Ajax-loader

'CD/DVD melléklettel' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Pachmann Péter - Pilátust ​játszani
Egy ​kis, eldugott, magyar faluban, napjainkban, egy háborút megjárt zsoldos, furcsa, ravasz és aljas csalássorozatot talál ki. Azért, hogy mindenki róla beszéljen. Vagy talán egyszerűen csak azért, hogy meggazdagodjon. Sikerülhet-e valakinek az, ami eddig senkinek - amit eddig senki sem mert megtenni?A fordulatos regény - szó szerint több mint regény. Az olvasó a CD-n, dalokban elmesélt hangulatokat kaphat a szereplők gondolatairól. A történetet pedig DVD-filmjelenetek egészítik ki. A könyvhöz forgatott jelenetekben - mások mellett - Andorai Péter, Szakály György és Jancsó Miklós látható.

Sri Chinmoy - A ​boldogság ékkövei
A ​boldogság ékkövei egy bölcsességgel és örömmel teli kincsesláda - egy összeállítás, mely rövid és éleslátó prózai részeket, könnyen alkalmazható gyakorlatokat, felemelő verseket és aforizmákat tartalmaz. A könyv lapjain örökérvényű ősi bölcsesség elevenedik meg a modern kor embere számára, képessé téve őt, hogy saját életében alkalmazza és megvalósítsa azt. Egy nagyon színes meditatív zenei CD-t tartalmaz. Sri Chinmoy 13 hangszeren játszik, illetve énekel.

Isabelle Langenbach - Pons ​mobil nyelvtanfolyam - Francia
A ​francia nyelv alap szintű elsajátításához kifejlesztett hanganyag, 2 CD - MP3-hoz is - 12 lecke, közel 1000 hasznos szó a hétköznapokból.

Covers_408608
EP ​1950-2016 Ismeretlen szerző
4

Ismeretlen szerző - EP ​1950-2016
Aczél ​Géza, Balla Zsófia, Barna Imre, Báthori Csaba, Bazsányi Sándor, Benedek Szabolcs, Alexander Brody, Csányi Vilmos, Csehy Zoltán, Csejdy András, Dalos György, Dés László, Élet és Irodalom, Fabiny Tamás, Farkas Zoltán, Gazdag József, Grecsó Krisztián, Heller Ágnes, Jánossy Lajos, Károlyi Csaba, Kenyeres Zoltán, Konrád György, Kornis Mihály, Kőrössi P. József, Kuczogi Szilvia, Kun Árpád, Lakat T. Károly, Láng Zsolt, Paul Lendvai, Lengyel László, Lengyel Péter, Makk Károly, Markó Béla, Márton László, Murányi Gábor, Nádas Péter, Nagy Gabriella, Németh Gábor, Osztovits Ágnes, Pál Dániel Levente, Péterfy Gergely, Radics Viktória, Radnóti Sándor, Radnóti Zsuzsa, Reményi József Tamás, Romsics Ignác, Sándor Iván, Sántha József, Selyem Zsuzsa, Szabó Ádám, Szigeti László, Szilágyi Ákos, Szüts Miklós, Takács Zsuzsa, Tettamanti Béla, Can Togay János, Tőzsér Árpád, Tunyogi László, Ungvári Tamás, Váradi Júlia, Várszegi Asztrik, Végel László, Visky András, Vörös István

Ernesto Martín Peris - Pablo Martínez Gila - Neus Sans Baulenas - Gente ​1 - Munkafüzet
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Danny Bain - Ez ​nem az apu hangja!
Danny ​Bain az Egyesült Államokban született. 2010-ben teljesen véletlenül érkezett Magyarországra. Budapestre azóta otthonaként tekint. Afrikai történeteket mond el egyedi mesemondó stílusában, Ghánából hozott hangszerén kísérve. Leül egy kis sámlira, a gyerekek köré gyűlnek. Figyelnek rá, a történetre, a zenére, és várják, hogy bekapcsolódhassanak. Hogy együtt "lelelézzenek". Egy pillanat alatt közösséget teremt. Így röpül Dannyvel az idő az előadásokon. Nagy örömömre szolgál, hogy ezeket a meséket otthon is olvashatják-hallgathatják a kicsik és mi, szülők is. Ezt az élményt teszik teljessé Máray Mariann illusztrációi, melyek egzotikus és mesés világot teremtenek a történetek köré. Székely Andrea igazgató, Veszprém Kabóca Bábszínház

Palya Bea - Altatok
"Az ​ötlet, hogy altatókat írjak, már nagyon régi, sok dalkezdemény hevert papíron, gépben. De a lendületet, hogy az Altatok könyv-lemez megszülessen, a hasamban rúgicsáló kislányom adta. Szenvedélyes inspiráció volt ez. Az énekek a lélek belső tájaira is elvezetnek minket, hiszen nemcsak az altatásról van bennük szó, hanem általában az intimitásról, a gyengédségről, amely mindenki számára alapkérdés. Gyakran csak az énekhang szól, és sok dalban csak finom hangszerelés van. Egzotikus hangok, apró csilingelések, hangtálak, a keleties oud, tanpura… Kérdezték tőlem, ez vajon gyereklemez-e. Hát, annyira, amennyire az Álom-álom kitalálom. Leginkább azt írnám rá, hogy 0-99 éves korig. Vannak “felnőttesebb” és “gyerekesebb” dalok, ám én azt gondolom, hogy a kicsik - és a nagyok is - majd egyben fogadják be az anyagot, és majd az a lelkükben, fülükben megtalálja a maga helyét.Az álombirodalmi utazást kicsik és nagyok számára Szottfried Zsófia festményei segítik majd, így ez a könyv-lemez egyszerre ajándék a fülnek, a szemnek, az agynak és a léleknek." Palya Bea

Bodor Ádám - A ​barátkozás lehetőségei
Bodor ​Ádámot 80. születésnapján a Magvető Kiadó Ferenczi Gábor A barátkozás lehetőségei című tévéfilmjének (2007) DVD-változatával köszönti, amelyet a film alapjául szolgáló négy novellát tartalmazó kötettel együtt lehet megvásárolni. "...föltétlen figyelmet érdemel A barátkozás lehetőségei című film, amely négy novellám alapján készült. Ha létezik a prózában sajátos világ, amely nevemhez kötődik, ahhoz léptékben, hangulatban kétségkívül ez áll a legközelebb." (Bodor Ádám)

Kornis Mihály - Lehetőségek ​könyve
A ​Lehetőségek könyve folytatása, mondhatni: ikerkönyve a nagysikerű Vigasztalások könyvének. A Nők Lapjában sorozatban közölt írások középpontjában a férfi-nő kapcsolat rejtélye áll, de az író perspektívát vált, most a jövő távlatából kérdez rá a boldogság esélyeire és a személyes kapcsolatok drámáiban megjelenő lehetőségeire. Ami a különböző írásokat összeköti: Kornis Mihály szenvedélyes és mégis pontos írói nyelve, igazságkereső attitűdje. A könyv CD-melllékletben tartalmazza az összes szöveget – a szerző előadásában.

Lévayné Lakner Mária - Baksa-Haskó Gabriella - Excel ​2003 táblázatkezelés és programozás a gyakorlatban
A ​személyi számítógépek tömeges elterjedésével párhuzamosan a lehetséges alkalmazások köre is rohamosan bővült. A számítógépek kezdeti feladata matematikai számítások elvégzése volt. Nagytömegű számítás nagyon rövid időn belül való elvégzése. (Érdekességként megemlítjük, hogy az angol "computer" szó magyarításakor felmerült a "kisszámítógép" elnevezés ötlete is.) A személyi számítógép kilépve a matematikai számítások köréből először az írógépet szorította ki. A szoftver, amely ezt lehetővé tette a szövegszerkesztő volt. Ma már többféle célú szövegszerkesztő létezik, gondoljunk csak a bonyolult matematika képletek szerkesztésére egy szövegen belül. A második - és könyvünk szempontjából fontosabb - terület, ahol a személyi számítógép tért hódított, a táblázatkezelés. Megfelelően megszerkesztett adat együttesek esetében a táblázatkezelő programok segítségével módunk van további, származtatott adatok egyszerű meghatározására, bizonyos feltételeknek eleget tevő adatok egyszerű megkeresésére, stb. Többféle táblázatkezelő létezik, jelenleg legnagyobb elterjedtsége a Microsoft által fejlesztett Excel-nek van, ennek több verzióját is használják. Könyvünk az Excel 2003 táblázatkezelő programot tárgyalja. Ez a könyv a problémák oldaláról közelíti a megoldásokat, bemutatva, hogy a táblázatkezelő milyen támogatást (függvényt, eljárást) biztosít a megoldásokhoz. Bemutatja, hogy a legjellegzetesebb, leggyakrabban előforduló feladattípusok a táblázatkezelő mely eszközeivel (lehetőségeivel) oldhatók meg. Ugyanis a táblázatkezelő programok használata esetében is a felhasználónak két kérdést kell megválaszolnia ahhoz, hogy a problémából feladat, majd ebből megoldás legyen. MIT kell tenni, és HOGYAN kell ezt megtenni. A MIT a tervezés területe, a HOGYAN a megoldó algoritmusé. A tervezési fázis a probléma felvetés, a feladatértelmezés és az ehhez nyújtott részletesebb megoldási útmutatás keretében jelenik meg könyvünkben.

Mautner Zsófia - Főzőiskola ​- Középfok
Hova ​léphetünk tovább, ha az alapfokú konyhai tudást már megszereztük? Fontos a kihívás, de az is fontos, hogy siker- és ne kudarcélményeink legyenek az összetettebb ételekkel. Mautner Zsófi középfokú Főzőiskolája többségében nyári recepteket tartalmaz: befőtteket, lekvárokat, fagyit, házi kenyereket, és aki az Alapfokot már végigfőzte, annak nem okozhat gondot egy kerti vendégség vagy egy grillparti.

Adam Long - Daniel Singer - S.Ö.R.
A ​Nem Komplett Shakespeare Művek, azaz Gáspár András, Kálid Artúr és Kálloy Molnár Péter immár tizennyolc esztendeje gyürkőznek neki estéről estére a merész színházi rekordkísérletnek: két órába sűríteni Shakespeare összes darabját. Így lesz az Othellóból rap, a Téli regéből opera, a Titus Andronicusból főzőműsor, a Hamletből pedig(?). A könyvben a darab teljes szövegét közöljük, élőben nem látható kimaradt jelenetekkel, továbbá (ön)ironikus kommentekkel, egészségre ártalmatlan színháztörténeti és egyéb adalékokkal meg persze számtalan fotóval. A DVD-n pedig a két órás darab ezerszer visszajátszhatóan, soha nem látott közelségből, néha még a kulisszák mögé is belesve extra sok (40 perc) extrával! Ráadásnak egy poszter, amelynek két oldala is van!

Elek Judit - Sükösd Mihály - Tutajosok
Elek ​Judit nagyszabású, kétrészes, magyar-francia koprodukcióban készült filmjét, amelyet az 1990-es budapesti filmszemlén tekinthet meg a néző, hosszadalmas könyvtári munkálatok előzték meg: a máig szinte feltáratlan vagy inkább hozzáférhetetlen, hírhedt tiszaeszlári "vérvád" peranyagának áttanulmányozása és feldolgozása. Kötetünkben nem csupán a monumentális filmakotás irodalmi rangú forgatókönyvét adjuk közre, illusztrálva a filmből, jól áttekinthető válogatást is a tiszaeszlári vérvád perének elképesztő anyagából, mely fordulataiban a legizgalmasabb társadalmi-politikai krimikkel vetekszik.

Balázs Valéria Anamé - Karmakiller
Ha ​az álmom kapcsán a múltba nézek, nem túl biztató a kép. Hiába költöztem el tizennyolc évesen a családomtól, a testi és lelki terror addigra már felemésztette az egészségemet. Sokféle és sokáig tartó betegeskedés után két évig a halál mezsgyéjén egyensúlyoztam, és nem volt olyan rég, hogy elmenekültem egy házasságból, ami már senki javát sem szolgálta. Ez vagyok én? Aligha. Mert emellett van egy másik múltam is. A megrendítő történetben, melyet Balázs Valéria Anamé tár elénk, saját magunkra ismerhetünk, lelki fejlődésünk mérföldkövei köszönnek ránk. A kalandregénynek is beillő könyvben a sors rendeződését követhetjük nyomon, átlátva, hogy mindennek oka és eredője maga a szeretet, és hogy a legnagyobb szenvedés is a fejlődésünk szolgálatában áll. Az írónő kézzelfogható valósággá teszi a karma miszticizmusát, miközben olyan kérdések megválaszolására ösztönöz történetével, amelyekkel életutunk más irányt vehet. Segít minket, hogy saját válaszainkra találjunk, megfejtsük, kik vagyunk valójában, honnan jöttünk és mit kell tanulnunk a saját életünkből. Karma félelemmel vegyes borzongással ejti ki a szót, aki előtt felderengett már a spirituális világ, és kezdte megismerni annak törvényeit De a megismerés messze van még a megértéstől! A megértést és vele együtt a megbocsátást és minden ítélkezéstől való tartózkodást nem hozhatja el más, mint a saját élményed. - Balogh Béla

Lázár Györgyné - Pantóné Naszályi Dóra - Német ​feladatsorok középszint
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor - Ételkészítési ​ismeretek
A ​kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók. Most CD melléklettel.

Bagdy Emőke - Relaxáció, ​megnyugvás, belső béke
Elfáradtál? ​Feszült vagy? Nem tudsz elég jól koncentrálni? Nem megy a tanulás elég hatékonyan? Döcög az egészséged? Ideges tünetekkel bajlódsz? Neked készült ez a segítség! Tegyél próbát, miképpen tudod a rejtett belső erőket a szolgálatodba állítani! Tanuld meg felhasználni erőforrásaidat! Állj szóba a belvilággal, az érzelmi tudatoddal, amely bölcsebb, mint gondolnád. Csak a tapasztalatodban bízz! Mindent megtudsz, megismersz, ha kipróbálod az elmédben rejlő kincsek felhasználását. Jóleső ellazulást, megnyugvást, belső békét, örömteli belső utakat kívánok: Bagdy Emőke ٭ A kötet bevezet a relaxáció és a meditáció alapjaiba, hogy jobban értsük azt a csodálatos világot, amelybe a hangoskönyv segítségével belépünk. A CD-n hét, Bagdy Emőke által összeállított és vezetett relaxáció/meditáció szerepel mp3 formátumban. (Közülük négy audio formátumban is meghallgatható.) A programok között akad stresszmentesítő mélyrelaxáció; koncentráció-fejlesztő meditáció; gyors, hatékony önellazítás; egészséggondozó meditáció és a teljesítményhelyzetekre felkészülést megerősítő relaxáció is. Szövegük a könyvben nyomtatott formában is szerepel, azok számára, akik saját hangjukon szeretnék rögzíteni és hallgatni a gyakorlatokat.

Móricz Attila - Az ​intranet alkalmazása
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Plihál Katalin - Magyarország ​legszebb térképei
Kiadónk ​ezzel a kötettel egy több évszázadon át tartó időutazásra hívja meg olvasóit. A kötet szerzője dr. Plihál Katalin, az Országos Széchényi Könyvtár Térképosztályának vezetője, aki a térképek jellegzetességeit, különleges vonásait és legérdekesebb részleteit egyaránt bemutatja. A térképleírásokat, valamint a 200 térképet és térképrészletet, az összes térképet teljességében bemutató CD-ROM is kíséri.

Hatházi Alexa - Kőrösi Mária - Krista Zita - Álláskeresők ​útikönyve
Ez ​a különleges útikönyv segít bejárni az álláskeresés rögös útját. Olyan helyekre és olyan állomásokra kalauzol el, amelyeket alig vagy egyáltalán nem ismerünk, pedig esetleg már hallottunk róluk. Rendszerezi ennek az útvesztőnek az elemeit, objektív leírást ad a teendőkről, és szubjektív jó tanácsokkal szolgál arra vonatkozóan, merre induljunk, ha esetleg zsákutcába tévedtünk volna. Jelenleg mintegy háromszázezer álláskeresőt tartanak nyilván. És valójában hányan lehetnek? Évente több félmilliónyian - nem beszélve azokról a nem elhanyagolható tömegekről, akik nap mint nap gyötrődnek a számukra nem megfelelő munkahelyen. Vagyis szinte minden családnak van olyan tagja, aki hosszabb-rövidebb ideig szembesül az álláskeresés problémájával. Lehet pályakezdő fiatal, lehet újrakezdő idősebb, és lehet tapasztalt vagy tapasztalatlan. A könyv ugyan főképpen a középfokú végzettségűeknek íródott, de gyakorlati útmutatóként mindenki használhatja. Az útleíráshoz tartoznak még: - tesztek, - receptek az álláskereséshez, - önéletrajzminták, - szerződésminták, - gyakorlati példák, - tippek a sikeres interjúhoz. Az Álláskeresők útikönyve segít megkeresni álmaink munkahelyét, hogy jól érezhessük magunkat ott, ahol dolgozunk.

Mervyn Whittaker - Romance ​at Camelot
Az ​angol nyelvű könnyített olvasmányok lehetőséget adnak arra, hogy az akár kezdő szintű nyelvtanulók is megismerkedhessenek az angol irodalom remekeivel. A Short story sorozat kiválasztott történetei nem csupán szórakoztatóak, de egyúttal észrevétlenül bővítik az olvasók szókincsét, s egy-egy történet elolvasásával sikerélményhez juttathatják azokat is, akik hosszabb regényekhez még nem szívesen kezdenének hozzá. A történet után található szókincsgyűjtemény a megértést segíti, míg az egyes fejezetekhez kapcsolódó feladatok a szöveg megértését ellenőrzik. A megoldókulcs hozzájárul ahhoz, hogy a nyelvtanuló önállóan, egyéb segítség nélkül dolgozhassa fel a művet. A mellékelt CD lehetővé teszi, hogy a történetet anyanyelvű felolvasó tolmácsolásában is élvezhesse. Meghallgathatja hagyományos audio CD-lejátszón, illetve mp3 formátumban is.

Michel Soignet - Szabó Anita - France-Euro-Express ​3. - Nouveau Tankönyv
A ​népszerű France-Euro-Express sorozat átdolgozása során figyeltünk arra, hogy a mai kor igényeihez igazítsuk, de közben megőrizzük a kötetek már bevált erényeit.

Helen Davies - Kezdők ​japán nyelvkönyve
A ​világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, a mindennapi életben gyakran használt szó és kifejezés található. A szavakat egy-egy téma köré csoportosítottuk (A család, A test, Ház és Lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, BevásárIás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén a legfontosabb tudnivalókat összegző néhány oldal következik A nyelvtanról dióhéjban címmel. Befejezésül pedig szójegyzék található. Ebben a magyar ábécé rendjét követve azokat a szavakat, kifejezéseket és mondatokat adjuk közre, amelyek a könyv illusztrált oldalain előfordulnak.

Covers_204654
Adobe ​Illustrator CS Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Adobe ​Illustrator CS
Az ​Adobe Creative Team bemutatja a vektorgrafikus erőművet, az Illustrator CS-t. A lépésről-lépésre haladó, projektalapú leckék során mindent megtudhatsz az Illustrator funkcióiról, valamint a CS verzió újdonságairól, mint például a hatásos új eszközök, a Scribble Effect, a 3D grafika támogatás, stb. Minden fejezet egy az egyre növekvő ismereteidre építő projektből áll, a CD melléklet pedig a könyv leckéinek teljesítéséhez szükséges fájlokat tartalmazza. A Classroom in a Book azt nyújtja, amit semmi más könyv vagy képzés nem tud - hivatalos, az Adobe termékszakértők támogatásával írt könyvsorozat.

Szalóki Ági - Körforgás
A ​Körforgás zenei anyagát énekelt versek alkotják, többek között József Attila, Tamkó Sirató Károly, Szabó T. Anna, Erdős Virág, Jónás Tamás és Garaczi László költeményei. A zeneszerzők, Szalóki Ági és Fenyvesi Márton, aki első ízben dolgozott együtt Ági összeszokott csapatával, színes, izgalmas zenei világot hoztak létre. A dalok a magyar, cigány, az afrikai mali és pigmeus, az indiai zenei hagyományok mellett a jazz és a könnyűzene világából is merítenek. A Körforgás szövegei is sokfélék: a gyerekek és felnőttek számára ismerős élethelyzetekről szólnak (utazás a négyeshatos villamoson, mi történik, ha lefagy a számítógép), de lehetőséget adnak a szerelemről, a születésről, a családról és az elmúlásról való beszélgetésekre is. A verseket a körforgás jegyében Szabó T. Anna mesefüzére öleli körül, a kötet gyönyörű illusztrációit Kiskovács Eszter készítette. A Körforgás családi zenés könyv minden Cipity Lőrinc és Gingalló rajongó legnagyobb örömére. A Körforgás olyan útravaló, amit sokan és sokáig hallgathatnak, forgathatnak, mindig találnak benne újat.

Rosa-Maria Dallapiazza - Eduard von Jan - Beate Blüggel - Anja Schümann - Tangram ​Aktuell: Kurs- Und Arbeitsbuch 2. – Lektion 5-8
Tangram ​aktuell ist die überarbeitete Ausgabe von Tangram und richtet sich genau an den Vorgaben des Referenzrahmens aus. Das Lehrwerk führt auf die Prüfungen Start Deutsch 1 und Start Deutsch 2 sowie auf das Zertifikat Deutsch hin. Zielgruppe: Erwachsene und Jugendliche ab 16 Jahren in allen Grundstufenkursen (A1-B1) weltweit. Lernziel: Tangram aktuell führt zu den Niveaustufen A1, A2 und B1 und bereitet gezielt auf die Prüfungen (Start Deutsch 1 und 2 bzw. Zertifikat Deutsch) vor. Lernende mit Tangram aktuell sind schnell in der Lage, die deutsche Sprache aktiv und kreativ anzuwenden. Dadurch werden wesentliche Ziele des Gemeinsamen Europäischen Referenzrahmens erreicht: kommunikative Kompetenz und sprachliche Handlungsfähigkeit. Aufbau: Tangram aktuell ist ein Lehrwerk in sechs Bänden. Das Arbeitsbuch und die CD zum Arbeitsbuch sind jeweils in das Kursbuch integriert. Jeder Band enthält Material für ca. 50-80 Unterrichtseinheiten. Speziell für die Zertifikatsvorbereitung gibt es zudem Tangram Z mit Material für 80-120 Unterrichtseinheiten. Konzeption: Das bewährte Konzept im Kursbuch bleibt erhalten: Authentische Hör- und Lesetexte sowie vielfältige Übungen orientieren sich an lebendiger Alltagssprache und fordern zur kreativen Auseinandersetzung mit den Inhalten heraus. Von Beginn an werden gezielt Strategien zu allen Fertigkeiten (Hören, Lesen, Sprechen, Schreiben) vermittelt. Neue grammatische Phänomene werden nach dem Prinzip der gelenkten Selbstentdeckung herausgearbeitet: Die Lernenden werden dazu befähigt, sprachliche Strukturen zu reflektieren und selbst zu erschließen. Die phonetische Kompetenz der Lernenden wird durch eine Mischung imitativer, kognitiver und kommunikativer Elemente von Anfang an aufgebaut. Lieder, Raps und Reime trainieren Aussprache und Intonation auf kreativ-spielerische Weise. Das Arbeitsbuch präsentiert sich mit neuem Konzept: Es enthält ein breites Spektrum an Struktur- und Wortschatzübungen sowie kommunikativ-kreativen Aufgaben für die Übungsphasen im Unterricht sowie das selbstständige Arbeiten zu Hause. Tests und Selbstevaluation nach den Kann-Beschreibungen des Referenzrahmens machen eine regelmäßige und selbstständige Kontrolle des Lernfortschritts möglich. Am Lektionsende findet sich jeweils eine Übersicht zum Lernwortschatz für ein gezieltes Vokabeltraining. Die klare und übersichtliche Grammatikdarstellung in Tangram aktuell ermöglicht den Lernenden eine schnelle Orientierung über den bereits gelernten Stoff.

Bram Stoker - Dracula ​(Oxford Bookworms)
In ​the mountains of Transylvania there stands a castle. It is the home of Count Dracula - a dark, lonely place, and at night the wolves howl around the walls. In the year 1875 Jonathan Harker comes from England to do business with the Count. But Jonathan does not feel comfortable at Castle Dracula. Strange things happen at night, and very soon, he begins to feel afraid. And he is right to be afraid, because Count Dracula is one of the Un-Dead - a vampire that drinks the blood of living people... (Word count7,875)

Georges Bizet - Carmen
A ​Kossuth Kiadó és a Metropol új 21 kötetes sorozata az operairodalom remekeiből 21 CD-melléklettel. Helyezze kényelembe magát. és élvezze, hogy otthonába költözik az operaházak varázslatos világa! A CD-ken világhírű operacsillagok felejthetetlen előadásaiból válogattunk. A kötetekben a szerző életéről, a CD-n szereplő felvételek keletkezéséről, az előadóművészekről, az opera tartalmáról és magyarországi vonatkozásairól olvashatunk.Az érdekes és tartalmas leírásokat gazdag illusztrációs anyag kíséri.

Sue Kay - Vaughan Jones - Inside ​Out - Intermediate Workbook with key
A ​classroom tested English-course for adults and young adults, "Inside Out" has been designed to develop real-life communicative skills and powers of self-expression. Creative grammar work: learners organize and develop their knowledge of grammar. Easy-to-use exercises put rules into pratice - and are then recycled as speaking activities. All grammar work is backed up with clear summaries. Personalized speaking tasks: a series of challenging speaking tasks focuses on learners' own experiences and opinions. Choices within tasks encourage learners to take charge of interactions. Structured planning time is built into tasks, improving both fluency and accuracy. Contextualized lexis: lexical items are seen in context, showing how words and phrases function and how they collocate with each other. Focus exercises highlight and recycle lexis to help learners build a bigger and better active vocabulary. Realistic listening and reading: a rich selection of accessible and entertaining texts: cartoons, postcards, letters and extracts from newspapers, magazines and novels. Listenings include conversations, interviews and classic pop songs recorded by the original artists.

John Soars - Liz Soars - Sylvia Wheeldon - New ​Headway - Pre-Intermediate without key - Érettségi munkafüzet
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

25740-repulostart_francia-w_800x0
Repülőstart ​– Francia Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Repülőstart ​– Francia
Használható ​nyelvtudás utazáshoz, nyaraláshoz egyetlen óra alatt. Franciaországba utazik? Néhány hét nyaralás kedvéért nem akar egy teljes nyelvtanfolyamot elvégezni? Mit szólna egy kis ízelítőhöz? 50 szó és pár egyszerű mondat elég lesz ahhoz, hogy ne tévedjen el városnézés közben, meg tudjon szólalni a boltban, és ne érjék kellemetlen meglepetések az étteremben. Alig több mint egy óra szórakoztató tanulás segítségével a helyiekkel is meg tudja majd értetni magát. 50 szó, néhány rövid mondat, hozzá még a bárhol érthető testbeszéd… és startra fel! Mindezt megtalálja ezen a CD-n! Találkozás, üdvözlés, bemutatkozás; Tájékozódás, útbaigazítás; Kérjük amire szükségünk van; Vásárlás; Számok, időpontok; Van egy gond? Oldjuk meg!; Étteremben; 50 nélkülözhetetlen szó; Egyszerű mondatok; Úti tippek; Tudásteszt. Gyors, csupán egy óra, időhiányban szenvedőknek ideális. Szórakoztató érdekes történetbe ágyazott tudásanyag. Hatékony – minimális energiabefektetéssel maximális eredmény. Eredményes használható nyelvtudás azonnal. Audio-alapú – egyetlen CD-n minden, amire szüksége lehet. Praktikus kiegészítő füzet a legfontosabb kifejezésekkel. Üljön fel a repülőre Tamás és Erika mellé, és jegyezzen meg annyi szót, amennyit csak tud. Azután lapozzon bele a CD-hez mellékelt néhány oldalas füzetbe.

Covers_350235
Adobe ​Photoshop Elements 4.0 Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Adobe ​Photoshop Elements 4.0
Az ​Adobe Photoshop Elements 4.0 alkalmazás hatékonyságot és sokoldalúságot egyszerű használattal kombináló képszerkesztő eszközöket kínál. Ideális program az otthoni felhasználók, az üzleti felhasználók, és a professzionális fotósok számára egyaránt - egyszóval mindenkinek ajánlott, aki szép és kifinomult fényképeket szeretne webes vagy nyomtatott felhasználásra előállítani. Ha használta már a Photoshop Elements korábbi változatait, látni fogja, hogy ez a tanfolyam a könyvben kiadvány számos olyan haladó szintű ismeretet és innovatív funkciót mutat be, amelyeket az Adobe System először a szoftver ezen változatában vezetett be. Ha először használja az Adobe Photoshop Elements 4.0 alkalmazást, elsajátíthatja az alkalmazás tökéletes megismeréséhez és használatához szükséges alapvető fogalmakat és technikákat.

Kollekciók