Ajax-loader

'állatgyógyászat' címkével ellátott könyvek a rukkolán

 


James Herriot - Vet ​in Harness
A ​Book Depositoryról: James Herriot's fourth volume of superb memoirs. The Yorkshire dales have never seemed more beautiful for James - now he has a lovely wife by his side, a partner's plate on the gate and the usual menagerie of farm animals, pets and owners demanding his constant attention and teaching him a few lessons along the way. All of the old Darrowby friends are on top form - Siegfried thrashes round the practice, Tristan occasionally buckles down for finals, and James is signed up for a local cricket team. 'He can tell a good story against himself, and his pleasure in the beauty of the countryside in which he works is infectious', observes "The Daily Telegraph". 'Full of warmth, wisdom and wit' - "The Field". 'It is a pleasure to be in James Herriot's company' - "Observer".

Zöldág László - Kutyaszülészet ​és szaporodásbiológia
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Böő István - Hogyan ​óvjuk állataink egészségét?
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ludwig Wolf Friedl - Kutyabetegségek ​felismerése, kezelése, megelőzése
Ha ​kutyánk megbetegszik, természetes, hogy elvisszük az állatorvoshoz. Sokszor zavarba jövünk azonban, ha a szakember a betegség előzményeiről és a tapasztalt tünetekről tesz fel kérdéseket. Ha pedig mi kérdezünk valamit, előfordulhat, hogy annyi újat hallunk, hogy nem is tudjuk megjegyezni. E könyv célja, hogy idejében felismerjük kutyánk betegségeit és tudjuk, mikor kell feltétlenül állatorvoshoz fordulni. Ha felkészülten állunk kedvencünk mellett a rendelőben, részleteiben is meg fogjuk érteni az állatorvos által elmondottakat, és otthon is többet tehetünk kutyánk mielőbbi gyógyulásáért.

Graf Zoltán - Állatkedvencek ​tartása és gyógyítása
"Kígyónak ​lábsó, madaraknak fogsor." Ki ne ismerné Bubó doktor örökbecsű tanácsait, amelyekkel azonban a gyakorlatban keveset kezdhetünk. Nem így Graf doktor tanácsaival. Az állatorvos szerző - a halak kivételével - minden otthon tartható állatcsoporttal foglalkozik. Külön erénye a könyvnek, hogy olyan állatok is szerepelnek benne (pl. teknősök, kígyók, majmok), amelyek betegségeiről, gyógykezeléséről eddig szinte semmi nem jelent meg magyarul. A betegségeket egyszerűbb megelőzni, mint gyógyítani. Ehhez találunk tippeket az állatok tartásáról szóló részben. Ha mégis bekövetkezett a baj, a műből megtudhatjuk, mikor és hogyan kezeljük a saját kedvenceinket, és milyen tünetek észlelésekor forduljunk haladéktalanul állatorvoshoz. A könyv hasznos segítője lehet még a gyakorló állatorvosnak is.

Tuboly Sándor - Állatorvosi ​járványtan I.
Az ​Állatorvosi járványtan első kötete az állatorvosi mikrobiológiával foglalkozik. A mikrobiológia interdiszciplináris tudományág, ennek megfelelően könyvünk tartalmazza mindazokat a ismerteket, amelyek a korszerű bakteriológia, virológia és immunológia területén máig összegyűltek, de elsősorban a fertőző betegségek oktanának, járványtanának, pathogenesisének és immunprophylaxisának megalapozását szolgálja.

Doris Quinten-Graef - Macskabetegségek ​felismerése, kezelése, megelőzése
Ha ​ismerjük a macskák betegségeinek okait, tüneteit és megelőzésük lehetőségeit, sokat tehetünk kedvencünk egészségének megóvásáért. Az állatorvostól nem tudunk mindent megkérdezni, amit a cicánk betegségéről tudni szeretnénk, és az általa feltett kérdések is gyakran felkészületlenül érnek bennünket. E könyv részletesen ismerteti a macskák betegségeit, felismerhető tüneteiket a macska-AIDS-től kezdve a szobanövények okozta mérgezésekig. -Megismerhetjük a tartási körülmények és a táplálkozás szerepét a betegségek megelőzésében. -A betegségek tüneteinek ismeretében el tudjuk dönteni, hogy mikor kell állatorvoshoz fordulni. -Megtudhatjuk, hogyan kell a macskáknak szükség esetén elsősegélyt nyújtani, és miként segíthetünk rajta magunk is, ha nincs komolyabb baj.

Sütő András - Állati ​egypercesek 2.
"Hirtelen ​egy hatalmas macska ugrott elő a semmiből, nekem esett, és teljes dühét beleadva megharapta a jobb kezemet, majd amilyen gyorsan megjelent, olyan gyorsan el is tűnt. Mi volt ez? Honnan jött, hogy egyáltalán nem vettem észre, amikor beléptem a szobába? Körülnézve megpillantottam egy régimódi széket, amin egy bézs színű varrt huzat volt, a hátsó részén felsliccelve, hogy könnyebben le lehessen venni a székről. A nagydarab macska ez alatt a szék alatt húzta meg magát észrevétlenül, és rejtekéből kukucskált kifelé... " Állati Egypercesek sorozat második kötete Dr. Sütő András állatorvos tanulságos történeteit adja közre

Serényi Péter - Zelina György - Állatorvos
A ​Mesterségem címere c. sikersorozat következő része. Huszonkét állatorvos szakmájáról, hivatása iránt érzett tiszteletéről és szeretetéről mesél, akik a munkájuk mellett hatalmas emberségről, tiszteletről állatszeretetről tesznek tanubizonyságot.

James Herriot - All ​Creatures Great and Small
In ​the summer of 1940, fresh out of Veterinary College, James Herriot joined the practice of Dr. Siegfried Farnon. Times were hard, jobs were scarce and James was lucky to have found a meager assistant’s position in a thriving small-town animal practice. How lucky, he didn’t yet know. But as the story unfolds, his passion for all animal life (both big and small), his love of the Yorkshire, England countryside and even a budding romance with his future wife take shape. All of this shines through in the words of a veterinarian who truly loved what he did.

Rebecca Shaw - Country ​lovers
The ​lively Barleybridge Veterinary Hospital is bustling with energy. Everyone is working hard to make sure that sick animals in the surgery and on the farms are treated. But at the same time some of the staff are coping with crises in their personal lives. Kate is worrying about her exam results and hoping she can get into Veterinary College. Dan's wife's baby is due any moment. Letty is worried that she may be terminally ill but is afraid to tell anyone. Joy finds that she is still in love with Mungo, a fact that finally compels her husband Duncan to leave home. Rhodri is deeply in love with Megan, a local farmer's daughter, but she can't marry him because she is committed to caring for her elderly father. A wonderfully pacy, funny but tender novel about life in the country.

Carol Osborne - Kutyabetegségek
A ​kutya intelligens, társaságszerető lény, aki megfelelő törődés mellett hűséges társunkká válik. Bár számos betegség és sérülés érheti, paraziták támadhatják meg, elronthatja a gyomrát, az efféle problémák többségét otthon mi magunk is tudjuk kezelni. A könyv átfogó képet ad arról, mit kell tennünk, ha kedvencünket valami baj éri, és egyértelmű iránymutatást ad, mikor szükséges állatorvoshoz fordulnunk.• Szakszerű, s egyben közérthető magyarázatok az állatgyógyászatban alkalmazott kezelésekkel és gyógymódokkal kapcsolatban.•Gyógynövények és homeopátiás szerek felhasználási javaslata, amelyeket képzett természetgyógyász, adott esetben mi magunk is alkalmazhatunk kutyánk gyógyítása során.• A tünetek felismerése. Praktikus tanácsok a kutya sérülését vagy megbetegedését okozó helyzetek elkerülésére.•Elsősegélynyújtási tudnivalók; mi a teendő vészhelyzet esetén.

Dr. Szent-Iványi Tamás - Bognár Károly - Az ​afrikai sertéspestis
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ismeretlen szerző - Méhbetegségek ​elleni védekezés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

P. P. Kuznyecov - M. G. Tarsisz - Az ​állatok veszettsége
A ​veszettség gazdasági állataink között ritkán, a vadon élő állatok és az elvadult háziállatok között gyakran, sokszor járványszerűen előforduló, emberre is átterjedő betegség. A két jeles szovjet virológus könyve e széles körben elterjedt betegséggel kapcsolatos ismereteket foglalja össze. Megismertet a veszettség kórokozójával, földrajzi elterjedésével, járványtanával, klinikai tüneteivel, kórfejlődésével, laboratóriumi diagnosztikájával, bemutatja a veszettség megelőzésének jelenlegi helyzetét, tájékoztat az immunizálási módszerekről, ismerteti a veszettség leküzdésére a Szovjetunióban hozott rendszabályokat. A könyvet dr. Szent-Iványi Tamás akadémikus adaptálta magyar viszonyokra, korszerűsítette és egészítette ki a hazai helyzet és eredmények ismertetésével. A veszettség széles körű elterjedtsége miatt minden e nálunk is jelentős zoonózisra vonatkozó külföldi tapasztalat hasznos lehet szakembereink számára, ezért a könyvet minden, e veszélyes betegség leküzdésén fáradozó szakembernek ajánljuk.

Králig Helga - Dr. Temesváry Kriszta - Állati ​egypercesek
A ​nap vége felé már csak az jár az ember fejében, hogy ha vége a rendelésnek, gyorsan hazamenni, meleg fürdőt venni, pizsamába bújni, megvacsorázni. A panaszok is a szokásosak voltak, így még a betegek is lustává tettek: szokásos tünetek, szokásos vizsgalat, szokásos kezelés. Ha minden rutinból megy, az nagyon fárasztó tud lenni. Egyszer csak egy hölgy kétségbeesve tépi fel a rendelő ajtaját...

Szinák János - Veress István - Kutyabajok ​- kutyabetegségek
Miről ​ismeri fel az egyes betegségeket? Milyen gyógyszereket tartson a házipatikában? Milyen legyen a beteg kutya étrendje, életvitele? Hogyan ápolhatja, gondozhatja, kezelheti otthon kedvencét? Mindezeket - és még seregnyi fontos állategészségügyi teendőt - megtudhatja az ismert szerzőpáros legújabb könyvéből.

Ismeretlen szerző - A ​hímivarú állatok szaporodásbiológiája
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dohy János - Állattenyésztési ​genetika
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_192571
Állategészségtan Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Állategészségtan
A ​betegségek megelőzésének és leküzdésének szabályait az egészségügy, a környezetgazdálkodás és az állatvédelem szempontjait az állattartó igényeivel egyeztetve mutatja be a könyv. Ismerteti az anyagforgalmi betegségeket, a különböző szervek betegségeit, az égési mechanikai eredetű és elektromosság által okozott sebészeti betegségeket, a fertőző betegségeket, a szaporodásbiológiai zavarokat, rendellenességeket. A betegségek leírásánál kiemelten foglalkozik a szarvasmarhával, a sertéssel, a lóval, a juhval, a baromfival, a halakkal és a háziméhekkel.

Brydl Endre - Dr. Gönye Sándor - A ​szarvasmarha anyagforgalmi betegségei és mérgezései
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ismeretlen szerző - Blutdruck ​auf den Punkt gebracht
Dieses ​Buch beschäftigt sich weltweit als Erstes mit den vielen Facetten des Blutdrucks. Es konzentriert sich auf das Wesentliche und führt den Leser im sogenannten Faktenstil verständlich in dieses hochinteressante Thema ein. Die Bedeutung des Blutdrucks und seiner pathologischen Veränderungen, die zugrundeliegenden Krankheiten und ihre Auswirkungen auf den Blutdruck, die Therapie von Hyper- und Hypotonie, die vielfältigen Indikationen für die Blutdruckmessung, neueste und zuverlässige Messmethoden im Vergleich, aber auch die Aspekte der Kundenbindung und der Wirtschaftlichkeit werden "auf den Punkt gebracht" und können direkt in die kurative Praxis integriert werden.

Csurgó Sándor - Gyógynövény ​embernek, állatnak, növénynek
A ​szerző 20 éve foglalkozik gyógynövényekkel és a természetes gyógyító módszerek megismerésével. Ennek a két évtizednek az esszenciája ez a könyv, hiszen a természet végtelen tárházából csupán 20 gyógynövényt mutat be részletesen. A gyógynövények leírásán, gyűjtésén, felhasználási formáján kívül ismerteti az alkalmazási lehetőségeket a különböző betegségek, tünetek enyhítésére, de kitér a homeopátiás alkalmazási módokra is. Újszerű a könyvben, hogy a gyógynövények állatgyógyászati alkalmazását és a biológiai gazdálkodásban betöltött szerepüket is hangsúlyozza.

James Herriot - All ​Things Bright and Beautiful
The ​world's most beloved animal doctor delightfully continues where he left off inAll Creatures Great and Small with new adventures through the Yorkshire dales-- and a whole new menagerie of memorable patients. Young James, now married and working as a small-town vet, encounters a cast of extraordinary characters as he makes his way through the Yorkshire countryside tending to sick cattle, pregnant ewes, ailing dogs-- and their eccentric owners. As always, Herriot's warmth, humor, and singular view of life make us laugh and cry, as we marvel at the everyday miracles he creates.

Covers_377075
Kisállat-ortopédia Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Kisállat-ortopédia
A ​15 szerző közreműködésével készült könyv általános és részletes részből áll. I. Általános ortopédia c. rész (221 oldal) négy nagyobb fejezetre tagolódik. Az elsőben az alapfogalmakat rögzítik, s lényegében a csontokkal, ízületekkel, izmokkal, szalagokkal kapcsolatos anatómiai ismereteket foglalják össze. A kórokok között kiemelik a traumák fontosságát a csonttörések létrejöttében, s egyben részletezik a különböző töréstípusokat, de nem hanyagolják el az ízületi és a lágyrész-sérüléseket sem, így pl. eléggé új fogalomként ismertetik a compartment-szindrómát is. A gyulladásnak az ortopédiai jellegű formái közül a szeptikus gyulladásoknak (pl. osteomyelitis) tulajdonítanak nagy jelentőséget. Az aszeptikus gyulladások közül a panostitist és az ízületgyulladásokat emelik ki. A rendellenes fejlődés c. fejezetben az örökletes kórképek közül a csípőízületi és a könyökízületi dysplasiát tárgyalják behatóan, de ezekkel a részletes részben is foglalkoznak. Különös alapossággal térnek ki a különböző korú kutyák vizsgálatára, azon belül a röntgenvizsgálat fontosságára és technikájára. Ugyanez vonatkozik az osteochondrosisra, a patellaficamokra és a Perthes-kórra is. A degeneratív folyamatok közül az arthrosist és a contracturát említik. A daganatok közül a rosszindulatú csontdaganatok fontosságát emelik ki. Az egyéb, szisztémás betegségeket, mint pl. az osteodystrophia, az acropachia, kiváló röntgenfelvételeken szemléltetik. Külön kiemelést érdemel az a fejezet, amelyben a táplálás szerepét tárgyalják a csontfejlődési zavarok kialakulásában. Itt nem csak általánosságokkal foglalkoznak, hanem pontosan leírják a különböző nagyságú kutyák helyes táplálásának módját. A gének és a környezeti tényezők szerepét együttesen értékelik. A betegvizsgálat c. fejezetet, mint valamennyit, egy-egy szellemes mondás vezeti be. Itt dr. Papp Lászlót, néhai kiváló kollégánkat idézik, „A kórhatározás a szakma művészete.” A könyv valóban ennek szellemében foglalkozik minden fejezetben a diagnosztikával. Az ortopédiában a lehetséges vizsgálóeljárások szinte mindegyikét igénybe veszik. Így alapvetően fontos a mozgás és a végtagok fizikális vizsgálata. Felhívják a figyelmet arra, hogy a súlyos állapotban lévő betegnél a diagnosztikai munkát meg kell előznie az életveszély elhárításának. Az ortopédiában kiemelkedő jelentőségű röntgenvizsgálattal mind itt, mind a részletes részben kellő terjedelemben és alapossággal foglalkoznak. Nagyon jó megoldás, hogy a röntgendiagnosztikával foglalkozó szövegrészeket a margón alkalmazott jelzéssel emelik ki. A diagnosztikai fejezetben szerepelnek még a laboratóriumi vizsgálatok, a CT, a szcintigráfiás képalkotás és az MRI is. Az alapvető terápiás eljárások c. fejezetben, a kórtani ismeretek mellett, pontos útbaigazítást adnak a fájdalomcsillapítás és a gyulladáscsökkentés gyógyszereiről és azok alkalmazásáról. Ugyanígy fontos és gyakorlatias az antibiotikumterápiával foglalkozó fejezet is. A konzervatív töréskezelés módszerei között az Ehmer-heveder, a Velpeau-kötés, a sínes és a gipszkötés elkészítésének a módját sorozatábrák segítségével mutatják be. A műtéti töréskezelés fejezet elején a törésgyógyulások formáit elemzik. A műtéttechnikai rész értelmezése feltételezi a csontműtéteknél használatos eszköztár és egyes alapműveletek ismeretét. Az osteosynthesis módszerei közül tárgyalják a külső rögzítést: fiaxateur externe és a belső rögzítést: a csontcsavarok alkalmazását, a lemezes osteosynthesist és az intramedullaris rögzítést (velőűrszegezés), továbbá az adaptációs osteosynthesist. Külön fejezetben foglalkoznak az ízületbe terjedő és a növekedési zónát érintő, valamint a nyílt törések és a törésgyógyulási zavarok ellátásával. Az ízületsebészet alapjainál c. részben kiemelik a kíméletes műtéti technikai fontosságát, az ín- és a szalagsérüléseknél pedig a beavatkozások változatos lehetőségeit. Az arthrosis kezelésénél a megelőzés fontosságát hangsúlyozzák. A már kialakult kórfolyamatok kezelése céljából gyakorlatiasan foglalják össze a fizioterápia alkalmazásának a lehetőségeit. A nem helyreállítható elváltozások ellátására az arthroplastica, a protetizálás, az arthrodesis és az amputatio lehetőségeit tárgyalják. II. Részletes ortopédia (110 oldal) c. részben a szerzők az elülső, majd a hátulsó végtag csontjait és ízületeit sorra véve tárgyalják az azokon előforduló ortopédiai betegségeket, kórformákat. Valamennyi fejezetben kiemelkedő jelentőségű a radiológiai vizsgálatnak a legapróbb részletekre is kiterjedő leírása, és a vizsgálat eredményének értékelése. Ebből a szempontból is kiemelkedik a csípőízületi dysplasiára vonatkozó fejezet. A szöveget kiváló röntgenfelvételek és az azokon alkalmazott jelek teszik szemléletessé. A röntgenfelvételeket nem csak a diagnózis felállítása szempontjából, hanem abból a szempontból is értékelik, hogy az miként befolyásolja a terápia módjának megválasztását. A vizsgálati leletek összessége alapján döntik el, hogy konzervatív vagy műtéti beavatkozást célszerű-e választani. Itt és több helyen is kiemelkedik a tulajdonosok tájékoztatásának és a velük való kapcsolattartásnak a fontosságát. Számos olyan ortopédiai jellegű elváltozás van, amelynek az orvoslására többféle műtéti eljárást írtak le. Ennek legjellemzőbb példája a térdízület kereszteződőszalag-szakadásainak műtéti ellátására kidolgozott számos módszer. A szerzők nem törekednek az irodalomban fellelhető minden módszer leírására, hanem csak az általuk végzett és sikeresen alkalmazott eljárásokat írják le és javasolják. Az ortopédia az állatorvosi sebészet viszonylag új és mindenképpen legdinamikusabban fejlődő ága. Egyre nagyobb jelentősége van a sebészet oktatásában, és fokozódó érdeklődés kíséri a gyakorló állatorvosok részéről is. Külföldön, elsősorban angol nyelven számos könyv foglalkozik ezzel a területtel. �?gy most különös örömmel üdvözölhetjük az első magyar nyelvű kisállat-ortopédiai könyv megjelenését. A könyv megírására több, egy-egy-részletkérdéssel behatóan foglalkozó szakember vállalkozott. A szerzők, figyelemmel a téma terjedelmes voltára, nem törekedtek teljességre, hanem elsősorban a hallgatóság igényeit vették figyelembe, s ebből a szempontból ideális tankönyvet hoztak létre. A könyv azonban az előzőkön túlmenően a gyakorló állatorvosok számára is nélkülözhetetlen diagnosztikai és terápiás (műtéti) ismereteket tartalmaz. A könyv stílusa világos, fogalmazása magyaros, a szakszerűség mellett olvasmányos. Feltűnő, hogy a több szerző ellenére az egyes fejezetek azonos felépítésűek és stílusúak, ami a szerkesztő munkáját dicséri. A szerzők munkájához hasonlóan magas színvonalú a könyv nyomdai megjelenítése is. Kiváló minőségű papíron, jó betűtípussal, hibátlanul készült. A szöveget 161 kiváló minőségű vonalas ábra, fekete-fehér és színes fotó, továbbá röntgenfelvétel egészíti ki. Összességében a „Kisállat-ortopédia” könyv hiánypótló műként, méltón illeszkedik be a magyar állatorvosi szakkönyvek legjobbikainak sorába.

Covers_321973
Állatorvosi ​sebészet 3. Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Állatorvosi ​sebészet 3.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kómár Gyula - Állatorvosi ​sebészet - A végtagok sebészete
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sütő András - Állati ​egypercesek 3.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Gheorghe M. Constantinescu - Ileana A. Constantinescu - Clinical ​Dissection Guide For Large Animals
For ​professional students in colleges of veterinary medicine the "Clinical Dissection Guide for Large Animals, 2e" provides the student with a self-directed and detailed guide for the anatomic dissection of the horse and large ruminants. The guide to large animal dissection is organized as a progressive series of anatomical illustrations, accompanied by keyed descriptive text. This guide presents regional and topographical dissection approaches; it starts with surface features and progresses to deeper structures, stopping along the way for appropriate comments on principal anatomical entities for each region. Although this dissection guide is dedicated principally to the veterinary student, it also provides relevant anatomical information that will prove helpful to students and veterinarians in meat inspection and necropsy services, students in equine clinical rotations and to veterinarians in equine practice. Likewise, undergraduate-school and graduate-school educators in veterinary science, biomedical science, and animal science can gain extensive familiarity with the anatomy of large domestic animals through this guide. Finally, the professional equine breeder and cattle breeder will discover in this book new and useful information about the anatomy of large animals. The second edition introduces all the bones and the most important clinical correlations with the anatomical structures exposed during the dissection. With over 650 illustrations on more than 300 plates, the "Clinical Dissection Guide for Large Animals, 2e" belongs on the shelf of every student and veterinarian who works with horses or production animals.

Dr. Nemeséri László - Dr. Holló Ferenc - Állatorvosi ​parazitológiai diagnosztika
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jo Ann Eurell - Brian L. Frappier - Textbook ​of Veterinary Histology
The ​leading veterinary histology text returns with a fully updated sixth edition. Written in a concise, easy-to-understand that's a pleasure to read, this new edition continues the student-friendly tradition originated by Dr. Dellman, presenting the basics of histology including cytology and microscopic anatomy. The Sixth Edition focuses on the most current knowledge of cell, tissue and organ structure and function. All information has been fully revised and updated by the authors, both experts in their fields. Written with first year veterinary students in mind, it is also an important resource for veterinarians, graduate students, and others who require information on animal tissue structure and function. Highlights of the Sixth Edition include:* An interactive CD-ROM histology atlas, including more than 800 high-quality color images, each accompanied by identifying labels and descriptive legends.* New images and line drawings have been added to enhance the student's understanding of concepts.* Two-page insert contains full-color histology images.* Comprehensive listings of suggested readings at the end of each chapter encourage further study.* The text is organized by body region, allowing the presentation to emphasize comparative species information so students can better appreciate how species differ in regard to key structures. Whether you're a veterinary student or practicing professional, you should have this classic histology reference as part of your working library. Includes FREE CD-ROM histology atlas with 800+ images!

Zimmermann Ágoston - A ​tengerimalac tenyésztése, ápolása, hasznosítása és betegségei
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók