Ajax-loader

'állat' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


Kolyokkutyak
Kölyökkutyák Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Kölyökkutyák
Gazdiképző ​kisokosunkban minden olyan alapvető információt összegyűjtöttünk, amit a leendő vagy gyakorló kutyatulajdonosoknak tudniuk kell ahhoz, hogy felelősségteljesen bánhassanak kedvencünkkel. A kézikönyv többek közt választ ad arra, hogyan válasszuk ki, ápoljuk, etessük, neveljük, tanítsuk, tenyésszük négylábú társunkat, és még arra is találunk ötleteket, miként készítsük fel egy kiállításra vagy milyen játékokkal tehetünk a kedvére.

Jean De Brunhoff - Babar ​lakodalma
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jon Klassen - This ​is Not My Hat
When ​a tiny fish shoots into view wearing a round blue topper (which happens to fit him perfectly), trouble could be following close behind. So it's a good thing that enormous fish won't wake up. And even if he does, it's not like he'll ever know what happened... Visual humor swims to the fore as the best-selling Jon Klassen follows his breakout debut with another deadpan-funny tale.

Peter Wohlleben - Az ​állatok érzelmi élete
A ​fák titkos élete című könyv szerzője ezúttal az állatok életének eddig ismeretlen területére kalauzol minket. Gondoskodó, önmagát a kicsinyeiért feláldozni is képes mókus, hűséges holló, a háztetőn élvezettel "csúszdázó" varjú, szomorkodó szarvastehén - lehetnek az állatoknak is érzelmeik? Nem kizárólag az ember sajátja-e az efféle gazdagon árnyalt érzelmi élet? Peter Wohlleben, a neves német erdész a legfrissebb tudományos felismeréseket és az állatokkal kapcsolatos gazdag, személyes tapasztalatait és megfigyeléseit ötvözve bepillantást enged egy még alig feltárt világba: az erdőben és a házunk táján élő állatok bonyolult viselkedésmódjába, lelki-érzelmi életükbe. Nézőpontja - vállaltan - erősen szubjektív, megállapításainak egy részét a tudomány még nem igazolta, könyvének üzenete azonban egyértelmű: az állatok közelebb állnak hozzánk, mint hinnénk. Az állatok érzelmi élete lenyűgöző, egyben igazi szemléletformáló olvasmány. Peter Wohlleben (1964) gyermekkora óta természetvédőnek készült. Erdőgazdálkodást tanult, több mint húsz éven át a tartományi erdőfelügyelőség alkalmazottja volt. Napjainkban az Eifel-hegységben irányít egy környezetbarát erdőgazdaságot. Számos tévéműsor vendége, előadásokat és szemináriumokat tart, több, az erdő és a természetvédelem témakörével foglalkozó könyv szerzője.

Rike Geist - Ausztrál ​juhászkutya
A ​sokoldalú és intelligens ausztrál juhászkutya terelőkutya, amelyet értelmesen foglalkoztatni kell. Aktív, sportos családoknál lehet igazán elemében. Kitartó, élénk, imád dolgozni és sokféle sportágra alkalmas. Valóságos négylábú „haverról” van tehát szó, amely szeretne mindenhol ott lenni, mindenben részt venni. Egy jól nevelt aussie remek kísérőkutya is lehet. Könyvünkből megtudhatja: Hogyan találja meg a megfelelő tenyésztőt és kutyát Az ausztrál juhászkutya egészséges táplálása és helyes ápolása Szeretetteljes nevelés és változatos foglalkozások Rike Geist maga is ausztrál juhászkutyákat tenyészt. A kennel neve Baleeze. Kutyasport-egyesületet is vezet, ahol elsősorban a kölyök és fiatal kutyák kiképzéséért felel. Rike Geist a Németországi Ausztrál Juhászkutya Klub Egyesület (ASCD) elnökségi tagja.

S%c3%a9ta_az_%c3%a1llatkertben
Séta ​az állatkertben Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Séta ​az állatkertben
Állatkertbe ​járni jó! Ez a könyv egy képzeletbeli sétára invitálja olvasóját. A lapokon az összes népszerű állatkerti lakó felvonul, megkönnyítve a szülők dolgát egy közös látogatás során. Azoknak is ajánljuk, akik nem jutnak el ezekbe a csodás intézményekbe, hiszen a könyvből megismerhetik az állatkertek színpompás, látványos, vagy épp rejtőzködő lakóit.

Kiss Bitay Éva - Fantasztikus ​földgolyó
„Ma ​körülbelül egy és fél millió állatfaj és ötszázezer növényfaj él a Földön. Ezek áttekintése messze meghaladja egy könyv kereteit. Így hát csupán arra vállalkozhatom, hogy az egyes kontinensekről néhány fajt kiragadjak és pár érdekességet említsek róluk, amelyről úgy vélem, felkelti az olvasó figyelmét.” (Kiss Bitay Éva) Tudod-e, miért csíkos a zebra? Hát azt, hogy vízbe fulladhat-e a hal? Tudni szeretnéd, valójában miért dugja fejét homokba a strucc? Kiss Bitay Éva több évtizede ír igényes, olvasmányos ismeretterjesztő könyveket. Legújabb könyvében az élővilág olyan kuriózumait tárja elénk, amelyek a gyerekek mellett a felnőtteket is méltán ámulatba ejthetik. A változatos témák, a közérthető hasonlatok, a könnyed és humoros nyelvezet mind a szórakoztató felfedezést segítik elő.

Steve Antony - Please ​Mr Panda
Learn ​to say 'please' with the gumpiest of pandas! The bestselling picture book by award-winning author and illustrator Steve Antony. Panda has a tray of doughnuts. Animal after animal tells him the one they want, but it's only when Lemur says 'please' politely that Panda will give any out! 'An ideal book for kids to learn about the importance of good manners.' Sun 'There's a new pre-school politeness tsar in town.' The Times Steve Antony has won the Oscar's First Book Price for The Queen's Hat. Please Mr Panda has taken the publishing world by storm, selling 150,000 copies since it was first published.

Linda Chapman - Sternenschweif
Laura ​erhält einen geheimen Auftrag: Sie und Sternenschweif sollen ein altes Buch finden. Noch ahnen die beiden nicht, wohin es sie führen wird: zum Schatz der Einhörner! Zusammen mit Laura und Sternenschweif öffnen die Leserinnen die versiegelten Seiten und sind hautnah dabei, wenn es immer spannender wird auf der Suche nach dem magischen Schatz. In den verschlossenen Seiten verstecken sich zauberhafte Rätsel, Bilder und Aufgaben.

Juhász Magda - Verses-állatos ​ABC
Kedves ​Gyerekek! Hamarosan iskolába kerültök és megtanultok írni, olvasni. Ehhez pedig ismernetek kell az ábécé betűit. Első ránézésre úgy tűnik, mintha szorgos kis hangyák masíroznának egymás után, de amint megismerkedtek a betűvetés tudományával, azonnal megtelnek tartalommal a lapok. Ehhez nyújt segítséget nektek ez a verseskönyv. A ritmusos versikéket az ábécé sorrendjében állítottuk össze, minden betű egy-egy ismert vagy kevésbé ismert állatot mutat be. Nagy szeretettel és kedvvel írtam nektek ezeket a verseket, nagyon megszerettem őket, remélem, hogy ti is megkedvelitek. Füzesi Zsuzsa gyönyörű illusztrációi pedig abban segítenek, hogy az állatokat még jobban megismerjétek és megszeressétek. Kívánom nektek, hogy forgassátok gyakran a könyveket, és legyen minél több örömötök benne! Magda néni

Stacey O'Brien - Wesley
On ​Valentine's Day 1985, biologist Stacey O'Brien met a four-day-old baby barn owl - a fateful encounter that would turn into an astonishing 19-year saga. With nerve damage in one wing, the owlet had no hope of surviving on his own in the wild. O'Brien, then a young assistant in the owl laboratory at Caltech, was immediately smitten, promising to care for the helpless owlet and give him a permanent home. Wesley is the funny, poignant story of their dramatic two decades together. As Wesley grew, O'Brien snapped photos of him at every stage, recording his life from a helpless ball of fuzz to a playful, clumsy adolescent to a gorgeous, gold-and-white, adult owl with a heart-shaped face and an outsize personality that belied his 18-inch stature. When O'Brien develops her own life-threatening illness, the biologist who saved the life of a helpless baby bird is herself rescued from death by the insistent love and courage of this wild animal. "Wesley" is a thoroughly engaging, heart-warming, often funny story of a complex, emotional, non-human being capable of reason, play, and, most important, love and loyalty.

Covers_193498
A ​család állatorvosa Ismeretlen szerző
7

Ismeretlen szerző - A ​család állatorvosa
Minden ​család életében bekövetkezik az az idő, amikor a gyerekek állatot kérnek ajándékba, s ez nem véletlen. Az állatok többnyire meghitt, bizalmas barátok és fáradhatatlan játszótársak. Városi gyermekek számára sokszor csupán egy-egy aranyhörcsög, kutya vagy macska jelenti a természet megismerésének lehetőségét. A család állatorvosa szakemberek segítségével a leggyakrabban tartott hobbiállatok kiválasztásához, szakszerű gondozásához, táplálásához, egészségvédelméhez nyújt segítséget. Az otthonunkban tartható állatokkal kapcsolatos kérdéseket magyar állatorvosok válaszolják meg, aki szakterületük elismert művelői és kiváló ismerői a hazai viszonyoknak, lehetőségeknek és szabályozásoknak! Az állatbarát-állattartókon kívül haszonnal forgathatják a könyvet a hobbiállat-tenyésztők és a kisállat-kereskedők is.

Patrick Jennings - We ​Can't All Be Rattlesnakes
I ​am a snake. No, not a rattlesnake. I just look like one. I'm a gopher snake. One day an oily, filthy, fleshy human child crossed my path. As luck would have it, he knew the difference between a gopher snake and a rattlesnake. He has imprisoned me in a terratium. His name is Gunnar. He calls me Crusher. He thinks I'm male. I'm not. He dropped in a dead mouse and hoped I'd eat it. I buried it. He then dropped in a live one, which he called "Breakfast." I didn't lay a coil on it. Gunnar thinks I'll be his adoring pet. He's wrong. In fact, I am planning my escape. I may take Breakfast with me. Crusher will charm readers in this entertaining, clever novel about a snake in captivity and how she turns the tables on her human captor.

Donászy Magda - Csóri, ​Makkos, Hosszúláb
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dukony Margit - Pötty
Pötty ​története valóságos mese, mely valóban megtörtént eseményeken alapszik, és csak részben a képzelet szülötte. Pötty élő kiskacsa, természetének vonásait, intelligenciáját, karakterét későbbi viselkedéséből alakítottam ki. Családi körülményei is valóságosak, ugyanígy lábfájása és az ütés, amelyet az egyik gácsértól a fejére kapott, s ami végleg eldöntötte a sorsát. A naplóban elóforduló sajnálatos, szomorú események is valóban megtörténtek. A történések helye és ahol Pötty a világra jött, a helsingborgi városi park Svédországban. A kis tó a kozépkori lakótorony (Kärna) mögött lévő igen látogatott parkrészben van, ahová a helsingborgiak kijárnak sétálni és kacsákat etetni. Itt a városi parkban élt Pötty a családjával. Egyhetes lehetett, amikor először nálunk volt és kéthetes, amikor végleg nálunk maradt. Pici, sárgapihés kiskacsa volt -- egy tenyérnyi -- amikor sántán, nagy dudorral a fején másodszor is hozzánk került, hogy azután családtagként nálunk is maradjon.

K. M. Kostyal - Bolygónk ​vándorai
Örvénylő ​fekete-fehér sokaság, végeláthatatlan zebracsapat iramlik keresztül az afrikai síkon. Gnúk küzdik át magukat a folyón, sereghajtóikból, elesettjeikből éhes krokodilok lakomáznak. Ezer meg ezer kilométert beutazó, fiókát nevelni érkező albatroszpárok találnak egymásra a Falkland-szigeteken. Amikor eljön az ideje, bolygónk tömérdek lakója vállalkozik hosszú és veszélyes kalandokra. A világ vándorainak megejtően izgalmas története elevenedik meg a National Geographic Channel televízió nagy sikerű, világszerte sugárzott filmsorozatának könyvváltozatában. Nemcsak világklasszis fotósok döbbenetes képeit, de a filmsorozat legerősebb jeleneteinek kockáit is beválogattuk a kötetbe, hogy más szemszögből, új perspektívából mutathassuk be a vándoréletet élő állatok életét, viselkedését. K. M. Kostyal azokról a külső és belső erőkről is szól, amelyek a fennmaradás, a túlélés érdekében tíz- meg tízezer kilométeres utazásra hívják bolygónk vándorait. Mindemellett, a legfrissebb felfedezéseket is taglalva, felhívja a természetféltő olvasó figyelmét korunk egyik legkínzóbb problémájára: az emberi ténykedés súlyos kihatásaira, környezetünk riasztó romlására.

Ismeretlen szerző - Eleven ​mesék - A dzsungel könyve
Az ​Eleven mesék lapozgatása az előugró elemeik révén igazi élményt nyújt a gyerekeknek, hiszen a pop-up oldalaknak köszönhetően a mese képei szó szerint megelevenednek lapozgatás közben.

Lee Hammond - Drawing ​Realistic Pets from Photographs
Everyone ​has photographs of their favorite pets, and with Drawing Realistic Pets from Photographs, artists can now use them to create vibrant and lifelike paintings of their beloved furry and feathered friends. With best-selling author Lee Hammond's simple-to-understand instructions, readers will learn all the basics. This book: -Offers illustrated, step-by-step directions for drawing popular pets, including cats, dogs, bunnies, birds, gerbils, and more -Breaks down every feature of each pet, focusing in on eyes, mouths, ears, fur, and paws -Provides composition ideas for backgrounds that bring the drawing to life In addition, readers receive a special You Can Do It section, giving them the encouragement they need to start immediately.

Hedley Griffin - The ​Dangerous Pirate Treasure
A ​funny short children's story about Harey the hair-brained rabbit and his friends, Pillow the parrot, Chips, the dog, and Scampi, the cat, go looking for treasure after finding an old pirate treasure map in the loft, but dig up an electricity cable instead.

Máray Mariann - Állatok ​ábécéje
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Susanne Gernhäuser - Állatok
Ebben ​a Keress, találj, mesélj! mesekönyvben Lilla és Benedek nagy izgalommal fedezi fel a legkülönfélébb állatokat: a tanyán, a mezőn, a folyóparton, a hegyekben, sőt még a tengerparton is. Az állatkertben pedig a világ távoli vidékein élô állatokkal is megismerkednek.

Дж. К. Ролинг - Гарри ​Поттер и Кубок огня
Гарри ​Поттеру предстоит четвертый год обучения в Школе чародейства и волшебства “Хогвартс”. Новые заклинания, новые зелья, новые учителя, новые предметы… Все это знакомо, и Гарри с нетерпением ожидает начала учебного года. Но на школу внезапно обрушивается потрясающая новость: в этом году в Хогвартсе будет проходить Турнир Трех Волшебников, и конечно же, каждый хочет принять в нем участие…

Bob Bennett - Storey's ​Guide to Raising Rabbits
Storey’s ​Guide to Raising Rabbits is as essential to the owner of pet rabbits as it is to the farmer raising rabbits for meat or fur. Breed selection, year-round care and feeding, safe housing, humane handling, and disease prevention and treatment are all addressed. This is the classic, comprehensive, essential reference for all rabbit raisers.

Thomas Brezina - Freiheit ​für einen Delfin
Eigentlich ​muss sich Penny auf den Biologietest konzentrieren, doch ihre Gedanken schweifen immer wieder ab: Wie kann sie Flipper II helfen, der im Safariland nur noch müde Runden dreht? Und warum rührt die Hündin Milli kein Futter mehran?

Niko Domínguez - Estelle Talavera - 101 ​dolog, amit jó ha tudsz az állatokról
Ez ​a sorozat a felgyorsult élettempóhoz alkalmazkodva 101 rövid, lényegre törő információs blokkot tartalmaz, amelyek segítségével alaposan körbe lehet járni a legkülönbözőbb témaköröket is.

Andrew Banks - A ​kiskutyák titkos nyelve
Vajon, ​mit akar mondani a kiskutyánk? Minden gazdi szeretné érteni a kölyökkutyák testbeszédét. Ez a hasznos kézikönyv segít megfejteni a kölyökkutyák titokzatosnak tűnő testbeszédét. A kulcs a félreértésektől mentes, hatékony és szeretetteli kommunikáció. Ha ez sikerül, mindenki jól jár: a kutyus boldog, a gazdi pedig magabiztos lesz.

Preszter Norbert - Háziállatok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dallos Szilvia - Szimat ​naplója
A ​színésznő, író ebben a naplóban szeretett kutyáin keresztül valójában a saját hétköznapjait írja meg, a bejegyzések ideje 2009. december 29-étől 2014. március 27-ig tart - de valójában egészen a gyermekkoráig visszaemlékezik, hiszen az első kutya egy óvóhelyen volt "félig" az övé... Színes képekkel! Önvallomás ez a javából, és bizony sok veszteséget, fájdalmat, bánatot, törődést, veszteséget oszt meg velünk, olvasókkal. A kutyaszeretők biztosan sokkal jobban fogják szeretni ezt a könyvet, mint a másik tábor.

L. David Mech - The ​Wolf
Explores ​the ecology and habits of the wolf, including its personality, intelligence, wildness and fear, physical characteristics, sensory abilities, evolution, classification and genetics, distribution, and social habits.

Altalanos_allattenyesztes
12

Ismeretlen szerző - Általános ​állattenyésztés
A ​könyv megalapozza az egyes gazdasági állatfajok (ló, szarvasmarha, sertés, juh, baromfi stb.) tartásához, tenyésztéséhez szükséges ismeretek elsajátítását. Részletesen tárgyalja az állatok teljesítményének növelését szolgáló genetikai, szaporítási, biotechnológiai lehetőségeket és módszereket. Áttekinti a gazdasági állatok környezetével, viselkedésével, növekedésével, fejlődésével, értékmérőivel, küllemével kapcsolatos ismereteket. Összefoglalja a tenyész-értékbecslési, tenyészkiválasztási és párosítási módszereket, és választ ad a tenyésztésszervezési, a technológiai, a génmegőrzési és az állatvédelmi kérdésekre.

Heather Dunphy - A ​macskák titkos nyelve
A ​kutyák és a macskák titkos nyelvével foglalkozó gazdagon illusztrált kötetek megmutatják, hogy miként értelmezhetjük kedvenceink mondandóját, és azt is elmagyarázzák, hogy ők miként fordítják le maguknak a mi testbeszédünket. Segítségükkel könnyebben megérthetjük szeretett állataink viselkedését, valamint azt, hogy hogyan próbálnak kommunikálni és kapcsolatba kerülni velünk.

Giovanna Mantegazza - Egy ​béka, két tukán
Sokféle ​állat segít, hogy megtanulhasd a számokat 1-től 10-ig. Pont annyi lukacsát találsz minden oldalon, amennyi állatot. Tudni szeretnéd, hányan vannak? A számoláshoz használd bátran az ujjaidat is!

Kollekciók