Ajax-loader

'állatkert' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Covers_202539
Mágneskönyv ​- Állatkert Ismeretlen szerző
4

Ismeretlen szerző - Mágneskönyv ​- Állatkert
A ​gyerekek a fára költöztethetik a pingvineket, az újságos bódé mellé a nílusi vízilovat, a medencébe a majmokat - ebben a könyvben minden lehetséges! Saját történeteiknek csak a fantáziájuk szabhat határt. A 16 képmágnes segítségével játszva tanulhatják meg, hol laknak valójában az állatkerten belül az állatok. 3 éves kortól ajánljuk!

Gera Pál - Állatkerti ​regény
A ​könyv egy városka állatkertébe kalauzol. Lapjain megelevenednek olyan fejezetei az állatkerti életnek, amelyeket csak a bennfentesek láthatnak és tapasztalhatnak: állatkölykök születése és felnevelkedése, megsebzett és árván maradt állatok megmentése, visszaszoktatása a szabad természetbe, az állatorvosi és állatápolói munka nehézségei és kihívásai, az állatkert nem is olyan egyszerű működésének titkai. Az olvasó bepillanthat az állatkerti dolgozók mindennapjain túl azokba a rejtelmekbe is, hogy mit tesznek az ott élő állatok sorsáért, életük megismeréséért és védelmükért.

Benjamin Mee - We ​Bought a Zoo
The ​house hunt of author Benjamin Mee and his wife, Katherine, ended with an unusual, even bizarre solution: The pair decided to move into a ramshackle zoo in the English countryside. Mee had a degree in psychology and specializes in animal behavior, but not even he could have imagined the complexities of holding sway over more than 200 exotic animals. Almost immediately, the project of reopening the zoo as a family business ran into financial -- and four-footed -- obstacles. Then a major tragedy broke: Katherine's brain tumor recurred and she died at the age of 40. Through it all, the family persevered, and in July 2007, the zoo reopened under Mee management. A bittersweet story about creatures sharing one another's company.

Orbán Zoltán - Közoktatást ​segítő intézmények a fenntarthatóság-pedagógiában
A ​szerző 1968-ban született a Tolna megyei Dombóváron. A középiskola elvégzése után tíz évig különböző és változatos munkahelyeken dolgozott. Volt riasztóberendezés-szerelő, segédmunkás és biztosítóberendezés-műszerész a Magyar Államvasutaknál, éjjeliőr, majd a fővárosban ablakszigetelő, állatmenhelyi gondozó, tűzoltókészülék-szerelő és üzletvezető egy állatkereskedésben. 1997-ben a Fővárosi Állat- és Növénykertbe került, ahol állatgondozói és állatbemutatói munkakört töltött be. Ebben az időszakban kezdte el tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának pedagógia szakán. Az egyetemet már a Jászberényi Állat- és Növénykert állatkert-pedagógus főápolójaként fejezte be. Az itt folytatott fenntarthatóság-pedagógiai kutatásairól rendszeresen publikál hazai és külföldi szaklapokban. Jelenleg a Magyar Állatkertek Szövetsége Állatkert-pedagógiai Szakcsoportjának a vezetője. Civil életében, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület gyűrűzőjeként, hazai kutatótáborokban és nemzetközi expedíciókon vesz részt, eddig Ukrajnában, Romániában, Bulgáriában, Görögországban, Olaszországban, Szenegálban és Egyiptomban járt. Szenegáli útjáról 1995-ben könyve is megjelent Az egérmadarak földjén címmel. A gyűrűzés mellett viselkedésökológiai kutatásokkal is foglalkozik, cikkeket ír és előadásokat tart. Környezetpedagógusként szakmai vezetője a tápiógyörgyei Bíbicfészek Erdei Iskolának, mely az ország egyetlen minősített önkormányzati erdei iskolája; a Tápió-vidék Természeti Értékeiért Közalapítvány farmosi oktatóközpontjának; illetve elnökségi tagja az MME Környezeti Nevelési Szakosztályának. Orbán Zoltán jelenleg Jászberényben él.

Dick Bruna - Miffy ​az állatkertben
Miffy, ​a holland nyuszi, aki meghódította az egész világot. Ebben a részben Miffyt a papája elviszi az állatkertbe.

Ismeretlen szerző - Együtt ​a vadvilág jövőjéért
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ismeretlen szerző - Pedagógiai ​lehetőségek az állatkertekben
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kovács Zsolt - 100 ​jó kérdés az állatkerti állatokról
Egy ​állatkerti látogatás számos kérdést felvet. Megannyi kérdés, melyek közül százra most Kovács Zsolt, a Vadon magazin főszerkesztője, több, állatkertekkel foglalkozó könyv szerzője válaszol.

Covers_113866
Ablak ​a természetre Ismeretlen szerző
5

Ismeretlen szerző - Ablak ​a természetre
Az ​ablak mögött kert: az állatok kertje Budapest szívében. Nem csupán falatnyi bekerített földdarab, hanem "állati jó hely": sokféle, mint a kaleidoszkóp színes üvegcserepei. Eleven múzeum, a megismerés és a kultúra örökké változó, fejlődő központja. Az ország legnépszerűbb látványossága, amely beengedően őrzi három évszázad alkotóinak keze nyomát. Most itt az alkalom, hogy hazavigyük az Állatkertet! A félezer képet és érdekes történetek sokaságát rejtő "családi album" felidézi a városligeti séták élményeit. Szemtől szembe nézünk a zsiráffal, meglessük a vízilovat gőzfürdőzés közben, és kiderül, hogy az elefántnak is fájhat a foga... Nem lesz könnyű letenni, ha lapozni kezdjük. Elragad a tér és az idő: sétálunk évszázados fák között, bebarangoljuk a legnagyobb magyar dzsungelt, beavatottjai leszünk a veszélyben lévő állatok megőrzésének. A régi Állatkert az új évszázadban csodálkozó szemünk előtt változik az Élet Kertjévé.

Rick Osborne - Gary Chapman - Tökéletes ​pajtás
Az ​5 szeretetnyelve gyerekeknek Üdvözlünk Geri Bácsi Állatparkjában! Fedezd fel Dani és Dorka társaságában ezt a különleges helyet, ahol egy felejthetetlen születésnapi zsúr keretében nem csupán a "tökéletes pajtásod" találhatod meg, hanem azt is megtudhatod, milyen szeretetnyelvet beszélsz! Gary Chapman és Rick Osborne gyermekkönyve elsősorban kisiskolásoknak íródott, ám a különböző játékos feladatok a kisebb testvérek figyelmét is leköthetik, igazi családi élménnyé varázsolva ezzel a közös olvasást. A történet végén egy gyerekeknek készült szeretetnyelvteszt is található, melynek segítségével ráébreszthetjük őket az általuk beszélt nyelv(ek) jellemzőire.

Kittenberger Kálmán - Az ​állatkert nagy- és kismacskaféléi
Állatkertünk ​látogatói előtt a nagymacskafélék a legismertebbek és - bátran mondhatjuk - a legnépszerűbbek közé tartoznak. Az oroszlánt, a tigrist, a nagy-macskák két legnagyobbját mindenki ismeri. Ezért ennek a kettőnek ismertetésével kezdjük el a nagymacskák rövid leírását. Minden olyan vadállatnak, melynek valamiképpen is ellensége az emberi kultúra, az elterjedési köre egyre jobban szűkül. Így az oroszlánnak is. Európából úgyszólván a történelmi idők kezdetén veszett ki és az ázsiai előfordulása is már csak a keletindiai Gudzserat tartomány Gir vadonságára szorítkozik, noha valamikor indiai előfordulása általános volt. Egyesek véleménye szerint az erősebb tigris szorította ki őket Gir vadonság védett területére. Arábiából, Mezopotámiából és Perzsiából valószínűleg már végleg kiveszett.

Sz. Marsak - Hol ​ebédelt a veréb?
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_365215
2

Ismeretlen szerző - Kaméleonok ​egészségvédelme
A ​"Kaméleonok egészségvédelme" szakkönyv szerzője célul tűzte ki, hogy a téma iránt érdeklődő olvasó kezébe egy olyan könyvet adjon, melyben a kaméleonok tartásával, gondozásával és egészségügyi kérdéseivel kapcsolatos hasznos információk találhatók. A könyv első oldalai a kaméleonok kereskedelmével foglalkoznak. A 3. fejezetben fontos anatómiai és élettani ismeretekkel gazdagodhat az olvasó. A következő részben a 4. fejezetben a hazai viszonyok között, az általános kereskedelmi forgalomban megtalálható gyakoribb fajok, valamint ezek tartási feltételeinek bemutatása történik. A könyv további oldalain, az 5-6. fejezetben a kaméleonok etetésével és szaporításával ismerkedhet meg az olvasó. Ezekben a fejezetekben a gyakorló terrarista, de az érdeklődő állatorvos is hasznos ismeretek talál.A könyv további fejezetei már inkább az állatorvosok részére adnak segítséget a betegségek diagnosztizálásában és gyógykezelésében. A 8. fejezet a beteg kaméleon fizikális és különféle kiegészítő (képalkotó-, vér-, mikrobiológiai- stb.) vizsgálatainak a módjával, lehetőségeivel és korlátaival foglalkozik. A 9. fejezet a betegségeket a szervrendszerek szerint veszi sorra, ahol természetesen terápiás javaslatok is találhatók. Ehhez a témakörhöz szervesen kapcsolódva a 10. fejezet a vírusok, a baktériumok, a gombák és a paraziták okozta fertőző betegségeket taglalja. Az előbbi két fejezetet egészíti ki, teszi teljessé a következő, a 11., melyben a keméleonoknak adható gyógyszerek kerülnek bemutatásra áttekinthető táblázatok formájában, irodalmi adatokból merítve. A kaméleonok sebészeti jellegű betegségeivel, a műtétek leírásával a 12., míg a lábadozó beteg hüllő kórházi kezelésének alapelveivel a 13. fejezet foglalkozik. A könyvben összefoglalásra kerülnek a kaméleonokban ismert tumorok is. A munkát záró két fejezet közül a 15. a kaméleonokkal kapcsolatos hiedelmeket, babonákat mutatja be, míg a 16. a világhálón található, ezekkel a hüllőkkel foglalkozó honlapok, fórumok elérhetőségei olvashatók a teljesség igénye nélkül.A könyvet egyaránt ajánljuk a kaméleonokat kedvelő hobbiállat tartók és a beteg hüllőkkel dolgozó állatorvosok számára. A kötetet haszonnal forgathatják a graduális állatorvosképzés hallgatói, de a szakállatorvosi képzésben résztvevő állatorvosok is, ahol tankönyvként is használni kívánjuk.

Ismeretlen szerző - Állatkerti ​séta - versek, mondókák
A ​rövid, vidám, játékos versikék könnyen mondogathatók, bővítik a kisgyermekek szókincsét, illetve a rajzok kiszínezése során fejlesztik fantáziájukat és képi világukat. A közös verselések, beszélgetések során a szülők visszaigazolást szerezhetnek arról, hogy gyermekük megértette és felismerte a hallottakat, vagyis életkorának megfelelően eligazodik a világ dolgaiban. Kellemes szórakozást és hasznos időtöltést kívánunk felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt!

Covers_241789
3

Ismeretlen szerző - Állatkert ​- Nagyszemű lapozó
Ki ​néz rád hatalmas szemekkel? Az állatkert világa már a legkisebbek érdeklődését is felkelti. Sok a felfedeznivaló a krokodilok, az elefántok vagy a majmok kifutója körül. Ráadásul a csörgő szempár nagyszerűen szórakoztatja a kisgyerekeket.

Covers_145241
Emlős ​és madár útmutató Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Emlős ​és madár útmutató
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dr. Tóth Zsigmond - Az ​orangután szorításában
Találkozunk ​ebben a könyvben rendőrökkel, akik a kihalt éjszakai országúton a Ladájában ládába zárt hiúzokat szállító állatorvost igazoltatják, graffitizésért megkorbácsolt amerikai fiatallal, komondor nagyságú oroszlánokkal és embert ölni képes madarakkal is. A szerző állatorvos, aki munkája révén Új-Zélandtól Dél-Amerikáig a világ számos országában járt. Könyvében az események sodrásának visszaadására törekszik, bemutatja az egzotikus színhelyeket, állatokat. Bepillanthatunk egy thai családapa és két felesége életébe éppúgy, mint egy új-zélandi kenguruexportőr mindennapjaiba. A könyv élvezetes olvasmány lehet állatkedvelő felnőtteknek és kalandvágyó ifjaknak egyaránt.

Geoff Hosey - Vicky Melfi - Sheila Pankhurst - Zoo ​Animals
The ​keeping of zoo animals has become a central tool in the conservation of some of the world's most fascinating, yet threatened, species. But how do zoos operate on a day-to-day basis? What are the key problems zoos face in trying to feed, breed and keep healthy the animals in their care? How do they play their part in conserving biodiversity? Zoo Animals: Behaviour, Management and Welfare addresses the key questions surrounding the keeping of zoo animals, and reveals how we can apply our ever-growing understanding of animal behaviour to ensure zoo animals are managed as effectively as possible. Drawing on their extensive experience of zoo research, practice, and teaching, the authors blend together theory with a broad range of both mammalian and non-mammalian examples to give a highly-readable overview of this burgeoning field. Zoo Animals: Behaviour, Management and Welfare is the ideal resource for anyone needing a thorough grounding in this subject, whether as a student or as a zoo professional.

Parádi Orsolya - Pandala ​az állatkertben
Mesés ​állatkerti kalauz a sikerlistás Pandala-szigetek alkotójától Több, mint 40 részletgazdag színező, 60 állati jó érdekesség a 150 éves Budapesti Állatkertről és lakóiról, 10 remek kézműves ötlet Pötty, a pandalakölyök egy reggel eltűnik a Pandala-szigetekről. Trópusi mentőcsapat indul utána, és a nyomok egészen a Budapesti Állatkertig vezetik őket. Itt találkoznak Ashával, a kiselefánttal, aki segít nekik, hogy mielőbb megleljék az elveszett pandalakölyköt. Miközben Pötty nyomát követik, kaland kalandot követ, így sorra megismerkednek a Budapesti Állatkert legendás lakóival. Színezz, alkoss, ismerd meg! Bár állatkertünk több lakója szerepelt már könyvben, most először fordul elő, hogy egy gyerekeknek szóló mesekönyv kifejezetten a Fővárosi Állatkertről szól. Ráadásul nem csak szórakoztat, foglalkoztat, de a maga kedves módján számtalan érdekes dolgot is megtanít a nálunk élő állatokról. Külön öröm, hogy ez a különleges könyv állatkertünk 150. születésnapjára készül el. Ennél szebb ajándékról nem is álmodhattunk volna.

Hanga Zoltán - Állatkerti ​útmutató
Állatkertünk ​legfrissebb útmutatójában minden benne van, amit egy állatkerti útmutatótól elvárhatunk. Bemutatja a legfontosabb látnivalókat, a szőrös, tollas, pikkelyes vagy kitinpáncéllal fedett lakókat, a pompás növényeket és a csodálatos műemlékeket is. Bepillantást enged a kulisszák mögé, felvillantja az intézmény másfél évszázados múltjának néhány pillanatképét, s elmeséli azt is, hogy mi a szerepe napjainkban egy korszerű állatkertnek. De bemutatja azt is, hogy mi mindent kínál még az Állatkert azoknak, akik ellátogatnak hozzánk. Az útmutató végén kihajtható térkép található, hogy segítse az olvasót eligazodni intézményünk csaknem 18 hektárnyi területén. A nagyszerű fényképekkel bőségesen illusztrált, 88 oldalas kiadványból nemcsak ismeretet meríthetünk, hanem megvásárlásával egy kicsit haza is vihetünk magunkkal az állatkert-élményből.

Ismeretlen szerző - Természetvédelmi ​mentőhelyek Magyarországon
A ​legtöbb vadállat nem tud alkalmazkodni az ember által kialakított mesterséges viszonyokhoz. A világon évente tucatszám tűnnek el fajok, omlanak össze életképes populációk, és sajnos ebből a folyamatból hazánk sem marad ki. Ám a természetben nemcsak minden faj, hanem minden egyed számít! Ezért, ha már egyszer "csapdákat állítottunk" az állatoknak, hiszen hatalmas távvezetékeknek, üvegfelületeknek repülnek neki madaraink, az avarégetéskor megannyi sün sérül meg, a gépkocsik számtalan állatot tipornak el, kötelességünk segíteni a bajba jutottakon! Ezt teszik áldozatos, embert próbáló munkával a természetvédelmi mentőhelyek, így a Fővárosi Állat- és Növénykert is. Ezrével mentik a sérült, beteg állatokat, hogy azok szerencsés többsége később ismét szabad lehessen.

Peter Guillery - The ​Buildings of London Zoo
This ​volume is an account of the architecture contained within London Zoo. Based on a survey carried out in 1992, when the Zoo faced closure, this book includes detailed descriptions of all the buildings, monuments and other structures of the Zoo, accompanied by photographs. Structures of note include Tecton's Penguin Pool of 1934, an example of early modernism; the Northern (Snowdon) Aviary of 1962-4 and the Elephant and Rhino Pavillion of 1962-5. Less well known is the pioneering use of concrete in the Mappin Terraces of 1913 and some of the interesting interiors which are described and illustrated in detail. This book also contains an introduction to the Zoo's development and the issues raised by its architecture. Throughout its history the Zoo's buildings have reflected the twin demands of animal preservation and animal display, making them a barometer of changing perceptions of animals and their welfare.

Dezsériné Biró Márta - Nagyné Ács Mónika - Kisiskolások ​az állatkertben
Ez ​a kötet az alsó tagozatos iskolásoknak tartott állatkerti foglalkozások gyűjteménye, az elmúlt években tartott legsikeresebb foglalkozások mintája. A foglalkozások vázlatai négy részre tagolódnak.

Gerald Durrell - The ​Stationary Ark
Gerald ​Durrell has been a zoo-maniac since the age of two when he started collecting everything alive, from minnows to woodlice. When, finally, he decided to set up the Wildlife Preservation Trust in Jersey, he determined that it would be different from those zoos - alas, the majority - to which parents reluctantly take children to ride an elephant and get sick on ice cream, and where animals are simply imprisoned. His would be certainly a place for entertainment, but it would be a research laboratory, and educational establishment and a conversation unit as well...

Anthony Sheridan - What ​Zoos Can Do
Never ​before have good zoological gardens been so important, in a world of increasing damage to and destruction of biodiversity, both as visitor attractions and as education and conservation centres. Zoos have experienced fundamental changes in the past decades, and this book attempts to provide a snapshot of the current status of the leading zoos in Europe. This book contains unique information and analyses 80 leading zoological gardens in 21 European countries. Each zoo is described on three pages, with a map, and a detailed description of size, attractions, access and much more. Introductory chapters deal with specific aspects of modern zoos, such as conservation, management, and an outlook to 2020. This is a must-have book for all those interested in zoos - enthusiasts, sceptics, visitors, sponsors, zoo owners, politicians, wildlife conservationists and all those working in and for zoos.

Tóth Hajnalka - Stubán Fruzsina - Téli ​séta az Állatkertben
Generációk ​számára idéz szép emlékeket a történet: akik még emlékeznek a Bambi-házra, a jegesmedvékre, akik hallották a fényseregélyek dalát a Madagaszkár-házban, akik szemtanúi voltak a berber makákók véres küzdelmeinek... Az állatgondozó útvonalát járhatjuk be a mesekönyv lapjain keresztül, hiszen a Szerző maga az állatgondozó. Az illusztrációkat is ő készítette négyéves kislányával együtt.

Kapocsy György - Kormos István - Állatkerti ​séta
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Robert Pies-Schulz-Hofen - Az ​állatkerti állattartás alapjai
Túlzás ​nélkül állíthatjuk, hogy Robert Pies-Schulz-Hofen könyvének kiadása fordulópontot jelent a magyar állatkertészet történetében. Fordulópont, mert eddig még sohasem volt mód egy ilyen átfogó, ugyanakkor kellően részletes és kimondottan a szakma számára írt művet megjelentetni magyar nyelven. A könyv hiányt pótol, mégpedig igen nagy hiányt. Hasznos, minden nap forgatható és forgatandó az állatkertekben dolgozók számára és tankönyve lesz azoknak, akik az állatkerti ápolói szakképesítést kívánják megszerezni. Részletes és korszerű ismereteket nyújt. Az állatkertészeken kívül ezt az igényes munkát mindazoknak ajánljuk, akik vadonélő állatokkal foglalkoznak, vagy érdeklődnek irántuk.

Jesse Donahue - Erik Trump - The ​Politics of Zoos
Zoos ​have found themselves continually under fire in recent decades. Animal rights activists initiated the attacks; at the same time regulatory agencies, anti-tax advocates, and an assortment of litigators have also targeted zoos. In an effort to defend themselves in this hostile landscape, zoos and aquariums joined forces under the leadership of the American Association of Zoological Parks and Aquariums (now called the AZA). They learned to use the political system to their own advantage while at the same time crafting a more progressive public mission. In The Politics of Zoos, Jesse Donahue and Erik Trump present a political biography of the AZA to show how the zoo community has emerged as a political player. Rather than recount the history of a faceless institution, the authors focus on the cohort of directors who navigated the political turbulence of the 1960s and 1970s and set the agenda for subsequent decades. Ironically, at a time when activists began to charge that zoos and aquariums did not know how to care for animals and did not care for the well-being of endangered species, the opposite was true. These institutions were increasingly attracting well-educated professionals who indeed cared a great deal. Amidst controversies over ownership and funding, capture and disposal, and the health and well-being of animals on display, AZA leaders acted not merely to protect their own interests in the political arena but to ensure the welfare of captive animals and to assist with the conservation of wild species. Donahue and Trump’s original study of the politics of American zoos and aquariums from the 1960s to the present draws upon interviews, archival sources, congressional records, court cases, regulatory hearings, media accounts, and the authors’ ongoing field research. It will appeal to zoo professionals, political scientists, historians, and those concerned with animal welfare.

Liane Schneider - Conni ​geht in den Zoo
Und ​wieder ist Conni ganz aufgeregt: Sie darf mit der Klasse 1 a in den Zoo gehen und Kater Maus große Verwandte, die gefährlichen Löwen, besuchen. Natürlich begegnet sie dort noch vielen weiteren interessanten Tieren und darf auch mal hinter die Kulissen des Zoos schauen: Conni darf eine Schlange anfassen, sie lernt, dass Affen Hustenbonbons lieben und dass Tiere von falschem Futter krank werden können, und sie erfährt, woran ein Zebrakind seine Mama erkennt und was eigentlich ein "Wiederkäuer" ist. Da plötzlich bricht ein kleiner Katzenbär aus seinem Gehege aus! Die Kinder müssen schnell Hilfe holen, damit er wieder eingefangen werden kann. Dafür gibt es dann für alle eine leckere Belohnung ...

Marion Kreimeyer-Visse - Az állatkertben
A gyerekeknek ezernyi kérdésük van: Nem unatkoznak az állatkerti állatok? Miért élnek egyes állatkerti állatok házban? Hogyan kerülnek az állatok az állatkertbe? Mi történik, ha az állatkerti állatok megbetegednek? A Ravensburger népszerű gyermekkönyvsorozatának 25. kötete az állatkertbe kalauzolja az óvodásokat és a kisiskolásokat, akik megismerkedhetnek az állatkertben élő legkülönfélébb állatok mindennapjaival: hol élnek, mivel táplálkoznak és kik gondozzák őket. Megtudhatják, milyen részei vannak az állatkertnek, milyen berendezések szolgálják az állatok és a látogatók kényelmét. A könyv végén található, kérdéseket tartalmazó társasjátéktáblán a gyerekek kipróbálhatják, ki a leggyorsabb a kanyargós állatkerti futamon.

Veronika Hug - HorgolóZOO
Elő ​a horgolótűkkel! Bolondos állatkarnevál veszi most kezdetét! Zöld fülű nyuszi ül a fűben, szaxofonon játszik a nyáj fekete báránykája, vagy tarka foltjait próbálja lenyalogatni a más stílusra vágyó zsiráf. Ebben az őrült színkavalkádban bármi megeshet, de ki bánja, amíg győzzük fonallal. Amilyen változatosak ennek a fonalállatkertnek a lakói, olyan egyszerű az elkészítésük. Az alapformák – a test, a fej, a lábak és a fülek – remekül passzolnak egymáshoz, a jól követhető leírások alapján gyorsan és egyszerűen meghorgolhatjuk a kedvenc figuránkat. Vajon melyikük tetszik meg elsőre? A duci, rózsaszín víziló vagy a csibészes mosolyú sárkánygyerek? Bármelyik figurára esik a választásunk, a meghorgolása igazi kikapcsolódást jelent majd, új gazdájának pedig örömet szerez.

Kollekciók