Ajax-loader

'Türkmenisztán' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


David Shambaugh - Michael Yahuda - Samuel S. Kim - Amitav Acharya - Robert Sutter - Sebastian Bersick - Phillip C. Saunders - Sheldon W. Simon - Hugh White - Martha Brill Olcott - Edward J. Lincoln - Nayan Chanda - Ralph A. Cossa - International ​Relations of Asia
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Zárug Zita - Harkányi Árpád - Nászút ​a világ körül, mert csak egyszer élünk
Ez ​az elektronikus könyv a www.360fokbringa.hu bejegyzéseinek egy kivonata Budapesttől Bangladesig. Ezek a fejezetek eredetileg egy kommentelhető online felületre, egy blogra íródtak, ezért stílusuk és nyelvezetük is ilyen. A szöveget legtöbbször senki sem lektorálta, ahogy olyan is volt, hogy még átolvasni sem sikerült publikálás előtt. Ezen azóta sem változtattunk, hiszen ez a könyv önkéntes alapon jött létre, se a blogolás, se a blog ekönyvé szerkesztése nem pénzkereseti céllal történt, ezért kérünk, olvasásakor nézd el nekünk az olyan stílusbeli elemeket és hibákat, amelyeket amúgy egy könyvtől nem várnál el. Az elektronikus könyv változatot azért készítettük el, hogy így még szélesebb körben olvasható élménnyé váljon az a rengeteg történet, kaland és élmény, amely velünk az út során történt. Erről szól a blog és erről szól most ez az ekönyv is, vidd magaddal, olvasd buszon, metrón, villamoson, tedd zsebre és másold át, oszd meg a barátaiddal bátran, azért van!

V. M. Masson - V. I. Sarianidi - Central ​Asia
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bujna Zoltán - A ​biciklis dervis
A ​könyv egy rendkívüli teljesítményt hozó kerékpáros expedíciónak köszönhetően született meg. Napjainkban számos kalandtúra és expeditív jellegű vállalkozás indul a világ számos pontjára. A Vámbéry túrakerékpáros expedíció mégis túlmutat ezeken a vállalkozásokon. Bujna Zoltán - a 11258 kilométeres, egyszemélyes expedíció résztvevője – zarándokútjával a híres magyar utazó, Vámbéry Ármin emlékének szeretett volna emléket állítani. Elhatározta, hogy Vámbéry útját két keréken járja végig Irán fővárosáig, Teheránig. A könyv írója nyolc országot járt végig, bemutatva ezen országok jelenlegi helyzetét, történelmi, geográfiai és vallásai jellemzőit. Az olvasó végig izgulhatja Bujnával az expedíció alatti számtalan váratlan és veszélyes helyzetet. Ami pedig kortól független olvasmánnyá teszi ezt a művet, az a felismerés, amelyet Bujna csak az expedíció végére él meg: „az igazi boldogságot nem a cél jelenti, hanem az út, amelyen azt elérjük”. Létezhet-e jobb üzenet a mának, a célját kereső fiatalságnak? A262 oldalas könyvben 200 fotó és jó néhány térképvázlat segíti a kedves olvasót, hogy lelki utazása közben még közelebb kerüljön a varázslatos keleti kultúrához.

Nagy Mari - Vidák István - Türkmen ​nemezkészítés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók