Ajax-loader

'programozás' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Java
elérhető
1

Dirk Louis - Peter Müller - Java
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

David N. Blank-Edelman - Perl ​rendszergazdáknak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Marco Cantú - Delphi ​7 - Mesteri szinten II.
A ​Delphi 7 mesteri szinten teljesen átdolgozott és frissített kiadása mindenki kedvenc Delphi-programozási könyvének, amely talán a legteljesebben mutatja be a Delphi 7 fejlesztőkörnyezet szolgáltatásait. A világhírű Marco Cantu ezúttal is olvasmányos stílusban, kezdők és haladók számára is érthetően mutatja be a Delphit, az objektumközpontú osztálykönyvtártól a webes alkalmazások építéséig. A korábbi kiadásokban szereplő alapszintű bevezetők nagy része ezúttal kimaradt, így még teljesebb áttekintést és még több – közel 300, a kulcsfontosságú területeket bemutató – gyakorlati példát kapunk, ugyanakkor továbbra sincs szükség komolyabb előképzettségre, de ismerni kell a programozás alapjait általában. A kötet – elsősorban a webes programozás területén – annyi újdonságot tartalmaz, hogy akkor is megéri elolvasni, ha az előző kiadásokat már ismerjük.

Shawn M. Lauriat - Ajax ​felsőfokon
Feladatközpontú ​Ajax: méretezhető, teljesítmény, biztonság, stabilitás és karbantarthatóság a maximumon Az _Ajax felsőfokon_ a feladatközpontú, magas minőségű Ajax webalkalmazások készítésének nélkülözhetetlen útmutatója. Shawn M. Lauriat szisztematikusan áttekinti az Ajax-szal kapcsolatos tervezési, felépítési és fejlesztési kérdéseket, és olyan kipróbált mintákat és megbízható kódpéldákat mutat be, amelyek nem találhatók meg egyetlen másik könyvben sem. A kötetben mindazokra a problémákra – méretezhetőség, teljesítmény, biztonság, stabilitás, rugalmasság, karbantarthatóság, újrahasznosíthatóság – megtaláljuk a legjobb megoldásokat, amelyekkel az üzleti Ajax alkalmazások fejlesztői találkoznak. Lauriat könyve azoknak a tapasztalt webfejlesztőknek szól, akik friss ötletekre és elegáns megoldásokra, kíváncsiak, de a műszaki jellegű tartalmat közérthetően közvetíti. Többek között a következő témákat tárgyalja eleddig példátlan mélységben: egyéni JavaScript-események megvalósítása a lazább csatolás és a nagyobb rugalmasság érdekében; az Ajax hagyományos használhatósági korlátainak átlépése; a hálózati átvitel idejének csökkentése tömörítés és más megoldások segítségével. A főbb témakörök a következők: Egyszerű, tiszta és felhasználóbarát Ajax-felületek tervezése Méretezhető és karbantartható felépítés kialakítása az ügyféloldali JavaScript kódok számára Az ügyféloldali kód ellenőrzése, hibamentesítése és profiljának elkészítése a legújabb eszközök segítségével A kiszolgálóoldal felépítése a biztonságot és a működőképességet szem előtt tartva, miközben korlátozzuk a kérelmek által betölthető adatokat, objektumokat és műveleteket Védelem az Ajaxot érintő legelterjedtebb és legjelentősebb biztonsági fenyegetések ellen Az Ajax alkalmazások valamennyi összetevőjének optimalizálása a kiszolgálóoldali parancsfájloktól az adatbázis-műveletekig A holnap Ajaxa: játékfejlesztés, az Ajax és a rajzvászon, az Ajax használata üzleti alkalmazások fejlesztéséhez.

Árvai Zoltán - Fár Attila Gergő - Farkas Bálint - Fülöp Dávid - Komjáthy Szabolcs - Turóczy Attila - Velvárt András - Windows ​Phone fejlesztés lépésről lépésre
Több ​neves elemző szerint a mobiltelefon-eladások idén már meghaladják a PC eladásokat. Ez egy hatalmas és fiatal piacot jelent az alkalmazásfejlesztők számára. Ismerje meg a Microsoft dinamikusan növekvő alkalmazásplatformját, a Windows Phone-t! Könyvünkben az első perctől a piactérbe való publikálásig bemutatjuk az alkalmazásfejlesztés folyamatát.

Joshua Eichorn - Az ​Ajax alapjai
A ​könyvben arra összpontosítunk, hogyan lehet az AJAX-ot új stílusú webes alkalmazások készítéséhez használni. A könyv célja, hogy megismertessen az AJAX használatával. Ennek érdekében az AJAX-ot számos különböző módon is bemutatjuk: az alapvető megvalósításokkal kezdjük; majd továbbhaladunk olyan elméletibb témakörök felé, mint például a használhatóság; végül konkrét alkalmazások megvalósításával fejezzük be. Azok a webfejlesztők, akik már használtak JavaScriptet, megtanulhatják ebből a könyvből, hogyan lehet aszinkron JavaScripttel és XML-lel ellátni oldalaikat. a függelékekben számos nyílt forráskódú könyvtár összefoglalására kerül sor. Ezek között AJAX-könyvtárak és több JavaScript-könyvtár szerepel.

Pavol Cerven - Programvédelem ​fejlesztőknek
Védekezzünk ​a kalózok ellen! A kalózok elleni védelemre éppúgy számtalan lehetőségünk van, mint nekik a támadásra. Programjaink hatékony védelméhez ezért mind a saját, mind az ő módszereikkel tisztában kell lennünk. A kalózok nap mint nap törik fel a különböző programvédelmeket, fejtik meg a regisztrá-ciós kulcsokat, ugorják át az eredeti CD-k ellenőrzését, és okoznak kárt számos más módon. Eredményeiket és módszereiket sok esetben közkinccsé teszik, míg a programvédelem módjainak összefoglaló bemutatására ez a könyv vállalkozott először. A Programvédelem fejlesztőknek bevezet a programvédelem lehetőségeibe: # Bemutatja a programvédelmi módszerek ismertebb hibáit és a kalózok ezeket kihasználó módszereit. # Bevezet a kalózok által leggyakrabban használt programok (így a SoftICE) elleni védelembe. # Bemutatja a védelem alaptípusait: mikor melyiket használjuk, és hogyan egyesítsük erejüket. # Elénk tár jónéhány nyomkövetés elleni és visszafejtést gátló módszert. # Rávilágít egyébként hatásosan védettnek tűnő programok gyenge pontjaira. # Bemutat számos alkalmazást, melyek segíthetnek a megfelelő programvédelem kialakításában.

Adobe_flash...
Adobe ​Flash CS3 Professional Ismeretlen szerző
elérhető
2

Ismeretlen szerző - Adobe ​Flash CS3 Professional
A ​Flash sikertörténete szinte olyan a szoftverek terén, mint Harry Potter a könyvek világában: rendkívül gyorsan elterjedt (majdnem minden operációs rendszer támogatja, sőt már a mobiltelefonokon is megtalálható), manapság a világ számítógépeinek 98%-án használják külön futtatott programként vagy böngésző pluginként a lejátszót. Ez a könyv a Flash legújabb verziója, a CS3 lehetőségeit mutatja be a Tanfolyam a könyvben sorozattól már megszokott módon. Tanulja meg gyorsan és hatékonyan a Flash CS3 Professional használatát! A Flash CS3 Professional Tanfolyam a könyvben 11 leckén keresztül ismerteti az Adobe Flash használatát, mely jelenleg a legnépszerűbb és legismertebb környezet interaktív webes tartalmak fejlesztésére. Megtanulhatjuk a szimbólumok, a statikus és dinamikus szövegek, hang és videó fájlok kezelését, valamint személyre szabni és alkalmazni a Flash Professional számos előre elkészített komponensét. Az olvasó belekóstolhat az ActionScript 3.0 programozás alapjaiba, azonban a könyv mélyebben nem foglalkozik a témával. A Flash CS3 Professional (előzőleg Macromedia Flash) első, Adobe által kiadott verziója számos újdonságot tartalmaz, valamint szorosabb együttműködést és könnyebb átjárhatóságot az Adobe egyéb szoftvereivel. Az Adobe Flash CS3 Professional elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja. A lépésről lépésre haladó, projektalapú leckék során mindent megtudhat a Flash CS3 Professional fontos funkcióiról. A fejezet végén található összefoglaló kérdések és a könyv projektfájljait tartalmazó CD-melléklet pedig kellemes időtöltéssé varázsolják az egyéni ütemének megfelelő tanulást. A Tanfolyam a könyvben a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatja meg az Adobe szoftverek használatát. A Tanfolyam a könyvben többet nyújt, mint más könyvek vagy képzések - hivatalos, az Adobe termékszakértők közreműködésével megszerkesztett oktatósorozat. Mire lesz szüksége a könyv használatához? Az Adobe Flash Pro CS3 szoftver Windows-os vagy Mac OS-es változatára (a könyv nem tartalmazza a szoftvert). Megjegyzés: A Tanfolyam a könyvben nem helyettesíti az Adobe Flash Pro CS3 szoftver dokumentációját, támogatását, frissítéseit, illetve a regisztrált tulajdonosoknak járó további előnyöket. A könyvhöz a leckefájlokat és angol nyelvű oktatófilmeket tartalmazó CD jár. A könyv az eredeti angol tankönyv fordítása, így elsősorban az angol kezelőfelülethez készült, de kiegészült a magyar nyelvű kezelőfelület elnevezéseivel, így a lokalizált verzióhoz is használható (WIN és MAC környezetre vonatkozóan egyaránt).

Dusza Árpád - Turbo ​Pascal 6.0 az alapoktól
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ed Tittel - Natanya Pitts - Chelsea Valentine - HTML ​4
Isten ​hozott az őrült, ám csodálatos lehetőségeket hordozó World Wide Weben, amit mi egyszerűen csak webnek vagy hálónak hívunk. Ez a könyv a misztikusan hangzó és weboldalak készítéséhez használt Hypertext Markup Language (HTML) világába vezet be téged, továbbá megismertet a webes szerzők válogatott, de gyorsan bővülő társaságával is.

Donald Alcock - Ismerd ​meg a BASIC nyelvet!
Bármilyen ​egyszerű legyen is egy számítás, ha számítógéppel akarjuk végeztetni, minden lépését a gép számára érthető nyelven kell leírnunk. Ezt a leírást nevezik programnak. Ez a könyv a _BASIC_ nevű népszerű, igen széles körben elterjedt nyelvet mutatja be, és elmagyarázza, hogyan is kell egyszerű programokat írni ezen a nyelven. Bár a hivatásos programozók az ennél elegánsabb és hatékonyabb nyelveket részesítik előnyben, kezdők és amatőrök számára a _BASIC_ kiválóan alkalmazható.

Angster Erzsébet - Kertész László - Turbo ​Pascal 6.0
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Angster Erzsébet - Programozás ​Tankönyv II.
A ​könyv az első kötet egyenes folytatása. Bevezeti azolvasót az állománykezelés, a memóriakezelés és abonyolultabb adatszerkezetek világába. Programozásinyelve a Turbo Pascal. A programokat a Jackson-SZÁMALKstrukturált módszerrel tervezzük, és Turbo Pascalnyelven kódoljuk.A könyv fejezetei: 1. Rekord 2. Állományok 3. Típusos állomány 4. Állományok rendezése, összeválogatása 5. Karbantartás 6. Csoportváltás 7. Szöveges állományok 8. Memóriakezelés 9. Dinamikus lista 10. Programszegmentálás, kapcsolat az operációs rendszerrel 11. AdatszerkezetekSzükséges előképzettség:A könyv feltételezi az I. kötet ismeretét. Önállótanulásra alkalmas.

Benkő László - Benkő Tiborné - Tóth Bertalan - Programozzunk ​Turbo Pascal nyelven!
Könyvünk ​elsõsorban azokhoz szól, akik segítségünkkel kívánnak megismerkedni a Pascal nyelv rejtelmeivel és szépségeivel. A nyelv leírása mellett az alapvetõbb programozással kapcsolatos fogalmakat is tisztázzuk. A Pascal nyelv szintaktikájával és szabályaival foglalkozó fejezetek példákon keresztül magyarázzák az elméletet. A könyv felépítése olyan, hogy segítségével a még egészen kezdõ programozók, akik ez ideig semmilyen programozási nyelvvel sem foglalkoztak, minden egyéb külsõ segítségség nélkül is megtanulhatják a Pascal nyelvet. Különösen nekik szántuk a könyv elsõ két fejezetét, melynek áttanulmányozása után már egyszerûbb programok is készíthetõk. A tapasztaltabb Olvasók, akik már használtak valamilyen más programozási nyelvet vagy kezdõ szinten ismerik a Pascalt, el is eltekinthetnek az elsõ két fejezet feldolgozásától. (Bár a második fejezetet azonban számukra is jó kiindulási pont lehet a könyv további részeihez.) A gyakorlott Olvasók tanulási stratégiája a példaprogramok áttanulmányozására és megértésére épülhet. Amikor már megismerték az utasítások helyes használatát és a Pascal program szerkezeti sajátosságait, hozzáláthatnak a könyvben közölt feladatok önálló megoldásához. (Ha elsõre nem is koronázza teljes siker a próbálkozást, nem kell kétségbeesni, hiszen a feladatok megoldása megtalálható a lemezmellékleten.)

Hornig Trapp Weltner - További ​tippek és trükkök a Commodore 64-eshez
A ​könyvben ismertetett kapcsolások, eljárások és programok nem tekinthetők szabadalmi oltalom alá eső ipari termékeknek. Ezek elsősorban amatőr és oktatási célokat szolgálnak. A szerzők rendkívül nagy gondot fordítottak a kapcsolások, műszaki adatok és programok helyességére, a részletek kidolgozása során többszöri ellenőrzést végeztek. Mindez azonban nem zárja ki az esetleges hibalehetőségeket. Az előforduló hibákért és az ebből adódó következményekért a DATA BECKER cég sem szavatosságot, sem jogi felelősséget nem vállal. Az esetlegesen előforduló hibák közlését a szerzők hálásan fogadják.

Jack L. Hursch - Carolyn J. Hursch - dBASE ​IV SQL
A ​mirkoszámítógépek adatbázis-kerezlő rendszerei sorában Magyarországon az Ashton- Tate dBASE termékei aratták a legnagyobb sikert. E kötet a relációs adatbázisok legnépszerűbb lekérdező nyelvét, az SQL (Structured Query Language)-t és annak dBASE IV-beli megvalósítását ismerteti. A szerzők a dBASE IV és az SQL közötti elvi összefüggések tárgyalását az adatbázis-kezelés alapfogalmainak (adatbázisok objektumai, file-ok, táblázatok, katalógusok, látványok, indexek stb.) ismertetésével kezdik. Ezt követően az SQL "szemszögéből" elemzik és magyarázzák az adatokat leíró utasításokat, műveleteket, a táblázatok szerkesztésének módszereit. Ezután lépésről lépésre, fokozatosan vezetik be az olvasót az összetettebb adatkezelési, lekérdezési módszerek, ill. a biztonságos adatkezelés és az adatintegritás megőrzési lehetőségeinek rejtelmeibe. Végül a dBASE alkalmazásokba beépíthető SQL programok készítésébe is betekintést nyújtanak. Ez a könyv hasznos forrás a kezdő dBASE IV alkalmazók és programozók számára egyaránt.

Varga József - Személyi ​számítógépek kezelése, programozása és alkalmazása
Varga ​József könyve egy rendhagyó tankönyv, amely a '80-as években legelterjedtebb és leginkább használt személyi számítógéptípusokhoz nyújt kezelési, programozási és alkalmazási ismereteket mintegy 125 alkalmazási feladaton keresztül. A feladatok didaktikai rendszert képeznek, az egyszerűtől a bonyolult felé vezetnek. Minden feladat megoldása igényel valami újat, így az ismeretek tára állandóan bővül, az ismert elemek pedig rutinírozódnak. Az alkalmazott géptípusok: - COMMODORE-64 - ABC-80 - HT-1080Z, 2080Z - TEXAS-99 - PRIMO-32, 64 - TV COMPUTER-32, 64 - VT-16

Lőcs Gyula - Vigassy József - A ​Fortran programozási nyelv
Az ​ALGOL 60 programozási nyelv mellett az utóbbi években egyre inkább elterjedt hazánkban mint másik programozási nyelv a FORTRAN. A nyugati elektronikus számológépeken szinte kizárólag ezt a nyelvet használják tudományos és műszaki számítások programozására. A tapasztalat szerint a FORTRAN-nak bizonyos szempontból előnyei vannak az ALGOL-lal szemben. Szélesebb körű elterjedésének komoly akadálya volt, hogy magyar szakkönyv e nyelvről eddig egyáltalában nem jelent meg, idegen nyelvű leírások pedig csak igen korlátozott számban álltak rendelkezésre. Ezt a hiányt hivatott pótolni e mű. Felépítése és tárgyalásmódja - a témabeli rokonság miatt - sok tekintetben hasonló az "ALGOL 60 programozási nyelv" könyvéhez.

Arthur Dickschus - Egyszerűen ​PC-ismeretek 2. - Szoftver
A ​PC-ismeretek 1. és 2. című könyv mindazok számára segítség és információforrás, akik különböző okokból kapcsolatba kerülnek a PC-vel, és meg akarják érteni annak működését, illetve az azzal kapcsolatos eddig érthetetlen fogalmakat; akik most szeretnének PC-t venni, és nem akarnak teljesen tájékozatlanok és kiszolgáltatottak lenni; akik általános képet szeretnének kapni a PC-ről, annak felépítéséről, operációs rendszeréről, perifériáiról, az igényeknek megfelelő programokról és a kommunikációs lehetőségekről; akik ugyan már dolgoztak PC-vel, de csak kevés vagy egyáltalán semmilyen ismerettel nem rendelkeznek annak működési elvéről, és pontos információkat szeretnének kapni a hardverről és a szoftverről.

Szabó László - Alkalmazásfejlesztés ​a Delphi segítségével
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Endrődi Tamás - Korszerű ​programozás a Clipper 5.01-ben és a CA-Clipper-ben
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ramon Zamora - Bob Albrecht - Egyszerűen ​Excel
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hatvany Béla Csaba - ASP ​3.0 programozás
Kilenc ​évvel ezelőtt, 1994 októberében Tim Breners- Lee, a web feltalálója, létrehozta a W3C konzorciumot (World Wide Web Consortium, www.w3.org). Azóta a webhelyek (web site) a kezdeti statikus HTML lapok gyűjteményétől egy hosszú és eredményes fejlődés során eljutottak a napjainkban ismert webes alkalmazásokhoz. Manapság egy webhelytől joggal elvárjuk, hogy dinamikus és adatvezérelt (data driven) webalkalmazás alakjában jelenítse meg a felkínált információt a böngészőnkben. Ilyen például az Amazon.com (www.amazon.com) vagy az eBay.com (www.ebay.com) és számtalan más webhely is. Megszoktuk, hogy a webalkalmazásokkal valóságos párbeszédet folytathatunk. Ha egyelőre a webszerveren futó alkalmazások nem rendelkeznek még a hagyományos lokális alkalmazások összes tulajdonságával, a fejlesztésükre rendelkezésre álló technológia egyre több lehetőséget biztosít a fejlesztőnek, hogy a két alkalmazástípus közötti különbséget minimálisra csökkentse. A webalkalmazások fejlesztésére több technológia áll rendelkezésünkre. Ez a könyv a Microsoft Active Server Pages (ASP) technológiával foglalkozik, pontosabban az ASP 3.0 verziójával. A könyv bevezeti az olvasót az ASP 3.0 webtechnologiába és végigvezeti ennek a technológiának a főbb fejezetein. A könyv elolvasása után a kedves Olvasó képes lesz bonyolultabb ASP alkalmazásokat is fejleszteni.

Füstös János - World ​Wide Web, HTML 4
Dr. ​Füstös János, a Veszprémi Egyetem adjunktusa művét azoknak szánja, akik már belekóstoltak a hálózati világba. Könyve oktat és nevel: a kiszolgálók és az ügyfelek oldaláról is bemutatja a technikát, de a célszerűség és az illem szempontját is szem előtt tartja. 1996 december 6-án megjelent a könyv második kiadása, amely legfőbb újdonságként a HTML 3.0 elemeit (és a Microsoft Internet Explorer 3.0, illetve a Netscape Navigator 3.0 által ismert elemeket) mutatja be.

Kiszely Gábor - ASP ​kézikönyv
A ​Microsoft Active Server Pages technológia segítségével személyre szabott, dinamikus weboldalak hozhatók létre. Ideális fejlesztőeszköz azok számára, akik egy sokoldalú, könnyen használható, funkciógazdag szerveroldali programozási környezettel szeretnének megismerkedni. A könyv kísérletet tesz arra, hogy az általános programozásban jártas fejlesztőt megismertesse a kiszolgálóoldali webalkalmazások készítésének lépéseivel. A kezdő szinttől indulva, az ismereteket fokozatosan egymásra építve, példaprogramok segítségével mutatja be a szerveroldali scriptkészítés alapjait. Ez a kiadvány bár nem tekinthető referenciakönyvnek, de nagyszerűen alkalmazható a weblapkészítési feladatok megoldásához.

Vágó Árpád - Visual ​FoxPro 3.0
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hargittai Péter - Kaszanyiczki László - WIN32 ​API
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kris Jamsa - Suleiman "Sam" Lalani - Steve Weakley - A ​Web Programozása I.
Napjainkban ​a World Wide Web (WEB) az Internet legfrekventáltabb területe. A világhálón kalandozók naponta újabb és újabb Web-helyeket fedezhetnek fel világszerte. A tervezők egymással versenyeznek, ki tud érdekesebb, izgalmasabb, képet, hangot, animációt is magában foglaló Web-oldalakat készíteni. A kereskedelem is felfedezte magának a Web-oldalak interaktivitásában rejlő lehetőségeket. Ez a könyv megismerteti az olvasóval az internetes kommunikálás alapjait, a Web-oldalak készítéséhez használt HTML nyelvet. Bemutatja a különböző böngésző, kiszolgáló és kereső programok működését, és segítséget nyújt elkészítésükhöz. A könyv olvasója megtudhatja, hogy a C++, Perl, JavaScript és VBScript nyelvű fájlok segítségével hogyan készíthetők CGI programok, melyek interaktív kapcsolatot teremtenek a Web-oldalak olvasóival. A Web programozásának olyan új és érdekes területei is megismerhetők a könyvből, mint a 3D objektumok készítésére alkalmas VRML nyelv vagy az ActiveX vezérlőelemek használata. A megértést számos, a gyakorlatban is kipróbálható példaprogram és ábra segíti. A programok forráskódjaikkal együtt megtalálhatók a CD-mellékleten, amely a Java és a Perl nyelv fejlesztőkészletét is tartalmazza.

Benkő Tiborné - Kiss Zoltán - Tamás Péter - Tóth Bertalan - Programozás ​Borland Pascal 7.0 rendszerben
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dr. Kocsis András - Tv ​- BASIC
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bognár Júlia - dBase ​III Plus
Ez ​a könyv az ASHTON-TATE szoftverház dBASE III PLUS adatbázis-kezelő programjának használatát ismerteti. Ajánljuk mindazoknak, akik ezzel a programtermékkel szeretnék kisebb-nagyobb feladataikat megoldani. A könyv olvasása és a program használata nem igényel bővebb számítástechnikai vagy adatbázis-kezelői előismereteket. Néhány feltétlenül szükséges alapfogalmat megmagyarázunk. (Az IBM PC számítógép, valamint az MS-DOS operációs rendszer kezelését ismertnek tételezzük fel.) A könyv ezért olyan felépítésű, hogy példáin keresztül mindenkinek világos legyen az "elmélet". Ennek érdekében ahol lehetett, a példákat azonos területről választottuk, egyetlen téma köré felépítve.

Covers_207247
Linux ​otthonra Ismeretlen szerző
elérhető
1

Ismeretlen szerző - Linux ​otthonra
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók