A gyermekek önállóan is remekül szórakozhatnak, de talán még izgalmasabb, ha megosztják a keresés és a felfedezés örömét társaikkal vagy a felnőttekkel, így kézügyességük és beszédkészségük fejlődése mellett bővül szókincsük is.

Ismeretlen szerző - Vonalvezető ​óvodásoknak - 6 éves kortól
Kedves ​szülők! A nyomvonalak követése ceruzával szaggatott vonalak alapján eddig a legjobb módszernek bizonyult az írástanulás első lépéseinek a megtételéhez. Az ilyen típusú feladatok megoldása során a kisgyerek megtanulja helyesen fogni a ceruzát, összpontosítja a figyelmét, és pontosságra kényszerül. Hamarosan könnyedén fog boldogulni a betűk és kifejezések leírásával is. A "Vonalvezető óvodásoknak" sorozatunkat 3-6 éves korú gyerekeknek készítettük, különböző nehézségi fokozatokban. A közepén található színes matricák még szórakoztatóbbá teszik a tanulást.

Anna Podgórska - Süni ​és barátai - Járművek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Anna Podgórska - Süni ​és barátai - Óvodában
A ​"Süni és barátai" című új foglalkoztató sorozatunkat azoknak az óvodásoknak készítettük, akik szeretnének minél többet megtudni az őket körülvevő világról. Az újraragsztható matricák lehetővé teszik, hogy a gyerekek többször is megoldják a feladatokat, így tartósan rögzíthessék a megszerzett új ismereteket.

Ismeretlen szerző - Disney ​– Jégvarázs – Mesélj képekkel
Tudod, ​hogy milyen virág szerepel Arendelle zászlaján? És azt, hogy milyen mókás csínyeket követett el Anna és Elza gyerekkorában? Vajon kit mentett meg a testvérpár Olaf segítségével virágszedés közben? Ismerd meg a _Jégvarázs_ szereplőinek történetét, majd az ajándék matricákkal dekoráld ki portréikat, és díszítsd fel velük a szobád falát!

Covers_336014
Állatok ​atlasza Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Állatok ​atlasza
Könyvünk ​egy csodálatos világ körüli utazásra csábít, melynek során sok-sok állatfajjal ismerkedhetünk meg játékos módon. A matricák beragasztása közben remek szórakozás várja a kis kalandorokat.

Covers_505899
Madarak Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Madarak
Ebből ​a matricás füzetből számos érdekességet tanulhatsz a madarakról. Tudtad például, hogy a vadkacsák nyitott szemmel alszanak, vagy hogy a vörösbegy akár egy biciklire is képes fészket építeni? Az 50 érdekességmindegyikéhez tartozik egy-egy matrica. Keresd meg a megfelelőt, és ragaszd a helyére! Így lesz teljes a saját albumod a természetről.

Michele Soldevilla - Tűzoltók
Ismered ​a tűzoltók mesterségét? Bizony nagy bátorság szükséges hozzá! Nemcsak a tűzzel kell megbirkózniuk, de ők vonulnak ki a közlekedési balesetekhez, sőt még vízimentést is végeznek. És ehhez többféle járműre is szükségük van! Micsoda munka! Ismerd meg Danival a tűzoltók életét! jó szórakozást a felfedezéshez és az 50 áthelyezhető matrica beragasztásához!

1001_matrica_-_kutyapajtik
Puppy ​Dog Pals - Kutyapajtik Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Puppy ​Dog Pals - Kutyapajtik
Készen ​állsz, hogy órákon át a Kutyapajtikkal játssz? Ebben a könyvben nem csak rengeteg izgalmas feladatot találsz, de 1001 matricát, és még egy ÓRIÁSI falmatricát is. A Kutyapajtikkal játszva ügyesedsz!

Terry Deary - Terrifying ​Tudors Sticker Activity Book
A ​new series of Horrible Histories sticker activity books, crammed with quick quizzes, foul facts and putrid pictures, the Horrible Histories Sticker Activity Book: Terrifying Tudors covers all things horrible in Tudor Britain. With over 200 savage stickers, explore the Tudor family's rotten reign. Shudder at the mad monarchs, dress up Rattus with the garish garments and keep fit with Tudor football. Be careful to keep on the right side of Henry VIII though, or you might end up on the chopping block!

Covers_598972
Pán ​Péter Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Pán ​Péter
Nem ​csak olvashatod e gyönyörű meséket, de rá is ragaszthatod a matricákat a szövegben lévő rajzokra. Nyolc klasszikus mesét vonultat fel ez a sorozat. A füzetek különlegességét a történetek szövegében rejtőző piktogramokra ragasztható matricák adják. A gyermekek önállóan is remekül szórakozhatnak, de talán még izgalmasabb, ha megosztják a keresés és a felfedezés örömét társaikkal vagy a felnőttekkel, így kézügyességük és beszédkészségük fejlődése mellett bővül szókincsük is.

139433383
Híres ​kalóz vagyok Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Híres ​kalóz vagyok
A ​legádázabb tengeri medvéknek is kell egy kis szórakozás. Rajzolj, színezz és tapassz, ahogy azt az igazi kalózok csinálják! A könyvben több mint 500 matricát találsz hozzá!

Ismeretlen szerző - Thomas ​a gőzmozdony - Teljes gőzzel előre!
Egy ​napon a Kövér Ellenőr bejelentette, hogy új repülőteret építenek Sodor szigetén. A gőzösök és a dízelek harca egyre jobban elfajul, de Thomas rájön, hogy a torzsalkodással csak egymást erejét gyengítik. A mese jeleneteit végigkövetheted a foglalkoztatókönyv lapjain, s ha elfáradtál a rejtvények megoldásában, pihenésképpen kiszínezheted kedvenc sodori hőseidet.

Ismeretlen szerző - Dinoszauruszok
A Térbeli matricák füzeteiben hat-hat jellemző helyszín várja, hogy a matricák segítségével benépesítsék őket a gyerekek. A matricák újraragaszthatók, így a kis olvasók annyiszor változtathatják meg a képet, ahányszor csak akarják. Szárnyalhat a képzelet, hisz így a variációk száma végtelen!

Covers_366354
Kis ​kuvik Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Kis ​kuvik
Oldd ​meg a vidám matricás és rajzos feladatokat! Tépd ki a matricás oldalakat, hogy kéznél legyenek, amikor kiválasztod őket a megfelelő feladathoz. A könyvben még sok-sok más matricát is találsz, amit kedved szerint felhasználhatsz.

Covers_310130
Játék ​a katicával 4. Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Játék ​a katicával 4.
Ebben ​a színes könyvecskében a gyerekek sok érdekes, a logikus gondolkodást és a képzeletet fejlesztő feladatot találhatnak. A füzetben vannak kifestő feladatok, képes történetek, valamint a gyerekek megfigyelőképességét és az őket körülvevő világról szóló ismereteiket gazdagító gyakorlatok. Mindegyik oldalt szülőknek szóló információkkal is elláttunk, hogy pontosan tudják, melyik részképességet fejleszti az adott feladat. A játékhoz elegendő színes ceruzákat előkészíteni, no és szükség van még a kis ujjacskákra is, amelyek szeretik a matricákat ragasztgatni.

Kollekciók