Ajax-loader

'testépítés' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Osváth Péter - A ​női testformálás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fekete Ferenc - Holcsa László - Légy ​szép, erős, egészséges
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dave Randolph - A ​spártai módszer
Elég ​erős vagy ahhoz, hogy megállíts egy egész hadsereget? A könyvben szereplő intenzív edzésprogrammal olyan edzett és mentálisan erős leszel, mint a történelem leghősiesebb harcosai. A spártai harcos edzéssel akkora izomerőre és állóképességre fogsz szert tenni, amivel kiállod majd a program legnehezebb, végső próbáját, a 300-at! A spártai módszer eddig nem tapasztalt kihívás elé állít, soha nem engedi, hogy a tested bármihez is hozzászokjon. Már egy hónap alatt harcos válhat belőled, pár hónap után pedig igazi spártai! A gyakorlatok szisztematikusan egymásra épülnek, fokozatosan nehezedő terhelést ad, különböző programokkal, edzésszintednek megfelelően. Az edzésprogram gerincét hat gyakorlat képezi: húzódzkodás, felhúzás, fekvőtámasz, zsámolyra ugrás, ablaktörlő, illetve padlóról felrántás és nyomás, valamint az ezeket felkészítő gyakorlatok. Mire a végére érsz, az általános fizikai felkészültséged képessé tesz bármilyen sport vagy harcművészet végzésére. A könyv nem pusztán gyakorlatok gyűjteménye, hanem fontos tanácsokkal lát el az aktív pihenéssel, a sérülések megelőzésével és a táplálkozással kapcsolatban is. Így egészséges maradsz, mindent megadsz a testednek, amire szüksége van, miközben áttöröd a saját korlátaidat, és az edzettség új, még magasabb szintjére lépsz.

Fekete Ferenc - Az ​erő műhelyében - testépítő ABC
Örömmel ​fogtam tollat a kezembe, hogy a testépítésről és edzésrendszeréről könyvet írjak. Ez az öröm még csak fokozódik bennem, hogy a könyv most második bővített kiadásban jut el az olvasókhoz. Mit bizonyít mindez? Csak azt, hogy a könyv kiadása jó gondolat volt, és a benne leírtakra szükség van. Ma már az emberekben mind nagyobb az igény, a szabadidő hasznos eltöltésre, a sportolásra. Ehhez kívánok a testépítő sporton keresztül segítséget nyújtani tanácsokkal, edzéstervek közlésével, hogy senkinek ne jelentsen problémát, ha a súlyzót kézbe veszi, hogy hogyan végezze a gyakorlatokat és mennyit eddzen.

Robert Kennedy - Testszobrászat
Ez ​a könyv tulajdonképpen egy részletes edzési kézikönyv, testépítők számára.

Fekete Ferenc - Női ​testépítés
A ​testépítés nemcsak egy sportág, hanem bátran állíthatjuk, életforma is. Ez azonban az önök számára csak akkor válik életformává, ha nemcsak mint érdekességet olvassák el ezt a könyvet, hanem a benne leírtakat beépítik mindennapi tevékenységükbe is. A gyakorlatban a testépítősport elkezdése nemcsak a súlyzók kézbevételét jelenti, hanem ennél sokkal többet - egész életvitelünk átalakítását. A könyv ehhez nyújt segítséget, megismertetve az olvasókkal a gyakorlati végrehajtást. Emellett hasznos tanácsokat ad az étkezésre, a kiegészítő sportok helyes megválasztására is. Végül, de nem utolsósorban igyekszik eloszlatni azokat a téves elképzeléseket, hiedelmeket, amelyek a női testépítősportot körülveszik. Biztos vagyok benne, ha a könyvet végigolvassák, magukra fognak ismerni, hiszen a saját mindennapi problémáikat találják benne leírva.

Arnold Schwarzenegger - A ​testépítés nagy enciklopédiája
Nemcsak ​a testépítés elitjének, de minden olyan sportember számára, aki valamilyen formában súlyzós edzést végez, ez a könyv valóságos biblia. A kötetben Arnold Schwarzenegger a legújabb edzési, táplálkozási, versenyzési, sportpszichológiai és sportorvosi irányvonalakkal ismerteti meg az olvasót. A remekül megírt, tartalmas szöveget számos illusztráció egészíti ki; a könyv lapjairól napjaink nagy body building sztárjai köszönnek ránk. A hétszeres Mr. Olimpia címmel büszkélkedő testépítő fenomén és nemzetközi sztár nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy enciklopédia nagyságú kötetbe sűrítse a testépítést érintő valamennyi terület legújabb kutatási eredményeit.

Arnold Schwarzenegger - Utam ​a csúcsra
Arnold ​Schwarzenegger könyvében megismertet bennünket küzdelmes életútjával, a testépítő sport szépségeivel, örömeivel.

Chrissie Gallagher-Mundy - Zsírégető ​torna felsőfokon
Mindannyian ​azt szeretnénk, ha tökéletes alakra tehetnénk szert, ám mit is nevezünk valójában tökéletes alaknak? A jól formált izomzat és a relatíve alacsony zsírtömeg általában együtt jár azzal a testfelépítéssel, amelyre a legtöbb nő és férfi vágyik. Létezik azonban némi bizonytalanság abban a tekintetben, miként lehet a legjobb formába hozni izmainkat. Könyvünk célja, hogy a lehető legjobb tanácsokkal lássuk el Önöket arra nézve, miként lehetnek karcsúak és izmosak. A javasolt torna mellett ráadásképpen étkezési tanácsokkal is ellátjuk az olvasót, hiszen a rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás a karcsú és izmos testalkat legfontosabb előfeltétele.

Hargitai György - Testépítés ​a konyhában
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fekete Ferenc - A ​body building királyai
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Elly M. Degen - Fitten ​és egészségesen
Talajgyakorlatok, ​ugróköteles,gumiszalagos nyújtó és erősítő gyakorlatok hogy formába hozzuk magunkat, és tippek, hogy az eredményt meg is tudjuk őrizni.

Ben Weider - Robert Kennedy - Feszüljön ​az izom!
Elege ​van már a fogyókúrákból és fogyasztó gyakorlatokból, melyek vajmi kevés eredménnyel járnak és semmivel sem juttatják közelebb az Ön által elképzelt ideális alakhoz? Akkor lépjen be Ön is a testépítés világába, amelyet már olyan sok nő választott életfromájául! Pumpálja a vasat a kemény combért, az izmos vállért, karcsú derékért és egy szexis, új fizikum megszerzéséért!

Drugs Bunny - A ​sárga kapszula
DRUGS ​BUNNY a magyar testépítő média fenegyereke megírta Neked első könyvét! Autót sem vezetsz, ha nem tudod hogyan kell; főzni sem fogsz, ha nem tudsz főzni; síelés vagy agyműtét előtt is elolvasol egy könyvet... Miért edzenél, ha nem értesz a testépítéshez?

Joel Jamieson - Tökéletes ​MMA-edzés
Az ​MMA nem puszta erőfitogtatás vagy egymás agyatlan csépelése: kőkemény állóképességi sport, amelyben csak a legfelkészültebbek maradhatnak talpon. Ugye te sem szeretnél az a srác lenni, aki az első menet után kidől? Lehet, hogy az erőd végtelen, míg az ellenfeled fele annyira sem izmos, mint te, vagy fürgébb és robbanékonyabb vagy nála - ha nagyobb állóképességgel rendelkezik, könnyen a padlón találhatod magad. Úgy érzed, a győztesek közt lenne a helyed? Hagyj fel a híres MMA-sok csodaprogramjainak szolgai másolásával, az önsanyargató túledzéssel és az ötletszerű kísérletezéssel! Készülj az első küzdelmedre, légy sokat próbált harcos, vagy dolgozz évek óta elkötelezett edzőként, a Tökéletes MMA-edzés neked szól! Joel Jamieson, a szakma veteránja tudományos kutatásokra alapozva, mégis közérthetően mutatja be, miképp aknázhatod ki a tested energiatermelő rendszereit, az elméleti alapokat követően pedig komplett, személyre szabható edzésrendszerrel ismertet meg. Légy kreatív, fedezd fel rejtett adottságaidat, alkosd meg a saját, egyedi programod, és hozd ki magadból a maximumot! JOEL JAMISON az MMA, az erő és az állóképesség nemzetközileg elismert elméleti és gyakorlati szakértője, több mint húsz harcost edzett már a sportág legjobbjai közül. Kifejlesztette az egyik első szívritmusvariabilitás-mérő rendszert, a BioForce HRV-t, amely segítséget nyújt a sportolóknak a túledzés elkerülésében. 2008-ban elindította az 8 Weeks Out weboldalt, amely rövidesen a legnépszerűbb online MMA-közösséggé és -vitafórummá nőtte ki magát.

Nagy Ferenc Gábor - Vágyaim ​rabságában
Mire ​is vágyik egy ember? Mit is tanultunk gyermekkorunktól kezdve? Mit látunk a televízióban? Mit olvasunk az újságokban? Hallunk a rádióban és nézzük az amerikai filmekben, a társadalmak által létrehozott vágyakat. Olyan dolgokat, mint a sok pénz, hihetetlen gazdagság, nagy ház, drága autó, luxus utak, gyönyörű nők vagy férfiak, siker, hírnév stb. Ezekkel a mérgező látvány dolgokkal táplálják az agyunkat gyermekkorunk óta és ez generációról generációra öröklődik. Mindenhonnan ez folyik, olyan ez mint egy elpusztíthatatlan vírus, a legnagyobb, legerősebb az emberiség történetében, ami belénk van táplálva egészen a gyökereinkig. Kitépni ezeket, szinte lehetetlen, mert akkor kitaszítottak, száműzöttek leszünk ebből a világból. Van aki erre ráébredt, azaz megvilágosodott, de egyedül maradt, hiszen egyike azon keveseknek, aki kilépett ebből a mátrixból. Az én történetem nem egy mindennapos dolog, nagyon keveseknek adatik meg ez az életút, ezért gondoltam, hogy megosztom. A gondolataim csak a pénz, a siker, a hírnév, egy csodálatos külső és a bombázó nők körül forogtak, képtelen voltam megélni a jelenemet, mert állandóan terveztem, gondolkodtam. 22 éves koromra majdnem mindenem megvolt, amiről gyermekkoromban álmodtam, olyan ez mint egy mese az aranyhalról és a három kívánságról vagy Aladdinnak a megdörzsölt csodalámpájáról, de nekem aranyhal és csodalámpa nélkül is működött. Elérte a társadalom kreálta csúcs szuper életet, mindenem meg volt, amit képzeletben kívántam, de valami mégis hiányzott mélyen legbelülről. Én már tudom a legnagyobb kincs a megélt boldogság, nem kell érte nagy tengereket átutazni, hatalmas hegyeket megmászni, sivatagban éhen, szomjan bandukolni vagy a legrosszabb… ember életeket kioltani és erkölcsileg elsüllyedni…

Rab László - Pokoljárás
Nincsenek ​határok, nincs kifogás, nincs lehetetlen. Ez a mottó vezérli Harnos Kristófot, aki úgy lett többszörös testépítő világ- és Európa-bajnok, hogy előtte egy autóbaleset miatt kerekesszékbe kényszerült. A ma 32 éves bajnok 29 évesen állt fel élete legmélyebb pontjáról, újra megtanult mozogni, cselekedni és boldogan élni. A nehézségek, amelyek próbára tették, erőt adtak neki ahhoz, hogy felsőteste energiáit mozgósítsa. A történet, mely a töréspont előtti és utáni mozzanatokat dolgozza fel, azt igazolja, hogy fel lehet állni, meg lehet próbálni, és akkor sem szabad feledni az álmokat, ha azok, nem is kissé, eltávolodnak tőlünk. Az egykori vendéglátós neve fogalommá vált az edzőtermekben, Harnos Kristóf példája minden bajba jutott embernek okulásul szolgál.

Dolph Lundgren - Fit ​Forever
Fit ​Forever című könyvében Dolph Lundgren elárulja, miként tud folyamatosan csúcsformában lenni. Bemutatja benne a saját maga által kidolgozott edzésprogramokat, tippeket ad, továbbá megosztja velünk azokat az izomfejlesztő edzéseket, amelyek révén te is formába hozhatod magad – és folyamatosan formában is maradhatsz. Emellett nyíltan beszél életéről, és arról, hogyan fedezte fel magának vézna és kigúnyolt tizenévesként az edzést, ami nem csupán új testet, de önbizalmat is adott neki. Ebben a könyvben neked is elárulja, hogyan és milyen eszközökkel lehetsz képes te is olyan testet adni magadnak, amilyet szeretnél, és amilyet megérdemelsz. Dolph Lundgren korunk reneszánsz embere. Akciófilmes színész és rendező. Az egyik legnagyobb svéd hollywoodi sztár; több mint negyven filmben játszott. A svéd tengeri elit egység katonája volt, később a Washingtoni Állami Egyetemen, a stockholmi Royal Institute of Technologyn, a Sydney Egyetemen és az MIT-n is vegyészmérnöki diplomát szerzett. 1980-ban és 1981-ben a svéd kyokushin karate csapat kapitányaként európa bajnoki címeket nyert. 1996-ban ő vezette az amerikai öttusázók csapatát az atlantai olimpián. Világszerte sokak példaképe.

Mark Divine - Kommandós ​edzés
A ​SEALFIT egy különleges edzésprogram, amelyet Mark Divine, volt Navy SEAL parancsnok dolgozott ki. Célja a különleges egységek egyedi és speciális igényeire szabott rendszer kifejlesztése volt, amivel a katonák képessé válnak a bennük rejlő teljes fizikai potenciál kifejtésére. Mark Divine programja, a Kommandós edzés - Változz elit katonává nyolc hét alatt! egyrészt filozófiai megközelítést nyújt, másrészt fizikailag készít fel arra, hogy képes legyél kialakítani magadban azokat a jellemvonásokat, amelyek a Navy SEAL-ekben megvannak: fegyelem, motiváció, eltökéltség, önuralom, becsület, tisztesség, bátorság és vezetői képesség. A Kommandós edzés - Változz elit katonává nyolc hét alatt! úttörő edzésprogram, amely javítja az erőnlétet és állóképességet, növeli a munkakapacitást, hozzásegít ahhoz, hogy jobban megismerd az eszköz nélküli funkcionális edzést, és felfedezd a csapatedzésben rejlő óriási fejlődési lehetőséget. A SEALFIT a mentális és fizikai felkészülés mellett megfelelő táplálkozással is támogatja a „Kokoro” (harcos) szellemiséget, hogy gyakorlója legyőzhetetlenné váljon az életben. Csatlakozz a több ezer SEALFIT-hez, akik szintén Mark Divine parancsnok kipróbált és bizonyított módszereivel változtattak az életükön! A SEALFIT segítségével 8 HÉT ALATT: - Ki fognak alakulni benned a Navy SEAL tagjaira jellemző tulajdonságok. - Az elméd legyőzhetetlenné válik. - A létező legjobb funkcionális edzéssel fogsz dolgozni, amihez a lehető legkevesebb felszerelésre lesz szükséged. - Kiegyensúlyozottabbá válik a táplálkozáshoz való hozzáállásod. - Elképesztő mértékben nő az általános, funkcionális erőd és az állóképességed. - Javul a munkakapacitásod és a kitartásod.

Nagy Sándor - Varga Gyula - A ​doppingmentes testépítés
Ez ​a páratlan könyv azoknak szól, akik szép, arányos testalkatot szeretnének kifejleszteni, drogmentesen. Azoknak szól, akik munkájuk mellett több-kevesebb rendszerességgel nem csak karban akarják tartani magukat, de fejlődni is szeretnének. Azoknak, akik egészségesek akarnak maradni. És azt szeretnék, hogy egészségüket külsejük is tükrözze. És szól ez a könyv a drogmentes, profi testépítőknek is. A könyv szerzői a természetes testformálás szakemberei. Nagy Sándor, a győri Dávid Testformáló Stúdió tulajdonosa, a győri ETO FC Kft. erőnléti és rehabilitációs edzője, aki a drogmentes testépítésben több évtizedes tapasztalatot tudhat maga mögött és Dr. Varga Gyula, igazságügyi orvosszakértő és sebész. Ritka párosítás. Ritka könyv. Aki követi Nagy Sándor és Dr. Varga Gyula útmutatását, ráncfelvarrás nélkül marad fiatal, és irigykedve csodálják a strandon. Húsz vagy hatvan évesen. Mint ahogyan szellemi teljesítménye is megnő.

Martin Rooney - Kardio ​harcosoknak
Radikális ​fogyás és izomtömeg-növelés 12 hét alatt! Ki akarsz lépni a fitnesztermek mesterkélt világából? Divattrendek követése helyett egy természetesebb és egészségesebb életforma a célod? A külsőségeknél fontosabbnak tartod a kirobbanó erőt, a masszív állóképességet és a remek közérzetet? Hozd ki magadból a benned szunnyadó harcost! A világszerte elismert edzésszakértő, Martin Rooney azért dolgozta ki a Harcosok Kardioedzése rendszerét, hogy bárki élvonalbeli sportolóvá válhasson. Módszere segítségével olyan elképesztő hatékonysággal égetheted a zsírt és építhetsz izmot, amiről korábban álmodni sem mertél ráadásul úgy, hogy tested a legembertpróbálóbb helyzetekben is a téged fog szolgálni! - 12 hetes, komplett táplálkozási és edzésrendszer - Több száz metabolikus gyakorlat - Több tucat izgalmas edzésprogram, köztük hurrikánok, komplexek, saját testsúlyos és erősítő köredzések - Hatásos bemelegítések és prehab technikák a sérülések megelőzésére - John Berardi táplálkozási szakértő által kidolgozott táplálkozási program, amely a Warrior-20 fogyást támogató és izomnövekedést elősegítő étrendjén alapul - A kardiovaszkuláris edzettséget és edzéstechnikákat megalapozó kutatások legújabb, megdöbbentő eredményei MARTIN ROONEY nemzetközileg elismert harcművészeti és edzésszakértő, a Parisi Speed School atlétaképző edzésstratégiai tanácsadója. Különböző programjaiban több mint félmillió sportoló vett részt, emellett több száz sportolót készített fel az UFC, az NFL, az NBA, az MLB, a WNBA és az egyetemi divízió I-es küzdelmekre, illetve az olimpiai játékokra.

Sohee Lee - Egyél, ​izmosodj, szépülj!
Étkezz ​egészségesen! Izmosodj! Légy gyönyörű! Milyen egyszerűnek tűnik... Akkor miért olyan nehéz? Diétákkal, edzéstervekkel és önbizalom-problémákkal küzdő nők milliói tanúsíthatják, hogy nincs az a fitneszprogram, ami mindenkinél egyformán beválna. Sohee Lee edző maga is megharcolt a saját démonaival, és legyőzte őket, ezért úgy döntött, más nőkön fog segíteni. Most veled is megosztja a kiegyensúlyozott táplálkozással és a valóban eredményes edzéssel kapcsolatos tapasztalatait. Az Egyél, izmosodj, szépülj! praktikái és stratégiái segítségével képes leszel a hosszú távú változásra. Sohee útmutatásai alapján felismerheted, mi hátráltat, miből nyerhetsz motivációt, és azt is, mit tehetsz a fejlődésedért. Sohee bebizonyítja, hogy - az étkezés nem önsanyargatás, és nem az életmódodnak kell az étrendedhez igazodnia, hanem épp fordítva; - nőként is emelhetsz nehéz súlyokat, anélkül hogy férfias izomtömeget szednél magadra; - az elért eredmények folyamatosan fenntarthatók, sőt túl is szárnyalhatók. Az EGYÉL, IZMOSODJ, SZÉPÜLJ ! egy átlátható, 12 hetes edzésprogramot is tartalmaz, amelyet tetszés szerint módosíthatsz az edzésmúltad, a rendelkezésre álló időd és a céljaid függvényében. Ez a könyv más, mint a többi. Mire a végére érsz, a mértékletesség szakértője leszel, és búcsút inthetsz az extrém diétáknak. Nyugodtan vehetsz magadnak egy sütit - és minden falatot élvezni fogsz! SOHEE LEE erőemelő, egészségmegőrzéssel foglalkozó és erőnléti edző, sporttáplálkozási szakértő és kutató, saját edzőtermet vezet. Arra specializálódott, hogy segítsen a nőknek egészséges kapcsolatot kialakítani az étellel és a testükkel, miközben a fitneszcéljaikról sem kell lemondaniuk. "Sohee Lee kőkeményen betalál Egyél, izmosodj, szépülj! című első könyvével. Mindent összefoglal, ami a táplálkozásod és a gondolkodásmódod radikális átformálásához szükséges, ráadásul olyan profi edzésprogramot kínál, amelynek minden pontjával mélyen egyetértek. Ez aztán a valódi tudomány - ugyanakkor cseppet sem száraz vagy unalmas. Kövesd Sohee ajánlásait, és élvezd a tested és az elméd átalakulását!" Bret Contreras, a Feszes és formás című könyv társszerzője "Pár éve még alig lehetett arról beszélni, hogy egy nő erőedzést végezve tegyen szert remek alakra, illetve a mindennapokban is használható erőre, állóképességre. Sohee könyvének ott a helye minden női sportoló és nőket edző szakember polcán." Lakatos Péter, StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu - barna öv

Adam Campbell - The ​Women's Health Big Book of Exercises
The ​Women's Health Big Book of Exercises is the essential workout guide for anyone who wants a better body. As the most comprehensive collection of exercises ever created, this makeover manual is a body-shaping power tool for both beginners and longtime fitness buffs alike. From start to finish, this 480-page makeover manual bulges with hundreds of useful tips, the latest findings in exercise science, and cutting-edge workouts from the world's top trainers.

BJ Gaddour - Your ​Body is Your Barbell
With ​Men's Health Your Body Is Your Barbell, a reader will have no excuse not to get into the best shape of his or her life . . . simply, easily, and in just 6 weeks in the convenience of his or her own home. Metabolic training expert BJ Gaddour, CSCS, whom Men's Health magazine calls one of the 100 fittest men of all time, has created a remarkably efficient and effective body-transforming workout and nutrition program based on just a handful of simple moves, the Bodyweight Eight. These no-equipment-required exercises are all one needs to build a strikingly symmetrical, perfectly proportioned, and classically beautiful physique, just like BJ's. Once readers master each legendary fitness feat with perfect form, they will use BJ's scalable, step-by-step progressions to go from ground zero to superhero. From these exercise variations, readers can construct hundreds of personalized workouts. Dozens of sample routines are already demonstrated through big, bold how-to photographs within the book and organized by goal, duration, intensity, and targeted body zone. This is the only book a man or woman needs to achieve the body he or she has always wanted anywhere . . . and without gear.

Eckschmiedt Sándor - Általános erőfejlesztés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pavel Tsatsouline - Egyszerű ​és ördögi
Most ​magától a kettlebell-forradalom kirobbantójától tanulhatod meg, hogyan lehet a leghatékonyabban dolgozni ezzel a rendkívüli eszközzel - ami önmagában felér egy egész edzőteremmel! Az Egyszerű és Ördögi program... o kiképez szinte bármire, amit az élet hoz: a zongoracipeléstől kezdve az utcai verekedésig. o hatására olyan lesz a tested, mint egy harcosé, mert a forma a funkcióhoz alakul. o fejleszti az erőt, az erő-állóképességet és azt a fajta hajlékonyságot, amely révén bármilyen szabadidős sportot könnyedén tudsz majd űzni - és nem is akárhogyan. o ha komolyan sportolsz, tökéletes alapot ad a sportspecifikus edzéshez. o ha komolyan emelsz, erősíteni fog, nem pedig akadályozni. Az Egyszerű és Ördögi programmal úgy tudod elérni a fentieket, hogy közben rengeteg időd és energiád marad a feladataidra, a munkádra, a sportra és a magánéletedre is. Az orosz kettlebell legyen veled! ,,A manapság divatos szórakoztató, de eredménytelen edzések világában Pavel könyve igazi unikumnak számít. A program egyszerűsége, hatékonysága és keménysége a legjobb Pavel-könyvek közé emeli az Egyszerű és Ördögit, amit az olvasó újra és újra kezébe vesz majd az erő megszerzése útján." Lakatos Péter, Master StrongFirst oktató. ,,A kettlebell olyan, mint a súlyemelés - tízzel megszorozva. Ha a nyolcvanas évek elején találkoztam volna Pavellel, lehet hogy két aranyat nyertem volna." Dennis Koslowski, olimpiai ezüstérmes kötöttfogású birkózó A szerzőről Pavel Tsatsouline korábban a szovjet különleges erőknél dolgozott instruktorként, jelenleg pedig az Egyesült Államok katonaságának és rendvédelmi szerveinek különleges egységeinél szakértő. 1998-ban Pavel ismertette meg a nyugati világot a kettlebell-lel, és robbantotta ki a kettlebell-forradalmat. A Pavel nevével fémjelzett StrongFirst nevű szervezet ma a legelismertebb kettlebell-oktatói diplomát adja, és emellett nemzetközi kurzusokat is tart kettlebell-, súlyzós és saját testsúlyos edzésekkel.

Huszár Éva - EdzésAlapok
Amerikában ​a 90-es évek végére kialakult a teljesítmény-edzők új generációja. A régi súlyemelő-hagyomány alapján, a legújabb tudományos kutatások és összefüggések ismeretében különféle, de azonos alapelvekre épülő edzésrendszereket hoztak létre. Ezek célja és érdeme, a konditeremben – hobbi szinten is – elérhető teljesítmény, amely az atléták képességeihez közelít. Ebbe a tudományos – gyakorlati munkába 2005-ben kapcsolódtam be. Azóta naprakészen követem a szakirodalmat, moderátora voltam egy floridai központú edzés-fórumnak, megjártam a szegedi súlyemelőtermet, próbára tettem magam minden szinten: erő, állóképesség, technika, dinamika… Felismertem a „hobbikondi” hiányosságait és megszületett a küldetés: Tegyük helyre az alapokat, tanítsuk meg az „átlagembert” edzeni – ilyen egyszerű. 2007 óta Szegeden egyedülálló módon, funkcionális edzésoktatást végzek. Az amerikai szakirodalomra alapozva, saját edzésrendszereket dolgoztam ki, ill. saját gyakorlatvariációkat vezettem be. 2010 óta rendszeresen részt veszek a Brutal Challenge speciális erőemelő versenyeken, melyekre alkalmanként egy-két tanítványt is felkészítek. Úttörő munkát végzek, pár évtizednek még el kell telnie ahhoz, hogy az alapvető ismeretek beépüljenek a köztudatba. Könyveimet, mint az új edző-generáció tudásának első átfogó, magyar nyelvű gyűjteményét ajánlom hobbi-, és profi sportolóknak, edzőknek és Tanítványaimnak.

Bill Phillips - Michael D'Orso - Testünket ​az életünkért
Képzelje ​el mostantól számítva 12 hét múlva olyan lesz, mint amilyenről mindig is álmodott: - karcsú, egészséges, fitt. Mindehhez nem kell az életét felfordítani. Képzelje el, hogy folyamatosan csúcsformában van, végre meg tud csinálni mindent, amit idáig halogatott, képes átformálni testét és mindent ami fontos az életében. 12 héten belül megtapasztalja - nemcsak elhiszi, hanem biztosan tudni fogja -, hogy testének átformálásával egy plusz erőt szerez, mellyel képes az életét és környezetét átalakítani. Módszerének lényege: - Hogyan szabaduljon meg a felesleges zsírrétegektől, hogyan növelje erejét minimális időráfordítással. - Hogyan mozgosítsa belső energiáját. - Hogyan tudja lerövidíteni percekig tartó súlyemeléssel az órákig tartó edzésprogramokat, új "felső határ technika" használatával. - Hgyan táplálkozzunk másként, hogy elégessük a zsírokat. Ne habozzon, még ma kezdje el olvasni ezt a könyvet, hogy holnap eldönthesse, az egészség a jobb és a teljesebb és izgalmasabb élet érdekében Ön is átformálhatja testét! A könyv nem pusztán a testépítésről, a jó erőnlétről szól, hanem új tartalmas életről.

Covers_371688
Súlyemelés Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Súlyemelés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dan John - Beavatkozás
Két ​lehetőséged van. Ha szerencsés vagy, akkor a felső tagozatban vagy a középiskolában olyan tornatanárhoz kerülsz, aki megtanítja neked az alapvető mozgásokat, lépésről lépésre elmagyarázza az olimpiai emeléseket, az erőemeléseket, foglalkozik a mobilitással, a hajlékonysággal, a kettlebell-technikákkal és az akrobatikus gyakorlatokkal. A másik, hogy követed a Beavatkozást! A legtöbbünknek ez a lehetőség jut... Az öt elv – ezek adják meg a választ. Ám természetesen a valódi kulcsot maguk a kérdések jelentik! 1) A zsírmentes testtömeg és az ízületi mobilitás céljából végzett erőedzés minden másnál hatékonyabb. 2) Az alapvető emberi mozgások jelentik az alapot. 3) Folyamatosan ellenőrizni kell a teljesítményt és a hiányosságokat. 4) A „kerti pad” edzést és a „buszmegálló pad” edzést együtt kell alkalmazni, folyamatosan. 5) Mindig törekedj a tökéletes és elegáns végrehajtásra! Mindig is azt mondtam, hogy egy edző számára az a legnagyobb dicséret, ha azt mondják, hogy tényleg érti a dolgát, és azt is tudja, hogyan írja le. Olvasd el, tetszeni fog! (Michael Boyle) Szeretem Dan John megközelítését, mert visszatér az alapokhoz, mégis progresszív, összekapcsolja az edzés fizikai és szellemi oldalát, figyel a részletekre, és képes arra, hogy saját belső korlátaink felfedezésére ösztönözzön. (Todd Durkin)

Ashley Kalym - Calisthenics
Erős, ​robbanékony és sportos testre vágysz, amely száz százalékig téged szolgál? Nem fűlik a fogad az edzőterembe járáshoz? Szeretnél egy útmutatót, amelynek segítségével önállóan, személyi edző és drága kütyük nélkül is megvalósíthatod az álmod? Akkor nincs is másra szükséged, mint a Calisthenicsre! Ez a világ legegyszerűbb, egyúttal leghatékonyabb edzésrendszere, amelyhez kizárólag a saját testedre van szükséged, súlyzókra és eszközökre nem. Szimplának tűnő alapgyakorlatokkal, mint a guggolás vagy a fekvőtámasz, nemcsak izolált izomcsoportokat, hanem az egész tested erejét, robbanékonyságát és állóképességét fejleszti. Gyakorlói ennek köszönhetően fürgén, hajlékonyan és könnyeden képesek használni erejüket. A könyvben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet: - Átfogó háttér-információkat a biztonságos edzéshez - Bemelegítő és mobilizáló gyakorlatokat - Útmutatókat lépésről lépésre, több mint 500 fényképpel - Személyre szabható edzésprogramot a saját célod megvalósításához A Calisthenics a saját testsúlyos edzés ma elérhető legrészletesebb és legátfogóbb útmutatója. Bárki használhatja: férfi, nő, kezdő, haladó – mindenki, aki kirobbanó erőre vágyik, és képes keményen küzdeni. Ashley Kalym-ot már nagyon fiatalon beszippantotta az edzés világa. Sokféle sportágat és edzéstípust kipróbált, ám a brit királyi tengerészgyalogságnál meggyőződhetett a saját testsúlyos edzés kimagasló hatékonyságáról. Éveket töltött elméleti kutatással, de egyetlen olyan összefoglaló munkát sem talált, amely kielégítette volna tudásszomját. Úgy döntött hát, hogy megírja saját könyvét, amelyet most végre a magyar olvasók és erősödni vágyók is kézbe vehetnek. „Mindazoknak, akiket megfertőzött a Fegyencedzés-sorozat és Gödrösi Ádám munkássága, a Calisthenics is tetszeni fog. Ugyanazt a témát járja körül, professzionálisan, remek progressziókat mutatva be a saját testsúlyos edzés szerelmeseinek.” Lakatos Péter StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu – barna öv

Joe Weider - A ​testépítés bibliája
Ez ​a vaskos alapmű minden idők legátfogóbb testépítéssel foglalkozó könyve. Anyaga szorosan kapcsolódik a Weider Edzésrendszer elveihez, melyet a sportág modern történetének minden egyes testépítője követett és követ ma is. Rendszeremet a harmincas években alkottam meg, és a mai napig csiszolgatom, és folyamatosan újabb és újabb elvekkel egészítem ki. Biztos vagyok benne, hogy a Weider Szisztéma a XXI. században is fejlődni fog, mivel nagyobb motivációt érzek a sport szolgálata iránt, mint bármikor korábban. Épp ezért, olvasóim bátran támaszkodhatnak a könyvben leírtakra."

Kollekciók