Ajax-loader

'matrica' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Márton Melinda - Lámák, ​pandák és más cukiságok
Ebben ​a könyvben mindent megtalálsz a kedvenc állataidról - láma, panda, bagoly, róka - sőt, még jobban beléjük szerethetsz. Az ismeretterjesztő oldalakon számos velük kapcsolatos érdekességről olvashatsz, de szórakoztató témák, mókás és cuki képek, sőt, mg divattippek is várnak rád. S ha még ez sem elég, akkor jöhet teszt, jóslás, barkácsötlet, recept, humor, játékos fejtörő, mese, origami...

Hamupipoke_original_2189
Walt ​Disney - Hamupipőke Ismeretlen szerző
59

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Hamupipőke
"- ​Egyszer volt, hol nem volt, sok-sok évvel ezelőtt élt egy távoli kis országban egy nemesúr meseszép lányával. Özvegy volt, gyermekének szerető és gondos apja. De fájt a szíve a leányáért, úgy érezte, a kislánynak anyára is szüksége van. Így hát újra megnősült. Özvegyasszonyt vett feleségül, akinek már volt két lánya. Anasztázia és Drizella. Nem sokkal az esküvő után azonban tragikus hirtelenséggel meghalt az édesapa. Az új asszony most aztán kimutatta a foga fehérét. Kegyetlen volt és gonosz, és egyre féltékenyebbé tette mostohalánya szépsége és bájossága. A szegény lány teljesen ki volt szolgáltatva gonosz mostohaanyjának és gyűlölködő mostohanővéreinek..." - kezdődik a mese. Újra megjelent a kedves mese, a gyerekek legnagyobb örömére! Hamupipőkének és kis barátainak alakját a közkedvelt Disney-rajzfilmfigurák jelenítik meg egy exkluzív, nagyalakú, csodaszép mesekönyvben.

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Hófehérke és a hét törpe
Egyszer ​volt, hol nem volt, élt egyszer egy gyönyörű hercegnő Hófehérke, akit mostohaanyja a Gonosz Királynő nevel. Hófehérke ahogy cseperedik egyre szebb- és szebb lesz. Ezért mostohaanyja megkérdi varázstükrétől, ki a legszebb a vidéken, s meg tudja, hogy Hófehérke. Ezért vadászával meg akarja öletni, de elmenekül, s a hét törpénél talál menedéket. A Királynő megtudja ezért úgy dönt, hogy maga intézi el, hogy ő lehessen a legszebb a vidéken.

139424359
Walt ​Disney - Csipkerózsika Ismeretlen szerző
41

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Csipkerózsika
A ​kis Auróra hercegnőt még a bölcsőben megátkozza a gonosz Demóna. A három jó tündér keresztanya magával viszi a csöppséget az erdőbe, hogy Csipkerózsikaként biztonságban megérje 16. születésnapját. Vajon sikerül megóvniuk a boszorkány mesterkedésétől a hercegnőt?

Renata Wiacek - Színes ​óvoda
A ​"Színes óvoda" a 2-5 éves gyermekek számára írt foglalkoztató füzetsorozat. Az aktuális óvodai nevelési program szerint kidolgozott feladatok segítik a gyermekek képzeletének és figyelmének a fejlődését, megtanítják őket a logikus gondolkodásra, valamint fejlesztik a kézügyességüket is. A színes matricák használatával a tanulás igazi élvezetté válik. A matricák érdekessége a mozaikkép, amely a feladat helyes megoldásaként jön létre, ezzel mintegy jutalmat képezve a gyermek számára. A lap aljára írt információ pedig tájékoztatja a szülőket arról, hogy pontosan melyik részképességet fejleszti az adott feladat.

Covers_707066
Kreatív ​szórakozás Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Kreatív ​szórakozás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ismeretlen szerző - Szörny ​Egyetem - foglalkoztatókönyv
Téged ​is vár a Szörny Egyetem! Tudd meg, milyen volt a kis Mike Wazowski és a nagy James P. Sulley az egyetemen! Vedd elő a legszebb ceruzáidat, színezd ki a képeket, és oldd meg a rafinált feladatokat! Csodáld meg a menő és mókás matricákat, és ragaszd fel őket, ahová csak akarod!

Img051
1

Ismeretlen szerző - Szörnyek ​az Űrlények ellen
Csatlakozz ​Susanhoz és szörny barátaihoz, oldd meg velük az izgalmas feladatokat! A matricákat felhasználhatod a foglalkoztatókönyvben, de ragaszthatod máshova is.

Ismeretlen szerző - Micimackó ​foglalkoztatókönyv 2.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ismeretlen szerző - Jégkorszak ​4. Vándorló kontinens - Matricás foglalkoztatókönyv
Csatlakozz ​Mani, Sid és Diego társaságához, és fejtsd meg a vándorló kontinens titkait a könyvben található rejtvényekkel! A barátok kalandjai mellett színezőt és matricákat is találsz benne: kalandra fel!

Ismeretlen szerző - Jégkorszak ​3. A dínók hajnala - Jeges kalandok 2.
A ​kalandokból sosem elég! Egy jeges világ melegszívű csapata folytatja a keresést az elveszett barát után. Tarts velük a szórakoztató feladatok során, merülj alá a jégbe zárt dzsungel titokzatos és veszélyes világába!

Bottka Sándor Mátyás - Twilight ​- New Moon
Minden ​megváltozik, új Hold kél. Edward örökre elbúcsúzik Bellától. A lány majdnem beleőrül a veszteségbe, bánatát csak Jacob barátsága enyhíti, de a fiú is hordoz egy titkot. Miért taszította el magától Edward Bellát, és vele a szerelmet? Vajon mi fontosabb Bella számára: a saját élete vagy kettejük szerelme? A Twilight Saga második részének szereplői elevenednek meg ebben a poszterkönyvben és a benne található matricákon.

Gul%c3%a1zsi_aur%c3%a9lia_(szerk.)_%c3%9cvegmatrica-vir%c3%a1gok
Üvegmatrica-virágok Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Üvegmatrica-virágok
Ezek ​a virágok sohasem hervadnak el, mert bármennyire hihetetlen, üvegmatrica-festékből készültek. Semmi mást nem kell tennünk, csak drótból meghajlítani a szirmokat, kifesteni őket üvegmatrica-festékkel, majd körbevágni. A levelek készülhetnek ugyancsak matricafestékből vagy krepp-papírból, selyempapírból. A könyvben részletesen bemutatjuk a technikát, amelyet szinte gyerekjáték elsajátítani. Azután a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. Varázsoljunk örök tavaszt lakásunkba, vagy lepjük meg szeretteinket soha el nem hervadó virágokkal. Ajánljuk e kötetet óvodáknak, iskoláknak is, hiszen a technika elsajátításával csodaszép virágokkal díszíthetjük az osztálytermeket a gyerekekkel együtt. A virágok készítéséhez jó szórakozást kívánnak a szerzők.

Az_%e2%80%8beclipse_film_szt%c3%a1rjai
Az ​Eclipse film sztárjai Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Az ​Eclipse film sztárjai
Stephenie ​Meyer több mint 5,5 millió példányban eladott regényfolyama és az ezek alapján készült filmek körül igazi kultusz alakult ki. A számos nyelvre lefordított könyvsorozat rengeteg díjjal büszkélkedhet. A regények, és most már az Alkonyat-filmek és azok sztárjai is, óriási rajongótáborral rendelkeznek, a nézők már alig várják, hogy az újabb filmes részt, a Napfogyatkozást bemutassák a hazai mozikban. A várakozást, illetve a történetek újraélését szeretnénk megkönnyíteni e kiadvánnyal, amiben exkluzív posztereket és különleges információkat gyűjtöttünk össze.

Devecsery László - Kisbuksi ​az óvodában
Óvó ​néni? Óvó bácsi? Jó, ,jó de ki az az óvóbácsinéni? Miért viselkedik titokzatosan az asztal? Ki keveredik össze kivel? Milyen különös ötlete támad Daninak? Hol röpdösnek télen a fehér pillangók ? Vendégségben a Mikulás? Mi történik a sátoros fa alatt? Kik azok a buborékmanók és a buboréktündérek? A kérdésre Devecsery László új matricás könyvében találjuk meg a választ. A kötetet Füzesi Zsuzsa kedves rajzai teszik még szebbé és érdekesebbé.

Mario Ferraris - Nathalie Vallière - Állati ​kalandok
Ebben ​a hatalmas méretű, színes, különleges játékos csomagban sok szép, színes matricát, egy játékot és egy izgalmas mesekönyvet is találsz. Mivel a több mint száz újraragasztható matrica többször is felhasználható, újabb és újabb meséket találhatsz ki, a táblán pedig megalkothatod saját mesebeli világodat. A három éven felülieknek ajánlott csomag kihajtható, kétoldalú táblát is tartalmaz a természetről.

Carmen Busquets - 100 ​szavam állatokkal
Ez ​a könyv százhúsz szemléltető matricával, mindennapi tárgyainkat bemutatva segít a gyermekeknek megismerni a leggyakrabban használt szavak írásmódját. Kedves kis mackók, nyuszik, kutyusok mutatják be a tárgyakat használat közben. Az album egyben kellemes időtöltést is ígér a gyerekeknek, hiszen csak akkor lesz teljes a könyv, ha a matricák a helyükre kerülnek.

Hamupip%c5%91ke
Hamupipőke Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Hamupipőke
Nem ​csak olvashatod e gyönyörű meséket, de rá is ragaszthatod a matricákat a szövegben lévő rajzokra. Nyolc klasszikus mesét vonultat fel ez a sorozat. A füzetek különlegességét a történetek szövegében rejtőző piktogramokra ragasztható matricák adják. A gyermekek önállóan is remekül szórakozhatnak, de talán még izgalmasabb, ha megosztják a keresés és a felfedezés örömét társaikkal vagy a felnőttekkel, így kézügyességük és beszédkészségük fejlődése mellett bővül szókincsük is.

Roger Priddy - 1000 ​Animal Stickers
Fun ​book packed with 1000 replaceable, photographic stickers for hours of sticker fun Pages of activities to complete, including outlines in which to place stickers Develops hand-eye coordination skills Fun book packed with 1000 replaceable, photographic stickers for hours of sticker fun Pages of activities to complete, including outlines in which to place stickers Develops hand-eye coordination skills

Ismeretlen szerző - Szófia ​hercegnő - A Köd csodalova
Szófia ​hercegnő a Rejtély-szigetekre utazik, hogy titkok után nyomozzon. Közben Minimus és Skye folyton a hercegnő szeretetéért versengenek. Ebből mi sül ki? 5+ Egy könyv olvasni tanulóknak játékos feladatokkal és 20 darab matricával. Olvasni jó!-sorozat Minden gyerek életében nagy dolog a betűkkel való ismerkedés. Első, meghatározó sikerélmények, amikor felismernek egy-egy betűt, összeolvasnak egy szót, majd mondatot, és ezek végül történetekké állnak össze. Szeretnénk ezt a varázslatos folyamatot megkönnyíteni, hogy játék legyen a tanulás. 3. szint: Már egyedül is megy! oldalanként 5-10, már összetett vagy bővített mondat - hosszabb szavak - bonyolultabb történetszövés - játékos feladványok - 20 darab matrica

Anna Podgórska - Mesés ​óvoda 2.
A ​“Mesés óvoda” című új foglalkoztató sorozatunkat azoknak az óvodásoknak készítettük, akik szeretnének minél több új ismeretet szerezni a mesék világában kalandozva. Az újraragasztható matricák és a letörölhető papír lehetővé teszik, hogy a gyerekek többször is megoldják a feladatokat, így tartósan rögzíthessék a megszerzett új ismereteket.

Covers_731131
Tojásvadászat Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Tojásvadászat
Húsvéti ​foglalkoztatónk kifejezetten kicsi gyerekek számára készült. Nyuszikák, báránykák és kiscsibék teszik még vidámabbá az egyszerű színezőket, párosítókat és matricás feladatokat.

Ismeretlen szerző - Agymanók ​színezőkönyv matricákkal
Riley ​egy átlagos kislány, akinek átlagos életet átlagos Érzelmek irányítják a fejében. De egy nap a lány családja elköltözik az ország másik felébe, és a két Érzelem, Derű és Bánat olyan kalandokban vesz részt, amire nem is számítottak. Rajzolj, színezz és oldd meg a feladatokat ebben a színezőben, a matricákat pedig ragaszd kedved szerint bárhová!

Covers_369138
Menő ​csajok Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Menő ​csajok
A ​kreatív füzetek sorozatban matricás foglalkoztató feladatokat találunk, melyek kellemes és hasznos szórakozást nyújtanak gyermekeinknek. Játékos időtöltést kívánunk!

Covers_503140
Kis ​dinoszaurusz atlasz Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Kis ​dinoszaurusz atlasz
Gyere, ​fedezd fel a legérdekesebb dinoszauruszokat ezzel az izgalmas és szórakoztató atlasszal! Figyeld meg az őslényeket az élőhelyükön, egészítsd ki a térképeket a matricákkal, és válaszolj a kérdésekre a Dinókutatók kiskönyvében, hogy igazi dinoszaurusz-szakértővé válj! - Triceratops-modell: a kipattintható darabokból összeállíthatod a saját dinómakettedet - Poszter: 11 különböző őslény csontváza segíti a kövületek felismerését - Dinókutatók kiskönyve: szórakoztató feladatlapok és érdekes tények a dinoszauruszokról

A. G. Smith - Egyptian ​Life Stickers
With ​this book young Egyptologists can travel back in time for an exciting and accurate glimpse of everyday life in the land of the Pharaos. Nineteen full-color stickers depict inhabitants of the ancient Nile River valley as they ply their trades - scribe, musician, potter, farmer, warrior, homemaker, and more. Perfect for illustrating classroom assignments, these handsome peel-and apply illustrations can be used to add a decorative touch to bulletin boards, posters, lockers, notebooks and a host of other flat surfaces.

Ismeretlen szerző - LEGO ​Harry Potter 1001 Matrica - Varázsvilág
A ​Varázsvilágban senki sem unatkozik! Csatlakozz Harry Potterhez és legjobb barátaihoz, Ronhoz és Hermionéhez ebben a mágikus rejtvényekkel és labirintusokkal teli foglalkoztatóban, ahol azt is megmutathatod, hogy varázspálca nélkül is milyen ügyesen színezel! Használd fel mind az 1001 matricát, így varázslatos képeket bűvölhetsz, és a gonosz ártások is biztosan elkerülnek!

Tomann%c3%a9_jank%c3%b3_katalin_(szerk.)_m%c3%b3ka__%e2%80%8bmes%c3%a9k__matric%c3%a1k
Móka, ​mesék, matricák Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Móka, ​mesék, matricák
Számtalan ​kaland vár rád kedves mesehőseid társaságában: vidám történetek, játékos feladatok és nem utolsósorban sok-sok matrica, amelyeket beragaszthatod a könyvbe, de díszíthetsz velük képeslapokat, játékokat is. Ha az óriásposztert kiakasztod a szobád falára, mesés barátaid mindig veled lehetnek. ÓRIÁSPOSZTERREL ÉS MATRICÁKKAL!

Esmée Rotmans - Joy ​Örömnapló
Az ​Örömnapló 1000 szupercuki matricája egy pillanat alatt jobb kedvre derít! Tudtad, hogy ilyen jól vagy? Esetleg azt gondolod, eseménytelen az életed? Kövesd nyomon hétről hétre mindennapi örömeidet, s meglátod, magad is meglepődsz majd, milyen sok jó dolog történik veled! Ha megfigyeld a hangulatodat, értékelheted a jobb időszakokat és a zavaró helyzeteket is nyakon csípheted, mielőtt azok elhatalmasodnának rajtad. Hasznos tippek és tanácsok segítenek, hogy tudatosítsd magadban, mi tesz igazán boldoggá. Légy jelen a pillanatban, szeresd az életet és erősítsd az önbizalmadat!

Ismeretlen szerző - Aranyhaj ​és a nagy gubanc - Foglalkoztatókönyv
Aranyhaj ​minden születésnapján lámpások szállnak fel az égbe. A toronyba zárt lány vágyódva nézi ablakából a csodás látványt. Nagyon szeretne odamenni, ám a gonosz Nyanya banya, a fogvatartója nem engedi. Egy nap azonban felcsillan a menekülés reménye. Éld át újra a kalandos történet legszebb jeleneteit a foglalkoztatókönyv lapjain!

Ismeretlen szerző - Fehér ​karácsony - Matricás foglalkoztatókönyv
Mókázz ​és matricázz! Színezd ki ezt az ünnepi foglalkoztatókönyvet! Több mint 250 matricával és sok izgalmas kipattintható tartozékkal!

Ismeretlen szerző - Tudástár ​kicsiknek - Vásárfia
Kedves ​Szülők! Sorozatunkban olyan kiadványokat terveztünk, ami egy téma - a vásárlás - mentén nyújt egyre mélyülő ismereteket és épít a gyermekek témával kapcsolatos tapasztalataira, élményeire. Kalandozásra hívjuk gyermeküket egy olyan világba, ami a mindennapjaik része, hiszen ők is boltba járók. A foglalkoztató füzetünkbe megpróbáljuk játékos feladatok segítségével bemutatni azt, hogy az árucserével kezdődő kereskedés hogyan alakult és fejlődött a mai, korszerű vásárlásig. A témával kapcsolatban a gyermekek életkoruknak megfelelő ismereteket szerezhetnek és az eddig szerzett tudásukat felhasználhatják a feladatok megoldásánál. A feladatok változatosak, motiváló, tevékenységre ösztönző a sok színes matrica, ami a játékosságot is biztosítja. A színes képek lehetőséget adnak arra, hogy beszélgessenek, felidézzék a közös vásárlási élményeiket, amivel meghitté, szorosabbá tehetik kapcsolatukat gyermekükkel. Jó szórakozást kíván: a Kiadó!

Kollekciók